שאלון

שאלון../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

שטויות. שם\כינוי: גיל: מקום מגורים\אזור מגורים: מה? אה. מה אתם אוהבים לאכול?: מה אתם לובשים עכשיו?: מה עשיתם בקיץ האחרון?
: טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: איזה סרט אתם הכי שונאים?: הסרט שהכי הצחיק אתכם: הסרט שהכי דיכא אתכם: את מי
הו. את מי אתם הכי אוהבים?: את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?: את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: נכון. נכון שאני חמוד?: לא?: ידעתי שאתם לא אוהבים אותי. נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?:

DDN

New member
למה לא? אני אוהב כאלה

שטויות.שם\כינוי: דני/DDN (כאילו, דה?)גיל: 27.5מקום מגורים\אזור מגורים: תל אביבמה? אה.מה אתם אוהבים לאכול?: כריכים מורכבים. מה אתם לובשים עכשיו?: תחתונים.מה עשיתם בקיץ האחרון?: מבחן בתקשורת המונים, וחוצמזה כלום. טלויזיה לי.איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: מסע בין כוכבים (חלל עמוק תשע וVOYAGER)איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: ריאלטי למיניהם. על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: ערוץ 3, כי בטלויזיה עצמה אני רואה מכושפות והאלופה. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: זה טריקי, כי כיום אני עושה מרתון של סדרות (עברתי את מסע בין כוכבים וויאג'ר, עכשיו רואה מסע בין כוכבים חלל עמוק תשע, עוד סדרה שלמה ממתינה לי: זינוק לאתמול, והעונה השנייה של עקרות בית נואשות. אז כיום, כולל המרתון אני רואה ביום כ3 שעות טלויזיה. movie time:איזה סרט אתם הכי אוהבים?: הנסיכה הקסומה. איזה סרט אתם הכי שונאים?: "העולם החדש" - פעם ראשונה שגם נרדמתי בסרט וגם יצאתי באמצע מהקולנוע. הסרט שהכי הצחיק אתכם: שום דבר להפסיד. הסרט שהכי דיכא אתכם: טיטאניקאת מי הו.את מי אתם הכי אוהבים?: את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?: את ריצ'ארד מהתיכוןאת מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: את מקס, החתולה שלי, דא?פינת העיזרו לי.תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: השדון הירוק! (קרדיט לקווין קומיקס)יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: מה כבר אפשר לעשות ב150 ש"ח? מזמינים טייק-אווי ורואים עוד פרק של DS9נכון.נכון שאני חמוד?: אני כן, אתה לא
לא?: לא! ידעתי שאתם לא אוהבים אותי. אתה מאוד חכם. נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: ממש לא. אולי היא תהפוך לנסיכה בעתיד. נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: למה שתיעלם לנצח?

DDN

New member
עונה (ומתעצל למחוק את הלא ערוך)

(שעמרי יעשה את זה!) שטויות. שם\כינוי: דני/DDN (כאילו, דה?) גיל: 27.5 מקום מגורים\אזור מגורים: תל אביב מה? אה. מה אתם אוהבים לאכול?: כריכים מורכבים. מה אתם לובשים עכשיו?: תחתונים. מה עשיתם בקיץ האחרון?: מבחן בתקשורת המונים, וחוצמזה כלום. טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: מסע בין כוכבים (חלל עמוק תשע וVOYAGER) איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: ריאלטי למיניהם. על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: ערוץ 3, כי בטלויזיה עצמה אני רואה מכושפות והאלופה. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: זה טריקי, כי כיום אני עושה מרתון של סדרות (עברתי את מסע בין כוכבים וויאג'ר, עכשיו רואה מסע בין כוכבים חלל עמוק תשע, עוד סדרה שלמה ממתינה לי: זינוק לאתמול, והעונה השנייה של עקרות בית נואשות. אז כיום, כולל המרתון אני רואה ביום כ3 שעות טלויזיה. movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: הנסיכה הקסומה. א יזה סרט אתם הכי שונאים?: "העולם החדש" - פעם ראשונה שגם נרדמתי בסרט וגם יצאתי באמצע מהקולנוע. הסרט שהכי הצחיק אתכם: שום דבר להפסיד. הסרט שהכי דיכא אתכם: טיטאניק את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?: את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?: את ריצ'ארד מהתיכון את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: את מקס, החתולה שלי, דא? פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: השדון הירוק! (קרדיט לקווין קומיקס) יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: מה כבר אפשר לעשות ב150 ש"ח? מזמינים טייק-אווי ורואים עוד פרק של DS9נכון.נ כון שאני חמוד?: אני כן, אתה לא לא
לא?: לא! י דעתי שאתם לא אוהבים אותי. אתה מאוד חכם. נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: ממש לא. אולי היא תהפוך לנסיכה בעתיד. נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: למה שתיעלם לנצח?

Aeon

New member
יאללה, נו...

שטויות שם: מיטל. גיל: 22. מקום מגורים: גבעתיים. מה? אה. מה אתם אוהבים לאכול?: מקסיקני. מה אתם לובשים עכשיו?: פיג'מה. מה עשיתם בקיץ האחרון?: הרגתי בחורה בתאונת דרכים, ועכשיו אבא שלה מנסה לרצוח אותי. טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: CSI Miami. איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: (אחת
) האלופה. על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: אקסטרה הוט. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: 5 שעות. movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: The Exorcist. איזה סרט אתם הכי שונאים?: (אחד
) Son of the Mask. הסרט שהכי הצחיק אתכם: Clerks 2. הסרט שהכי דיכא אתכם: בכיתי בסופרמן אם זה נחשב... את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?: ברוס ווין וסקובי דו. את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?: פיטר פרקר ב - 3 (לא יכולה לחכות כבר...) את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: אחי. פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: dope gob. יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: קונים את קומיקאזה. נכון. נכון שאני חמוד?: מקסים. לא?: מה לא? ידעתי שאתם לא אוהבים אותי.: אה גם אני... חחח איזה קטע! נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: נכון! רק קרמיט שולט! נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: אתה יכול לחתום לי על זה

Lion_Heart

Well-known member
גם אני רוצה

שטויות. שם\כינוי: אלון או tkui גיל:30 מקום מגורים\אזור מגורים: ראשון לציון מה? אה. מה אתם אוהבים לאכול?: חתולים. . .לא .. . .לא באמת אני אוהב לאכול סושי מה אתם לובשים עכשיו?:חולצה ובוקסרס מה עשיתם בקיץ האחרון?:הקיץ הזה? או שלפני? טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?:בוא נחשוב יש את lost, the pretender , transformers , dead like me , joan of arcadia, wonderfalls ,lois and clarck,manimal, animaniacs, freakazoid, and these are just afew of my favorit things איזה תוכנית אתם הכי שונאים?:האנטומיה של גריי , האלופה על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: או playboy או החיים הטובים כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?:שעה שעתיים movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?:inherit the wind ובעברית "משפט הקופים" ו bang bang you're dead ! סרט ששינה לי את השקפת החיים איזה סרט אתם הכי שונאים?:אפקט הפרפר 2, חדשות הספנות, ai , blair witch project הסרט שהכי הצחיק אתכם: mystery scince theatre 3000 the movie הסרט שהכי דיכא אתכם: final fantasy לא הבנתי למה הוא היה חייב למות בסוף את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?:החברה שלי את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?:הבוסית שלי ואם היא כבר קופצת אז שתיקח איתה סדן את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?:לרוב אני נשלח למשימות נועזות אלה פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק:מושמוש יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?:מה שכל בן ישראל טוב וכשר יעשה איתם, סמים וזונות ! נכון. נכון שאני חמוד?:אז זהו. . . לא?:אולי? ידעתי שאתם לא אוהבים אותי.: עלית עלינו נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?:למה להשמיד שאפשר להשתמש בה בתור נשק יום הדין !(צחוק מרושע) נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?:מי אתה שוב?

Artoo Detoo

New member
אני יענה

שטויות שם: תום גיל: 15 מקום מגורים: רמת-גן מה? אה מה אתם אוהבים לאכול? הרבה ג'אנק, שבקושי יוצא לי לאכול מה אתם לובשים עכשיו? גופייה ומכנסי שלושת רבע. מה עשיתם בקיץ האחרון? הרבה בבריכה על איזה ערוץ הטלויזיה שלכם בדרך-כלל נשארת? yes2, 22 כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום? הטלויזיה בחדש פועלת רוב הזמן, ולרוב אני צופה במבטים חטופים Movie Time איזה סרט אתם הכי אוהבים? יש הרבה, אני חושב ששודדי הקאריביים. פשוט סרט מהנה. אבל יש עוד הרבה כמו קינג קונג, באטמן מתחיל, ועוד (אין סרט שאהוב עליי במיוחד). איזה סרט אתם הכי שונאים? לא עולה לי כרגע לראש, אבל יש כאלה שאני לא אוהב, אין אחד שהוא במיוחד שנוא עליי. הסרט שהכי הצחיק אתכם: ממש לא עולה לי לראש, אני רואה יותר מידי סרטים ככה שאני לא זוכר. הסרט שהכי דיכא אתכם: קאטוומן. את מי? את מי אתם הכי אוהבים? את המשפחה והכלב. את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות? מספר ילדים מהכיתה שלי ומנהיגי טרור אחרים, ו-17 קומות זה נמוך מידי. את מי תשלחו להרוג את הג'וק במטבח? בדרך כלל את עצמי או את אבא... פינת העיזרו לי תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: Demonic Surfer יש לי 150 ש''ח ואני לא יודע מה לעשות איתם, מה עושים? קונים את המארז הראשון של Batman TAS נכון נכון שאני חמוד? לא לא? לא נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה? לא נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח? לא

spidey 82

New member
..........................

שם\כינוי: תומר גיל: 24 (אה... היום...) מקום מגורים\אזור מגורים: במקום שרגל אדם לא דרכה בו מזה שנים - חדרה. מה? אה. או... מה אתם אוהבים לאכול?: כל מה שלא חריף מדי, נוטף שמן או נראה כמו משהו שלפני רגע נפרד מאמא שלו. בעיקרון פיצה. מה אתם לובשים עכשיו?: כלום, סוטה. מה עשיתם בקיץ האחרון?: מה שאני עושה בד"כ - עבדתי, למדתי, קראתי, גלשתי, ביצעתי את זממי בנמלה. טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: מה שמשודר כרגע בארץ - 'המגן'. בכלל - 'המגן' ו'לוסט'. איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: כל הערוצים המסחריים, ערוץ 1 (לא יעזור להם שהסימפסונס משודרת שם. והשיבוץ המחפיר של סטארגייט, בכלל...), טלנובלות, ערוץ הבידור הישראלי, תוכניות מקור ישראליות בערוץ 3, טלנובלות, מרבית מה שמשודר בערוץ 3, ויוה, סחיטת המנויים הדיגיטליים באמצעות המצאות "חדשניות" כמו VOD, אופרות סבון, טלנובלות. אני יכול להמשיך, אבל לא בא לי ללכלך. על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: ביפ. לא שאני מת על כל מה שהם משדרים, אבל בתור ברירת מחדל. ואני כמעט ולא צופה בטלוויזיה כיום. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: בממוצע שעה ביום. movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: אמריקן היסטורי X, חומות של תקווה, רוקי ובולווינקל, להטוטים אנליים 17. איזה סרט אתם הכי שונאים?: הצפייה שלי מאוד סלקטיבית, כך שאני לא שונא כמעט שום דבר שראיתי. אבל אני מתעב טרנדים שגדלו מעבר למה שהם אמורים להיות, כמו קומדיות נעורים, סרטי אימה ואדם סנדלר. הסרט שהכי הצחיק אתכם: אני כמעט ולא צופה בקומדיות, אבל כנראה הקומדיה הכי אהובה עליי היא Space Balls. הסרט שהכי דיכא אתכם: להטוטים אנליים 9. סיום עצוב למה שנראה כסיפור אהבה עם תוצאות ברורות. ואמריקן היסטורי X. אחת הפתיחות הכי טובות (אה... No pun intended... באמת!) ואחד הסיומים הכי טובים אך טרגיים. We are doomed... את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?: את הבחורה הראשונה שתהיה מוכנה לכך. בינתיים אני מסתפק בכלב שלי. וגם באחי, נגיד... את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בן 17 קומות?: הבוס שלי. תשובה בנאלית, אבל זו האמת. אני מוכן לסייע לו בכך אם ינתן לי פטור מענישה. את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: את אחי. אין כמו לשלוח אחרים לעשות את העבודה השחורה. פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: אדון אני מיליונר מטורף על סמים שזנח את בנו ומשחק עם חברו הטוב ביותר בתופסת הארדקור עם פטיש לדלעת. יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: נותנים לנזקקים. כמוני, למשל. נכון. נכון שאני חמוד?: לא. רגע, אתה נותן לי 150 ש"ח? טוב, אז כן. לא?: אל תתחיל שוב! קח את הכסף ות****ן מפה! ידעתי שאתם לא אוהבים אותי. נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: כן. אתה נמצא לא הרחק אחריה. נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: לא הקשבת בכלל, אה?

Aeon

New member
../images/Emo70.gifHappy Fu**in' Birthday

מזל טוב והרבה יום הולדת שמח

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמזל טוב מייט =]

מי יתן ןחייך יהיו רצופים בקומיקס

sexy69g

New member
לא מעמינה שאני עושה את זה!!!

שם\כינוי: sexy69g גיל: אף פעם אל תישאלו אישה מה הגיל שלה (בכל מקרה היא לא תגיד את האמת) מקום מגורים\אזור מגורים: מקום חשוך, עפל ומפחיד! מה? אה. מה אתם אוהבים לאכול?: פיצה, עוגת גבינה. מה אתם לובשים עכשיו?: כלום מה עשיתם בקיץ האחרון?: דרסתי איזה איש והשלכתי את הגופה לים. טלויזיה לי. איזה תוכנית אתם הכי אוהבים?: כל מיני אנימות יפניות (לא זוכרת השמות שלהם) איזה תוכנית אתם הכי שונאים?: טלנובלות כמובן על איזה ערוץ הטלוזייה שלכם בדר"כ נשארת?: mtv , ערוצי ילדים למיניהם, ארוץ אנימה. כמה זמן אתם רואים טלויזיה ביום?: לא הרבה. movie time: איזה סרט אתם הכי אוהבים?: אקס-מן 2, להרוג את ביל. איזה סרט אתם הכי שונאים?: כל סרט של ג'וליה רוברטס. הסרט שהכי הצחיק אתכם: כל סרט של ג'קי צ'אן הסרט שהכי דיכא אתכם: במבי (אמא שלו מתה) את מי הו. את מי אתם הכי אוהבים?: את עצמי את מי אתם רוצים לראות קופץ מבניין בעל 17 קומות?: יש לי רשימה ערוכה מאוד! את מי תשלחו להרוג את הג'וק שבמטבח?: את עצמי פינת העיזרו לי. תמציאו שם חדש לגובלין הירוק: היצור המעצבן יש לי 150 ש"ח ואני לא יודע מה לעשות איתם,מה עושים?: 150 ש"ח זה לא מספיק אני רוצה יותר אבל עם כבר אז היתי קונה כמה חוברות קומיקס חדשות. נכון. נכון שאני חמוד?: ??? לא?: ??? נכון שהצפרדע המשוגעת מעצבנת ואתם רוצים להשמיד אותה?: למה דווקה אהבתי את השיר נכון שאתם עצובים שאני הולך להעלם לנצח?: o.k. ?

למעלה