שאלון

שאלון../images/Emo11.gif

לקוח מפורום היהודים!! (ורק אלוהים יודע מה עשיתי שם
) הכי מצחיק\ה: הכי ישר\ה: הכי פנאט\ית: הכי קרוב\ה: הכי עמוק\ה: הכי רשע\ית: הכי ציני\ת: הכי לא ציני\ת(?) : הכי מציף\ה: הכי שקט\ה: הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]: הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]: הכי ותיק\ה: הכי חדש\ה: ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום? למלמלמ בכיף שיהיה לכם!!

חעחעחעחע שאלון קשה../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif

*מנסה* הכי מצחיק\ה: לא יודעת הכי ישר\ה: כולן
הכי פנאט\ית: לא יודעת הכי קרוב\ה: אמממ אודליה אני מניחה, אני הכי מכירה אותה הכי עמוק\ה: מה? הכי רשע\ית: אין כזאת
הכי ציני\ת: לא נראה לי שיש כזאת... הכי לא ציני\ת(?) :.... הכי מציף\ה: אמממממ חוחוחו הכי שקט\ה: אני
הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]: לא יודעת הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]: כנ"ל הכי ותיק\ה: חוחוחו מי שהגיעה לפורום ראשונה
הכי חדש\ה: לא יודעת... ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום? שהכרתי בנות מדהימות

skaatushonet

New member
עונהנהנה

*קרן יפיופה שלי!!!* הכי מצחיק\ה:אמממממ הכי ישר\ה:אורטלי נראה ליייי הכי פנאט\ית:מה זה? הכי קרוב\ה:אורטלי/קרןןןן הכי עמוק\ה:ההראלית/שלומית הרשלצית... הכי רשע\ית:אין כזאת כולם מאמייים הכי ציני\ת:אמממממממ יעל?חחח סתם... הכי לא ציני\ת(?) : ? הכי מציף\ה:אמממ אני? הכי שקט\ה:הכי שקטה....לא יודעת הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]: לא זוכרת כבר...חחח הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]: אין לי שמוץ הכי ותיק\ה: יעל/לי הכי חדש\ה: אממממממ ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום?אתןןןןןןןןןןןןן

i love skat

New member
../images/Emo36.gifאניי../images/Emo26.gif

הכי מצחיק\ה:חח..כל פעם מישהי\ו אחר\ת..
הכי ישר\ה:תמי.
הכי פנאט\ית:חח..מה זה
הכי קרוב\ה:מיתר,תמי..חח..קצת אודליה..
הכי עמוק\ה:תמי ושלומית הכי רשע\ית:אין..
הכי ציני\ת:יעל וגל הכי לא ציני\ת(?) :אורטל..
הכי מציף\ה:לא יודעת הכי שקט\ה:אין לי שמץ הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]:לא יודעת איפה כולם גרים..אבל אני מניחה שמיתר הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]:אודליה...
הכי ותיק\ה:ליי,יעלי,אני..
חח סתם
הכי חדש\ה:הנשמה של הילארוש-חחחח
ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום? קשרים חדשים, ילדיםחמודים..

נענה גם../images/Emo11.gif

הכי מצחיק\ה: למלמלמלמלמלמלמ לודעת הכי ישר\ה: לודעת
הכי פנאט\ית: אממממממ לודעת
הכי קרוב\ה: גל?
הכי עמוק\ה: לודעת
הכי רשע\ית: ליוש
היא לא אוהבת אותי יותר
הכי ציני\ת: אני?
הכי לא ציני\ת(?) : ליוש הכי מציף\ה: תפוז אנשים מודיע
הכי שקט\ה: לודעת
הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]: אינלי שמץ
הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]: כנ"ל הכי ותיק\ה: למלמ אני
הכי חדש\ה: לודעת
ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום? אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ האדום!!!

skaatit 1

New member
עונה...../images/Emo9.gif

הכי מצחיק\ה:תמי....קרועההההה
הכי ישר\ה:אודליההההההההההההה
הכי פנאט\ית:לא יודעת... הכי קרוב\ה:אודליה ותמי..חחח
הכי עמוק\ה:לא יודעת..תמי?
הכי רשע\ית:גל...לא כותב כאן...
הכי ציני\ת:לא יודעת...
הכי לא ציני\ת(?) :אודליה!!!!
הכי מציף\ה:אממ...נחשוב על זה שנתיים..
הכי שקט\ה:לי...חחח
הכי קרוב\ה [מבחינה פיסית-מקומ מגורים]:ליאור...חיפה
הכי רחוק\ה [מבחינה פיסית-מקום מגורים]:אודליה..נראה לי..
הכי ותיק\ה:לייייייייי
הכי חדש\ה:לא יודעת...
ולסיומסיומת :) מה הדבר הטוב ביותר שיצא לך מהפורום? להכיר בנות כאלה מתוקותתתתת!!!!!!! כמו אודליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skaatushonet

New member
אורטליייייייייייי

את יודעת כמה אני אוהבת אותך?????? ככה:
מושלמת

skaatit 1

New member
אני אוהבת אותך כמו מה שאני יעשה

לך עכשיו במסן....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההראלית

New member
תשובותי החכמות:

הכי מצחיקה- אממ אורטלוש ואודליה הכי פנאטית- נו אני זה ברור הכי קרובה- אורטל ואודליה ואביבה הכי רחוקה- הראלוש הכי ותיקה- אממ מנהל הפורום אני חושבת הכי חדשה- וואו יש הרבה אני מבינהם מה הדבר הטוב שיוצא לי מהפורום- להכיר אנשים נפלאים, לדבר איתם ולהיות איתם בקשר, ולהוציא את עכל אשר יושב על הלב

למעלה