שאלון

קטרפי

New member
שאלון ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

מה הקללה האהובה עליך? אתה משתמש במילה סבבה? מה המצברוח שלך עכשיו? מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מה אתה עושה כשמשעמם לך? כמה פעמים הלכת לשירותים היום? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

קטרפי

New member
אנע ../images/Emo98.gif../images/Emo110.gif

מה הקללה האהובה עליך? אויש תמותו כבר אתה משתמש במילה סבבה? כה מה המצברוח שלך עכשיו? מלא בגעגועים מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללכת לצבא מחר מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לראות את ****
(אבל אי אפשר כי היא חולה
)
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? צבא מה אתה עושה כשמשעמם לך? הולך לשחק במחשב \ שומע מוזיקה \ מתקשר למישהו \ סתאם נשכב על המיטה ובוהה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא ספרתי אבל לא הרבה גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כה גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא (לדיכאון שלי יש סיבה....) איך אתה פותר את זה? מדבר עם ****
מה גורם לך להרגיש בחילה? שאימא שלי אומרת לי לעשות משהו בפעם ה4576045765 (וזה לא שאני לא מבין, אבל היא לא מבינה שאני מבין) מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שהפגישה עם הקב"ן מחר תהייה סבבה על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כול השאלונים ספר על פדיחה לפני כמה שבועות בטירונות המפקד ניכנס לאוהל (והיה צריך לקום) ואני לא ראיתי אותו ונכנסתי למיטה במקום לצאת ממנה תוך כדיי כך שאני שר חג פורים חג פורים
ורק אז ראיתי אותו.... ניראה לי הייתי ככה קרוב לחטוף שבת
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברור האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אני מדמיין הכול איך אתה מביע אהבה? תלוי למי וכמה אהבה פעם נרדמת באמצע שיעור? ברור אתה עושה שיעורי בית? אין לי יותר שיעורי בית וגם שהיה לי לא עשיתי אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדל מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני יומיים שראיתי את ****
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? גאד, לא
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? סיימתי לענות על השאלון המפגר הזה

TziMHoNoa

New member
נמנמנמ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מה הקללה האהובה עליך? נבלה. אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים.. מה המצברוח שלך עכשיו? טוב. תודע =] מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לישון. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון. >< מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מתמטיקה. מה אתה עושה כשמשעמם לך? קוראת או משו. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא ספרתי
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא הרבה.. איך אתה פותר את זה? זה עובר לבד.. מה גורם לך להרגיש בחילה? אנשים רעים. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לודעת.. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? לודעת.. ספר על פדיחה: נממ.. >< זרקתי משו על המורה למדעים, בטעות. פעמיים
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כע. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? כע. או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? לודעת. פעם נרדמת באמצע שיעור? כע. אתה עושה שיעורי בית? בכיתה. אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כע. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? יומחמישי.

«NAngel»

New member
עונה, שאלון ממש סבבה הפעם../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

מה הקללה האהובה עליך? חחח "לכי תזדייני".. זה כזה לא קללה...זו הקללה היחידה שאני צוחקת כל פעם ממנה, אז אני מתה עליה! אתה משתמש במילה סבבה? בערך... יותר בסבב... מה המצברוח שלך עכשיו? דכאון. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד לביוטכנולוגיה מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להיות עם נדב מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ביוטכנולוגיה! מה אתה עושה כשמשעמם לך? מעצבת בגדים וכותבת מילים של שירים.. (לא שירים שלי, אני לא כזאת כשרונית) כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא סופרת... בטח 4-5 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כן.. לבד זה מדכא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?
כן איך אתה פותר את זה? בוכה לחברות שלי או חושבת איך להתאבד... דרכים מקוריות כאלה מה גורם לך להרגיש בחילה? סוגים מסויימים של אוכל, וריח של שירותים ציבוריים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שנדב יחזור לארץ, ושילך לי טוב בביוטכנולוגיה על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? האמת? זה באמת שאלון נחמד! ספר על פדיחה - אממ.. ירדתי על המורה שלי והוא היה מאחורי? קורה לי הרבה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? קורה לי הרבה איך אתה מביע אהבה? בשמחה מתפוצצת, חיוכי ענק לבן אדם שאני אוהבת, מיליארד שיחות טלפון, אני תמיד שם בשבילו... ואומרת לו שאני אוהבת אותו (הבעיה היחידה היא שאני מחליפה אהבות כמו גרביים, ולא, הכוונה היא לא שאני מחליפה גרביים פעם ב-, ההפך
) פעם נרדמת באמצע שיעור? לא.. אי אפשר אצלנו בבצפר אתה עושה שיעורי בית? כן. לפעמים. על מי אני עובדת? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא...... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? כשהכרתי את נדב תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אממ לא

../images/Emo90.gifזה שאלון קצת מוזר../images/Emo111.gif

מה הקללה האהובה עליך? פאק... ובדורגי אני לא ממש מקללת.. ואם כן אז בכוונה טובה =] אתה משתמש במילה סבבה? ברור!!! מה המצברוח שלך עכשיו? סבבה =] מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לקום מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לא יודעת... מה אתה עושה כשמשעמם לך? מדברת עם אנשים, קוראת סםר, שומעת מוזיקה, הולכת לשומר הצעיר כמה פעמים הלכת לשירותים היום? בנתיים פעם אחת גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא!! כל רגע שיש לי בית רק לעצמי זה כייף=] גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים רחוקות.. אבל ממש רחוקות איך אתה פותר את זה? כותבת, צוחקת מה גורם לך להרגיש בחילה? דברים איכסיים..P= מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אין לי מושג על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? מאיפה לי ספר על פדיחה! אההה... לא יודעת האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברור האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? ואל אופקורס או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא... איך אתה מביע אהבה? כותבת, אומרת ועוד הרבה פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? בדכ כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן " דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים" מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אין לי מושג.. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? כן ולא רוצה לדבר על זה אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? לא רוצה לדבר על זה

darkness calls

New member
עונה=]

מה הקללה האהובה עליך? בלאט אתה משתמש במילה סבבה? יאפ מה המצברוח שלך עכשיו? לא בסט מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד מתמטיקה.. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לנסוע לת"א!! מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? להיות לבד מנותקים מכולם ובמקום סתמי כזה. כמו מרפאת שיניים. מה אתה עושה כשמשעמם לך? מציירת\כותבת\מדברת עם אנשים\רואה טלוויזיה.. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא יודעת.. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? יאפ גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? יאפ איך אתה פותר את זה? נפגשת עם חברים שלי מה גורם לך להרגיש בחילה? דגים ודם מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אושר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? שלא צריך לחשוב יותר מדי P: ספר על פדיחה אין האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? יאפ האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אממ.. איך אתה מביע אהבה? המון חיבוקים וצומי =] פעם נרדמת באמצע שיעור? יאפ.. כל שיעורי גאוגרפיה בשנה שעברה
אתה עושה שיעורי בית? יאפ אתה רואה את חצי הכוס המלאה? הכל במידה מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אממ.. יום ראשון =] תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא! :S אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

DARk lies

New member
אני../images/Emo9.gif

מה הקללה האהובה עליך? "סתמי יא שרמוטה". אני אומרת את זה כל הזמן לחברה שלי
אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים. מה המצברוח שלך עכשיו?עצב. געגוע.;[ מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לחיות. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? למות. אבל לפני זה לפגוש אותו;[ מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? אהובה טאוגר. מה אתה עושה כשמשעמם לך? זורק עליה ניירות:] כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעמיים.
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן. איך אתה פותר את זה? שתקו נו. מה גורם לך להרגיש בחילה? אמ. אהובה! איכ. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לפגוש אותו... על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?קצרים ונחמדים כאלה. ספר על פדיחה. פעם אחת סיפרתי לחברה שלי כמה אהובה[מורה, כיינו בשאלות קודמות
] יכולה להיות בת זונה, והיא בדיוק היתה מאחורינו והיא שמעה והאשימה את חברה שלי, לא אותיXD האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? דה. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? רק את. איך אתה מביע אהבה? הממ
פעם נרדמת באמצע שיעור? להה. אתה עושה שיעורי בית? כשמתחשק לי. אתה רואה את חצי הכוס המלאה?תלוי מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? ביום שישי. אוווו
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?^

מורן 1986

New member
מהההה../images/Emo35.gif

|בלנוד|המורה שלך
האשימה
את חברה שלך
על טעות שלך ולא עשית כלום ????? אני גאה בך
חחחח

coockiemonster

New member
אונכי

מה הקללה האהובה עליך? בנזונע אתה משתמש במילה סבבה? כה מה המצברוח שלך עכשיו? מ...סביר=/ מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללכת לשיעור בטמתיקע מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?ללכת לדן ולעבור לגור אצלו מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?אחה"צ ריק מה אתה עושה כשמשעמם לך?טוחנת אוכל וקוראת כמה פעמים הלכת לשירותים היום?3 כולל הבוקר!! גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כה, חיים ריקים מתוכן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא איך אתה פותר את זה?מתקשרת אליו, אבל הוא גם בדיכאון עכשיו.... מה גורם לך להרגיש בחילה?ריח של אוכל מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לראות את ## מול העיניים על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?שאלוניםם של כה ולא ספר על פדיחה יש יותר מידי, כל החיים שלי, אנלא שמה זין אז באמת כל החיים שלי הם פאדיחה אחת גדולהההה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כה והם גורמים לי לבכות האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא זה בסיידר, תומכת בך....לכולנו יש אשליות איך אתה מביע אהבה? הרבה דרכים, מילים דברים קטנים וכאלה... פעם נרדמת באמצע שיעור?לא אתה עושה שיעורי בית?לאא אתה רואה את חצי הכוס המלאה?בד"כ בזמן האחרון לא ממש... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?דיי מזמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לאאאאאאא (ווכס!!) אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? בעעעעעעעעעעע

MI§§ING

New member
תשובותי

מה הקללה האהובה עליך: אין לי משהו מועדף אתה משתמש במילה סבבה: כן מה המצברוח שלך עכשיו: מצויין מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו: ללמוד מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו: להיות במפגש פורום מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך: יש הרבה דברים כאלו נתחיל בשיעור סוציולוגיה..... מה אתה עושה כשמשעמם לך: תלוי במצב רוח שומעת מוסיקה/ קוראת ועוד... כמה פעמים הלכת לשירותים היום: אני לא סופרת דברים כאלו גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית: לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה: אני תמיד יודעת למה רע לי איך אתה פותר את זה: מדברת עם אנשים שאני אוהבת מה גורם לך להרגיש בחילה: בשר, אנשים מסוימים, אוכל מטוגן ועוד כמה דברים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו: שאני אמשיך לחייך כל הזמן =) על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות: קצרים ספר על פדיחה:היו לי המון פאדיחות ואף אחת מהן לא מעניינת במיוחד האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים: כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך: גמני, מוסיקלית? עידן אתה רוצה לספר לנו משהו על הזהות המינית שלך?, בעצם עזוב אל תספר איך אתה מביע אהבה: בדרכי שלי פעם נרדמת באמצע שיעור:יש מצב אתה עושה שיעורי בית: כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה:משתדלת מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי: כרגע תפסת פעם את ההורים שלכם על חם: מממ לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו: כלום וכלום

מורן 1986

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מה הקללה האהובה עליך?
יא בן זונה
כוס אמאאמאמאמ ש'ך
יא מננאיק מזדיין
אוכל בתחת
לך חפש
מי ינענע אותך
חח
סתם
נראה לכם
למה שאני אקלל
אתה משתמש במילה סבבה? כל כךךךךך
מה המצברוח שלך עכשיו? חרמני
במיוחד
...חחחחחחח
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ביד,
סתם
..... לא בא
לי ללכת
להביא לי
לשתות
ואני צמאה
פחד
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?
ביד חחחחחח
בא לי לשתות
ואין
מי שיביא לי קולה דיאט
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?
הסטוריה
דה
מה אתה עושה כשמשעמם לך?
ביד
... חח
סתם
... כבר לא מצחיק
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 16
אין
אין
אין
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אם זה
היה
אחר צהריים חשוך
לא
הייתי
לבד בבית
....
חחחח
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא
(אגב
, שמעתי שמי
שראה רוח
רפאים
נכנס בדרך כלל
לדיכאון
)
איך אתה פותר את זה? אני
אף פעם
לא
בדיכאון
אבל שוקולד
זה פתרון
טוב
לכל דבר
...חח
מה גורם לך להרגיש בחילה? דברים
מגעילים
כמו ג'וקים
למשל
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אושר
ועושר
בריאות
והצלחה
... ושכל
חלומותיי
ייתגשמו
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? מי אמר שאני אוהבת
לענות
על שאלונים
ספר על פדיחה- אממממ
היה לי היום
פאדיחה
פאדיחתית
אבל עזבו
...חח
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כל כךךךךך
לא רק אנשים
אלא
גם רגעים
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?
ממתי עידן

מורן 1986

New member
המשך ../images/Emo6.gif

|
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?
ממתי עידן
מוסקלית
איך אתה מביע אהבה? ע"י נשיקה
, חיבוק
או
בדרך
הישנה והטובה
...
חחחח
פעם נרדמת באמצע שיעור? יותר
נכון
להגיד "שיעורים"
אתה עושה שיעורי בית? נהגתי
להכין
- לפעמים
...חחחחח
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כמובן
במיוחד
כשהיא מלאה
במשו
טעים
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני
כשעה וחצי.
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אבל
לא
תפסתי:-\

קטרפי

New member
:-\../images/Emo110.gif

אני לא כתבתי את השאלון הזה, אני רק גנבתי אותו ושמתי בפורום. אני אף פעם לא כותב

LoVe EbOnY

New member
שלי

מה הקללה האהובה עליך? לא אוהב לקלל אבל-שיאנסו אותך ערבים!!! אתה משתמש במילה סבבה?לפעמים... מה המצברוח שלך עכשיו?חרא...אני עייף ואני יודע שאני לא אצליח לקום בבקר... מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לישון.. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לצאת עם חברים.. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?המורה למתמטיקה... מה אתה עושה כשמשעמם לך?או מצייר או מדבר עם עצמי(סתם סתם)... כמה פעמים הלכת לשירותים היום?אחת או שתיים...- נראה לך שאני סופר?! גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא קרה לי אף פעם ת'אמת... גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תשאלו את החברים שלי.....חחחחח....הם סובלים מזה... איך אתה פותר את זה?נשאר בדיכי עד יום למחרת וככה זה ממשיך עד יום שישי... מה גורם לך להרגיש בחילה?אם אני אוכל הרבה שוקולד חלב... מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?שאני לא אהיה עייף בבקר.. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות???? ספר על פדיחה לא זוכר בדיחות... האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? לא ממש! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?לא!!! איך אתה מביע אהבה?פשוט אומר את זה... פעם נרדמת באמצע שיעור?פעם???אלף! אתה עושה שיעורי בית?כן.. אתה רואה את חצי הכוס המלאה?לא ...תמיד את הריקה...מה יש לתקן! מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?שבוע שעבר...היה חופש כל השבוע!!!! תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לא...יאק... אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

Tinkerblack

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo111.gif|גנון צפונבונית|

מה הקללה האהובה עליך? מיותר לשאול אפילו לך למצוץ כונן
אתה משתמש במילה סבבה? אממ מעדיפה ת'מילה פצצות
מה המצברוח שלך עכשיו? מאוכזבת
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללכת ללמוד
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לחבק את בלונדה חזק חזק עד שהמוח הקטן שאין לה יצא החוצה :p או פשוט לחבק אוהת חזק חזק ולהתחיל ת'גנון
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? זמן לשון?
מה אתה עושה כשמשעמם לך? שרה וכותבת
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעמיים
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אממ תלוי באיזה יום זה
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? אני מלכת הדכאונות
איך אתה פותר את זה? אין תגובה
מה גורם לך להרגיש בחילה? לחשוב על המילה ברונכיט
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שאני אפסיק להיות חולה
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? קצרים ולעניין
ספר על פדיחה ... הלכתי למסיבת קיבצניקים לבושה כפקצה
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן גם אני
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? עידן אתה בן... ולא...
איך אתה מביע אהבה? חיבוק ליטוף, נשיקה, מתנה מכתבים
פעם נרדמת באמצע שיעור? כיתה ה' הייתי חולה
אתה עושה שיעורי בית? לרוב לא
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? חחח לא היית שואל את זה אפילו אם היית מכיר ואתי
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? ואו אמממ אמממ אממ כשעברתי בית ספר
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איוו
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? איוו

YaEloNeT

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

גנון צפונבון(ה)-כי רק לנו יש תרכיז סמדר, והמונה

Tinkerblack

New member
מחלה

שאני חולה בה די הרבה לאחרונה אי אפשר לנשום וכל זה אין אוויר משתעלים ועוד לפעמים זה נגרם כתוצאה מהרבה אבק שנמצא לידך

למעלה