שאלון

bati77

New member
שאלון ../images/Emo110.gif

נלקח מפורום אביב גפן
שלקח מפורום אחר.. כללי: 1. שם: 2. מה פשר הניק ניים 3. תאריך לידה: 4. אזור מגורים: 5. אי סי קיו או מסנג'ר: 6. חיה אהובה? 7. צבע אהוב? מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 3. מה החלום שלך לקריירה? 4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? דת ואמונה: 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?

hodayoyo

New member
אנשים תענו!!!../images/Emo60.gif

כללי: 1. שם: הודיה 2. מה פשר הניק ניים: כינוי שחברה נתנה לי בכיתה ב' וזה נשאר 3. תאריך לידה: 7.2.88 4. אזור מגורים: מודיעין 5. אי סי קיו או מסנג'ר: 251265363 6. חיה אהובה? כלבים 7. צבע אהוב? כתום מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על אורגן... בכיתה ב' בערך 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? נופ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי רולזז 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? למה להקה?! דניאל, גלעד שגב, סינרגיה... כל מי שאני שומעת כשאני לא בדיכאון 6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה: רוני?! 7. אתה אוהב לרקוד? נופ 8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש לא.. להפך- אני זאת שמביאה אחרים להיות מודעים ללהקות שאף אחד לא מכיר 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דניאל, אלא מי?! שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: אין משהו ספציפי 2. המסעדה השנואה: כנ"ל 3. בשר מעודף: לא אוהבת בשר... אם אני חייבת- שניצל 4. גבינה מעודפת: לא אוהבת גבינות... אם אני חייבת- קוטג' (רק שטראוס) 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: מלח?!? 7. פרי מועדף: תפוח עץ 8. דג מועדף: טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי?! 10. מאפה מועדף: ביס שוקולד 11. שתיה קרה מועדפת: קולה דיאט 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: לא שותה:X 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: קטשופ עם כל דבר כמעט הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב: מולין רוז', אקסמן1+2 טרילוגיית שר הטבעות 2. במאי אהוב: מה אכפת לי מהבמאי?! 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ניקול קידמן וטום הנקס 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ניקול קידמן וטום קרוז
5. סרט אחרון שראית: איזו מין שוטרת2 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים מולין רוז', שר הטבעות 1 ו-2 (את 3 ראיתי פעמיים), אקסמן ראיתי 4 אני חושבת ואת השני 2 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים נראה לי מולין רוז' חח 8. סדרה אהובה: הקומדיות של ערוץ3 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ממממ לא שחקן ישראלי... אני לא אוהבת סרטים ישראלים 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? נכנסתי לאתר כזה שאתה מכניס תמונה ואומרים לך למי אתה דומה ויצאו לי 3 שחקניות שאני לא מכירה בכלל :X 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאף אחד?! 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה... מקסימום 2 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 וגם זה לא תמיד 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? כלום 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אממממ למי שהסכים ללהק אותי לסרט שלו?! כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין... ביולוגיה 2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: X 3. מה החלום שלך לקריירה? אין לי... אבל אני אוהבת לעצב דברים 4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה שיקבלו אותי כי זה לא הרבה 5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא 6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פקידה דת ואמונה: 1. יש אלוהים? מצאתם את מי לשאול.. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? X 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אם כבר- היהודים (לא הלהקה) 4. האם העולם הבא קיים? אמממ כשאני אגיע לשם אני אודיע לכם 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?
6. מלאכים ושדים - קיימים? X 7. ערפדים ורוחות - קיימים?X 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? X 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? X 10. איך נוצר העולם?
11. איך נוצר המפץ הגדותשאלו ת'מורה שלי לביולוגיה 12. מי יצר את אלוהים? לא צריך ליצור אותו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש ויש

M A R K I

New member
אניייייייייי. . . .../images/Emo26.gif

כללי: 1. שם:
מרווה
2. מה פשר הניק ניים:
ככה חברים שלי קוראים לי. . .
3. תאריך לידה:
8.12.86
4. אזור מגורים:
צפון
5. אי סי קיו או מסנג'ר:
שניהם, מי שרוצה שיבקש
6. חיה אהובה?
כלב וחתול
7. צבע אהוב?
ורוד לבן שחור כחול
מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
פסנתר
2. על מה היית רוצה לנגן?
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?
בעיקר רוק ישראלי
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?
אביב גפן ועוד כמה שירים
6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה:
מזרחים למיניהם. .
7. אתה אוהב לרקוד?
8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך?
כל מיני
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
האמת שלא
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
לא נראה לי
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?
לא
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
אביב גפן,דניאל סלומון
שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה:
אמממ. . מקדולנדס?!
2. המסעדה השנואה:
לא יודעת. . .
3. בשר מעודף:
לא אוהבת בשר
4. גבינה מעודפת:
בולגרית
5. ירק מועדף:
6. תבלין מועדף:
מלח בכמויות
7. פרי מועדף:
תפוח, ענבים, אפרסק
8. דג מועדף:
דולפין, סתם, לא אוהבת דגים
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):
ג'אנק פוד
10. מאפה מועדף:
בורקס
11. שתיה קרה מועדפת:
קולה למרות שאני בגמילה
12. שתיה חמה מועדפת:
תה
13. שתיה חריפה מועדפת:
לא שותה
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:
נראה ל שאין דבר כזה
הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב:
טיטאניק
2. במאי אהוב:
לא כ"כ משנה לי..
3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק):
ג'וליה רוברטס
4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה):
ג'ניפר לאב יואיט
5. סרט אחרון שראית:
ג'רזי גירל
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:
טיטאניק
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:
אין כזה
8. סדרה אהובה:
מיכאלה 2 (טלנובלה בע"מ)
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
אמרו לי שאני דומה לטלי שרון (מיכאלה וטלנובלה בע"מ)
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?
3
13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?1/2
14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?
0
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?
להורים שלי ולמלאך שלי
כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס?
מדעי החברה
2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:
3. מה החלום שלך לקריירה?
4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
מנקה שירותים
דת ואמונה: 1. יש אלוהים?
2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?
כל פעם נראה לי משהו אחר
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?
אף אחד
4. האם העולם הבא קיים?
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?
חתול
6. מלאכים ושדים - קיימים?
מלאכים כן
7. ערפדים ורוחות - קיימים?
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?
אני מקושרת לאלוהים
9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
10. איך נוצר העולם?<

hodayoyo

New member
...../images/Emo60.gif

8. דג מועדף:דולפין שאני אבשל לך דולפין לארוחת ערב?!?

מסטולית

New member
../images/Emo157.gif

נלקח מפורום אביב גפן שלקח מפורום אחר.. - פורום אביב לשלטון
כללי: 1. שם: גילי ריד 2. מה פשר הניק ניים: לא דעת, הוא לא שלי 3. תאריך לידה: 29.10 4. אזור מגורים: צפון 5. אי סי קיו או מסנג'ר: 321172466 6. חיה אהובה? אחותי הקטנה? 7. צבע אהוב? שחור מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה קצת 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה הרבה! 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? יש, רוק קליל שכזה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי, פאנק, רוק בכלל... 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן והתעויוט 6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה ? מאיה בוסקילה? 7. אתה אוהב לרקוד? כה 8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך? מה אכפת לי, העיקר יש מוזיקה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן חחחחח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שעושה לי טוב, בלי קשר לזרם או לא 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: לאדעת 2. המסעדה השנואה: מסדות דגים למיניהם 3. בשר מעודף: פסטרמה
4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: מלח? 7. פרי מועדף: אפרסק
8. דג מועדף: טונה? חחחחחחחחח 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי 10. מאפה מועדף: מממ לאדעת 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה לימון! 12. שתיה חמה מועדפת: צ'אי
13. שתיה חריפה מועדפת: מממ אין ממש 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מצה עם שוקולד וטונה
הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב: ארמגדון 2. במאי אהוב: שחר מטלנובלה בע"מ!!! 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ג'וני דפ 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ג'וני דפ!
5. סרט אחרון שראית : סוף העולם שמאלה בבומבה... 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים ? ארמגדון\טיטאניק\סרטי דיסני 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים ? סוד הממלכה הקסומה ובת הים הקטנה 8. סדרה אהובה: טלנובלה בע"מ 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? גילי ריד
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לולו 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 45 דקות מול טלנובלה בע"מ... 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? גם 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לקהל כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין.. תקשורת 2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא ? עוד לא עסקתי תודה לאל 3. מה החלום שלך לקריירה? עורכת דין
4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה רע בזה?! 5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מה? 6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה דת ואמונה: 1. יש אלוהים? כה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? מי אני שאחליט? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד. 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מאמינה, אין לי מושג 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? נמצאת. 10. איך נוצר העולם? תמיד היה פה 11. איך נוצר המפץ הגדול? הא? 12. מי יצר את אלוהים? מאז ומעולם הוא קיים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש ויש.

BaRbiK

New member
תשובות!

כללי: 1. שם:בר 2. מה פשר הניק ניים: סתם כינוי ששכנה שלי כל הזמן קוראת לי ככה..ואהבתי..חחחח 3. תאריך לידה:19.6.91 4. אזור מגורים:צפון 5. אי סי קיו או מסנג'ר:230067485 6. חיה אהובה?אין!הכלב של הנייר טואלט 7. צבע אהוב? כחול/ירוק מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? מממ לא כ"כ תהיה לי להקה ואם כן אז רוק..חח.. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מממ רוק ישראלי וקצת לועזי..בולי קשר היפהופ בגלל שאני רוקדת היפהופ.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? סקורפיונס או שי גבסו (לא ממש להקה..) 6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה ? מאיה בוסקילה!!!ורוני!! 7. אתה אוהב לרקוד? כןןןן 8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך? היפהופ 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן..מתאמנת להופעות חחחחח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שאני רוצה ולא שומעת לפי אחרים!! 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דניאל/גבסו שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: פיצה מטר נחשב?חחחחחחחחחחח 2. המסעדה השנואה: אין 3. בשר מעודף: אין 4. גבינה מעודפת: קוטג' חחחחחחחחחחחח 5. ירק מועדף: מלפפון חחחחחח 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: תפוח (שיהיה ירוק וחמוץץץ) 8. דג מועדף: אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: אין 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: אין..אני קטנה חחחח 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין.. הסבר לכל התשובות ה"מדהימות שלי" בנשוא אוכל- אני לא אוכל תהרבה דברים אז בגלל זה זה ככה..חחחח הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב: לגמור עם האהבה/חופשיה לאהבה (השם בעברית מפגר באנגלית השם יותר יפה אבל שחכתי אותו) 2. במאי אהוב:אין 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק): אין 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) : אין 5. סרט אחרון שראית : מה שבחורה רוצה (בHOT) ו"גבר מי במטפלת" בקולנוע 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 50 דייטים ראשונים/חופשייה לאהבה/לגמור עם האהבה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא ניראלי שיש כזה ואם כן זה משהו של וולט דיסני שהייתי קטנה חחחחחח 8. סדרה אהובה: צער גידול בנות (לנצחחחחחחחחחח) 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?אף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?לא יודעת..חחח 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2-3 אם לא פחות 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 1 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אבאמא חברות ידידים וממממ..דניאל!?חחח כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עוד לא במגמה אבל בע"ה אני רוצה תקשורת 2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? לא עשיתי צבא עוד! 3. מה החלום שלך לקריירה? לא חושבת על זה 4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא חושבת על זה!! 5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא חושבת על זה.. 6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה!!..חחחחח דת ואמונה: 1. יש אלוקים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אם אתם שואלים אז נקבה..אבל אני חושבת שלא זה ולא זה כי הוא לא משהו מוגדר..לא יודעת 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כל אחד ומה שהוא מאמין 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת לא ניסיתי
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים אולי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? בריאת העולם..אלוקים..תקראו ספר בראשית! 11. איך נוצר המפץ הגדול? סתם שטויות של פיזיקאים..משהו שהמורה שלי לפיזיקה לימד שנה שעברה ולא הבנתי 12. מי יצר את אלוהים? מה זה הפילוסופיה הזאת?! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש לנו נשמה!! תוודה לאל סימתיייייייייייייי

למעלה