שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עירים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

עונה ...

שעת התחלה:14:14 שיר שמתנגן ברקע:שגיב כהן -מתי תביני את המלאך שלי ספר קצת על עצמך:מה יש לספר ? מחשבה שעוברת בראש:חסוי... מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?כנ"ל חשק ל...:חסוי... מה המידה שלך בנעליים?45.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה< איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בibm מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל~! מה אתה הכי שונא לאכול?כרוב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חסוי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?חסוי מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?אדום מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?אזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא שנה עירים אהובות:ת"א ,ר"ג ,ראשל"צ ,פ"ת ועוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מי קיבל מתנות ב5 שנים האחרונות אה? איפה חגגת יומולדת אחרון?עם חברים שלי במסעדה ואיתכם במועדון:p איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?10:35 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?אזרחות כמה קיבלת בו?לא יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?חסוי..... ואצל פסיכיאטר?^^ חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?וכן מתי פעם אחרונה שבכית?עכשיו מדוע?חסוי... לקחת סמים מתישהו?רק אני חחחח ,לא! אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא זוכר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לידור יוספי -לאהוב אותך למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?ככה מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק?חסוי לעולמי עד ולנשק?^^ ולספר לו משהו מהלב?^^ יש לך חברה?^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?חסוי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?חסוי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם חבר שם מיוחד לבן?לירן שם מיוחד לבת?לילך מאכל אהוב:המבורגר~! מאכל שנוא:עגבנייה:p דבר אחרון שאכלת:קרמבו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חסוי... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מאיפה לי אה? אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?שאלה טובה... אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?man of the year אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חבר שלי על מה דיברת איתו?על שטויות במיץ עגבניות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?ההורים שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?לעולם לא תדעו מה הדבר האחרון שקנית?אוזניות למחשב כמה הוא עלה?80 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?חסוי מאוד.... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שניצל~! יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?לאכול חחח איך קוראים לאמא שלך?למה להגיד לך אה? יש לך שם שני? מהו?יש לי מלא שמות חחח<ואל תנסו להבין למה אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן,על שם חיים נחמן ביאליק אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?8 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?0 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?מזה השאלה הזאת ,לא עונה!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?את זה שיש לי פתיל קצר:p איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא עונה! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לא עונה! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חסוי כמה קומות יש לך בבית?6 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מנכ"ל אינטל מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא תדעו לעולם באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שילכו שמה רחוק>>>>>> מה עושה לך טוב?חסוי מה מעצבן אותך?השאלון הזה מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?חסוי מה הפריט הכי יקר שיש לך?חסוי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חסוי מה היית לוקח לאי בודד?^^ המלצה לסרט:אין תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא אומר! איך את/ה מתגבר על באסה?חסוי איפה היית רוצה לבקר בעולם?בשוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חסוי איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:יש לי כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?חסוי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חסוי מה את/ה אוהב/ת לעשות?^^ מקומות בילוי מועדפים:^^ את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במקרה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא אומר לך :mad::mad::mad::mad: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא לבוש:יש איפור:אין מאכל אהוב:כבר אמרתי ,חלאס:mad: שתייה אהובה:ענבים להקה אהובה:אין סרט אהוב:אין גלידה:לא אוהב עיר בעולם:ונציה ארץ:איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון?מה אכפת לך? שיר ברקע:ליבי יוצא אלייך -אמיר יוסף שעת סיום:14:36 שאלון חופר ומאוס תחת:mad::mad::mad:

עונה :)

שעת התחלה: 15:02 שיר שמתנגן ברקע: רדיו 99FM ספר קצת על עצמך: מצ'וגעת [עליכם] מחשבה שעוברת בראש: שמחר יהיה שביתה מה עשית היום? למדתי למבחן קצת ובעיקרון כלום מה תעשה מחר? שביתה? חשק ל...: אהבה :) מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מתגייסים, השיר שלנו, בלוג טיוי חברתי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממאא כמה רחוק הלכתם עם נחייה עד אז מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל :p מה אתה הכי שונא לאכול? אממממ חמוצים בהמבורגר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ואי לא זוכרת כרגע אבל היו כמה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ח ח ח יותר מדיי מה הצבע האהוב עלייך? כחול וירוק מה הצבע השנוא עלייך? בג' מה המקצוע האהוב עלייך? חינוך :p כי לא עושים כלום מה המקצוע השנוא עלייך? איכסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממא איך נהנתי עירים אהובות: ירושליםם בדםםםם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי :*) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברות שלי איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:55 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לע מה היה המבחן האחרון? מתכונת בהבעה כמה קיבלת בו? נידע בקרוב יש לך חברים מחוץ לכיתה? דהה :) אני ילדה חברותית ומחוץ לשכבה? בארור ומבית ספר אחר? אכן כן ח ח ח ומהעיר אחרת? ברור אחרי שנתיים בבלוגים אפשר שלא? אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני מצ'וגעת אבל לא עד כדי כך היית פעם אצל פסיכולוג? פסיכית? אני ממש לא! ואצל פסיכיאטר? -----------------^ חשבת פעם על התאבדות? מי לא דיבר על זה בחייו? אבל בחיים לא חשבתי לבצע את זה אני שפויה לחלוטין! ואני אוהבת את חיי אם כן - סיפרת למישהו? ------------------^ מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימם מדוע? התאכזתי ממשהו לקחת סמים מתישהו? ממממששש לאאאא!!!! אתה מעשן? איכ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני ילדה טובה :) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את הדיסק של סינרגיה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי יותר מהיר וזול :p מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? ידיד שלי ולנשק? ידיד שלי ולספר לו משהו מהלב? אותו אחד --^ יש לך חברה? לא :( ראית בחנוכה את הפסטיגל? פח תנו לי פא תנו לי טת פאטת את מי היית לוקח לאי בודד? אמממ את החבר שיהיה לי ח ח ח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בבלוגים שם מיוחד לבן? אממ אני אוהבת הכל :) שם מיוחד לבת? הגר :) צפוי לא? ח ח ח ח מאכל אהוב: למה לחזור על שאלותת "מה אתה הכי אוהב לאכול?" מאכל שנוא: ----^ "מה אתה הכי שונא לאכול?" דבר אחרון שאכלת: ארוחת צהריים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לע :*) מה הספר האחרון שקראת? ספר? מה זה? אהבת? ח ח ח מה הסרט האחרון שראית? סט אפ אהבת? בטירוףףףףףףףף מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? על לבוא אליה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה מה הדבר האחרון שקנית? שופינג כמה הוא עלה? יצאתי בזול :p ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? --^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? פי מי זוכר... טוחנים אסמסים בכמויות מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני מפוצצת מהאוכל של הצהרים יש לך עדשות/ משקפיים? לע עשית ישור שיניים? בתהליכי הורדה של הריבועים :) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? :O השניה :p אני גרה שם ח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סידורים של הצבא איך קוראים לאמא שלך? ח ח ח וזה עניינכם כי.? יש לך שם שני? מהו? למה כדי שתתחילו לנג'ס? :p כע יש לי ורק אהוביי יודעים אתה קרוי על שם מישהו? מי? ח אשת אברהם השנניה.. כי זה שם יפה אתה אוהב ילדים קטנים? ממאווודדדדדדד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם:p לא מקפחים :) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 :) שיעברו ה-3 חודשיםם האלהה כבר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום.. אני יפה כמו שאני ומי שלא טוב לו בעייתו ובפנימיות? אמממממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אני מתה עליה שום דבר לא מעצבן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? רומנטיקה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מי שירצה להתחלף איתי :) למה?עמה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה להתחיל לחשב מעכשיו? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שביתה? ח ח ח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? של ידיד שלי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לע הפגנה נגד (או בעד) מה? אמרתי לע מתי זה היה? מה החפירה אמרתי לעעעע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת גרפית או עורכת דין מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שיגמר השאלון הזה חחח סתם באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חחח יותר מדיי מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? שנאה, וריבים מה תמיד צריך להיות בכיס? ת.ז ורשיון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אני מספיק מוכשרת ח ח ח סתם הייתי רוצה לדעת לרקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? צמיד מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ח ח ח ח ח דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד? מחשב? נדוש.. את עצמי המלצה לסרט: סט אפפפפ תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני ממש חמוווודה איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים ואחרי יום יומיים המצברוח עובר לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארגנטינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבים איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: עם אנשים* חיית מחמד: כלבים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? תלוי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע מהי אהבה בשבילך? זה משו שמרגישים מן תחושה כזו שעבורת עליך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמחה מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה מקומות בילוי מועדפים: מועדונים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שאפשר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לע את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת שצריך :p מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ח ח ח חח האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור החיים טובים לדעתך? מעולים! לבוש: ג'ינס איפור: לא מוגזם [פרחות לא אצלנו] מאכל אהוב: שוווב לחזור על אותה שאלה שתייה אהובה: קולה דיאט לימון ותפוזיים אני פשוט מכורה להקה אהובה: יש כמה סרט אהוב: אמרתי כבר לא..? סטפ אפ גלידה:לימון עיר בעולם: מה שבטוח לא פריז גועל נפש של עיר ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? יחזור לבלוגים שיר ברקע: רדיו 99FM שעת סיום: 15:27

DJ RICHTER

New member
עונה

שעת התחלה:18:00 שיר שמתנגן ברקע: Robbie Williams – feel ספר קצת על עצמך: בן 31 מתל אביב מחשבה שעוברת בראש: עוד כמה שאלות יש פה מה עשית היום? קמתי והלכתי לעבוד מה תעשה מחר? אין תכנונים חשק ל...: חופששששש מה המידה שלך בנעליים?46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שום פורום איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודע מה אני עושה מחר, אז עוד 15 שנה?!?!?! מה אתה הכי אוהב לאכול ?בשר מה אתה הכי שונא לאכול? סלט מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים ?נתתי למישהו להעביר לי סיכה ענקית בכף יד מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נתתי למישהו להעביר לי סיכה ענקית בכף יד מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? כל מה שקשור למכשירים מה המקצוע השנוא עלייך? אין לי מושג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה יהיה יותר טוב ערים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת ? no comment! איפה חגגת יומולדת אחרון? עבדתי איך אתה הכי אוהב לבלות? בארים / מועדונים / לבד בים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לפנות בוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? סיימתי בית ספר סוף סוף יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ^^^^^^^^^^ מה היה המבחן האחרון? מזמן כמה קיבלת בו? לא זוכר יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? ^^^^^ מתי פעם אחרונה שבכית? השבוע מדוע? no comment! לקחת סמים מתישהו? ניסיתי, לא היה טעים אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר, זה היה מזמן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בשביל שיר אחד אני לא אקנה דיסק שלם מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? נוי ולנשק? נוי ולספר לו משהו מהלב? נוי יש לך חברה? כן ^^^^^^^^^^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את נוי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נוי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לא עולה לי משהו בראש כרגע שם מיוחד לבת? לא עולה לי משהו בראש כרגע מאכל אהוב: סטייק אנטריקוט מאכל שנוא: סלט ירקות דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא לפה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? דגמחים אתה לומד ביום שישי? עובד מה הספר האחרון שקראת? מתחתנים 2007 אהבת? אני בעמוד 10 מתוך 1039 כשאני אסיים אני אכתוב ביקורת על הספר מה הסרט האחרון שראית? cheos אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הבוס שלי על מה דיברת איתו? על מתי אני מסיים לעבוד היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? no comment! על מי אתה יודע הכי הרבה? שמוליק מה הדבר האחרון שקנית? שוקו חם כמה הוא עלה? 12 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? מהבוס שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לנוי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "שנה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו ?כלום, אני מפוצץ יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? גיל 16 נראה לי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נהריה למה הלכת לשם? לחברה איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? no comment! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שנה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? no comment! ובפנימיות? no comment! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך ?הוא בסדר גמור איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? רק לא דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ה' למה? לשנות כמה דברים בעולם הזה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 - 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נוי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שאני עושה עכשיו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? no comment! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעומו מה עושה לך טוב? כשהחברה שלי לידי מה מעצבן אותך? כשהחברה שלי לא לידי מה תמיד צריך להיות בכיס? ת.ז איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי מספיק מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב נייד מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? סירה המלצה לסרט: Bruche Almighty תוכנית טלוויזיה? לא רואה טלויזיה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? no comment! איך את/ה מתגבר על באסה? הולך לים לכמה שעות איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? עד עכשיו זה היה חורף...נראה לי שאני מחליף לקיץ איזה חג אהוב עליך? חג האהבה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן ולא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט ?כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כל עוד יש פרפרים בבטן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? no comment! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאני עם החברה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצלול מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים וותרן ולפעמים עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל תהיה לי ביקורת את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בזמן האחרון "נוי, אני אוהב אותך" האם את/ה מאמינ/ה בה´: no comment! החיים טובים לדעתך? כן לבוש: דגמחים וTשירט איפור: מאכל אהוב: סטייק אנטריקוט שתייה אהובה: מים / רד בול ודקה להקה אהובה: אין סרט אהוב: Hich גלידה: תות בננה עיר בעולם: תל אביב ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לעבוד שיר ברקע: Robbie Williams – rock dj שעת סיום: 18:12

חעחעחע

שעת התחלה: 10:15 שיר שמתנגן ברקע: טלויזיה ספר קצת על עצמך: אני לסבית מחשבה שעוברת בראש: שאני מתגעגת למאמי שליייייי מה עשית היום? ישנתי אכלתי השתנתי כרגיל.. מה תעשה מחר? אותו דבר רק עם צה"ל חשק ל...: פרוזן יוגורט בטירוףףף מה המידה שלך בנעליים? 39 אבל אין לי זין זה לא מעיד כלום
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה עבודה ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול? מקדונלדס מה אתה הכי שונא לאכול? דברים לא מבושלים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נההה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?נההההה מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? אפור בהיר מה המקצוע האהוב עלייך? לא לומדת מה המקצוע השנוא עלייך? לא לומדת איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? פצצות עירים אהובות: אילת/חולון/מערב ראשון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואלה כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות?עם המאמי שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 ככה 10 9 תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מסדר ב7 וחצי חחחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ברור מה היה המבחן האחרון? נראה לי שהיסטוריה כמה קיבלת בו?89 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כל החברים שלי היו ככה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? מחשב נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כה אם כן - סיפרת למישהו?כה מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע מדוע? משו מפחיד לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא ד'עת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האהבות האחרונות שליייייי מתוקותתתת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה לקנות? מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק?מאמי צ'לייייי ולנשק?דה סיים ולספר לו משהו מהלב? ^ יש לך חברה?חבר כה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אבי וסבצ'קההההההההה =) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשייו? אבייי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דני המכוער הזה שם מיוחד לבן?שון שם מיוחד לבת?עדן מאכל אהוב: פיצה המבורגר מאכל שנוא: מה שבא מהיםםםם חוץ מדגים דבר אחרון שאכלת: פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?כה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת?כה מה הסרט האחרון שראית? סיילנט היל/ בית המתים אהבת?דימיוניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבי על מה דיברת איתו? הרבה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי מה הדבר האחרון שקנית? תחתונים כמה הוא עלה? בזול בזול ממי הsms האחרון שקיבלת? עחע מי הבנאדם האחרון ששלחת לוחעעעחעחע מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חעח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מפוצצת תודה יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא הייתי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?לוד למה הלכת לשם? למאמי שלי איך קוראים לאמא שלך?שולה יש לך שם שני? מהו? שולמית אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא של הכלב שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא זוכרת איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את הקוקסינל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 משוחררת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?משקל ובפנימיות? רגישות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שחצנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?אימה למה? זאת שאלה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?Zין מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אבייייי כמה קומות יש לך בבית?אין הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לאא מתי זה היה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: סרסורית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שזה יגמררררררר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לךז דיין מה עושה לך טוב?אבי מה מעצבן אותך?את מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעוף מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנערף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב גבינה חומוס מה היית לוקח לאי בודד? אמרתי המלצה לסרט:מסורררר תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאוהבים אותי איך את/ה מתגבר על באסה? סבוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אנערף מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גרבצנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך?ראש שנה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כה חיית מחמד:כה כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך?פרפרים בתחת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אוח מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זין האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך?כה לבוש:ספורט אלגנט איפור: טבעי כמעט מאכל אהוב: / שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:/ סרט אהוב:/ גלידה:פרוזן! עיר בעולם: ירושלים ארץ:שראלללללל מה תעשה כשתסיים את השאלון?מתקשרת למאמי שלי שיר ברקע:טלוזיה משהו סציליה מאפיה שעת סיום:10:30

עונה.

שעת התחלה: 22:49 שיר שמתנגן ברקע: Static X - Machine ספר קצת על עצמך: בן 20, סטודנט, מטאליסט. מחשבה שעוברת בראש: איך הידרדרתי לשאלון הזה לעזאזל? מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? אישן. חשק ל...: פיצה. מה המידה שלך בנעליים? 42-43. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לורדי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאיפה לי לדעת? מה אתה הכי אוהב לאכול? יש הרבה אופציות. מה אתה הכי שונא לאכול? כנ"ל. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרעשתי בין 2 ל-4. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרעשתי בין 2 ל-4. מה הצבע האהוב עלייך? שחור. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? אין. מה המקצוע השנוא עלייך? יש רק אחד? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? צחוקים. ערים אהובות: אשקלון וראשון לציון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני זוכר? איפה חגגת יומולדת אחרון? באידאה. איך אתה הכי אוהב לבלות? מכות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא לי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? למה שלמכללה תהיה תלבושת אחידה? מה היה המבחן האחרון? מגן במקצועות גרעין. כמה קיבלת בו? עדיין לא ידוע. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? ממכללות אחרות אם כבר, וכן. ומהעיר אחרת? כמובן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא היה מקרה כזה אף פעם, מה אני אספר? מתי פעם אחרונה שבכית? היום. מדוע? מרוב צחוק. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כבר לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני מוריד אלבומים, לא שירים בודדים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לי. מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? אני. ולנשק? אני. ולספר לו משהו מהלב? אני. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אולי את מאי.
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? רומפלסטימפסקין. שם מיוחד לבת? אביגדור. מאכל אהוב: שוב? מאכל שנוא: ש-ו-ב-? דבר אחרון שאכלת: שניצל. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא חסרים כאלו. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס X-Boy. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? מבצר דיגיטלי. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? רוקי בלבואה. אהבת? רק את הקרב עצמו. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי. על מה דיברת איתו? מי הולך לאסוף את אחי מחברים שלו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית? מוקה בשקית. כמה הוא עלה? שקל שמונים. ממי הsms האחרון שקיבלת? מהמכללה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אם". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? טוסט נחמד. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשקלון. למה הלכת לשם? לבקר את המשפחה. איך קוראים לאמא שלך? למה אתם צריכים לדעת? יש לך שם שני? מהו? חי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? ע"ש יונתן החשמונאי. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני גם אמור לספור?! כמה בני דודים יש לך מצד אבא? כנ"ל. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נעלבוק אני גם אמור לדרג? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 וחצי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום. ובפנימיות? כלום. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? זה שהוא עוד חי, שנים אני לא מצליח להרוג אותו.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? כל מיני. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי חורף. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה אני מגדת עתידות?! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לאפה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אברום. כמה קומות יש לך בבית? בבניין יש 8. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? אמרתי לא. מתי זה היה? לקחת סמים? אמרתי לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רבאק אני לא אורקל. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? This bare moment. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ביג'ו. מה עושה לך טוב? קרמבו. מה מעצבן אותך? שאלונים. מה תמיד צריך להיות בכיס? ת"ז. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? היכולת לשרוק מהנחיריים. מה הפריט הכי יקר שיש לך? שעון של 5 אלף. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים. מה היית לוקח לאי בודד? אמרתי כבר, את מאי.
המלצה לסרט: שחר המתים 2004. תוכנית טלוויזיה? אד אד ואדי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? סעמק אני גם אמור לבחור? איך את/ה מתגבר על באסה? משחרר נוד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבית... אה רגע, אני שם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צפירה כשהרמזור מתחלף לכתום. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. חיית מחמד: אין לי. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ככה ככה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? שאלה טובה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כמה שיותר קרמבואים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? ללכת מכות. מקומות בילוי מועדפים: המוסד, אידאה, ברסה, לינקולן. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כמובן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? חצי חצי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תחכהההההההה תחכה!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: חולצה ומכנס. איפור: אין צורך. מאכל אהוב: וואי, חסר לך בורג אם השאלה הזאת נמצאת 3 פעמים. שתייה אהובה: בירה. להקה אהובה: יש הרבה. סרט אהוב: בלייד. גלידה: ריבת חלב. עיר בעולם: ראשון לציון. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש את מי שכתב אותו כדי לרצוח אותו. שיר ברקע: Linkin Park - Points Of Authority שעת סיום: 23:07

עונההההההה

שעת התחלה:23:51 שיר שמתנגן ברקע:LISTEN TO YOUR HEART-DHT ספר קצת על עצמך:אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש:הלוואי היינו כולנו מתים מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?לא יודעת חשק ל...:תותים מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה ופה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בקבר? מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול?פטרוזיליה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אין מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לענות לשאלונים מה הצבע האהוב עלייך?לבן מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?עברית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מעניינת עירים אהובות: שלחו אותי לאי..הכי טוב... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שרשרת עם תיליון לב מהאקס המיתולוגי איפה חגגת יומולדת אחרון?דאנס בר..לא זוכרת איזה איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית עם חברות ומשהו לנשנש מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?באונ'...וזה ב8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?עדיף לא לדעת כמה קיבלת בו?לא יודעת..אבל היה לא טוב יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כהההההה אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא...למה הם יענו אם אני אדבר? היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן..מי לא חשב? אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?לפני 20 דק' מדוע?אישי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא משתכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת..מורידה מלא שירים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי למה לשלם אם יש חינם? מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק?אבא שלי ולנשק?מי שנמצא במרחק גדול ממני ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל יש לך חברה?חבר..ולא אין.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא..אבל ראיתי עם אחיין שלי..הורדנו
את מי היית לוקח לאי בודד?את אחיינים שלי... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?מישהו שנכנס לי ללב.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד שם מיוחד לבן?נוריאל.. שם מיוחד לבת?עופרי.. מאכל אהוב:כל מה שיש בו שוקולד מאכל שנוא:בשר בקר.. דבר אחרון שאכלת:גבינת קשקבל עם סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ..מישהו מפה שרב איתי על שטות..(מתחיל באות ג') איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?סריג שחור עם מחשוף עמוק..הוא פשוט נוח אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?לא קוראת ספרים אהבת?-- מה הסרט האחרון שראית?רב מכר לרצח..משהו כזה אהבת?כן..יפה מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי על מה דיברת איתו?של מי קופסת העדשות שמצאתי אצלי בדברים..:\ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אין כזה על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי מה הדבר האחרון שקנית?קניות בסופר.. כמה הוא עלה?עלו הרבה ממי הsms האחרון שקיבלת?יוסי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?יוסי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?כה עשית ישור שיניים?לא..הן ישרות בעצמן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חודשיים בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אממ..סוכות.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חולון למה הלכת לשם?סבתא שלי שם איך קוראים לאמא שלך?ננה יש לך שם שני? מהו?לא אין...אבל חושבים שהם משפחה שלי זה שם שני שלי:\ אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם החודש שנולדתי בו..מאי.. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד(ולא בצורה פדופילית) כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?בן דוד שלי גבי...אבל מסתדרת הכי טוב עם בן דוד שלי בן... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?גובה...מרגישה נמוכה תמיד.. ובפנימיות?שאני לא אהיה מלנכולית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?תמימות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אלוקים..יש מצב?
למה?כי הוא היחידי שיכול לקבל מה שהוא רוצה...בלי לשבור ת'ראש בשביל להשיג את זה.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 גג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לבד מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יוסי כמה קומות יש לך בבית?8 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד...לא זוכרת מה בדיוק...היה משהו באונ'...הפגינו על המרצים...אנשים של שנה ג' הפגינו כשהייתי שנה א'.. מתי זה היה?לפני שנתיים בערך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:למה אני קטנה עכשיו?!בת 22 אוטוטו!!!ואהיה בוסית של מישהו בחברה או משהו כזה.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשאחיין שלי נולד והחזקתי אותו בפעם ה1..וכנ"ל לגבי אחיינית שלי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כאילו" ו"תנוח" מה עושה לך טוב?כשטוב לאחרים... מה מעצבן אותך?כשיש חוסר צדק...ואין לי אפשרות לשנות את זה.. מה תמיד צריך להיות בכיס?כ.א. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?יש לי מספיק כשרונות.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש יותר מידי בלי עין הרע(!!!) מה נמצא אצלך תמיד במקרר?פיצה מה היית לוקח לאי בודד?את אחיינים שלי..לא שאלת את זה כבר? המלצה לסרט:לא מתה על סרטים..אבל לכו תראו 'החיים יפים'..של רוברטו בניני..סרט יפה ועמוק.. תוכנית טלוויזיה?'חברים'<<אלופים!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני דומה לקוף
איך את/ה מתגבר על באסה?בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם?קרקעית האוקיאנוס.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?וולגריות חסרת פשרות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן...למה עלי לא צוחקים? חיית מחמד:לא מתה על חיות כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?תחשבו לכיוון של אוטופיה.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא...חלשה מאוד... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?צחוק מה את/ה אוהב/ת לעשות?לטייל בים מקומות בילוי מועדפים:ים בלילה את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד אוהבת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית..אבל ותרנית כשצריך.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לאו דווקא לשנות..אלא יותר לגרום לך להבין אותי...כמו שאני אנסה להבין אותך..ורק ככה אפשר להתקדם...יד רוחצת יד ושתיהן את הפנים.... את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"כאילו" ו-"תנוחחחחחחחחחחחח" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כןןןןןן החיים טובים לדעתך?לא לבוש:הכל איפור:לפעמים שמה לפעמים לא..תלוי במצב רוח שלי מאכל אהוב:כל מה שיש עליו שוקולדדדדדדדד שתייה אהובה:דיאט ספרייט..ומיץ תפוזים..יאמי להקה אהובה:אין סרט אהוב:החיים יפים..כמה פעמים להגיד את זה? גלידה:בטעם ריבת חלב עם אגוזי פקאן עיר בעולם:אגם לוגאנו..בצפון איטליה..זה לא בעיר ממש..זה בכפר.. ארץ:ישראל... מה תעשה כשתסיים את השאלון?אכנס לבלוג אולי שיר ברקע:Insatiable-Darren hayes שעת סיום:00:22

השש..לא קשורה לפה:]

שעת התחלה: 1:21 שיר שמתנגן ברקע: אני לא אלוהים- לידור יוספי. ספר קצת על עצמך: לא מעניין =\ מחשבה שעוברת בראש: כמה בנות תחו בלוג במבוגרים היוםם.. מה עשית היום? ישנתי:] ואח"כ הלכתי לקניון [מעניין מישו?] מה תעשה מחר? לא'דעת.. חשק ל...: שוקולד בטירוף:] מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שומכלום, מטיילת בין כולם:] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת איפה מחר , אז עוד 15? שתחררו:] מה אתה הכי אוהב לאכול? פירה עם שניצל וסלט בצד:] מה אתה הכי שונא לאכול?גמבה :\ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא מטורפת אני שפויה:] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לחזור לאותו בנאדם פעמיים[?!] מה הצבע האהוב עלייך? לבן מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? איפור מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקהה בעעעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זנונים:] עירים אהובות: מה סההה?? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? עזבו...
איפה חגגת יומולדת אחרון? נאפפ.. יצא לי בפסח:\ איך אתה הכי אוהב לבלות? מממ.... עם חבר'ה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בבוקר:] מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מה זה בית ספר? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?-- מה היה המבחן האחרון?-- כמה קיבלת בו?--- יש לך חברים מחוץ לכיתה?לא, אני בלי חברים.. ומחוץ לשכבה?-- ומבית ספר אחר?-- ומהעיר אחרת?--- אתה נוהג לדבר עם חפצים? נאמ , לא. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר?לאאאא!! חשבת פעם על התאבדות? כן , כרגע! אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? ממ..ממ.. לפני שלושה שבועות[?!] מדוע? לא זוכרת נו.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא יודעת מה זה.. אני בסאאטלה טיבעית:] איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? השיר החדש של אייל גולן. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לייייייייייייייייייייייייי ככה:] מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? מישו, לא אנקוב בשמו :] ולנשק? כנ"ל:] ולספר לו משהו מהלב? לעעעעעעעעע 'דעתתת... כוסומו... יש לך חברה? יש :] ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא :\ את מי היית לוקח לאי בודד? נייד , שמיכה ומישו:] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את מישו:] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם מישו:] שם מיוחד לבן? נדב שם מיוחד לבת?יהל מאכל אהוב:זה כבר היה לא? מאכל שנוא: גם זה לא? דבר אחרון שאכלת: בורגר ראנץ'! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפחדדד. אם ניתקנו ניתקנו:] איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תחתונים לא?
אתה לומד ביום שישי?לעעעע... מה הספר האחרון שקראת? קללת הקמע. אהבת?מאווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת... אהבת? מאיפההה.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מישו:] על מה דיברת איתו? מ'אכפתלכם? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אבאמא :] על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי:] מה הדבר האחרון שקנית? שקית עם מלא ממתקייםםםם [ולא כיבדתי אתכםםם נהנהנה] כמה הוא עלה? 15 נראה לי... ממי הsms האחרון שקיבלת?ממישו:] מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? למישו:] מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלוםם אני 'פוצצת!! יש לך עדשות/ משקפיים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא... עשית ישור שיניים? יאפ:] מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממזמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ.. לפני כמה שנים טובות.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? איפה שמישו גר:] למה הלכת לשם? לבקר מה זה למה.. איך קוראים לאמא שלך? לאה:] יש לך שם שני? מהו? לשםהראשון אני לא עונה, אז לשני?! אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים?כן, כשהם רחוקים ממני.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? מתחת ל20 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני ושנאת את כולם באותה מידה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמה שאני עכשיו, למה אני זקנה?! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? נאאדההה! ובפנימיות? עקשנית יותר מידי.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שאכפת לו מכולם.. [אני יודעת שאתה קורא את זה] איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל , גם אימה[ עם עיניים סגורות] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? ארבעה בעז"ה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "מה.." מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?של מישו :] כמה קומות יש לך בבית?אחת. הלכת פעם להפגנה?יאפ:] הפגנה נגד (או בעד) מה? עזבו.. מתי זה היה? לפני מלא זמן.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה אסטרונאוטית.. טפי כוסומו מה השאלות האלהה.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין לי כח לענות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כנ"ל. מה עושה לך טוב? לדבר עם מישו :] מה מעצבן אותך? השאלות האלה. מה תמיד צריך להיות בכיס? ליפ גלוס:] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא 'דעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד:] מה היית לוקח לאי בודד? היה כבר תשאלה הזאת תעלו למעלה. המלצה לסרט: די די באמאאא.. תוכנית טלוויזיה? דובוני אכפת לי:] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? --------- [צונזר] איך את/ה מתגבר על באסה? [צונזר] איפה היית רוצה לבקר בעולם?[צונזר] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?[צונזר] איזה עונה בשנה אהובה עליך? אבייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייב ! איזה חג אהוב עליך? פוווווווווווווורים!! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד ! חיית מחמד: חתול:] כמה אחים יש לך? שלושה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ..לא 'דעת עוד לא חוויתי.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ:] נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? שאני אעבור שוב?! מהי אהבה בשבילך? לכו סתכלו במילון. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא !! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא 'דעת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? -------- מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? באאאאאאאאאאאאארוררררררררררררררררר !! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשניתת!! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: ספורט-אלגנט איפור: באררור! מאכל אהוב: דייי!! שתייה אהובה: הכל. להקה אהובה: אין. סרט אהוב: אין. גלידה: וניל עם עוגיות. עיר בעולם: לא 'דעת. ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת:] מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיגגגגגגגגגגגמר כברר !! שיר ברקע: שקט - מורן קריטי. [אחלה סיומת לא?] שעת סיום: 1:42

לא עונה דווקא

פחחחחחחחחחחחח סתם תהנו שעת התחלה: 01:25 שיר שמתנגן ברקע: קובי אפללו - בא מן שתיקה ספר קצת על עצמך: אני בסדר אני מחשבה שעוברת בראש: על המעבר לצפון מה עשית היום? הייתי עם ידידה טובה עם דודה סטלה ודיברתי המון עם האהובה שלי מה תעשה מחר? יחזור לבסיס ויפתח לחיילים שלי תתחת חשק ל...: תות מה המידה שלך בנעליים? 44 וחצי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ובמבוגרים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רחוק מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? גבינה לבנה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? זה לא חוקי אסור לספר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נסעתי לחור שקוראים לו מגדל העמק מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? וורוד מה המקצוע האהוב עלייך? נגר מה המקצוע השנוא עלייך? נהג מונית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה ומשכילה עירים אהובות: ירושלים טבריה והסביבה ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?את הפעם הראשונה שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית נראה לי איך אתה הכי אוהב לבלות? בפארק או בים עם החברה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חייל בובה חייל יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע מדי זית מה היה המבחן האחרון? איך לא מרביצים לעצירים כמה קיבלת בו? נכשל יש לך חברים מחוץ לכיתה? אה????. ומחוץ לשכבה?אה??????????? ומבית ספר אחר?אה?????????????. ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם הגיטרות שלי כן היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי מדוע? כי הנסיכה שלי בכתה לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חודש נראה לי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אל תלכי מכאן בביצוע של יוסי בנאי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מרוויח 352 וחצי שקל לחודש ופותח תתחת כדי שאתם תהיו בטוחים בבית ישמאלנים משתמטים מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? הילוש ולנשק? הילוש ולספר לו משהו מהלב? הילוש יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הבייבי שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הילוש אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם קרן שם מיוחד לבן? שקד שם מיוחד לבת? עדן מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: גבינה לבנה דבר אחרון שאכלת: אמממממממממ שניצל? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לירון איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תגופית מזל שלי אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אלאדין אהבת? לא מה הסרט האחרון שראית? ימים של אהבה אהבת? רציתי להתאבד אחרי 20 דקות אז סגרתי תסרט מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הילוש על מה דיברת איתו? על כמה שאני אוהב אותה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? גלית על מי אתה יודע הכי הרבה? תיף מה הדבר האחרון שקנית? דובי בצורת ארנב שמחזיק לב שרשום עליו I LOVE YOU כמה הוא עלה? ששששששששש זה מתנה להילוש ממי הsms האחרון שקיבלת? 01:23 מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הילוש מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"תאמין.." מה ממש בא לך לאכול עכשיו?צ'יפסססססססס יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני ירושלמי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? יקנעם למה הלכת לשם? עברתי ממגדל העמק לשם איך קוראים לאמא שלך? אנט יש לך שם שני? מהו? כע סקסי אתה קרוי על שם מישהו? מי? אביתר הכהן אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 16 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יוני בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ובפנימיות? את הרצון שלי בנקמה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שתלטנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אלוהים למה? כדי שנעשה צדק בעולם הזה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סבבנגים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? הילוש כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד המפ שלי מתי זה היה? חצי שנה בערך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעסוק במוזיקה זה בטוחחחחחחחח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהילוש אמרה לי שהיא אוהבת אותי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבנגים מה עושה לך טוב? שהיפה שלי מאושרת מה מעצבן אותך? קנאה של אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לנגן על כינור מה הפריט הכי יקר שיש לך? הקוד לכספומט שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפפון מה היית לוקח לאי בודד? בלייזר מהדורת דצמבר 2006 המלצה לסרט: טיטניק תוכנית טלוויזיה? ג'ואי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יבן זונה אני אוהבת אותך איך את/ה מתגבר על באסה? שותה איפה היית רוצה לבקר בעולם? סיישל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מה זה יאיר לפיד? התכונה הכי ישראלית בעיניי זה "גולני? כבוד!" איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? לקום בבוקר ולדעת שיש בן אדם אחד שמעניק לך סיבה לחיות עם חיוך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הילוש מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים: פארקים חוף הים "הסנדק" את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סבבנגים האם את/ה מאמינ/ה בה´? קצת החיים טובים לדעתך? לא לבוש: שחור איפור: לא מאכל אהוב: צ'יפס שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: מטליקה סרט אהוב: טיטניק גלידה:שוקולד צ'יפס עיר בעולם: ירושלים ארץ: סיישל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: יש לי סיכוי - אביתר בנאי שעת סיום:01:55

מזושש

New member
../images/Emo20.gif

שעת התחלה:10:46 שיר שמתנגן ברקע:ואיך שלא מוש בן ארי ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש:שאין לי כוח להתחיל את היום:\ מה עשית היום?מקודם קמתי מה תעשה מחר?שאלה טובה.. חשק ל...:לאדעת מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כאן:| איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?חחח מה אתה הכי אוהב לאכול?במבה מה אתה הכי שונא לאכול?גזר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?יותר מידי דברים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יותר מידי דברים מה הצבע האהוב עלייך?לבן מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?גאוגרפיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה עירים אהובות: העיר שלי תל אביב כאליו ברור ומושבות:] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שרשרת זהב עם השם שלי איפה חגגת יומולדת אחרון?בכאמל קומדי קלאב ואז חתכנו לת"א איך אתה הכי אוהב לבלות?סיגריות נס במבה וחברות:) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כל פעם משהו אחר... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 בבוקר זונות!!!!!!!!!! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?אנגלית כמה קיבלת בו?לא הרבה יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?בד"כ זה קורה שאני חולה. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?פעם אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?ניראה לי שביומולדת..:| מדוע?כי הפתיעו אותי והיה כל כך הרבה אנשים שזה היה מטורף וממש נבהלתי הבית היה מפוץץ אז התחלתי לבכות חח לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שלשום חחחח היה כל כך מצחיקקק איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?ובינהים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?נו באמת מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק?מיכל ולנשק?מיכל ולספר לו משהו מהלב?מיכל יש לך חברה?יותר מחברה אחת ;] ראית בחנוכה את הפסטיגל?רציתי אבל אמא שלי לא לקחה אותי בסוף:( את מי היית לוקח לאי בודד?את בילבי :) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא בא לי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא מדברת שם מיוחד לבן?ריף שם מיוחד לבת?אלמוג מאכל אהוב:במבה מאכל שנוא:גזר דבר אחרון שאכלת:לחם עם גבינה צהובה וחמאה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?~השם שמור במערכת~ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?טייצים אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?אממ חוכמת הביגלה [כן אני ישנה] ועכשיו את פרא אהבת?מאודדדד מומלץ מה הסרט האחרון שראית?אתמול השטן לובש פרדה סרט מדהיים איזה בגדיים לבכות11!!! אהבת?מאודדד ממליצה;] מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי על מה דיברת איתו?שהיא באה אלי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה?חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית?אמממ אתמול בתל אביב סיכה לבגד בצבע ירוק עם אישה מדהימה כמה הוא עלה?10 שקל:] ממי הsms האחרון שקיבלת?יוסי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?יוסי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מאמי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה יש לי עוד מעט ביקורת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב אתמול למה הלכת לשם?שופינג:] איך קוראים לאמא שלך?עמליה יש לך שם שני? מהו?מזל
חחחח אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא שלי משני הצדדים אתה אוהב ילדים קטנים?שונאתתתתתתתתת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה איזה 14 ניראה לי כמה בני דודים יש לך מצד אבא?ואיי מלא איזה עשרים ומשהו גובל שלושים.. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?קארין:] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?6 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?להיות יותר סבלנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?--- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?קומדיה דרמה רומנטי מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא רוצה למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נטלי כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא הלכתי מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יש לי זמן מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?את\ה לא בא\ה לי בטוב מה עושה לך טוב?סיגריות חברות במבה נס מה מעצבן אותך?טיפשים מה תמיד צריך להיות בכיס?כלום צריך להיות בתיק אם כבר וכל הבית בתיק שלי חחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אני לא יודעת לחרוז חרוזים של מילים מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא חשבתי על זה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?ספרים והרבה מחשב חברות המלצה לסרט:סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה?הכוח! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני לא יכול בלעדייך בבקשה תחשבי על זה מזי [בבכי] איך את/ה מתגבר על באסה?כותבת הולכת לים איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לחץ איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:בעעעע כמה אחים יש לך?4 כולל אותי מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?יש מצב מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שוב!?!?!? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?כן אם אני חושבת שזאת לא היתנהגות רגילה ויש איזשהו פאק בפנימיות אז אני יסביר וכאלה ... את/ה בחור/ה קנאי/ת?טיפה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אין דברים כאלה\טובב את לא מבינהה האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?מאודד לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה:נס! להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר ברקע:האהבות הראשונות שלי שעת סיום:11:13

שמבלולההההההה עונהההההההה

שעת התחלה:17:30 שיר שמתנגן ברקע:רותם חן-את לי היחידה ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: שהתגעגעתי ל..... מה עשית היום? ניקיתי,סידורים מה תעשה מחר? אלוהים גדול =) חשק ל...: אמ.. חחחחחחח טווווווווווו מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כרגע רק פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה+4 ילדים ומפעילה ערבי קריוקי חחחחחחח מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה ושוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? ורוד רולזזזזז מה הצבע השנוא עלייך? חום בעעעעעע מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מחרידה ביותר חחחחחחח מקווה שהיא תשתפר עירים אהובות: אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שרשרת וטבעת שעברה בירושה מסבתא רבה איפה חגגת יומולדת אחרון? בתל אביב בדאנס בר איך אתה הכי אוהב לבלות? לפי המצב רוח,פאבים דאנס בר בתי קפה.. מועדונים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בבוקר =) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?סיימתי מזמן וטוב שכך יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם המחשב לפעמים חחחחחח שהוא נתקע לי היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? מי לא חשב?!?! אם כן - סיפרת למישהו? ברור מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום מדוע?הסיבה שמורה במערכת =) לקחת סמים מתישהו? כן,קלים אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?יום שישי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה מורידים בשבילי רותם חן-את לי היחידה תודה לגבי =) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה זמין וחינם מי הבן אדם האחרון שרצית לחבק? איי שאלה אישית מדי.. אבל את הבחור הכי מדהים שהכרתי... ולנשק?^ ולספר לו משהו מהלב?קובי יש לך חברה? נייט ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? קובי..=) אף פעם לא משעמם לי איתו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עניתי כבר למעלה נו באמת.... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אני על מצב עסוק כדי להתרכז =) שם מיוחד לבן? נאהב שם מיוחד לבת? לא מיוחד אבל אהוב,נופר מאכל אהוב:פיצה ושוקולד מאכל שנוא: דגים דבר אחרון שאכלת: לא אכלתי אני ניזונה מנס חחחחח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה טובה שלי זיו... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיה ורודה אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? וואי לא זוכרת.. אהבת? מה הסרט האחרון שראית?לקחת חיים אהבת? כןןןן סרט טוב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם קובי על מה דיברת איתו? שאני אבוא לתל אביב כפרוני עליו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קובי ,הוא הכספת שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? קובי =) מה הדבר האחרון שקנית? חצאית כמה הוא עלה?220₪ ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי תומר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תומר.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תל אביב =) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני 4 חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם? לבקר חברים איך קוראים לאמא שלך? סילבי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא.. אתה אוהב ילדים קטנים? כן מאודדדד האחיינים שלי הם המלאכים הקטנים שלי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ניצן... מהרגע שנולדה יש לי אליה אהבה ענקית כמו אחות בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את השפתיים.. ובפנימיות?את הרגישות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא פדחן לפעמים חחחחחח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה אימה דרמה.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם החמוס שלי למה? להשלים שעות שינה.. 18 שעות ביממה מה רע? חחחחחחחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 בעזרת השם בלי נדר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שמבלולהההההההה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דורון כמה קומות יש לך בבית?בינין 3 קומות הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושגגגגגגג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחיין שלי נולד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואליההההההההההההה מה עושה לך טוב? מוזיקה,לדבר עם מישהו אהוב מה מעצבן אותך? שחופרים לי שאני עצבנית מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אמ... לא עולה לי כלום.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון ומחשב המלצה לסרט: לקחת חיים תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מדליקה נר מוזיקה ושוכבת במיטה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? וולגריות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:עם אנשים לא על. חיית מחמד: כלבה וחמוס כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? שמכל טלפון יש פרפרים,שהבחור שאותו את אוהבת הוא המחשבה הראשונה שלך בבוקר והמחשבה שמעלה לך חיוך בלילה רגע לפני שאת נרדמת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לדבר בפון,ליהיות עם חברים,לנקות =) מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה,פאבים דאנס בר את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה.. אבל בדרך כלל וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לשנות אותך לא,להגיע איתך לעמק השווה כן. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קינאה בריאה לא אובססיבית. שאוהבים מקנאים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואליה,אני עייפה ,ואני חולה עלייך האם את/ה מאמינ/ה בה´? באמונה שלמה החיים טובים לדעתך? החיים יפים האנשים הורסים אותם. לבוש: אלגנט איפור:אוהבתתתתתתתתתתת מאכל אהוב:גלידה פיצה שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: משינה סרט אהוב: כל הקומדיות גלידה: ריבת חלבבבבבבבבב עיר בעולם:ירושלים ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לדבר בפון =) שיר ברקע:שגיב כהן ישקף אלוהים שעת סיום:18-07

למעלה