שאלון

שאלון../images/Emo13.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חיות מחמד: האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? מה מתנגן עכשיו? רקע בשולחן עבודה? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רצית? חיבקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: היית אצלו בבית: היה אצלך: שצעקת עליו: ששלחת לו SMS: האם יש לך: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: חדר משלך: 2 הורים: חתולים בחצר: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? צחקת? בכית? היית בהופעה? קנית משהו? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? קנית בגד? ישנת עם מישהו/י? נסעת ברכבת? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? תהנו

ע=ו=נ=ה

שם: הדר תאריך לידה:28/12/1990 מקום מגורים:עפולה כמה אחים/אחיות?אני ועוד 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים חיות מחמד:אין אבל מתה על כלביםםם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?מתחילה קשר יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה?אין לקחת פעם סמים?לא מה מתנגן עכשיו?"אבי אלקבץ,ראש העיר שלנו,מוביל קדימה ומקדם,את החינוך של ילדנו,מקומות עבודה,עשייה בגדול,בוחרים אלקבץ כי עפולה לפני הכל" רקע בשולחן עבודה?תמונה של המשפחה שלי בבר מצווה של אחי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שמה שירים,של שרית ושל ראש העיר שלנו מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?שמה שירים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שתיתי קולה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:מקלחתתת באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4 לפנות בוקר באיזה שעה קמת היום:11 וחצי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ראש העיר עשיתי לו ביקור בוקר טוב בעירייה חשבת עליו?זה שאני מתחילה איתו קשר התקשרת אליו?חברה טובה שלי התקשר אלייך?אמא פגע בך?עובדים של המתחרה השני לראשות העיר,הם יותר עיצבנו מאשר פגעו... שימח אותך?ראש העיר וכל העפולאים שחגגנו ביחד את הזכייה רצית?זה שאני מתחילה איתו קשר..חחחח חיבקת:את ראש העיר ישנת איתו במיטה:הכרית של שרית..אם זה נחשב...חחחחחחחחחח... כעסת עליו:ראש העיר המתחרה שיקרת לו:לא זוכרתת... היית אצלו בבית:לא זוכרת...סבתא נראה לי.. היה אצלך:לא זוכרתת.. שצעקת עליו:העובדים של ראש העיר המתחרה ששלחת לו SMS:המד"נית בבצפר שליי האם יש לך: חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום..ב12 בצהריים...חחחחחחחחח אכלת?לפני חצי שעה התנשקת?לא זוכרת... צחקת?כל החיים אני צוחקתתת בכית?אתמול בערב כי פחדתי שנפסיד היית בהופעה?סוף חגיגות אירועי האסיף-שלומי שבת ופבלו רוזנברג קנית משהו?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?בחיים לאא שתית משקה אלכוהולי?אתמול בערב,בחגיגות קנית בגד?הרבה זמן לא קניתי...חחחח...זה מזכיר לי שאני צריכה לעשות קנייה ישנת עם מישהו/י?לא זוכרתת נסעת ברכבת?פיייייייייייייי מזמןןןןןןןןןןןןןן לא ישנת כל הלילה?לא ישנתי הלילה הזה ושני בלילה האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת?לא..בדרך למקלחת... שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא כמה פעמים: ישנת עם מישהו?גבר?בחיים לא.. התנשקת?עם 4 אנשים..עם כל אחד כמה פעמים... לקחת סמים?בחיים שלא היית בקרקס?בחיים לא שכבת עם מישהו?עדיין לא החזקת תינוק?3 פעמים בערך החלפת לתינוק חיתול?מלאאא...לאחותייי...ואומרים טיטול,כי חיתול זה בד הזה שהם מחזיקים אושפזת?4 פעמים היה לך יומולדת?17 שנה..חודש הבא 18 חגגת יומולדת?לא זוכרת..כי היו כמה פעמים שלא חגגתי,כמו שנה שעברה למשל ענית על שאלונים?מלאאא רצית להתאבד?פעמיים ניסית להתאבד?אף פעםםם שתית תה?מלאאאאאאאאאא הלכת מכות?5 פעמים תודהההה היה כיףףףףףףףףףףף

משעמם../images/Emo70.gif

שם: דנה תאריך לידה:17.8 מקום מגורים: בת-ים, הרצליה כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים לצערי חיות מחמד: אין האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? כן באוזן [טרגוס] לקחת פעם סמים? לא חס ושלום מה מתנגן עכשיו? ילדה של אהבה רקע בשולחן עבודה? נוף מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מרתיחה את המים לנס ואז הולכת לצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בדר"כ אני במחשב מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ-ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ישנתי חחחחחח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך להכין נס באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 בערך באיזה שעה קמת היום: 11:55 חחחחח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי האידיוט
חשבת עליו? אמא התקשרת אליו? אתמול בלילה לחן התקשר אלייך? לילוש פגע בך? אממממ לא יודעת שימח אותך? אני
רצית? מה אכפת לכםםם שאני אביייין
חיבקת: רעות אתמול ישנת איתו במיטה: אמממממ לא זוכרת כעסת עליו: לא חשוב שיקרת לו: לא חשוב היית אצלו בבית: אמא היה אצלך: אממממ לא זוכרת שצעקת עליו: לילוש ששלחת לו SMS: בטח רעות או אבא האם יש לך: חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר:כן חדר משלך: כן 2 הורים:כן חתולים בחצר: לפעמים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? מזמן צחקת? אתמול.. ויש מצב שגם היום.. בכית? אתמול היית בהופעה? ואואואואו מזמןןן ב...27.9 ביבנה קנית משהו? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? אתמול
תודה וסליחה
המבין יבין ואף אחד לא יבין חוץ מ2 אנשים
עישנת? 5 דקות שתית משקה אלכוהולי? אמממממ מזמן עם רעות ואמא קנית בגד? לפני שבוע בערך ישנת עם מישהו/י? לא זוכרת נסעת ברכבת? שנסענו להופעה באור אקיבע לא ישנת כל הלילה? הרבה זמן האם היום: שתית קפה? כןןןן
אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? אממ לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לאא שתית מים? לא עישנת? כן צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? עוד לא יצאתי מהדלת חחחח חשבת להתאבד? היום?? לא חס וחלילההה חשבת מחשבות פילוסופיות? אולי עשית שיעורי בית? ברווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור רבת עם מישהו? כן כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה התנשקת? אני לא סופרתת לקחת סמים? בחיים לא ובע"ה גם לא אקח
היית בקרקס? חחחח מאיפה לי שכבת עם מישהו?
החזקת תינוק? מזמןןן החלפת לתינוק חיתול?
אושפזת?
היה לך יומולדת? בראסמי פעם 1... בדוגרי 17 פעמים חחחחח חגגת יומולדת? פעמיים שלוש.. וגם זה שהייתי קטנה ענית על שאלונים? הרבה רצית להתאבד? לא ספרתי ניסית להתאבד? לא זוכרת שתית תה? 4,522 מאיפה לי הלכת מכות? אממממ כמעט כל יום עם אח שלי

הדר 1992

New member
עונה!ובחיים שלי אני לא שותה תה

סתם ככה היייתי חייבת לומר P= פשוט שנים שאני לא שותה את זה.לא אוהבת D: שם:הדר תאריך לידה:12.4.92 מקום מגורים:אשדוד כמה אחים/אחיות?יחד איתי 5 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים חיות מחמד:היה לי תוכי קוקייל יפהפה,והוא ברח =[ אז דגים יש עכשיו.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה?באוזניים XD לקחת פעם סמים?לא ולא אקח בע"ה מה מתנגן עכשיו?לא שומעת שירים כרגע... רקע בשולחן עבודה?הפיג'מות XD מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? נטילת בוקר XD מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מערכת חחחחח מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?לא יודעת =[ בחופשים בד'כ את הבוקר P: מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:דיברתי עם אמא במטבח XD מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:לאכול
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 וחצי... באיזה שעה קמת היום:6:40 האם יש לך: חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:כן,ברוך השם :) חתולים בחצר:לא האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת?עוד מעט P= שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?ברור עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חס ושלום! חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?לא כמה פעמים: היית בקרקס?פעם אחת חחח החזקת תינוק?מלא פעמים
החלפת לתינוק חיתול?עד לפני 6 שנים כשאחי היה תינוק XD אושפזת?פעמיים-שלוש... היה לך יומולדת?16 פעמים...O_O חגגת יומולדת?6-7 פעמים ככה...חח ענית על שאלונים?מלא פעמים שתית תה?וואי כבר שנים שאני לא שותה תה הלכת מכות?מי לא הולך מכות?! XD

עווונה

שם: זיוית תאריך לידה: 15.9.92 מקום מגורים:נתניה כמה אחים/אחיות?אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים חיות מחמד:גדים נחשב
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? מה מתנגן עכשיו?כלום רקע בשולחן עבודה?של ים מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אממ.מכוונת שעון מעורר מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: קראתי עיתון
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:?אכבה אותו באיזה שעה הלכת לישון אתמול:? 23:30 באיזה שעה קמת היום:? 6:45 מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? לא יודעת התקשרת אליו? אמא שלי התקשר אלייך?כנ"ל פגע בך?לא זוכרת שימח אותך? רצית? חיבקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו:?אחתי
שיקרת לו:חח לא זוכררת היית אצלו בבית:סבתא שלי היה אצלך:חברה שצעקת עליו:אחותי ששלחת לו SMS: למישהו האם יש לך: חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: לא
2 הורים: כן חתולים בחצר? לא : מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת?לפני שעה ומשהו התנשקת?מזמן צחקת?לא זוכרת בכית? היית בהופעה?מזממממממממן קנית משהו?שבוע שעבר חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? קנית בגד?לפני חודש בערל ישנת עם מישהו/י? נסעת ברכבת?מזמן לא ישנת כל הלילה?לפני שנתיים ניראה ל י האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? כן. שמעת מוזיקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס?פעמים שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת?16 פעמים חגגת יומולדת?כן ענית על שאלונים? המון רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות?

../images/Emo13.gif

שם:חן
תאריך לידה:13.07.. מקום מגורים:ראש העין.. כמה אחים/אחיות?4 אחים,אני בת יחידה
גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים.. חיות מחמד:כלב
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כרגע,לא.. יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה?אין.. לקחת פעם סמים?חלילה.. מה מתנגן עכשיו?"לא טוב לשנינו.."
רקע בשולחן עבודה?שריתיייי
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שוטפת פנים..
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מפעילה ת'שעון מעורר
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ראיתי טלויזיה.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:לישון,נראה לי..
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:01:00 נראה לי.. באיזה שעה קמת היום:11:00 אם אני לא טועה
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא ואבא..
חשבת עליו?שריתיי
התקשרת אליו?אחת מבזק.. התקשר אלייך?דנה
פגע בך?לא זוכרת.. שימח אותך?כל מיני.. רצית?משה..
חיבקת:אמא..
ישנת איתו במיטה:לא זוכרת.. כעסת עליו:לא זוכרת.. שיקרת לו:אממ..לא יודעת.. היית אצלו בבית:גיסתי הדר.. היה אצלך:אחיינים שלי
שצעקת עליו:אחי.. ששלחת לו SMS:דנה
האם יש לך: חיית מחמד:כן,כלב.. טלוויזיה בחדר:לא.. מחשב בחדר:לא.. חדר משלך:כרגע,כן.. 2 הורים:כן
חתולים בחצר:חחח..כן. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול,לבחירות
אכלת?מקודם.. התנשקת?אממ..לפני איז' 5 חודשים.. צחקת?היום.. בכית?מקודם.. היית בהופעה?ממזמן.. קנית משהו?לפני איז' שבוע.. חיבקת מישהו/י?מקודם.. עישנת?לא יודעת.. שתית משקה אלכוהולי?אממ..חודשיים,נראה לי.. קנית בגד?לא יודעת.. ישנת עם מישהו/י?ממזמן.. נסעת ברכבת?וואוו נראה לי זה היה באפריל,עם תות
לא ישנת כל הלילה?לפני חודש בערך.. האם היום: שתית קפה?לא.. אכלת עוגה?לא.. דיברת בטלפון?כן.. דיברת בפלאפון?כן.. שלחת SMS?כן.. אכלת במבה?כן.. שיקרת?לא.. התקלחת?כן.. שמעת מוזיקה?כן.. שתית אלכוהול?לא.. שתית מים?כן.. עישנת?לא.. צרחת?כן.. נסעת מחוץ לעיר?לא.. חשבת להתאבד?לא.. חשבת מחשבות פילוסופיות?לא.. עשית שיעורי בית?אני לא בביה"ס.. רבת עם מישהו?לא.. כמה פעמים: ישנת עם מישהו?3 פעמים.. התנשקת?לא יודעת.. לקחת סמים?זה לא קרה,ולא יקרה.. היית בקרקס?פעם אחת.. שכבת עם מישהו?עדיין לא קרה.. החזקת תינוק?אממ הרבה..
החלפת לתינוק חיתול?הרבה.. אושפזת?פעם אחת.. היה לך יומולדת?19
חגגת יומולדת?אממ 7 פעמים נראה לי.. ענית על שאלונים?הרבה פעמים
רצית להתאבד?כמה פעמים.. ניסית להתאבד?אישי מדי.. שתית תה?הרבה.. הלכת מכות?מכות,מכות..
אני הולכת בצחוק..
זהו..

שירנות

New member
../images/Emo124.gifגם אני,גם אני../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif

שם:שירן
תאריך לידה:15.10
מקום מגורים:חיפה כמה אחים/אחיות?אח אחד
גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים
חיות מחמד:כלב
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אכן
יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה?כן,חחח באוזן,אבל אני לא זוכרת איך קוראים לזה יש לזה שם מסובך=S. לקחת פעם סמים?לא מה מתנגן עכשיו?שיחזור-אפרת גוש
רקע בשולחן עבודה?משו לא מוגדר חחחחח מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?פותחת את העיניים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?סוגרת את העיניים
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הלילה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אמממ...שמתי צ'יפס בתנור
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:לאכולללללל
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:ב4 בבוקר באיזה שעה קמת היום:ב6 בבוקר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחי נראה לי חשבת עליו?אורנה
התקשרת אליו?רותם,חברה שלי שבטירונות התקשר אלייך?רותם,חברה שלי שבטירונות פגע בך?חברה מגעילה
שימח אותך?רותם
רצית?חבר שלי
חיבקת:אממממ נראה לי אמא בבוקר חחחחח ישנת איתו במיטה:לא זוכרת כעסת עליו:החברה המגעילה
שיקרת לו:לא יודעת... היית אצלו בבית:לא זוכרת היה אצלך:לא זוכרת שצעקת עליו:אחי
ששלחת לו SMS:אממממ...חבר שלי,אתמול בלילה
האם יש לך: חיית מחמד:
צוף כפרעליו
טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא חחחח,ההורים שלי לא היו רואים אותי
חדר משלך:יאפ
2 הורים:ברוך השם
חתולים בחצר:לאא חחחחחחח
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אמממ בצהריים אכלת?ממש לפני חצי שעה התנשקת?יום שבת
צחקת?אממ..כשדיברתי עם רותם:) בכית?שלשום בלילה היית בהופעה?אמממ,בסוכות,של להקה של ידיד
קנית משהו?לא יודעת חיבקת מישהו/י?בבוקר:) עישנת?צהריים שתית משקה אלכוהולי?יום שני בערב קנית בגד?לא זוכרת חחח,אני באמת צריכה לעשות מסע קניות בקרוב
ישנת עם מישהו/י?לא זוכרת
נסעת ברכבת?כשנסעתי לצילומים של התוכנית השנייה של סבוע סוף שחברה גררה אותי אלייהם
לא ישנת כל הלילה?אממממ...כמעט כל יום חחחחחח כבר איזה חודשיים ככה
האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כה דיברת בפלאפון?כה שלחת SMS?לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא שזכור לי התקלחת?כה שמעת מוזיקה?אכן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כה עישנת?כה צרחת?לא חחח נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?חחחחח לא עשית שיעורי בית?אין לי
רבת עם מישהו?לא,אבל אני בדרך
כמה פעמים: ישנת עם מישהו?לא זוכרת... התנשקת?אני אמורה לספור?
לקחת סמים?אף פעם
היית בקרקס?חחחח אפילו לא פעם אחת
שכבת עם מישהו?עוד לא
החזקת תינוק?המון:) החלפת לתינוק חיתול?אף פעם
,עד כאן
אושפזת?לא קרה,ברוך השם
היה לך יומולדת?18 פעמים בדיוק
חגגת יומולדת?אני מניחה ש18
ענית על שאלונים?לא יודעת,לא הרבה,אבל נראה לי שהתמכרתי
רצית להתאבד?חחח היו כמה וכמה פעמים שעלתה המחשבה בראשי והגג הפך לחברי הטוב ביותר
ניסית להתאבד?חחחחח אף פעם
שתית תה?ממש מעט,שונאת תה
הלכת מכות?חחח היו כמה וכמה פעמים
ערב טובבבב

עונה גם על זה,שימו../images/Emo23.gifמשעמם לי

שם: רוניקו מישל נייס טו מיט
תאריך לידה: 4.1.92 מקום מגורים: קרית אתא כמה אחים/אחיות? 2 קטנות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים הורים הורים חיות מחמד: אחותי הקטנה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? יהיה לי בגבה בע"ה אחרי שחרורי מצה"ל
לקחת פעם סמים? חס וחלילה מה מתנגן עכשיו? זה הסוד שלי רקע בשולחן עבודה? אני והסמלתתתתתתת >>>>>> מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים עושה פיפי וקוראת שחרית
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קריאת שמע מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: מקלחת ? באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 11 חחחחחח הייתי עייפה באיזה שעה קמת היום: 7 מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא ?! חשבת עליו? מאמי החתיך שלי לשעבררררררר
התקשרת אליו? לא התקשר אלייך? אתמול פגע בך? מניאק ! שימח אותך? שרית
רצית? מאמי החתיך
חיבקת: ספירי
ישנת איתו במיטה: ישנתי לא אבל זה מאמי
כעסת עליו: מאמי שיקרת לו: חס וחלילהההההה לשקר ! היית אצלו בבית: ספירי היה אצלך: מאמי ? שצעקת עליו: לא צועקת על אנשים ששלחת לו SMS: שירלי !!
האם יש לך: חיית מחמד: לע טלוויזיה בחדר: כע מחשב בחדר: כע חדר משלך:כע 2 הורים:כע חתולים בחצר: לאאא ! וגם אם היו הייתי בטח הורגת אותם
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? עכשיו התנשקת? מוצ"ש ואל תזכירו לי את זה אפילו !!!!!!!!!!!!! צחקת? לא זוכרת בכית? אתמול היית בהופעה? וואי מזמן נראה לי פסטיבל ניגובים קנית משהו? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני 3 חודשים קנית בגד? לפני שבועיים ישנת עם מישהו/י? סבתא זה גם נחשב ? חחחחחחח סתם לא זוכרת נסעת ברכבת? ביומולדת של שרית
לא ישנת כל הלילה? אנערף נראה לי ביומולדת של החתיך
האם היום: שתית קפה? כע אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת? לא התקלחת?כע שמעת מוזיקה? כע שתית אלכוהול? לא שתית מים?כן עישנת? לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?כע עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא כמה פעמים: ישנת עם מישהו? חחחחחחחחחח עדיף שאני אשתוק
התנשקת? אמא מה זה המושפעות הזאתי ? מי סופר חחח אמאלה לקחת סמים? אף פעםםםם היית בקרקס? נראה לי פעם אחת שכבת עם מישהו? אני לא עווווווונה לכם על זה !!!! החזקת תינוק? אנערף החלפת לתינוק חיתול? לא הרבה זה בטוח אושפזת?אף פעם היה לך יומולדת? 16 חגגת יומולדת? 17 , אחד לשנה הבאה חחחחחח ענית על שאלונים? לא זוכרת רצית להתאבד? אף פעם ניסית להתאבד? כנ"ל שתית תה? חחחחחחחחחחחחחחחח הלכת מכות? הרבה !! ממש מטורפים
אני והסמלת >

למעלה