שאלון.

שאלון.../images/Emo13.gif

כללי: שם: משפחה: שעה: קר או חם לך: מה עושה עכשיו: עייפה: רואה טלויזיה: גובה: מידת נעליים: תאר/י את עצמך: מאכל אהוב: צבע אהוב: שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? 6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? גליה או שמחה? כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? אדם או ערן? ערן או שרון? שרון או אושרי? אביחי או שרון? סופגניה או אוזן המן? פסח או חנוכה? לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: 2.השיעור שאהוב עלייך: 3.על איזה שיעור היית מוותר: 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? איך היה השאלון?

עונה

כללי: שם: שירן משפחה: דנינו שעה: 15:43 קר או חם לך: חם מה עושה עכשיו: עונה על השאלון =/ עייפה: לא רואה טלויזיה:כה גובה:1.57 מידת נעליים:39 תאר/י את עצמך: שיער חום עיניים חומות =/ מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: כחול שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: אדםםםםםםםםםםםםם 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 10 + 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? כמה אהבה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? כהה 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? לא 6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? אשמור את ליבי גליה או שמחה? שמחה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? כמה אהבה אדם או ערן? אדם ערן או שרון? שרון שרון או אושרי?שרון אביחי או שרון?אביחי סופגניה או אוזן המן? סופגניה פסח או חנוכה? פסח? לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: מדעים 2.השיעור שאהוב עלייך: חברה חח 3.על איזה שיעור היית מוותר: ספרות 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?חח טל איך היה השאלון? פסדררררר

עונה חחח../images/Emo13.gif

כללי: שם:הדרושששש משפחה:סנדלר חמי(שמש לשעבר) שעה:15:42 קר או חם לך:קררררר מה עושה עכשיו:אממ שומעתת שירים של הבויז ומתכתבת עייפה:אממ לאא.. רואה טלויזיה:לעעע גובה:1.60 מידת נעליים:38-9 תאר/י את עצמך:שיער שחור עיניים חומות גבוה ורזה מאכל אהוב:קוסקוסס יאמיי..
צבע אהוב:כחוללל שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:נולי הנולוןן(שרוני סנדלר)ואושריי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 10000000000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?הכלל יפהה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?ברורררררר 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?כןןן זה היה כיףף... 6.אם כן מתי?אמממ ניפגשתי איתםם כשהלכתי לביצפר וראיתי את אביחי שם והם חיכו לו באוטוווו לא זוכרת תאריך..ודיברתי איתם בפאלפוןן מלאא פעמיים זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור את ליבי גליה או שמחה?שניהם.. כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבהה אדם או ערן?ערן ערן או שרון?שניהם..אבל נולי במיוחדדד. שרון או אושרי?אמממ שאלה קשהה שניהםםםםם אביחי או שרון?שרוןןןןןןן כפרה עלייוו אבלל גםם אביחי חמודד סופגניה או אוזן המן?סופגניהההה יאממיי חח פסח או חנוכה?פסח==>חופש ארוךך.. לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:מדעים ותנ''ך ואנגלית ומטמיתקה 2.השיעור שאהוב עלייך:ספרות לשון של''ח 3.על איזה שיעור היית מוותר:מדעים ותנ''ך ואנגלית ומטמיתקה 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אממ יש הרבהה.. תהילהה ועודד הרבהה איך היה השאלון?חמודד מאודד.

עונהנהנהנה../images/Emo13.gif הדר סנדלר חמי.. תמונה

מושלמת של שרוןןןןן
חחח טוב אני עונה: כללי: שם: ליעדוש משפחה: סנדלר חחח סתאםם
שעה:3:42 קר או חם לך: פושר:) מה עושה עכשיו: סתם באייסייקיו וקצת מבואסת
עייפה: אממ לא..
רואה טלויזיה: לא..זה משעמם אין מה לראותת
גובה: 150 ומשהוו חח לא זוכרת מידת נעליים: 37 תאר/י את עצמך: אממ שיער ארוך עד המותניים בערך.. שיער שטני, אממ עיניים חומות וזהו
מאכל אהוב:אממ פיצהה
צבע אהוב:אממ כתום,בורדו,ורוד,תכלת וכל מיני צבעים
שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: ש=ר=ו=נ=י
2.דרגי אותו מ 1 עד: 20 חח סתאםם
אממ 10 פשוט 10
3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? כמה אהבה..
4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? ברורר.. אממ אבלל לעזוב גם את המשפחה?!:-\ 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? נפגשתי כןן
דיברתי עדיין לא
6.אם כן מתי? נפגשתי איתם ב-7.3 בתוכנית אצל ספי ונגעתי שרוני רוני חח זה היה רגעע מאאאדדהייםם
זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? אשמור את ליבי..
גליה או שמחה? אממ שתיהם יפים
כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? ואיי חח קשה.. שנייהםם:) אדם או ערן? אדםם
ערן או שרון? ש=ר=ו=נ=י
שרון או אושרי? שניייהםם מהמממייםם
אבלל ש=ר=ו=נ=י יותר
אביחי או שרון?ש=ר=ו=נ=י חחח
סופגניה או אוזן המן? אוישש
בעע חחברור שסופגניה
פסח או חנוכה? פסח:) לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: ג"ג 2.השיעור שאהוב עלייך: ביולוגיה ופיזיקה 3.על איזה שיעור היית מוותר: ג"ג.. זה סתם מיותר.. 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אממ לא יודעת.. חברה שלי מיראלוש באופיי..כןן ישלנו אותו אופי.. מיראלוש ישלך אופיי מושלםם חחחח
איך היה השאלון? נחמדיי מאודיי

עונה חח..

כללי:הא? שם:שיראל משפחה:חמי לוי סנדלר יוסף מזור הכט.. חח.. שעה:15:48 קר או חם לך:נעים נחשב? מה עושה עכשיו:עונה על השאלון.. עייפה:לא.. רואה טלויזיה:לא.. גובה:1.65 מידת נעליים:37 תאר/י את עצמך:עיינים כחולות לא יודעת מה להגיד מושלמת?? חחח.. מאכל אהוב:קוקוס של אמא צבע אהוב:כחול שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:כולם אני מטורפת עליהם 2.דרגי אותו מ 1 עד 10: 100000000000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? את כולם 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?בארורררררר 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?בטח אתמול פעם ראשונה היה מושלםם 6.אם כן מתי?אתמול בהופעה בעכו זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?שתיהם שירים מעלפים גליה או שמחה?גם שתיהם כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? כמה אהבה את כשתתעיפי מהעולם שמעתי פעם אחת אז אני לא כל כך זוכרת אותו אדם או ערן?חחח... שניהם ערן או שרון?שניהם.. שרון או אושרי?שניהם בארורר אביחי או שרון?שניהם.. סופגניה או אוזן המן?אוזן המן.. פסח או חנוכה?פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:היסטוריה וג"ג 2.השיעור שאהוב עלייך:תנ"ך 3.על איזה שיעור היית מוותר:אפשר לוותר על כולם? 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? אפחת לא דומה לי אני מיוחדת איך היה השאלון? סבבההה!!

ירדוששש

New member
עוונננננההההה

כללי: שם: ירדנוש
משפחה: מזרחיי
שעה: 15:48
קר או חם לך: קררר
מה עושה עכשיו: עונה על השאלון
עייפה: מה פתאום?!!
רואה טלויזיה: לא
גובה: 1.47
מידת נעליים: 38
תאר/י את עצמך: לא גבוהה במיוחד, שיער מטולטל [ומטולטל יפה!] בלונד-חום, עיינים כחולות-ירוקות, רזה
מאכל אהוב: ציפ'ס!
צבע אהוב: תכלת
שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: אדמוש המושלם הזההההההה
2.דרגי אותו מ 1 עד 10- 1000000000000000000000000000 ויותר!
3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? "כמה אהבה"
4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? אממ.. אוף איזה שאלות יש לכם באמא שלי
5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? כןן כןן כןן! דיברתי ונפגשתייי
עם כולם! כפרות עלייהםםםםם
6.אם כן מתי? 7.3..
זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? הזדמנות שנייה
גליה או שמחה? גליה
כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? לא שמעתי את כשתתעייפי מהעולם.. אז כמה אהבה
אדם או ערן? אדםםםםםםם, כי אותו אני הכי הכי אוהבת!
ערן או שרון? קשה מידי
שרון או אושרי? קשה
אביחי או שרון? קשה
סופגניה או אוזן המן? סופגנייה
פסח או חנוכה? פסח, מ'זה החופש השווה הזה?!
לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: הככווווללללללל
2.השיעור שאהוב עלייך: כלווווםםםםם
3.על איזה שיעור היית מוותר: הכול הכול הכוללללללללל
4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? הייתה לי חברה שהייתי דומה לי \= חבל שהיא השתנתה.. \= מואה :-*

OoנויoO

New member
עונה חחח...

כללי: שם:נוי משפחה:לוי(הלוואי חח) שעה:15:57 קר או חם לך:קר חחח מה עושה עכשיו:שומעת שירים טלויזיה אוכלת תעט שלי חחח עייפה:לא.. רואה טלויזיה:כן גובה:1.60 ו.... מידת נעליים:38 תאר/י את עצמך:לא דעת איך חחח מאכל אהוב:ספגטי צבע אהוב:תכלת שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:ביחו'ששש 2.דרגי אותו מ 1 עד 10: 86769876763077637 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?כמה אהבה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?כן...תלוי לכמה זמן ועם מי 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?דברתי..בטלפון עם ביחו'שש 6.אם כן מתי? לפני שבוע ככה..יותר זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אא"ל גליה או שמחה?גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?אביחי ערן או שרון?אביחי שרון או אושרי?אביחי אביחי או שרון?אביחי חחח סופגניה או אוזן המן?נמממ נראה לי סופגנייה פסח או חנוכה?פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:גאוגרפיה איכס בעעעע 2.השיעור שאהוב עלייך:מחול 3.על איזה שיעור היית מוותר:גאוגרפיה הסטוריה וחשבון 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?נועה איך היה השאלון?נחמד חחח

עניתי =]

שם:ילנה משפחה:פלינר שעה:15:55 קר או חם לך:חםם מאודד מה עושה עכשיו:כלום... עונה על השאלון :| עייפה:קצת רואה טלויזיה:לא גובה:אין לי מושג =\ מידת נעליים:38 תאר/י את עצמך:שיער שחור ועיינים כחולות מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:כחול שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:גו אדם גו אדםם LOVE אדם לעדד 2.דרגי אותו מ 1 עד10 : 10+ 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?אשמור את ליבי 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?ברור 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?לא אלוייי אמןן 6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור תא ליבי גליה או שמחה?אני חולה על שניהם אבל יותר שמחה כי אדם עושה שם יותר סולואים =] כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?אני לא מכירה תשיר הראון שכתבת אבל אני חושבת כמה אהבה אדם או ערן?אדםםם ערן או שרון?שרוון שרון או אושרי?שרוןן אביחי או שרון?אביחי סופגניה או אוזן המן?סופגניה פסח או חנוכה?חנוכה לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:מדעיםם בעעע 2.השיעור שאהוב עלייך:אממ.. אין לי כזה =\ 3.על איזה שיעור היית מוותר:הנדסה 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?ליאור

עונה

כללי: שם:שירן משפחה:קלימי שעה: 4 קר או חם לך:חם מה עושה עכשיו:באתר שלי עייפה:קצת רואה טלויזיה:לא גובה:לא יודעת הרבה זמן לא מדדתי חח מידת נעליים:38 תאר/י את עצמך:ש.שטני ע.דבש רזה נזם מה עוד?? מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:ורוד שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:אושרי חיימשלי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 10 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?אשמור את ליבי 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?ברור 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?לצערי לא
6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור את לייבי גליה או שמחה?גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?ערן ערן או שרון?ערן שרון או אושרי?ברור שאושרי אביחי או שרון?שרון סופגניה או אוזן המן?סופגניה פסח או חנוכה?פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:אנגלית 2.השיעור שאהוב עלייך:גרפיקה 3.על איזה שיעור היית מוותר:אנגלית 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אמ..אדוה איך היה השאלון? נחמד מאוד

עונה!!

שם: אור משפחה: יוסףף שעה: 16:19 קר או חם לך: נעים!! מה עושה עכשיו: עונה על השאלון.. עייפה: לא רואה טלויזיה: לא גובה: 1.52 מידת נעליים: 47 תאר/י את עצמך: נכועת.. לא סתם.. לא יודעת.. מאכל אהוב: הכל! צבע אהוב:ורוד שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: אדם 2.דרגי אותו מ 1 עד 10: 100000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? כמה אהבה.. 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? כה 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? לא 6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? הזדמנות שנייה. אדם שר שם בית.. גליה או שמחה? גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? כמה אהבה.. לא שמעתי את כשתתעיפי מהעולם אדם או ערן?אדם ערן או שרון? שרון שרון או אושרי? שרון אביחי או שרון? שרון סופגניה או אוזן המן? סופגניה פסח או חנוכה? חנוכה לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: ספורט 2.השיעור שאהוב עלייך: תנ''ך 3.על איזה שיעור היית מוותר: ערבית.. מיותר!! 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? --- איך היה השאלון? כיפפ

עונה!

שם:טליעע משפחה:בן חיים שעה:16:30 קר או חם לך:נעים מה עושה עכשיו:אוכלת..חח עייפה:לע ממש רואה טלויזיה:לא גובה:מה הקשר!?!?!?!? מידת נעליים:36 תאר/י את עצמך:קטנה וחומה..חח מאכל אהוב:שניצל של אמא צבע אהוב:צהוב שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:אדםםם ברור 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 10 (+8937598237598) 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?הזדמנות שניה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?בארורר 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?לע = [ 6.אם כן מתי?אמרתי שלא זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?הזדמנות שניה גליה או שמחה?גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?אדםם ערן או שרון?אדםם שרון או אושרי?אדםם אביחי או שרון?אדםם סופגניה או אוזן המן?סופגניה (מה הקשר?) פסח או חנוכה?פורים לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:תנ"ך 2.השיעור שאהוב עלייך:ספורט ואנגלית 3.על איזה שיעור היית מוותר:תנ"ך 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אף אחת.. איך היה השאלון?אחלה..קצת לא קשור אבל בתכלס סבבה!

עונהההה

כללי: שם:גיא -> אני בת משפחה:חמי .. <<הלוואי -> בן הרוש>> שעה:4:24 קר או חם לך:קר מה עושה עכשיו:עונה על השאלון עייפה:לא רואה טלויזיה:כן גובה:לא זוכרת =\\ מידת נעליים:38 תאר/י את עצמך:גבוהה שיער חום כימעט עד הטוסיק <<חח>>גליי עניים חומות אממ זהו .. מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:תכלת שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:אושרי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 : 100000000000000000000000000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?כולם אבל בימיוד "כמה אהבה
4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? כןןן 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?לא אבל בעזרת ה' זה יקרה 6.אם כן מתי? ---- זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? אשמור את ליבי גליה או שמחה?גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? מכה אהבה אדם או ערן? ערן ערן או שרון?ערן שרון או אושרי?אושרי אביחי או שרון?שרון סופגניה או אוזן המן?אוזן אמן פסח או חנוכה? פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:אנגלית 2.השיעור שאהוב עלייך:ספורט 3.על איזה שיעור היית מוותר:אנגלית וחשבון 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אממ דניאל.. איך היה השאלון? נ-ה-ד-ר

עונה=]

כללי: שם:קארין משפחה:בן לולו שעה:16:34 קר או חם לך:חם מה עושה עכשיו:שומעת את כמה אהבה עייפה:לא רואה טלויזיה:לא גובה:1.60 מידת נעליים:38 תאר/י את עצמך:שיער חום עינים חומות מה עוד? מאכל אהוב:פיצה=] צבע אהוב:כחול שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:אושרי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10:אממ בארור ש 100000000000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?כמה אהבה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?בארורר 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?כןן 6.אם כן מתי?בהופעה בקריות (שלא התקיימה) ושיר נולד זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור את ליבי גליה או שמחה?שמחה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?אדם ערן או שרון?שרון שרון או אושרי?אושרי אביחי או שרון?אביחי סופגניה או אוזן המן?סופגניה (מה הקשר?) פסח או חנוכה?פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:אנגלית 2.השיעור שאהוב עלייך:ספורט 3.על איזה שיעור היית מוותר:ספרות 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?נסלי אלבו איך היה השאלון?חאמודד מאודד

עונה

שם: הדס משפחה: וינשטיין שעה: ? קר או חם לך: נעים מה עושה עכשיו: כלום עייפה: לא רואה טלויזיה: כן גובה: 1.45 מידת נעליים: 36 תאר/י את עצמך: בלונדינית נמוכה עם עיניים כחולות מאכל אהוב: ממתקים צבע אהוב: אין שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: נולי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 12 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? כולם 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? כן! 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? לא 6.אם כן מתי? זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? אשמור את ליבי גליה או שמחה? שמחה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? שניהם אדם או ערן? אדם ערן או שרון? שרון שרון או אושרי? שרון אביחי או שרון? שרון סופגניה או אוזן המן? סופגניה! פסח או חנוכה? פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: צרפתית 2.השיעור שאהוב עלייך: חלון... 3.על איזה שיעור היית מוותר: צרפתית 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? אף אחת איך היה השאלון? אחלה

עונה..מי שלא קורא=אדום!!!:)

כללי: שם:דניאל משפחה:מויאל שעה:17:23 קר או חם לך:נעים מה עושה עכשיו:ביד...סתם..אממ..שומעת מוזיקה מתכתבת באייסי ועונה על השאלון עייפה:כן רואה טלויזיה:לא גובה:1.65 מידת נעליים:40 תאר/י את עצמך:NEXT מאכל אהוב:פיצההה ועל האש צבע אהוב:כחול שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:ביחו'ששש בעלי היקרר 2.דרגי אותו מ 1 עד 10 10000000000000000000000000000000000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?כמה אהבה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?תלוי במצב... 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?כן 6.אם כן מתי?ב1.2 וב7.3 זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור את ליבי גליה או שמחה?שמחה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?ערן ערן או שרון?ערן שרון או אושרי?אושרי אביחי או שרון?ביחו'ש בארוררררררררררררררררר סופגניה או אוזן המן?סופגניה פסח או חנוכה?פסח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:היסטוריה 2.השיעור שאהוב עלייך:מתמטיקה/ספורט 3.על איזה שיעור היית מוותר:על כל הבצפר אם אפשר..זה מיותר..! סתם אממ..היסטוריה וערבית מה זה מעניין מה קרה למדינה לפני 152435435 שנה? וגם אני לא ערביה לא צריכה ערבית 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אף אחת..! אני מיוחדתתתתתתתתתתתתת איך היה השאלון?סבבה

עונה ==|>כנסוו ../images/Emo13.gif

כללי: שם: קורין משפחה: אליה שעה: 17:29 קר או חם לך: לא זה ולא זה.. חח [= מה עושה עכשיו: עונה על השאלון שהדרוש הכינה עייפה: ממש לא רואה טלויזיה: לא גובה:ממ אין לי שמץ שנה שעברה הייי 1.60 אבל גבהתי אז לא יודעת :\ מידת נעליים: 39 תאר/י את עצמך: ממ.. שיער חום חלק ויפה חח סתאם עניים חומות רזה פה&אף קטנים וזהו נראה לי =\ יש תמונות בשין שלי למי שבא לו >175263 מאכל אהוב: קוסקוס צבע אהוב: ורוד שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך: ערני המושלםם 2.דרגי אותו מ 1 עד 10: 1000000 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? את כ-ו-ל-ם 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה? בארורר 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז? לא צערי לא :( 6.אם כן מתי? אבל אמרתי שלא.. חח זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה? אשמור את ליבי גליה או שמחה? גליה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה? כמה אהבה אדם או ערן? ערן ערן או שרון? ערן שרון או אושרי? אושרי אביחי או שרון? שרון סופגניה או אוזן המן? סופגניה.. יאמי פסח או חנוכה? פסח חופשד ארוך חח לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך: אזרחות נרדמתתת 2.השיעור שאהוב עלייך: ספורט [= הולכת לקפיטריה 3.על איזה שיעור היית מוותר: אזרחות 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|? אין מישהי שדומה לי.. קורין אליה יש רק אחת.. חח ;)

עונההההההההההההההההההההההה

שם:ורד משפחה:עזבו מסובך שעה:17:32 קר או חם לך:נעים מה עושה עכשיו:עונה על השאלון ושמועת את השיר המהמם כמה אהבההה עייפה:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רואה טלויזיה:יס גובה:עדיף שלא תדעוווווווווו מידת נעליים:גם את זה עדיף שלא תדעוווווווווו תאר/י את עצמך:אממממממממממממממ מאכל אהוב:ש-ו-ק-ו-ל-ד צבע אהוב:אממממממממממממממממ שאלות על הבוייז: 1.איזה בוייז מועדף עלייך:אושרייייייייייייייייייייייייייייייייי 2.דרגי אותו מ 1 עד 10: עדיין לא המציאו את המספר בו אני אוכל לדרג את אושרייייייייייייייייייייי 3.איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?כמה אהבה 4.אם היתה לך אפשרות לעזוב הכל וללכת עם בוייז שלך ..היית עושה את זה?אמממממממממממ עבור 5.דיברת/נפגשת עם אחד מהבוייז?כן 6.אם כן מתי?ב1.2 וב7.3 זה או זה: אשמור את ליבי או הזדמנות שניה?אשמור את ליבי גליה או שמחה?שמחה כתתעיפי מהעולם או כמה אהבה?כמה אהבה אדם או ערן?אדם וערן ביחד ערן או שרון?ערן שרון או אושרי?אושרי אביחי או שרון?אמממממממממממממ אביחי? סופגניה או אוזן המן?סופגניה פסח או חנוכה?פסח(בגלל החופש:) לימודים: 1.השיעור ששנוא עלייך:היסטוריה 2.השיעור שאהוב עלייך:אין שיעור כזה.... 3.על איזה שיעור היית מוותר:על כל הבצפר אם אפשר..זה מיותר..! סתם 4.איזה חברה בכיתה הכי דומה לך (באופי,בהתנהגות וכו')|?אף אחת..! אני מיוחדתתתתתתתתתתתתת איך היה השאלון?כיפי מאודדדדדדדדדדדדדד

למעלה