שאלון...

שאלון...../images/Emo113.gif

שם: ניקניים בנט: שמות חיבה וכינויים למיניהם: סרט אהוב: המשקה האהוב עליי: חטיף אהוב: הממתק הכי טעים שיש: מאכל אהוב: מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: צבע אהוב: מספר מזל: מקום מועדף בבית: איפה אני רוצה להיות עכשיו: עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורומים שאני כותב/ת בהם: חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: יש חבר/ה? אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? מה אתה מתכנן לעשות בחופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עונה שאני הכי אוהב/ת: בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דמות דיסני אהובה: האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מודל החיקוי שלי: הסגנון לבוש שלי: הייתי רוצה שיקראו לי: אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: כמה זמן אני בפורום: כל הניקים שהיו לי בתפוז: האייסיקיו שלי: מסנג'ר: מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארץ אהובה: מקצוע אהוב בבית ספר: מה שלומך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: יש לי אוסף של: מה אני עושה כשמשעמם לי? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: את/ה אדם רציני בד"כ? האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? חולשה: הפחד הגדול ביותר: חג מועדף: אני מתגעגע/ת ל: תכונות טובות שיש בי: תכונות רעות שיש בי: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל: הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: דברים שמכעסים אותי: דברים שאני שונא/ת: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יש לי מזל כי: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?

חסר לכם שאני לא בשאלה האחרונה:)

שם: דר
ניקניים בנט:דרידר
שמות חיבה וכינויים למיניהם:דרידר/דרדר/דר גלר/דר 47/כל מיני סוגי בשר למיניהם[
]
סרט אהוב: יש ותר מדי,כל התלת מימדיים למיניהם,ומר וגברת סמית' ואושן וספיידרמן וכל השיטים האלה
המשקה האהוב עליי:קולה ובירה
חטיף אהוב: ביסלי גריל!
הממתק הכי טעים שיש: פסק זמן!
מאכל אהוב: חביתה?
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? חברה שלי קראה לי ככה בכיתה ג' ומאז כל אחד מרשה לעצמו לקרוא לי ככה.><"
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אנאערף.>>"
שיר אהוב במיוחד:לא יודעת נו
צבע אהוב: צהוב
מספר מזל: 3
מקום מועדף בבית: מטבח[?] תמיד יש שם צחוקים
איפה אני רוצה להיות עכשיו: שוויץ.
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: דניאל
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:אם מישהו נחמד יקיש על הדלת ויביא איתו מגש פיצה:)
בזמן האחרון היה לי מצב רוח:סבבי.:)
מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אאוץ' , פאק , זין!XD
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: של לוריאל.D:
פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: לא יודעת
פורומים שאני כותב/ת בהם: נו,חפירות.
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: משפחה,חברים,מקדונלדס,WII,מחשב?
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אייפוד,חברים,משפחהD:
יש חבר/ה?
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?תלוי מי בא.
מה אתה מתכנן לעשות בחופש?להשלים לימודים מכל השביתה?,יום ת"א עם אנשנושים מגניבים.
מוזיקה שאתם הכי אוהבים: נו לא יודעת
זמר/ת אהוב/ה: ^
להקה:^
אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי!
עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף
דבר שאני בחיים לא אעשה: אסקיט ערומה!
פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: טרגאוס והליקס.
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת
דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס.
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא
מודל החיקוי שלי: אנאערף
הסגנון לבוש שלי: נורמלי?
הייתי רוצה שיקראו לי: דר:]
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מיני מאוס.
כמה זמן אני בפורום: מאז שהוא נפתח
כל הניקים שהיו לי בתפוז: כפית קסמים,ברייקאוואי גירל[באנגלית,דה.],וביוטיפול גירל על שם ג'סיל'הD:
האייסיקיו שלי: 272700220
מסנג'ר:[email protected]
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: מנגו ואבטיח><
ארץ אהובה: שוויץ!!!!!!!!!!1111111111
מקצוע אהוב בבית ספר:אנגלית
מה שלומך? הכל טוב
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:גאידמק/ביל גייטס
יש לי אוסף של: מגנטים מכל מיני ארצות שהייתי בהן
מה אני עושה כשמשעמם לי? עונה על שאלון בפורום ביט69
אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?
ספרו לי בדיחה: אין לי כוח.
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: LCD
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: היום.
את/ה אדם רציני בד"כ?
האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?
חולשה: שוקולד לבן
הפחד הגדול ביותר: מוות[?]
חג מועדף: שבועות
אני מתגעגע/ת ל: דניאל
תכונות טובות שיש בי: נונו נחמדה?
תכונות רעות שיש בי: פרפקציוניסטית ברמות הזויות.קנאית[?]
התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:אנאערף><
אני מזל: טלה!
הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: גובה!
דברים שמכעסים אותי: אנשים טיפשים.
דברים שאני שונא/ת: ^
הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: להיות או לא להיות?
מוטו בחיים: מחר זה יום חדש!
דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: משפחה?
יש לי מזל כי: כיכי יש לי משפחה מגניבה?
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:הכל
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: האף
לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?טובטוב ,ואין יחס לסדר של האנשים כן? ליאת,נעומי,מיכלי,מעייני,ספיר,גאיה,אופקה ועוד..

just gaya

New member
יבש פה כמו מדבררר

שם:גאיה ניקניים בנט:גאיהההההההההה שמות חיבה וכינויים למיניהם:כולם קוראים לי גאיהXP סרט אהוב:לאדעת>< המשקה האהוב עליי:מממ לימודה
חטיף אהוב:במבה
הממתק הכי טעים שיש:קינדר כל הסוגים
מאכל אהוב:בולונז
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?אין לי ניקקקקקקקקק מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:כאן קבורה גאיה><" שיר אהוב במיוחד:יש הרבה אבל עכשיו בעיקר prissing on-relient k צבע אהוב:אדום/שחור/תכלת מספר מזל:7 מקום מועדף בבית:החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו:בהרצליה אצל החברים עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:וודי וילידי הרצליה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:הרצליה יבואו אליי הביתה בזמן האחרון היה לי מצב רוח:כה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:גיי,פאג...פאתט שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:אממ לא זוכרת פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:אין כאלה פורומים שאני כותב/ת בהם:א"א והפורום הזה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:מוזיקה,מחשב,חברים,ת"א ומשפחה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:מחשב איפוד ובגדים יש חבר/ה?הלוואי
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?עם יהיה בכיף מה אתה מתכנן לעשות בחופש?ת"א מפגשים חברים מוזיקה שאתם הכי אוהבים:הכל חוץ ממזרחית נראה לי
זמר/ת אהוב/ה:אבריל לאבין להקה:מממ sum41 אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?עם עונה שאני הכי אוהב/ת:אביב בר שאני בחיים לא אעשה:אשחה בערום/אצתלם בעירום... פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:אין רוצה באףףף מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:אחת עם בעל עשיר שלא צריכה לעבוד
דמות דיסני אהובה:מיקי מאוס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:הוא->
מודל החיקוי שלי:אין הסגנון לבוש שלי:אין משהו ספציפי בכללי כל יום אני לובשת סגנון אחר הייתי רוצה שיקראו לי:פאריס הילטון אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:מיקי מאוס כמה זמן אני בפורום:כמה חודשים כל הניקים שהיו לי בתפוז:מעריצה של ביט69,just gaya האייסיקיו שלי:לא זוכרת מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:דגים,חצילים...יש הרבה ארץ אהובה:הולנד*_* מקצוע אהוב בבית ספר:ממממ ספרות?לאדעת נו מה שלומך?פסדר משעמם כזה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?פאריס הילטון יש לי אוסף של:אין מה אני עושה כשמשעמם לי?עונה על שאלונים חופרים
אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?שממש ממש משעמםםםם ספרו לי בדיחה:חהחהחה שניצל
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:מה אני יודעת?יש שולחן כיסא מיטה וטלביזיה סדרות מצויירות אהובות:מממ סאות פארק היום או בעבר:היום את/ה אדם רציני בד"כ?לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?מה אני יודעת תלוי מתי איך למה חולשה:------- הפחד הגדול ביותר:
חג מועדף:חנוכהD:::: אני מתגעגע/ת ל:וודי
תכונות טובות שיש בי:נחמדה אופטימית תכונות רעות שיש בי:קנאההההההההה התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:וואי זה קשה משום מה
אני מזל:בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:פנים+שיער דברים שמכעסים אותי:שאנשים לובשים אותם בגדים כמוני דברים שאני שונא/ת:שאנשים עושים מה שאני עושה הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:ממ בטח היה הרבה מוטו בחיים:"לכו זדינו" דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:מוזיקה...מאז שהתחלתי לשמוע מוזיקה איכותית חיי השתנו בו נגיד יש לי מזל כי:אין לי מזל מי שאני אוהבת לא אוהב אותי
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:בטן ורגליים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:האזור של הפנים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?חלי הכי הכי!

liavii

New member
מי יקרא את זה בכללXD

שם: ליאב ניקניים בנט: שמות חיבה וכינויים למיניהם:ליאבי,ויש עוד כמהXD סרט אהוב: אוו הרבה. המשקה האהוב עליי:קולה חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש:שוקולד מאכל אהוב: פיצה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? השם שליXD מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: היי אני בגן עדןD: תדפקו בדלת.D: שיר אהוב במיוחד:כרגע.. צבע אהוב: ורודD: סתם כלהצבעים. מספר מזל: 3 מקום מועדף בבית:חדריD: איפה אני רוצה להיות עכשיו:שם עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: איתו.=\ הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שאני אצליח להשיג מסנג'ר של איזה מישהוXD בזמן האחרון היה לי מצב רוח:טוב מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:אהא,אמממ, יש מצב,זונהXD שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פאנטן האד אנד שולדרסXD פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: מידי פעם האיXD פורומים שאני כותב/ת בהם: ביט69 ,הנוע"ל חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: סירה:p ,אוכל ,ומישהו שיארח לי חברה יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?ש בכלל?XD מה אתה מתכנן לעשות בחופש?לישוןXD מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק,פאנק רוק כל מיני. זמר/ת אהוב/ה: XD הרבה להקה:הרבה אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עםD: ובלילה הן נופלותXD עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: אין לי מושג פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:פסיכולוגית של חיותD: דמות דיסני אהובה: פו הדבD: ויש עוד כמה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אוו ההורים שלי מודל החיקוי שלי: אין ממש הסגנון לבוש שלי: מענייןD: הייתי רוצה שיקראו לי: ליאב ויגידו שזה שם של בת|בוכה| אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: סינדרלהXD כמה זמן אני בפורום: 10 דקותXD כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה האייסיקיו שלי: אין לי. מסנג'ר:מסרD: מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ברוקולי וכל הירוקות המוזרים למיניהםXD ארץ אהובה: אנגליה נראה לי. מקצוע אהוב בבית ספר:ביולוגיה,היסטוריה,לשון.XD מה שלומך? טוב תודה. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:לא יודעת. יש לי אוסף של: נרותXD מה אני עושה כשמשעמם לי?משחקת באינטרנטXD אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?אממ תלוי עם משעמם לי ספרו לי בדיחה: ספרו לי. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:אממ מחשב?XD סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אוו יש הרבה. את/ה אדם רציני בד"כ? לאXDDDDDD האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא. חולשה: או אממ שכחתיXD הפחד הגדול ביותר: לאבד את האנשים שקרובים אלי. חג מועדף: פסח,סוכות,חנוכהD: אני מתגעגע/ת ל: אליו. תכונות טובות שיש בי: חברותית,חמודה,נחמדהD: תכונות רעות שיש בי: ביישנית,אוהבת להתאכזר לאנשים,לעקוץ אותם(במילים)XD התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:שהם הםXD אני מזל: בתולה. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:מה שאני רואה קודםXD אולי עיינים. דברים שמכעסים אותי: צביעות,שקרים,וכל זה. דברים שאני שונא/ת: ^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אוו היו כמה כאלה. מוטו בחיים: דונט וורי בי הפי:p אקונה מטטהD: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אין לי משוג. יש לי מזל כי: נולדתי אניD: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:לא יודעת האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: ^ לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?חחח אאממ אין לי מושגXD

יערולה13

New member
אני לא מאמינה שאלון../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

|^|שם: יערה|^| |^|ניקניים בנט:מזה?0-:|^| |^|שמות חיבה וכינויים למיניהם:יערולה
|^| |^|סרט אהוב: תקפצו לי
|^| |^|המשקה האהוב עליי:נסטי*-*|^| |^|חטיף אהוב:במבה*____*|^| |^|הממתק הכי טעים שיש:מסטיק!|^| |^|מאכל אהוב: במבה[?]|^| |^|מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?שהושבתי את חברות שלי ואמרתי להן להמציא לי כינוי ובסוף אני המצאתי תכינוי
|^| |^|מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:יערה קאופמן ז"ל הלכה לעולמה היא ניפטרה כ- יערה המלכהD:|^| |^|שיר אהוב במיוחד:eek:ver my head-the fray|^| |^|צבע אהוב:ירוק
|^| |^|מספר מזל:10|^| |^|מקום מועדף בבית:החדר שלי
|^| |^|איפה אני רוצה להיות עכשיו:להיות כבר בספטיגל|^| |^|עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:עם החברות שלי
|^| |^|הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שחברות שלי יבואו אליי בהפתעה ויגידו שהולכים ללה גופרה*-*|^| |^|בזמן האחרון היה לי מצב רוח:דיכאוני
|^| |^|מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אשכרה, פאקינג ועוד כל מיני
|^| |^|שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:DOVE|^| |^|פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:
|^| |^|פורומים שאני כותב/ת בהם: הפורום הזה
|^| |^|חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:מחשב, פלאפון, אייפוד טאץ, במבה, ומסטיק*_______*|^| |^|שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:סירה[כדי לחזור], פלאפון[כדי שידריכו אותי לאן ללכת] ואייפוד[שיעסיק אותי מתי שאני מחכה]|^| |^|יש חבר/ה?לא
|^| |^|אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? תלוי
|^| |^|מה אתה מתכנן לעשות בחופש?אני עכשיו בחופש וכל מה שאני עושה זה לישון
|^| |^|מוזיקה שאתם הכי אוהבים:רוק
|^| |^|זמר/ת אהוב/ה:avril lavigne|^| |^|להקה:ביט 69
|^| |^|אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי
|^| |^|עונה שאני הכי אוהב/ת: הא
|^| |^|דבר שאני בחיים לא אעשה:אתפשט מול רופא נשים
|^| |^|פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:באוזניים נחשב?|^| |^|מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:פסיכולוגית/רופאה|^| |^|דמות דיסני אהובה:במבי
|^| |^|האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:חברה שלי עדן
|^| |^|מודל החיקוי שלי:אין לי
|^| |^|הסגנון לבוש שלי: מה שאני אוהבת ללבושXD|^| |^|הייתי רוצה שיקראו לי:מאיה/גאיה
|^| |^|אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:במבי*-*|^| |^|כמה זמן אני בפורום:כמה חודשים
|^| |^|כל הניקים שהיו לי בתפוז: יערולה 13|^| |^|האייסיקיו שלי:224537234|^| |^|מסנג'ר:[email protected]|^| |^|מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר [אני צימחונית]
|^| |^|ארץ אהובה: ארה"ב*_____________*|^| |^|מקצוע אהוב בבית ספר: מת',אנגלית,ביולוגיה,פיזיקה,ג"ג [אני לא חרשנית
]|^| |^|מה שלומך?בסדר גמור מה איתך?|^| |^|אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אחותי הגדולה|^| |^|יש לי אוסף של: וותרו
|^| |^|מה אני עושה כשמשעמם לי?ישנה|^| |^|אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים
|^| |^|ספרו לי בדיחה: למה המים כחולים? כי הדגים עושים בלו בלו. [לא מצחיק בשיט.]
|^| |^|הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:התמונה של הכלבה שלי ז"ל
|^| |^|סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: במבי
|^| |^|את/ה אדם רציני בד"כ?נההה|^| |^|האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? ככ לא!
|^| |^|חולשה: לאימואים*____*|^| |^|הפחד הגדול ביותר: לאבד מישהו שקרוב אליי|^| |^|חג מועדף:פסח [חופש ארוך]
|^| |^|אני מתגעגע/ת ל:ליידי
|^| |^|תכונות טובות שיש בי:אני מצחיקה[?]|^| |^|תכונות רעות שיש בי: אני חפרנית
|^| |^|התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:שהם יודעים להקשיב
|^| |^|אני מזל:סרטן
|^| |^|הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער ועיניים*__________*|^| |^|דברים שמכעסים אותי:אחותי!|^| |^|דברים שאני שונא/ת:אחותי!!!!|^| |^|הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:
|^| |^|מוטו בחיים:יהיה טוב[?]|^| |^|דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:
|^| |^|יש לי מזל כי:
|^| |^|האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:חזה
|^| |^|האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:שיער+עיניים|^| |^|לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?אני מכירה מכאן רק את גאיהD:|^|

einatit4

New member
בררר../images/Emo186.gif

שם: עינת ניקניים בנט: עינתית שמות חיבה וכינויים למיניהם: עינתוש, עינתית סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו המשקה האהוב עליי: מים חטיף אהוב: לא בריא
הממתק הכי טעים שיש: כנ"ל מאכל אהוב: גרנולהלייט מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? סתם מישהו מהכיתה המציא לי את זה ומאז כולם [כמעט
] קוראים לי ככה מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יצא לי לחשוב על זה עדיין... שיר אהוב במיוחד: לא לא לאאאאאאאא הוא לא יודע שאת פה...... סתם
צבע אהוב: כולם מספר מזל: 4 מקום מועדף בבית: החדר שלי והגינה איפה אני רוצה להיות עכשיו: טוב לי פה
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אולי בבצפר עם החברות הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שנחזור ללמוד הלוואי אמן. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: אחלה בחלה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: איייייייייייייייייילאאאאא
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: מוי כיף פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: כל מיני
פורומים שאני כותב/ת בהם: ^^ חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: הממ המממ כדי להצליח במה שאני מציבה לעצמי, בשביל המשפחה, החברות, לראות איך מישהי שאני מתה עליה גודלת [היא בת חודשיים
] והאממ שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: כבר עניתי על השאלה הזאת היום מתישהו
יש חבר/ה?
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אולי.. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? להיות בקיבוץ מתישהו, לנסוע לת"א כל מיני מוזיקה שאתם הכי אוהבים: זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו בר שאני בחיים לא אעשה: אענה אנשים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: באוזניים מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת דמות דיסני אהובה: מולאן האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: רגיל.. הייתי רוצה שיקראו לי: טוב לי עם עינת אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מי זוכר.. כמה זמן אני בפורום: כנ"ל
כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: במסר מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: כל המזיקים למיניהם ארץ אהובה: איטליה מקצוע אהוב בבית ספר: היסטוריה ספרות וערבית מה שלומך? טוב תודה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: בנחמין רוחאס [סתם.] יש לי אוסף של: אין לי מה אני עושה כשמשעמם לי? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מעניין? ספר שחברות הכינו לי סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ארתור, זורו, הדבורה מאיה את/ה אדם רציני בד"כ? תלוי האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? חולשה: הפחד הגדול ביותר: חג מועדף: חנוכה ופסח אני מתגעגע/ת ל: .............. תכונות טובות שיש בי: דייקנית
תכונות רעות שיש בי: לפעמים קצת-יותר-מדי חסרת סבלנות התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל: סרטןןן הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: דברים שמכעסים אותי: אנשים חסריי אחריות דברים שאני שונא/ת: אנשים שטחיים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יש לי מזל כי: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אני עייפה ואין לי זכרון טוב אז..... קופקה, חלי, נויצ'ה שבארה"ב, ליאבי, גאיה

Xx MaayaN xX

New member
!HEY HEY HEY HEY! HEY STUPID

שם: מעיין ניקניים בנט: יש כמה שמות חיבה וכינויים למיניהם: מעיינית, מעיינצ', מעייניל'ה, מופי, קטני, דרדסית ועוד מלא שאין לי כוח לכתוב. סרט אהוב: ALMOST FAMOUS המשקה האהוב עליי: קולה,נסטי חטיף אהוב: במבה ובייגלה
הממתק הכי טעים שיש: סניקרס מאכל אהוב: פיצה,פסטה וכל המאכלים האיטלקיים המשמינים האחרים... מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? בתפוז? לא ידועת לא אני כתבתי אותו בכלל. ואין לי משוג איך משנים אז.... בעיה מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: מעיין פלג, ******-1993 הכניסה חופשית! שיר אהוב במיוחד: יש יותר מדי צבע אהוב: סגול מספר מזל: נעעעע מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: ניו יורק! או בהופעה.. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: כל מי שבא לכם.. העיקר שאני אהיה שם הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שאני ייזכה בלוטו ואז אלך לקנות כל מה שבא לי חחח בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מעולה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: חח כלמיני תלוי מתי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כל פעם משהו אחר.. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: פה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה,סושי!,קולה, מכבי צעיר וצחוקים עם החברים :) נו זה מה שעלה לי בראש. סתמו שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: יאכטה! לא רציכה יותר מזה... יש בה הכל יש חבר/ה? לא ): אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? יש מצב... אולי מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לישון, לצאת למירוץ לפיד ולישון מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק/רוקנרול, ,פאנקרוק זמר/ת אהוב/ה: להקות זה הכי אחי! להקה: יש איזה מליון. או יותר אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בחורף עם, בקיץ בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: כשחורף אני יגיד קיץ וכשקית אני יגיד חורף... אז סתיו דבר שאני בחיים לא אעשה: יציק למישהו בגלל שהוא אח/ות של...... תאמינו לי שזה מציק וחופר רצחחח פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: לא יודעת עדיין לא החלטתי אם מה אני יעשה, אם אני יעשה... בנתים יש לי הרחבה כזה בקטנה מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: זוזו דמות דיסני אהובה: סינדרלה!! ושילגיה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש כמה מודל החיקוי שלי: כנ"ל הסגנון לבוש שלי: איןלי סגנון מסויים.... כאילו אי אפשר להגיד שאני מתלבשת פריקית, לא פרחה, לא פאנקיסטית ולא סקייטרית... פשוט אני קצת מהכל... הייתי רוצה שיקראו לי: כל מה שתירצו. טוב כמעט הכל.... שונאת את השם שלי! אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: סינדרלה :) ואת הפיה שלה כמה זמן אני בפורום: מהחופש הגדול כזה ניראלי כל הניקים שהיו לי בתפוז: יש לי אחד. אני לא יודעת איך להחליף האייסיקיו שלי: איכס מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: כל מה שלא טעים ארץ אהובה: ישראל היא אחלה :) אבל בעיקרון כל הארצות שביקרתי בהן הן אחלה לאללה! מקצוע אהוב בבית ספר: אף מקצוע מה שלומך? הכל מגניב מנשמע? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: היידי קלום!! חחחח או כל דוגמנית אחרת יש לי אוסף של: אין לי אוספים... מה אני עושה כשמשעמם לי? מחשב/טלויזיה ואם אין משו מעניין הולכת למרכז, חברים או משו אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? אם יש לי כוח וחשק ספרו לי בדיחה: תות אחד חצה את הכביש ואז מכונית צפרה לו "תותותותותותתתתווותות!" חזקחזק! הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הדיסקים שלי
והייתי אומרת קיר הפוסטרים כי כל אחד שבא מסתכל עליו שעות... אבל הוא כבר מת. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: היום: סאותפארק,ארתור כמובן!; בעבר: בלינקי ביל!, ארתור,וכל השטויות שהיו פעם לא זוכרת את/ה אדם רציני בד"כ? נעעע האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? הייתי מנסה לעשות הכל בשביל לא לתת לזה לקרות.. אבל לפעמים אי אפשר לעשות כלום.... חולשה: דיסקים, נעליים, עיפרון שחור, מנומר/מזובר, סקינים, שרשראות, בלינגבלינג ועוד מלא שטויות הפחד הגדול ביותר: אוואה.. חג מועדף: פוריםושאר החגים שיש חופשים ארוכים אני מתגעגע/ת ל: הרבה דברים תכונות טובות שיש בי: תגידו אתם תכונות רעות שיש בי: גם את זה תגידו אתם התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אכפתיות, יחס ועוד כלמיני אני מזל: סרטן הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: העיינים דברים שמכעסים אותי: יש לא מעט דברים... דברים שאני שונא/ת: גם הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לשלוח או לא לשלוח >< מוטו בחיים: תחיו את הדקה, כי הדקה הזאת זה החיים שלכם (; דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אין משהו ספציפי האמת... יש לי מזל כי: מי אמר שיש לי מזל? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אף!! יש עוד דברים אבל זה בעיקר.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הזרת שלי חחחח ואפשר להגיד העיניים.. כי הן לא שונות סתם חומות, אבל אין בהן שומדבר מכוער לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? ליתי, דריל'ה, ליב ועדי :)

S p r i n g B

New member
שאלון... ../images/Emo13.gif YAY! ../images/Emo6.gif

שם: אביב ניקניים בנט: SPRING שמות חיבה וכינויים למיניהם:ש'קסברית\ בוסקי\ שוגי סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו ויש עוד מלא...
המשקה האהוב עליי:אממ ענבים וספרייט נראה לי(וויטמינצ'יק שליטה
) חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש: שוקולד (קינדר בואנו ושוקולד פרה....!
) מאכל אהוב: צ'יפס מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? ש''קסברית- בגלל שברי כל כך ש'קס אני וחברה שלי קראנו לו ש'קסברי ואחרי כמה זמן היא החליטה שאני ש'קסברית... בוסקי- ככה קוראים לי בנוע"ל XD בגלל שיש עוד כמה אביב... ובוסקי זה הקיצור של השם משפחה...
שוגי- כי תמיד יש לי אחד כזה.... ׁשוגי GO) מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא חשבתי על זה....
שיר אהוב במיוחד:Iris של הגו גו דולס... שיר מדהים ויש עוד הרבה הרבה מאוד שאני אוהבת
צבע אהוב: כחול על גווניו.. מספר מזל: 6 אולי(?) מקום מועדף בבית: המיטה שלי (בחדר שלי) איפה אני רוצה להיות עכשיו: אצלו עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: איתו
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:אממ שאני יראה אותו?
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: לפעמים מבואס לפעמים קצת יותר טוב.... מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: סוג של... שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: האד אנד שולדר
פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: פה
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, משפחה, חברים.... (נו אין לי חמש
) שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מצלמה,אייפוד וחבר שלי
יש חבר/ה? יש
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? תלוי מתי הוא יהיה.... באמת צריך לארגן אחד כזה.... מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לא ידוע... מוזיקה שאתם הכי אוהבים: כל מיני: רוק, Pאנק רוק, Pאנק, פופ פאנק... חלק מהרוק הישראלי.... זמר/ת אהוב/ה: יש כל מיני..... כרגע זה נעם רותם... להקה: ביט 69
אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב
דבר שאני בחיים לא אעשה: ואוו אין לדעת.... אבל בטח באנג'י או משהו.... פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: --- מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: עדיין לא החלטתי דמות דיסני אהובה: איאה (וכולם בפו הדב בכלל) ובל מ"היפה והחיה" ובעיקרון אני מאודמאודמאוד אוהבת את הדמויות של דיסני... את רובן....
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: --- מודל החיקוי שלי: --- הסגנון לבוש שלי: לא מוגדר... מה שבא לי ונח לי.... הייתי רוצה שיקראו לי: אביב... כי זה אחלה שם
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פיטר פן כמה זמן אני בפורום: בין 7 ל8 חודשים (!!!) יש וותק....
כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק S p r i n g B האייסיקיו שלי: 293457388 מסנג'ר: המסן כרגע לא בשימוש... אבל אני יחזור בקרוב....
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: יש הרבה.... מאוד... כל מיני ירקות וסוגי בשר
או במילים אחרות: דברים בריאים...
ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר: ---- מה שלומך? טוב תודה. מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:ואוו זו שאלה קשה.... יש לי אוסף של: תמונות של ביט ושל הארי פוטר.... זה לא כזה אוסף.... פשוט אם אני רואה דברים יפים אני שומרת.... מה אני עושה כשמשעמם לי? מחשב\ טלוויזיה\ מוזיקה\ יוצאת... אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים.... תלוי מה רמת השיעמום ועד כמה מעניין אותי מה כתוב שם.... ספרו לי בדיחה: לא רוצה
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הדיסקים והפוסטרים סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: מומינם, שאלתיאל קוואק.... טלוויזית איכות של פעם
את/ה אדם רציני בד"כ? רוב הזמן.... האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא נראה לי
חולשה: יש... הפחד הגדול ביותר: --- חג מועדף: אמממ לא יודעת.... אני מתגעגע/ת ל: חבר שלי... תכונות טובות שיש בי: יש... (נו אין לי כח כבר לפרט...) תכונות רעות שיש בי: כנ"ל התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אכפתיות, היכולת לפרגן, אמינות, נאמנות..... אני מזל: שור
הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: נעליים...
אבל אני מסתכלת על נעליים אצל כל אחד.... עזבו זו שריטה.... דברים שמכעסים אותי: יש מלא.... דברים שאני שונא/ת: כשמכריחים לעשות דברים שאני לא רוצה.... הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: --- מוטו בחיים: אין לי כזה.... עדיין.... דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: היה לי איזה שהו מקרה ואין לי כח לפרט כרגע..... יש לי מזל כי: יש לי משפחה אוהבת, חבר אוהב, חברות (חלקן אפילו אמיתיות) וכל דבר שאני צריכה המשפחה יכולה לספק לי.... באמת אני ברת מזל... האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: בטן ושוקיים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים וידיים... לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?לשנוזקין (המוכרת יותר בשם נוף.... והיא לא נמצאת פה הרבה....
) יום טוב אנשים!

shelly malka

New member
עונהנהנהנה../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שם: שלי ניקניים בנט:
שמות חיבה וכינויים למיניהם:שולה סרט אהוב: יש מלא
המשקה האהוב עליי:קולה&נסטי חטיף אהוב: דוריטוס חמוץ חריפXD הממתק הכי טעים שיש: שוקולד*-* מאכל אהוב: אוכל מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? בואו נחשוב ביחד><" מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אני רעבה שיר אהוב במיוחד:YMCA צבע אהוב: שחור&צהוב
מספר מזל: 7
מקום מועדף בבית: מטבח איפה אני רוצה להיות עכשיו: במטבח עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: במטבח באמצע דייט אינטימי עם הקולה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:לשתות קולה בזמן האחרון היה לי מצב רוח:חרא מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: תכלס
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הכל סיימ שיט פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אממ פורומים שאני כותב/ת בהם: אממ חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אוכל,קולה,משפחה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אוכל,קולה ואמפי יש חבר/ה? לע אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?יש?
מה אתה מתכנן לעשות בחופש?לאכול><' מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק\פאנק רוק\מטאל זמר/ת אהוב/ה:
להקה:אעאעעא יש מלאאאאאאאא אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלוי מה הרגלליים שלי רוצות-_-' עונה שאני הכי אוהב/ת: חורפ בר שאני בחיים לא אעשה: נבר סיי נבר פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אפ אזניים יש ועוד עגיל באוזן מת מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: ראש ממשלה>< דמות דיסני אהובה: סינדרלה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מודל החיקוי שלי: אין
הסגנון לבוש שלי: כמו של ילדה נורמאלית הייתי רוצה שיקראו לי: אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: כמה זמן אני בפורום: הרבה זמן כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק מה שיש לי עשכשיו [המיליה ניקים מעצבנת אותי
] האייסיקיו שלי: מי שירצה שיבקש מסנג'ר:כנל מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: שמיר ארץ אהובה: טורקיהXD
מקצוע אהוב בבית ספר:חינוך מה שלומך? חרא אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:ה' יש לי אוסף של: כרטיסיות אוטובוס
מה אני עושה כשמשעמם לי? מדביקה דברים על הארון אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לא תמיד ספרו לי בדיחה: איש אחד נכנס למכונת קפה יצא בנסXD[פעם ראשונה ששמעתי אותה נשפכתי מצחוק
] הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: טלוויזיה&מחשב סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בוב ספוג\מומינים\נילס\דרדסים\ארתור\גב' פלפלת\מרקו
\ועוד את/ה אדם רציני בד"כ? לע האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לע
חולשה: חנינא
הפחד הגדול ביותר: מוות חג מועדף: הכל אני מתגעגע/ת ל: אחים שלי
תכונות טובות שיש בי: לא יודעת D: תכונות רעות שיש בי: לא יודעת D: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:לא יודעת D: אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: גובה ! דברים שמכעסים אותי: שקרנים דברים שאני שונא/ת: שקרנים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: וואי היו מלא מוטו בחיים: העולם לא תמיד ורוד אבל אני תמיד ישאר פנתר
דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חנינא
יש לי מזל כי: אני חיה האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:רגליים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לשון><' לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?אופקה

ברלץ

New member
עונה =)

שם: בר ניקניים בנט: ברלץ שמות חיבה וכינויים למיניהם: ברצי ברברוסה ברבי ועוד כמה וכמה אפשרויות סרט אהוב: שיחה שלא נענתה המשקה האהוב עליי: שוקו חטיף אהוב: קליק הממתק הכי טעים שיש: קליק מאכל אהוב: פיצה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אחותי התחילה לקרוא לי ככה אז הלכתי עם זה מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: פה קבורה הכלבה שיר אהוב במיוחד: thanks for the memories-fall out boys צבע אהוב: סגול חום שחור וכחול מספר מזל: 2,4 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: באילת עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם חברות שלי הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שחברה שלי תשתחרר כבר מהבית חולים בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מסטולי מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: כוס עמק שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוק פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: של הגדוד שלי של השכב"ג שלי ופה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: ריקוד צופים חברים משפחה וביט 69 סתם.... שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:אוכל ,את חברות שלי ואת המשפחה שלי יש חבר/ה?לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? ברור מה אתה מתכנן לעשות בחופש? כלום מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פאנק רוק ורוק זמר/ת אהוב/ה: אין להקה: ביט 69 פול אווט בויז טוקיו הוטל פרמור יש עוד הרבה אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: יעשן פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: היו לי עגילים רגילים אבל החורים נסתמו לי מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: רקדנית או נגנית גיטרה או שניהם ביחד דמות דיסני אהובה: פוקהונטס ומולאן האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אחותי הגדול מודל החיקוי שלי: אחותי הגדולה הסגנון לבוש שלי: אין לי סגנון ספציפי אני לא מיחסת חשיבות כזאת לבגדים הייתי רוצה שיקראו לי: גאיה או תהילה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פוקהונטס או מולאן כמה זמן אני בפורום: חודשיים שלוש כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא היו לי חוץ מזה האייסיקיו שלי: 289236585 מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:חזיר ארץ אהובה: אין לי מושג עם זאת עיר או ארץ אבל מיאמי מקצוע אהוב בבית ספר: תקשורת מה שלומך? הכל טוב מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אלינור חברה שלי יש לי אוסף של: גפרורים מה אני עושה כשמשעמם לי? רואה טלויזייה או שומעת שירים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? ךפעמים ספרו לי בדיחה: שני אנשים הולכים ברחוב אחד נופל לבור השני אוהב תותים הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אין לי כלחום בחדר הוא ריק סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: המומינים את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא!!!! חולשה: מתי שאני מתרגזת על משהו אני לפעמים מתחילה לבכות הפחד הגדול ביותר: יש לי פחד גבהים חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל: לחברה שלי אלמוג תכונות טובות שיש בי: אני נאמנה ותומכת תכונות רעות שיש בי: יש הרבה דברים שמעצבנים אותי התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: שהם סובלים אותי בלי להתרגז אני מזל: טלה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעסים אותי: הכל דברים שאני שונא/ת: יש עוד יותר הרבה הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: איך אני עוד חיה? (אני לא ילדה דיכאונית סתם אין לי מה לרשום) מוטו בחיים: חייה ותן לחיות ואקונה מטטה דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אחותי הגדולה יש לי מזל כי: אני מלכת הפוקסים האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הכפות רגליים שלי האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: העיניים שלי לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אני לא מכירה אף אחד חוץ מל י ב ל י ב

moran916

New member
אחיעהנל96כגדק5רסתפ9קג7

שם: מורן
ניקניים בנט:
שמות חיבה וכינויים למיניהם: מורנה מוראן שורצית בלונדינית מורנננ
סרט אהוב: מועדון ארוחת בוקר
המשקה האהוב עליי:לימונדה
חטיף אהוב: במבה
הממתק הכי טעים שיש: שוקולד<
מאכל אהוב: פיצה
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? כלום
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:לא משנה לי
שיר אהוב במיוחד:זה משתנה כל פעם..
צבע אהוב: סגול ירוק כתום...
מספר מזל: 9
מקום מועדף בבית: החדר
איפה אני רוצה להיות עכשיו:במקלחת
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: לאדעת....
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שהפרק ירד
בזמן האחרון היה לי מצב רוח:להמבורגרררר
מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: גיי
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כיף והוואי
פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: ממ יש ויש..
פורומים שאני כותב/ת בהם: כולןמיני
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אני
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:אמפי אוכל וחברים
יש חבר/ה? לא
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?אולי
מה אתה מתכנן לעשות בחופש?בשביתההההממממ
מוזיקה שאתם הכי אוהבים: כולמיני נו...
זמר/ת אהוב/ה: אין
להקה:יש הרבה
אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? זה תלוי
עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב
דבר שאני בחיים לא אעשה: never say never
פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אוזנים
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:חח לא יודעת נוו...
דמות דיסני אהובה: זאזו
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: בסדר
מודל החיקוי שלי: אתה
הסגנון לבוש שלי: כמו שהוא מתלבש
הייתי רוצה שיקראו לי: לאדעת
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: הא?
כמה זמן אני בפורום: מפסח שזה 8 חודשים
כל הניקים שהיו לי בתפוז:
האייסיקיו שלי:
מסנג'ר:
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: דגים וברוקולי
ארץ אהובה: ישראל?
מקצוע אהוב בבית ספר: פסיכוולוגיה
מה שלומך? טוב
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:זה באמת משנה
יש לי אוסף של: מטבעות .. איזה גיי זה
מה אני עושה כשמשעמם לי? נכנסת לפורום
אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?של חלק
ספרו לי בדיחה: לא נראה לי
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מיטה. רגע, גם לכם יש?
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: מצויר זה תמיד טוב
את/ה אדם רציני בד"כ? לפעמים
האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא
חולשה: שוקולד
הפחד הגדול ביותר: למות
חג מועדף: שבועות
אני מתגעגע/ת ל: אנשים
תכונות טובות שיש בי: אני חמודה
תכונות רעות שיש בי: לאיודעת
התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:
אני מזל: טלה
הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער
דברים שמכעסים אותי: שלא מקשיבים לי
דברים שאני שונא/ת: שמשקרים
הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מה להזמן במסעדה מיץ תפוזים או תפוחים
מוטו בחיים: אני חמודה ואתם לא. סתמו.
דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אתם לא מכירים אז זה לא משנה..
יש לי מזל כי: זאת אני
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:הכל
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עינים
לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?דיי לאפחד...

NODELS2

New member
נהנהנהנהנה....

שם: גיא ניקניים בנט:?! שמות חיבה וכינויים למיניהם: קליפורד סרט אהוב: ספיחס המשקה האהוב עליי: XL חטיף אהוב: דוריטוס קראנצ' בטעם גריללללללל הממתק הכי טעים שיש: קליק מאכל אהוב: גולש מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? wat the fuck??? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: כאן גר בכיף גיא קליפר שיר אהוב במיוחד: את דומה לכלב-שייגעצ' פרח נתתי לנורית-שייגעצ' עוגות גבינה-ביט 69 צבע אהוב: אדוםם מספר מזל: 4 מקום מועדף בבית: מחשב איפה אני רוצה להיות עכשיו: בבריכה עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: רטורית?! הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שיקנו לי תופים כי נמאס לי ללכת כל שבועע לקרית מוצקין וללמודדדדדדדד!!!!!!!!! בזמן האחרון היה לי מצב רוח: נפלאא מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שתוק! שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הוואי וסSABON פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורום כדורגל פורומים שאני כותב/ת בהם: פורום כדורגל חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: כדורגל,פאנק רוק,הכלבה שלי.. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: את עצמי כדור ספוג ואת הקלפים שלי יש חבר/ה? כן אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?אוליי מה אתה מתכנן לעשות בחופש?לא יודע לבוא להופעות מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פאנק רוק או רוק כבדד זמר/ת אהוב/ה: רענן פוגל להקה:ביט 69 חח אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? כןן כי קרררררררררר עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץץ בר שאני בחיים לא אעשה: ?! פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: היו לי באזור החזה וזה ממש צרב לי אז הורדתיי מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: כדורגל עם לא אז מתופף דמות דיסני אהובה: מיקי מאוסס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: דני דה ויטו מודל החיקוי שלי: פאולו מלאדיני (כדורגל) הסגנון לבוש שלי: דבריםם יפיםם הייתי רוצה שיקראו לי: נודלס! אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אוליי כמה זמן אני בפורום: מאפריל או מאוגוסט כל הניקים שהיו לי בתפוז: נאממ... לא האייסיקיו שלי: 464594784 מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: מרק בצל איככככככככככככככ ארץ אהובה: הונגריה,איטליה מקצוע אהוב בבית ספר:ספורט מה שלומך? טוב אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לורל אמיר יש לי אוסף של: ביטלס ושל סיסטם אוף א דאון מה אני עושה כשמשעמם לי? מצ'תעמם....... אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לאא ספרו לי בדיחה: מאיפה אני ימצא?! הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: פוסטרים תלוים על הקיר של המיטה שלי :גרין דיי,סיסטם אוף א דאון,לינקין פארק אני מחכה לפוסטר של הביט סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ארתור את/ה אדם רציני בד"כ? כןן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: <?!> הפחד הגדול ביותר: בובספוג חג מועדף: חופש גדול נחשב?! אני מתגעגע/ת ל: ? תכונות טובות שיש בי: אני טוב בכדורגל אני חכם וזכיתי בתחרות ארצית באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!! תכונות רעות שיש בי: שאני מופרע ולא אוהב להכין שיעוריםם התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:יופי אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: חחח שאלהה מכשילה!! דברים שמכעסים אותי: מי שכתב את השאלון הזה... דברים שאני שונא/ת: את מי שכתב את השאלון הזהה סתאםםםםםםםםם..... חולעע עליכםםםםםםםם הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: נפלתי מהגג מוטו בחיים: אל תוותר אל החלום! דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: פאולו מלאדיני יש לי מזל כי: אני בהפועל חיפה האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:אממ חחחח האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: חחחחחחחחחח זה כבר מצחיק!! לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? גאיהה!!

helush716

New member
headstrong can you feel the beat?../images/Emo3.gif

שם: חלי ניקניים בנט: ממ.. helush716 (שאני לא מצליחה לשנות
) ו- Lollypop that got no shame
שמות חיבה וכינויים למיניהם: חללי, ליצ'י, חלוש, המורה שלי פעם קראה לי חלינקה
, חלצ'וק סרט אהוב: היומן, ספיידרמן, טיפשים ללא הפסקה (שליטהה
) וצ'אק ולארי גם היה טוב.. היה מצחיק בטירוף!
המשקה האהוב עליי: קולה חטיף אהוב: אפרופו
הממתק הכי טעים שיש: סניקרס ושוקולד בכלל
מאכל אהוב: קשה.. ממ.. סושי, נודלס וחבריהם
ואני קשורה נפשית ל"ג'ירף"
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? לא משהו מיוחד, פשוט התחילו יום אחד לקרוא לי ככה. הכינוי בנט ממ.. אהבתי לקרוא לעצמי לוליפופ אז שידרגתי את זה עם גוט נו שאיים
האמ..האמ..
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: Don't Stop The Music שיר אהוב במיוחד: קשה..
צבע אהוב: כחול מספר מזל: 7 מקום מועדף בבית: הסלון
איפה אני רוצה להיות עכשיו: בהופעה של relient K
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ממ..לא פה..
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שכל החדר יתמלא בשוקולד
, סתם נו לא יודעת, אבל הייתי מאוד מאוד רוצה שהחיילים שלנו יחזרו הביתה
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: טוב, אחלה =P מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: יאפ, פאק, היי, ביי XD שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוק
פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: none פורומים שאני כותב/ת בהם: פה ולא מזמן נטשתי את האי
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, מוזיקה, שוקולד, נופים והאייפוד שלי
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אייפוד, שוקולד וקולה. ואם רוית תהיה איתי בכלל אין בעיה
יש חבר/ה?
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? בוודאי
מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לטוס לאוסטרליה שוב
מוזיקה שאתם הכי אוהבים: ממ.. רוק, פאנק - רוק, פופ - פאנק וגם קצת פופ לא מזיק
זמר/ת אהוב/ה: תצחקו, אבל האלבום של אשלי טיסדייל ממש טוב
, אבל היא לא זמרת אהובה
להקה: Relient K ולאט לאט אני נקשרת גם ל-Cartel אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי
עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץ דבר שאני בחיים לא אעשה: אפסיק לשמוע מוזיקה
( זו בדיקת תפקוד אצלי
) פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: ממ.. אני רוצה הליקס ואולי בשפה
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אין לי מושג, זו קצת בעיה בשלב הזה
, אבל אני רוצה להמשיך לכתוב דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אין כמו אמא
ואבא ואחי, וחברים.. טוב הבנתם..
מודל החיקוי שלי: אמא שלי
הסגנון לבוש שלי: ממ.. רגיל? הייתי רוצה שיקראו לי: לירי
, סתם לא יודעת.. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: בל מ"היפה והחיה"
כמה זמן אני בפורום: מאז רוק עצמאות ככה כל הניקים שהיו לי בתפוז: the only one
האייסיקיו שלי: נפטרתי ממנו
מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: סלרי, קולורבי
ארץ אהובה: איטליה ווויקטוריה [אוסטרליה] מקצוע אהוב בבית ספר: אנגלית מה שלומך? מצויין
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אלברט אנשטיין או כל אחד מחברי הביטלס יש לי אוסף של: מחזיקי מפתחות מכל העולם ובכלל..
מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוזיקה, נכנסת לפורום כל 5 דקות
אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? sometimes ספרו לי בדיחה: לא זוכרת בדיחות
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אייפוד? מחשב? טלויזיה?
, אבל החלון שלי מלא בפוסטרים מגניבים
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: שלתיאל קוואק
, ארתור
ומרקו (שעשה לי טראומה מהעובדה שאמא שלו עוזבת אותו
) את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא, הייתי מעדיפה למות למענו חולשה: מתוק הפחד הגדול ביותר: לאבד את האנשים שיקרים לי חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל: משפחה בחו"ל תכונות טובות שיש בי: פרפקציוניסטית תכונות רעות שיש בי: פרפקציוניסטית התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: טוב-לב, אהבה ללא גבולות וללא תנאים, חוש טוב למוזיקה
אני מזל: בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: סגנון לבוש [כל לובשי הוואנס והמכנסיים קצת יותר למטה.. תבורכו
] דברים שמכעסים אותי: שקרים, צביעות, חוסר יעילות אצל אנשים דברים שאני שונא/ת: ערסים, פרחות, חוסר נימוס, תה בלי חלב
הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: האחרונה הייתה אם לטוס למרות שזה על חשבון תחילת הלימודים מוטו בחיים: אין דבר שהוא לא ניתן להשגה, תהיה נאמן לעצמך ולקול שלך דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הילדים עם השיתוק מוחין שעבדתי איתם. הם מוכיחים שעם כל הקשיים אפשר לחיות את החיים ולהנות מהם. יש לי מזל כי: יש לי אייפוד, משפחה מקסימה וחברים אמיתיים האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: לא יודעת..
האחורה
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיינים, לא ממש איבר אבל.. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?

helush716

New member
פיספתי את השאלה האחרונה ../images/Emo9.gif

לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לגאיה הכי שיש
ועינת
( שכבר לא ממש פה, לצערי ) [חנוכה האמ..האמ..
]

שאלון ראשון שלי פה XD

שם: מיכל ניקניים בנט:מיכל,מיכס מיכל ואיכס, כל מיני... שמות חיבה וכינויים למיניהם:מיכה,מיכס,מיכצ',עכברוש סרט אהוב: ואן הלסינג,אלכס חולה אהבה[נו מה?],דראקולה :) המשקה האהוב עליי:בירה שחורה P: חטיף אהוב: צ'יפס הממתק הכי טעים שיש: הסוכריות האלה עם המסטיק בפנים.יצאה חדשה סגולה כזאת :p מאכל אהוב: אהה.בלינצ'ס של סבתא D: מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אוקי. מיכס זה מיכל ואיכס חח גם לחברתי שני ["חברתי",יותר נכון,דובוני D:] יש כיוי דומה:שליכס וזה יותר מעניין כי עד כיתה ה' היא הייתה בטוחה שקוראים לה שולה,ואז זה הפך לשלוק ואז זה הפך לשלוק ואיכס-שליכס מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: כאן גרה בעושר מיכל.אם תפריעו-אני יודעת איפה אתה גר. שיר אהוב במיוחד:סופרמן של לזלו ביין
צבע אהוב: ירוק :) מספר מזל: אם אני אגיד זה כבר לא יהיה חח סתאםםם 7. מקום מועדף בבית: הסלון איפה אני רוצה להיות עכשיו: קנדה :'( אני כ"כ מתגעגעת עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ממ... אחי גילללללללל D:: למרות שהוא בנאדם מטורף שמשפריץ עלי מים ממזרק כשהוא עומד במדדרגות והוא חושב שאני לא רואה אותו =] הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: יתקשרו פתאום מתיכון מדעים ויגידו:מיכל תקשיבי את לא צריכה לעשות מבחני כניסה. שמענו שאת ממשששששש חכמה ואת באה ללמוד אצלנו שנה הבאה בחינם. הו. צריך ללמוד מלא למבחנים האלה,מה? זה במרץ וכבר התחלתי ללמוד D: בזמן האחרון היה לי מצב רוח: ממש טוב O: מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: השתלות סיליקון בפושפושון,פושפושון,אוויל,פיגור שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: וואט דה פאקק?. XDD הו וול,קרמה XD פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:ממ.האמת,אין. פורומים שאני כותב/ת בהם: זה,ופעם מכ"ר.. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: תומר [סתם לא,איכ],תיכון מדעים,החברות שלי,החברים שלי ואוכל :)) שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אוכל,בגדים וגיל.[אחי.] יש חבר/ה? נופ. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? כן,נראלי. מה אתה מתכנן לעשות בחופש?יומולדת לשני,לדאוג לגבי התעודה,לריב עם גיל וזהו. דברם שגרתיים מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רגאיי זמר/ת אהוב/ה: דרייק בל מושא ליבי XD להקה:חח חוץ מביט 69,סאם 41 אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? לפעמים עם,לפעמים בלי.תלוי כמה קר חח עונה שאני הכי אוהב/ת: חורףףף וסתיו [יומולדתתת :] ] בר שאני בחיים לא אעשה: ממ יש הרבה. אני לא הולכת להשתנות רק בגלל שאני א מוצאת חן בגלל מישו :\ אני מכירה לךצערי כאלה שעשו את זה. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: לארוצה כלום :S מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: מנתחת בטןן :) דמות דיסני אהובה: ח-ז-ר-ז-י-ררררררררררררררררררררררררררררר האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מיכוצ'קה :] [לא אני חח] מודל החיקוי שלי: המורה הקודמת שלי,איריס
הסגנון לבוש שלי: רגיל? חח ג'ינס,חולצה,נעליים? הייתי רוצה שיקראו לי: סטפאני XDD חח כי כשחושבים על זה אי אפשר להגיד מיכל באנגלית אז החלטתי שקוראים לי סטפני
. עלוב,אני יודעת. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מיקי מאוס O: כמה זמן אני בפורום: שבועיים בערךך?? כל הניקים שהיו לי בתפוז: מיקוש6 וזהו האייסיקיו שלי: אין לי. כאילו יש אבל אני כמעט ולא נכנסת.אבל: 205758988 מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בורשט :S ארץ אהובה: ישראל [באמת שכן. הגליל זה המקום הכי יפה בעולם] ו.קנדה D: [כ"כ מתגעגעת] מקצוע אהוב בבית ספר:אנגלית ודרמה מה שלומך? הכל סבב לקבב אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:המחנכת שלי,סיגי סיגלית D: הייתי מורידה את כל המבחנים ואומרת בפלרמנט שיותר אין ש.ב יש לי אוסף של: נרות מה אני עושה כשמשעמם לי? עונה על שאלונים ומכינה פופקורן :] אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים. ספרו לי בדיחה: יש לי אבל זהעם האצבעות וזה חחח הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: פוף? סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: לוני טונססססססססססססססססססססססססס,סימפסונס ופאמילי גאי את/ה אדם רציני בד"כ? ממש לאא XD אומרים שאני מפגרת.כולם XD האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא. חולשה: גלידת קפוצ'ינו מצופה בשוקולד עם סוכריות בוופל ענק *ריר* הפחד הגדול ביותר: כלבים XD חג מועדף: פסחח :] [חוץ מהליל סדר.אני שונאת את דודים שלי :S ] אני מתגעגע/ת ל: דודים שלי שבקנדהההההההההההההההההההה תכונות טובות שיש בי: מפגרת תכונות רעות שיש בי: מפגרת התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:שנינות אני מזל: עקרב הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: הפושפושון XD חח סתם לא.השיער D: לתומר ולגיל יש תשיער הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםם דברים שמכעסים אותי: שקרנים דברים שאני שונא/ת: תומר XD חח סתם לאא :p ממ.מרק קר :S הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא הייתה כזאת מוטו בחיים: להרוג את תומר.ומהר. :] דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: המ.מיכה סוג ב' יש לי מזל כי: היום הכלבה של שחר לא אכלה אותי D: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:האף שלי,הוא כזה קצת בטטי :S האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: העיניים D: כחולות. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?אפחד XD

...

שם: שני. ניקניים בנט: --שני-- והניק הזה.. שמות חיבה וכינויים למיניהם: שנינה, שנוש (?!), שינה הנסיכה הלוחמת (סתם כי אוהבים להציק לי..) סרט אהוב: יש המון..לא עולה לי אחד.. המשקה האהוב עליי: קולה.. חטיף אהוב: במבה.. הממתק הכי טעים שיש: כל מה שש בו שוקולד זה טעים.. מאכל אהוב: פיצה. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? ההרשמה פה ממש שיגעה אותי עם הניקים ולא אישרה אף ניק שחשבתי עליו אז התעצבנתי וזה מה שיצא.. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: כאן גרים בכיף-שני! (אל תנסו להבין..) שיר אהוב במיוחד: יש המון.. צבע אהוב: אדום. מספר מזל: לא מאמינה במזל.. מקום מועדף בבית: חדר.. איפה אני רוצה להיות עכשיו: באילת. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם עצמי.. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם ניסע לאילת.. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: חרא..ולא רק בזמן האחרון.. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: חרא.. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שאלה דבילית.. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: שום פורומים. פורומים שאני כותב/ת בהם: מוזיקה, אבל לא בתפוז.. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה, חברות, משפחה ואני עוד אחשוב על משהו.. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אספקת אוכל לכל החיים, טלויזיה, גיטרה.. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל הולך חוץ ממזרחית ודיכאון וכל השטיות האלה.. זמר/ת אהוב/ה: יוני בלוך, שי גבסו.. להקה: יש מלא.. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם. עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו. דבר שאני בחיים לא אעשה: קעקוע..זה נראה כואב.. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: לא, לא, לא! מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אולי צלמת, אולי גרפיקאית, אולי משהו שקשור במוזיקה..אולי.. דמות דיסני אהובה: פיטר פן..(הוא מדיסני?!) האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: בינתיים אין אף אחד כזה.. מודל החיקוי שלי: גם זה בינתיים אין.. הסגנון לבוש שלי: נורמלי.. הייתי רוצה שיקראו לי: לא!! לא הייתי רוצה שייקראו לי!!! נמאס לי! כל הזמן קוראים לי! תבואו אליי ותפסיקו לקרוא לי!!! אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: לא רוצה.. כמה זמן אני בפורום: כמה זמן.. כל הניקים שהיו לי בתפוז: זה היחיד.. האייסיקיו שלי: --- מסנג'ר: --- מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: חזיר (?!) ארץ אהובה: זה קצת מוזר שאני כותבת את זה אבל נראה לי שארץ ישראל זאת הארץ הכי כיפית.. מקצוע אהוב בבית ספר: גרפיקה.. מה שלומך? טוב תודה..סתם לא.. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישהו אחר.. יש לי אוסף של: פעם היה לי אוסף של בובות קטנות..ממש קטנות.. מה אני עושה כשמשעמם לי? מנגנת/רואה טלויזיה/הולכת לישון.. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לא. ספרו לי בדיחה: אין לי כוח.. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הגיטרה הקלאסית שלי..יש מאחוריה סיפור משעשע במיוחד.. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: המומינים (?!) את/ה אדם רציני בד"כ? לפעמים.. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא! חולשה: שוקולד (?!) הפחד הגדול ביותר: למות.. חג מועדף: פסח..חופש ארוך.. אני מתגעגע/ת ל: ימים הטובים שהיו בחטיבה.. תכונות טובות שיש בי: אין כלום.. תכונות רעות שיש בי: ממ..אני רגישה מדיי..וזה לא טוב! התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: קשב.. אני מזל: טוב..מאזניים.. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: מוזרות..אני אוהבת אנשים מוזרים..אבל לא בצורה מפחידה..בצורה חמודה.. דברים שמכעסים אותי: שמנדנדים לי.. דברים שאני שונא/ת: שמנדנדים לי.. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אם להמשיך ללמוד או לא..ואיך.. מוטו בחיים: חיה ותן לחיות..צחוקים דאחקות.. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: מישהי.. יש לי מזל כי: אני לא מתה.. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: ידיים..למרות שיש להן יתרון כשזה קשור לגיטרה.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שום כלום.. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לעצמי.. נכון שיש הופעה ביום חמישי בכפר סבא.. אז רציתי ללכת ואז חברה שלי לא יכולה לבוא איתי אז אני לא הולכת.. איזה עצוב..

למעלה