שאלון

Vitamin Chick

New member
שאלון../images/Emo124.gif

כי זה תמיד כיף לא? שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע?

תווים

New member
עונה...

שם:תו יסקין תאריך לידה:21.121989 מקום מגורים:כפר סבא שיר אהוב:סאנד מי אן אנג'ל סרט אהוב:יו גאט סרבד/רוקדים ברחובות-הכי תותח בעולם תוכנית טלוויזיה אהובה:אהבה מעבר לפטמה זמר אהוב:אשר זמרת אהובה:מאיה בוסקילה יום אהוב בשבוע:רביעי-יש סובר!!!! דיסק אהוב:דיסק שיש בו רק מוזיקה שחורה תאריך אהוב:21.12 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא!!! האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?לא...טפו טפו טפו האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?תמיד האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אמממ לא שברתי אבל סדקתי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא אמרתי... האם אי פעם שיקרת?כן.. יש\אין חבר:אין...): גובה:מטר 53 מידת נעלים:36 פריסינג:אין..): קעקועים:בקרוב אצלי ב24 שעות האחרונות בכית?כן..): ב24 שעות האחרונות צחקת?כן...:) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן את אחותי כפרה עליה... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?עם ההורים...כרגיל ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:להפסיד שיעור עם סובר!!!ואני רצינית!!! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?---- האדם האחרון שהתקשר אליו:הדסי חברתי הטובה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אלונוש!! המקום האחרון שהייתי בו:הדסי הסטיה שלי היא:אה.? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפוחה שלי וסובר תכונה טובה שלי:מצחיקה תכונה רעה שלי":קרציה -לפעמים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא... האם צחקת על מישהו בעל מום?לא!!!בחיים לא!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא... תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת?מסטיק קטן...לא שמו לב יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החחים שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים?לא..עדיין לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש?אין מושג איך קוראים לו אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אמרתי בדיוק מה אני חושבת למישו- עליו... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17-18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני 25 ימים חיבקת מישהו/י? חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת?שבוע שתית משקה אלכוהולי?שבוע השתכרת?שבוע שכבת עם מישהו/י?---אף פעם היית במועדון? 25 ימים לבשת חצאית? לפני חודשיים באילת... קנית בגד? בתחילת שנה-חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול לאחותי הקדישו לך שיר?בחיים שיפרו לך את המצברוח?שבוע היום: באיזו שעה התעוררת?11 בבוקר כוס עמק מה/מי העיר אותך?הפלאפון-אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? תותי!!!!!!(שם חיבה שלי) מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת-רדיו מה אכלת? חמין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?עזבו.. איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית:אושרי חמי... את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא...רק שממש צריך את חושבת שאת קנאית? מקנאה אבל מפרגנת...אני לא עושה תמוות כשאני מקנאה בניגוד לבנות אחרות... את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה מהשכבה שלי שעושה לי תמוות אוהב/ת:משפוחה שלי....הדס...וסובר חחח מתגעגע/ת אליו:למורות הראשונות שלי לריקוד -תמי ומיכל חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו:כל מי שאני איתו הכי מצחיק: אבא הכי דפוק:אבא חח הכי מוזר:יש הרבה הכי כיף לדבר איתו:אחותי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבא אמא והדס איזה צלצול יש לך? אי תייק יו טו דה קנדי שופ....טלטלטלטלטל הקול הכי יפה ששמעת? נינט ומאיה בוס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי של אחותי ושל אחי את רוצה להיות זמרת? אם הייתי יודעת לשיר... את רוצה להיות שחקנית? כן!!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אמממ יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?אם אני אומרת אז כן איפה את רוצה פירסינג? בפופיק ובאף אבל אני יכולה להמשיך לרצות אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי דירה משלי פורום אהוב:פורום מחול באיזה פורומים את כותבת:זה...וגיים בויז.. יש לך חברים בפורומים? בזה עדיין לא..אני עוד חדשה...חח מי האדם האחרון שדיברת איתו?אממ אחותי מה את עושה עכשיו? עונה על סקר ממש ארוך את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? דונט ליי-בלאק אייד פיס מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?אממ לא זוכרת.. מה הדיסק האחרון ששמעת? טיף וטף מה החלום שלך?להיות רקדנית ושחקנית מוצלחת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא עד כדי כך רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן חחח בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?כן איך אתה מרגיש:טוב ..תודה אתה יודע מה אני יודע?אה?

אנייי../images/Emo110.gif

שם:לירון תאריך לידה:24.9 איזה קטעע..זה היוםם
מקום מגורים:מודיעין שיר אהוב:אממ לאיודעת סרט אהוב:13 תוכנית טלוויזיה אהובה:השמינייה זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין יום אהוב בשבוע:אפ'חד דיסק אהוב:אממ לאיודעת תאריך אהוב:24.9 חע האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כע האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?אממ אולי האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ישמצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע האם אי פעם בכית על מישהו?כע האם אי פעם בכית על מישהי?כע האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לאיודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כע האם אי פעם שיקרת?כע יש\אין חבר:אין גובה:לאיודעת מידת נעלים:38-9 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כע..מאושרר:]] ב24 שעות האחרונות צחקת?בטחח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?את כל החברות שליי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אממ ישמצבב ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?מפתאוםם ב24 שעות האחרונות קנית משהו?מסטיק
בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:בציפר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לאיודעת האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ברק המקום האחרון שהייתי בו:בפארק הסטיה שלי היא:לאיודעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-חבריםשלי תכונה טובה שלי:חברותית תכונה רעה שלי:עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?ישמצב האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?ל אצעקתי..אבל התווכחתי איתה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן? כע האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לאיודעת אכלת משהו לא כשר?לאיודעת אתה שומר כשרות? כע שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? כע השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? ורוד בהיר באיזה בושם אתה משתמש? לאזוכרת אתה אוהב לענוד תכשיטים?בטחח כל הזמןן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאזוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אין גיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לאזוכרת חיבקת מישהו/י?לפני רבע שעה.. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת?לאקרה שתית משקה אלכוהולי?בל"ג בעומר השתכרת?לאקרה שכבת עם מישהו/י?כנ"ל היית במועדון? אממ בחופש הגדול לבשת חצאית? כנ"ל קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול הקדישו לך שיר?היום יומולדת נחשב?
שיפרו לך את המצברוח?היוםם היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך?אני ת'צמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?לאזוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את חברה שלי[ישנתי אצלה] מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכרת מה אכלת? מתי? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לאזוכרת איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית:לאיודעת את חושבת שאת יפה? לא>< את חושבת שאת צבועה? בטח מהה את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? למי שצריך
את חושבת שאת עקשנית? יאפ את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: אותכםם סתםסתםםםם אוהב/ת:חבריםומשפחה מתגעגע/ת אליו:אליוו חסר לך:הוא עושה לך טוב להיות איתו:כל החברות שליי הכי מצחיק: שרונהה הכי דפוק: ברקיי הכי מוזר:עמיתושש הכי כיף לדבר איתו:אור ולי יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא משתמשת בו הרבה איזה צלצול יש לך? אממ כזה של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? לאזוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מהמחנ"ק של השנה, סטייל החברה הטובים את רוצה להיות זמרת? בטח עכשיוו את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאידועת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כע איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שמה בבנק פורום אהוב:לאיודעת באיזה פורומים את כותבת:אקזיט מחול צופים ובנות יש לך חברים בפורומים? כע מי האדם האחרון שדיברת איתו?ברק נו מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? את החיים זה לא הכל מהחדר של אמא מה הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות 2. 1 יותר יפה
מה התוכנית האחרונה שראית? שומעת נחשב? מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ לא דיסקק שירים מהאמפי3 מה החלום שלך?אווו... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא
בנית טירה מחול?בטחח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?ישמצב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?הלוואיי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?ישמצב היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:אחלה בחלהה אתה יודע מה אני יודע?מה עשיית בקיץ האחרון??

n o a k

New member
תשובותיי

שם:נעה תאריך לידה:21.2 מקום מגורים:נס ציונה שיר אהוב:אין אחד ספיציפי סרט אהוב:גם תוכנית טלוויזיה אהובה:בנות גילמור זמר אהוב:גידי גוב זמרת אהובה:נורה ג'ונס יום אהוב בשבוע:רביעי דיסק אהוב:אוסף שאני הכנתי תאריך אהוב:21.2
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כמובן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אכלתי שעועית שהייתי קטנה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:מטר ובלטה מידת נעלים:38 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: יש מלא דברים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי-אור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שוקי המקום האחרון שהייתי בו: חדרי הקט הסטיה שלי היא: שאני לא אתחיל לדבר על זה.. כי אני לא אסיים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-ריקוד תכונה טובה שלי: ישירות תכונה רעה שלי: עקשנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אה-הא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? צעקתי על אחי הקטן סתם באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שאתה מרגיש מוכן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בחופש הגדול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? לפני שנה קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לחברה שלי הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קורה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "למה התעוררת עכשיו אם הלכת לישון בחמש?" מה היה השיר הראשון ששמעת? "דיאטה" של אפרת גוש מה אכלת? שתיתי נס קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שום דבר מיוחד איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: שירלי את חושבת שאת יפה? חמודה. לא יותר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי. אם זה כסף שלי בזבזנית אם זה כסף של אחרים חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: דניאל אוהב/ת: ענבר מתגעגע/ת אליו: אין מישהו כרגע חסר לך: לרוב אח שלי. עושה לך טוב להיות איתו: רוני הכי מצחיק: יותם הכי דפוק: אין הכי מוזר: אין הכי כיף לדבר איתו: רוני יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הביתה איזה צלצול יש לך? פאנקי טאון הקול הכי יפה ששמעת? של אור איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול שלי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לוקחת פורום אהוב: פורום מחול באיזה פורומים את כותבת: מחול,בלוז וג'אז, אגדות רוק, ספרות וספרים. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? ממלאת את השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? ללכת על המים מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? אפרת גוש מה החלום שלך? להיות רקדנית האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא,אני אוהבת לחיות שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: די מבואסת אתה יודע מה אני יודע? לא

the mush

New member
YO.

שם: מור
תאריך לידה: 5.9 מקום מגורים: ברזיל. שיר אהוב: המפ, כתמים בשמש- מטרופולין. סרט אהוב: יש הרבה. תוכנית טלוויזיה אהובה: LOST זמר אהוב: אביב. זמרת אהובה: אפרת גוש. יום אהוב בשבוע: חמישי, לא יודעת. דיסק אהוב:מטרופפולין. תאריך אהוב: לא יודעת
האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת]: האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא יודעת
האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.58 מידת נעלים: 37. פריסינג: נזםםםםםםם!!!!!!!!1]: קעקועים: לא. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: 3 אנשים בבית. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל עם ישראלללל]: האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: קורל. המקום האחרון שהייתי בו: מסעדה. הסטיה שלי היא: לא יודעת. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודעת. תכונה טובה שלי: אוזן קשבת. תכונה רעה שלי: חסר סבלנות. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? שו? לא? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת. אכלת משהו לא כשר? לצערי]: אתה שומר כשרות? משתדלת. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? אפרסק. באיזה בושם אתה משתמש? אין לי כוח
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרגתי נמלה
מוחעחעחעעח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 15. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? המפ. חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? יותר מידי זמן]: שתית משקה אלכוהולי? שבוע. השתכרת? חודש? שכבת עם מישהו/י? חודש... היית במועדון? שנתיים!? לבשת חצאית? היום. קנית בגד? שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודש. הקדישו לך שיר?
איתי. חודשיים שלוש.. שיפרו לך את המצברוח? המפ. היום: באיזו שעה התעוררת? 8. מה/מי העיר אותך? אני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני ערה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מור קוממממממממממי" מה היה השיר הראשון ששמעת? של הבלט
מה אכלת? יוגורט. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה יש לי חזרה בשבת בבוקר?!?!? איזה כיתה את: י'. הבנאדם הכי יפה שראית: קווין. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? כן. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? לא כלכך. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית רצחחחח בנאדם ש: שונא/ת: אותה. אוהב/ת: חברות שלי כפרע עליהן
מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל הכי מצחיק: כולןןן.. הכי דפוק: חח.. נועה? הכי מוזר: מאיה השמנההה הכי כיף לדבר איתו: כולן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא. איזה צלצול יש לך? של בלט כזה. הקול הכי יפה ששמעת? של אחת שהכרתי בארץ. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ישראל. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב
איפה את רוצה פירסינג? אף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה כסףףףףף... פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: מחול. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא יודעת. מה את עושה עכשיו? עונה על זה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? המפ, הנשכחים. מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודעת. מה הדיסק האחרון ששמעת? אבריללללללל מה החלום שלך? לישון. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? כן.

killerit1

New member
חח אוי עכשיו אני לעולם לא אלך לישון

שם:מיכל רזיאל תאריך לידה:28.11.1988 מקום מגורים:רעננה שיר אהוב:אי אפשר לענות על כזה דבדר מצטערת סרט אהוב:ממממממ the virgin suicides נראה לי.. אה וחומות של תקווה ולא יודע יש עוד כמה אני ממש אוהבת, כל הסרטים של דיסני חח תוכנית טלוויזיה אהובה: טלנובלה בע"מ, שבתות וחגים וסקס אנד דה סיטי אבל כולם נגמרו כבר... זמר אהוב: נעשה את זה קל יותר, זמר ישראלי אהוב- אביתר בנאי זמרת אהובה: tori amos בלי לחשוב פעמיים יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: יותר מדי כאלה תאריך אהוב: מה? האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?חח כן האם אי פעם לקחת סמים? קצת האם אי פעם עברת על החוק? מממ כנראה שכן (ראו תשובה הנ"ל חח) האם אי פעם נשבר לך הלב? לא בטוחה בזה.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בטוח שכן לא נזכרת כרגע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? על זה שלא הלכתי בכתה ח' להבחן לתלמה ילין האם אי פעם בכית על מישהו? כל יום כמעט האם אי פעם בכית על מישהי? החתולה שלי שמתה:( האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן, לאקס שלי, לפני חודש האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: לא גובה:155 מידת נעלים:37 פריסינג: 6 עגילים באוזן אחת נחשב? (אחד מהם למעלה כזה חח) קעקועים: עוד לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן, מה שווה יום שלא צוחקים בו? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את אמא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא זכור לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ממש ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות וקפה בימים אלו אתה מאוהב? לא לצערי הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני בת. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מממ זה חסוי האדם האחרון שהתקשר אלי- מתן, ידיד שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דן- ידיד אייסיקיו שכזה. המקום האחרון שהייתי בו: האוטו של חברה שלי?.. ואם זה לא נחשב, אז קופי-בין הסטיה שלי היא: לא יודעת יש ממש הרבה.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ריקוד תכונה טובה שלי: אני מאוד ישירה. תכונה רעה שלי: אני מאוד ישירה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? מה פתאום האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שזכור לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא סתם, צעקתי עליה שהיא זונה..חחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? נראה לי שכן האם גנבת משהו במכולת? מסטיק? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ריקוד אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה?.. לא. הפרת הבטחה שהבטחת? מממ בטח הבטחתי שאני לא אספר משו וסיפרתי.. השתכרת עד אבדן חושים? כמה וכמה פעמים מה צבע החדר שלך? שלושה קירות סגול בהיר וקיר אחד סגול כהה באיזה בושם אתה משתמש? קבוטין, הוגו בוס דיפ רד. אתה אוהב לענוד תכשיטים? בד"כ כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואי אני לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שאלה מטומטמת, אין לזה גיל, יש לזה בנאדם נכון, רגע נכון ואווירה נכונה, לא גיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש בערך חיבקת מישהו/י? היום, את אמא מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לפני 10 דקות שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? חודשיים? לא זוכרת.. שכבת עם מישהו/י? מממממ, חודש וחצי? היית במועדון? חודש, חודשיים לבשת חצאית? לפני כמה ימים קנית בגד? כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודשיים הקדישו לך שיר? חח מה? לא יודעת... שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 10 בבוקר, אבל אז חזרתי לישון ב2 עד 6 בצהריים. מה/מי העיר אותך? הרעש שהאנשים שהיו בגינה מתחת לחלון שלי עשו מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אותו רעש שהאנשים עשו מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? לחם עם סלט ביצים וגבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אוהו בואו לא נכנס לזה... איזה כיתה את: י'ב הבנאדם הכי יפה שראית: וואו לא יודעת, יש כל מיני את חושבת שאת יפה? לעיתים רחוקות מאוד את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? ממממ, תלוי בספונטניות ובמצברוח בנאדם ש: שונא/ת: אחד טמבל מאוד מהכתה שלי אוהב/ת: מכול ויוול חברותיי הטובות ביותר, בן ידידי הטוב ביותר, והמשפחה שלי מתגעגע/ת אליו: אחותי שבסקוטלנד הרחוקה. חסר לך: זמן עושה לך טוב להיות איתו: כל מי שאני אוהבת הכי מצחיק: דנה שובל חחח, מורה בסטודיו בי הכי דפוק: שני, חברה שלי הכי מוזר: עודד, ידיד שלי הכי כיף לדבר איתו: מתן, ידיד אחר שלי. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי לאמא שלי. איזה צלצול יש לך? queen-crzy little thing called love הקול הכי יפה ששמעת? טורי איימוס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טורי איימוס מנגנת על פסנתר ונראית כאילו היא חווה אורגזמה עצבנית. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כמובן איפה את רוצה פירסינג? בלשון רציתי פעם, אבל לא כזה דחוף לי יותר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דירה, קונה אוטו, שמה בחסכונות ותורמת קצת. פורום אהוב: מחול חח. באיזה פורומים את כותבת:מחול.. יש לך חברים בפורומים? לא ממש מי האדם האחרון שדיברת איתו? ממ במציאות - אמא, בטלפון- מתן, באייסיקיו- דן הזה.. מה את עושה עכשיו? מתכננת ללכת לישון אבל נתקעתי פה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? תמיד מה את/ה שומע/ת? שוטי הנבואה מה הסרט האחרון שראית? התרסקות מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודעת, אני לא רואה טלויזיה כל כך מה הדיסק האחרון ששמעת? זה שאני שומעת עכשיו- שוטי הנבואה,מחפשים את דורות מה החלום שלך? להיות רקדנית האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ברגעים קשים, כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חסוחלילה, אני אלרגית לאבק. בנית טירה מחול? כשהייתי קטנה עם אבא שלי ואחותי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? בשיעור נהיגה האחרון שלי חחח סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? ממש לא

dizush

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

שם: ירדן תאריך לידה: 1.2.90 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב: כרגע, nothing's gonna change my love for you (שם ארוך..) סרט אהוב: 13 :) תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ השמיניה זמר אהוב: מייקל ג'קסון זמרת אהובה: אנסטסיה יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: שירי מימון תאריך אהוב: היומולדת שלי? האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן.
האם אי פעם לקחת סמים? לא. (תתפלאו..) האם אי פעם עברת על החוק? אממ נראה לי שכן..חחח האם אי פעם נשבר לך הלב? אכן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מה לעשות שאמא מכריחה אותי ללכת לכל מיני אירועים מוזרים
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אממ כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ייתכן
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בהחלט. האם אי פעם שיקרת? מממ כן
יש\אין חבר: כרגע אין. גובה: 1.52 מידת נעלים: 36.5 פריסינג: רק 3 לובים. קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? לא :) ב24 שעות האחרונות צחקת? חחחח המון! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אכן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בהחלט. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אפילו עם 2. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מסטיק נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? בהחלט
הדבר שהכי קשה לך איתו: לימודים? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אממ לא עולה לי כרגע. האדם האחרון שהתקשר אלי- בנדוד שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: בצפר :) הסטיה שלי היא: מזוכיזם. סטייה של 180 מעלות. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ריקוד
תכונה טובה שלי: יש כאלה בכלל? תכונה רעה שלי: העובדה שאני תמיד אומרת שיש לי משהו לספר ואז מתחרטת. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא להנאה אישית. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממממ לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לצערי
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? קרה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? אממ לא שזכור לי. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן (לא מפרטת). אכלת משהו לא כשר? היום המורה שלי סיפר לי שנייר זה לא כשר אז... אתה שומר כשרות? בכללי כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? לא. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? צהבהב. (לדברי אימי - "אפרסק") באיזה בושם אתה משתמש? בושם נטול שם. אתה אוהב לענוד תכשיטים? אממ לא ממש. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ניסיתי להשתלט על העולם! מוהאהאהא באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 בערך, כשמוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני יותר מדי זמן :( חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה :) מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל^ עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? שלשום בערב, קידוש אתם יודעים.. השתכרת? never שכבת עם מישהו/י? כנ"ל^ היית במועדון? אממ מזמן. לבשת חצאית? בפורים P: קנית בגד? לפני...חודש בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול :) הקדישו לך שיר? אתמול בלילה. שיפרו לך את המצברוח? כל יום, כל היום :) היום: באיזו שעה התעוררת? 6:50 מה/מי העיר אותך? השמש. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב! מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחותי פותחת את הארון, הוא עושה רעש. מה היה השיר הראשון ששמעת? nothing's gonna change my love for you מה אכלת? מסטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני הולכת לעשות היום :) איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: אני כאילו דה! חחחח סתם..חסוי
את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים
את חושבת שאת קרצייה? בהחלט! את חושבת שאת עקשנית? אכן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? גם וגם P: בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד. אוהב/ת: אותו. מתגעגע/ת אליו: הוא. חסר לך: הוא. עושה לך טוב להיות איתו: החברים הכי מצחיק: חחח ילד מהכיתה שלי הכי דפוק: כנ"ל^ הכי מוזר: אחותי הכי כיף לדבר איתו: חברה P: יש לך פלאפון? אכן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי. איזה צלצול יש לך? צלצול מוזר של אורנג' הקול הכי יפה ששמעת? תרנגול מצייץ ב5 בבוקר
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? drue faller כריס מ"מכושפות". את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! איפה את רוצה פירסינג? בגבה אבל זה לא יתאים לי אז.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי עושה עוד מיליון. פורום אהוב: מחול :) באיזה פורומים את כותבת: ^ יש לך חברים בפורומים? אכן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמרתי שלום למנקה כשנכנסתי הביתה. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אם כיסוח שיחים ושאיבת אבק נחשב מוזיקה.. מה את/ה שומע/ת? ^ מה הסרט האחרון שראית? ממנטו. מה התוכנית האחרונה שראית? משחק החיים P: מה הדיסק האחרון ששמעת? שירי מימון. מה החלום שלך? להצליח בחיים. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אממ לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? never!! בנית טירה מחול? כן :) היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ לא שזכור לי. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? מכוניות מתנגשות? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן :) היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: מצוין! אתה יודע מה אני יודע? ברור.

תורי...

שם: בר תאריך לידה: 15.12 מקום מגורים: שוהם שיר אהוב: don't get lost in the crowd סרט אהוב:מרכז הבמה תוכנית טלוויזיה אהובה: "מה בנים רוצים" זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: ראשון ושישי(ימים קצרים) דיסק אהוב: תאריך אהוב: 15.12(יומולדת שלי דההה...חחח) האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן...אבל לא הייתה לי ברירה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן..אני בן אדם יש\אין חבר: לא כרגע....אבל שמתי עין(בעצם שתי עיניים) על מישהו גובה: מטר 68 מידת נעלים: 39 פריסינג: לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: שאין לי את האומץ לספר לו שאני אוהבת אותו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אותו אחד האדם האחרון שהתקשר אלי- החברה הכי טובה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יואבו'ש המקום האחרון שהייתי בו: בית צפר הסטיה שלי היא: ביתנתיים לא מצאתי... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- בלט!!! תכונה טובה שלי: כנה תכונה רעה שלי: חפעמים יותר מדי אגרסיבית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש לא!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא..עדיין לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא...כי המחול זה החיים שלי!! אכלת משהו לא כשר? לא שומרת אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? אני ,אבא ואמא באיזה בושם אתה משתמש? beutiful אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שנה חיבקת מישהו/י? לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה עישנת? בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? ביומולדת של אחותי הקטנה השתכרת? שהייתי אצל סבתא לפני....3 שנים שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא לבשת חצאית? לפני שבוע קנית בגד? לפני שבועיים(עשיתי קנייה בישראדאנס) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת...אולי רק אז התכוונתי הקדישו לך שיר? לא שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? שתיתי נס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מה הוא חושב עלי?" איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: אותו.. את חושבת שאת יפה? נחמד... את חושבת שאת צבועה? לא...לא קורבה לזה אפילו את חושבת שאת קנאית? אולי לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן..על מה שצריך את אוהבת את עצמך? בעיקרון כן...חחח בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככ ולפעמים ככה...התחלתי לעבוד..והתחלתי להעריך כסף בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: טוב אני אגלה איך קוראים לו...תמיר מתגעגע/ת אליו: תמיר חסר לך: תמיר עושה לך טוב להיות איתו: החברה הכי טובה בעולם... הכי מצחיק: יואבו'ש הכי דפוק: עידן הכי מוזר: עידן הכי כיף לדבר איתו: החברה הכי טובה יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? מעיינו'ש ותמיר איזה צלצול יש לך? רחוב סומסום הקול הכי יפה ששמעת? של ליאתו'ש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם..משהו שעשיתי עם השם משפחה את רוצה להיות זמרת? ממש לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל כן איפה את רוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נוסעת לישראדאנס ודאנסשופ ועושה שמח!!!! ותורמת גם לכל מיני אירגונים פורום אהוב: נחשו.....מחולניקים שולטים באיזה פורומים את כותבת: מחול והטופ מודל יש לך חברים בפורומים? כן....שם מכירים מי האדם האחרון שדיברת איתו? יואבו'ש מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? הנרקוד? מה התוכנית האחרונה שראית? מה בנים רוצים-אתמול בלילה מה הדיסק האחרון ששמעת? - מה החלום שלך? אולי נשמע מוזר....ללמוד בג'וליארד ולרקוד בבלט הישראלי! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה