שאלון תחילת שבוע

שאלון תחילת שבוע

החלטתי לגוון השאלון בנושא בית ספר- קובי... לא חובה מועתק מפורום סקרים ושאלונים (או שזה הפוך?
) זה או זה..
מתמטיקה או ביולוגיה?
אלגברה או הנדסה?
ספרות או לשון?
חינוך גופני או מחשבים?
טכנולוגיה או כימיה?
ערבית או אנגלית ?
גאוגרפיה או הסטוריה?
אזרחות או חינוך?
מורשת או שעה עם הרכזת?
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?
קפיטריה או אוכל מהבית ?
לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?
מחנכת או מורה לתנ"ך?
יועצת או מנהלת?
טיול שנתי או גיחה?
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?
חופש פסח או חנוכה?
חופש גדול … בקיץ או בחורף?
בני גורן או משו אחר? שאלון כן/לא
אוהבים את בני גורן?
ואת המורה ללשון?
ואת המורה לתנ"ך?
אוהבים חנ"ג?
ושל"ח?
וחינוך?
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]
אוהבים להיות חולים בימי בצפר
מבריזנים?
חננות?
חורשים למבחנים?
יושבים בסוף הכיתה?
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?
מעתיקים במבחנים?
גם משליפים?
נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים?
מצליחים במבחנים?
אוהבים פיזיקה?
ואת המורה לפיזיקה?
כותבים בעט?
אם כן אז…
שחור?
אדום?
כחול?
ירוק?
סגול?
אחר:
מעתיקים שיעורים בהפסקות?
חולמים על בצפר?
חולמים על תלמידי מבצפר?
חולמים על מורות? שאלות הרחבה…
ליד מי אתם יושבים?
איזה מורה אתם הכי אוהבים?
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?
מה אתם אוהבים בסנוויץ'?
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *
חולמים עליו/ה בלילה?
הוא / היא יודע/ת מזה?
אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה??
יש לכם יומן?
מה אתם כותבים בו?
האם יש לכם דברים סודיים בתיק?
ותאים סודיים
באיזה צבע התיק שלכם?
והמחברות?
האם הוא כברבימי חמישי?
מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון
ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?
זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?
לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?
נכשלתם במבחן?
ובתעודה?
מה אמרו עליך ביום הורים?
יש לך כתב יפה?
ומחברות מסודרות?
אם את בת ...
את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?
איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..
וחולצות??
גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?
ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..
בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל?
מותג או לא משנה?
ולכולם...
בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]

../images/Emo55.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifענה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif

מתמטיקה או ביולוגיה?לא יודעת אני לא לומדת עדיין ביולוגיה
אלגברה או הנדסה?אלגברה
ספרות או לשון?ספרות(המקצוע האהוב עליי)
חינוך גופני או מחשבים?מחשבים
טכנולוגיה או כימיה?כימיה
ערבית או אנגלית ? שתיהם
גאוגרפיה או הסטוריה?הסטוריה
אזרחות או חינוך?חינוך
מורשת או שעה עם הרכזת?חח הרכזת מלמדת מורשת.. אבל יש עוד רכזת אז עדיף שעה עם הרכזת
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?שיעור חוםשי בסוף היום
קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה
לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?כמו שעכשיו
מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת
יועצת או מנהלת?לא זאת ולא זאת
טיול שנתי או גיחה?טיול שנתי
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?מזה טיול של"ח?
חופש פסח או חנוכה?פסח- יותר ארוך וגם הכוכבים מארגנטינה באים לארץ
חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץ
בני גורן או משו אחר?משו אחר
שאלון כן/לא
אוהבים את בני גורן?לא
ואת המורה ללשון?ככה ככה
ואת המורה לתנ"ך?ככה ככה
אוהבים חנ"ג?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ושל"ח?מזה?
וחינוך?כן
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]לאאא
אוהבים להיות חולים בימי בצפרלא אוהבת להיות חולהה
מבריזנים?לא
חננות?יש לי ציונים טובים והממצוצע שלי הוא 94 אבל אני לא חננה
חורשים למבחנים?לא
יושבים בסוף הכיתה?לא
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?בשניה
מעתיקים במבחנים?לא
גם משליפים?לא
נכנסים ללחץ?לא
אוהבים מבחנים?תלוי איזה
מצליחים במבחנים?כן.. כל הציונים שלי כמעט הם יותר מ-90
אוהבים פיזיקה?כן
ואת המורה לפיזיקה?בערך
כותבים בעט?כן
אם כן אז…
שחור?לא
אדום?לא
כחול?כן
ירוק?לא
סגול?לא
אחר: לא
מעתיקים שיעורים בהפסקות?לעיתים רחוקות
חולמים על בצפר?לא
חולמים על תלמידי מבצפר?לפעמים... רק על החברות הקרובות
חולמים על מורות? חלמתי פעם אחת על המורה לספרות חחחחחחחחח
שאלות הרחבה…
ליד מי אתם יושבים?אנה
איזה מורה אתם הכי אוהבים?אירית(מחנכת), נועה(חשבון) וליאורה(ספרות)
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ספרות והיסטוריה
מה אתם אוהבים בסנוויץ'?שוקולד
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *לא
חולמים עליו/ה בלילה?
הוא / היא יודע/ת מזה?
אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה??
יש לכם יומן?לא
<

עונהנהנה

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? ברור שחנ"ג טכנולוגיה או כימיה? לא לומדת אף אחד מהם.. ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? הסטוריה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? אע? שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? בסוף ככה יש קצת הפוגה קפיטריה או אוכל מהבית ? אין לנו קפיטריה.. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? ממילא אני לומדת עד ארבע ואפילו יותר אז ברור שבלי יום שישי.. מחנכת או מורה לתנ"ך? שניהם קרועים.. יועצת או מנהלת? אף אחד טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? רק לא של"ח שנאתי את זה! חופש פסח או חנוכה? פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץ בני גורן או משו אחר? בני גורן שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא בטירוף.. ואת המורה ללשון? לשון?? מה זה?? חח אני עברתי את זה ממזמן ואת המורה לתנ"ך? הוא קרוע חבל על הזמן!! אוהבים חנ"ג? ברוווור ושל"ח? לאאאא וחינוך? כן סבבה אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לא! למרות שלפעמים זה נחמד אוהבים להיות חולים בימי בצפר לא מבריזנים? לא אני בי"ב והפעם הראשונה שהברזתי מכל שנות לימודיי היה השנה.. חננות? לא חורשים למבחנים? כן מאוד יושבים בסוף הכיתה? אממ.. באמצע יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? באמצע מעתיקים במבחנים? לא מה פתאום! גם משליפים? לא ביכלל ביכלל לא! נכנסים ללחץ? לפעמים תלוי מה.. אבל בשביל זה יש רגיעון חח אוהבים מבחנים? לא.. מי כן? מצליחים במבחנים? ממוצעים אוהבים פיזיקה? לא למדתי אף פעם.. אני במגמת מחשבים ביכלל ואת המורה לפיזיקה? כנ"ל כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? לא אדום? לא כחול? כן ירוק? לפעמים.. סגול? לא אין לי כזה צבע חח אחר: אממ.. לא! מעתיקים שיעורים בהפסקות? לא! חולמים על בצפר? קוראים לזה סיוטים וזה בא רק לפני בגרויות.. חולמים על תלמידי מבצפר? על חברות שלי(אנחנו רק בנות בבצפר) חולמים על מורות? בעעע גם זה רק לפני בגרות של אותה מורה.. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? חברה שלי מירית איזה מורה אתם הכי אוהבים? אממ... אף אחת באופן אישי.. אבל המחנכת שלי סבבה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מתמטיקה עיצוב גרפי וחנ"ג מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אני בעד טונה ומלא מלא ירקות איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? כלום בשביל זה יש קולר אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * אנחנו רק בנות ואין לי נטיה כזו או אחרת אז לא חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן מה אתם כותבים בו? ש"ב ומלא שטויות האם יש לכם דברים סודיים בתיק? אממ.. לא ותאים סודיים חח רק לדברים נשיים.. באיזה צבע התיק שלכם? גוונים של כחול והמחברות? צבעוניות.. האם הוא כברבימי חמישי? אם הכוונה לכבד אז לא כי אני כבר לא לומדת כמעט כי עשיתי כבר בגרויות ברוב המקצועות כמו מתמטיקה אנגלית הבעה ולשון וכו ככה שאין מה להביא מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון אממ... הסטוריה ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? תנ"ך זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן.. נכשלתם במבחן? אממ.. כן ובתעודה? לא מה אמרו עליך ביום הורים? שאני שואפת לשלמות בצורה מוגזמת חחח יש לך כתב יפה? לא יודעת.. לא ניראה לי לתת לכם דוגמא לכתב שלי? ומחברות מסודרות? כן אם את בת ... את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? לפעמים ככה ולפעמים ככה איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. אני הולכת רק עם חצאיות ואני אוהבת ארוכות ולא צרות מידי כי אין לי איך ללכת.. וחולצות?? חולצות של תמנון הכי טוב.. גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? יש לי גרביים עד הברך אבל רק כשאני עם מגף.. ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. לא מותגים המותג הכי גדול שיש לי בארון זה תמנון אני לא בקטע של מותגים בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? מותג או לא משנה? ולכולם... בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לא משהו.. אז הבאתי לכם דוגמא לכתב שלי..

KiShKooSh

New member
יש לך כתב קצת דומה לשלי...

אבל שלי אפילו יותר עגול ואין לי ב 2

KiShKooSh

New member
אבל אני כותבת ע' עמו עין בדפוס...

(רק עגולה יותר
) ואת האמת הרגלתי את עצמי לעשות ע' כזו, פוט כי היא נראתה לי אות פחות מוזרה ככה

Super Chuly

New member
שיהיה שבוע טוב

זה או זה מתמטיקה או ביולוגיה? בעיקרון שניהם חרא, אבל אם חייבים אז ביולוגיה אלגברה או הנדסה? בעעע שניהם נוראיים ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? מחשבים טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? מה זה מורשת? שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? להשתחרר בסוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? לא הבנתי... מחנכת או מורה לתנ"ך? אני כבר לא לומדת תנ"ך, אז מחנכת יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? חח מה זה גיחה? טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? של"ח?! WTF?! חופש פסח או חנוכה? פסח! חופש גדול … בקיץ או בחורף? קשה להחליט בני גורן או משו אחר? בעע שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? איכס, תראו לי בנאדם שפוי שאוהב את בני גורן ואת המורה ללשון? בעעעע שונאת אותה ואת המורה לתנ"ך? דווקא הוא היה אחלה מורה שבעולם אוהבים חנ"ג? לא ממש, רק ריצה כל הזמן ושל"ח? יא אללה, מה זה? וחינוך? כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] אני לא באמת עושה אוהבים להיות חולים בימי בצפר? כשחולים אז סובלים, אפשר פשוט להבריז מבריזנים? מדי פעם, אבל לא יותר מדי חננות? לא חורשים למבחנים? לרוב לא מספיק יושבים בסוף הכיתה? בול באמצע יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? ושוב- באמצע מעתיקים במבחנים? לא גם משליפים? לא נכנסים ללחץ? ממש לא אוהבים מבחנים? חח לא מצליחים במבחנים? לרוב כן אוהבים פיזיקה? תודה לאל אני לא לומדת! ואת המורה לפיזיקה? --- כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? כן אדום? לא כחול? לרוב כחול ירוק? לא סגול? לא אחר: עפרון לפעמים מעתיקים שיעורים בהפסקות? כן חולמים על בצפר? חח לא יצא לי חולמים על תלמידים מבצפר? כן, יוצא חולמים על מורות? חחח לא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? ליד ידיד בשם רתם איזה מורה אתם הכי אוהבים? עדנה רש, מורה לספרות מורחב איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? תיאטרון מה אתם אוהבים בסנדוויץ'? חביתה או טונה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים, אם אני זוכרת... מקסימום שותים מהקולר אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? נראה לי שמתחיל איזה משהו... חולמים עליו/ה בלילה? יצא לי פעם אחת הוא / היא יודע/ת מזה? ממש לא אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? כי אני יודעת שלא יש לכם יומן? בלוג, נחשב? מה אתם כותבים בו? כמעט כל מה שיושב לי על הלב האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא ותאים סודיים? לא שזכור לי באיזה צבע התיק שלכם? סגול והמחברות? בכל מיני צבעים האם הוא כבר בימי חמישי? מה?! מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? אנגלית ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? אני מתחילה בעשר... ככה ששעה רביעית- ספרות מורחב זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? חחח קרה גם קרה נכשלתם במבחן? קורה ובתעודה? גם מה אמרו עליך ביום הורים? שאני ילדה טובה וכל זה יש לך כתב יפה? תלוי בעט ומחברות מסודרות? חחח לא ממש, אפילו שאני משתדלת אם את בת ..סדגש| את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? לפעמים אסוף בקוקו, לפעמים לא איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. בעיקר ג'ינס וחולצות?? חולצות בצפר, מן הסתם... גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? גרביים רגילות לחלוטין ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. יש לי אולי שני זוגות נעליים, זה לא כזה ביג דיל לכולם... בכללי אתם אוהבים בצפר..? עכשיו כשאני לקראת סיום, לא הייתי רוצה שיגמר ליהי :)

אני../images/Emo70.gif

מתמטיקה או ביולוגיה?ביולוגיה אלגברה או הנדסה?אמממ הנדסה ספרות או לשון?לשון חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?לא לומדת את זה... ערבית או אנגלית ?אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה?הסטוריה אזרחות או חינוך?אזרחות מורשת או שעה עם הרכזת?מורשת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?בסוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ?אין לנו קפיטריה אז אוכל מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?... מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת יועצת או מנהלת?יועצת טיול שנתי או גיחה?טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?של"ח?? מה זה? חופש פסח או חנוכה?חופש פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץ בני גורן או משו אחר?
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?חחח לא
ואת המורה ללשון?כן ואת המורה לתנ"ך?כן אוהבים חנ"ג?לא ושל"ח?? וחינוך?כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]:לא אוהבים להיות חולים בימי בצפר:כן מבריזנים?לא חננות?לא כל כך... חורשים למבחנים?לא יושבים בסוף הכיתה?לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?אממ באמצעית מעתיקים במבחנים?לא גם משליפים?לא נכנסים ללחץ?לא אוהבים מבחנים?לאא מצליחים במבחנים?משו כזה אוהבים פיזיקה?שזה? ואת המורה לפיזיקה?? כותבים בעט?כן אבל לא הכל אם כן אז… שחור?ברוררר ששחור
אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?לא חולמים על בצפר?לאא חולמים על תלמידי מבצפר?חחח לא חולמים על מורות?לאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?אממ ליד ניק איזה מורה אתם הכי אוהבים?אמממ לתנ"ך והיסטוריה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?לשון ושפה מה אתם אוהבים בסנוויץ'?אמממ שוקולד איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?לא מה אתם כותבים בו? האם יש לכם דברים סודיים בתיק?אמממ לפעמים ותאים סודיים?לא באיזה צבע התיק שלכם?ורוד אפור והמחברות?יש כל מיני... האם הוא כברבימי חמישי?
מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?תנ"ך ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?אנגלית זייפתם פעם חתימה הורים ?כן אם כן אז על מה?על מבחן בחשבון לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?לא נכשלתם במבחן?לא יודעת... ובתעודה?לא מה אמרו עליך ביום הורים?בלה בלה בלה... יש לך כתב יפה?משו כזה ומחברות מסודרות?כן אם את בת ... את באה בשיער אסוף?לא אם לא אז איך?פזור איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ?אמממ כל מיני גם איזה צבע..:כל מיני וחולצות??תלבושת גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?נמוכה ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..:נמממ אולסטאר שחורות ובימים שיש לנו ספורט אז נעלי ספורט. בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? מותג או לא משנה? ולכולם... בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]:לאאאא

chen010189

New member
בית ספר ביום שבת

זה או זה: מתמטיקה או ביולוגיה?ביולוגיה אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?לשון חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?טכנו' ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה?גאוגרפיה אזרחות או חינוך?חינוך מורשת או שעה עם הרכזת?שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?התחלה ב9 קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת יועצת או מנהלת?המנהל, אני עדיין בנסיון להבין מי האדיוט שנתן ליועצות בבית ספר שלי תואר פסיכולוגי טיול שנתי או גיחה?מה זה גיחה? טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?אני במילא לא יוצאת לטיולי של"ח חופש פסח או חנוכה?אם מדובר בחופש עצמו, אז פסח חופש גדול: בקיץ או בחורף?בקיץ בני גורן או משהו אחר?כל דבר שהוא לא מתמטיקה יתקבל בברכה כן/לא: אוהבים את בני גורן?לא ואת המורה ללשון?לא ואת המורה לתנ"ך?הוא בסדר אוהבים חנ"ג?את השיעור כן, את המורה לא ושל"ח?תלוי מה החומר וחינוך?חחחח ברור שכן אוהבים ש.ב? לא אוהבים להיות חולים בימי בית ספר?מי אוהב להיות חולה? מבריזנים?רק מהחלק העיוני בתקשורת חננות?לא חורשים למבחנים?רק כשזה מקצוע לבגרות של אותה השנה יושבים בסוף הכיתה?לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?ראשונה מעתיקים במבחנים?לא גם משליפים?לא נכנסים ללחץ?כן אוהבים מבחנים?לא מצליחים במבחנים?בערך אוהבים פיזיקה?לא ואני במילא לא לומדת את זה ואת המורה לפיזיקה?... כותבים בעט?כן אם כן אז: שחור?כן אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?כן, אבל לא מעתיקה, עושה לבד חולמים על בית ספר?חחחח ממש לא חולמים על תלמידים מבית ספר?אוקיי זה לא חולמים על מורות? לא
!
שאלות הרחבה ליד מי אתם יושבים?חברה שלי, דשה איזה מורה אתם הכי אוהבים?המורה לשל"ח והמורה לאזרחות\הסטוריה קורעים, והמורה לאנגלית חמודה... איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?עיתונאות מה אתם אוהבים בסנוויץ'?שיהיה מלא איזה שתיה אתם לוקחים לבי"ס?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? לא יש לכם יומן?לא מה אתם כותבים בו?
האם יש לכם דברים סודיים בתיק?חחחח לא ותאים סודיים?כן באיזה צבע התיק שלכם?סגול והמחברות?לא יודעת, כל מיני צבעים האם הוא כבר בימי חמישי?מה?! מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?ספורט ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?אנגלית זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?על מכתב שלא עשיתי ש.ב לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כן נכשלתם במבחן?כן ובתעודה?לא מה אמרו עליך ביום הורים?שאני לא מרוכזת בשיעורים, שאני ילדה "נעימת הליכות" וכל מיני זיבולי שכל שונים... יש לך כתב יפה?לא ממש ומחברות מסודרות?כן אם את בת... את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?אסוף כשיש ספורט, פזור בימים רגילים איזה מכנסיים את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..ג'ינס וחולצות??יש לנו חולצות תלבושת אחידה בכל מיני צבעים גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?יש לי 2 זוגות עד הברך, וכל השאר עד העקב ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בי"ס..] נא לפרט..יש לי ואנס שחורות, לקיץ סנדלים שחורים ולכולם... בכללי אתם אוהבים בית ספר? לפעמים

Lee Asulin

New member
עונהה..

מתמטיקה או ביולוגיה?ביולוגיה אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?אממ לשון חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?אף אחד מהם ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה?אף אחד מהם אזרחות או חינוך?חינוך מורשת או שעה עם הרכזת?שעה עם הרכזת:p שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?שתיהם חח קפיטריה או אוכל מהבית ? תלוי מתי לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת יועצת או מנהלת?יועצת טיול שנתי או גיחה?טיול שנתיי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?ברור של"חח חופש פסח או חנוכה?פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?קיץץץ בני גורן או משו אחר?משו אחר! שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?ל-א ואת המורה ללשון?כן ואת המורה לתנ"ך?כן אוהבים חנ"ג?ל=א ושל"ח?כן וחינוך?כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]ל=א אוהבים להיות חולים בימי בצפר אף פעם לא כיף להיות חולה.. מבריזנים?לא חננות?חח לא חורשים למבחנים?לפעמים יושבים בסוף הכיתה?לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?לא מעתיקים במבחנים?קצת..:p גם משליפים?גם נכנסים ללחץ?לא אוהבים מבחנים?רטורייי מצליחים במבחנים?תלוי במה אוהבים פיזיקה?ל=א ואת המורה לפיזיקה?ל=א כותבים בעט?כן אם כן אז… שחור?כן אדום?רק כותרות כחול?גם ירוק?גם סגול?גם אחר:גם חח מעתיקים שיעורים בהפסקות?לפעמים חולמים על בצפר?לא חולמים על תלמידי מבצפר?לפעמים חח חולמים על מורות? ל=א שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?רועי חח איזה מורה אתם הכי אוהבים?המורה לביולוגיה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ביולוגיה מה אתם אוהבים בסנוויץ'?אממ..גבינה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים/פטל חיחי אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *לא חולמים עליו/ה בלילה?- הוא / היא יודע/ת מזה?- אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה??- יש לכם יומן?לא מה אתם כותבים בו?- האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לא ותאים סודיים לא באיזה צבע התיק שלכם?ורוד והמחברות?אין מחברות- קלסר אחד ענק האם הוא כברבימי חמישי?הא? מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון לשון ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?לשון זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?לא לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?בטח נכשלתם במבחן?כן ובתעודה?כן מה אמרו עליך ביום הורים?שהכל בסדר חח יש לך כתב יפה?יסס ומחברות מסודרות?יסס אם את בת ... את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?פזור איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..ג'ינס וחולצות??חולצות בצפר!חח כל הצבעים גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?גזרה נמוכה ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..מותגים..פומה ריבוק.. בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? מותג או לא משנה? ולכולם... בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]בטחחחחחח........................ש=ל=א!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה../images/Emo9.gif

מתמטיקה או ביולוגיה?אני עוד לא לומד ביולוגיה.. אז מתמטיקה
אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?נראה לי שספרות חינוך גופני או מחשבים?חינוך גופני טכנולוגיה או כימיה? לא יודע.. אני לא לומד כימיה וטכנולוגיה כן אבל זה משעמם ערבית או אנגלית?אני לא לומד ערבית גאוגרפיה או הסטוריה?גיאוגרפיה
אזרחות או חינוך?חינוך (חברה) מורשת או שעה עם הרכזת?שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?התחלה ב-9 קפיטריה או אוכל מהבית?גם וגם.. בדר"כ זה אוכל מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?חחח מה זה השאלה הזאת? המחנכת יכולה להיות גם המורה לתנ"ך יועצת או מנהלת?לא יודע.. טיול שנתי או גיחה?גם וגם
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?טיול של"ח.. למרות שעוד אין לי את זה חופש פסח או חנוכה?פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץ
בני גורן או משו אחר?יש המון דברים בעולם שהם לא בני גורן חחח שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לא אוהב ולא שונא ואת המורה ללשון?לא אוהב ולא שונא ואת המורה לתנ"ך?אוהב
אוהבים חנ"ג?ככה ככה ושל"ח?ר שנה הבאה יהיה לי אבל זה נראה לי כיף
וחינוך?כן אוהבים ש.ב???אם הם קלים אז כן
אוהבים להיות חולים בימי בצפר?לא ממש מבריזנים?לא חננות?לא חורשים למבחנים?לא. אני לומד רגיל
יושבים בסוף הכיתה?כרגע לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?בדיוק בראשונה
אני מעדיף לשבת מקדימה מעתיקים במבחנים?לא גם משליפים?לא נכנסים ללחץ?לא אוהבים מבחנים?לא אוהב ולא שונא מצליחים במבחנים?בחלקם אוהבים פיזיקה?אני לא לומד פיזיקה ואת המורה לפיזיקה?- כותבים בעט?כן אם כן אז…כחול מעתיקים שיעורים בהפסקות?לא.. אני מעדיף לעשות בבית חולמים על בצפר?לפעמים.. לפני כמה זמן היה לי חלום שראיתי את אדית חצור בבי"ס שלי.. כתבתי על החלום הזה בפורום
חולמים על תלמידי מבצפר?אם יש לי חלום על ביה"ס אז בדר"כ מופיעים בו תלמידים מהבי"ס חולמים על מורות?לא שאלות הרחבה ליד מי אתם יושבים?אתם לא מכרים חחח איזה מורה אתם הכי אוהבים?את המורה לגיאוגרפיה. היא מאוד מצחיקה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?גיאוגרפיה. לא בגלל המורה המצחיקה חח.. כאילו גם בגללה אבל גם בגלל שזה מעניין
מה אתם אוהבים בסנוויץ'?לבנה או שוקולד.. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים
אתם אוהבים ילדה מהכיתה??לא. (עכשיו אני מדלג על כל השאלות שקשורות לילד/ה שאוהבים) יש לכם יומן?אם יש דברים חשובים באיזשהו יום אני כותב ואני גם כותב במה היה שיעורי בית האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לא. אם כבר יש לי דברים סודיים למה שאני אשים אותם בילקוט..? חחח ותאים סודיים?לא באיזה צבע התיק שלכם?ירוק והמחברות?כל מחברת בצבע אחר... מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?מדע ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?לשון זייפתם פעם חתימה של ההורים?לא לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כן נכשלתם במבחן?כן ובתעודה?לא מה אמרו עליך ביום הורים?שאני ילד טוב.. משהו כזה בערך יש לך כתב יפה?נראה לי שכן ומחברות מסודרות?כן. אני בן אדם מסודר והכל אצלי מסודר חחח בנים... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל?ביום שיש חנ"ג(חינוך גופני) אז מכנסיים רגילים וביום שאין אז בדר"כ ג'ינס מותג או לא משנה?יש לנו תלבושת אחידה וביום שישי תלבושת חופשית.. אבל אני לא לובש מותגים, לא לבצפר ולא סתם ככה ולכולם... בכללי אתם אוהבים בצפר?ושוב אני אחזור על המשפט: לא אוהב ולא שונא
אהבתי את השאלון

למעלה