שאלון תפוזי...

שאלון תפוזי...

1. שם: 2. כינוי: 3. מס' כרטיס אישי: 4. תאריך הרשמה לתפוז: 5. חבר בפורומים: 6. מנהל פורום: 7. מומחה בפורום: 8. הפורום הראשון שהייתי בו: 9. כתובת בלוג: 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: 12. הפורומים מהמועדפים שלי: 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: 15. תפוזON - כן או לא?: 16. tapuZone או tapuzOn ?: 17. איך הגעתם לתפוז?: 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 19. האייקון הכי טוב הוא: 20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: 24. חסויות או פרסומות קופצות?: 25. מסרים או הודעות רגילות?: 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 28. איזה פורום הכי טוב?: 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:

התשובות שלי -

1. שם: גלעד 2. כינוי: וינטרפרש 3. מס' כרטיס אישי: 329689 4. תאריך הרשמה לתפוז: 28.8.02 (יום ההולדת שלי) 5. חבר בפורומים: מיץ תפוזים, בלוגים בתפוז, קהילת iCity, אוף טופיק, ASP חברתי, תמיכה בתפוז 6. מנהל פורום: מיץ תפוזים ובלוגים בתפוז אנשים 7. מומחה בפורום: הומור, תמיכה בתפוז ופעם גם בבלוגים בתפוז 8. הפורום הראשון שהייתי בו: קהילת iCity 9. כתובת בלוג: http://Blog.tapuz.co.il/gilad 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: נגד 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים, צ'אט 12. הפורומים מהמועדפים שלי: מיץ תפוזים, בלוגים בתפוז, קהילת iCity, אוף טופיק, ASP חברתי, תמיכה בתפוז ותפוז משוב 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: וינטרפלד, winterfresh ועוד בערך 40 כינויים ללא שימוש. 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: אופנועים 15. תפוזON - כן או לא?: כן 16. tapuZone או tapuzOn ?:‏ tapuZone 17. איך הגעתם לתפוז?: דרך iCity 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 15 בערך... 19. האייקון הכי טוב הוא:
,
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): אין, פעם היה
ו
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: רק צופה 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות, אבל יפות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |מסטיק| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 1315 28. איזה פורום הכי טוב?: מיץ תפוזים
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?:‏ vinter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן

אסִי

New member
>>>>

1. שם: אסי מ 2. כינוי: אסִי 3. מס' כרטיס אישי: 669652 4. תאריך הרשמה לתפוז: אנערף?!
5. חבר בפורומים: מכבי חיפה (322), אחרי הצלצול (157), אנשים ואינטרנט (5) 6. מנהל פורום: בקרוב...
7. מומחה בפורום: מכבי חיפה (322) 8. הפורום הראשון שהייתי בו: מכבי חיפה (322), משוב (168) 9. כתובת בלוג: http://blog.tapuz.co.il/crazyasi (נסגר
)
10. בלוג TV‏ - בעד או נגד?: בעד
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוג TV 12. הפורומים מהמועדפים שלי: אחרי הצלצול (157), אנשים ואינטרנט (5), כדורגל (35), מיץ תפוזים (944), מכבי חיפה (322), תפוז מחפשים בשבילך (526), תפוז משוב (168) 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: dddf10 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: נומרולוגיה (17) 15. תפוזON - כן או לא?: לא
16. tapuZone או tapuzOn ?: tapuZone 17. איך הגעתם לתפוז?: ברגל, בכיף, בשמחה ובאושר
18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: משהו כמו 10 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): אין 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: מבקר מדי פעם (בעיקר כשמשעמם) לבדוק אם יש הודעות טרוליות מצחיקות 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: שום דבר 24. חסויות או פרסומות קופצות?: בעיקרון, לא זה ולא זה... אבל מעדיף חסויות ולא קופצות
25. מסרים או הודעות רגילות?: מאוד תלוי 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: וואי, היו לי הרבה לפני שעברתי על השאלה...
27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 0 28. איזה פורום הכי טוב?: מכבי חיפה (322)
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?:
לא אומר
30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: תלוי איזה שאלונים... אם שאלונים שנותנים יותר מדי פרטים על עצמי, ועלולים לחשוף את זהותי - אז לא.
אם זה שאלונים כמו השאלון הזה - בכיף!

ל א ק י

New member
../images/Emo161.gif

1. שם: תקראו לי לאקי
2. כינוי: ל א ק י 3. מס' כרטיס אישי: 214449 [אני זוכרת בע"פ] 4. תאריך הרשמה לתפוז: 23.6.2002 5. חבר בפורומים: אוף טופיק, סדרות מצוירות, מיץ תפוזים [
] ועוד
6. מנהל פורום: סדרות מצוירות, מיץ תפוזים, מיי פירסט סוני 7. מומחה בפורום:
8. הפורום הראשון שהייתי בו: הומור 9. כתובת בלוג: http://blog.tapuz.co.il/Lucky 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: נמנעת 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: צ'אט 12. הפורומים מהמועדפים שלי: - אוף טופיק - מזג אוויר - מיי פירסט סוני - מיץ תפוזים - סדרות מצוירות - סקס לנוער - שאלה קטנה - שוקולד - תפוז משוב 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: לפני לא היו לי 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא? משחקי תפקידים 15. תפוזON - כן או לא?:
16. tapuZone או tapuzOn ?: tapuzOn 17. איך הגעתם לתפוז?: אין לי מושג 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 3? 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?:
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: מה? 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אני אשלם משכורות למנהלים
24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |זין| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 994 28. איזה פורום הכי טוב?:
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: Winter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:

../images/Emo116.gif../images/Emo95.gif

1.נדב 2.בפורום אתם יודעים וביום יום אין לי... 3.לאדע 4.לא זוכר 5.רוכבים צעירים
,סוסים,מיץ תפוזים
,ניסויים
6.לא מנהל 7.לא מומחה 8.סוסים 9.אין בלוג 10.לא בעד ולא נגד זה בכלל לא מעניין אותי 11.אממ לאדע 12.הפורומים שאני נמצא בהם... 13.אתם לא רוצים לדעת...! 14.עוד מעט 15.לא כי לא עובד לי 16.שומדבר 17.גלשתי באתר של חנות לציוד רכיבה ניכנסתי לעמוד הקישורים וראיתי פורום סוסים בתפוז נכנסתי ונירשמתי 18.לא שלחתי 19.
20.כן
21.סתכלו בשאלה 20 ו19 23.לאדע 24.לא זה ולא זה 25.הודעות רגילות
26.אמממ אולי את זה--->
27.אפס מסרים וזה ככה כל הזמן 28.רוכבים צעירים
29.winter 30.יאפ

רותם ע

New member
יה =]../images/Emo142.gif

1. שם: רותם
2. כינוי: רותם ע
3. מס' כרטיס אישי:399225 4. תאריך הרשמה לתפוז: אין לי שמץ... 5. חבר בפורומים: קהילת אייסיטי, משחקים בערך, חידות, אוף טופיק, מיץ פתוזים 6. מנהל פורום: - 7. מומחה בפורום: - 8. הפורום הראשון שהייתי בו: קהילת אייסיטי 9. כתובת בלוג: לא 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: אין דעה
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: 12. הפורומים מהמועדפים שלי: מיץ תפוזים, סקס לנוער, אוף טופיק, חידות, הומור, רוק, משחקים, קהילת אייסיטי 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: לפני?.. שום כינוי 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: איידס .... 15. תפוזON - כן או לא?: למה לא 16. tapuZone או tapuzOn ?: 17. איך הגעתם לתפוז?: אייסיטי 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: לא שלחתי 19. האייקון הכי טוב הוא: |מרשמלו| 20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: 24. חסויות או פרסומות קופצות?: מה אתה חושב?
חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 123 28. איזה פורום הכי טוב?: 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter ?: Winter ... סה נרקיסיסט
30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: בטח

הממ

1. שם: יפעת 2. כינוי: סירופ מייפל מקולקל 3. מס' כרטיס אישי: 495511 (מזכרון, נקווה שזה נכון) 4. תאריך הרשמה לתפוז: הממ זה המשתמש השני שנרשמתי בו לתפוז.. אני מניחה שהכינוי הזה מיוני.. 5. חבר בפורומים: כל מיני.. 6. מנהל פורום: חלום אמריקאי [881] ומיץ תפוזים [944] 7. מומחה בפורום: - 8. הפורום הראשון שהייתי בו: עם הכינוי הזה? אוף טופיק 9. כתובת בלוג: http://blog.tapuz.co.il/syrup 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: לא ממש משנה לי.. אני לא מופיעה ולא צופה בשידורים.. 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים? 12. הפורומים מהמועדפים שלי: האמת שאין לי ממש, פעם הוספתי כי התלהבתי מהאפשרות, ומאז זה נשאר.. אוף טופיק, לימודים ועוד, חלום אמריקאי ותלונות וקיטורים. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: י פ ע ת ו ש [
] 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: דיאטות ואורח חיים בריא [אני שונאת את תפוז והרמזים שלו
15. תפוזON - כן או לא?: בעקרון כן, אבל צריכים לסדר את זה עדיין. 16. tapuZone או tapuzOn ?: החרא בתפוז שהוא כמו אייסיקיו. [האמת שtapuZone חביב למדי, אבל יש כבר yesZone או משהו] 17. איך הגעתם לתפוז?: לא זוכרת.. כנראה מתוך שעמום. 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: בשני כבר אישרו.. 19. האייקון הכי טוב הוא: |זורו|,
,
,
, |סלק|. 20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא..זה סתם מעיק על הקריאה מבחינת הנושאים.. 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): כרגע אין, אבל היו פעם . ולחרופ קראו דני רופ.. 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: אני לא ממש יכולה, והאמת שגם לא יוצא לי לקרוא שם, אבל מדי פעם כשנותנים לי קישורים אני מפשפשת שם.. 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: את חוסר המשכורת של המנהלים הזוטרים והכחולים. 24. חסויות או פרסומות קופצות?: זה טוב לאתר, אבל שיהיה יחסית שקטות ולא מבצבצות בכל עבר. באנר למעלה או בצד שמאל- ניחא. אבל הפרסומות שקופצות כשקוראים מסרים, או הפרסומת של לוטו שגורמת לי להתקף לב כל פעם מחדש- . 25. מסרים או הודעות רגילות?: אני אוהבת לקבל מסרים.. כי לא ידוע ממי מקבלים אותם, אז זה מרגש כזה[?] (תתחילו לשלוח עוד) 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |סלק|- ירק חשוב ביותר! ;) 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 490- מי הופך את זה ל500? 28. איזה פורום הכי טוב?: קצרו ידי מלהושיע? אין פורום כזה שהוא הכי טוב.. כל פורום עוסק בנושאו, ולכן הוא נהפך לפורום טוב. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: גלעי 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:כן

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1. שם: סווירלית סאן
2. כינוי: סווירררלי 3. מס' כרטיס אישי: 158456 [גם מזכרון
] 4. תאריך הרשמה לתפוז: ה' באייר 1948 [?] 5. חבר בפורומים: אוף טופיק, מיץ תפוזים, סאקורה [;[], מנגה&אנימה[;[[[], סרטים [;[[[[[[[[[], חידות [
], וכל מיני
. 6. מנהל פורום: ג'קי צ'אן - 562
7. מומחה בפורום: מועמדת להיות מומחית פורום מיץ תפוזים
8. הפורום הראשון שהייתי בו: לחיי האהבה
9. כתובת בלוג: יש כמה:- http://blog.tapuz.co.il/aayelett http://blog.tapuz.co.il/testing123 [
] 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: לא אכפת 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: קידין ^_^ 12. הפורומים מהמועדפים שלי: אוף טופיק, סאקורה, אנימה ומנגה, סרטים, חידות, מיץ תפוזים, כל מיני אה. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: אחד, אבל לא בא לי לשתף
. 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: בלע 15. תפוזON - כן או לא?: לא >סורי וינטר
<. תפוזונה
. 16. tapuZone או tapuzOn ?: תפוזON
17. איך הגעתם לתפוז?: חיפשתי פורום לדבר בו על לחיי האהבה.. 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 1 ^.^. ונראה לי שלחתי אולי איזה 2-3 בתור בדיחה ^.^. ואחד רציני או משהו כדי להציע משהו[?]
19. האייקון הכי טוב הוא:
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
טוקי 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אדיח אותי מהתפקיד
24. חסויות או פרסומות קופצות?: שניהם
25. מסרים או הודעות רגילות?: מה זה הודעות רגילות?
אאררגג... 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |מלאך| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: לוידעת, אני גם מוחקת הרבה מזפה
28. איזה פורום הכי טוב?: תמיכה טכנית
. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן.

דנטל

New member
יששששששש שאלון

1. שם: דנה 2. כינוי: דנטל 3. מס' כרטיס אישי: 246033 4. תאריך הרשמה לתפוז: זין שאני בודקת את זה עכשיו. 5. חבר בפורומים: סאבלימינל והצל, מיץ תפוזים, איתור והחלפת ספרים, מומלצים בתפוז. 6. מנהל פורום: סטוצים ומפגשים אחרים, נדודי שינה, אוכל חלבי. 7. מומחה בפורום: זה דורש להיות יותר מדי נחמד - לא בנויה להיות מומחית. 8. הפורום הראשון שהייתי בו: לא בפורטל תפוז. 9. כתובת בלוג: תסתפקו בכתובת הזו. 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: שיעשו מה שהם רוצים, אותי זה משעמם. 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: לא ממש מכירה עוד פינות. 12. הפורומים מהמועדפים שלי: לא ממש מבינה מה זה אומר. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: דיטי (ואז איזו פוסטמה אחת ביקשה שאני אחליף כי לא נאה לה שחושבים שאנחנו אותה אחת). 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: אני כרגע בתגובה להודעה, לא יכולה ללחוץ ולא אפתח עוד ישום בשביל זה. 15. תפוזON - כן או לא?: לאאאאאאאאאא. 16. tapuZone או tapuzOn?: אמממ... צריכה הסבר לגבי הזונה. 17. איך הגעתם לתפוז?: חיפשתי מקום לזיין את השכל ופה הכי היה לי נחמד. 18. כמה טפסים לניהול פורום כבר שלחתם/שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: מעולם לא שלחתי טופס. 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לאאאאאאאא. 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): הייתי מתפשרת על
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: ממש לא. 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: ארשה לחסום אנשים רק בגלל שהם דפ"רים. 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות
25. מסרים או הודעות רגילות?: מה? מה למחט ולתחת? 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |אצבע משולשת| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 605 שמתוכם אני צריכה לענות על 4 ולמחוק, מה שישאיר בתיבה 601 הודעות שאני לא מוחקת. 28. איזה פורום הכי טוב?: סטוצים ומפגשים אחרים. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: עם W. 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כןןןןןןןןןןן.

AcE666

New member
מ

1. שם: אוריאל 2. כינוי: סתכלו בעצמכם, עצלנים 3. מס' כרטיס אישי: 230690 4. תאריך הרשמה לתפוז: אני אמור לזכור את זה? 5. חבר בפורומים: סקס לנוער, עבוע"ב, מוזיקה שחורה, גרפיטי, מיץ תפוזים וקורא פסיבי ברוק, רוק מתקדם, כלי נגינה ונגנים. 6. מנהל פורום: 7. מומחה בפורום: 8. הפורום הראשון שהייתי בו: על בנות ועל בנים (עבוע"ב) 9. כתובת בלוג: 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: ממ.. בלוג טי.וי(?) 12. הפורומים מהמועדפים שלי: סקס לנוער 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: היה אחד לפני המון זמן, כמה שנים. אני לא זוכר אותו. 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: אגדות/אגדות אורבניות 15. תפוזON - כן או לא?: כן 16. tapuZone או tapuzOn ?: תפוזON 17. איך הגעתם לתפוז: נכנסתי לתפוז, לחצתי על "קהילות" או משהו כזה, ונכנסתי לאחד הפורמים שם 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: שו טופס, אני לא מנהל דמט. 19. האייקון הכי טוב הוא: |קונדום| כמובן 20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):לא, דמט 22. גולש קבוע בתפוז משוב?:לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: את הנפילות המעצבנות 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים, נדמה לי 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: שום אייקון 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 197, ואני לא משתמש במסרים כמעט... 28. איזה פורום הכי טוב?: הפורום של הקלאן אנד, אבל זה בכלל לא בתפוז. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: ווינטר, עם W 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: ממ כן.

הילונט

New member
../images/Emo47.gif

1. שם: הילה 2. כינוי: הילונט 3. מס' כרטיס אישי: 719658 4. תאריך הרשמה לתפוז: אממ... לתפוז? לא זוכרת...
לפני איזה שנה וחצי.
5. חבר בפורומים: אוף טופיק[
], חברויות, מיץ תפוזים
6. מנהל פורום:
. 7. מומחה בפורום:
. 8. הפורום הראשון שהייתי בו: פורום הצ'ט 9. כתובת בלוג: נמנמ. 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים, צ'טים 12. הפורומים מהמועדפים שלי: כנ"ל 5 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי:
בלע. M e S h U g A a T °•°LuLi°•° H i L o N e T
14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: רפלקסולוגיה
15. תפוזON - כן או לא?:
16. tapuZone או tapuzOn ?: tapuzOn 17. איך הגעתם לתפוז?: נמנמ, חיפשתי צ'ט, הגעתי לתפוז, משם הגעתי לפורומים
18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: אני לא נו
19. האייקון הכי טוב הוא:
,
,
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): אין... היו:
,
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא... 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אנאערף...
24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: גם וגם
26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: אמממ... לודעת. יש הרבה
למשל מגלגל עיניים, מרים גבה וכאלה...
27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: אממ... 73[?] נראה לי. והכרטיסישי עדיין חדש
28. איזה פורום הכי טוב?: אוף טופיק
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter ?:Winter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:

spider kisser

New member
~~ ~~

1. שם: מיכאל פ 2. כינוי: מיכה 3. מס' כרטיס אישי: 2222222 4. תאריך הרשמה לתפוז: 22.2.2222 5. חבר בפורומים: אקזיט[828] מלך השכונה[901] אוף טופיק ומיץ תפוזים 6. מנהל פורום: אקזיט[828] ומלך השכונה[901] 7. מומחה בפורום: בלוגים בתפוז אנשים[807] 8. הפורום הראשון שהייתי בו: סקייטבורד ורולר בליידס 9. כתובת בלוג: blog.tapuz.co.il/micha 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: השמאלית[?] 12. הפורומים מהמועדפים שלי: פסיכומטרי 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: היו.. 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: לא לחצתי 15. תפוזON - כן או לא?: כן 16. tapuZone או tapuzOn ?: השני 17. איך הגעתם לתפוז?: דרך האתר One 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 1 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: אסור 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: את מנהלי הפורומים 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |אלביספרסלי| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 222 28. איזה פורום הכי טוב?: אקזיט 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: אני לא משתמש בשם 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: לא

SofyTofy

New member
תשובותפוזים../images/Emo103.gif

1. שם: ירדן
2. כינוי: SofyTofy 3. מס' כרטיס אישי: 268815 4. תאריך הרשמה לתפוז: סוף החופש הגדול לפני שנה 5. חבר בפורומים: המון
6. מנהל פורום: אקזיט 828 + מיכאלה 922 7. מומחה בפורום: בלוגים בתפוז אנשים 807 8. הפורום הראשון שהייתי בו: לחיי האהבה 412 9. כתובת בלוג: http://blog.tapuz.co.il/SofyTofy 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: אממ.. אין לי תשובה לזה 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: הצ'אט 12. הפורומים מהמועדפים שלי: אקזיט, מיכאלה, כוכב נולד, חברים, בלוגים בתפוז אנשים, מיץ תפוזים 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: יש לי עוד אחד סודי
14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: ארבע ההסכמות - WTF?!!?! 15. תפוזON - כן או לא?:
16. tapuZone או tapuzOn ?: tapuZone 17. איך הגעתם לתפוז?: סיפרו לי על פורום לחיי האהבה אז באתי לבדוק
18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: פורום קרייג דיוויד - מיליון (ועדיין אין
) פורום אקזיט - אחד 19. האייקון הכי טוב הוא:
ברור שכן
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: מציצה
23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: שלא תדעו
24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות אם כבר
25. מסרים או הודעות רגילות?: גם וגם תלוי למה 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |קרייג| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: חדשים? 2.. בתיבה? הרבה
28. איזה פורום הכי טוב?: אקזיט ומיכאלה
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: winter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:

n u t

New member
שאלון../images/Emo99.gif ועוד תפוזי!../images/Emo99.gif

1. שם:ענת 2. כינוי:n u t? 3. מס' כרטיס אישי:183404 4. תאריך הרשמה לתפוז: אין לי שמץ... אבל הפעם הראשונה הייתה מתישהו ב-2001 אני חושבת... 5. חבר בפורומים:מממממממ בעיקר בחידות, אוף טופיק, מחשבים ואינטרנט, שאלה קטנה, משחק החיים וקצת מיץ תפוזים
, אבל אני גם כותבת מדי פעם בחולון אזור,ותמיכה טכנית... 6. מנהל פורום: חידות ומשחק החיים... 7. מומחה בפורום:
8. הפורום הראשון שהייתי בו: מממממממ נראה לי חולון אזור... לא לא מה פתאום... בטוח היה לפני... לא זוכרת
בטח באתי בגלל פורום סקס
9. כתובת בלוג: אין 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: מממממ עקרונית זה אחלה של דבר... ובגלל שאני מאוד רוצה שתפוז ירוויחו יותר כסף משאר הפורטלים אז אני די בעד... אבל זה שהחלט קצת מוריד מהערך של תפוז...
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: מממממ מסרים? והדף של תוכנות... 12. הפורומים מהמועדפים שלי: אותם פורומים שאני משתתפת בהם.... פלוס לימודי נהיגה ותיאוריה שאני רק קוראת... 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: אהההה זה סודי
14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: עוד מאמץ
יצא- אגדות/אגדות אורבניות... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שזה יצא לי בקהילה אקראית... מה שאומר הרבה כי בד"כ אני בלפו של חמישה-שישיה פורומים שם... 15. תפוזON - כן או לא?: שיהיה בסבבה... אני לא מדליקה בדרך כלל
16. tapuZone או tapuzOn ?: השני... לעבור לאנגלית זה שוב הרבה עבודה... 17. איך הגעתם לתפוז?: לא זוכרת
18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: לא שלחתי אף פעם... 19. האייקון הכי טוב הוא:
כמובן! 20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לאאאאאאאא גרררר זה גם תופס מקום בכותרת וזה גם מבלבל לפעמים...למרות שמצד שני פורומים יחסית רציניים זה איכשהו מקשט את העמוד...
אבל עדיין לא! 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): ראו הערה קודמת... 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: אסור לי לכתוב שם, אבל כמובן שהתחלתי לקרוא מה כותבים שם רק מהרגע שאמרו לי שאסור לי לכתוב שם
23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: שאלה קשה...
24. חסויות או פרסומות קופצות?:ברור שחסויות! 25. מסרים או הודעות רגילות?:הודעות רגילות זה בפורומים? אני מניחה שתלוי במטרה... 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: ראו בקשה של סטלה
בתפוז משוב... 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 505
28. איזה פורום הכי טוב?: חידות כמובן
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?:וינטר!
סתם סתם winter... 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: ברווווווווווור!!!!

../images/Emo15.gif

1. שם: גל 2. כינוי: ƒ®•Z£n AngeL 3. מס' כרטיס אישי: 570010 4. תאריך הרשמה לתפוז: :\ 5. חבר בפורומים: משחקים, אוף טופיק, אנגלית, מיץ תפוזים, סקס לנוער, חברויות, על בנות ועל בנים, קהילת iCity , מלחמת המינים, אהבה בגיל ההתבגרות, זיהוי שירים, תפוז מחפשים בשבילך , גאווה צעירה, בנים בלבד ואנוק 6. מנהל פורום:
7. מומחה בפורום:
8. הפורום הראשון שהייתי בו: קהילת iCity . 9. כתובת בלוג: 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד [?] 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: צ'אט אמ 12. הפורומים מהמועדפים שלי: ע"ע 5 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: כל מיני. :\ 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: המכללה למשפטים רמת גן [659] . 15. תפוזON - כן או לא?: לא 16. tapuZone או tapuzOn ?: השני 17. איך הגעתם לתפוז?: דרך אייסיטי ממ 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 0 19. האייקון הכי טוב הוא:
, |אבטיח|
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: כן 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: צופה 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: 24. חסויות או פרסומות קופצות?: הראשון 25. מסרים או הודעות רגילות?: רגילות 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |מגלגלעיניים| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 2 :\ 28. איזה פורום הכי טוב?: משחקים. :] 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: השני 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן ממ

נושא להודעה

1. שם: ליאור. 2. כינוי: o_O מKה אפורה. 3. מס' כרטיס אישי: 178462. 4. תאריך הרשמה לתפוז: לא ידוע. 5. חבר בפורומים: סקס לנוער, עבוע"ב[מדי פעם], זה וקוראת בעוד כמה. 6. מנהל פורום: - 7. מומחה בפורום: - 8. הפורום הראשון שהייתי בו: הכי גאים שיש. 9. כתובת בלוג: אישי. 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד. 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים. 12. הפורומים מהמועדפים שלי: האלה מלמעלה. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: "lior" - מקורי :) 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: טיפים קטנים לחיים. 15. תפוזON - כן או לא?: הממ כן. 16. tapuZone או tapuzOn ?: אין לי מושג מה הראשון P: 17. איך הגעתם לתפוז?: שמעתי על האתר[?] 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: אנ'לא מנהלת. 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא! 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): - 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא. 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אני אעיף את האייקונים, הם מכאיבים לי בעיניים. 24. חסויות או פרסומות קופצות?: קופצות. 25. מסרים או הודעות רגילות?: הודעות רגילות איפה? 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: - 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 500-600[?] 28. איזה פורום הכי טוב?: סקס לנוער. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: השני, ומסתבר שזה הראשון o_O 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: יאפ.

למעלה