שאלון!

v i k i D

New member
שאלון! ../images/Emo13.gif

די שנכיר יותר טוב אחד את השני :] שם - תאריך לידה- תיאור פיזי- חיה נערצת- ספרים- T.V – סוג הומור- תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- סגנון מוזיקלי- שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- אוכל- עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הדבר הכי יפה שעשו עבורך- הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה- + פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולדת? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתולה? אוהבת את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיפה בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה תעשי מחר? מאוהבת? דלוקה על מישהו? אם.... אם היית נדלקת על מישהוי שקטנה ממך, היית נותנת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

v i k i D

New member
יונתן שפירא תעשה לי ילדים

שם - ויקי תאריך לידה-01.04.91 תיאור פיזי- 1.67, שיער חביב, עיניים חומות. מינוס 2-3 ק"ג והמצב יהיה טוב. חיה נערצת- ספרים- אני כבר שנים תקועה איפשהו בפרק ה4 של רודף העפיפונים. לא משהו. אבל אני אוהבת את מלך החומוס ומלכת האמבטיה, תעשו לעצמכם טובה ותקראו אותו. :) T.V – חברים!! סקס והעיר, רוזוול, טלנובלות ריאליטי וטראש ישראלי טהור. סוג הומור- אנערף. בריטי אמריקאי שכזה. אני אוהבת אנשים צינים. תכונות / התנהגויות סקסיות – אע בלי שאלות קשות. הארד דו גט, אולי. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אנשים צבועים ושקרנים. קשה לי לסלוח על דברים כאלה. אני גם סולדת מאנשים מתנשאים. תכונות אהובות בי- יודעת להקשיב, כנות תכונות מאוסות בי- רכושנית בטירוף! די קנאית לפעמים וזה לא נחמד. פרפקציוניסטית צבעים- מה איתם? צהוב, ירוק, כחול. סגנון מוזיקלי- רוק קלאסי, היפ הופ, אולדיז שירים- wish you were here ועוד כמה זמרים/להקות- פינק פלויד, ביטלס, קווין, גאנס, אואזיס.. עברי לידר, אביב גפן, דמאין רייס, כריסטינה אגילרה. סיגריות- לא מעשנת הסמים שלי- מסטיקים שוקולד ודיאט קולה. וקפה.
הרגל מגונה- כסיסת ציפורניים. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ניו יורק!!!1
מנהטן רצוי משקה- דיאט קולה, אייס קפה, אייסתה אפרסק, אייסבלנד מנגו. או בננה, גם טוב. אוכל- קינמונים. ושניצלים של אבא עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- HOW YOU DOIN הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מרצדס בנצ.
גם יגואר זה טוב. גם ג'יפ שחור ומסוקס. וקאדילק. טוב שקט. אושר עילאי- גשם. חלום פרוע- חח חלמתי שקוראסון רודף אחריי בילוי אידאלי- בית קפה/מסעדה [
]/שופינג לעולם לא יתפסו אותך עם- never say never לעולם לא יתפסו בלי- פלא' סגנון לבוש- קז'ואל וינטאג' שכזה. בעצם קזו'אל עם נגיעה של וינטאג'. ככה זה בדרכ, אבל זה לפי מצבי רוח. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- חח מה לעזאזל. ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- לא יודעת נו. :< הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- ג'ייק ג'ילנהול ארוז בסרט.
אורלנדו בלום, מת'יו פרי, מאט לה בלאנק. [מה יש, אז מה אם הם קצת שמנמנים. sexy motherfucker.] מתנגן במערכת- יונתן שפירא! עונה- כרגע בא לי על חורף בטירוף. ככה בכללי אני ילדה של אביב. אבל חורף, חורף. במיטה- ? הדבר הכי מביך שקרה לי- יותר מדי, סמכו עליי. אני בלתי מנוצחת כשזה מגיע לפאדיחות. עיר- . ניו יורק, פריז, ת"א. השילוש הקדוש. 'אני...' במשפט- לא יודעת מסר לאומה- + פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וחצאיות מיני התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות. לאן היית רוצה לחזור? ממ דווקא טוב לי ככה :] איפה נולדת? כפר סבא כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ :] יש לך חברים עוד מהגן? אמאלה כן! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שסבא ז"ל נפטר והכי טובה? עוד פעם ההכי הזה. נראה לי שהמשלחת לצרפת, אבל זה רק חלק. שמח על זה? מאד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? בערך בתולה? כן אוהבת את עצמך? בדרך לשם
מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיפה בעצמך, יופי או חוכמה? נראה לי שחכמה. אבל זה לא הולך ככה, ממש לא. מזה חוכמה בלי יופי, לא שווה :[ ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: יום שבת, אני אוהבת שבתות. :] דבר לא נחמד שקרה לך היום: ממ תקעתי תזרת בשולחן. מתי התעוררת היום? 10 ככה גובה: 1.67 או משהו משקל: לא יודעת הפאדיחה הגדולה של החיים: כבר סיכמנו שאי אפשר להכניע אותי בכל מה שקשור לפאדיחות. ביום כיפור האחרון נפלתי ובכדי לבלום את הנפילה נאחזתי בדבר הראשון שידיי איתרו. הציצי של חברה שלי.
נכה שכמותי באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב, צרפת, טורקיה מה תעשי מחר? אנצל את היום חופש האחרון עד תומו. אולי בערב אני אצא לאנשהו עם חברות, נראה כבר מאוהבת? לא דלוקה על מישהו? אה מתנדנד, לא יודעת אם אפשר להגדיר את זה ככה אם.... אם היית נדלקת על מישהוי שקטנה ממך, היית נותנת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא ולא. תלוי איך זה משפיע עליי, אבל מנסה להתאים את עצמי, אני משערת. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? ממ פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק ברור גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ' קראת?
תגיב/י, או משהו.

קראתי הכל! :]

נשבעת שעניתי לפני שקראתי
ואת קורעת אותי חחח. שימי לב ששתינו שמנו משפט של מאט

עונה.

שם-אופיר תאריך לידה-5.8.1991 תיאור פיזי- נו אין לי כוח. אני נראית בסדר. חיה נערצת- חתולים
ספרים- רודף העפיפונים, נערה עם עגיל פנינה, ועכשיו אני קוראת את To Kill A Mockingbird [אין לי מושג איך זה בעברית] וזה טוב. T.V – סטודיו 60, חברים. סוג הומור- בחיאת. תכונות / התנהגויות סקסיות – גבריות! ומאטיות! תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- נרקיסיזם בעיקר תכונות אהובות בי- לא יודעת אני כפרה כזאת תכונות מאוסות בי- משתמשת יותר מדי ב"כפרה" צבעים- סגול וכתום סגנון מוזיקלי- קלאסי, ישראלי קלאסי, להקות צבאיות P:, פופ זול כזה, ג'אז ובלוז, רוק קל עם פסנתר שירים- לא יודעת
יש מלא זמרים/להקות- אוח יש מלא, עם הזמן תכירו נשים קלאסיות- ?! גברים קלאסיים- ?! מילים/ הברות/ נהמות – ?! סקס אחר- ?! תנוחה מועדפת – ?! סיגריות- לא הסמים שלי- ?! הרגל מגונה- לאכול מהסירים מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- LA, תודה. משקה- אייס שוקו של ארומה [גם אחרי שראיתי איך מכינים אותו
], וכל דבר אחר שלא בריא. אוכל- מה שטעים. וואי שאלון מעצבן. ויקי אני עדיין אוהבת אותך חחח. עקרונות ברזל- אין לי כאלה. אני כזאת רכרוכית משפט שעושה לי את זה- "a pregnant woman is a beautiful thing"? מאט לבלנק, 2004. הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מכוניות ספורט דהה אושר עילאי- הרגעים הכיפים האלה שמציצים מהחלון, רואים את הים וסופגים בריזה נעימה כזאת. זה אושר. חלום פרוע- לעשות את מת'יו פרי? בילוי אידאלי- לצאת לאבן גבירול ולהשתעמם עד השעות הקטנות לעולם לא יתפסו אותך עם- אוברול? לא יודעת זה הדבר הראשון שעלה לי לעולם לא יתפסו בלי- לא יודעת סגנון לבוש- ג'ינס וחולצה מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אוקיינוס אולי, או ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- לא זוכרת
הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא זוכרת
נו זה השאלונים האלה שצריכים לזכור דברים, לא יכולה לסבול. גבר חלומי- באמת צריכה לענות על זה? מתנגן במערכת- כרגע כלום. אם נעשה שרשור כמו בפורום "חברים" תדעו. עונה- ? במיטה- ? הדבר הכי מביך שקרה לי- לא זוכרת עיר- . תל אביב 'אני...' במשפט- "..לא יודעת"
מסר לאומה- חיה ותן לחיות פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כתה ח' אולי לאן היית רוצה לחזור? רק ללכת קדימה איפה נולדת? ירושלים כמה פעמים עברת דירה? פעמיים נראלי אוהב את המקום שאתה גר בו? מאודמאוד יש לך חברים עוד מהגן? חחח כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא עברתי חוויות קשות טפוטפו. והכי טובה? לא יודעתתתתתתתת היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? בערך בתולה? בהחלט אוהבת את עצמך? סך הכל כן מה היית משנה בך? כל מיני דברים. גובה אולי מה היית מעדיפה בעצמך, יופי או חוכמה? חכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? חחחחחח היה לי ספיי ואין לי מושג מה הראשון כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 ואולי עוד כמה מעל הארונות דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: סתם לחץ בעבודה מתי התעוררת היום? 6:45 גובה: 1.60 משקל: אמאשלכם. מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? סוף כתה ז' חחחח הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודעת4#@! באיזה ארצות ביקרת? תורכיה, יוון, צרפת, אנגליה, איטליה, ארה"ב, הולנד, קפריסין מה תעשי מחר? אנוח ושיעורים מאוהבת? לא דלוקה על מישהו? בקטנה לאללה אם היית נדלקת על מישהוי שקטנה ממך, היית נותנת לזה להמשיך למשהו רציני? יש לי בעיה עם זה.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתעצבנת ואולי בוכה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מדברת איתו\איתה מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ חהחה רוק או מטאל? רוק$#@ ללכת או לנסוע? הממ קשה מדי לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול חח לבכות או לצחוק? לצחוק והרבה גיטרה או תופים? אוח לא יכולה!$ אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני אוהבת שאלונים קצרים

v i k i D

New member
כפרה עלייך יא כוני אני מתגעגעת ../images/Emo23.gif

ואיך מכינים אייס שוקו ארומה??

אז ככה!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

מים רותחים אבקה מוכנה כזאת מים קרים מלא מלא חלב בדלי. [לא אני ספרתי לך אבל
]

buffgirl

New member
כן, משעמם לי ../images/Emo3.gif

שם - דניאל. תאריך לידה - 29.5.88 תיאור פיזי - 1.60, שיער שטני [
-מואהאהאהאהאה] וגלי בדר"כ, עיניים חומות, די שטוחה. חיה נערצת - פיל. לא סתם, אין לי שמץ. ספרים - צופן דה וינצ'י, הארי פוטר וצ'ארלי במפעל השוקולד. T.V – באפי קוטלת הערפדים, ורוניקה מארס, הבית הלבן, סטודיו 60, האנטומיה של גריי, מכושפות - תלוי איזה עונות, הירוז, עקרות בית נואשות, על-טבעי, חברים, תיקים מן העבר, מחשבות פליליות, פיירפליי... סוג הומור - נאמ. ארמ.. לוידעת.. ציני? מעט שחור, עשוי טוב. עדיך מחוכם ושנון, אבל גם רדוד יכול להתקבל אם הוא לא צפוי ועשוי טוב. תכונות / התנהגויות סקסיות – טיזיניג מטורף להומונים. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם - אינטיליגנטית, אוהבת, חברה טובה, שנונה. תכונות אהובות בי - לוידעת, הנ"ל? תכונות מאוסות בי - עצבנות מהירה, סליחה לכולם, ביטחון עצמי נמוך בטירוף. צבעים - בורדו דם, כתום, סגול. סגנון מוזיקלי - רוק בעיקר, גם שחור זה נחמד, מיוזיקל, אינדי... שירים - יפים. נוּ, כל מיני. זמרים/להקות - הביטלס, היהודים, פול אאוט בוי, פאניק, כוורת
, אביתר בנאי, מיוז
, קווין, לייפהאוס... כל מיני. נשים קלאסיות - אליסון ג'אני, מרלין מונרו, סוזן ברנדון. גברים קלאסיים - אלן ריקמן, אנתוני סטיואד הד, ג'ורג' קלוני. מילים / הברות / נהמות – נאמ., בְּלוֹפּ, הוֹפּ, איזה זנוּת!, ארמ..., ציטוטים שונים ממקומות שונים. סקס אחר - קודם כל צריך להיות סקס רגיל כדי שיהיה אחר, לא? תנוחה מועדפת –
סיגריות - אין מצב!
הסמים שלי - שוקולד ואדרנלין. הרגל מגונה - לתופף עם האצבעות, לכסוס ציפורניים. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו - ניו-יורק סיטי, היר איי קום! משקה - שוקו, לימונענע-לימונדה, מיץ תפוזים. אוכל - שוקולד
, מרק, עוגת שוקולד, גלידה, פיצה. עקרונות ברזל - לא לעשן, לא לסמים, לא לאלכוהול בדר"כ, סוציאליזם, לא לפגוע באנשים, לא להתמזמז סתם עם אנשים, לא יוצאים עם אנשים סתם, סקס זה מאהבה. משפט שעושה לי את זה - "Joshua Lyman, you have the cutest little butt in professional politics." או "Always be yourself, unless you suck." - Joss Whedon. הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות - סמארט ספורט. אושר עילאי - שוקולד, סקס, בראדלי ווית'פורד, מת'יו פרי, אדוארד נורטון, פוטושופ, קולנוע ויצירותיו של ג'וס ווידון למיניהן. חלום פרוע - סקס פרוע
לא סתם, צניחה חופשית, הצלחה בתחום הקולנוע בהוליווד. בילוי אידאלי - פאב עם חברים, עם אפשרות לשבת בשקט או ללכת לרקוד, או סם לבלות בבית עם ה-חבר. לעולם לא יתפסו אותך עם - סיגריות וסמים. לעולם לא יתפסו בלי - שוקולד. סגנון לבוש - לוידעת.. רגיל? ג'ינס, חולצות רגילות, לא גדולות מידי... מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?) - מה אתם רוצים ממני? הדבר הכי יפה שעשו עבורך - מסיבת הפתעה ענקית בכיתה י'. הדבר הכי יפה שעשית לאחר - המתנה שאני עושה לחבר הכי טוב שלי, נסיעה הלוך-חזור פעמיים לחיפה כדי לבקר את האקס בטכניון. גבר חלומי - שילוב בין בראדלי ווית'פורד למת'יו פרי: מצחיק, חכם, חמוד, מתחשב, מקסים, יותר גבוה ממני אבל לא יותר מידי, נשקן מדהים, רומנטי, אדם טוב, אוהב שוקולד וטלוויזיה וקולנוע. מתנגן במערכת - ביטלס, כרגע. עונה - חורף קיץ ואביב. במיטה - ? הדבר הכי מביך שקרה לי - בטח היו מלא דברים, אבל אני לא זוכרת עכשיו. עיר - ניו יורק, לונדון, ת"א, פריז. 'אני...' במשפט - נחמדה, חמודה, לא כזו טיפשה כמו שנוטים לחשוב, צינית וחריפה, יצירתית. מסר לאומה - ג'וס ווידון הוא אלוהים. + פריט הלבוש האהוב עליך? שרשרת של העין של רע, האולסטאר האדומות והמקושקשות. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה י"א
לאן היית רוצה לחזור? לכיתה י"א
איפה נולדת? ישראל, בית חולים הקרייה. כמה פעמים עברת דירה? 3. אוהבת את המקום שאתה גר בו? לא משהו. יש לך חברים עוד מהגן? לא. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שהאקס שלי זרק אותי. והכי טובה? אני והאקס? שמחה על זה? כן, מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת... היית מאוהבת? כן. חווית אהבה נכזבת? כמו תמיד. בתולה? אכן כן. אוהבת את עצמך? לעיתים. נכון לעכשיו זה לעיתים רחוקות
מה היית משנה בך? המון דברים. מה היית מעדיפה בעצמך, יופי או חוכמה? קצת משניהם. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא. כמה מחשבים יש לך בבית? 1. כמה טלוויזיות? 5. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: חברים שלי. דבר לא נחמד שקרה לך היום: גל והריבים שלו
מתי התעוררת היום? באיזה מהפעמים?
גובה: 1.60, בערך. משקל: 47. מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ממש לפני תחילת כיתה ז'. הפאדיחה הגדולה של החיים: לא כבר היתה השאלה הזו? באיזה ארצות ביקרת? בולגריה, ארה"ב, גרמניה, פולין, צרפת ואנגליה. מה תעשי מחר? אלך לעבוד אצל אבא. מאוהבת? כן. דלוקה על מישהו? לא.. אם.... אם היית נדלקת על מישהו/י שקטנה ממך, היית נותנת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה הוא קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו ומרביצה לו. חזק. במקומות רגישים. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? כנראה לשנות. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב, כי יש שם גם טלוויזיה
רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? ללכת. לישון או לקום? לקום, לישון זה משעמם. לכתוב או להקליד? שניהם. חיבוק או נשיקה? שניהם, וכמה שיותר
התכתבות או שיחת טלפון? שונאת את שניהם, בואו נדבר פנים אל פנים. להיות נבוך או להיות קול? שאלה טיפשית, ברור לשהיות קוּל. לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? שניהם ביחד
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא משנה. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.

למעלה