שאלון תשבצים

היחידה22

New member
שאלון תשבצים

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח?

hilonet14

New member
עונה...=]

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? לא רכשתי בחיים! 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? אחותי הגדולה.. וזהו 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? לא קונה- לא עונה=] 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? לא משכנע אותי לקנות דיסקים ש אמיול.... 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח? נמממ

linoy pal

New member
עונה

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים?אף פעםם 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים?חחח לא מכירה אנשים כאלה 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב?מתנות חחח למרות שלא נראה לי שאי פעם בחיים שלי אני יקנה אבל שיהיה... 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה?לאא 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח?זול

secret girl

New member
עונה

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? never 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? לא מכירה 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? לא קונה ולא מתעניינת 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? לא 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח? אפילו המחיר 19.90 לא משכנע אותי לקנות אחת חחח

דנטל

New member
תשבצים

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? אולי כשהייתי קטנה 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? אף אחד 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? סוג התשבצים 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? כן, המידה תלויה באומן 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח? זה לא כזה הבדל קריטי, אבל בהתחשב בעובדה שיש כל כך הרבה תשבצים באינטרנט ובעיתונים, אולי כדאי ללכת על המחיר הזול בכל זאת.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים?אממ חח 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים?1 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב?לא באה לקנות.. 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה?לא יענין אותי.. 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח?לא יהיה אכפת לי לרכות ב-24.90 אבל בעיקרון אני לא רוכשת בכלל חוברת תשבצים.

נושבו

New member
עונהנהנה

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים
אף פעם! 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים
לא מכירה חח 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב
אני אף פעם לא באה לקנות חוברת תשבצים.. מספיק לי לפתור את התשבץ במעריב לנוער
4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה
לא.. 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח
אפילו ב19:90 אני לא מוכנה לרכוש חוברת תשבצים

talush2005

New member
עונה

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? לפני כמה שנים 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? אף אחד 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? תאמת שאני אוהבת הרבה תשחצים שיש בהם גם תמונות שצריך לזהות אנשים יענו אז אני מחפשת את זה וגם מחיר ופרסים כמובן. 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? תלוי איזה דיסק אם זה שירים שאני לא מכירה אז לא. 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח? אני אהיה מוכנה לרכוש גם ב-24.90

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:

1. מתי בפעם האחרונה רכשתם חוברת תשבצים? אממ.. אףפעם? 2. כמה אנשים שרכשו בחודש האחרון חוברת תשבצים אתם מכירים? לא יודעת... 3. כשאתם באים לקנות חוברת תשבצים ונתקלים בשפע, מה המדד החשוב ביותר עבורכם - מחיר, פרסים ומתנות, היכרות עם מותג התשבצים, עיצוב? מחיר XD 4. האם דיסק ישראלי (של אומן לא מוכר) שיצורף לחוברת ישכנע אתכם יותר לרכוש דווקא אותה? ואם כן, באיזו מידה? לא יודעת. 5. האם מחיר של 19.90 זול מספיק, או שתהיו מוכנים לרכוש גם ב-24.90 ש"ח? אני אלך על התשובה "אני לא קונה תשבצים בכלל"

למעלה