שאלון שעמום...

שאלון שעמום...

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? מה הדבר שהכי שיעמם אותך? מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו?

NiKi†a

New member
טופ

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח?לפני הרבה זמן מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? כל האלה מהפוליטיקה..יותר מידי פוליטיקה. מה הדבר שהכי שיעמם אותך? פוליטיקה מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? משחקת, מדברת עם אנשים, מעסיקה את עצמי =] ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו? ממש לא

d a s t

New member
שאלון משעמם

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? אמ.. לא זוכרת מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? אני חייבת להגיד שהמורה שלי להיסטוריה והמורה לאזרחות...
מה הדבר שהכי שיעמם אותך? כשלא היה לי מה לעשות... והיסטוריה ואזרחות מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? אם היה לי מה לעשות לא הייתי משתעממת... ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו? לא ממש!

English Muffin

New member
אני עכשיו בישעור סוציאולוגיה משעמם

אז השאלון הזה הוא אידאלי בישבילי!! מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח?עכשיו !! מה הבנאדם הכי משעמם אותך? אפרת...מתההה ולמה?כי היא ילדה מתה מה הדבר שהכי שיעמם אותך?שיעור סוציאולוגיה עם מורה אדישה מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם?משחק סוליטר ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו?מאודדד

ל א ק י

New member
..

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? לא זוכרת
מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? מה אמ זה לא בהכרח תלוי בבנאדם השני [?] O: לאיודעת מה הדבר שהכי שיעמם אותך? שיעורי ספרות מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? משחקת בפלאפון :X ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו? די משעמם

לקשמי

New member
תשובות

1. עכשיו הייתי ממש קרובה לזה (בעבודה) 2. קרייני החדשות. למה? כי חדשות זה משעמם. 3. אה, כן, היתה עבודה אפילו יותר משעממת מזאת. כשעבדתי בבית משפט והייתי צריכה להקליד פסקי דין תוך כדי שהשופטת מכתיבה לי. זה היה ה-כ-י משעמם בעולם! 4. נכנסת לפורום הזה ועונה על שאלונים. 5. תסיקו את המסקנות מהתשובה הקודמת.

noooga

New member
../images/Emo60.gif

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? לא אמרתי
מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? יוחאי, כי ככה מה הדבר שהכי שיעמם אותך? שיעור מדעים? מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? שומעת מוזיקה ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו? כןןןןןןןןןןןןןןןן!!

tuty fruty

New member
תשובות

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח?היום בשיעור ספרות מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה?וואי אין לי מושג! מה הדבר שהכי שיעמם אותך?תנ"ך מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם?מבדרת את עצמי! ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו?לא

Keenan RiP

New member
תורי

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? לפני שניה..שניסיתי להבין מה זה מה הבנאדם הכי משעמם אותך? המורה שלי לתקשורת ולמה? כי יש לו קול של צב גוסס מה הדבר שהכי שיעמם אותך? סרטון על ניקוי הר האוורסט באנגלית..בע! מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעמם? גיטרה,טלפון,סרט, מסן ושאלה אחרונה האם משעמם לך עכשיו? לא

s20782

New member
התשובות

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? הרבה זמן... מה הבנאדם הכי משעמם אותך?מורה לגרפיקה ולמה?היא מדברת לאט... מה הדבר שהכי שיעמם אותך?ישיבה בשגרירות הודו בארץ מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם?טלפון,ישן... ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו?לא

EdisonGirl

New member
גמני..

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? לפני שנים רבות.. כשהייתי בביצפר יסודי. מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה? אין אחד כזה. מה הדבר שהכי שיעמם אותך? כשאני רוצה לעשות משהו, אינני יכולה לעשות אותו, ולא בגלל שאני עושה משהו אחר, אלא כשאין לי בכלל אפשרות לעשות משהו,אבל אני לא נותנת שיהיו מצבים כאלה...
מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? אני לא צריכה להשתדל בשביל זה. פשוט לא משעמם לי... האם משעממם לך עכשיו? בכלל לא! יש לי עוד רשימה של דברים שאני צריכה לעשות! בעצם אני יכולה לקרוא לדקות האלה "בזבוז זמן"...!

../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח? אתמול בלילה מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה ? בת דודה שלי כי היא שקטה כזאות.. מה הדבר שהכי שיעמם אותך? שיעור ביולוגיה.. מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם? רוקדת ,יושנת, רואה טלויזיה , במחשב, עם חברות, עם אסף, ובעיקר משגעת את אמא שלי!! ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו? לא ממש

B o o b a

New member
אני עונה !

מתי בפעם האחרונה אמרת שיעמום רצח?בשיעור על היסטורית ארץ ישראל שהיה אמור להיות כיף אבל זה הייה הדבר הכי משעמם שהיה לי .. מה הבנאדם הכי משעמם אותך? ולמה?לא יודעת מה הדבר שהכי שיעמם אותך?שניצל מה אתה עושה כדי שלא יהיה לך משעממם?מ..עושה משו.. ושאלה אחרונה האם משעממם לך עכשיו?כן :/

למעלה