שאלון...

Victem

New member
שאלון...../images/Emo152.gif

שם: גיל: עיר: כיתה: בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? מאכל אהוב: תחביבים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מה עשית היום? היה נחמד? מבחן אחרון שלמדת אליו: ציון אחרון שקיבלת: בגד אהוב: מה אתה לובש עכשיו? מתי בפעם האחרונה... אכלת: שתית? התקשרת למישהו? התכתבת? התנשקת? נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? הלכת מכות? צחקת? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? הסתפרת? הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מגעיל שאכלת: הדבר הכי מוזר שקרה לך: דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?

sweet shir

New member
עונה..!

שם: שיר. גיל: 13. עיר: רעננה. כיתה: ח'. בית ספר: חטיבת "יונתן". חבר/ה הכי טוב/ה? גילי. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? המשפחה שלי. מאכל אהוב: ג'אנק פוד. תחביבים: לצייר. מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: טכנולוגיה. מורה אהובה: המחנכת. מורה שנואה: המורה לטכנולגיה והמורה לספרות. יום אהוב בשבוע: ראשון. יום שנוא בשבוע: שלישי. מה עשית היום? הייתי בטיול שנתי. היה נחמד? לא, היה משעמם! מבחן אחרון שלמדת אליו: מתמטיקה. ציון אחרון שקיבלת: 96. בגד אהוב: חולצה שחורה עם פתח V ו-3 כפתורים קטנים. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים אדומות, חולצה ארוכה וסווטשרט שחור. מתי בפעם האחרונה... אכלת: עכשיו, מסטיק. שתית? לפני כמה דקות, מי. התקשרת למישהו? לאבא שלי בשעה רבע ל-7 בערך. התכתבת? לפני כמה דקות. נכשלת במבחן? בשנה שעברה. קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לפני כמה שבועות. הלכת מכות? בכיתה ד' בערך..חח.. צחקת? היום, כל היום! רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זוכרת. התקלחת? אתמול. הסתפרת? לפני חודשיים בערך. הדבר הכי מטורף שעשית: טיפסתי על מצוק ממש ממש גבוה (לא רציתי, הכריחו אותי) הדבר הכי מגעיל שאכלת: היום, חביתה מזעזת שנראית כמו ספוג, בלעכס! הדבר הכי מוזר שקרה לך: אמרתי לעצמי שאם תוך 60 שניות משהו לא יקרה אני אשתגע והמשהו הזה קרה בדיוק 60 שניות אחרי! דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה שכתבתי מקודם..חח.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לגלוש אינטרנט.

dana re3

New member
עונההה

שם:דנה גיל:14 עיר:מרכז כיתה:ט בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה?חיו ולולי בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?יש הרבה מאכל אהוב:פיצה תחביבים:רכיבה על סוסים מקצוע אהוב:חנ"ג מקצוע שנוא:כולם מגמה:עדיין לא מורה אהובה:המחנכת שלי מורה שנואה:מלאאא יום אהוב בשבוע:נראהה לי חמישי יום שנוא בשבוע:רביעי מה עשית היום?הלכתי לבקר משהו בבית חולים... היה נחמד?כן מבחן אחרון שלמדת אליו:כימיה עכשיו בעעע.... ציון אחרון שקיבלת:75 בגד אהוב:הנסס חחחח מה אתה לובש עכשיו?הנס חחח מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני שעה שתית?לפני שעה התקשרת למישהו?לפני דקה התכתבת?עכשיו התנשקת?לא יודעת חחח נכשלת במבחן?לפני שבוע קיבלת ציון מעל 90 במבחן?לפני קצת יותר משבוע הלכת מכות?לא יודעת צחקת?לפני שעה רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת?לפני 15 שעה הסתפרת?לפני 3 חודשים הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת חחחח הדבר הכי מגעיל שאכלת:לא זוכרת יש הרבההה הדבר הכי מוזר שקרה לך:מלא דברים דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? ללמוד לכימיה בעע

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:21 עיר:ראשל"צ כיתה:סיימתי בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה?רינת וטלי בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?רינת מאכל אהוב:בשר,פסטה ומאפים תחביבים:מחשב טלוויזה מוסיקה כדורגל ובילוים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע:א יום שנוא בשבוע: ש מה עשית היום?אממ סידור טלוויזה ומחשב ושיחות טלפון היה נחמד?כן מבחן אחרון שלמדת אליו: ציון אחרון שקיבלת: בגד אהוב:גינס מה אתה לובש עכשיו?פיגמה אפורה עם לבבות מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני שעה שתית?עכשיו התקשרת למישהו?לפני חצי שעה התכתבת? התנשקת? נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? הלכת מכות? צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת?אחרי צהרים היום הסתפרת?לפני חודש הדבר הכי מטורף שעשית:אמממ לא עושה הדבר הכי מגעיל שאכלת:חמין הדבר הכי מוזר שקרה לך:אממ טלפתיה דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? מחשב

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 עיר: נ"צ כיתה: י' בית ספר: תיכון חבר/ה הכי טוב/ה? אני אלך על בטוח- דנה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אמאבא מאכל אהוב: פיצה תחביבים: לישון לשמוע מוזיקה להיות במחשב לראות טלוויזיה וכמובן לנגן מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: מתמטיקה מגמה: מוזיקה מורה אהובה: קלריס מורה שנואה: גלית יום אהוב בשבוע: שישי יום שנוא בשבוע: רביעי מה עשית היום? הייתי בבצפר בחזרות ואחרי זה היה לי מבחן בלשון שנכשלתי בטוח.. אחרי זה יום ארוך ואז בית ואז ביטול ערב מגמה. לכו תבינו.. היה נחמד? לא מבחן אחרון שלמדת אליו: לשון ציון אחרון שקיבלת: 61
בגד אהוב: נייטוויש שירט (או החולצה שבאה עלי לטובה של אוונסנס) מה אתה לובש עכשיו? פליז ומכנס לשינה מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שעה שתית? גם התקשרת למישהו? לפני שעתיים ככה התכתבת? עכשיו התנשקת? ממזמן נכשלת במבחן? המממ.. נראה לי שזה היה לפני חודשיים ככה קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לפני שבוע הלכת מכות? שנה שעברה
צחקת? לא מזמן רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? היום התקלחת? לפני חצי שעה הסתפרת? לפני חודש הדבר הכי מטורף שעשית: נמנמ...
הדבר הכי מגעיל שאכלת: אכלתי בטעות במסעדה את הפלפל החריף הגמדי הזה הדבר הכי מוזר שקרה לך: שיחקתי דוקים.. סתם, לא יודעת דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: הלכתי מכות LOL (אין לי משהו אחר כרגע) מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לא יודעת אולי לראות קצת טלוויזיה או להישאר לדבר עם אנשים (מחר אני מתחילה בתשע וחצי
)

My self and i

New member
עונה. ../images/Emo135.gif

שם: שרית גיל: 12 עיר: נתניה כיתה: ז' בית ספר: מזה משנה דאמת
חבר/ה הכי טוב/ה? נועה שיר ודניאל בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אמא מאכל אהוב: אוכל ביתי כזה. מנה חמה ואוכל סיני
תחביבים: לאכול לשיר לרקוד להיות במחשב לראות טלויזיה לדבר בטלפון לבלות עם חברים.. מקצוע אהוב: אנגלית ומוזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה
מגמה: אין לנו מורה אהובה: כוכבה
מורה שנואה: בלהה
יום אהוב בשבוע: חמישי יום שנוא בשבוע: רביעי מה עשית היום? הממ הייתי בבצפר היה לנו יום מיוחד על גיל ההתבגרות אז לא למדנו.. המ חזרתי הביתה לא אכלתי כל היום
ראיתי השמינייה הייתי במחשב הלכתי למכולת עם אחי וחזרתי.. והנה אני פה.
היה נחמד? כן מגניב לאלה היה יום מצחיק
מבחן אחרון שלמדת אליו: מדעים ציון אחרון שקיבלת: 87 בערבית
בגד אהוב: ג'ינס וטישרט מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס גופייה שחורה וסווצ'רט כחול. מתי בפעם האחרונה... אכלת: הממ עכשיו אני אוכלת ביסלי. זה הדבר היחיד שאלתי היום.. שתית? ב7. מים. התקשרת למישהו? לא מזמן התכתבת? עכשיו התנשקת?
נכשלת במבחן? לא יודעת בדיוק מתי קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בספרות וזה לא היה כזה ממזמן. הלכת מכות? הרבה זמן שלא
צחקת? בצהריים עם אמא
רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא יודעת התקלחת? אתמול בערב הסתפרת? חודש בערך הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסירה בלונה פארק 9 פעמים ברציפות
הדבר הכי מגעיל שאכלת: אני וחברות שלי היינו צרכות באמת או חובה לאכול בונזו של כלב. אבל לא באמת אכלתי, הכנסתי לפה וירקתי
בעעע הדבר הכי מוזר שקרה לך: היו הרבה כאלה
דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: אני רואה כל פעם ילד בכיתה ח' הוא די חולה. אבל הוא מצחיק. הוא כל הזמן אומר לי שהוא רוצה לזיין אותי
והבתחלה מתתי מפחד. אבל זה עבר. הוא מצחיק.
וגם כל פעם אני פוגשת ילדים בבצפר שמדברים לעצמם. ויש בבצפר שלי ילדים מוזרים
מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? להתקלח עוד מעט

shir1400

New member
../images/Emo194.gifעונה.

שם: שיר
עיר: ייבנה (עיר הפשע והרשע
) .. עעללק כיתה: ז' בית ספר: תראו משו:
האורן חבר/ה הכי טוב/ה? אין דבר כזה. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אאממאא
מאכל אהוב: פיצה
תחביבים: לנגן בפסנתר לרקוד לשחק לשמוח
מקצוע אהוב: איןןן
מקצוע שנוא: לא מומלץ שאני אתחיל לפרט מגמה: אני עדיין לא במגמות.. אבל מגמת מוזיקה
מורה אהובה: המחנכת
מורה שנואה: למדעים
יום אהוב בשבוע: יומשישי
יום שנוא בשבוע: יומראשון מה עשית היום? רבתי עם חברה ונפגשתי עם חברה אחרת היה נחמד? כן
מבחן אחרון שלמדת אליו: מדעים
ציון אחרון שקיבלת: גיאוגרפיה בגד אהוב: איןן מה אתה לובש עכשיו? בגדים של בצפרר מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפניי שעה שתית? כנ"ל התקשרת למישהו? אווווווווווו בבוקר
התכתבת? עכשיווו התנשקת? אף פעם. נכשלת במבחן? אף פעם קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בספרוות
לא מזמן
הלכת מכות? לא.. צחקת? עכשיו שאני צוחקת כמה השאלון טיפשי. סתם... יש משחק מכור רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אווו כל הזמן התקלחת? אתמולל הסתפרת? לפני חודש הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הדבר הכי מגעיל שאכלת: איןןןןןןןןןןןן הדבר הכי מוזר שקרה לך: הרבה דברים. דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה לעזאזל.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לצרוח יש ולענות על שאלות אחר.

k e l l y 1 8 1

New member
עניתיי

שם:קלי גיל:18 עיר:ראשון כיתה:שנה א' במכללה חבר/ה הכי טוב/ה?חברה שיראל וחבר שלי... בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?אמא וחבר שלי מאכל אהוב:סיני תחביבים:מוזיקה רירודים ולישון מקצוע אהוב:הנה"ח מקצוע שנוא:פסיכולוגיה (מהתיכון) מגמה:ראית ראית חשבון מורה אהובה:לא קיים מורה שנואה:כולם... יום אהוב בשבוע:שבת יום שנוא בשבוע:ראשון מה עשית היום?עבודה בבקר לימודים בערב היה נחמד?יחסית.. מבחן אחרון שלמדת אליו:משפטים ציון אחרון שקיבלת:95 במחשבים בגד אהוב:כל מה שיש לי בארון מה אתה לובש עכשיו? חצאית צבאית וחולצה שחורה מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני שעה שתית?עכשיו התקשרת למישהו?שעתיים בערך התכתבת?אתמול התנשקת?שבת.. נכשלת במבחן?בכיתה י' קיבלת ציון מעל 90 במבחן?^ במחשבים הלכת מכות?לא זכור לי צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?אתמול התקלחת?בבוקר הסתפרת?4 חודשים הדבר הכי מטורף שעשית:צניחה חופשית הדבר הכי מגעיל שאכלת: חצילים הדבר הכי מוזר שקרה לך:אממ לא זכור לי דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:כנל מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?מקלחת

עונה!!~

שם: קרן גיל: רבע ל14 עיר: אזור המרכז כיתה: ח בית ספר: *שמור במערכת* חבר/ה הכי טוב/ה? תם וספיר בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אבא ואמא מאכל אהוב: פסטה תחביבים: לשיר לשחק ולרקוד מקצוע אהוב: גיאוגרפיה מקצוע שנוא: ערבית מגמה: עוד אין לי מורה אהובה: המחנכת מורה שנואה: של טכנו'.בעעעעעעעעעע יום אהוב בשבוע: שלישי יום שנוא בשבוע: חמישי מה עשית היום? הלכתי לבצפר,חזרתי,ואז "סידורים" של אחה"צ היה נחמד? כן מבחן אחרון שלמדת אליו: היסטוריה ציון אחרון שקיבלת:95 במתמטיקהההה!@@@!!!!!!! בגד אהוב: יומיומי מה אתה לובש עכשיו? פיג'מהמה מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שעה וחצי שתית? לפני שעה וחצי התקשרת למישהו? לפני המון זמן התכתבת? עכשיו התנשקת? *שמור* נכשלת במבחן? בכיתה ג קיבלת ציון מעל 90 במבחן? היום הלכת מכות? לא בשבע השנים באחרונות... צחקת? בדקות האחרונות רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זוכרת התקלחת? הרגע חזרתי מהמקלחת הסתפרת? לפני חודש וחצי פלוס מינוס הדבר הכי מטורף שעשית: *שמור במערכת* הדבר הכי מגעיל שאכלת: חזרת של דוד שלי
הדבר הכי מוזר שקרה לך: בבית של נליה...ישבנו ופתאום הקנקן עם הלימונדה נשבר!ככה סתם! דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: - מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לישון

../images/Emo28.gif זה היה נייס ../images/Emo28.gif

שם: מור
עיר: פ"ת
כיתה: אחרי לימודים
בית ספר: ממממ
חבר/ה הכי טוב/ה? ג'ן
בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? כל המשפוחה
מאכל אהוב: פסטה
תחביבים: לכתוב, לנגן ולשיר
מקצוע אהוב: היה- מנהל
מקצוע שנוא: היה- תנ"ך
מגמה: הייתי ב- שיווק
מורה אהובה: שנאתי את כולן
מורה שנואה: כנל
יום אהוב בשבוע: חמישי
יום שנוא בשבוע: שבת
מה עשית היום? הלכתי עם אחותי הקטנה לקנות תחפושת
היה נחמד? כן, מאוד
מבחן אחרון שלמדת אליו: חחח לא זוכרת
ציון אחרון שקיבלת: כנל
בגד אהוב: הג'ינס שלי
מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור וחולצה שחורה
מתי בפעם האחרונה... אכלת: מזמן
שתית? עכשיו
התקשרת למישהו? כמה שעות
התכתבת? שלשום
התנשקת? חודשיים, שלושה
נכשלת במבחן? שנים
קיבלת ציון מעל 90 במבחן? מזמן
הלכת מכות? NEVER
צחקת? היום
רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? מממ, לא זכור לי משהו כזה
התקלחת? היום
הסתפרת? שנה
הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י
הדבר הכי מגעיל שאכלת: אמממ.. איכס, זה לא לאכול, זה לשתות... לפני שבוע בערך שכחתי כוס נס ליד המיטה ושתיתי מזה אחרי כמה ימים... איכססססססססססס
הדבר הכי מוזר שקרה לך: פגשתי (ממש במקרה) מישהו שאני מדברת איתו שנים במסנג'ר... אני בכלל מפ"ת והוא מטבריה, הלכתי לים והוא זיהה אותי לפי הפירסינג והלק השחור, זה היה ממש מוזר
, הוא בא אלי ואמר: "תגידי, את לא מור במקרה?"
דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: ממ.. אין לי עכשיו משהו בראש.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לדפוק את הראש בקיר

יווובל

New member
../images/Emo125.gif

שם: יובל גיל: 17 עיר: אי שם כיתה: י"ב חבר/ה הכי טוב/ה? לא יודע.. יש הרבה.. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? ההורים מאכל אהוב: תפו"א מקצוע אהוב: לא יודע.. מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!! מגמה: ארץ ישראל מורה אהובה: אין.. מורה שנואה: אין.. יום אהוב בשבוע: שבת יום שנוא בשבוע: ראשון מה עשית היום? הייתי בבית ספר.. אחכ ניסיתי ללמוד למבחן.. היה נחמד? סבבה מבחן אחרון שלמדת אליו: מבחן עיוני בספורט ציון אחרון שקיבלת: 88 בארץ בגד אהוב: אין מה אתה לובש עכשיו? סווצ'ר שחור, ג'ינס.. מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני 10 דק' בערך.. שתית?כנ"ל התקשרת למישהו? לפני חצי שעה התכתבת? עכשיו התנשקת? אפעם... נכשלת במבחן? במחן אחרון שבמ"מ קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בכיתה ז' הלכת מכות? עכשיו צחקת? עכשיו רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? עכשיו. לישון התקלחת? אתמול בערב הסתפרת? מזמן, לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: לא ישנתי 32 שעות רצוף... הדבר הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר! הדבר הכי מוזר שקרה לך: כנ"ל דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: אין מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? כנראה לישון

../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 14 וחצי עיר: כפר סבא כיתה: ט' בית ספר: R-HELL חבר/ה הכי טוב/ה? יש כמה.. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? להתחיל? מאכל אהוב: ספגטי תחביבים: הרבה הרבה מקצוע אהוב: אלגברה מקצוע שנוא: או אה..... מגמה: אין עדיין מורה אהובה: המחנכת שלי מורה שנואה: המחלנכת העתידית שלי=/ יום אהוב בשבוע: שבת יום שנוא בשבוע: שני מה עשית היום? הייתי בבצפר היה נחמד? אממ אפשר להגיד מבחן אחרון שלמדת אליו: ספרות ציון אחרון שקיבלת: 73 בגד אהוב: לאדעת מה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה וחצאית ג'ינס מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני כמה דקות שתית? כנ"ל התקשרת למישהו? לפני איזה שעתיים שלוש התכתבת? עכשיו התנשקת? כמה שבועות נכשלת במבחן? ברוך השם מזמן קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לפני שבוע
הלכת מכות? אף פעם צחקת? היום והמון רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? נראלי שזה יקרה היום התקלחת? אתמול הסתפרת? מזמןן הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מגעיל שאכלת: הדבר הכי מוזר שקרה לך: דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לצאתתת לחיים שלי

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:12 וחצי עיר:לאמשנה
כיתה:ו' בית ספר:לאמשנה
חבר/ה הכי טוב/ה?רונה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?משפחה,חברים מאכל אהוב:הרבה תחביבים:מחשב,טלוויזיה,חברות מקצוע אהוב:תנ"ך,אנגלית,ג"ג,היסטורייה,ספורט מקצוע שנוא:חשבון ולשון מגמה:עדיין אין מורה אהובה:טלי מורה שנואה:כל השאר
יום אהוב בשבוע:שלישי ושבת יום שנוא בשבוע:הוממ... שני ורביעי מה עשית היום?הייתי בבצפר היה נחמד?כה בטח.. ממתי נחמד להיות בבצפר?
מבחן אחרון שלמדת אליו:חשבון ציון אחרון שקיבלת:104 בגד אהוב:לאיודעת.. מה אתה לובש עכשיו?חולצה כחולה וג'ינס מתי בפעם האחרונה... אכלת:בצהריים שתית?לפני רבע שעה בערך התקשרת למישהו?כשחזרתי מבצפר התכתבת?אתמול התנשקת?אממ מזמן.. בלחי אבל.. נכשלת במבחן?נממ מזמן קיבלת ציון מעל 90 במבחן?במבחן האחרון באנגלית הלכת מכות?אתמול בצחוק צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?מזמן אני חושבת.. התקלחת?אתמול בערב הסתפרת?בחופש הגדול אני חושבת.. הדבר הכי מטורף שעשית:הרבה הדבר הכי מגעיל שאכלת:נממ לאיודעת.. הדבר הכי מוזר שקרה לך:הרבה דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:הרבה מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?לראות טלוויזיה

אנייי

שם:טל גיל:13 וחצ י+ עיר:חיפה כיתה:ח בית ספר: חבר/ה הכי טוב/ה?אין בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?אממ מאכל אהוב:פיצה ושוקולד תחביבים:מחשב טלויזיה חברים מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הכל.אבל בעיקר אנגלית וגאומטריה מגמה:אין מורה אהובה:אין מורה שנואה:אסתר.נטליה.פנינה.אורטל.שרה.כולןן יום אהוב בשבוע:אמממ יום שנוא בשבוע:חמישי מה עשית היום?צופים היה נחמד?כן מבחן אחרון שלמדת אליו:הסטוריה.אתמול ציון אחרון שקיבלת:ממ...90 באנגלית (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בגד אהוב:גינס מה אתה לובש עכשיו?מכנס שלושתרבעיי וסווצר סגול מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני חצי שעה שתית?כנל התקשרת למישהו?לא זוכרת התכתבת?עכשיו התנשקת?היום (בלחי) נכשלת במבחן?לפני חודש..או משו כזה קיבלת ציון מעל 90 במבחן?90! באנגלית לפני כמה ימים הלכת מכות?סתם בצחוק.. צחקת?היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?אממ.. התקלחת?יום ראשון הסתפרת? ממזמן הדבר הכי מטורף שעשית:מממ לא יודעת הדבר הכי מגעיל שאכלת:אמממ היו כמה הדבר הכי מוזר שקרה לך:אממ לא יודעת דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:אמממ... מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?להיות במחשב

../images/Emo203.gif

שם:רונה גיל:באפריל 12 עיר:מתחיל ב-כ נגמר ב-א'[נראה אותכם מנחשים..
] כיתה:ו' בית ספר:נממ זה גם משנה לכם? חבר/ה הכי טוב/ה?סירנה[אירה] בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?בן אדם? אי אפשר אחד. נממ בנים[
],משפחה ועוד כמה חברות טובות
מאכל אהוב:אוכל סיניייי
תחביבים:מחשב,חברות קניון ושאר העגבניות מקצוע אהוב:נממ ג"ג וספורט
מקצוע שנוא:כל השאר
מגמה:אין עדיין מורה אהובה:נממ אין כזאת
מורה שנואה:כלולן
יום אהוב בשבוע:שישי,שבת ויום רביעי!![בעיקר
חווה
] יום שנוא בשבוע:נממ ראשון מה עשית היום?בצפר,בריכה עם אהובותיי[יעל ומאיה היפות
] היה נחמד?נממ מאודדדדדדד
מבחן אחרון שלמדת אליו:נממ חשבון ציון אחרון שקיבלת:96 בגד אהוב:הכל אני חושבת
מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה מתי בפעם האחרונה... אכלת:פיי..6? שתית?10 דקות התקשרת למישהו?חצי שעה התכתבת?לפני כמה דקות התנשקת?נממ שבוע שעבר!!אבל אם זה עם חברה אז היום עם מאיה שלי בלחי
[נומה היא חברה ממש ממש ממש טובה שלי!!11
] נכשלת במבחן?נממ תחילת השנה? קיבלת ציון מעל 90 במבחן?במבחן באנגלית הלכת מכות?נממ שבוע? נומה עם אח שלי
צחקת?היום
רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?מזמן התקלחת?לפני 3 שעות
הסתפרת?בקיץ אני חושבת הדבר הכי מטורף שעשית:כל החיים שלי מטורפיםD: הדבר הכי מגעיל שאכלת:נממ חול..:X[נומה הייתי קטנטנה:(] הדבר הכי מוזר שקרה לך:החיים שלי גם ככה מוזרים דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:נשכתי את דוד שלי כי הוא לא קנה לי ברבי
[שוב,הייתי קטנה!!:X] מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון?לענות על אחד אחר הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo9.gif

שם: ניצן גיל: 13 במאי עיר: ערד כיתה: ז' בית ספר: חט"ב חבר/ה הכי טוב/ה? מריה/בר בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? ג'וני מאכל אהוב: שוקולדדדד תחביבים:לקרוא, לכתוב, מוסיקה,לצחוק מקצוע אהוב: עברית מתחיל להתחבב עלי, למרבה הפלא. מקצוע שנוא: ג"ג :S מגמה: אין מורה אהובה: אין מורה שנואה: צפי :S:S:S יום אהוב בשבוע: שני יום שנוא בשבוע: שלישי+ראשון מה עשית היום? השגתי לעצמי נכשל בבוחן, נהייתי צרודה בשיעור חינוך, הקרצתי תשובות בשיעור ספרות, סיפרתי בדיחות בשיעור טכנולוגיה, קיפלתי כביסה. היה נחמד? די מבחן אחרון שלמדת אליו: באנגלית ציון אחרון שקיבלת: 94, אנגלית
בגד אהוב: חולצה-ירוקה-משובצת מה אתה לובש עכשיו? חולצת בצפר, גופיה שחורה, ג'ינס מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני.. שעה וחצי? שתית? שעתיים? התקשרת למישהו? היום בבוקר התכתבת? אתמול התנשקת? אף פעם נכשלת במבחן? כנ"ל קיבלת ציון מעל 90 במבחן? אנגלית, יום שלישי הלכת מכות? הממ. לא יודעת צחקת? היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זוכרת התקלחת? אתמול בערב הסתפרת? סוף שנה שעברה הדבר הכי מטורף שעשית: הממ. קשה לבחור. הדבר הכי מגעיל שאכלת: קישוא הדבר הכי מוזר שקרה לך: המממ. לא יודעת. דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: אין מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? עוד שאלון?

../images/Emo210.gif

שם: גיל: עיר: כיתה: י' בית ספר: נבון חבר/ה הכי טוב/ה? עדי בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אחותי מאכל אהוב: לאדעת תחביבים: מקצוע אהוב: אממממממממממממממממממממממממ אין מקצוע שנוא: הכל מגמה: פסיכולוגיה מורה אהובה: אין מורה שנואה: מדעי הטכנולוגיה וספרות יום אהוב בשבוע: שבת יום שנוא בשבוע: רביעי מה עשית היום? הרבה היה נחמד? לא מבחן אחרון שלמדת אליו: עכשיו היסטוריה ציון אחרון שקיבלת: 95 מתמטיקה בגד אהוב: מה אתה לובש עכשיו? בגדים מתי בפעם האחרונה... אכלת: לא זוכרצ שתית? התקשרת למישהו? התכתבת? התנשקת? נכשלת במבחן? בתחילת השנה באנגלית קיבלת ציון מעל 90 במבחן? במבחן האחרון שהיה, לא זוכרת מתי ובמה.. הלכת מכות? צחקת? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? הסתפרת? הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מגעיל שאכלת: הדבר הכי מוזר שקרה לך: דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד:

pacific ocean

New member
יאללה נענה..

שם:אשלי גיל:15 וחצי עיר: רמת גן כיתה:י' בית ספר: עד לפה...יותרמדי פרטים חח חבר/ה הכי טוב/ה? יש דניאל (הכי הכי)...ויש עוד דניאל...סמדר... בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אמא שלי....החברה הכיטובה שלי...והחבר שלי מאכל אהוב: מאכל מכסיקני....משהו לפנים! (צ'ילי קון קרנה למי שמכיר) תחביבים: ציור..שירה..ריקוד...והתנדבות במכבי אש...כדורסל... מקצוע אהוב: חנ"ג וביולוגיה מקצוע שנוא: מתמטיקה ואזרחות מגמה: ביוטכנולוגיה מורה אהובה: מורה (גבר..) לביולוגיה.....ומורה לאנגלית מורה שנואה: אין לי שנואה....או שנוא.. יום אהוב בשבוע: רביעי- מסיימת ב-11 וחצי לימודים וראשון-משמרת במכבי אש יום שנוא בשבוע: שלישי.....ארוך ומייגעע מה עשית היום? הלכתי לבצפר...סיימתי ב-9 וחצי ...לומדים רק שעתיים... קניתי בגדים...וזהו היה נחמד? מאודד מבחן אחרון שלמדת אליו: היסטוריה ציון אחרון שקיבלת: אזרחות...75.. בגד אהוב: ג'ינס שלמרות שהוא קרוע ומזופת אני לובשת אותו המון זמן! מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס חדש וגופיה ירוקה מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שנייה...תפוח שתית? שעתיים...אפילו יותר.. התקשרת למישהו? לפני חצי שעה..לחבר שלי התכתבת? לפני שעה עם ידיד התנשקת? אתמול.. נכשלת במבחן? לא מזמן! קיבלת ציון מעל 90 במבחן? במבחן בכימיה לפני חודש....94! יהה הלכת מכות? חח לפני יומיים עם חברה אבל בצחוק צחקת? היום...בשיעור... רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? היום! רציתי ללכת לתחנת כיבוי כדי לעשות משמרת ובסוף לא הלכתי.. התקלחת? אתמול.. הסתפרת? ווואוו בספטמבר הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי...עדיין... הדבר הכי מגעיל שאכלת: פיצה עם אנשובי, אננס וגמבה...בועעע הדבר הכי מוזר שקרה לך: היום...הלכתי לתחנת אוטובוס....אמרתי לעצמי..הלוואי שהאוטובוס יאחר ויגיע ב-7:34...איחר...הגיע..בדקתי ת'שעה....ובוללללל על הדקה 7:34....והוא אמור להגיע ב-7:28 או 7:38.... דברים מוזרים שקרו לך בחיים ובא לך להגיד: חברה שפעם שנאה אותי באה על הבוקר ונתנה לי ביס בכתף...(וואט דה?!) .... מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה מסיים את השאלון? לאכול עוד תפוח...

למעלה