שאלון ^^

אביבא

New member
חחח מה ../images/Emo103.gif

סליחה,אבל לא הבנתי עדיין מי זה נדב
ולה התמונה שלי היא בשבילו

thebaby

New member
אני נדב.. והם אומרים שזה רע ../images/Emo101.gif

כי את קטנה. פשוט כל פעם שבאה מישהי חדשה אניאומר שתשים תמונה =]. אבל אני בודק תגיל קודם D=. בכל מקרה, שלום לך =].

PopPy

New member
מאיפה כל החדשים הגיעו?../images/Emo12.gif

אני לא מזהה יותר כינויים בפורום ;_;

אביבא

New member
אמממ../images/Emo103.gif

חברה שלי שהיא בפורום 302 הכינוי שלה שוקולד גירל 2 באנגלית. אז אני אוהבת הארי פוטר וניכנסתי. ברגעים אלה ממש אני רבה איתה שטום הוא בעלי ולא בעלה בפורות ב.ס.ב |[302] ד"א:: טום בעלי יש לנו שלוש ילדים ואני חיים באושר אז נא לא לנסות לתפוס אותו

As I Am

New member
יש לציין, ../images/Emo103.gif

שזהו פורום חברתי בלבד. לשיחות מעמיקות על ה"פ, נא לפנות לפורום 160~ [
? לעזאזל. >.>]

DarkMagic17

New member
אני בהלם.../images/Emo28.gif

המושג הארי פוטר- חברתי, לא אומר לך משהו
חברתי. פורום חברתי. מתעסקים פה בנושאים חברתיים. של החברה. שלנו. כמו שיעורי חברה בביצפר
משהו כזה
ואם את רוצה לדבר על הספר של הארי פוטר, למה לכל הרוחות שתבואי לפורום "הארי פוטר-חברתי" ולא לפורום "הארי פוטר- הספר"
אני לא מנסה להתקיף או משהו, שיהיה ברור. פשוט קשה לי להבין למה אנשים עושים את זה כל פעם. יש פורום שלם שמיועד במיוחד לספרים של הארי פוטר, והכותרת שלו מבהירה את זה. אז למה
בבקשה תסבירי לי, פעם אחת ולתמיד, שאני אבין.

אביבא

New member
לא ../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

זה שם מטומטם[בלי להעליב] אבל לא משנה. בסדר הבנתי אני לא אדבר על הארי פוטר כאן. חי חי אבל יש לי שאלה- אם פה לא מדברים עם הארי פוטר אז למה הוא מופיע בשם של הפורום? כאילו זה דיי סתום...

DarkMagic17

New member
קראת את הקישור שאתי../images/Emo28.gif

(poppy) שמה כאן
זה פחות או יותר מסביר את הכל. ובבקשה אל תגידי על הפורום שלנו שיש לו שם סתום. אומנם זה לא הפורום הכי מבריק, אבל יש לו רגשות, והוא נפגע בקלות.

אביבא

New member
אמממ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

כן קראתי חחחחח סליחה שפגעתי ברגשות הפורום. אני מקווה שהוא סולח[?]

dairy milk

New member
או מיי גאד.

חשבתי שהפסיקו לריב שם על דברים כאלה כבר -_-" כאילו, לבנאדם יש חצ'קונים על הפרצוף, מה עוד אתם צריכים?!

למעלה