שאלון

blond ice cream

New member
שאלון../images/Emo135.gif

ככה:
שם+שם משפחה-
גיל-
כיתה-
מיקום בארץ-
איסי-
מסנ'-
צבע אהוב-
חיה אהובה-
תחביבים-
פורום קבוע-
קומונה קבועה-
מאכל אהוב-
נושא שיחה אהוב-
גבר/ אישה אידיאלי-
מחלה אהובה-
תרופה אהובה-
מסר לאנושות-

blond ice cream

New member
אני!

ככה: שם+שם משפחה-חן אוזן גיל-15 כיתה-ט מיקום בארץ-עזר איסי-283615928 מסנ'[email protected] צבע אהוב-ורוד חיה אהובה-כלב תחביבים-להבריז מבצפר.. פורום קבוע-זהירות בנות קומונה קבועה-ככה:תיכוניסטים מאכל אהוב-ספגטי וחסה נושא שיחה אהוב-בגדים גבר/ אישה אידיאלי-שיער שחור עיניים בהירות שיער חלק פרוע, שרירי שחום, מטר שבעים פלוס מחלה אהובה-אינטנרט תרופה אהובה-מחשב מסר לאנושות-לא לזייף אישורים למנהלת!!

hila rojas

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo180.gifאני../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

שם:
הילה טביב!
כיתה:
ו'!
מיקום בארץ:
הוד השרון!
איסי:
231858397!
מסן:
[email protected]!
צבע:
תכלת!
חיה אהובה:
כלב!
תחביבים:
ללכת למסיבת לראות טלויזיה להיות במחשב לדבר בטלפון ללכת לחברות.....
פורום קבוע:
המורדים,זהירות בנות, ובנות!
קומונה קבועה:
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=381
מאכל אהוב:
נושא שיחה אהוב:
בנחמין!
גבר אידיאלי:
בנחמין!
מחלה אהובה:
אמ. לוידעת! היקר להיות חולה ולא ללכת לביה"ס
תרופה אהובה:
בנחה!!
מסר לאנושות:
תקלטו שאני אשתו של בנחמין ואין לכם סיכוי איתו!

אני

שם+שם משפחה-יערה גיל-13 כיתה-ז' מיקום בארץ-גבעתיים איסי- מסנ'- צבע אהוב-כתום חיה אהובה-כלב תחביבים-לכתוב שירים ולכתוב קטעי סטנדאפ פורום קבוע-תנ''ל קומונה קבועה-=\ מאכל אהוב-הכול נושא שיחה אהוב-רישי גבר/ אישה אידיאלי-מצחיק חכם ויודע לבשל=] מחלה אהובה-הא? תרופה אהובה-ושוב הא? מסר לאנושות-החיים לא רצינים כמו שאתם חושבים

C honey

New member
אני עונה... |אראגורן||בנחוש|../images/Emo180.gif

אימצתי את הכדור!! מישהי אימצה אותו כבר? אם לא-אז נא לא לגנוב לי!! שם+שם משפחה- חן. גיל- 13 וחצי. כיתה- ז'. עולה ל-ח'. מיקום בארץ- איפשהו במרכז... איסי- אין!! מסנ'- מי שרוצה את המסי שלי שתדבר איתי אישית!! צבע אהוב- אדום וסגול! חיה אהובה- סוס ודולפין. תחביבים- בעיקר לשמוע מוזיקה... ילדה חסרת תחביבים...
פורום קבוע- זהירות בנות! קומונה קבועה- מה זה לעזאזל?!??!!???!!?!!?!?!?!??????..... מאכל אהוב- אמממ... פסטה?! נושא שיחה אהוב- בעיקר צחוקים... אבל אין קבוע! גבר/ אישה אידיאלי- לא טיפש, חמוד, כדאי מצחיק ומומלץ חתיך... מחלה אהובה- ?! למה שתהיה לי מחלה אהובה? בלעעע... תרופה אהובה- א-א!!! מסר לאנושות- "תתייחס לאחרים כמו שאתה רוצה שאחרים יתייחסו אלייך!" (תפנימו!) לאבב יווווו...
ואני מצטערת שאני לא נמצאת הרבה בפורום וזה עצוב לי... אבל פשוט סוף הלימודים וכדאי לשים לב ולהשקיע!
צ'או! ותודה לאילי!!

אני

שם+שם משפחה- עדי גיל- 12 ושלושה חודשים (מהיום, 3 חודשים) כיתה- ו'1 מיקום בארץ- ראשון איסי-294-666-273 מסנ'- [email protected] צבע אהוב- גוונים בהירים (כל מני....) חיה אהובה- כלב תחביבים- להיות עם התוכי שלי, עם הכלב, לגלוש באינטרנט להיות עם חברות, ולחלום על אהובי!!!! (ב'- שם בדוי) פורום קבוע- זהירות בנות, ומשחקי סימס וסים סיטי קומונה קבועה- הקמונה שלי מאכל אהוב-
נושא שיחה אהוב- כל דבר. גבר/ אישה אידיאלי- אהוב לבי ב' מחלה אהובה- אממ.... אהבה! תרופה אהובה- נשיקות מסר לאנושות- אין לי.... ואם התכוונת, לתרופה (רפואית) אז אקמולי! אני יודעת שזה של קטנים. אבל זה טעים! מחלה (רפואית) אמממ שומדבר, אני לא אוהבת לחלות...

the mush

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo181.gif

{המדוזה עכשיו שלי
} שם: מור, ומכות למי שקורא לי ככה
מורוש, מורלה, ה כ ל ! רק לא מור! גיל: 15 כיתה: מסיימת ח' מיקום בארץ: אין. חחח.. אני גרה בברזיל איסי: --חסוי-- מסנ': --חסוי-- צבע אהוב: ורוד, שחור ואדם חיה אהובה: מיאוווו {
} מווווווווו {
} ו- מההה {כבשה} תחביבים: רבים
פורום קבוע: זה. קומונה: אין. מאכל: הכל! רק לא דגים! תנו לדגים לחיות!
נושא שיחה: הטיסה לארץ. גבר בע בע בעלי: בע בע בע מחלה אהובה: אהבה
תרופה: גלידה מסר: "הבריאות שלכם הורסת לי ת'סיגריה!"

תותי 12123

New member
שלום אני חדשה פה

שם+שם משפחה: אפרת שי גיל:14 כיתה:ח מיקום בארץ: כרגע חולון בדרך לגדרה צבע אהוב:כחול חיה אהובה:סוס תחביבים:רכיבה על סוסים ועבודות בעץ פורום קבוע:מלאך שחור קומונה קבועה:מלאך שחור מאכל אהוב:פטל נושא שיחה אהוב:גנסון אקלס גבר/ אישה אידיאלי:גנסון אקלס מסר לאנושות:גנסון אקלס חתיך מדהים יפה וקדוש

C honey

New member
כמה דברים...:|אראגורן||בנחוש|../images/Emo180.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לחדשה
וולקום!
ו'מושית', למה לא לקרוא לך מור
{זה השם הפרטי-אמיתי שלך הרי, לא?} ולחדשה; מי זה גנסון אקלס
ומושית, אני רוצה את המסי שלך פליז!!! אין לי אותו!! {כאילו איך?!
} אם את לא רוצה לכתוב פה תפני אליי במסרים!! לילה טוב כולן!
נ.ב: אני לא הולכת מחר לבי"ס!! ייאי!! למה?!-כי המשפוחה נוסעים לטיו7ל בכנרת!! אז אני גם לא אהיה כאן יומיים!! אתגעגע!!

אני...

ככה: שם+שם משפחה- יסמין בן חיים גיל-12 וחצי כיתה-ז' 3 שולטיםםםם מיקום בארץ-מסד איסי-אין לי כוח לרשום... מסנ'-כנ"ל צבע אהוב-כחול חיה אהובה-- תחביבים-אופניים, לקרוא,ספורט, מחשב- קצת...בערך:) פורום קבוע-זהירות בנות... קומונה קבועה-- מאכל אהוב-פירה נושא שיחה אהוב-- גבר/ אישה אידיאלי-מה זה השאלות האלה מחלה אהובה-כל הדלקות למיניהן...כי לוקחים אנטיביוטיקה טעימה! תרופה אהובה-אנטיביוטיקה! מסר לאנושות-שתקו ותקשיבו!!!

תומסקה

New member
במבה... ../images/Emo175.gif

שם+שם משפחה- תום תום גיל- 14 כיתה- ח מיקום בארץ- חור ליד רעננה איסי- אין מסנ'- אין צבע אהוב- כחול חיה אהובה- הכלב הממי שלי! תחביבים- לרקוד סטפס, לראות טלוויזיה ולישון!!! פורום קבוע- זהירות בנות! קומונה קבועה- אין מאכל אהוב- ספגטי נושא שיחה אהוב- אה... לא יודעת! גבר/ אישה אידיאלי- אה..... מחלה אהובה- השתגעתם? תרופה אהובה- השתגעתם בריבוע? מסר לאנושות- תנו לחיות לחיות!!! חומי את פה? חשבתי שאני היחידה בבית!

gilliosh

New member
אניייי../images/Emo135.gif|איאווין|

שם: גילי גיל: 12 כיתה: מסיימת ז' מיקום בארץ: אלונגליל איסי: --אין-- מסנ': --אין--(לי כוח לכתוב) צבע אהוב: ורוד, טורקיז, כתום חיה אהובה: סנאיייי וברווז!!!!!! תחביבים: להסתכל במראה (סתם-אבל גם) פורום קבוע: ז-ה-י-ר-ו-ת--ב-נ-ו-ת קומונה: מה? לא יודעת מה זה, סורי מאכל:
ואם לא הבנתם
נושא שיחה: על סיום הביה''ססססס ועל מתי הולכים ל בריכה (לכל העירונים... שצריכים להיכנס עם כובע יםםםם!!! אנחנו יכולות לשחות עםם פזווווורררררר ולא שואלים אפחדדדד) גבר אידיאלי: ג'ינג'י! זה הכללל מחלה אהובה: משו לא נוראי אבל שיוכל להשאיר אותי בבית תרופה: אני הולכת לקחת (=הא?) מסר לאנושות: אל תתעללו בברווזייייםםם!!!ובכלל בחיות. תודה.

אני:

שם+שם משפחה-צליל שלו גיל-13 כיתה-ז' מיקום בארץ-אזור הדרום איסי-257940186 (אבל הוא עושה בעיות).. מסנ'[email protected] צבע אהוב-ורוד חיה אהובה-כלבים תחביבים-לרקוד,לראות טלוויזיה,לגלוש באינטרנט,קניות,לדבר בטל' עם חברות פורום קבוע-מיכאלה קומונה קבועה-מאיה בוסקילה ואגם רודברג מאכל אהוב-ניוקיס (מאכל ארגנטינאי שסבתא שלי מכינה) נושא שיחה אהוב-שי גבסו גבר/ אישה אידיאלי-אחד שיפנק אותי מחלה אהובה-אין תרופה אהובה-אין מסר לאנושות-החיים טעימים - ואני רעבה...

למעלה