שאלון D:

שאלון D:

בישביל להפעיל ת'פורום! שאלון לכיף D = שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

רעותוש02

New member
כיף כיףף

שעת תחילת השאלון:16:13 לפי המחשב[אולי הוא משקר לי?] 1. שם:רעות[נגה] 2. גיל:13 3. תאריך לידה:27/1 4. כינוי:רעותוש 5. תכונה טובה:חכמהXD 6. תכונה רעה:יודעת להיות קרציה אבל זה נראה לי בטובה כי זה מתי שאני רוצה.... 7. צבע שיער:בלונד שטני 8. עדה:נחשו....אשכנזיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אוזניים אחד בכול אוזן ואני רוצה לעשות עוד חור באוזן 10. פאדיחה: צעקתי לא רוצים שיעור והמורה נכנסה[צרחתי בקול] 11. משאלה:אח/אחות 12. זיכרון רע:בכיתה א' נפלתי ויש לי עכשיו צלקת על כול הרגל פופא:/ 13. זיכרון טוב:אה...יש הרבה והם לא עולים לי עכשיו...אה שהביאו לי בלונים ושרו לי יומ ולדת שמח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהייתי קוראת לסבא שלי ז"ל כול יום שישי מספר בראשית[הייתי ממש קטנה] 15. געגוע:לסבא וסבתא שלי ז"ל 16. פחד:מחרקים![וממעליות סגורות] 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אותכם...סתם סתם לא יודעת 18. קמיע [אם יש]: מה? 19. החג האהוב עליך:פורים 20. אוכל מועדף:פיצה מרק טבעול פסטה וכו' אה ושוקולד! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בצל ודג !!! 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:גלידה/שוקולד/כול מה שקשור לממתקיןם! 24. ממתק מועדף:שוקולד/גומי 25. עוגה מועדפת:אין לי מושג 26. צבע מועדף:ירוק!!!!!![וכול גווניו] 27. חיה מועדפת:תוכים כלבים דולפינים 28. חיית מחמד [אם יש]:15 תוכונים 29. ספורט מועדף:פינג פונג,שחיה 30. מספר מזל:5,7 31. ספר:יש כמה נגיד"קיץ אחד ביחד" 32. סרט דיסני מועדף:לא יודעת...נגיד היסקול מיוזיקל כי אין לי מושג מהם הסרטים של דיסני... 33. סרט:וואו המון! בערך כול הסרטים שיש! 34. שחקנ\ית:ג'נסן אקלס,ג'ארד פאדלקי,הית' לדג'ר 35. זמר\ ת:נינט,עברי לידר,סינרגיה,מארון5,פול האוט בויז,ברייקינג בנג'מין 36. סדרה מעודפת:על טבעי,מחשבות פליליות,דקסטר,פשעים מן העבר ועוד מלא! 37. מקצוע אהוב:אה...חברהXD 38. מקצוע שנוא:תורה 39. מקום בעולם:לא הבנת אבל אני מתארת שאני אוהבת או רוצה להיות אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:הצאתי חברותXD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הצאתי חברות 42. פריט לבוש מועדף:אה...עגילים? 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב,טלויזיה,וכו' 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?ופפל ברור! 48. שקיעה או זריחה?וואי קשה.... 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא יודעת...אין דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס?ממש לא משנה אי לובשת חצאיות[דתיה] 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכניתXD 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום[תמיד קר לי] 54. לישון או לקום?לישון!!!!!!!! 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תותבננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה אי גאס... 59. שיר שגורם לך לצחוק:לללללל[עזבו שיר מפגר] 60. שיר שגורם לך לבכות:וואי...השירים של מייק בראנט כי אז אני נזכרת שהוא מת... 61. השיר של כל הזמנים:יש הרבה... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לס מואה טמא 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:זכיתי לאהוב 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא יודעת לא ממש מכירה שירים עצובים 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כול השירים שלי אני מכירה דרך חברים ומשפחה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?נחמדה מכוערת וחכמה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:דנה, עדן,שחר,איילת,ועוד 68. הגלידה הכי טעימה?פיסטוק ועוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נדיבות ואכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזתומרת?לפורוןםמים וכאלו?נראה לי שנתיים פלוס מינוס 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורומים של תפוז בעיקר 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?מארון5ףעל טבעי,יס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?רעותוש02 הכינויים היו תפוסיםXD 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?ברור 75. באיזה פורומים אתה?מארון,על טבעי וכו' 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת זה לא קרה לי אף פעם... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?הפנים? 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אין לי אחים/אחיות 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?אומרת:"עוד כמה דקות אמא..." 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?רואה טלויזיה? 83. מה התחביבים שלך?מחשב,טלויזיה,ספרים [פעם פינג פונג] חברות וכו' 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?חברות משפחה....טלויזיה! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?משקפיים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?תוכי 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב..אפשר לישון 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?וואלה לא חשבתי על זה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]לא ודעת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מי אמר שזה לא קרה?XD 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין לי מושגגגג 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בזמן האחרון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?לפני 2 דקות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אמא נפלאה סבתא נהדרת ולא עושה חשבון לאנשים 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?באמריקה/אנגליה עם אמא חברות ועם הקאסט של על טבעיXD 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אה....בעיקרון כול דבר שקרה לך עשה אותך כמו שאתה אז לא משנה גכלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

רעותוש02

New member
אוי פיספסתי כמה...

. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אירופה אולי... 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. איסי246434565 שעת סיום השאלון:17:17[טוב אכלתי וראיתי טלויזיה באמצע]

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif אניאני

שעת תחילת השאלון: 17:19 1. שם: בר 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 28.8 4. כינוי: ברבי 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב 6. תכונה רעה: מדברת יותר מידי 7. צבע שיער: חום 8. עדה: מרוקאית P: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: כלום 10. פאדיחה: לא חסר 11. משאלה: אם אני אספר זה לא יתגשם XD 12. זיכרון רע: הפאדיחות שלי 13. זיכרון טוב: אמ... לונדון 2004
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנסעתי עם אבא ואמא שלי לחו"ל כשהייתי בת 3... אני זוכרת את זה XD 15. געגוע: ילדות :) 16. פחד: אין לי משהו ספציפי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: העט עיפרון הכחול שלי שמלווה אותי מכיתה ו'! ומרקר צהוב XD 19. החג האהוב עליך: פורים ופסח 20. אוכל מועדף: שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מיונז 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: סופלה 24. ממתק מועדף: סוכריה על מקל 25. עוגה מועדפת: שוקולד או קצפת 26. צבע מועדף: אדום וסגול 27. חיה מועדפת: סנאי 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל ומחניים 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אני נורא אוהבת את המחזה מותו של סוכן :) 32. סרט דיסני מועדף: 101 כלבים וגנבים 33. סרט: רקוויאם לחלום 34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון 35. זמר\ ת: אדם
36. סדרה מעודפת: יריחו! ואבודים! וקייל XY! 37. מקצוע אהוב: תיאטרון 38. מקצוע שנוא: פיזיקה! 39. מקום בעולם: לא יודעת... 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עולה לי עכשיו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: הטלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה! 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין דעה XD 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס P: 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון!! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Blink 182_F.ck a dog חחח שיר ההרס XD 60. שיר שגורם לך לבכות: AIR TRAFFIC - Your Fractured Life 61. השיר של כל הזמנים: אין דבר כזה!! יש כ"כ הרבה מתאימים ואין מספיק זמן לכתוב XD 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Guns 'n' Roses - November Rain 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח יש לי עוד זמן... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: The Adventure של AVA 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: של 30 שניות למאדים - from yesterday 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת... אני דיי עובדת על איך להגדיר את עצמי... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: סאלי, ספיר, נעה, נועה, שירן, מעיין, סהר, רן, מאור ומתן 68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת לתת עצות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואו... אמממ דיי גדלתי עם זה כי זאת העבודה של אבא שלי XD 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מזה משעמם? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רק כאן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בדרך כלל זה Barb זה פשוט כי חברים שלי קוראים לי ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא... 75. באיזה פורומים אתה? רק כאן 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא טוב.. ממש לא טוב... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים!!! 78. יש לך חבר\ה? לא... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי האמצעית לא אצל אחותי הקטנה קצת קשה לדעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? קמה והמיטה ומוציאה בגדים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת... הרבה 83. מה התחביבים שלך? שירה, משחק, נגינה וכל היוצא בזה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את כל השכבה שלי :) 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? שעון, מסרק, מברשת שינים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פסנתר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] וואי אמ... לא חשבתי על זה אף פעם... אני מניחה שזה צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סופלה :) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אני לא ממש מחוברת לאיזה חפץ מסויים... 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני עושה מחוייבות אישית בימים אלה... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? ביום שישי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שמתי בשרשור של ההתפקדות :) שעת סיום השאלון: 17:42

Shiri from the block

Active member
בירושלים?? ולא מתקשרים ולא מודיעים../images/Emo7.gif טוב אני בכל מקרה עובדת עד 22:00 היום..

Shiri from the block

Active member
כי אין לי משו אחר לעשות../images/Emo3.gif שעת תחילת השאלון: 17:40 1. שם: שירן 2. גיל: 20 3. תאריך לידה: 21.7.87 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה: נדלג 6. תכונה רעה: ביקורתית מידי 7. צבע שיער: חום 8. עדה: חתי תמניה חצי צרפתיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: עדיין אין 10. פאדיחה: חח האמת שהשבוע היה לי משו. כשנסעתי ממעלה אדומים לירושלים נרדמתי באוטובוס ואז כזה אני שומעת את הנהג אומר "מה, רוצה גם כוס קפה?" כי נרדמתי באוטובוס והתעוררתי וכולם כבר ירדו../images/Emo6.gif והיו שתי בחורות באוטובוס, כנראה אנשים שהוא מכיר והן כזה צחקו חחח, זה היה מפדח../images/Emo67.gifכ 11. משאלה: המון. 12. זיכרון רע: אין לי כוח לחשוב על זה../images/Emo122.gif גם ככה אני בדיכאון תמידי 13. זיכרון טוב: אממממ, נגיד ש, הרגע שקיבלתי את הגיטרה כמתנת יום הולדת מבן דוד שלי../images/Emo13.gif 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא חשוב 15. געגוע: אוףף, לא נדבר על זה עכשיו../images/Emo7.gif 16. פחד: מעכבישים, גבהים, מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה יעבור" ../images/Emo122.gif 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: אין 20. אוכל מועדף: המבורגר, שניצל, פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי, או כל פירות ים למיניהם (בלי קשר לדת כי זה לא מזיז לי) 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגה../images/Emo3.gif 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו או אוריירו../images/Emo99.gif 25. עוגה מועדפת: עוגבת גבינה או שוקולד, או אוכמניות! 26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: שני חתולים בבית ועוד מיליון בגינה 29. ספורט מועדף: כדורסל, כדורגל 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות כמובן../images/Emo99.gif 33. סרט: שר הטבעות 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, ניקול קידמן, קת'רין זיטה ג'ונס 35. זמר\ ת: בריטני, ג'ניפר לופז, כריסטינה, פינק, מדונה, אבריל 36. סדרה מעודפת: זינה, חברים, אבודים, נמלטים, ורוניקה מארס, מכושפות 37. מקצוע אהוב: - 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ, לא חשוב 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה../images/Emo122.gif 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: ../images/Emo2.gif קשה קשה... מחשב/טלויזיה/פלאפון :X 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כשנוח../images/Emo3.gif 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממ, לא סגורה על עצמי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? תלוי 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? קשה../images/Emo10.gif 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לצחוק? לא יודעת.. 60. שיר שגורם לך לבכות: לבכות לא.. וסורי לא בא לכתוב../images/Emo122.gif 61. השיר של כל הזמנים: Michael Jackson - Earth Song, Heal The World 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Backstreet Boys - Trouble Is../images/Emo10.gif 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Heaven של בריאן אדאמס../images/Emo67.gif שמעתי את זה בחתונה וזה היה ממש יפה! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Everybody dance now../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח סתם עלה לי עכשיו לראש XD 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ, כל מיני שירים של הראל סקעת ושירלי לילו 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ווי השאלות האלה../images/Emo122.gif 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נופר, אביטל, ליאת, שירן 68. הגלידה הכי טעימה? לא יודעת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? המממ, בעיה לענות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת../images/Emo12.gif נראה לי 98 ככה, אולי לפני 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פייסבוק, קוראת את העמוד הראשי של תפוז../images/Emo152.gif, יוטיוב 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הסיפור? בגלל שיר של ג'ניפר לופז שאני נורא אוהבת 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ... 75. באיזה פורומים אתה? הרבה../images/Emo11.gif 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה. לא יודעת. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, גוף, חיוך 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. כי אין לנו שום דבר במשותף. כאילו, יש.. אבל לא מספיק 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חושבת על מה חלמתי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? במחשב 83. מה התחביבים שלך? לישון, לצייר, לרקוד, טלויזיה, לנגן בגיטרה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ניק קרטר../images/Emo23.gif האא, ועוד בנאדם../images/Emo14.gif 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? MP3, פלא', מברשת שיניים ובגדים כמובן../images/Emo12.gif 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת כבר.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים-ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה להופעה של בקסטריט. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולדים, בשר על האש 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין משו מיוחד 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? - 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? רותם ולא משנה איזה מקום. או ניק. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב/ניו זילנד 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסן- [email protected] שעת סיום השאלון: 18:05 (אני בעבודה והיה לי טלפון)

תiם

New member
עונה../images/Emo87.gif

שעת תחילת השאלון: 22:34 1. שם:תום 2. גיל: 16.5 3. תאריך לידה: 7.10.91 4. כינוי: תומי, תומאס, תומיתום 5. תכונה טובה: טוב לב, חברותי. 6. תכונה רעה: עקשנות, חוסר סבלנות 7. צבע שיער: חום-שטני 8. עדה: חצי כורדי וחצי מרוקאי 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: - 10. פאדיחה: - 11. משאלה: שיהיה שלום? חח.. סתם.. שאני אהיה שחקן מפורסם : -] 12. זיכרון רע: משפט כואב מההורים.. 13. זיכרון טוב: ממ יש כל מיני.. בעיקר ההצגות שלי. הכי מרגש שיש. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: האתיופי מכיתה ו'.. 15. געגוע: אשמור את זה לעצמי..
16. פחד: למות בייסורים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה עוד יחלוף לך". 18. קמיע [אם יש]: - 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: ממולאים של סבתא וקוסקוס. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קוסקוס חלבי. בעעעעעעע 22. שתיה מועדפת: אשכוליות 23. קינוח מועדף: - 24. ממתק מועדף: דוריטוס חמוץ חריף 25. עוגה מועדפת: חלבית.. 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: נחש 28. חיית מחמד [אם יש]: אח שלי נחשב..? חח
29. ספורט מועדף: טניס, וכדורגל 30. מספר מזל: 6 31. ספר: בני מזל 32. סרט דיסני מועדף: היפיפיה והיחפן 33. סרט: הטיסה 34. שחקנ\ית: רן דנקר הסקסי. 35. זמר\ ת: נטשה!! 36. סדרה מעודפת: בובות 37. מקצוע אהוב: היסטוריה, ספרות 38. מקצוע שנוא: מתמטיקההההה 39. מקום בעולם: איי נאפה! אחחח חלום. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לספר להוריי שאני גיי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לסמוך על יותר מדי אנשים. 42. פריט לבוש מועדף: קפוצ'ון תכלת-ירוק. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שונא קרמבו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר של אירלנד [2008] 60. שיר שגורם לך לבכות: גוד ביי מיי לאבר 61. השיר של כל הזמנים: - 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא אוהב כרגע אפ'חד. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר רומנטי וקטשי.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Evanescence - Broken 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ממ לא שעולה לי כרגע 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית- נחמד - , התנהגותית- חמוד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מאיה, הדר, נופר, ויאול, לולה, שחף וחנה. 68. הגלידה הכי טעימה? נוק אאוט עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות ונאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לוזכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? איגי, וואלה, פורומים בתפוז, שוקס, ופייס בוק. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אירוויזיון, גאווה צעירה ופה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? תiם ושום סיפור. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חופשי. 75. באיזה פורומים אתה? אירוויזיון, גאווה צעירה ופה. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לרעה. אני מתחרפן ולודע מה לעשות 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחים- 1 אחיות -2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי איילין כן. כי הוא מצחיקה, והכי מגניבה והכי מתוקה. עם אחי -ללללללאאאאאאא! ועם אחותי הבכורה- ממש ממש לא. הייתי מתחרפן מהחפירות שלה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בוכה לאלוהים על הזמן שרץ. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? משתין. 83. מה התחביבים שלך? מחשב, פלאפון, בילויים וכיף. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? כמה בחורים שווים וזהו. חח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? תנין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מממ לודע.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון: פרשתתתתתתתתתתתתתתתתי. זהו

למעלה