שאלון!

שני מס 1

New member
שאלון! ../images/Emo13.gif

השאלון לקוח מפורום סקרים ושאלונים.
שם:
מזל:
מצב הרוח שלך היום:
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:
הדבר הכי מעליב שאמרו לך:
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:
הפעם האחרונה שצחקת:
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:
שיר ששומעת עכשיו:
שיר להמלצה:
הפעם האחרונה שבכית:
הציונים שלך לבינתיים:
היום הכי מדכא מתחילת השנה היה:
נעלי דובי לבית?
סיגריות?
רוק?
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
אודם לשפתיים:
סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:
השיר שגורם לך לרצות לרקוד:

שני מס 1

New member
אני../images/Emo26.gif

שם: שני גיל: 16 תאריך לידה: 30.9.89 מזל: מאזניים מצב הרוח שלך היום: רע מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: נורא הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אממממ לא יודעת... מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? שנה שעברה הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שבוע שעבר הפעם האחרונה שצחקת: היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חברה שלי- נטלי. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: המורה שלי לספרות הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: שאלה קשה! אין לי תשובה עליה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: מסיבת סיום של החטיבה שיר ששומעת עכשיו: נמרוד שיקלר- "כל יום שאת לא איתו" שיר להמלצה: "הכי יפה בעולם"- מאור כהן הפעם האחרונה שבכית: אתמול האמת שהתחשק לי גם היום אבל התאפקתי הציונים שלך לבינתיים: סבירים היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: הוא עוד לא הגיע הוא יהיה ביום שני הבא... אסיפת הורים! נעלי דובי לבית? חמוד סיגריות? סבבה אבל אני לא מעשנת רוק? מעולה מוסיקה שחורה? לא משו בגדים לבנים: מהממם אודם לשפתיים: לא משו סנדלים: איכסה מכנס גיזרה גבוה: איכסה השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: "הכי יפה בעולם"- מאור כהן, "תסתכל לה בעיניים- ברי סחרוף", שירים של מדונה ועוד ה-מ-ו-ן-ן-ן-ן-ן שירים... השיר שגורם לך לרצות לרקוד: Signs - Snoop doog & justin Timberlake

יאללה בא לי

שם: מורי גיל: 24 תאריך לידה: 8/3/81 מזל:
ים מצב הרוח שלך היום:
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:הוא רק התחיל אז זה קצת קשה אבל היה לי יום חביב נקווה שהשבוע ימשיך ככה הדבר הכי מעליב שאמרו לך: שאני חסרת כישרון מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:לפני איזה חודש וחצי נראה לי הפעם האחרונה שצחקת: מקודם הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: שניה בודקת - יעל מהעבודה הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אבא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: הבת מצווה של בת דודה שלי שיר ששומעת עכשיו: כמה כוכב של עברי לידר בהופעה מצוותא לפני שנים שיר להמלצה: Here without you-3 doors dwon הפעם האחרונה שבכית: לוזוכרת היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: בטח היה אחד אני כבר לא זוכרת נעלי דובי לבית?
סיגריות? מה איתן ? רוק? מגניב לשמוע מוסיקה שחורה? אחלה של דבר בגדים לבנים: סקסי אודם לשפתיים: שונאת סנדלים: מה איתם? מכנס גיזרה גבוה: ישן משו השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: קרן אור של אביב גפן השיר שגורם לך לרצות לרקוד: אח של סלים של שוטי הנבואה

A N I g M A

New member
יאייD:

שם: סיוון גיל: 18 (עוד חודש וחצי
) תאריך לידה: 26.7.87 מזל: אריה
מצב הרוח שלך היום: בסדר. יכול להיות יותר טוב. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: אם את מדברת על שבוע שעבר אז מושלם. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: שעדיף לי לשתוק. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אממ.. שבוע שעבר. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני שבועיים(?) הפעם האחרונה שצחקת: אתמול הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: סמדר הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אח שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אררר.
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אני אוהבת את כולם. אבל אני יכולה להגיד שאני ממש מתגעגעת למורי. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: מסיבת הסיום
שיר ששומעת עכשיו: Gavin DeGraw - I don't wanna be שיר להמלצה: זה שאני שומעת. הפעם האחרונה שבכית: פף הציונים שלך לבינתיים:
היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: לאדעת. אתמול, אולי. נעלי דובי לבית? לא סיגריות? לא רוק? רוק בפה או זה עם הגיטרה?
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
אודם לשפתיים:
סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
!! השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: :X השיר שגורם לך לרצות לרקוד: :X

|פרר|

שם: אריאלה גיל: 18 תאריך לידה: 18.4.87 מזל: טלה מצב הרוח שלך היום: בבוקר היה דיי חרא, עכשיו בסדר כזה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: לא טוב בכלל הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מישהי שלא מכירה אותי קראה לי השבוע נבלה. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?
לפני איזה שבוע וחצי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני חודשיים בערך הפעם האחרונה שצחקת: בטח אתמול או משהו הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אמא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: סבתא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אין כרגע [כמה מוזר..] הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: יש כמה כאלה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: החתונה של אחי
שיר ששומעת עכשיו: חדשות
שיר להמלצה: בוהימיין רפסודי של קווין
[אין לי כוח לכתוב באנגלית, תתמודדו] הפעם האחרונה שבכית:
היום הציונים שלך לבינתיים:
היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: רק יום אחד?... כל השבוע האחרון נעלי דובי לבית?
סיגריות? לא! רוק? אמממ לפעמים מוסיקה שחורה? במסיבות בגדים לבנים: מה איתם? אודם לשפתיים: בלעכ. לא סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: פףף לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: התקווה [עד כמה שזה נשמע פלצני] השיר שגורם לך לרצות לרקוד: החדש של קלי קלארקסון.

lollapalooza

New member
נורא משעמם לי

שם: הדס גיל: כמעט 23 תאריך לידה: 21.2.83 מזל:
מצב הרוח שלך היום: נחמד ביותר מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: עד אתמול בצהריים, היה די מבאס הדבר הכי מעליב שאמרו לך: זה לא לכאן
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? במוצ"ש
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לא זוכרת הפעם האחרונה שצחקת: אתמול בלילה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אממ... חברה מהלימודים הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: השותפה שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אף אחד הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: מיכלי
האחיינית הכי שווה ביקום אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אעעע שיר ששומעת עכשיו: ששש... אני בספריה! שיר להמלצה: רק אחד?!?! אממ, כל דבר של הפינק פלויד. הפעם האחרונה שבכית: בע, מוצ"ש, נדמה לי. הציונים שלך לבינתיים: עוד אין היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: היו המון נעלי דובי לבית? כיף! סיגריות? לא, תודה רוק? המוזיקה? בטח. נוזל הגוף? לא משהו... מוסיקה שחורה? לא מתה על זה בגדים לבנים: יפה
אודם לשפתיים: לא בשבילי סנדלים: כיף מכנס גיזרה גבוה: לא גבוהה מדי השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: יש מיליון
השיר שגורם לך לרצות לרקוד: אעעעעע

למעלה