..........................
שם\כינוי: תומר גיל: 24 (אה... היום...) מקום מגורים\אזור מגורים: במקום שרגל אדם לא דרכה בו מזה שנים - חדרה. מה? אה. או... מה אתם אוהבים לאכול?: כל מה שלא חריף מדי, נוטף שמן או נראה כמו משהו שלפני רגע נפרד מאמא שלו. בעיקרון פיצה. מה אתם לובשים עכשיו?: כלום, סוטה. מה עשיתם בקיץ האחרון?: מה שאני עושה בד"כ - עבדתי, למדתי, קראתי, גלשתי, ביצעתי את זממי בנמלה. טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: מה שמשודר כרגע בארץ - 'המגן'. בכלל - 'המגן' ו'לוסט'. איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: כל הערוצים המסחריים, ערוץ 1 (לא יעזור להם שהסימפסונס משודרת שם. והשיבוץ המחפיר של סטארגייט, בכלל...), טלנובלות, ערוץ הבידור הישראלי, תוכניות מקור ישראליות בערוץ 3, טלנובלות, מרבית מה שמשודר בערוץ 3, ויוה, סחיטת המנויים הדיגיטליים באמצעות המצאות "חדשניות" כמו VOD, אופרות סבון, טלנובלות. אני יכול להמשיך, אבל לא בא לי ללכלך. על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: ביפ. לא שאני מת על כל מה שהם משדרים, אבל בתור ברירת מחדל. ואני כמעט ולא צופה בטלוויזיה כיום. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: בממוצע שעה ביום. movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: אמריקן היסטורי X, חומות של תקווה, רוקי ובולווינקל, להטוטים אנליים 17. איזה סרט אתם הכי שונאים?: הצפייה שלי מאוד סלקטיבית, כך שאני לא שונא כמעט שום דבר שראיתי. אבל אני מתעב טרנדים שגדלו מעבר למה שהם אמורים להיות, כמו קומדיות נעורים, סרטי אימה ואדם סנדלר. הסרט שהכי הצחיק אתכם: אני כמעט ולא צופה בקומדיות, אבל כנראה הקומדיה הכי אהובה עליי היא Space Balls. הסרט שהכי דיכא אתכם: להטוטים אנליים 9. סיום עצוב למה שנראה כסיפור אהבה עם תוצאות ברורות. ואמריקן היסטורי X. אחת הפתיחות הכי טובות (אה... No pun intended... באמת!) ואחד הסיומים הכי טובים אך טרגיים. We are doomed... את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?: את הבחורה הראשונה שתהיה מוכנה לכך. בינתיים אני מסתפק בכלב שלי. וגם באחי, נגיד... את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בן 17 קומות?: הבוס שלי. תשובה בנאלית, אבל זו האמת. אני מוכן לסייע לו בכך אם ינתן לי פטור מענישה. את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: את אחי. אין כמו לשלוח אחרים לעשות את העבודה השחורה. פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: אדון אני מיליונר מטורף על סמים שזנח את בנו ומשחק עם חברו הטוב ביותר בתופסת הארדקור עם פטיש לדלעת. יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: נותנים לנזקקים. כמוני, למשל. נכון. נכון שאני חמוד?: לא. רגע, אתה נותן לי 150 ש"ח? טוב, אז כן. לא?: אל תתחיל שוב! קח את הכסף ות****ן מפה! ידעתי שאתם לא אוהבים אותי. נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: כן. אתה נמצא לא הרחק אחריה. נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: לא הקשבת בכלל, אה?