שאלון 5 המועדפים:

d r o r y

New member
שאלון 5 המועדפים:

טוב, מדובר בשאלון של כמה קטגוריות, כשבכל קטגוריה אתם צריכים לבחור את החמש המועדפים עליכם מבין האפשרויות הנתונות. למשל, בקטגוריית מאכלים תעמוד בפניכם רשימה של נגיד 20- 30 מאכלים, ואתם תתבקשו לבחור את ה 5 המועדפים עליכם מבין הרשימה. וככה בכל קטגוריה. מוכנים? אני כן. אז יאללה: 1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל זהו לבינתיים. תהנו.

SmeLLy Cat 1

New member
מה זה הסדרות האלה?!?!

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים
שיקגו- הופ סיינפלד
השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל)
קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים
שוקו תה
קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע
מיץ תפוזים
מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד
צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה
פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו)
סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם)
מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק
קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ
טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) בית הבובות הכוונה?
היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון
השלושרים גזוז תיסלאם כוורת
גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים
5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך
שלמה ארצי
גידי גוב
יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין
גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי
ריקי גל

../images/Emo222.gif

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל יום טוב.

אנשים שמנים יושבים לי על הראש

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ
ראש גדול חברים
שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו
רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה
לגעת באושר ילדות רעות
תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל)
קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו
תה קפה אייס קפה
מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים
מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו
מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה
עוגת שוקולד צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו)
סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב)
פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם)
בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני
4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ
טיפקס מוניקה סקס
שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה
גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים
אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים
5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן
שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב
יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף
דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן
אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי
ריקי גל

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים - פאק נו, זה היחידי שאני אוהבת מפה ><" שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): אוי זו בחירה קשה><" עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז בית הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה):
אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל

נעה 124

New member
עונה :]

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים-
שיקגו- הופ סיינפלד-
השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה לא אוהבת את השאר
2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל)
קוקה קולה (דיאט)
ספרייט מיים קרים שוקו תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה
לימונדה
לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל
שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד
צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק
קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם)
בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם)
אוכל סיני
4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): לא עונה על זה כי אני ממש לא מבינה בלהקות ואין להקות שאני ממש אוהבת שייגעצ טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): לא עונה גם פה, כי יש לי טעם מאוד מסויים במוזיקה ולא שמת אף אחד מהזמרים שאני הכי אוהבת... אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל שלי: קרן פלס
מירי מסיקה
יוני בלוך
עברי לידר
אביב גפן
(אני יודעת ששמת אותו... אבל את השאר לא)

Nataly B

New member
עונה:

שיקגו- הופ סיינפלד
השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה
- רק כי אין לי עוד משהו לסמן. לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה
טוב פעם ראיתי (ממש ממש ממזמן חח). 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): - יש יותר מדי שאני אוהבת מפה! קוקה קולה (רגיל)
קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו
תה
קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל
שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס
שניצל
אורז לחם טוסטים פיצה
פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש
קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ
טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה
הפרוייקט של עידן רייכל
אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים
אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת
גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי
גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף
דני סנדרסון
אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות
הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי
ריקי גל

דנטל

New member
חמסה

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): חברים שיקגו הופ סיינפלד השיר שלנו תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): מים קרים מיץ אשכוליות סודה סיידר תפוחים נסטי (לימון) 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת שוקולד פיצה פסטה/ספגטי סטייק מלוואח 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): מוניקה סקס משינה היהודים גזוז כוורת 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): גידי גוב מאיר בנאי אריק סיני דני רובס יהודה פוליקר

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה
בטיפול!
משחק מכור!
האוס!
2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) קוקה קולה (דיאט)
ספרייט
מיים קרים
שוקו
תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל
תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס שניצל
אורז
לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם)
תפו"א אפויים סטייק
המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב)
פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ
טיפקס מוניקה סקס
שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה
גייםבויז בית הבובות
היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון
החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן
שלום חנוך
שלמה ארצי
גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין
גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן
אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני
רמי פורטיס יזהר אשדות
הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין
יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל [יודעת שעשיתי יותר ממה שצריך=]]

shaharrr53

New member
מהנה D:

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) שוקו לימונענע יין תירוש נאסטי 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוף על האש מלוואח סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ מוניקה סקס שוטי הנבואה בית הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלמה ארצי גידי גוב דנה ברגר ברי סחרוף

זה בית הבובות

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): ראש גדול חברים את השאר לא ראיתי 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) ספרייט מיים קרים לימונענע שייק פירות סודה נאסטי 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ מוניקה סקס משינה היהודים בית הבובות 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן גידי גוב דני סנדרסון זהו לבינתיים. תהנו.

אני :)

. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול
חברים
שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו
רמת אביב ג'
מסכים לחיי האהבה
לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל)
קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים
שוקו
תה קפה אייס קפה
מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע
מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד
צ'יפס
שניצל
אורז לחם טוסטים
פיצה
פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ טיפקס מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל
אתניקס משינה
גייםבויז
הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי)
היהודים
אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן
שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט
ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן
שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל
יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי
ריקי גל זהו לבינתיים. תהנו

../images/Emo191.gif מאאאגניב :)

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): ראש גדול השיר שלנו 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (דיאט) ענבים שוקו אייס קפה נאסטי 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): שניצל פיצה פסטה/ ספגטי סטייק פנקייק 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שוטיי הנבואה משינה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך ברי סחרוף אריק איינשטיין מתי כספי
:)

1Shir

New member
איזה כיף, לא צריך לחשוב לבד

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ-4 חברים-2 סיינפלד-3 רמת אביב ג'-5 (ראיתי אולי כמה פעמים לפני מיליון שנים כשזה רק עלה) תיקים באפלה-1 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): מיים קרים-3 תה-1 אייס קפה-2 (מכורה!) שייק פירות-5 נאסטי-4 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): צ'יפס קורנפלקס סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) פנקייק 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שוטי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה היהודים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): יהודית רביץ אריק איינשטיין אייל גולן יזהר אשדות ארכדי דוכין

../images/Emo42.gif

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): ראש גדול
חברים סיינפלד השיר שלנו תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): מיים קרים שוקו אייס קפה מיץ ענבים מיץ מנגו 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת שוקולד פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) שוקולד פרה בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): מוניקה סקס שוטיי הנבואה אתניקס משינה היהודים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלמה ארצי
ברי סחרוף רמי פורטיס ארכדי דוכין זהו לבינתיים. תהנו. תודה ^.^

מגניב ../images/Emo17.gif

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): חברים ילדות רעות 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) לימונדה מיץ תפוזים שייק פירות מיץ ענבים 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת שוקולד פיצה גלידה סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ מוניקה סקס הפרוייקט של עידן רייכל משינה בית הבובות היהודים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלמה ארצי דנה ברגר ברי סחרוף דני סנדרסון וחמי רודנר [תוספת שלי ^^]

MushrooMush

New member
עעעעע שנים שלא הייתי פה

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): הרצועה שין צאן בוב ספוג החיים שיפים של זאק וקודי XD 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) לימונדה שייק פירות מיץ ענבים מיץ מנגו 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה צ'יפס טוסטים פיצה בורקסים למיניהם 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל משינה היהודים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך דנה ברגר ברי סחרוף למה אין כאן עיברי לידר אפרת גוש?! זהו לבינתיים. תהנו.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאיזה נחמד !

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים -
שיקגו- הופ סיינפלד -
השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) -
קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים -
שוקו -
תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים -
יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי -
מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד -
צ'יפס -
שניצל אורז לחם טוסטים -
פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) -
פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני -
אע
4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ -
טיפקס מוניקה סקס -
שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה גייםבויז הבובות (כאן אני לא זוכר את השם במלואו, אז אשמח אם תתקנו אותי) היהודים -
אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסקי ירמי קפלן אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל

[X][-] יש להכניס נושא להודעה. ררר.

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): חברים סיינפלד רמת אביב ג' לגעת באושר [זה בטח עדיף מהשיר שלנו
] תיקים באפלה נגיד...Oo 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): ספרייט אייס קפה לימונענע מיץ תפוזים יין אדום רגיל [מזה רגיל? O:] 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): שניצל פיצה סטייק [רררר^^] גלידה [רק בנ אנד ג'ריס] אוכל סיני 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): טיפקס מוניקה סקס משינה אבטיפוס כוורת 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): ברי סחרוף אריק איינשטיין רמי פורטיס יהודה פוליקר מתי כספי וואו. זה היה קשה OO זהו לבינתיים. תהנו.

נחמדי, עונה

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ חברים סיינפלד יש לי 3.. 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (דיאט) מיץ תפוזים נאסטי מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): צ'יפס פיצה המבורגר בורקסים למיניהם ניגוביי חומוס (בפיתה, לחם, וכיו"ב) זה היה קשה- היו מלא 4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ מוניקה סקס גזוז כוורת יש לי רק 4.. 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן גידי גוב דנה ברגר ברי סחרוף דני סנדרסון

למעלה