שאלון 12

שאלון 12

מכיוון שהיום אני מקבלת את תעודת 12 שנות הלימוד שלי החלטתי לפתוח בשאלון.. 1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? 5.והכי לא מחובר עליו? 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? 7.לומד עם מוזיקה? 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס?

מתוקה777

New member
../images/Emo9.gifתשובות שלי

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? המורה הביה"ס ושלמדנו את החודשים :) 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? איזה קשר אמור להיות? סתם לפעמים הם פונים אליי בהספקה לאיזו מטלה ): 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר?לא 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו?קולנוע 5.והכי לא מחובר עליו?מתמטיקה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? לא משנה עדיף שקט 7.לומד עם מוזיקה?לפעמים 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}?לא שמעתי 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?אולי 10. השבוע זהו שבוע הספר היית?לא 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא?הרפתקאות,אימה 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אאחל לכולם יום system of a down שמח! :) ואדלג לי לאורך כל ביה"ס

TALLLLi

New member
עונה:)

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? המורה שדיברה איתי ספרדית...חחחח 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? אמא שלי מורה...{אבל של ילדים קטנים..} 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? ממממ...כן.. 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? אנגלית... 5.והכי לא מחובר עליו? מתמטיקה! 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? לא רעש..אבל קצת מוזיקה.. 7.לומד עם מוזיקה? כן... 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא שמעתי..אבל אני ישמע להצעתך:) 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לאאאאאאאאא 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? לא...חחחחחחח 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? רומאן... 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? ישרוף אותו!!!!!!!!!!חחחחחחחחח

felix103

New member
אניי

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'?לא זוכרת אבל יש לי מטרום חובה
2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? קשרים שונים 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? לא 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? שפה, חשבון 5.והכי לא מחובר עליו? ספורט
6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט
7.לומד עם מוזיקה? לא זה מפריע
8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא
9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? מזותמרת?
10. השבוע זהו שבוע הספר היית? לא
11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? מה זה ג'אנר?
12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אשתולל משמחה כל היום ואפרד מהמורים שלי... מה הם יעשו חודשיים לבד? אולי יהנו?

B a r r B e e

New member
עונה =]

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? אממ אין לי.
2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? טוב- טוב מאוד. 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? לא. 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר *א*ליו? פסיכולוגיה 5.והכי לא מחובר *א*ליו? מתמטיקה
6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט מוחלט!!!
7.לומד עם מוזיקה? רק מתמטיקה. 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא. 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?
לא!
10. השבוע זהו שבוע הספר היית? הייתי איפה? 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? מתח 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אקבל תעודה
(ואח"כ מכות
)

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo3.gif

1.איזה זיכרון יש לכם מכיתה א'? כלום נראלי.
2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? ממ.. לא יודעת להגדיר 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? דודה שלי וחברה של אמא שלי. 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? מתמטיקה נראלי. 5.והכי לא מחובר עליו? תנ"ך. [אהבתי את שאלות 3-4] 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט. 7.לומד עם מוזיקה? לא. 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא. ומה הקשר חח? 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? ממ... לא? 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? כע
11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? ממ.. כל מיני. רק לא דברים עצובים מדי 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? נחיה ונראה.

essit

New member
נ.ב חזרתי אחרי תקופה שלא הייתי פה..

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'?את המורה הרעה שאף אחד לא סבל אותה... 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים?מורה-תלמידה... 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר?כן 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו?ספרות 5.והכי לא מחובר עליו?מתמטיקה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש?רעש 7.לומד עם מוזיקה?כןןןןןןןןן 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}?לא 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?לא 10. השבוע זהו שבוע הספר היית?לצערי לא 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא?מתח 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס?אין מושגגג

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? שהייתה לי מחברת חלקה עם מלא ציורים
2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? חלק אוהבים אותי ואני אוהבת אותם וחלק אינ לא יכולה לסבול
3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? כן
4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? ספורט
5.והכי לא מחובר עליו? מתמטיקה
6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט
7.לומד עם מוזיקה? לאא
8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לאא
9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לא
10. השבוע זהו שבוע הספר היית? בטחח! קניתי 4 ספרים
11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? רומנים
12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? של י"ב? שאלה טובה..

עונהה

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'?יש לי כמה..אחד זה שקיבלתי מכה קטנטנההה בברך..וירד לי דם..אבל כאילו ממש ממש נקודה..שלא רואים אותה אפילו.. והראיתי את זה למורה אה וגם שהיה לי תיק של ברבי חח 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים?גרוע 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר?לא 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו?אין 5.והכי לא מחובר עליו?מתמטיקה ופיזיקה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש?שקט! 7.לומד עם מוזיקה?לפעמים 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?לא 10. השבוע זהו שבוע הספר היית?לא 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס?מדורה ונשרוף תספרים

LittleDiddle

New member
עונה../images/Emo63.gif

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? היה ילד מעצבן שירק עליי וכמה בנות 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? אין קשר מיוחד P: 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? כן, מורה אחד שהוא בעל של חברה של אמא שלי 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? מתמטיקה 5.והכי לא מחובר עליו? ערבית 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש?שקט 7.לומד עם מוזיקה? לא 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}?לא 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?לא 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? לא 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? נוער P: 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אני יהיה שמחה
ואני יראה את התעודה לאמא שלי

../images/Emo63.gifזה נגמר!!!! ../images/Emo63.gif

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'?שהלכתי מכות..חחח טום בוי מגיל קטן..
2.מהו הקשר שיש לך עם מורים?יש מורים שאני מדברת איתם בקשר טלפוני והיו מורים שגרמתי לפיטורים שלהם..אני רעה..!
3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר?כה בטח לשניהם מהם אני עושה בייביסיטר..
4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו?אזרחות
5.והכי לא מחובר עליו?סוציו'
6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש?תלוי במקצוע..לרב זה רעש
7.לומד עם מוזיקה?כה
8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}?אחד השירים!!!באמת!!
9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}?קורה לי המון!!
10. השבוע זהו שבוע הספר היית?לא אבל אני מתכוונת ללכת
11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא?ספרי עדויות על השואה
12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס?יגיד ברוך שפטרנו מדבר זה..והלך להשתכר!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eti No Name

New member
עונה נהנה ../images/Emo14.gif

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? 5.והכי לא מחובר עליו? 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט!!
7.לומד עם מוזיקה? לפעמים. 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? נופ. 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לא
10. השבוע זהו שבוע הספר היית? לא :/ 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? הכל
12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אני סיימתי בצפר

עונההה אבל לא על הכול

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? קשר טוב 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? כןן 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? תנ"ך 5.והכי לא מחובר עליו? מתמטיקה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט 7.לומד עם מוזיקה? לא 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}?לא 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לא בעצם לפעמים 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? כן 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? כלום שונאת את זה 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס?אצרח מאושר חח

talbebchuk

New member
התשובות שלי...

1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? את המורה המדהימה שלי... ועוד משהו שלא צריכים לדעת חחח 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? תלוי עם איזה מהם... אבל בכללי - בסדר... 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? כעע 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? אנגלית נראה לי 5.והכי לא מחובר עליו? ספורט 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? לא שקט מטורף אבל גם לא רעש 7.לומד עם מוזיקה? כן!!! 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? אמממ לא מכירה שמות - יש מצב... 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? כן... לפעמים... 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? עוד לא... 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? רומנים... 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אני קופצת לבריכה --> משתגעת ועושה מסיבה!!!!

למעלה