שאלון תפוז

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo9.gif

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? לא יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? היה פעם... נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ? אמינם ולינין פארק פורום לדעתך מיותר? פורום החלפת מפיות פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים? גרין דיי מנהל\ת אהוב\ה? המנהלת של לינקין פארק מנהל\ת שמרגיזים אותך? אין משתתף בקומונות ? איזה? לא פורומים שאני בהם: אבריל לאבין, אמינם
, גוד שארלוט, גרין דיי, לינקין פארק, מופע שנות ה-70 וסקרים {דההה}

ady18

Well-known member
תשובות

מנהל פורום ? מנהל קומונה ? יש בלוג [בתפוז]? ובכלל ? נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ? יש הרבה סקרים ושאולנים בלוג טי חברתי עמיר בניון תסמונת טוראט ועוד פורום לדעתך מיותר ? פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ?בלוג טי וי חברתי מנהל\ת אהוב\ה ? מנהל\ת שמרגיזים אותך ? משתתף בקומונות ? איזה ? נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז

victoria777

New member
תשובות משעממות

מנהל פורום ?לא מנהל קומונה ?כן יש בלוג [בתפוז]?לא ובכלל ?כן נו תביא קישור קמצן !לא רוצה טוב לא צריך.... פורום אהוב ?אמממ...לא יודעת פורום לדעתך מיותר ?הפורומים הפרסומיים שגם ככה נסגרים אחרי כמה חודשים ג פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ?אני כמעט לא פעילה בפורומים בזמן האחרון מנהל\ת אהוב\ה ?לא יודעת מנהל\ת שמרגיזים אותך ? אני כבר לא בפורומים האלה... משתתף בקומונות ? איזה ?ליצנים של פורום המשוב

Incomplete Girl

New member
../images/Emo43.gifונה

מנהל פורום ? נופ
מנהל קומונה ? כן,אבל היא נסגרה נראלי
יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? לא נו תביא קישור קמצן ! אין לי כח טוב לא צריך.... פורום אהוב ? פורום בקסטריט [302] פורום לדעתך מיותר ? ספרייט
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? לא נראה לי יש כזה[?] מנהל\ת אהוב\ה ? שני
[302] מנהל\ת שמרגיזים אותך ? אין משתתף בקומונות ? איזה ? הקומונה השווה של שרית
נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז לא מכירה
פורומים? בקסטריט ,כריסטינה אגילרה, וMTV

Danielle b3

New member
../images/Emo43.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo17.gif

מנהלת פורום
לא
מנהלת קומונה
לא
יש בלוג [בתפוז]
לא...
ובכלל
לא
פורום אהוב
יש הרבה
... אמ.. MTV
כריסטינה אגילרה
השיר שלנו
בנות
סקרים ושאלונים
פורום לדעתך מיותר
לא יודעת
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים
אין
מנהל\ת אהוב\ה
אין.. לא יודעת.. אני חושבת שבפורום כריסטינה אגילרה מנהל\ת שמרגיזים אותך
אין משתתף בקומונות
לא ואני לא קוראת בלוגים

עונההההההההההה

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? בערך יש בלוג [בתפוז]? כן ובכלל ? לא נו תביא קישור קמצן ! תסתכלו בכרטיסישי טוב לא צריך.... פורום אהוב ? הראל סקעת פורום לדעתך מיותר ? תהרגו אותי, אבל מיכאלה. פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? לוידעת מנהל\ת אהוב\ה ? היחפה עם כתר של זהב מנהל\ת שמרגיזים אותך ? לא פותחת פה משתתף בקומונות ? איזה ? הליצנים של פורום משוב נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז הבלוג שלי
סתם נו, הבלוג של גל
קישור בבלוג שלי

sapir aloud555

New member
נמ ../images/Emo121.gif

מנהל פורום? כה, 2. מנהל קומונה? כה. יש בלוג [בתפוז]? כה. ובכלל? הא? נו תביא קישור קמצן! כרטיס אישי. טוב לא צריך... פורום אהוב? נמ לודעת. פורום לדעתך מיותר? יש דיי הרבה. פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים? ווסטלייף.. מנהל\ת אהוב\ה? יש הרבה מנהל\ת שמרגיזים אותך? כאלו שלא יודעים לשמור על חוקיע תפוז ומסיטים את הפורום לעבירה על החוקים, ללא כוונה. משתתף בקומונות? איזה? כה. כרטיס אישי. נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז - הבלוג של קיין. או שפשוט תכנסו לבלוג שלי - יש שם קישורים לבלוגים שמצאו חן בעיניי. באיזה פורומים אתה??? אמ..אני לרוב קוראת יותר מאשר כותבת. בכרטיס אישי אפשר לראות הודעות מכלמיני פורומים.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מנהל פורום ? לא, אבל ניהלתי בעבר את "צער גידול הורים" ז"ל ואת "כריסטינה אגילרה"
מנהל קומונה ? יש לי קומונה, אבל היא לא פעילה
יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? כן נו תביא קישור קמצן ! לא בא לי
טוב לא צריך.... אוקי פורום אהוב ? בריטני וכריסטינה פורום לדעתך מיותר ? יש יותר מדי
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? סקס לנוער מנהל\ת אהוב\ה ? המנהלת של פורום כריסטינה
מנהל\ת שמרגיזים אותך ? יש יותר מדי]; משתתף בקומונות ? איזה ? לא.. נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז
לא בא לי

טולייצ

New member
אני ../images/Emo13.gif

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? כן,הבלובריז יש בלוג [בתפוז]? לא,בישרא http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=85992 ובכלל ? שמתי כבר,זה היה צפוי נו תביא קישור קמצן !
טוב לא צריך.... פורום אהוב ? פורומים,חח כל האישי שלי,אין לי כוח לפרט פורום לדעתך מיותר ? כל אלו שאני לא נכנסת אליהם
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? ערוץ 24 מנהל\ת אהוב\ה ? שטיצה ונמש לנצח
מנהל\ת שמרגיזים אותך ? אמ.. משתתף בקומונות ? איזה ? בקושימו,הבלובריז,ג'נגו ועוד.. נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז. אין לי

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? לא יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? כן נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ? מוניקה סקס
פורום לדעתך מיותר ? אמממ יש כמה... פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? אני מעצבנת?! מנהל\ת אהוב\ה ? חחח מי המנהלת פה? סתאאם. [נמש] מנהל\ת שמרגיזים אותך ? >< משתתף בקומונות ? איזה ? לא נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז
מוניקה סקס

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? לא יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? כן נו תביא קישור קמצן ! לא. טוב לא צריך.... פורום אהוב ? סופרי"צ פורום לדעתך מיותר? דובים גאים/מועדון החלפת מפיות פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים? אין מנהל\ת אהוב\ה? לין P:? מנהל\ת שמרגיזים אותך? הוממ,. נדמהלי כי המנהלים בג"צ. כי איני מכירה אותם. משתתף בקומונות ? איזה ? בייב, יאוי יורי וחבריהם. נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז לא קוראת.

IkMfNiY

New member
ייאי =+= ../images/Emo42.gif

מנהל פורום ? פעם. אפילו שניים. מנהל קומונה ? כן. הרשמית של קרח 9 ונעם רותם. יש בלוג [בתפוז]? כן. ובכלל ? היה. נו תביא קישור קמצן ! תחילתם של החיים הנכונים. טוב לא צריך.... פורום אהוב ? יוני בלוך. פורום לדעתך מיותר ? אפחד. פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? כולם? P: מנהל\ת אהוב\ה ? הרבה =+= מנהל\ת שמרגיזים אותך ? לא יודעת משתתף בקומונות ? איזה ? קרח 9, איפה הילד, וקומונה סגורה שלי ושל חברים שלי נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז- הבלוג של עדנאזי. יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאיייייייייי ../images/Emo9.gif

תודה על ההמלצה

למעלה