שאלון תפוז

שאלון תפוז ../images/Emo6.gif

מנהל פורום ? מנהל קומונה ? יש בלוג [בתפוז]? ובכלל ? נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ? פורום לדעתך מיותר ? פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? מנהל\ת אהוב\ה ? מנהל\ת שמרגיזים אותך ? משתתף בקומונות ? איזה ? נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז

CrazyYoYo

New member
אה../images/Emo3.gif

593 [לפעמיים], 61, 1107, 944, 716 ויש עוד אבל פעם ב.. אז נוותר עליהם

עונה לעצמי חחחחחחח

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? לא יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? לא נו תביא קישור קמצן ! לאאאאאאאא טוב לא צריך.... טוב... פורום אהוב ? הממ פורום לדעתך מיותר ? החלפת מפיות ? חחחח בלי להעליב.. מזה ?! פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? אממ בלי להעליב מאיה בוסקילה ריבים... מנהל\ת אהוב\ה ? פורום מזרחית - 12אניהיא מנהל\ת שמרגיזים אותך ? ממממ..... משתתף בקומונות ? איזה ? לאאאאאאאא נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז לא רוצה ולא רוצה נה נה בננה פורומים שאני משתתפת: הראל מויאל, שרית חדד, מזרחית, עידן רייכל, תלונות, סקרים וזהו נראה לי מקווה שלא שכחתי חחעע

CrazyYoYo

New member
תשובות

מנהל פורום ? עדין, לא מנהל קומונה ? כמה יש בלוג [בתפוז]? כע ובכלל ? מה נו תביא קישור קמצן ! ?;[ טוב לא צריך....O_O פורום אהוב ? מיץ - 944 פורום לדעתך מיותר ? הומור שחור (ומי שמעוניין לסקול - במסרים, תודה.) פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? 61 מנהל\ת אהוב\ה ? לאקוש מה מנהל\ת שמרגיזים אותך ?
משתתף בקומונות ? איזה ? 7777, 8000, 8888, 335, 8171, 50, 3025, 2097 ו-170. נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז: blog.tapuz.co.il/noyy - בלוג שולט
שאלון נחמד

noni2222

New member
...

מנהל פורום ?לא מנהל קומונה ?לא יש בלוג [בתפוז]? כן קישור למטה.. ובכלל ? נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ? אמ.. לא יודעת..בנות.. פורום לדעתך מיותר ? .... פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? מנהל\ת אהוב\ה ?אין מנהל\ת שמרגיזים אותך ? המנהלת של פורום התאומות אולסן והילארי דאף, עזבו סיפור ארוך. משתתף בקומונות ? איזה ?לא... נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז שלי. חחח

../images/Emo43.gif

מנהל פורום
הלוואי
מנהל קומונה
יס
על אגם רודברג יש בלוג [בתפוז]
היה ובכלל
לא נו תביא קישור קמצן
חחח אוקיי קישור לקומונה מי שרוצה פה טוב לא צריך.... פורום אהוב
פורום אהבה מעבר לפינה.. אני אוהבת יותר כי אני שם יותר משנה פורום לדעתך מיותר
חחח יש מלא כאלה בתפוז
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים
חחחחחחחחחחח לאדעת מנהל\ת אהוב\ה
אממ.. מנהל\ת שמרגיזים אותך
לאדעת חחחח משתתף בקומונות
איזה
הראל סקעת, אגם רודברג, השיר שלנו עונה שניה ויש עוד כמה אבל הן לא בפעילות בחודשים האחרונים
נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז
יש מללללא

סינטטית

New member
חח אגם..

היא עם אחותי בפלוגה, אני רואה אותה יום שבת שאני הולכת לאחותי.. חח

Swid666

New member
מעי מעיייייי

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? קומונה שוממת העומדת בפני סגירה יש בלוג [בתפוז]? היה ומחקתי ובכלל ? כן נו תביא קישור קמצן ! לא טוב לא צריך.... חעח פורום אהוב ? זכויות בעלי חיים פורום לדעתך מיותר ? כל הפורומים הזמניים למיניהם פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? נאמ... לאדעת מנהל\ת אהוב\ה ? נטע התרנגולת מנהל\ת שמרגיזים אותך ? אין משתתף בקומונות ? איזה ? מסדר לוחמי הטבו לשי נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז: witches don't care

Swid666

New member
ופורומים שאני בהם:

זכויות בעלי חיים, צמחונות וטבעונות, סקרים ושאלונים, אמינם ולפעמים גם קוראת בפורומים אחרים (מתופפים, למשל)

סינטטית

New member
LALALA

מנהל פורום ? לא מנהל קומונה ? לא יש בלוג [בתפוז]? לא ובכלל ? יש נו תביא קישור קמצן ! P: טוב לא צריך.... פורום אהוב ? הממ, זה לא כזה משנה פורום לדעתך מיותר ? לא יודעת פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? רוק ישראלי...לפעמים מנהל\ת אהוב\ה ? אין מנהל\ת שמרגיזים אותך ? אין משתתף בקומונות ? איזה ? רוק ישראלי2 איזה פורומים? ערוץ24, סקרים ושאלונים, רוק ישראלי

Cut Up Angel

New member
../images/Emo43.gif

מנהל פורום ?לא מנהל קומונה ?לא יש בלוג [בתפוז]?לא ובכלל ?לא נו תביא קישור קמצן ! טוב לא צריך.... פורום אהוב ?גוד שארלוט וסאם 41 פורום לדעתך מיותר ?החלפת מפיות
פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ?גוד שארלוט
מנהל\ת אהוב\ה ?אורלע/מיטלע מנהל\ת שמרגיזים אותך ? של גרין די=X משתתף בקומונות ? איזה ?לא זוכרת עכשיו=X נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז ...לא ממליצה=X

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| התשובות שלי ../images/Emo9.gif

מנהל פורום ? הלוואי
מנהל קומונה ? כה... והיא מתע רצח (תראו בעצמכם) יש בלוג [בתפוז]? כה
והיא שליטעעע!!! [היא בת
] (הנה הנה הנה !!!) ובכלל ? רק תפוז :X נו תביא קישור קמצן ! הנה הנה הנה !!! טוב לא צריך.... הנה הנה הנה !!! פורום אהוב ? וואי... קשה להחליט
אני אוהבת את כל אלה שאני נמצאת בהם
פורום לדעתך מיותר ? יש המון P: "החלפת מפיות" ? פורום שאתה בו ומעצבן לפעמים ? "נימרוד שיקלר" כי יש כמה גרופיות מפגרות :X מנהל\ת אהוב\ה ? אממ... לא יודעת :X אני נורא אוהבת את סיוון המנהלת של פורום ערוץ 24
מנהל\ת שמרגיזים אותך ? לא אומרת :X כדי שאם היא במקרה תראה... משתתף בקומונות ? איזה ? כה- איפה הילד 2005, כלא 4 תא י7 [קומונה לכיתה שלי :X] ו- קרח 9 ונעם רותם [
] נו יאללה, תמליצו על בלוג חמוד בתפוז- יש כמובן את הבלוג שלי ועוד בלוגים שחובה לראות- בקישורים למטה :X

למעלה