שאלון

קטרפי

New member
שאלון ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

1. כמה שנים אתה חי? 2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ? 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? 14. כמה שיניים יש לך? 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? 16. מה מספר המזל שלך? 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? 21. מה דעתך על בני גורן? (;[) 22. מה דעתך על פסים בשער? 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? 25. יש לך גבות? אם כן, איך? 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון? 27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי? 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך? 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? 30. איך חזירים עפים? 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? 32. מה הספר האחרון שקראת? 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..) 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? 37. ברררר!!!!!11 38. אז...משלומך? 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? 41. מה דעתך על משבצות? 42. מה צבע הים? 43. בא לך להרביץ ליהושוע? 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? 45. מה הלבוש האהוב עלייך? 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? 48. מהו האייקון השנוא עליך? 49. נכון שאתה מאוהב? 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? 51. נכון שלא תקבל? 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? 55. זהו, נגמר! נהנת?

קטרפי

New member
כי משעמם לי ../images/Emo98.gif../images/Emo110.gif

1. כמה שנים אתה חי? 17 2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתלבש 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? ליראות את **** 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? תלוי איזה טלנובלה, אם זה עוגייה מעבר לפינה אז שהוא גאון. בעצם הוא כן ליידי. עידן, אתה גאון!!!! 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? הפציפיסטים 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? אורביטול. (זה מסריח) 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? יש לי מספיק ואין לי מה להדפיס 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? מה שלומו 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? אמרו לי פעם אבל שגחתי 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ? שם פרחים בשיער וקופץ כמו ארנבון 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? בלבבלבלבללבלבללב (רעש של בועות יענו) 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? חצי 14. כמה שיניים יש לך? אמור להיות 32 אבל לא ספרתי 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? פעם 16. מה מספר המזל שלך? 4 ו17 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? לא 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? לא 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? לא 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? כן בגלל שיר 21. מה דעתך על בני גורן? (;[) אני יודע מה רוב הפורום יענו אבל אני לא צריך לשמוע אותו יותר 22. מה דעתך על פסים בשער? די פאקצי למען האמת 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? ביום ראשון בדרך הבית אחד מהם כמעט הרביץ לי עם התמרור שלו! ילד חצוף 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? נממ, עדיין לא שמעתי היום 25. יש לך גבות? אם כן, איך? כה, כי לא מרטתי אותם 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון?
27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי? לא, וכן אני פסיכי עובדה שמשחררים אותי מהחמ"צ על נפשי 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך? חמודות ביותר 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? לא חמודים ביותר 30. איך חזירים עפים? עם כנפיים, כמו החזיר מהעטיפה של הדיסק של פינק פלויד 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? עוגייה 32. מה הספר האחרון שקראת? פייי מזמן לא יצא לי.... בזמן האחרון לקרוא משום מה עושה אותי עייף 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..) מלפפונים זה טעים, כול השאר לא 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? כה 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? בערך שעתיים וחצי בטלפון, אני מתאר לעצמי שזה לא הרבה יחסית לאנשים אחרים פה בפורום. בפלאפון אני לא מדבר הרבה כי יש קרינה 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? סיפורי מוש 37. ברררר!!!!!11 לא קר מה את רוצה 38. אז...משלומך? הכול יהיה סבבה עד יום ראשון 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ כי את פה שואלת את השאלות (תדמיינו חדר סגור עם מנורה תלוייה מתנדנדת) 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? נעלי בית (להה) 41. מה דעתך על משבצות? תלוי איפה 42. מה צבע הים? שקוף 43. בא לך להרביץ ליהושוע? מי, סבא שלי¿ ממש לא 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? לא, ואומרים פלינדרומי 45. מה הלבוש האהוב עלייך? חולצות שחורות, ג`ינסים גזורים שרוואלים 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? לא 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? כהה 48. מהו האייקון השנוא עליך?
49. נכון שאתה מאוהב? כהה
50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? כה 51. נכון שלא תקבל? לא, הנה יש עוד 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? עד שנימאס להם לגדול והם מחליטים להישאר באותו גיל כמו שאני החלטתי להישאר בן 17 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? לא מנוי 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? הבטן והשיניים 55. זהו, נגמר! נהנת? מאוד, תבואי כול יום

slallum

New member
And I feel I'm going down down down

down downnn... 1. כמה שנים אתה חי? פחות מ-17 2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מגביר את הווליום של המערכת
3. מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? לשחק CS בלי פריימים :S 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? וואלה אתה גאון 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? האנטיפתים 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט |פה מלא שיניים| 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? מלא פוסטרים של להקות P: 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? "שוקולד מתחיל לדבר אלי.." 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? אפיפית או משו לא? 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ? קופץ לחללית שלו? 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? למה זה לבנות?!
חוצפה! בכל מקרה, לא היה לי חתול, אני שונא חתולים :S 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? מלאה 14. כמה שיניים יש לך? לא זוכר 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? לא נראה לי 16. מה מספר המזל שלך? 11 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? תודה לאל, לא. 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? חחחחח 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? לא =] 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? אכן 21. מה דעתך על בני גורן? מה אני יודע 22. מה דעתך על פסים בשער? לפעמים יפים =] 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? שהם קטנים 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? 0 25. יש לך גבות? לא, יש לי גבה
אם כן, איך?
26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון? =S 27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? לא ואם לא, האם אתה פסיכי? לא 28. מה דעתך על צפרדעים? ירוקות מתאים לך? לוידע 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? ונדליסטים? 30. איך חזירים עפים? הם לא 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? merdE, קקי, איכסה, חה! 32. מה הספר האחרון שקראת? המוסד האחר, ספר כזה מדהים
33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..) לא אוהב 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? אני לא ציירן 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? 9 וחצי שעות, תודה
36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? המומינים, אלא מה? =] 37. ברררר!!!!! 13:10 38. אז...משלומך? בסדר 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ אהא 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? אין 41. מה דעתך על משבצות? הן נחמדות כשהן ביתיות 42. מה צבע הים? איזה ים? 43. בא לך להרביץ ליהושוע? לא, אם כבר ליהושע 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? לא 45. מה הלבוש האהוב עלייך? אין 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? לבנות כן 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!#!@#
48. מהו האייקון השנוא עליך? לוידע 49. נכון שאתה מאוהב? בייטח =] 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? לא במיוחד
אני צריך לשחק SC 51. נכון שלא תקבל? תודה =] 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? כל הזמן 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? מעריף לנוער 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? הבטן, היא עושה קולות. 55. זהו, נגמר! נהנת? במקצת

TziMHoNoa

New member
><../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

1. כמה שנים אתה חי? 14 וחצי ושבוע ויום
2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? נמ. בוהה. 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בערב. 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? לגרום ל*** לבוא לפעולה. 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? כלום
6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? המתנגדים לסטיגמות. 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? אורביטול. 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? כל דבר =] 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? אופ עכשיו לא יהיה לי נעים לאכול אותו. 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? כרוכית משו לא
11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?"? קופצת לסיבוב בחללית שלו. 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? היי. אני מיצפטל. 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? שלושתרבע כוס 14. כמה שיניים יש לך? הרבה יחסית לפה. אז עקרו לי 11 >< 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? לא. 16. מה מספר המזל שלך? 56 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? אמא. לא. 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? ברור. 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? אע. 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? כע 21. מה דעתך על בני גורן? Q#$WRQEWDFDVGQ@#$RQWE!@#Q!@#!@#$TR#@#$%@#$ 22. מה דעתך על פסים בשער? הכיטוב טבעי
23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? לא מועילים. 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? אני אמורה לספור את זה או משו
>< 25. יש לך גבות? אם כן, איך? כע. ככה. 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון? לודעת, אבל באלי לעשות משו מטורררררף
27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי? אני לא אוהבת קריספי >< 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך? טופ. 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? אע. 30. איך חזירים עפים? הם לא. דה. 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? אעאעאעאעאעאעאע <באמת להגיד את זה, זה כאף.
> 32. מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע "הצוואה" של ג'ון גרישם. 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..): רק מלפפון חמוצ טוב. 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? לא. 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? חמש דקות? אע לא. פעם דיברתי עם מעין בערך 3 שעות.. אופ אני מתגעגעת
36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? יש מלא
37. ברררר!!!!!11 נכון. 38. אז...משלומך? הכל אחלע. את\ה\ם\ן
39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ אבלאבלאבל אבל כן שאלתי
40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? אולסטאר. אני לא מקורית. 41. מה דעתך על משבצות? איכ. מתמטיקה >< 42. מה צבע הים? שקוף. דה. 43. בא לך להרביץ ליהושוע? לא. 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? ברור. 45. מה הלבוש האהוב עלייך? זרוק משו. 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? כע. 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? זה משמין >< 48. מהו האייקון השנוא עליך? אין. 49. נכון שאתה מאוהב? כע. אופ. 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? לא במיוחד. 51. נכון שלא תקבל? לודעת. 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? לודעת. 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? ראז 1 ומעריב לנוער. 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? שיניים, ואני מתופפת לעצמי על הרגליים
55. זהו, נגמר! נהנת? אע.

coockiemonster

New member
אורי../images/Emo163.gif! בדיחה פרטית...

. כמה שנים אתה חי? 14 2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? קופצת מהמיטה לכתבות תשעון 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בערב 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו?מ....לשמוע שיר מסויים 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה?לך תזדיין! 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך?יצורים 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט! אבל במברשת של נמו!!נכון שווה???? 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? את כל מה שקשור בלירון לב המלך הגדול ביותר בכל הזמנים!!! 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך?פסטפסט... לילט נישוש, פור מיסטר בוש! 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית?כה, כרוכית 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ?יאמי....סתם, שיילך לחפש תחייזרית שלו! 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך?מיאו! 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה?כוס מלאה!!!!! 14. כמה שיניים יש לך?את כולן!!!!!! (נבראתי לך בגלגלצ, אושר!!!!!!!!) 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש?מ...לא, אבל גשר כה! 16. מה מספר המזל שלך? 9 מספר שולטטט 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? נופ.... 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית?חח,יש משו... 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים?כה!! 20. מכיר להקה בשם אינפקציה?כה 21. מה דעתך על בני גורן? (;[)סתם אחד שמאמלל את חיי...=( 22. מה דעתך על פסים בשער?בע! 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? שולט! 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום?הרבה בעיקר עמר "אורי אורי אורי אורי אורי אורי אורי אורי אורי!!!!!!!!!!!!!!!!" 25. יש לך גבות? אם כן, איך?איך? ככה! 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון?
בשיר נבראתי לך! 27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי?כה, אנוכי פסיכית וזה לא סוד 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך?מ..לא ממש=/ 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם?שו?? 30. איך חזירים עפים?עם האזניים! או שהם עושים פרופלו בזבנב 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד?הלה!!!פאק! לללללללל 32. מה הספר האחרון שקראת?מר ורטיגו 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..)חוממלפפון? בעעעעעע 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים?ךא 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון?מ...יותר מידי, יותא משעה וחצי ניראה לי 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך?כולן! 37. ברררר!!!!!11 38. אז...משלומך?בסיידר, הכל מעולה מעולה 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך?ואנס! 41. מה דעתך על משבצות?בסיידר! 42. מה צבע הים?כחול- אפור, צבע עם משמעות רבה 43. בא לך להרביץ ליהושוע?יאפ! "יש לי צב, וקוראים לו יהושוע.." 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי?הא? 45. מה הלבוש האהוב עלייך?פ-י-ג'-מ-ה 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? כה!! 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב?מאד מאד טוב!!! 48. מהו האייקון השנוא עליך?אין כזה 49. נכון שאתה מאוהב?מ....לא 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות?כה! 51. נכון שלא תקבל?מה? 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים?150 שנה, ככה אמרו בנמו! 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? עיניים 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן?איבר? 55. זהו, נגמר! נהנת?מ...בסיידר!

darkness calls

New member
עונה =]

1. כמה שנים אתה חי? כמעט 15 =] 2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? [בחורף] שמה נעלי בית 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? היום בבוקר 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? לנסוע לת"א!!! 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? "I think we can make a great team", כותבת איזה סיפור תת רמתי מטופש ומרוויחה המונמון כסף =] 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? פריקים 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? אורביטול 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? פוסטרים של להקות שאני אוהבת =] 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? "היי, זה יכול לעזור לי בדיאטה"
10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? כרוכית, דה =] 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ? מציעה לו סטייק 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? רונירולז. 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? חצי כוס =] 14. כמה שיניים יש לך? בסביבות 26.. הגיוני?
15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? לא אבל דפקתי לעצמי דברים אחרים בראש 16. מה מספר המזל שלך? 5 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? לא, וזה לא נשמע כיף במיוחד, תפסיקו עם הסאדו 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? סקייטרים סתם מתלהבים נקודה. אבל הם יודעים איך להתלבש נאמ =] 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? בחיים לא חשבתי על זה.. 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? יאפ 21. מה דעתך על בני גורן? (;[) בטח מליונר נאמ >< 22. מה דעתך על פסים בשער? כל עוד זה לא בלונדיני..
23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? אממ.. מה? 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? לא הרבה.. לא באתי לביתספר 25. יש לך גבות? אם כן, איך? יש לי! אני לא יודעת איך, הן פשוט צצו שם יום אחד..
26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון? עד לפני לא הרבה זמן זה היה
אבל מישו הפך את זה ל
... 27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי? לא, כן. 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך? לא אחד היצירות היפות יותר של הטבע.. אבל מגניבות בצורה מסויימת =] 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? מאגניבבבבבבב ^^ 30. איך חזירים עפים? עם הכנפיים שלהם, דה! 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? בלאט וקאפיש =] 32. מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת ממש.. 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..) איכ :S -חוץ ממלפפונים חמוצים- 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? לגמרי!
35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? לא יודעת ממש.. שעה-שעתיים ככה.. אני לא מסוגלת לדבר בטלפון! אני מחפשת משו להסתכל עליו כי זה מוזר לדבר ולא לראות ת'בנאדם ואז אני מאבדת ריכוז
36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? המומינים ^^ 37. ברררר!!!!!11 הא שטני =] 38. אז...משלומך? פסיידר 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ התשובה נמצאת בגוף השאלה 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? אולסטאר =] 41. מה דעתך על משבצות? מגניבות בהחלט 42. מה צבע הים? כחול 43. בא לך להרביץ ליהושוע? מה יהושוע עשה לכם רעים ;[ 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? לא... 45. מה הלבוש האהוב עלייך? ג'ינס וסווטשירט\ג'ינס וגופיה =] 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? לאא! זה כה לא נוח! 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? חביב =] 48. מהו האייקון השנוא עליך?
49. נכון שאתה מאוהב? לא 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? לא 51. נכון שלא תקבל? אני מקווה שנכון :] 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? לא אכפת לי 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? מעריב לנוער 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? בטן
55. זהו, נגמר! נהנת? בטירוף

למעלה