גם אני עונה ../images/Emo140.gif
על עצמי.... 1.שם? מיכל(י) 2.גיל? 15.5 3.צבע אהוב? ירוק. ובעצם כל הצבעים. 4.ממתי את/ה בפורום? מלפני הרבה זמן
בהתחלה רק קראתי אבל אז פתאום התחלתי לכתוב, זה השתלט עליי
מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? לודעת, פסנתר? 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? יאפ יאפ 7.אם כן איזה? פסנתר. ואני גם יודעת על חלילית אבל זה משמיעה ולא כי למדתי. 8.כמה שנים? למדתי פסנתר 4 שנים 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? הרבה סוגים. רק לא מזרחית ויותר מדי פופ וראפ. ולא המטאל הכבד הזה. 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? למילים אני פחות מקשיבה, המוסיקה יותר חשובה לי בשיר. 11.השפה של השיר חשובה לך? ממ, די
זה תלוי באיזה שיר. זה זה או זה זה? 12.שמש או ירח? תלוי מתי ואיפה 13.לילה או בוקר? כנ"ל 14.שחור או לבן? כנ"ל 15.לרוץ או ללכת? ללכת
16.משעמם או עוד יותר משעמם? מעניין! 17.מחשב או טלויזיה? גם וגם, אני יותר מכורה למחשב 18.שאלון 1 או 20? 1, בכל פעם
19.גלידה או קצפת? שניהם ביחד
20.פלאפל או פיצה?
21.עגבניה או מלפפון? עגבניה השאלות שתפוז שואל.... (למעלה) - אוי, אהבתי את הקטגוריה. 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? כןןןןןן
23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? למה לא? 24.רוצה IPOD NANO? סבבה. 25.אוהבים ג'לי? לא ממש, ג'לטין! גועל נפש. 26.רוצה גלגל? את זה באמת תפוז שואל?! 27.רוצה להיות מעצב? נראה אם יציעו לי...
28.חושבים על דיור מוגן? לא 29.שואפים להצלחה מקסימלית? תלוי במה ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? אין אחד/ת. יש הרבה. 31.מה הספר האחרון שקראת? שקראתי ממש ברצינות, "לנצח בגדול"
32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? הרבה ספרים. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? כאלו שלא הכי קשים, משהו יותר קליל, עם דמויות להתחבר אליהן. 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) "להיות שונה"/גלילה רון פדר עמית סתם שאלות.... 35.מה שלומך? סבביישן. 36.איך החופש בינתיים? מתוק. 37:יש לך שקל? כן. 38:ו 10 אגורות? נראלי שכן. 39:בא לך להביא לי? תפוס! 40:למה? נו, זרקתי
האם אי פעם.... 41:עשית באנג'י? לא. הלוואי! 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? לא
43:אכלת במבה עם שוקולד? לא! OMG 44:טעים נכון? XD
45:רכבת על פיל? לאלא. 46:עקצה אותך מדוזה? לא! טפו טפו. 47:כאב? אבל אבל אבל היא לא עקצה. 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? אני לא ירוקה. אבל אני אדומה, בקומונת
ורד פלדמן
תיכנסו! 49:ואז הפכת לצהוב/ה? לא
אני עוד אדומה ברוך השם. 50:מה היה יותר מגניב? להיות... אדומה. פינת התלונות.... 51:את/ה עייף/ה? עדיין לא ממש. 52:כואב לך הראש? למזלי לא. 53:כואב לך הגב? מעט 54:כואב לך הצוור? לא 55:כאוב לך בכלל משהו? קצת מותשת 56:אם כן אז מה? ה...התשה. הא? 57:אם לא, אז למה? כי אני שומרת על עצמי יפה
מתי הפעם האחרונה ש.... 58:אכלת קרמבו? לפני המון זמן...
קרמבו
59:שתית/ה שוקו? לא זוכרת. 60:הלכת לים? לפני משהו כמו שבועיים, אבל לא נכנסתי לשחות. 61:הלכת לים? נו, כמו מקודם
62:היה לך דה ז'ה וו? לא מזמן בטח. יש לי הרבה. 63:הלכת עם חולצה ירוקה? עכשיו אני עם גופייה ירוקה! 64:היית/ה במסימה? הכוונה משימה? 65:ישנת צהרים? לא זוכרת. 66:רצית להעיף למישהו סטירה? לאחי!!! לא מזמן. 67:ואגרוף? לדובי קיסר מהאלופה!!! אבל ג'לל
כבר עשה את זה יפה מאד. 68:לא לי נכון? קוראים לך דובי קיסר?
69:ראית סרט בקולנוע? באותו יום שהלכתי לים לפני שבועיים 70:איך הוא היה? מהמם! "מישהו לרוץ איתו" מומלץ מאד. 71:חיבקת מישהו? היום
72:מי זה היה? חברה שלי 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? כשעניתי על אחת השאלות פה, אני מניחה
74:ועל האות "ט"? כנ"ל. 75:גרבת גרביים? ממ, בטח בחורף. 76:גרבת גרביים אדומים? כנ"ל 77:נעלת נעליים? לפני כמה חודשים, שלושה אולי? 78:קנית גלידה? היום! 79:היה לך חום? לא זוכרת 80:אכלת במסעדה? אכלתי בארומה עם חברות לא מזמן, נחשב? 81:חממת משהוא במקרוגל? לפני יומיים או אתמול. 82:בכית? בטח לאחרונה ואני לא זוכרת. אבל בכיתי בסצנה מ"האלופה" לפני כמה זמן... 83:קפצת לתוך שלולית? יאא זה היה כ"כ כייף! בחורף
84:היה כייף? מאדדד!!! 85:הית/ה בבריכה? לפני הרבה זמן. 86:ניצחת במשחק? נוט ריממבר 87:איזה? ^ 88:נימאס לך ממשהו? עכשיו 89:ממה? מזה שאין לי חיים
ושכולם ראו את ורד חוץ ממני... אבל אל דאגה, אני רואה אותה ביום רביעי!!! שמתם לב איך אני דוחפת לכם את ורד בכל התשובות? 90:עקצה אותך דבורה? לפני המון שנים, למזלי. 91:חשבת מה לרשום פה? בשאלה "מתי לאחרונה בכית?" 92:ופה? ר 93:ופה? ר 94:צחקת? היום 95:אמרת לא? כל יום אומרים "לא" לפחות פעם אחת... 96:אמרת כן? כנ"ל. 97:צעקת? לא זוכרת. 98:אכלת אבטיח? אתמול 99:היה טעים? היה יכול להיות יותר טוב. 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? עכשיו. ולאט לאט נמאס לי ממנו