שאלון

shachari

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

קרדיט לפורום גיימבויז : מה עשית היום? מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מה הציון האחרון שקיבלת? מתי התעוררת היום? מה מתוכנן למחר? מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? שלחת SMS? התכתבת? שלחת אימייל? התקלחת? עשית אפצ'י? בכית? צחקת מעומקי נשמתך? ראית TV? דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? שתית וודקה עם מיץ תפוחים? עשית סיאנס? פגשת סלב? לבשת בגדים של אמא/אבא? עישנת? עישנת נרגילה? לקחת סמים? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? נרדמת בשיעור? קיבלת פחות מ20 במבחן? ניגנת בתופים? ובגיטרה חשמלית? ולסיום אהבת את השאלון?!

הדרוש12

New member
אני עונה תקראו השקעתי

מה עשיתי היום.: התכוננתי למבחן מה המבחן...:מתמטיקה!!(גם לי בני גורן הרס את הילדות) ציון:96 (בהכתבה) התעוררות: 8:50 (זה בסדר אני גרה ליד ביה"ס) מה מתוכנן:ללמוד למבחן הדבר האחרון שאכלתי:אננס מיובש היה מאוד טעים!!! הדבר שאני הכי רוצה לעשות: לראות ארץ נהדרת עם משפחתי (אווו) ברור!! שאני מתכוונת לעשות מתי בפעם האחרונה..... דיברתי בפלאפון:אתמול sms:יום רביעי לנולד לרקוד לאורוששש התכתבתי: היום אימייל:היום התקלחתי: לפני שעתיים אפצ'י:לפני שעתיים בכיתי:לפני 4 שעות שלא הבנתי משהו במתמטיקה.. צחקתי:אתמול!!! איזה דחקה ראיתי Tv:הרגע ממש... דיברתי עם מישהו שלא דיברתי הרבה זמן:היום עם חברה של אמא שלי התנשקתי: חסוי!!! (תלוי איזה נשיקה) האם אי פעם...... אכלתי אוכל תאילנדי כלב מעושן!! לא עשיתי סיאנס פגשתי סלב ברור!!!! לבשתי בגד של אמא שלי היום לביה"ס לא עישנתי (סיגריה או נרגילה) אני ילדה טובה!!(אבל סקרנית) אם רפראפן ואקמול צינון נחשב סם..אז אני מסוממת כבדה ברור מלא פעמים נתקעתי עם אנשים מעצבנים..(אלה החיים) נרדמתי בשיעור ערבית לא פחות מ-20 במבחן אבל קיבלתי פעם 28 ניגנתי בתופים בלי לדעת לתופף אבל ניגנתי גם בגיטרה חשמלית אהבתי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה../images/Emo26.gif

מה עשית היום? קמתי,צחצחתי שיניים,אכלתי,ראיתי טלוויזיה ועכשיו אני פה... מה המבחן האחרון שלמדת אליו? נראה לי היסטוריה... מה הציון האחרון שקיבלת? 93 נראה לי... מתי התעוררת היום? ב8 וחצי משהו כזה... מה מתוכנן למחר? לא'דעת... כלום מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? פיצה
בארורר מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? כלום מתכוון לעשות אותו? אני כבר עושה אותו (כלום)
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? מזמןןןן, לא זוכרת מתי... שלחת SMS? גם מזמן התכתבת? לא זוכרת... שלשום? שלחת אימייל? מזמןןןןןן התקלחת? ביום חמישי עשית אפצ'י? הרגע כמעט עשיתי
בכית? ת'אמת? אתמול בלילה אחרי שלא בכיתי כמעט שנה... עזבו, לא משנה, כבר עבר לי צחקת מעומקי נשמתך? לא זוכרת... אבל גם צחקתי אתמול
ראית TV? היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אמממ.. לא זוכרת התנשקת? אני רק בת 11 וחצי
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא... שתית וודקה עם מיץ תפוחים?
עשית סיאנס? לא פגשת סלב? לא
לבשת בגדים של אמא/אבא? חחחחח, לא... עישנת? לאאאאאאאאא
עישנת נרגילה?
לקחת סמים? חס וחלילה!! היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא... נרדמת בשיעור? לא... קיבלת פחות מ20 במבחן? לא... ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! ככה...

netapet2

New member
עונהההההה

מה עשית היום? נסעתי על רולרס עם אחותי בפארק הירקון, ולא עפתי
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אנגלית... מה הציון האחרון שקיבלת?80---> הכתבה באנגלית מתי התעוררת היום?13:00 הלכתי לישון מאוחר, ומתתי מעייפות מה מתוכנן למחר? ללכת לבית ספר, אח"כ לשיעור אנגלית, ואז להתרווח בבית מול המחשב מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? אורז עם רוטב לימון :) היה מדהים :) מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לרכוב :) מתכוון לעשות אותו? לא...0 חח מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? אמממ אתמול בערב===>לילה שלחת SMS? אתמול בער===>לילה התכתבת? "אדונדה?"(איפה?) שלחת אימייל? לפני איזה חצי שנה חח התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? לפני שנייה :S בכית? אממ לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? היום
ראית TV? לפני שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אין התנשקת? אף פעם
האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? "C" שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא חח עשית סיאנס? לא פגשת סלב? אממ ראיתי סלב זה מספיק? לבשת בגדים של אמא/אבא? אף פעם עישנת? לעולם לא ואף פעם עישנת נרגילה? איכס פוי כנ"ל כמו הנ"ל לקחת סמים? סתכלו בשניים הנ"ל היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא! ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? בגיטרה רגילה כן

sukrazit

New member
עונה

קרדיט לפורום גיימבויז : מה עשית היום? קמתי הלכתי לבית ספר! מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אממ במתמטיקה... מה הציון האחרון שקיבלת?בתנ"ך מתי התעוררת היום?שבע ועשרה מה מתוכנן למחר? מבחן בספרות ושומדבר מיוחד... מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? פירה! כן יאמי!! מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?אממ לא יודעת... מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לא זוכרת... שלחת SMS? לא זוכרת... התכתבת? אתמול שלחת אימייל? לפני שבוע התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? אתמול בכית? היום לפני חצי שעה בערך...עשיתי סלטה בשיעור ספורט וכמעט שברתי את המפרקת! צחקת מעומקי נשמתך? אל זוכרת... ראית TV? אתמול דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא זוכרת... התנשקת? לא זוכרת... האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? בערך... לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! כן!!

עונה-למרות שלא יקראו../images/Emo4.gif

מה עשית היום? מממ הרבה דברים
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מממ לא זכור שהיה כזה
(היה מבחן במטמתיקה+הנדסה אבל לא למדתי.. אולי..? לאאאאא
מה הציון האחרון שקיבלת?98 בתושב"ע+לא טוב בכלל (ה-98 זה על מבמן חוזר עם אותן שאלות שרק הייתי צריכה לקרוא את התשובות מהמחברת ולהעתיק לשולחן
והלא טוב בכלל(משהו כזה) זה על שיעורי בית שהוא עשה באותו מבחן ולא עשיתי שיעורים אז לא ידעתי
) מתי התעוררת היום?ב-8.00 וזה מאוד מוקדם יחסית לזה שהלכתי לישון ב-4.00 מה מתוכנן למחר?חוג פסנתר
ועוד משהו שכחתי מה
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?מלאווח מאווווד
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לחבק את רנוש
מתכוון לעשות אותו?הלוואי
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפני חצי שעה.. שלחת SMS?אתמול(זה שיא חדש בדר"כ זה אמור להיות לפני שניה
) התכתבת?ממ לפני 10 דקות בערך.. שלחת אימייל?לפני שבוע-חצי שבוע התקלחת?היום בבוקר עשית אפצ'י?היום בבי"ס
בכית?ממ אתמול ב3.00 היה סרט מרגש
צחקת מעומקי נשמתך?היום בשיעור אחד ראית TV?ב10.10 (זה שעה) דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?בפלא'? מממ מזמן.. התנשקת?בפה או בלחי? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?מממ אני חושבת שתית וודקה עם מיץ תפוחים?בעעעעע
לא בזמן האחרון עשית סיאנס?עשיתי מה|??|
פגשת סלב?מממ פגשתי סלב אבל שכחתי מי
לבשת בגדים של אמא/אבא?מממ בכיתה ד?
בטקס שעשינו.. עישנת?נבר
עישנת נרגילה?נבר
לקחת סמים?נבר
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?מממ באיזה כוונה? נרדמת בשיעור?היום
שיעור היסטוריה
קיבלת פחות מ20 במבחן? מממ ביום חמישי
המורה לתנ"ך עשתה לי בחן פתע כי כל הזמן הפרעתי לה והיא ידעה שאני לא אדע אז קיבלתי 0
ואז אמרתי לה "בפני עיוור לא תיתן מכשול"
אז היא אמרה לי (משהו מוזר
שכחתי מה
) ניגנת בתופים?מממ שנה שעברה ובגיטרה חשמלית?מממ נבר ולסיום אהבת את השאלון? מממ מחמד!

SנרקיסS

New member
עונה...../images/Emo13.gif

מה עשית היום? קמתי בבוקר, התלבשתי, גלשתי באינטרנט... מה המבחן האחרון שלמדת אליו? בהלכה יומית
בע... מה הציון האחרון שקיבלת? 90 מתי התעוררת היום? תשע בבוקר... עשיתי לי יום חופש
מה מתוכנן למחר? יום רגיל, אולי קניות מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? לבן, אמ... כן, אפשר להגיד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון... מתכוון לעשות אותו? כן, אולי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? אתמול בצהריים שלחת SMS? ביום ראשון, נראה לי. התכתבת? לפני יומיים שלחת אימייל? כנ"ל התקלחת? אתמול בלילה. עשית אפצ'י? אתמול בבוקר בכית? בשבת, המון. צחקת מעומקי נשמתך? לא יודעת... ראית TV? לפני כמה דקות! דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? בשבת. התנשקת? בחיים לא התנשקתי... סורי האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא! שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא! עשית סיאנס? לא! פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? לא! עישנת נרגילה? לא! לקחת סמים? לא! חס וחלילה...
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן, מן הסתם... נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא... ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! לא!!!!!!!!!!! סתם...

netapet2

New member
בלה בלה עונה

מה עשית היום? הייתי ב"יד לילד" עם הבית ספר מה המבחן האחרון שלמדת אליו? תנ"ך יש לי מחר!!! מה הציון האחרון שקיבלת? אמממממממממ אממממ נדמה לי 85===> כן בהכתבה מתי התעוררת היום? רבע ל-7!!! ובסוף היו אמורים להגיע ב-10!!! מה מתוכנן למחר? מבחן, אממ בית ספר, רכיבה :) מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? כן אכלתי פיצה :) מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות טלוויזיה מתכוון לעשות אותו? עוד מעט מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לא מזמן שלחת SMS? לא מזמן התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? ממזמן התקלחת? לפני חצי שעה ו-17 דקות עשית אפצ'י? היום בבוקר בכית? *לא רוצה להגיד... אבל היום* צחקת מעומקי נשמתך? היום ראית TV? לפני איזה 17 דקות! דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא יצא לי התנשקת? NEVER האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? לא לבשת בגדים של אמא/אבא? לא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? לא קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! כן

למעלה