שאלון שנאה=]

שאלון שנאה=]

מוזיקה הזמר השנוא: הזמרת השנואה: הלהקה השנואה: השיר השנוא: הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: קולנוע השחקן השנוא: השחקנית השנואה: הסרט השנוא: הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: הפרסומת השנואה: בגדים: תחתון שנוא מכנס שנוא חולצה שנואה כללי מאכל שנוא: משקה שנוא ממתק שנוא יום שנוא בשבוע: צבע שנוא: משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: שם שנוא לבן: תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו):

מעניין

בעקרון אני לא בן-אדם ששונא (אני מתעב בשקט...) הלהקה השנואה: סינרגיה השיר השנוא: השיר האחרון של סינרגיה הוידאו-קליפ השנוא: הוידאו-קלפי האחרון של סינרגיה התוכנית השנואה: מועדון לילה הפרסומת השנואה: כל פרסומת של ג. יפית תחתון שנוא: בוקסרים למיניהם מכנס שנוא: שרוולים למיניהם מאכל שנוא: בצל משקה שנוא: סודה צבע שנוא: ורוד משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: בעזרת השם אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): נו זה קל - פקחים :)

nash11

New member
לא יפה לשנוא... אבל אם אתה מתעקש...

אז ככה... מוזיקה זמר שנוא- אביב גפן זמרת שנואה- קורין אלאל להקה שנואה- שייגעצ שיר שנוא- אוהב- ליאור נרקיס קליפ שנוא- לישון בלי לחלום-מטרופולין סגנון שנוא- אופרה ורוק כבד קולנוע שחקן שנוא- ג'ורג' קלוני (ויסלחו לי המעריצים מראש, הוא מעלה לי ת'עצבים ישר) שחקנית שנואה- ג'וליה רוברטס (ויסלחו לי המעריצים שוב... היא מקבלת 20 מיליון על סתם !!!) סרט שנוא- ונילה סקיי, טראפיק (שני הסרטים שיצאתי מהם כמו שנכנסתי, בלי לדעת על מה מדובר בסרט) פסקול שנוא- אין כזה, כי לא מייחס חשיבות לזה. במאי שנוא- זה באמת חפירה, אין לי מושג. טלוויזיה מנחה / בדרן שנוא- שי גולדשטיין (שעכשיו נמצא בכל פינה בטלוויזיה) מנחה / בדרנית שנואה- חנה לסלאו תוכנית שנואה- של מי השורה הזאת (הגרסה באנגלית הרבה הרבה יותר מוצלחת) פרסומת שנואה- פרסומות לטמפונים, מצטער בנות, זה פשוט מעצבן (וגם הזוי) בגדים תחתון שנוא- כל התחתונים עם יותר מדי בד (מעדיף בוקסרים צמודים) מכנס שנוא- שרוולים ומכנסי חיתול חולצה שנואה- עם צווארון וי כללי מאכל שנוא- כל סוגי הפשטידות משקה שנוא- פסיפלורה וכל מה שמסביב ממתק שנוא- טעמי, אגוזי, והרשימה עוד ארוכה (אני בררן באוכל אין מה לעשות) יום שנוא בשבוע- ראשון (שביזות יום א' כרגיל) צבע שנוא- חאקי וירוק זית משפט שנוא- "הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם..." (ופעם ממש לא היה סמים... כולם היו תמימים נכון ? ממש...) אנשי מקצוע שנואים- מוכרת בחנות בגדים, מוכר הומו בחנות בגדים, וכמובן פקידי ממשלה (משרד הפנים, שרות לקוחות וכאלה) שם שנוא לבת- טוהר וספיר שם שנוא לבן- כל השמות הפלצניים... ים, צוף, דון, דין... תאריך שנוא- אין תאריך כזה. לא מתחרט על שום צעד ושום דבר שעשיתי במהלך השנים. זהו, תמשיכו לשרשר סופשבוע נעים!

TheRainMaker

New member
בדיוק מה שאני צריך../images/Emo190.gif

מוזיקה הזמר השנוא: דניאל זילברשטיין או מה שזה לא יהיה... הזמרת השנואה:איה כורם,קרן פלס, ביונסה ושאר הפרגיות למינהן... הלהקה השנואה: סינרגיה! מה יותר מטופש מהשירים שלהם? |מקיא| השיר השנוא:הו יש כל כך הרבה
בטח משו של איה כורם XD הוידאו-קליפ השנוא: כל קליפ עם ראפר ו70 אלף כוסיות מסביבו..אוקיי אתם תותחים וזה, אבל תחדשו
הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחית,ראפ,טראנס ושות' טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא:אדיר מילר, מה קשור, כי פשוט חבל... המנחה/הבדרנית השנואה: רותם וענת התוכנית השנואה: להתחיל מחדש (היי איבגי
) הפרסומת השנואה: ג. יפית, ברור.. בגדים: תחתון שנוא: כל דבר שהוא לא בוקסר
מכנס שנוא: מחוייט? חולצה שנואה: -"- כללי מאכל שנוא: חצילים משקה שנוא: תותית! יאק. ממתק שנוא: לא יודע
יום שנוא בשבוע: שלישי, אני צריך לתחזק את הבית ועוד עם יצור מציק שעוד לא מלאו לו 7 :S צבע שנוא: ורוד משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: כל דבר שמתחיל או נגמר עם "אחי". אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): פקידות בלשכת גיוס!!!
שם שנוא לבת:שלהבת ברר שם שנוא לבן:מוטי תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו):

i v g y

New member
או נגעת בנקודות חלשות

קודם כל אתה בכלל לא ראית מתחילות אז שקט דבר שני מסכים איתך על טראנס,אדיר מילר,ראפרים והקליםי יאקקקקקקקקקק, אחי תותית? דורה! זה הכי טעים שיש שלום

TheRainMaker

New member
אוקי WTF?

תותים אתה לא מסוגל לסבול, אבל כשטוחנים אותם עם מיליון חומרים משמרים וגזים, זה פתאום נהיה מעדן? חחח תהיה לי בריא... וראיתי פרק אחד של מתחילות מחדש!

i v g y

New member
פרק אחד לא מספיק

ובתותית אין תותים בגרוש זה הכל חומרי טעם וריח :)

i v g y

New member
תיארתי את זה עם הקול של איאנלה

חיחיחיחיחי איזה באסה פספסתי מה קרה עם סאמר למה העיפו אותה אתה יודע?

i v g y

New member
או שלום, שאלון כלבבי

מוזיקה הזמר השנוא: רק אחד? הראל סקעת,אריק ברמן הזמרת השנואה: נינט,איה כורם,קרן דורה,מירי מסיקה הלהקה השנואה: רב הלהקות בארץ השיר השנוא: ואת הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: קלאסי,היפ הופ, מזרחי קולנוע לא ממש רואה סרטים אז לא נרחיב פה טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: אודטה אשר ירדה מהמסכים ופינתה מקום ליבגטה :) המנחה/הבדרנית השנואה: נאור ציון,מה קשור התוכנית השנואה: הדרעק שלנו הפרסומת השנואה: הפרסומות ששמים בקליפים של ארץ נהדרתבאינטרנט - פיסד כלכך בגדים: תחתון שנוא: חוטיני מכנס שנוא: סקיני בעעעעעעע חולצה שנואה: חולצות הערסים שנוצצות למרחקים, רק חסר שם נוצות כללי מאכל שנוא: מרקים בעעעעעעע משקה שנוא: אלכוהול ממתק שנוא: נראה לי לא קיים כזה יום שנוא בשבוע: שבת צבע שנוא: צהוב משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "חמוד", "אתה כזה רזה" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: אודטה? שם שנוא לבן: יבגני תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): היומולדת שלי כמובן

קאליברי

New member
הופה!../images/Emo190.gif

שאלון שנאה=] מוזיקה הזמר השנוא: אבי ביטר הזמרת השנואה: רוני סופרסטאר (אם אפשר להגיד זמרת) הלהקה השנואה: הברירה הטבעית השיר השנוא: בלבלי אותו הוידאו-קליפ השנוא: לא מכיר קליפים אבל כל אלה בסגנון של אבי ביטר... הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא:מזרחי קולנוע השחקן השנוא: סטיבן סיגל השחקנית השנואה:פמלה אנדרסון הסרט השנוא: מצור ימי 1+2+3 אם יש 3 הפס-קול השנוא: ? הבמאי השנוא: לא מבין בבמאים טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: ההוא ממועדון לילה ובשורות טובות, ויואב צפיר המנחה/הבדרנית השנואה: הילה נחשון התוכנית השנואה: השורה התחתונה עם עמנואל רוזן, תקוע לאללה! הפרסומת השנואה: ברור של גולדסטאר לייט בכיכובו של... בגדים: תחתון שנוא: בוקסר סבא מכנס שנוא:ג'ינס כזה שקרוע באופן מאולץ חולצה שנואה: כל מה שורוד כללי מאכל שנוא:סלק,פטריות,מיונז,גבינות מסריחות, תגידו מתי להפסיק... משקה שנוא: פפסי ממתק שנוא: לקריץ יום שנוא בשבוע: שלישי, הכי רחוק מסוף השבוע צבע שנוא: צהוב משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "הלקוח תמיד צודק" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): פקידי בנק שם שנוא לבת: בתאל,שירן,ספיר שם שנוא לבן:שירן,ספיר (סליחה למי שעונה לשם הזה) תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): לא זוכר

HIPHOP1

New member
../images/Emo191.gif קשה אבל אני אנסה לענות

מוזיקה הזמר השנוא: לא לאהוב זמר מסוים לא הופך אותו לשנוא הזמרת השנואה: ראה תשובה אחת למעלה הלהקה השנואה: כנ"ל השיר השנוא:כנ"ל הוידאו-קליפ השנוא:כנ"ל הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא:רוק קולנוע השחקן השנוא: ראה תשובה קטגוריה אחת למעלה השחקנית השנואה: כנ"ל הסרט השנוא: לא זכור לי הפס-קול השנוא: לא יודע הבמאי השנוא: לא מתעסק בבמאים טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: הפרסומת השנואה: בגדים: תחתון שנוא: תחתון סבא או כאלה ב-2 שקל מהשוק מכנס שנוא: מכנסי פדלפון לגברים חולצה שנואה כללי מאכל שנוא: איו משקה שנוא:אין ממתק שנוא:אין יום שנוא בשבוע:יום ראשון [לא שונא אותו פשוט יום שביזות] צבע שנוא: אין משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: יהיה טוב [תגידו יכול להיות יותר טוב,צריך להיות אופטימי] אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): אין שם שנוא לבת: רחל שם שנוא לבן: אביהו תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): לא זוכר

למעלה