שאלון

SummerNightCity

New member
יאללה ../images/Emo152.gif

על עצמי.... 1.שם? באמשלכם 2.גיל? כנ"ל! 3.צבע אהוב? ירוק 4.ממתי את/ה בפורום? וואו כבר עברו שנתיים
! מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? שליש
6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? לא 7.אם כן איזה? 8.כמה שנים? 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? שחורה, להיטים, דאנס, האוס, טראנס 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? גם וגם 11.השפה של השיר חשובה לך? עדיפות לאנגלית זה זה או זה זה? 12.שמש או ירח? 13.לילה או בוקר? לילה 14.שחור או לבן? שניהם 15.לרוץ או ללכת? 16.משעמם או עוד יותר משעמם? 17.מחשב או טלויזיה? 18.שאלון 1 או 20? 2 3 19.גלידה או קצפת? גלידה 20.פלאפל או פיצה? איכס 21.עגבניה או מלפון? שניהם השאלות שתפוז שואל.... (למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? דההה 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? דההה 24.רוצה IPOD NANO? דההה 25.אוהבים ג'לי? לא 26.רוצה גלגל? לא 27.רוצה להיות מעצב? פנים? 28.חושבים על דיור מוגן? לא 29.שואפים להצלחה מקסימלית? כן ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? מיותר לא קוראת 31.מה הספר האחרון שקראת? 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) סתם שאלות.... 35.מה שלומך? בסדר גמור עם קצת אוף 36.איך החופש בינתיים? איזה חופש איזה? 37:יש לך שקל? כן רוצים? 38:ו 10 אגורות? כן רוצים?? 39:באלך להביא לי? ם.ם" כן אני שונאת 10 אגורות 40:למה? האם אי פעם.... 41:עשית באנג'י? כן 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? יש מצב 43:אכלת במבה עם שוקולד? איכס 44:טעים נכון? XD משהו 45:רכבת על פיל? לא 46:עקצה אותך מדוזה? לצערי 47:כאב? לא, היה כיף חיים 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? לא 49:ואז הפכת לצהוב/ה? לא 50:מה היה יותר מגניב? פינת התלונות.... 51:את/ה עייף/ה? כן, קצת 52:כואב לך הראש? מאודדד 53:כואב לך הגב? לא 54:כואב לך הצוור? לא 55:כאוב לך בכלל משהו? 56:אם כן אז מה? 57:אם לא, אז למה? מתי הפעם האחרונה ש.... 58:אכלת קרמבו? שנים 59:שתית/ה שוקו? היום מוזר 60:הלכת לים? שבוע שעבר 61:הלכת לים? ח 62:לך דה ז'ה וו? אף פעם 63:הלכת עם חולצה ירוקה? חמישי 64:היית/ה במסימה? אני מניחה שהתכוונתם למסיבה, אז אתמוללל (:) 65:ישנת צהרים? נגיד שהיום ואתמול ושלשום? 66:רצית להעיף למישהו סטירה? אתמול 67:ואגרוף? לא חשבתי על זה 68:לא לי נכון? שאני לא אתחיל לחשוב על זה 69:ראית סרט בקולנוע? הייתי אמורה אתמול 70:איך הוא היה? 71:חיבקת מישהו? אתמול 72:מי זה היה? אחד החמודים 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? בשאלה 62 74:ועל האות "ט"? טוב אין לי כח 75:גרבת גרביים? אתמול 76:גרבת גרביים אדומים? לא זוכרת 77:נעלת נעליים? אתמול 78:קנית גלידה? שבועיים חודש 79:היה לך חום? לפני חודש טפו טפו טפו 80:אכלת במסעדה? לפני שבוע 81:חממת משהוא במקרוגל? אתמול 82:בכית? ביום חמישי 83:קפצת לתוך שלולית? ח 84:היה כייף? 85:הית/ה בבריכה? 86:ניצחת במשחק? 87:איזה? 88:נימאס לך ממשהו? 89:ממה? 90:עקצה אותך דבורה? 91:חשבת מה לרשום פה? 92:ופה? 93:ופה? 94:צחקת? היום 95:אמרת לא? 96:אמרת כן? 97:צעקת? היום 98:אכלת אבטיח? מזמןן 99:היה טעים? 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? לא זוכרת, זה נחשב?

SummerNightCity

New member
זה לא מצחיק ../images/Emo7.gif

את לא זוכרת, בתחילת יולי, שכתבתי על זה שהייתי בבית חולים?

randu

New member
../images/Emo45.gif,עכשיו נזכרתי!!

למרות שאני לא קשור לשיחה שלכן.

mikmikonet

New member
גם אני עונה ../images/Emo140.gif

על עצמי.... 1.שם? מיכל(י) 2.גיל? 15.5 3.צבע אהוב? ירוק. ובעצם כל הצבעים. 4.ממתי את/ה בפורום? מלפני הרבה זמן
בהתחלה רק קראתי אבל אז פתאום התחלתי לכתוב, זה השתלט עליי
מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? לודעת, פסנתר? 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? יאפ יאפ 7.אם כן איזה? פסנתר. ואני גם יודעת על חלילית אבל זה משמיעה ולא כי למדתי. 8.כמה שנים? למדתי פסנתר 4 שנים 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? הרבה סוגים. רק לא מזרחית ויותר מדי פופ וראפ. ולא המטאל הכבד הזה. 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? למילים אני פחות מקשיבה, המוסיקה יותר חשובה לי בשיר. 11.השפה של השיר חשובה לך? ממ, די
זה תלוי באיזה שיר. זה זה או זה זה? 12.שמש או ירח? תלוי מתי ואיפה 13.לילה או בוקר? כנ"ל 14.שחור או לבן? כנ"ל 15.לרוץ או ללכת? ללכת
16.משעמם או עוד יותר משעמם? מעניין! 17.מחשב או טלויזיה? גם וגם, אני יותר מכורה למחשב 18.שאלון 1 או 20? 1, בכל פעם
19.גלידה או קצפת? שניהם ביחד
20.פלאפל או פיצה?
21.עגבניה או מלפפון? עגבניה השאלות שתפוז שואל.... (למעלה) - אוי, אהבתי את הקטגוריה. 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? כןןןןןן
23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? למה לא? 24.רוצה IPOD NANO? סבבה. 25.אוהבים ג'לי? לא ממש, ג'לטין! גועל נפש. 26.רוצה גלגל? את זה באמת תפוז שואל?! 27.רוצה להיות מעצב? נראה אם יציעו לי...
28.חושבים על דיור מוגן? לא 29.שואפים להצלחה מקסימלית? תלוי במה ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? אין אחד/ת. יש הרבה. 31.מה הספר האחרון שקראת? שקראתי ממש ברצינות, "לנצח בגדול"
32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? הרבה ספרים. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? כאלו שלא הכי קשים, משהו יותר קליל, עם דמויות להתחבר אליהן. 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) "להיות שונה"/גלילה רון פדר עמית סתם שאלות.... 35.מה שלומך? סבביישן. 36.איך החופש בינתיים? מתוק. 37:יש לך שקל? כן. 38:ו 10 אגורות? נראלי שכן. 39:בא לך להביא לי? תפוס! 40:למה? נו, זרקתי
האם אי פעם.... 41:עשית באנג'י? לא. הלוואי! 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? לא
43:אכלת במבה עם שוקולד? לא! OMG 44:טעים נכון? XD
45:רכבת על פיל? לאלא. 46:עקצה אותך מדוזה? לא! טפו טפו. 47:כאב? אבל אבל אבל היא לא עקצה. 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? אני לא ירוקה. אבל אני אדומה, בקומונת ורד פלדמן
תיכנסו! 49:ואז הפכת לצהוב/ה? לא
אני עוד אדומה ברוך השם. 50:מה היה יותר מגניב? להיות... אדומה. פינת התלונות.... 51:את/ה עייף/ה? עדיין לא ממש. 52:כואב לך הראש? למזלי לא. 53:כואב לך הגב? מעט 54:כואב לך הצוור? לא 55:כאוב לך בכלל משהו? קצת מותשת 56:אם כן אז מה? ה...התשה. הא? 57:אם לא, אז למה? כי אני שומרת על עצמי יפה
מתי הפעם האחרונה ש.... 58:אכלת קרמבו? לפני המון זמן...
קרמבו
59:שתית/ה שוקו? לא זוכרת. 60:הלכת לים? לפני משהו כמו שבועיים, אבל לא נכנסתי לשחות. 61:הלכת לים? נו, כמו מקודם
62:היה לך דה ז'ה וו? לא מזמן בטח. יש לי הרבה. 63:הלכת עם חולצה ירוקה? עכשיו אני עם גופייה ירוקה! 64:היית/ה במסימה? הכוונה משימה? 65:ישנת צהרים? לא זוכרת. 66:רצית להעיף למישהו סטירה? לאחי!!! לא מזמן. 67:ואגרוף? לדובי קיסר מהאלופה!!! אבל ג'לל
כבר עשה את זה יפה מאד. 68:לא לי נכון? קוראים לך דובי קיסר?
69:ראית סרט בקולנוע? באותו יום שהלכתי לים לפני שבועיים 70:איך הוא היה? מהמם! "מישהו לרוץ איתו" מומלץ מאד. 71:חיבקת מישהו? היום
72:מי זה היה? חברה שלי 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? כשעניתי על אחת השאלות פה, אני מניחה
74:ועל האות "ט"? כנ"ל. 75:גרבת גרביים? ממ, בטח בחורף. 76:גרבת גרביים אדומים? כנ"ל 77:נעלת נעליים? לפני כמה חודשים, שלושה אולי? 78:קנית גלידה? היום! 79:היה לך חום? לא זוכרת 80:אכלת במסעדה? אכלתי בארומה עם חברות לא מזמן, נחשב? 81:חממת משהוא במקרוגל? לפני יומיים או אתמול. 82:בכית? בטח לאחרונה ואני לא זוכרת. אבל בכיתי בסצנה מ"האלופה" לפני כמה זמן... 83:קפצת לתוך שלולית? יאא זה היה כ"כ כייף! בחורף
84:היה כייף? מאדדד!!! 85:הית/ה בבריכה? לפני הרבה זמן. 86:ניצחת במשחק? נוט ריממבר 87:איזה? ^ 88:נימאס לך ממשהו? עכשיו 89:ממה? מזה שאין לי חיים
ושכולם ראו את ורד חוץ ממני... אבל אל דאגה, אני רואה אותה ביום רביעי!!! שמתם לב איך אני דוחפת לכם את ורד בכל התשובות? 90:עקצה אותך דבורה? לפני המון שנים, למזלי. 91:חשבת מה לרשום פה? בשאלה "מתי לאחרונה בכית?" 92:ופה? ר 93:ופה? ר 94:צחקת? היום 95:אמרת לא? כל יום אומרים "לא" לפחות פעם אחת... 96:אמרת כן? כנ"ל. 97:צעקת? לא זוכרת. 98:אכלת אבטיח? אתמול 99:היה טעים? היה יכול להיות יותר טוב. 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? עכשיו. ולאט לאט נמאס לי ממנו

yaeli1993

New member
אניייייי ../images/Emo9.gif כאילו שיקראו חח ../images/Emo62.gif

לקוח מפורום אחר
: רמאי!
חח סתם..
על עצמי....
1.שם?יעלל 2.גיל? 13 וחצי קטנה קטנה אבלל..
3.צבע אהוב?ל-ב-ן 4.ממתי את/ה בפורום?מיולי של שנה שעברה..אבל אני בקושי נכנסת אבל עכשיו חזרתי
מוזיקה
5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?תופייייייים 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?כן 7.אם כן איזה?פסנתר
8.כמה שנים? 8 עוד מעט
חבול| 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?ה-כ-ל אבל במיוחד אשלי סימפסון
וקלי קלארקסון
10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? שניהם, בהתחלה אני מקשיבה למוזיקה
ואז למילים
11.השפה של השיר חשובה לך?כן ! אנגלית!
זה זה או זה זה?
12.שמש או ירח?ירחח
13.לילה או בוקר?לילהה
14.שחור או לבן?לבןןןן
15.לרוץ או ללכת?לרוץ!
16.משעמם או עוד יותר משעמם?משעמם..חחח 17.מחשב או טלויזיה?מחשב 18.שאלון 1 או 20? שאלון אחד מספיק, תודה
19.גלידה או קצפת?גלידה
20.פלאפל או פיצה?פיצה! 21.עגבניה או מלפון? מסטיק
השאלות שתפוז שואל.... (למעלה)
22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש?ברור!!
23.רוצה סופ"ש באילת מתנה?הייתי כבר באילת, אבל אני אשמח עוד פעם...
24.רוצה IPOD NANO?כ-ןן 25.אוהבים ג'לי?לא..חח 26.רוצה גלגל?גלגל?! באמתתתתתתתת?!! יאאאאאאאא כןןןןןןןןן
27.רוצה להיות מעצב?תאמת כן
28.חושבים על דיור מוגן?מה? חח 29.שואפים להצלחה מקסימלית?הלוואי!
ספרים
30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?לא יודעת..חחחחח 31.מה הספר האחרון שקראת?תנו לגדול בשקט
32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?לא יודעת..אולי שר הטבעות.. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?אקשןן מתחח!!
34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?)לא זוכרת..לא נראה לי..אוליי..חחח סתם שאלות.... 35.מה שלומך?הכל טוב תודה
36.איך החופש בינתיים?הכל היה מושלם עד המלחמה..(אני בחיפה=\) 37:יש לך שקל?כן כן 38:ו 10 אגורות?כן כן 39:בה לך להביא לי? ם.ם" לא נראה לי.. 40:למה? אם אני אביא לך, ישאר לי שקל ו40 אגורות..אני מעדיפה להישאר עם ה2 שקל וחצי שיש לי
האם אי פעם.... 41:עשית באנג'י?לא 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י?חחחחח לא נראה לי.. 43:אכלת במבה עם שוקולד?לא 44:טעים נכון? XDלא חושבת 45:רכבת על פיל?לא 46:עקצה אותך מדוזה?לא טפו טפו חמסה חמסה בלי עין הרע מלח מים שום בצל רוחמה עינאלוו חמש חמש חמש חמש חמש חי שקלים חי שקלים !!!!!! 47:כאב?לא עקצה אותי טפו טפו חמסה חמסה בלי עין הרע מלח מים שום בצל רוחמה עינאלוו חמש חמש חמש חמש חמש חי שקלים חי שקלים !!!!!! 48:גילית שאת/ה ירוק/ה?עדיין לא
49:ואז הפכת לצהוב/ה?עדיין לא אבל אני אשמח לנסות
50:מה היה יותר מגניב?לא יודעת.. פינת התלונות.... 51:את/ה עייף/ה?קצת 52:כואב לך הראש?לא 53:כואב לך הגב?קצת 54:כואב לך הצוור?קצת 55:כאוב לך בכלל משהו?מה שרשמתי למעלה.. 56:אם כן אז מה?מה שרשמתי למעלה! 57:אם לא, אז למה?אתה חופר! מתי הפעם האחרונה ש.... 58:אכלת קרמבו?לא זוכרת 59:שתית/ה שוקו?היום! 60:הלכת לים?לא זוכרת 61:הלכת לים?לא זוכרת 62:לך דה ז'ה וו?לא זוכרת, בזמן האחרון אבל כןן.. 63:הלכת עם חולצה ירוקה?לא זוכרת חחחחח נראה לי באילת 64:היית/ה במסימה?משימה או מסיבה? בכל מקרה לא יודעת
65:ישנת צהרים?לא זוכרת אולי באילתת..=\ 66:רצית להעיף למישהו סטירה?עכשיו! 67:ואגרוף?עכשיו! 68:לא לי נכון?דווקא כן
69:ראית סרט בקולנוע?אתמול או שלשום ..נראה לי אתמול 70:איך הוא היה?חביב ביותר=) 71:חיבקת מישהו?אתמול!! 72:מי זה היה?שובליי היפה שליי
73:לחצת על האות "פ" במקלדת?היום, ממש לפני כמה רגעים^^ 74:ועל האות "ט"?לא זוכרת.....אולי בשאלון הזה חחח 75:גרבת גרביים?וואה וואה..נראה לי בהופעה בג'אז שזה היה ביוניי..אולי גם אחרי אני לא זוכרת 76:גרבת גרביים אדומים?לא זוכרת חחחחחחחחח 77:נעלת נעליים?היום לפני שהרכבתי פאזל! 78:קנית גלידה?לא זוכרתת..אולי באילת 79:היה לך חום?לא זוכרת! 80:אכלת במסעדה?היום בארומה
81:חממת משהוא במקרוגל?לא זוכרתת 82:בכית?לא זוכרת! אני לא ילדה שבוכה לעיתים קרובותת.. 83:קפצת לתוך שלולית?לא זוכרת חחחח 84:היה כייף?לא יודעת ! 85:הית/ה בבריכה?באילת שזה היה לפני שבוע נדמה ליי.. 86:ניצחת במשחק?היום!נראה לי שזה היוווום.. 87:איזה?טאקי חחח 88:נימאס לך ממשהו?כן עכשיו 89:ממה?מהשאלון הזה 90:עקצה אותך דבורה?לא זוכרת.. 91:חשבת מה לרשום פה?עכשיו כן 92:ופה?לא חשבתי.. 93:ופה?^^ 94:צחקת?היוםםםם 95:אמרת לא?מה?! היום לפני כמה זמן.. 96:אמרת כן?לפני כמה זמן! 97:צעקת?היום חחחחח 98:אכלת אבטיח?פחחח לא זוכרתת 99:היה טעים?כןן 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות?עכשיווווו בעעעעעע סיימתיייייייייייייייייייי

למעלה