שאלון :) תענו ...

בר דותן

New member
שאלון :) תענו ...

מה סגנון המוסיקה המועדף עליך ? איך אתה מתאר את הצד המוסיקלי שלך ? עם ההיתה יכול להיות במקום אמן כלשהו , מי זה היה ? עם ההיתה אמן "סלב" איך ההיתה מתיחס לקהל שלך ? מי הם 5 האמנים האוהבים עליך ? באיזה מקום ההיתה מדרג את נועם פנחסוב, בין 5 הזמרים האהובים אליך ? איזה גיל לדעתך, זה הזמן לפרוץ כיוצר או אמן ? מה הדרך הכי טובה להיתפרסם ? מסחרי?

HadarV3

New member
עונה..

מה סגנון המוסיקה המועדף עליך ? רוק בעיקר איך אתה מתאר את הצד המוסיקלי שלך ? מפותח ביותר עם ההיתה יכול להיות במקום אמן כלשהו , מי זה היה ? אה.... אורית שחף עם ההיתה אמן "סלב" איך ההיתה מתיחס לקהל שלך ? הייתי דיי בקשר איתו, כמו שנועם איתנו מי הם 5 האמנים האוהבים עליך ? אורית שחף, נועם, אביב גפן, ניראלי הכי לא קשור אבל גם אביתר בנאי ואריק ברמן באיזה מקום ההיתה מדרג את נועם פנחסוב, בין 5 הזמרים האהובים אליך ? שני, אחרי אורית איזה גיל לדעתך, זה הזמן לפרוץ כיוצר או אמן ? עשרים פלוס,לא צעיר מידי ולא מבוגר מידי מה הדרך הכי טובה להיתפרסם ?הדרך הקשה, ללמוד ואז להוציא סינגלים וכל זה, לאט לאט אבל בטוח מסחרי? לא *** בר?? פתחתי מסן: [email protected]

:)

מה סגנון המוסיקה המועדף עליך ? רוק ישראלי :) איך אתה מתאר את הצד המוסיקלי שלך ? ממ? מגניב? עם ההיתה יכול להיות במקום אמן כלשהו , מי זה היה ? בריטני ספירס.. אחלה כסף עם ההיתה אמן "סלב" איך ההיתה מתיחס לקהל שלך ? בסנוביות כמובן,סתם מי הם 5 האמנים האוהבים עליך ? אביב גפן,שלומי שבן,אפרת גוש,שלום חנוך, וכרגע,נועם גם. באיזה מקום ההיתה מדרג את נועם פנחסוב, בין 5 הזמרים האהובים אליך ? אין מקום.. גם הזמרים שדירגתי זה לא לפי מקום.. אוהבת את נועם.. איזה גיל לדעתך, זה הזמן לפרוץ כיוצר או אמן ?20 מה הדרך הכי טובה להיתפרסם ? להופיע מסחרי? לא

בר דותן

New member
חחחח את אומרת לא מסחרי .. ומצד שני

ההית רוצה להיות בריטני בישביל כסף ? חחח ? תחליטי :)

המחצללת

New member
יאלללה שאלווון...

מה סגנון המוסיקה המועדף עליך ? רוק בעיקר
איך אתה מתאר את הצד המוסיקלי שלך ? נחמד מאוד
עם ההיתה יכול להיות במקום אמן כלשהו , מי זה היה ? שלום חנוך?...
עם ההיתה אמן "סלב" איך ההיתה מתיחס לקהל שלך ? הייתי קודם כל מעריכה אותם נראה לי...
מי הם 5 האמנים האוהבים עליך ? אביב, נועם, אביתר, שלומי, עברי, שלום, ברי וכמובן שיש עוד...
באיזה מקום ההיתה מדרג את נועם פנחסוב, בין 5 הזמרים האהובים אליך ? למה לדרג?!
איזה גיל לדעתך, זה הזמן לפרוץ כיוצר או אמן ? כל אחד והזמן שלו... אנערף.
מה הדרך הכי טובה להיתפרסם ? נתחיל מזה שיש אמנים כל כך מוכשרים והם לא מפורסמים, ואם מדברים על להתפרסם אז נראה לי הופעות, ראיונות וכו'... מה שבטוח לא תכנית ריאליטי :/
מסחרי? לעולם לא.

למעלה