שאלון שפות

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

little lottie

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

1. הייתי רוצה ללמוד צרפתית. ואני אלמד. 2. נראה לי שסינית היא השפה הכי קשה. 3. ארמית או אנגלית.
4. ערבית וספרדית! כמה שאני שונאת את השפות האלו!
5. צרפתית, נראה לי. 6. נראה לי תאילנדית.

../images/Emo210.gif אאני ../images/Emo9.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? איטלקית ? 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? גרמנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? צרפתית 5. איזו שפה הכי נעימה? מממ לא יודעת ספרדית.. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?סינית ?

עונה ../images/Emo150.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? |
לא יודעת.. שפה יפה כזאת
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?
רוסית..? 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?
מצידי שנשתוק :X 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?
ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה?
ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?
ערבית

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ערבית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית.לא רק נראת.אני לומדת את זה וזה קשה מוות 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? צרפתית 5. איזו שפה הכי נעימה? עברית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? רוסית

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? רוסית או ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רוסית
3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?
עברית? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית, הולנדית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית, אנגלית בריטית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? לויודעת

TALLLLi

New member
:)

)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית... 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית.. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ספרדית! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית! 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית:) 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? רוסית..חחחח

אני:]

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?אממ..צרפתית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?יפנית
3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?עברית
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?פורטוגזית 5. איזו שפה הכי נעימה?אנגלית בריטית
ועברית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?פורטוגזית (אין לי משהו נגדה אבל היא נראית..נשמעת לי מוזרה קצת..היא נשמעת חצי רוסית חצי ספרדית
)

Didi FreedoM

New member
עונה O:

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?יפנית ^_^ 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?לא נוכל לדעת עד שלא נילמד, אבל ניראה לי שצרפתית XD. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?אע? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?גרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה?עברית/יפנית/אנגלית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?גרמנית

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה ../images/Emo26.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? סרפדית, רוסית, איטלקית, ערבית וצרפתית [אני לומד עכשיו צרפתית אבל שיהיה] 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רוסית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? וואט
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית.. 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? לא יודעע [אני חולההה על שפות

למעלה