שאלון... תהנו

חנשוש4

New member
שאלון... תהנו../images/Emo140.gif

לסבלנים שביניכם :] השאלון מאוד אבל מאוד ארוך איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מזל? מידת נעליים? גובה? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? את חושבת שהוא יתגשם? מה אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגישה לדגדוגים? אוהבת את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? גיל שהיית רוצה להיות? יש פירסינג? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? את אוהבת את כתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? שחית /צללת עם דולפינים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? צרחת מפחד? השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ראית את מגדל אייפל? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? ניסית דיאטה? טסת? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית-חולים? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? הלכת לאיבוד? ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? עברת ניתוח? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלוויזיה? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חברה? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפשה? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהבת מישהו עכשיו? איפה הכי היית רוצה להיות? איזה ספר את קוראת? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? אוהבת את המשפחה שלך? אוהבת חורף? מבריזה הרבה מביצפר? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? קוראת עיתון? מדברת עם זרים? ישנה עם בובות פרווה? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נוהגת? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? בדיחה האהובה עלייך? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? היה יפה? בקולנוע או בטלויזיה? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? מה הדבר האחרון שהדפסת? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה?

¥EleVatioN¥

New member
ויי דה מינה@! ../images/Emo129.gif

אבל אני אוהבת כאלה ואין יותר מידי מה לעשות אז נענה
איך קוראים לך? אורלי
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת..
השם הכי יפה לילד? אהד, איתן, שי
השם הכי יפה לילדה? שי, נטע
הכינויים שיש לשם שלך? אורלע, אורלוץ, אורלוצלוץ, וכאלה
הכינוי הכי אהוב? אורלוצלוץ
מה השם הכי מצחיק ששמעת? חח לאדעת
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
האם תקרא לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי...
מזל? דגים
מידת נעליים? 39
גובה?163 בערך אולי קצת יותר
חיות מחמד? מורצ'יק, החתול שמעיף אותי אפילו מהמיטה שלי..
כיתה? י"ב
איזה שפות את מדברת? עיברית/רומנית/אנגלית
בת כמה את? 18
החלום שלך? כרגע, לונדון
את חושבת שהוא יתגשם? חסר ולא!
מה אוהבת לאכול? דברים טעימים!
מה אוהבת לשתות? קולה/תפוזים
צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום בהיר כזה, שטני
רגישה לדגדוגים? כה
אוהבת את החיים או לא? כרגע טוב לי
כמה אחים? 0
מסר לחיים? תיחיו כל יום כאילו הוא האחרון (נו מה הדבר הראשון שעלה לי לראש
)
יש לך גשר? לא
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה, החבר, החברים, ולהצליח
יש חבר? יש!
ממה את הכי פוחדת? להשאר לבד
צבעת פעם את השיער? הלוואי
גיל שהיית רוצה להיות? 16
יש פירסינג? הלוואי
קעקועים? הלוואי
האם אתה חי את הרגע? לא ממש
יש לך סודות? לכולם יש
אתה שונא את עצמך? לרוב
את אוהבת את כתב יד שלך? לא
יש לך הרגלים רעים? לכולם יש
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אני לא מקבלת מחמאות
את יודעת לשיר? לא
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כה
יש לך יומן/ג'ורנל? כה
מה החולשה הכי גדולה שלך? למה שאני אגיד לכם?
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כה, בטח יש כמה דברים פה ושם
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלפעמים זה כואב
התאהבת פעם? אפילו כמה פעמים
פעם חשבת להתאבד? לא
התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כה
שיקרת פעם? כה
התאהבת בידיד? אפשר לומר
עשית פעם סיאנס? לא
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור...,תמיד
היית פעם בחו"ל? כה
הרבצת למישהו? חח ברור!
הסרט הכי דפוק שראית? מממממממממ מת לצעוק
שחית בעירום? לא
ברחת מהבית? לא
התחילו איתך? כה
נשארת ערה כל הלילה? כה
לא אכלת יום שלם? לא
דיברת בטלפון כל הלילה? לא בדיוק כל הלילה
הרגת מישהו? לא, חס וחלילה!
בגדו בך?לא, אני מקווה שלא...
הרגת חיה בטעות? חס וחלילה! רק יתושים
הרגת חיה בכוונה? רק יתושיםםםםםםם
גנבת משהו? אמממ שאלתי בלי להחזיר
חחח סתם, גנבתי בהסכמה
פגעת בעצמך? לא, אני פחדנית מידי
רצית למות? כה
עישנת סיגריות? לא
עישנת נרגילה? לא
שתית אלכוהול? כה
השתכרת? לא
שחית /צללת עם דולפינים? לא
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
התאפרת? חח מה השאלה הדפוקה הזו...כה!
רצית להיות מישהו שאת לא? כה
רצית להיות בן המין השני?כה, כל פעם שאני מתה להשין ואין איפה
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה
התעלפת? לא
נשברה לך שן? כמעט
קיבלת נכשל בתעודה? לא
רכבת על אופניים?כה
רכבת על סוס? כה
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא, אני שונאת לרקוד
שיחקת כדורגל? כה
הוצאת מלא כסף על שטויות? כה
הברזת מביצפר? כה
היית מאושרת? כה
התנצלת על משהו שעשית? כה
היית כל הלילה על המחשב? כה
קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא סתם
זכרת חלום? כה
נרדמת בשיעור? לא, או שהייתה פרחה שהפריעה לי או שהמורה הפריעה לי :S
העברת פתקים בשיעור? חח מי לא?
תפסו אותך? יש מצב
התעקשת על משהו מטופש? כה
הברזת למישהו בלי להודיע

¥EleVatioN¥

New member
ויי דה מינה 2../images/Emo129.gif

את...
מעשנת סיגריות? לא
מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים
את אוהבת את איך שאת נראית? מידי פעם
מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום, יש תמונה של מורצ'יק
מאחרת הרבה? לא
אוהבת את המשפחה שלך? כה
אוהבת חורף? כהההה
מבריזה הרבה מביצפר? לא
מדברת הרבה בטלפון? לא ממש
משתדלת לאכול בריא? כה
קוראת עיתון? כשיש
מדברת עם זרים? לרוב לא
ישנה עם בובות פרווה? הוא לא נחשב ממש בובה אבל יש לו פרווה...
מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כה
נוהגת? כהההההההה ^^ עוד מעט שנה!
אוהבת את הקול שלך? לא! שאני צועקת אני נשמעת כמו קרפדה דרוסה
תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אהד
עכשיו מבחינה פנימית? אהד
הבית האחרון שהיית בו? של אהד
האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא
האם את סומכת על אחרים בקלות? תלוי
בדיחה האהובה עלייך? שיכור נתקע בפוזל ברחוב. הפוזל צועק לו "למה אתה לא מסתכל לאן שאתה הולך?!:" אז השיכור צועק בחזרה "למה אתה לא הולך לאן שאתה מסתכל!?"
מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אהד, ועגר, ונומי, ויולי
שאת מכירה הכי הרבה זמן? עגר ונומי
הכי מצחיק? חח כולם
הכי קרוב? אממ יש קבוצה דיי גדולה
מי מקשיב לבעיות שלך? הקבוצה מלמעלה
עם מי את רבה הכי הרבה? אני לא נוטה לריב הרבה....אני חושבת
הדבר האחרון...
הקול האחרון ששמעת? אבא
המקום האחרון שהיית בו? ת"א
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קרן
השיר האחרון ששמעת? לאדעת איזה משו ברדיו
הסרט האחרון שראית? אקס מן 3
היה יפה? כה, וולברין שווה
בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע
הדבר האחרון שאכלת? סנדוויץ' גבינ"צ וסלט רוקפור של ארומה
שקנית? את הארוחה מלמעלה
דיסק אחרון ששמעת? ציסק שצרבתי לנסיעה
שיר אחרון שנתקע לך בראש? travis - turn back time
מה הדבר האחרון שהדפסת? ממממממממ מכתב לצצבא
אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת
אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא

הופ ../images/Emo171.gif

איך קוראים לך? נוֹמי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שישאר זה השם הכי יפה לילד? לא יודעת, חשבתי על תֹם, מתמימות השם הכי יפה לילדה? נטע... בגלל המשמעות שמאחורי זה. משום מה שמות כמו מדוֹאוּ ואושן נשמעים יפים
חחח ואינפיניטי
הכינויים שיש לשם שלך? נומ, נומצ'י, נומע ,נומה נומה יה
הכינוי הכי אהוב? נומי חח נומצ'י גם נחמד מה השם הכי מצחיק ששמעת? ממ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? תנ"ך (נעמי) האם תקרא לבת שלך על שמך? נופ אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג (חוץ מנועם הכוונה
) מזל? קשת מידת נעליים? 39 גובה? 167-168 חיות מחמד?כלב כיתה? סיימתי איזה שפות את מדברת? אנגלית, ספרדית, רומנית, עברית כמובן
ועכשיו לומדת קצת צרפתית בת כמה את? 21+ החלום שלך? אושר והגשמה עצמית את חושבת שהוא יתגשם? אפשרי מה אוהבת לאכול? ג'אנק פוד, איטלקי, סיני-תאילנדי וכו' שניצלים, פירה מה אוהבת לשתות? נסטי אפרסק
צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה רגישה לדגדוגים? לפעמים אוהבת את החיים או לא? הם בסדר, צריך לדעת איך לבנות אותם כדי שיהיה לך טוב כמה אחים? אחד מסר לחיים? למד לקבל את עצמך יש לך גשר? היה פעם
יש לך משקפיים\עדשות מגע? יאפ, לפעמים מה הדבר הכי חשוב לך? וואו ממ, בעיקרון אם זה אנשים, קודם כל משפחה. אחר כך תכונות מסויימות כמו כנות, סובלנות וכו' יש חבר? מממ
ממה את הכי פוחדת? ףףף צבעת פעם את השיער? נופ גיל שהיית רוצה להיות? לא יודעת. יש פירסינג? נופ קעקועים? נופ האם אתה חי את הרגע? אה... יש לך סודות? לא ממש. אבל מן הסתם גם לא כולם יודעים הכל עליי. אתה שונא את עצמך? כמעט ולא את אוהבת את כתב יד שלך? חחח זה סיפור ארוך
יש לך הרגלים רעים? יש איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "חמודה" "מתוקה"
את יודעת לשיר? בערך אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות. תלוי איזה סוג של בנאדם אני עצמי הייתי
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? אולי יש לך יומן/ג'ורנל? בערך מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ |מרימה גבה בהרהור| יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? אולי. לעשות יותר דברים שתמיד רציתי. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? זה בעניין המסר. לקבל את עצמך. התאהבת פעם? יאפ פעם חשבת להתאבד?
התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כמו כולם
התאהבת בידיד? מממממ כן ואז הוא הפך לחבר חח עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? ממ הלכתי מכות כשהיה צורך, אבל אני לא בעד הסרט הכי דפוק שראית? חחח, לא בטוחה שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא ממש התחילו איתך? כה
נשארת ערה כל הלילה? בערך לא אכלת יום שלם? לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא
בגדו בך? ממ אולי באמון שלי פעם הרגת חיה בטעות? אולי חרקים הרגת חיה בכוונה? לא. פעם הייתי הורגת חרקים לפעמים. היום לא... גנבת משהו? פילחתי פעם, אבל מזמן מזמן בילדותי הרחוקה פגעת בעצמך? |מרימה גבה| רצית למות? |מרימה גבה שניה| עישנת סיגריות? נופ עישנת נרגילה? כן, בשביל לנסות. אבל החלטתי שזה לא בשבילי כל העשן הדבילי הזה בריאות
שתית אלכוהול? יאפ השתכרת? לא רציני מדי (אני חושבת) שחית /צללת עם דולפינים? לא... אבל אני רוצה
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא חחחח התאפרת? קצת רצית להיות מישהו שאת לא?פעם רצית להיות בן המין השני? לא חושבת התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא נראה לי התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? ממממממ בתעודה? לא רכבת על אופניים? יאפ רכבת על סוס? יאפ
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? יכול להיות חח שיחקת כדורגל? מממ לא בטוחה.. נראה לי סטנגה
הוצאת מלא כסף על שטויות? אה, לא מלא-מלא הברזת מביצפר? כה היית מאושרת? מממ אולי, כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן חח זכרת חלום? לעיתים מאוד מאוד קרובות נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? יאפ תפסו אותך? ממממ יכול להיות התעקשת על משהו מטופש? נראה לי כל אחד מתעקש על שטויות לפעמים
הברזת למישהו בלי להודיע? לא ממש התחרפנת?
ביקרת אצל פסיכולוג? מה אתם חושבים |פוערת עיניים| חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
לא יודעת, אבל זה נשמע עצוב צרחת מפחד? מממממממממממ יכול להיות השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חחחח לא ביום אחד נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? נראה לי שכן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן (וראיתי אותו לראשונה לא מזמן דווקא חח) נישקת מישהו? יאפ התנשקת צרפתית? יאפ ניסית דיאטה? ממ לא טסת? יאפ נסעת ברכבת? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?חח לא בהכרח מתחת למיטה אבל העיקרון כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? בעיקר ביקורים עשו לך תפרים? ממ נראה לי שכן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא! אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב? איי גס קינאת במישהו אחר? יאפ היית גאה בעצמך? אה.. יכול להיות הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? גם עשית משהו שלא חשבת שתעשי? יכול להיות הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? ממ יתכן סיננת מישהו בטלפון? אה יצא... אבל אני לא נוהגת לעשות זאת
ניתקת למישהו בפרצוף? מממ יכול להיות רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה חח אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
מממ לא בטוחה אולי ואולי לא חיבקת מישהו מפורסם? בערך חח תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כשהייתי ממש קטנה, במבוך מראות בלונה פארק
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא חחחחחח עברת ניתוח? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממממ לא יודעת היית ברדיו/טלוויזיה? יאפ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ

הופ 2 ../images/Emo171.gif

ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? אולי את אבא רבת עם חברה? התווכחתי, לא ממש רבתי בכית? אולי צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? יכול להיות קנית משהו? ממממממממ אה, כן.. שמלה כזאת הרגשת טיפשה? יתכן חח דיברת עם מישהו שאת אוהבת?כן
התגעגעת למישהו? מממ
מה את לובשת ברגע זה? גופיית סבא ובוקס עם ציורים של גופי
קר לך או חם לך? באמצע מילה שעולה לך בראש? לא עולה
את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת את אוהבת מישהו עכשיו?
איפה הכי היית רוצה להיות? פה איזה ספר את קוראת? ממ פיטר פן, באנגלית
ומשהו של גרפולוגיה תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? בודדה, עייפה, מוטרדת, מחכה, עצובה האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך?
פחות פחדים. שלא ישתלטו לי כל כך על היומיום. את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים יותר לעמים פחות. ככה-ככה. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? -נומי- חחח מאחרת הרבה? אין לי לאן
אבל לא נוטה לאחר אוהבת את המשפחה שלך? יאפ אוהבת חורף? ממ אפשר להגיד מבריזה הרבה מביצפר? בזמנו כן מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? ממ יש תקופות שיותר ותקופות שפחות קוראת עיתון? מרפרפת מדברת עם זרים? לא הרבה ישנה עם בובות פרווה? כבר לא חח אבל יש לי כמה בקצה המיטה מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא שונאת, אבל גם אם מעצבנים אותי נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? אה.. הוא בסדר תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? ףף אין לי כוח לחשוב על זה גבוה, רזה , שיער כהה עכשיו מבחינה פנימית? חוש הומור, רגיש, יצירתי, סובלני, כנה, נאמן, פתוח... לא יודעת.. משהו כזה חח
הבית האחרון שהיית בו? מממממממממ אולי של 'בל האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא חחחח האם את סומכת על אחרים בקלות? מממ לא ממש בדיחה האהובה עלייך? אין לי כרגע מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? יש כמה שאת מכירה הכי הרבה זמן? חברה שלי, שאני מכירה מהחטיבה (וההורים כמובן) הכי מצחיק? דברים קטנים שהכלב שלי עושה (אני ממחזרת תשובות משאלונים קודמים|מרימה גבה|) הכי קרוב? אה... מי מקשיב לבעיות שלך? יש כמה עם מי את רבה הכי הרבה? חח ההורים ו'בל הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אבא שלי מכחכח בגרונו המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי?
ולפני זה השירותים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אה, חבר של אבא שלי השיר האחרון ששמעת? פינק אולי? הסרט האחרון שראית? ראיתי "האוס" סרט.. ממ "אין כמו בבית" מתיו מקונוהי ושרה ג'סיקה פרקר היה יפה? היה חמוד ודי משעשע בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע הדבר האחרון שאכלת? גדור פררו רושה
שקנית? שמלה... כבר אמרתי
דיסק אחרון ששמעת? ממ של פינק שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת מה הדבר האחרון שהדפסת? אבא שלי הדפיס אדם אחרון שצעקת עליו? צעקתי וירטואלית (בערך) על דניאל
אבל הסתדרנו חח אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת. ההורים כנראה

ירינייי

New member
עונההה

איך קוראים לך?ירין אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?בושי,בגלל שחברה שלי נתנה לי אותו שם חיבה השם הכי יפה לילד?תומר השם הכי יפה לילדה?שחף הכינויים שיש לשם שלך?בושי,יאר,יארג',אנג'י,הרבי הכינוי הכי אהוב?בושי,יאר,יארג' מה השם הכי מצחיק ששמעת?גושי,השם חיבה שנתתי לחברה שלי מפני סיבות אישיות האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך?לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?ירין מזל?תאומים מידת נעליים?41 גובה?1.66 חיות מחמד?גיזמו,החיים שלי,(חתול) כיתה?י' איזה שפות את מדברת?עברית,אנגלית בת כמה את?עוד שבוע וחצי 16 החלום שלך?להגשים את כל המטרות שהצבתי לעצמי את חושבת שהוא יתגשם?כן מה אוהבת לאכול?ג'ירף מה אוהבת לשתות?פטל צבע עיניים?ירוקות צבע שיער?חום רגישה לדגדוגים?כן אוהבת את החיים או לא?כן כמה אחים?1 מסר לחיים?תפליצו זה בריא,תשאלו את גושי יש לך גשר?היה לי יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה שלי והחתול שלי וחברים שלי יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת?אני לא פוחדת מכלום,חוץ ממוות צבעת פעם את השיער?גוונים גיל שהיית רוצה להיות?לא יודעת יש פירסינג?לא קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן,כמו לכל אחד איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שאני יפה את יודעת לשיר?כן אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?לא יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?לרקדנים כמו שי פרטוש יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?יש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לעשות רק מה שאני אוהבת התאהבת פעם?לא פעם חשבת להתאבד?לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא התנשקתי עם בנות...התנשקתי עם בנים שיקרת פעם?כן התאהבת בידיד?לא עשית פעם סיאנס?כן אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?רצני??לא הסרט הכי דפוק שראית?אמריקן פאי שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא בגדו בך?לא הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן גנבת משהו?תותים מהסופר פגעת בעצמך?לא רצית למות?לא עישנת סיגריות?כן עם גושי סיגריות קמח. עישנת נרגילה?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא שחית /צללת עם דולפינים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא התאפרת?כן רצית להיות מישהו שאת לא?לא רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן התעלפת?כן,באמצע מבחן בפיסיקה נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?כן היית מאושרת?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?נמנמתי העברת פתקים בשיעור?כן,כל שיעור וכל השיעור תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד?כן השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא אני לא אוהבת אוריאו נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?לא ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן ניסית דיאטה?כן טסת?כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך?קצת היית בבית-חולים?כן עשו לך תפרים?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?לא נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?לא קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ?כן הלכת לאיבוד?לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?התחלתי לראות שזה היה בערוץ 10 ואז הפסקתי. עברת ניתוח?כן קטן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן,כל שישי אני ישנה מחוץ לבית ישנת כל היום?כן חשבת שאת משתגעת?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן היית ברדיו/טלוויזיה?בטלווזיה היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו?את גושי היא אצלי כרגע רבת עם חברה?ב24 שעות האחרונות??לא בכית?לאא צחקת?כן,כרגע גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הרגשת טיפשה?לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת?כן התגעגעת למישהו?כן מה את לובשת ברגע זה?פיג'מה קר לך או חם לך?נעים לי מילה שעולה לך בראש?שקט את שומעת עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?אין מישהו מסויים את אוהבת מישהו עכשיו?לא איפה הכי היית רוצה להיות?באיים הקרביים עושה בטן גב איזה ספר את קוראת?אני לא קוראת ספרים תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?אני מרגישה מצויין שגושי פה האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע?לא,גושי פה עם אני כבר אחפור ואנהל את העולם עם היא נמצאת לידי על המיטה את... מעשנת סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?הייתי מרזה טיפה את אוהבת את איך שאת נראית?בסה"כ אני מרוצה מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?יריני מאחרת הרבה?לא ממש אוהבת את המשפחה שלך?מאוד אוהבת חורף?לא מבריזה הרבה מביצפר?לא הרבה,מידי פעם מדברת הרבה בטלפון?המון משתדלת לאכול בריא?כן קוראת עיתון?כן מדברת עם זרים?לא ממש,אין לי על מה לדבר איתם ישנה עם בובות פרווה?לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?לא נוהגת?לא אוהבת את הקול שלך?כן תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?שחום,שרירי קצת,עם עיניים בהירות,גבוה-מטר80+ עכשיו מבחינה פנימית?מצחיק,רגיש,רומנטי,כנה,אוהב הבית האחרון שהיית בו?הבית שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא האם את סומכת על אחרים בקלות?לא בדיחה האהובה עלייך?אין מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?אמא שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן?אמא שלי הכי מצחיק?אבא שלי הכי קרוב?אמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך?אמא שלי וחברות הכי טובות שלי עם מי את רבה הכי הרבה?אח שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?של גושי המקום האחרון שהיית בו?מקלחת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?סבתא שלי השיר האחרון ששמעת?של מאיה בוסקילה-בלעדייך הסרט האחרון שראית?טומב ריידר 2 היה יפה?מאוד,אנג'לינה שמה בקולנוע או בטלויזיה?טלווזיה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת צהריים

ענבר1

New member
אנייייייי

איך קוראים לך? ענבר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? די מרוצה משמי השם הכי יפה לילד? כול דבר עם האות ל השם הכי יפה לילדה? כול דבר עם האות ל הכינויים שיש לשם שלך? בר,בארי,ברשבסקי,ענברי,ברבור,ברבי הכינוי הכי אהוב? זה כינוי שמישהי ספציפית קוראת לי מה השם הכי מצחיק ששמעת? שושנה..זה מתגלגל על הלשון בצורה מצחיקה הנה תראו שו..ש..נההה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לאאאאאאאא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? ליאור מזל? אריה מידת נעליים? 37 גובה? 1.58 חיות מחמד? אחים שלי,דג,כלבה כיתה? שנה שניה איזה שפות את מדברת? הממ הממ עברית אנגלית בת כמה את? 22 החלום שלך? המציאות היא החלום הכי יפה...והחלום שלי התגשם...חלקית את חושבת שהוא יתגשם? למה לא מה אוהבת לאכול? ילדים קטניםםםםםםם מה אוהבת לשתות? תפוזים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? כן אוהבת את החיים או לא? כן כמה אחים? 3 מסר לחיים? תאהבו יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? הלוואי מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר? שיחנק למה הזכרתם לי ממה את הכי פוחדת? כול מיני צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 18 וחודש יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? למי אין אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אני לא יכולה להגיד זה כינוי מסוים..שהוא כ"כ רחוק מהמציאות שזה מצחיק את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי מי הייתי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? מחברת מה החולשה הכי גדולה שלך? אדם ספציפי יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? שלא חיבקתי כשהייתי צריכה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? על טעויות בחיים משלמים (עם ריבית) התאהבת פעם? יותר מדי פעם חשבת להתאבד? לא בדיוק... "קראתי למותי שיבוא במהרה" התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? בן שיקרת פעם? נו מי לא????? התאהבת בידיד? לצערי עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד היית פעם בחו"ל? לצערי הייתי הרבצת למישהו? נראה לי שכן הסרט הכי דפוק שראית? מסע בין הכוכבים איזה מפגרררררררררר שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? נוווווווווו נשארת ערה כל הלילה? יותר מדי לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? אחחח כן הרגת מישהו?במוח שלי...every time בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? נפשית רצית למות? עישנת סיגריות? מסריח עישנת נרגילה? דוחה שתית אלכוהול? לא אוהבת השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפיניםלא? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חחחחחח השיא שלי זה 850 התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן ואחרי דקה שיניתי את דעתי רצית להיות בן המין השני? לאאאאאאאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן התעלפת? יאפ נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? ערבית רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל? ב ר ו ר הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מצאתי את זה שטותי הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? המון התנצלת על משהו שעשית? כן

ענבר1

New member
וואי ארוך---2

היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? לא עולה לי בראש אבל בטוח שכן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? יותר מדייייייי ביקרת אצל פסיכולוג? שיחות פעם בכמה זמן עם המרצה שלי(פסיכולוג קליני) חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עודני מחכה צרחת מפחד? לא מפחד השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן ואני רק רוצה לציין שהוא בצבע של משהו חום שיוצא מהגוף ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? דההה ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן וכשנגמר המקום דחפתי לאחי דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? המממ זה היה מזמן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? עודני נשבר לך הלב? אדם אחד שברת למישהו את הלב? לצערי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? ברוררררר ניתקת למישהו בפרצוף? לא שזכור לי רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה פעמים אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן אבל להגנתי אני אגיד ששנאתי מרוב שאהבתי חיבקת מישהו מפורסם? היהודים נחשבים? תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא עברת ניתוח? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בעעע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? סבתא רבת עם חברה? עם חבר בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כןןןןןןן התגעגעת למישהו? תמיד מה את לובשת ברגע זה? גינס קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? שש בש את שומעת עכשיו מוזיקה? עברי לידר-אדוני עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מי שיודע יודע את אוהבת מישהו עכשיו? כן איפה הכי היית רוצה להיות? עם אדם מסוים איזה ספר את קוראת? שכחתי תשם אבל זה של ד"ר בריאן וייס תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? אני ואנוכי כרגע בסדר גמור האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? כן את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? קשה לבחור את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? כן אוהבת את המשפחה שלך?הכיייייייי אוהבת חורף? לאאאאאאאא מבריזה הרבה מביצפר? אני כבר לא בביצ]ר מדברת הרבה בטלפון? תלוי עם מי משתדלת לאכול בריא? לא ממש קוראת עיתון? כול בוקר מוסף כלכלה מדברת עם זרים? כן ישנה עם בובות פרווה? רק כשאני אצל מישהי ספציפית מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא נוהגת? כן אוהבת את הקול שלך? שאלה הזויה תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? בלונדיני עם עיניים חומות עכשיו מבחינה פנימית? מוסרי,טוב לב,מצחיק הבית האחרון שהיית בו? השכנים האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? ממש לא בדיחה האהובה עלייך? לא בדיחה פשוט החיקויים של סיון מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? נ שאת מכירה הכי הרבה זמן? זמן לא רלוונטי הכי מצחיק? סיוןןןןןןן הכי קרוב? נ מי מקשיב לבעיות שלך? הכלבה שלי עם מי את רבה הכי הרבה? נ,יובל,מיטל הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? סבתא המקום האחרון שהיית בו? מקלחת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סיון השיר האחרון ששמעת? הכוס הכחולה הסרט האחרון שראית? היומן היה יפה? מאוד בקולנוע או בטלויזיה? טי וי הדבר האחרון שאכלת? בורקס שקנית? קליק דיסק אחרון ששמעת? דייר סטרייטס נדמה לי שיר אחרון שנתקע לך בראש? כי אתה לא רואה אף אחד ממטר אתה מי שאתה וזה בסדר...."אדוני"-עברי לידר מה הדבר האחרון שהדפסת? משהו לסיון אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא מרימה את הקול בכזאת קלות אדם אחרון שראה אותך בוכה? נ-אני לא בטוחה בראיה וואי ארוךךךךךךךךך

חנשוש4

New member
יאללה אני עונה...

איך קוראים לך?חן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני מרוצה מהשם שלי מאוד מאוד השם הכי יפה לילד?אני אישית מאוד אוהבת את השם פיטר למרות שהוא אנגלי.. השם הכי יפה לילדהיש מלא הכינויים שיש לשם שלך? צ'ני חנשוש חנוש וכו' הכינוי הכי אהוב? צ'ני מה השם הכי מצחיק ששמעת?דולפין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן בערך האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?לא יודעת זיו מזל? גדי מידת נעליים?38 גובה? 164 חיות מחמד?כלבה מדהימה כיתה? ח' איזה שפות את מדברת?אנגלית עברית מה עוד צריך בת כמה את? 14 החלום שלך? לעשות הפלגה מסביב לעולם את חושבת שהוא יתגשם? ברור אני הדאג שהוא התגשם מה אוהבת לאכול? צ'יפס המבוגר מה אוהבת לשתות? קולה!!! צבע עיניים? תכלת אפור צבע שיער? בלודיני רגישה לדגדוגים? כן מאודדד אוהבת את החיים או לא? מאוד כמה אחים? שתי אחיות מסר לחיים? תהנו כאילו זה היום האחרון שלכם יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך? כל המשפחה שלי והכלבה שלי... יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? יש לי מלא פחדים סתם צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 24 יש פירסינג?לא קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?יש לך שיער מדהים את יודעת לשיר? לא אבל אני יודעת לנגן אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?כן, אני נוטה להיקשר לדברים... יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?לקולה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? אמממ.לא נראה לי פעם חשבת להתאבד? לאאא ממש לא אני אוהבת את החיים התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא שיקרת פעם? ברור כמו כולם התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? כן אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?נראה לי היית פעם בחו"ל? הייתי מלא פעמים בחו"ל הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? שחר המתים (יותר נכון זה סרט חולני..) שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך? יאפ.. נשארת ערה כל הלילה?כן עם חברה שלי, כדי לראות את הזריחה לא אכלת יום שלם?לא נראה דיברת בטלפון כל הלילה?יש מצב הרגת מישהו? לא חושבת סתם.. בגדו בך?נראה לי שלא אבל אולי כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא חס וחלילה גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?לא! עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא שחית /צללת עם דולפינים?כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן התאפרת?כן רצית להיות מישהו שאת לא?כן רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?כן אבל בקטנה קיבלת נכשל בתעודה?לא נראה לי ואם כן מי זוכר רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?נראה לי שכן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?נראה לי שכן היית מאושרת?עכשיו התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן אני תממיד זוכרת חלומות נרדמת בשיעור?לא אבל הייתי קרובה העברת פתקים בשיעור?יאפ.. תפסו אותך? כן...
התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת?לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד?כן,הייתי במסעדה והלכתי לשירותים ופתאום ראיתי עכבר וצעקתי וכל המסעדה הסתכלת אליי השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו?יש מצב נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?ל ניסית דיאטה?לא טסת?כן נסעת ברכבת?כן למרות שאני שונאת רכבות דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן יותר מדי אפילו פחדת מהחושך?לא אני אוהבת חושך היית בבית-חולים?לא עשו לך תפרים?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?לא נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?כן קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?לא בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן רון שחר תפסת טרמפ?לא הלכת לאיבוד? פעם בחו"ל אבל מצאתי את ההורים שלי מיד ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא עברת ניתוח?לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?אצל חברות שלי ישנת כל היום?כן חשבת שאת משתגעת?אממ...לא נראה לי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלוויזיה?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא ב- 24 שות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה?לא בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הרגשה טיפשה?לא דיברת עם מישהושאת אוהבת?לא התגעגעת למישהו?לא מה את לובשת ברגע זה?ג'ינס וחולצת פולו קר לך או חם לך? קר מילה שעולה לך בראש?סנופי את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהבת מישהו עכשיו? לא הכי היית רוצה להיות?בים איזה ספר את קוראת? לא קוראת כרגע ספר תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? מאושרת מהחיים.. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?כלום את אוהבת את איך שאת נראית?כן מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?מיפילולי (שם חיבה לכלבה שלי...) מאחרת הרבה?כן אוהבת את המשפחה שלך?מאוד מאוד אוהבת חורף?כןןן מבריזה הרבה מביצפר?לא מדברת הרבה בטלפון?כן משתדלת לאכול בריא?כן קוראת עיתון?כן מדברת עם זרים?לא ישנה עם בובות פרווה? רק עם כמה בובות לא הרבה מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נוהגת?לא אוהבת את הקול שלך?לא ממש תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית?שיער שחור עם עיניים בצבע תכלת עכשיו מבחינה פנימית?רגיש אכפתי אמין הבית האחרון שהיית בו?הבית שליי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?כן האם את סומכת על אחרים בקלות?לא בדיחה האהובה עלייך?יש מלא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?האחיות שלי שאת מכירה הכי הרבה ?יש מלא הכי מצחיק?נחירות הכי קרוב? המשפחה שלי מי מקשיב לבעיות שלך?ההורים שלי עם מי את רבה הכי הרבה? לא רבה הרבה הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? בני דודים שלי המקום האחרון שהיית בו? בשירותים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת הסרט האחרון שראית? ראיתי היום טומב ריידר 2 בהוט אקטיב היה יפה? כןןןן מאוד בקולנוע או בטלויזיה?בטלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? פסטה שקנית? בגדים דיסק אחרון ששמעת? םינק פלויד שיר אחרון שנתקע לך בראש ?לא יודעת מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אדם אחרון שראה אותך בוכה? ההורים שלי

עונה!../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? דניאל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אוהבת את השם שלי. השם הכי יפה לילד? מממממ השם הכי יפה לילדה? ממממ הכינויים שיש לשם שלך? דני, דנדן, דניאלה, דניאלי, דנדוש,שנדושה, דני, דין דין,דן וכו'...ככה קרואים לי, כל הקרובים אליי...אני כבר לא עוקבת חחח הכינוי הכי אהוב? דנדן, נראה לי... מה השם הכי מצחיק ששמעת? אכזבה!! כן כן, זה שם, הייתי על זה פעם תוכנית בטלויזיה, אני ממש מרחמת על אותה ילדה! פשוט רוע לב לקרוא לה ככה! היא תצא עם המון רגשי נחיתות! האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? גם, זה שם דו מיני
מזל? דגים. מידת נעליים? 39 גובה? 167 בערך חיות מחמד? אין כיתה? ט', אוטוטו י'
איזה שפות את מדברת? עברית(כמובן), אנגלית, ספרדית ומילה וחצי בערבית! בת כמה את? 15 + החלום שלך? יש הרבה את חושבת שהוא יתגשם? מאמינה בעצמי מה אוהבת לאכול? אני אוהבת כל כך הרבה דברים, אבל בעיקר במסעדות יפניות, סושי וכאלה..כל מיניי
מה אוהבת לשתות? תפוזים סחוט טבעי. צבע עיניים? חום ירקרק צבע שיער? שטני רגישה לדגדוגים? מאוד!!! רר
אוהבת את החיים או לא? יש רגעים שממש לא, בל בכלליות כן. כמה אחים? 3, שני אחים ואחות מסר לחיים? תתמידו ותצליחו, עם כל הקיטשיות שבדבר! יש לך גשר? לא, היה, לרבע שנה בערך
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת? מ..מ..מעדיפה לא לשתף
צבעת פעם את השיער? פסים אדומים, נחשב? גיל שהיית רוצה להיות? יותר גדולה..10 שנים קדימה בערך, לא יודעת למה.. יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? בדרך כלל כן יש לך סודות? יש מישהו בלי? כאילו, זה לא סודות, פשוט לא כולם יודעים עליי הכל, מן הסתם.. אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? יש מישהו בלי?! איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? בזמן האחרון? שרזיתי המון ואני נראת מדהים
את יודעת לשיר? חושבת, אחרים יעידו, לא אני.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? זה ממש קשה להחליט..מאותה סיבה שאנשים לא רואים מתי הם לא בסדר.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? שונאת העצמי? נניח שפיזית חח..את הבטן! בעעעע יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מממ..הרבה דברים, יש לי חולשה לאנג'לינה, לתינוקות, לשוקולד
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? עכשיו לא זכור לי, ובטוח שיש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתייאש מהר, בסופו של דבר, הכל מסתדר. התאהבת פעם? לא בדיוק..כאילו, עזבו.. פעם חשבת להתאבד? :-\ התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? :-\ לא שיקרת פעם? ברור..מי שיגיד שלא, משקר
התאהבת בידיד? לא, תודה לאל! עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור!! היית פעם בחו"ל? כן, יחסית הרבה
הרבצת למישהו? לאח שלי..אממ..אני וחברה שלי כל הזמן הולכות מכות, זה כייף!! כמו שתי מפגרות, היא מרביצה לי ואני חזרה לה, יווו, זה מצחיקקק הסרט הכי דפוק שראית? אוווו..מלא! שחית בעירום? לא ברחת מהבית? בערך, אבל לא להרבה זמן..ווו, תקופה קשה
התחילו איתך? יאפ נשארת ערה כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? גם זה קרה, תאמינו או לא.. דיברת בטלפון כל הלילה? 4 -5 שעות, בכלל בלי להרגישש..!
הרגת מישהו? ברור, נמלה
בגדו בך? מבחית אמון, אז כן..זו בגידה מבחינתי. הרגת חיה בטעות? רק נמלה.. הרגת חיה בכוונה? גם, נמלה, אבל אני בחיים לא עושה את זה יותר, מסכנות, כואב לי הלב! גנבת משהו? בכיתה א', צבע שכל כך רציתי!!!!!! אבל בסוף החזרתי כי ראיתי שהילד מחפש אותו, וכאב לי
פגעת בעצמך? אעממ... רצית למות? מממ עישנת סיגריות? לאאאא עישנת נרגילה? לאאאאא שתית אלכוהול? ממש בקטנה, זה דוחהההההה ומשמין! השתכרת? לאא שחית /צללת עם דולפינים? אולי שהייתי קטנה, באילת
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אם זה היה קורה, סביר להניח שלא הייתי כאן היום
התאפרת? ברורר רצית להיות מישהו שאת לא? פעם רצית להיות בן המין השני? כבר אמרתי, שהיה לי כאב בטן מטורףףףףףףףףףףףףףףף אעמ אעמ
התקלחת יותר מפעמיים ביום? התקלחתי פעמיים. התעלפת? כמעט נשברה לך שן? אוווו, יש לי סיוט מזההההההה, לגמרי כן! קיבלת נכשל בתעודה? בחיים לא, גם לא במבחנים, בכלום! רכבת על אופניים? בטח!! רכבת על סוס? לא נראה לי, אולי בעצם בטיול שנתי אחד.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כמעט קרה חח שיחקת כדורגל? איכסס הוצאת מלא כסף על שטויות? בטחחח חח, למי זה לא קרה? הברזת מביצפר? ברורררר היית מאושרת? כן, גם זה קרה לי
התנצלת על משהו שעשית? תמיד, שאני לא בסדר אני מתנצלת.. היית כל הלילה על המחשב? כן, בעיקר בחופש הגדול! קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, פיפי!! חחח זכרת חלום? הרבה פעמים זה קורה לי נרדמת בשיעור? כמעט העברת פתקים בשיעור? רוב הימים.. תפסו אותך? כן, המורה זרקה את הפתק, נבלה!!!! התעקשת על משהו מטופש? בטוח הייתה איזו פעם כזאת. הברזת למישהו בלי להודיע? בחיים לא!! שונאת שעושים את זה! התחרפנת? חחחח, זה מזכיר לי דברים
ביקרת אצל פסיכולוג? כן, שהייתי ממש קטנה, לפני איזה 5 שנים.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? איי איי איי צרחת מפחד? אמאלההההההה השתמשת בסמים? רק קלים, אני אל טיפוס של כבדים!! נו באמת, מה נראה לכם?!?! וכאילו שאם מישהו היה לוקח סמים הוא היה מודה! גאדד אכלת קופסא שלמה של אוריאו? הלוואי, אחד מחלומותיי חחח נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן, שהייתי דיי קטנה, הייתי בפריז ראית טיטאניק? מלאאאאא פעמים, יש לי על המחשב, אחד הסרטים, הוא מדהים! נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא בדיוק
ניסית דיאטה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...סליחה, קרעה אותי השאלה הזאת!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רק אני מבינה בטח חחחחח טסת? נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח..כן, גם מאחורי הדלת דיברת בשיעור? ברורררר פחדת מהחושך? כן, אחרי איזה סרט..

עונה 2!../images/Emo13.gif

היית בבית-חולים? ברורר, במיוחד בזמן האחרון
עשו לך תפרים? אתמול אאוץ' יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לאאאאא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. קינאת במישהו אחר? שונאת לקנא, אבל כן. היית גאה בעצמך? ברור!! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן, בעעעע בכית בגלל מישהו? ברוררר בכית בגלל מישהי? ברוררר עשית משהו שלא חשבת שתעשי? ברוררררר הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא, אין לי לב לזה סיננת מישהו בטלפון? ברור ניתקת למישהו בפרצוף? לא שזכור לי, אויל שהייתי קטנההה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן, באיזה שיעור אחד.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן! חיבקת מישהו מפורסם? כן, את נינט, כפרעלייה חחח
תפסת טרמפ? בחיים לא, מלחיץ אותי הלכת לאיבוד? כן, שהייתי קטנה, בבריכה, יש לי טראומה! ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אף פעם עברת ניתוח? אתמול חחח היית על במה? מתי זה היה? ממ..מסיבת סיום, כיתה ו'
ישנת מחוץ לבית? מלאאאאא פעמיםםםם, איזה כיייייייייף זה ישנת כל היום? לא ממש ככללללל היום חשבת שאת משתגעת? וואי ווואי, קרה הרבה פעמים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת..לאאא היית ברדיו/טלוויזיה? אמרו את השם שלי ברדיו, נחשב? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? היה אחד,חזר פעמיים ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן, אמא
רבת עם חברה? לא ריב, וויכוחון. בכית?
צחקת?
יאפפ גרמת למישהו לצחוק? כן, לאחותי, ולחברה, בטלפון
קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן מה את לובשת ברגע זה? גופיית סבתא לבנה, מכנסי דגמ"ח כאלה דיי קצרים.. קר לך או חם לך? נעים, מדיפה יותר קר.. מילה שעולה לך בראש? אמא. את שומעת עכשיו מוזיקה? כרגע לא, בדיוק באתי להפעיל עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברה , יש לנו על מה לדבר.. את אוהבת מישהו עכשיו? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בים. איזה ספר את קוראת? זכרונותיה של גיישה. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? קצת כואב לי הראש, בעעע! האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא, אבל תכף אמורה לדבר עם נומצ'י
האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? כן, והיא מתעצבנת שאני מתקתקת עם המקלדת חח את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? מאיזה בחינה? לא דעתת את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים, יש לי קריזות מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? דניאלוש מאחרת הרבה? כמעט אף פעם לא אוהבת את המשפחה שלך? מאוד! אוהבת חורף? כן מבריזה הרבה מביצפר? לא מדברת הרבה בטלפון? משתדלת שלא משתדלת לאכול בריא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....גם זה קורע אותי, נקודה רגישה
קוראת עיתון? כן, כל יום מדברת עם זרים? לא, למה לי? ישנה עם בובות פרווה? לא, לפני כמה שנים כן
מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? משתדלת שלא, רק מה שצריך.. נוהגת? לא, עוד שנה וחצי- שנתיים
אוהבת את הקול שלך? אממ..כן. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אין לי כוח עכשיו מבחינה פנימית? כנ"ל הבית האחרון שהיית בו? של סבתא, ערב חג
היה קורעעעעעעעעעעעע האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לאאאא, לצערי:-\ האם את סומכת על אחרים בקלות? ממש לא, אני דווקא דיי חשדנית, קשה לי לסמוך על אחרים.. בדיחה האהובה עלייך? גרועה בבדיחות מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? חברות הכי טובות.. שאת מכירה הכי הרבה זמן? נו באמת, המשפחה כמובן.. הכי מצחיק? יש הרבה כאלו..כמו שאמרתי בשאלון אחר, אבא שלי אחד המצחיקים!!!! הכי קרוב? יש כמה..קשה לי להחליט, אבל אמא בראש הרשימה.. מי מקשיב לבעיות שלך? כל מיניי.. עם מי את רבה הכי הרבה? עם אחים שלי.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אחותי צועקת על אח שלי, שיחליש את המוזיקה.. המקום האחרון שהיית בו? סבתא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אביבית, חברה שלי. השיר האחרון ששמעת? איתי הסרט האחרון שראית? אבודות והוזות, היום
היה יפה? מקסים! בקולנוע או בטלויזיה? במחשב. הדבר האחרון שאכלת? מממ..סלט, ככה קינחתי בארוחה
שקנית? אמממממממממ..לא זוכרת דיסק אחרון ששמעת? לא יודעת, שומעת שירים מעורבבים! שיר אחרון שנתקע לך בראש? איתיייייי מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה לבצפר, בזה"ב בעעעעעעע אדם אחרון שצעקת עליו? אמא
אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמממ..אמא.. נראה לי המוח שלי מתפוצץץץץץ..זה היה אאאאאא---ררררר---וווווו---ךךךךך!!!!

חנשוש4

New member
נו איך היה השאלון ???../images/Emo6.gif

נהנתם ??? היה מספיק ארוך ??? ת'אמת גם לי הוא היה ארוך מדי אפילו כאבו לי האצבעות....

למעלה