שאלון

unframed

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

1.בן/בת כמה את/ה? 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? 3.מה התדירות של החצלולים שלך? 4.מה האיכות של החצלולים שלך? 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים?

unframed

New member
עונה

1.בן/בת כמה את/ה? בת 18 וחצי. 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? כבערך שבועיים.[מתעניינת בנושא כבר המון זמן, רק עכשיו מנסה ליישם] 3.מה התדירות של החצלולים שלך? עד כה 3 חצלולים. 4.מה האיכות של החצלולים שלך? לא משהו. מעורפלים ובלי שליטה מלאה. 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? עד כה כל החצלולים שהיו לי היו מMILD. מנסה WILD אבל לא הולך, תמיד נרדמת בסוף ומאבדת את התודעה. 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים לעשות בחצלולים? 1. לעוף 2.סקס 3 .לדבר עם התת מודע.

yaron903

New member
את שואלת ועונה?

מזה, שיטה חדשה לתקשר עם אנשים? בכל אופן, שמח להכיר. נ.ב -בשביל סקס לא צריך חלומות צלולים.

Miss Naama

New member
../images/Emo41.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 14. 2. כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? שלוש שנים, בערך. 3.מה התדירות של החצלולים שלך? לפי הרצון. 4.מה האיכות של החצלולים שלך? בדרך כלל אני מצליחה להחזיק צלילות גבוהה רוב החלום. 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? ניסיתי פעם יומן, MILD, WILD ובדיקות מציאות. אבל בסופו של דבר זו פשוט מודעות והתעסקות עם זה במחשבה במהלך היום, ולפני שאני הולכת לישון אני אומרת לעצמי שיהיה לי חלום צלול, וזה עובד. בדרך כלל יש פשוט הזדמנויות בחלום שאני מבינה שאני חולמת ואז זה הופך לחלום צלול באופן מקרי. 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים? תעופה, יצירת נופים, יצירת עולמות וחיות ענקיות וכאלה :)

Bluescale

New member
אה... ככה.

1. בן 23 2. מממ... 6 עד 7 שנים בערך. 3. נכון להיום אחת לשבוע או יותר ע"פ הזמן שיש לי לעשות טכניקות מתקדמות 4.לא נמוך מגבוה. בד"כ גבוה עד כמעט אבסולוטית. 5.בזמן האחרון רק RC אין לי כמעט זמן חוץ מדי פעם לעשות WILD/מעלית ו VILD. 6. טרנספורמציה, טלפורטציה ודיבור עם תת מודע.

תשובות :)

1. בן 15 וחצי. 2. בשנה שעברה התחלתי להתעניין, ואחרי חודש נמאס לי והפסקתי. בשבוע האחרון התחלתי שוב :) 3. היו לי בערך שלושה חלומות צלולים באיכות די נמוכה... 4. לא התמדתי בנושא, אז החלומות היו מטושטשים וקצרים. 5. בדיקות מציאות - כל השאר פחות מדברות אליי... אני גם בעד תכנות עצמי, ולומר לעצמי לפני השינה "הלילה אחלום חלום צלול"... 6. שאלה טובה... נראה לי שבעיקר שיחות עם התת-מודע, אולי לעוף(?).

nofaroos4

New member
תשובה

בת 16 כמה ימים לפני שידעתי מזה היה לי בערך 3 ,בחופש הזה. ועוד אחד שאני לא בטוחה אם הוא באמת היה חלום צלול אני מניחה שברמה דיי נמוכה. wild בנתיים לא ממש עשיתי משהו, זה הסתכם בלנסות להתעורר או לנסות להמשיך לחלום.

idan334

New member
עונה

• שאלון ו unframed ו 12:00 | 12/07/07 1.בן/בת כמה את/ה?16 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים?ממתי שאני זוכר את עצמי,עוד כילד קטן שלא ידע בעצם מזה 3.מה התדירות של החצלולים שלך?נכון לעכשיו,חלום צלול אחד ליומיים,למרות שפעם זה היה יותר אבל אז חלום צלול היה הכל בשבילי אז אפשר להבין.. 4.מה האיכות של החצלולים שלך?גבוהים אבל כמו כולם לפעמים גם נמוכים ומעורפלים 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת?רוב הפעמים אני מוצא את עצמי בחצלול בלי להשתמש בשום שיטה (כן,יש גם כאלה) אבל חוץ מזה אני משתמש בהגיון (כאילו שאלות של מה אני עושה פה אם זה חלום ועוד הרבה שאלות כאלה ) 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים?יש כלכך הרבה דברים שאני אוהב לעשות אז אני יזרוק עכשיו סתם שלושה.. 1.לעוף 2.בנות 3.לעבור דרך המראה-כל פעם אני מוצא את עצמי במקום אחר לגמרי ורואה דמות אחרת..

tlccccas

New member
Bluescale

אתה יכול בבקשה להסביר מה זה השיטות האלו שאתה משתמש בהם? RC, מעלית ו VILD. ואם יש לך מקור מידע כלשהו עליהם תביא בבקשה..

Bluescale

New member
אוקי

RC - זוהי השיטה הבסיסית של בדיקות מציאות באמצע חלום צלול (RC= reality check ) VILD - Visualization initiated lucid dreaming טכניקה דומה ך WILD אבל לא זהה לחלוטין מעלית - עירבוב בין שתי הטכניקות WILD ו VILD שהמצאתי... קישור... http://lucidrealm.webs.io/advancedHEB.html

tlccccas

New member
Bluescale --- (-:

ואוו איזה אתר יש לך! עבודה מעולה! השקעה מצויינת! תודה (-: רק ישנם כמה פרקים שלא עובדים (תבדוק את כל הפרקים ותנסה לתקן את זה בבקשה) thx

עונה

1.בן/בת כמה את/ה? 12.7 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? לא בדיוק עוסקת ... 3.מה התדירות של החצלולים שלך? היו לי כמה פעמים... זה קורה בערך פעם בחצי שנה 4.מה האיכות של החצלולים שלך? אני מרגישה אבל לא רואה. 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? אין לי מושג האמת, משהו בתת-מודע שלי. 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים? אשנה את זה לשלושה דברים שאני רוצה לעשות בחצלולים : 1. לדבר עם שני הסבים וסבתא שלי ז"ל 2. לרחף 3. לשחות בקצפת (הזוי אני יודעת)

EndOfAllHopes

New member
אני

1- 20 2- שנתיים 3- מאוד משתנה, בד"כ כמה בודדים בחודש 4- לא משהו 5- כרגע WILD והתבונונת במחשבות לפני השינה שהופכות לחלום 6- לתקשר עם התת-מודע, להחיות סצנות אהובות מספרים וסרטים

תשובות!

1.בן/בת כמה את/ה? אוטוטו 18 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? חודש בערך :) 3.מה התדירות של החצלולים שלך? פעם ראשונה לפני יומיים... 4.מה האיכות של החצלולים שלך? היה די טוב, הרגשתי שאני יחפה! 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? אף שיטה לא עובדת לי! זה קרה ככה סתם 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים? לפתור פחד במה, לדבר עם אנשים שאני ממציאה, לעוף!

etgershon

New member
עונה

1.בן/בת כמה את/ה? 14 וחצי 2.כמה זמן את/ה עוסק/ת בנושא של חלומות צלולים? לפני שנה התעסקתי למשך חודשיים ועכשיו אני חוזר 3.מה התדירות של החצלולים שלך? היה לי פעם אחת שהיייתי פעם 4.מה האיכות של החצלולים שלך? ירודה 5.איזו שיטה את/ה משתמש/ת? השתמשתי ב-MILD אני חושב 6.שלושה דברים שאתם הכי אוהבים או רוצים לעשות בחצלולים? סקס,סמים ורוקנרול. סתם, אממ. מין לעוף להשתולללללללללללללללל

למעלה