שאלון שנתי

slee4

New member
שאלון שנתי

רובנו מכירים כבר הרבה זמן ובטח שהשתנו דברים מאז שכל אחד הצטרף... 1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? 2.יצא לך להיות במפגשים? 3.אם כן-איך היה? אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? 4.מרוצה מהפורום? 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? 6.כמה זמן אתה בפורום? 7.למי הכי התחברת? 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד?

עונה

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן 2.יצא לך להיות במפגשים? כן 3.אם כן-איך היה? שולט אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? 4.מרוצה מהפורום? כן 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? לא יודע 6.כמה זמן אתה בפורום? הרבה 7.למי הכי התחברת? כולם 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? הכל 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? לא יודע 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? שולט

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif שאלון שבועי, חודשי, שנתי, מילניומי

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? באאאאאארורר 2.יצא לך להיות במפגשים? כןן >< 3.אם כן-איך היה? מהנה מאודד אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? -- 4.מרוצה מהפורום? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? אממ כןןן !!!!! 6.כמה זמן אתה בפורום? איןלי מושג אבל אחרים פה יודעים XDDD 7.למי הכי התחברת? לאייזנ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? את האנשיםם 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? כלוםםםםםםם 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? נסגדדדדדדדד ושולטטטטטטטטטטטטטטט

dbshachar

New member
סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן. 2.יצא לך להיות במפגשים? לא. 3.אם כן-איך היה? לא. אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? בטח! D: 4.מרוצה מהפורום? מאוד
5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? אולי.. לא יודע..
6.כמה זמן אתה בפורום? בין 3 ל-5 חודשים
7.למי הכי התחברת? ל.... 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? את האנשים
9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? לא עולה לי
10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? פורום מעולה, תצטרפו עכשיו 8) ממ.. בשאלונים לשבוע יש יותר שאלות! אז בשאלון של שנה יש רק 10 שאלות?

go goldi

New member
../images/Emo13.gif

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום?כן, הרבה 2.יצא לך להיות במפגשים?ברור 3.אם כן-איך היה?הכי כיף בעולם אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה?- 4.מרוצה מהפורום?מה נראה לכם? חוץ מזה שקצת יבש פה בזמן האחרון
5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת?כן 6.כמה זמן אתה בפורום?שנה וכמה חודשים 7.למי הכי התחברת?שארון, חמו נטע יוב בכללי כל הלהקה עילגת
8.מה אתה הכי אוהב בפורום?את האנישם 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה?שיהיה פה פעיל!!!!!!! 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד?החיים שלי.

hagaymi26

New member
עונהההנהנ

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? נראה לי 2.יצא לך להיות במפגשים? לא 3.אם כן-איך היה? X אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? תלוי איפה יהיו המפגשים 4.מרוצה מהפורום? כן 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? נדמה לי שכן 6.כמה זמן אתה בפורום? 4 חודשים פחות או יותר 7.למי הכי התחברת? כולם 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? שאלונים 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? כלום 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? אחלה

עונה

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן,מאוד 2.יצא לך להיות במפגשים? בארורררררררררר 3.אם כן-איך היה? כיף אדיר, אושר גדול אושר גדול אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? הייתי ואני אהיה בעתיד
4.מרוצה מהפורום? זה הפורום!!!
5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? לא יודעת
נראה לי נהייתי פחות תמימה 6.כמה זמן אתה בפורום? שנתיים
7.למי הכי התחברת? לכולם
ז'בט,שארון, אורי וכל אייזנ' וגם עופר 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? הכל
9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? שיהיה יותר פעיל 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? זה הפורום מספר אחד בתפוז ואם הוא לא בתפוז אז הוא מספר אחד בעזריאלי!

ofer976

New member
עונה ../images/Emo152.gif

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן! 2.יצא לך להיות במפגשים? הרבה פעמים! 3.אם כן-איך היה? ממש כיף! ולפעמים יבש... 4.מרוצה מהפורום? מאוד! 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? ניהיתיי יותר מטורף!! חחחח 6.כמה זמן אתה בפורום? שנה וחצי 7.למי הכי התחברת? שרון וחמוטל וזהבית 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? אממ...הכל! 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? אמ..את המנהל..הוא מעצבן, וחש את עצמו. חחח סתאאםםם 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? מטורף!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^^

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום?המון. 2.יצא לך להיות במפגשים?בטח
3.אם כן-איך היה?סגידתי XDD אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? 4.מרוצה מהפורום?מאוד
5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת?אההא D: 6.כמה זמן אתה בפורום?ניראה לי ששנה ומשהו
7.למי הכי התחברת?יובי, ואייזנ בעיקר. אבל כולם מדהימים 8.מה אתה הכי אוהב בפורום?הכל הכל הכל 3> 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה?שאנשים פה ילמדו לפרגן קצת, בלי להעליב או משו 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד?מדהים

עונה סופסוף

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום?-אממ..כן 2.יצא לך להיות במפגשים? חח לא
3.אם כן-איך היה? היה מדהים אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? אם יחליפו לי את ההורים
4.מרוצה מהפורום? מאוד 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? אממ כן 6.כמה זמן אתה בפורום? ואו שנה ומשהו לא יודעת 7.למי הכי התחברת? חח לא יודעת
נועה ורחל 8.מה אתה הכי אוהב בפורום? חחח שכל שניה מישהו שם בהקשר ציטוט מצחיק מהפיג'מות 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? אין לי שמץ
10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? משפט או מילה? חח אוקיי משפט זה המון,מדהים חם ואוהב וכיף ווואו

יאיייייייייייייייייייייייי../images/Emo182.gif

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן 2.יצא לך להיות במפגשים? כן 3.אם כן-איך היה?
אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? 4.מרוצה מהפורום? מאודדדד 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? כן 6.כמה זמן אתה בפורום? 9 חודשים 7.למי הכי התחברת? כולם
8.מה אתה הכי אוהב בפורום? את האנשים 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? שיבוא כבר הכוכב! 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? הדבר הכי מדהים שנוצר הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום?לא שזכור לי 2.יצא לך להיות במפגשים?כן 3.אם כן-איך היה?שולט אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה?אם תעשו מפגש בבאר שבע 4.מרוצה מהפורום?כן 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת?כן 6.כמה זמן אתה בפורום?חצי שנה ולא שמתי לב! 7.למי הכי התחברת?כרגע לאפחד 8.מה אתה הכי אוהב בפורום?שאלונים 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה?שהוא יהיה יותר פעיל 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד?פורוםשולט

Jen74

New member
הפעם גמני עונה ../images/Emo3.gif

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? נהייתי קצת יותר עסוקה בכל מה שקשור לניהול פורומים והשתתפות בפורומים בתפוז. 2.יצא לך להיות במפגשים? כן. 3.אם כן-איך היה? מ-ג-נ-י-ב!!!! 4.מרוצה מהפורום? מאוד!!! 5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? יותר ויותר בני/בנות נוער אומרים לי שאני COOLית
6.כמה זמן אתה בפורום? בתור מנהלת, קצת יותר משנה. לפני זה גלשתי קצת והייתי סמויה קצת. סך הכל נראה לי שמשהו כמו שנתיים. 7.למי הכי התחברת? נראה לי שהכי הכי לאורי ושארון, שאותם אני הכי מכירה מכולם כאן. אבל מן הסתם, בגלל שאני "קצת" לא בגיל של הגולשים/ות קשה להתחבר ממש.
8.מה אתה הכי אוהב בפורום? את הדרך שבה גם מי שחדש/ה מיד מרגיש בבית.
9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? לדעתי אין צורך לשנות כלום בפורום. 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? סבבה!!!

Just Anna

New member
חח אמא שלי בגילך והיא לא יודעת מה זה תפוז XD

+
חח אז באמת COOLית XDD

../images/Emo126.gif וזה גזעי להיות COOLית?

גזעי! מדליק! וואו! שיגעון! נו... מה אני אעשה.. שנות ה70 ישר מזכירות לי את צביקוש פיקוש הענתיקוש.

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifגמאניגמאני!!!

1.האם דברים השתנו בשבילך מאז שהצטרפת לפורום? כן 2.יצא לך להיות במפגשים? באחד
3.אם כן-איך היה? ממש מצחיק.. D: אם לא-בעתיד נראה לך שתהיה? חנוכה.. חנוכה.. חג יפה כל כך.. 4.מרוצה מהפורום? כן..
5.משהו השתנה בך מאז שהצטרפת? אולי..
6.כמה זמן אתה בפורום? לא ספרתי..
7.למי הכי התחברת? כל מיני..
8.מה אתה הכי אוהב בפורום? -----הכל---- 9.אם היית יכול לשנות משהו בפורום,מה היית משנה? כלוםכלום! 10.איך היית מגדיר את הפורום במשפט אחד? האנשיםנפלאיםזההפורוםהכיטובשהייתיבואיפעםוהאנשיםנפלאיםוהיהליממשכיףבמפגשהיחידישהייתיוהאנשיםנפלאיםוכולםבקשרטובאחדעםהשניוהשלישיוהאנשיםנפלאיםוממשכיףלילדבראיתם.. אגב, אמרתי שהאנשים נפלאים?

למעלה