שאלון

שאלון../images/Emo13.gif

איזה סרט של הילארי הכי אהבתם
במה הילארי הכי טובה לדעתכם:זמרת,שחקנית או דוגמנית
מה אתם הכי אוהבים בהילארי
מה הסרט האחרון של הילארי שראיתם
עם איזה צבע שיער הילארי הכי יפה לדעתכם:בלונדיני,שחור או חום
האם אתם שמחים שהילארי וג'ואל נפרדו
למה
הגדירו את ההערצה שלכם להילארי מ1-10: אם הייתם רואים את הילארי מה הייתם עושים
אם הייתם יכולים להעניק פרס אוסקר,למי הייתם מעניקים אותו(שחקן או שחקנית)
תוסיפו תמונה שאתם אוהבים של הילארי(לא חובה
) דרגו את השאלון מ1-10: סתם היה לי משעמם אז עשיתי שאלון מקווה שנהנתם
מקווה שנהנתם

מדליק עכשיו יש 2 שאלונים ושאלה לי

הילארי חזרה לצבע חום כתום כזה זה לפחות מה שראיתי בתמונות החדשות לא הכי אלה של סוף החודש ה 30.11.06 יש לה שם שער חום כזה מישהו יודע עם בודעות שזה נכון?

מה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חום כתום?לא שמעתי על זה..אני רק יודעת שעכשיו היא עם שיער שחור=\ ויש לי קומונה ואני רוצה לסגור אותה לגמרי,את יודעת איך סוגרים?

לא יודעת אבל

נכון היה לה שחור אבל ראיתי תמונות חדשות מה החודש שהם לא כתום מוזר אולי סתם שמו או משהו

Im Invisible

New member
אם את מתכוונת מתוך מגזין

האחרון שחשפו,אז כנראה זו תמונה ישנה... אבל אני רק יודעת שהיא בצבע שחור למטרת צילומי סרט בבולגריה...:/

וואו אחלה שאלון . .

תמשיכי לעשות שאלונים . . ואני ינסה לענות לתשובות אוקי אז הסרט של הילארי בקול גדול הכי ענק כי זה מה שעכשיו עולה לי והיא טובה בכל הכי במשחק איזה עוד שאלות היו . . .אם תירוג 8 היתי נותן לה שזה הרבה חחחח

Im Invisible

New member
עונה...../images/Emo210.gif

איזה סרט של הילארי הכי אהבתם? לאדעת,הכל בתכל'ס...אבל סיפור סינדרלה...
במה הילארי הכי טובה לדעתכם:זמרת,שחקנית או דוגמנית? הכל. מה אתם הכי אוהבים בהילארי? את העובדה שהיא לא סנובית-פאקצה-נפוחה-חסרת שכל למרות שיש כאלו HATERS שמתייגים אותה ככה....[כמו כמה שאנחנו מכירים...] מה הסרט האחרון של הילארי שראיתם?אהמ...בקול גדול? [אשכרה חרשוו עליו בהוט...] עם איזה צבע שיער הילארי הכי יפה לדעתכם:בלונדיני,שחור או חום? מממ,ת'אמת ה-כ-ל! כי היא אף פעם לא משעממת. האם אתם שמחים שהילארי וג'ואל נפרדו? למה? ת'אמת,בהתחלה לא סבלתי אותו,חשבתי שהוא רוקר-גס רוח...אבל אח"כ למדתי לאהוב אותו,והייתי עצובה כשהם נפרדו...אבל אני שמחה אם ההחלטה של היל שלמה. הגדירו את ההערצה שלכם להילארי מ1-10: 100 חהחה. :p אם הייתם רואים את הילארי מה הייתם עושים? אני יכולה להגיד לכם שיהיו הרבה צרחות,חתימות ולשאר תשתמשו בדמיונכם. :D אם הייתם יכולים להעניק פרס אוסקר,למי הייתם מעניקים אותו(שחקן או שחקנית)? היל,כמובן,המוכשרת. תוסיפו תמונה שאתם אוהבים של הילארי(לא חובה) יפיופה...
דרגו את השאלון מ1-10: 9...חח,סתם-10. :) סתם היה לי משעמם אז עשיתי שאלון מקווה שנהנתם=נהניתי. :) מקווה שנהנתם

עונה../images/Emo163.gif

איזה סרט של הילארי הכי אהבתם
"סיפור סינדרלה" ו"ליזי מקגוייר ממריאה לרומא" במה הילארי הכי טובה לדעתכם:זמרת,שחקנית או דוגמנית
וואי...ממש קשה. בתור זמרת יש לה קול מתוק וטוב, והיא מסוגלת לשיר מעולה, בתור שחקנית יש לה משחק טבעי פשוט ומקסים, ובתור דוגמנית היא כל כך יפה שאי אפשר להגיד משהו אחר. אז נסכם על שוויון בין כולם...
מה אתם הכי אוהבים בהילארי
שהיא down-earth כזו. לא מתנשאת או משהו. בדיוק כמו כל בן אדם אחר והיא נוהגת לציין את זה לרוב
מה הסרט האחרון של הילארי שראיתם
חח סיפור סינדרלה..יש לי את הדיוידי [תודות לאפרת
..חח מי שהיה במפגש יבין] עם איזה צבע שיער הילארי הכי יפה לדעתכם:בלונדיני,שחור או חום
בלונד...כי אני אוהבת את הצבע הזה... האם אתם שמחים שהילארי וג'ואל נפרדו ולמה
כןןן חחח כי לא חיבבתי אותו בכלל הוא לא מתאים לה בשום צורה\= אבל אם היא הייתה מאושרת איתו... אז עצוב לי בגללה. הגדירו את ההערצה שלכם להילארי מ1-10: 10000
היא בהחלט הבן אדם שאני הכי מעריצה. אם הייתם רואים את הילארי מה הייתם עושים
מתעוררת לפני שאמא שלי תשפוך עליי מים, יסדר תתיק ואלך לבצפר. או במילים אחרות - לא נראה לי שזה ייקרה
אם הייתם יכולים להעניק פרס אוסקר,למי הייתם מעניקים אותו(שחקן או שחקנית)
שחקנית להילארי כמובן
שחקן...? אממ לג'וד לאו
תוסיפו תמונה שאתם אוהבים של הילארי(לא חובה)
דרגו את השאלון מ1-10: 10 חחח אהבתי מאוד:]

למעלה