שאלון שלי!

שאלון שלי!../images/Emo15.gif

שלב 1 עליי: שמי: גיל: צבע שער: צבע עיינים: צבע אהוב: שם אהוב לבת: שם אהוב לבן: חבר/ה הכי טוב/ה: אני מאמין/ה ב: מאכל אהוב: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת: פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת: שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת: עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת: זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת: פסח אוהב/ת לא אוהב/ת: זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת: עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת: שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? *גוף שרירי או רגיל? *צבעי גועש או צבעי שמן? *עברי לידר או אביב גפן? *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? *בורקס או פשטידה? *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה? *מיים קרים או שוקו קר? *ענבים או בננה? *ירח או כוכבים? *אריק איינשטיין או גידי גוב? *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? *ג'ודו או איגרוף? *חצאית ארוכה או חצאית מיני? *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? *מוזיקה-באוטו או בבית? שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? *מה עושה לך את זה בבני המין השני? *מה הכי חשוב בזוגיות? *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: *רואה הרבה טלוויזיה? *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? *מה הוא האוטו האהוב עליך? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? *איך היה? *האם בכית פעם בגלל אהבה? *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?

עונה!../images/Emo15.gif

שלב 1 עליי: שמי:לינוי גיל:11 וחצי צבע שער:שחור צבע עיינים:חום צבע אהוב:כחולללל
שם אהוב לבת:ניצן שם אהוב לבן:הראל חבר/ה הכי טוב/ה:אלעד&ספיר אני מאמין/ה ב:אלוהים מאכל אהוב:פיצה ופלאפל שיר אהוב:ילדות רעות זמר אהוב:הראל סקעת והגיימבויז זמרת אהובה:שירי מימון שליטה
שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת
פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת:לא ממש...
שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתתתתתתתתתתתת
עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת:היא מתוקה אבל אני לא ממש אוהבת אותה
זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת מאדדדדד
פסח אוהב/ת לא אוהב/ת:לא אוהבת
זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת מאדדדדדדדדד
עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת:אוהבת
שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס
*גוף שרירי או רגיל?גם וגם אבל עדיף שרירי
*צבעי גועש או צבעי שמן?גם וגם
*עברי לידר או אביב גפן?לא משנה לי
*מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?תלוי איזה... *בורקס או פשטידה?בורקסססססססססססססס *שרמנטיות-בעד או נגד?
*נשיקה במצח או בפה?חחחחחחח
*מיים קרים או שוקו קר?מים-שוקו חםבלבד! *ענבים או בננה?ענבים.... *ירח או כוכבים?כוכבים
*אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב
*למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?פעם זה ופעם זה
*דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה *ג'ודו או איגרוף?ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני?תלוי איך היא נראית אבל ארוכה יותר חמוד לדעתי......... *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?לא משנה לי *מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?גיל 3 אני חולה על גיל 3 אין דבר יותר חמוד מזה!!! *מה עושה לך את זה בבני המין השני?יחס טוב שלאנ חושבים רק על עצמם אני לא דורשת הרבה.... *מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה ואמינות. *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?אחלה...חחח.. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא אבא אלעד שני והדסוש *רואה הרבה טלוויזיה?מידיי פעם שיש משהו מעניין (משחק של בית"ר למשל) *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?כמה שעות טובות...איזה 3 בערך...רוב היום אני במחשב או בלימודים... *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ניצן מהשמינייה היא הסיפור חיים שלה ואיך שהיא מתייחסת לחברה ממש נגע לי ללב *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?טוסט או איזה משהו קטן.. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים שוקו או תה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אירית מלגעת באושר היא עצבנה אותי נורא בגלל כל מה שקרה.... *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן לצערי אבל בסןף ביקשה סליחה וזה...אז לא נרוא סלחתי... *איך הרגשת עם זה באותו רגע?זה נורא מעליב אבל אחר כך זה בסדר... *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אני כולה בת 11 וחצי מה כבר יכלתי לעשות... *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע יהיה לי אחד כזה שאהיה גדולה! *מה הוא האוטו האהוב עליך?לא משנה לי ממש... *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אילת ים וכיף שם אבל בחיים לא אוותר על חברים שלי בשביל לעבור לגור שם!! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש הגדול *איך היה?כיף... *האם בכית פעם בגלל אהבה?מלא פעמים...
*ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?יש הרבה..

לאו14

New member
עונה למרות ש...../images/Emo141.gif

זה לא פייר..כי אני אחראית על שאלונים..ואמרתי שבכללי לא אכפת לי שתעשו..רק לא ביום שלי.. והיום היום שלי..אז..אנ'לא פותחת היום..
שלב 1 עליי: שמי:ליאור גיל:14 צבע שער:חום צבע עיינים:חום כהה צבע אהוב:כחול ותכלת.. שם אהוב לבת:ליאור,ארבל.. שם אהוב לבן:הראלל חבר/ה הכי טוב/ה:ע***,י*** ויש עוד אבל.. אני מאמין/ה ב:באלוהים והעצמי! מאכל אהוב:ג'חנון!! שיר אהוב:עכשיו?"ואת" זמר אהוב:הראלייי זמרת אהובה:שיריי!! שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת:לאא!! שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! פסח אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבתת!! עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת:אוהבתת!! שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי אבל לא מידי! *צבעי גועש או צבעי שמן?שמןן!! *עברי לידר או אביב גפן?עברי!! *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים!! *בורקס או פשטידה?בורקס!! *שרמנטיות-בעד או נגד?בעד! *נשיקה במצח או בפה?בפה!! *מיים קרים או שוקו קר?שוקו!! *ענבים או בננה?ענבים!! *ירח או כוכבים?כוכבים!! *אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק! *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לשניהם1! *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמיי!! *ג'ודו או איגרוף?איגרוףף!! *חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיניי!! *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש!! *מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם!! שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?סוף כיתה ו'[סוף היסודי] *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים!!!ואישיות!! *מה הכי חשוב בזוגיות?אמון ויחס לאחר!! *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מעולים!! * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אבאמא,אחותי,חברות,ידידים והמשפחה הגדולה!! *רואה הרבה טלוויזיה?המוןןן!! *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?4 שעות בערך!! *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?הגרוק..מהמומינים!!תמיד כולם פחדו ממנה וזה..והיא לא הייתה רעה..היא רק רצתה לחבק מישהו!! *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא.. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו חם!! *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?איה מהשמינייה!! רררר מפגרת!! *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?יש מצב..אבל בצחוק.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע?לא להתייחס..אולי הם לא התכוונו *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אויי לא זוכרת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע ומטוסס!! *מה הוא האוטו האהוב עליך?מסדה ומרצדס!! *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?עיר??אין..ישוב..ישש!!הישוב שלי.. אני מתה עליו!!מושלםם!! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?אמ..בחופש הגדול הקודם!! *איך היה?סוף הדרךך!! *האם בכית פעם בגלל אהבה?אמ..לא נראה לי.. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא עולה לי..

לאו14

New member
לאאא!!../images/Emo141.gif

לא נשמה שלי.. לא צריך.. בקטנה..לא נורא.. אני מקווה שרק שלינוי קראה את זה.. ושלהבאה יהיה פסדר..

זה ארוך

בינתיים רק חלק 1 שמי רועי בן 15 וחצי צבע השיער שלי שחור צבע העיינים ירוקות צבע אהוב זה כחול שם אהוב לבת זה בר , ולבן הראל חבר הכי טוב ברק ורועי אני מאמין בקב``ה מאכל אהוב קוסקוס שיר אהוב של שירי לאן שלא תלכי ש.ל.מ.ו.ת.

shahar s

New member
עונה ../images/Emo178.gif../images/Emo150.gif

שמי:שחר גיל:14 צבע שער:חום צבע עיינים:חום צבע אהוב:שחור שם אהוב לבת:שחר חוחוחו שם אהוב לבן:שחר.. חוחוחו חבר/ה הכי טוב/ה: פנוייה להובלה אני מאמין/ה ב:אדון עולם מאכל אהוב:אורז שיר אהוב:סיגליות זמר אהוב:נחשו? זמרת אהובה:אפרת גוש שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת:לא שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת:מאוד עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת:לאאא זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת:מי לא? פסח אוהב/ת לא אוהב/ת:בטחח.. מצות זה אחלה. זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת:אין לי רגשות לעפיפונים שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?מרצ'לו.. כאילו ברור *גוף שרירי או רגיל?רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן *עברי לידר או אביב גפן?אביב *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מכות.. מה אתם רצינים מה נראה לכם.. כאילו אני שמה על מישהו. אם תגעו בי אתם מתים. *בורקס או פשטידה?בורס רק גבינה *שרמנטיות-בעד או נגד?נגדד.. די *נשיקה במצח או בפה?אסקימוסים.! זה מתוק. *מיים קרים או שוקו קר?שוקוו *ענבים או בננה?ענבים.. *ירח או כוכבים?איזה מעופפים.. שמש מדבר קקטוסים. *אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק. *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לכלב *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?זמר לך?! אני נגד! טלנובלה בע"מ ...אויי אפרתי שליי.. למה הלכת.. את תמיד תהיהי שם בשבילי. -איפה זה שם -שם. *ג'ודו או איגרוף?איגרוף חוחוו.. *חצאית ארוכה או חצאית מיני?שרוולים *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?רגילותת.. אחח אני נראית חכמה ככה. *מוזיקה-באוטו או בבית?אוטו. שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?בבטן ל אימא כן מי שפיר עושים לי את זה. *מה עושה לך את זה בבני המין השני?וול יו נוא. *מה הכי חשוב בזוגיות?שיהיה שתיים חי אם יש אחד זה פשוט עצוב. תראו אותי לדוגמא. *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נורמלים מכות פה ושם קללות שריטות. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: המראה אנג'ל אמא אבא אמרתי כבר אנג'ל? *רואה הרבה טלוויזיה?אני מהופנטת. *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?משקיע זו מילה לא מתאימה. מה בסה"כ אני עושה דבוקה לכורסא ובוהה.. *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אנג'לל -דיויד ברוניאז כי הוא ערפד והוא אוכל תינוקות בלי לעשות חשבון. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?בבוקר, או שזה בשעת ערביים .. אני פשוט נורא מבולבלת. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?דם חזירים משובח *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אמממממ...........אמממממ....... באפי. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? זה .. דיברנו על זה כבר נכון. אני נטולת חברה הכי טובה.. אתם קולטים אין לי. איזה סיפור מרגש בא לכם לבכות עכשיו. תודו. *איך הרגשת עם זה באותו רגע?עוד פעם.. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם לטבול את הביסקויט בתה.. (כי אני הרי יודעת שאני ישאיר אותו יותר מדי זמן ואז ישארו מין פירורים מעיקים כאלו בתה ואז אני אבקש חדש והכול יחזור חלילה!). *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? משאיות זבל. כן הן באמת יחודיות. *מה הוא האוטו האהוב עליך?כזה שנוסע. אתם יודעים זה די חשוב. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?דימונה! כי אז אני נזכרת שיש מקומות יותר גרועים מפתח תקווה!. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש. *איך היה?ה לונה פארק לעזאזל איך אתם חושבים שיהיה?! *האם בכית פעם בגלל אהבה?אהבהה! אין כזה דבר. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? השאלון הזה הוא נקודת מפנה בחיי . כל נקודת הראות שלי על העולם השתנתה ברגע זה ממש.. ........... ............. ............. נראה לכם?! קחו אוזן המן@

shahar s

New member
אני שנונהה ../images/Emo150.gif

אני חושבת שחוש הומור חזר עלייי.. אוו התגעגעתי אליוו.. המון זמן לא ראיתי אותו. יאללה הלכתי לישון סלאמת.
.

cuteangel16

New member
../images/Emo41.gifעונהה

שלב 1 עליי: שמי:נופר גיל:16 צבע שער:שטני עם גוונים בלונדינים צבע עיינים:ירוקות צבע אהוב:ורוד שם אהוב לבת:פלור שם אהוב לבן:הראל חבר/ה הכי טוב/ה:נעמה אני מאמין/ה ב:חתול שחור מאכל אהוב:צ'יפס שיר אהוב: hey now(של הילארי דאף) זמר אהוב:הראל (ברוררררר) זמרת אהובה:פלורנסיה ברטוטי,רוני ושירי מימון כפרה עליה שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת:לא אוהבת שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת מי לא עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת:לא אוהבת זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת פסח אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת(יש לי יום הולדת בפסח) זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת:אוהבת עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת:לא אוהבת שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?נגד *נשיקה במצח או בפה?בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה שחר *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? חצאית מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפיי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הבת מצווה *מה עושה לך את זה בבני המין השני? החיוך (בעיקר של הראלו'שש) *מה הכי חשוב בזוגיות? שאפשר לסמוך על השני *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? הכי טובים בעולם * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא,אבא,אחים שלי,וחברות שלי *רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש (רק אם אין שיעורים ומבחנים) *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 3 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? פלורנסיה ברטוטי בגלל שהיא מקסימההה *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ועוגיות *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אין *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע? אין... *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להשקיע בלימודים *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו *מה הוא האוטו האהוב עליך? טויוטה *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נהריה כי גדלתי בה... *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני הרבה זמן... *איך היה? כיףףףףףףףף *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן... לצערי *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שאחי הקטן נולד

skaatushonet

New member
עונה=]

שלב 1 עליי: שמי:אודליה גיל:15 וחצי צבע שער:חום צבע עיינים:חום צבע אהוב:כחולבן שם אהוב לבת:אמממ אופק שם אהוב לבן:הראל חבר/ה הכי טוב/ה:אורטל,תילי אני מאמין/ה ב:אלוקים מאכל אהוב:שוקולד שיר אהוב:יש המוןןןןןןןן בנתיים "ואת" ו-"המנגינה שלי" זמר אהוב:הראל סקעתתתת זמרת אהובה:שירי מימון שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת:מאוד אוהבת פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת:לאאאא שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת:כןןןןןן עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת:כןןןןןןן זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת:כן פסח אוהב/ת לא אוהב/ת:כן זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת:רק שחורים עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת:לא שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירייי *צבעי גועש או צבעי שמן?שניהם *עברי לידר או אביב גפן?עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?בעעעעעעד *נשיקה במצח או בפה?שניהם *מיים קרים או שוקו קר?מים *ענבים או בננה?בננה *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?--- *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואה... *ג'ודו או איגרוף?ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?שניהם שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אתמוללל וצרפת *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיינים.. *מה הכי חשוב בזוגיות?נאמנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?ססססססססדר * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:תום,אורטל,תילי,דוד שלי,הראל *רואה הרבה טלוויזיה?לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?לא הרבה *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?קמילה חיחי *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?מילקיי *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אמממ לא זוכרת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע?קקי *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אמממ לא זוכרת *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?חחח מכונית *מה הוא האוטו האהוב עליך?ג'יפ סוזוקי פג'ארו בצבע שמפניה- יד שניה חחחחח *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושלים *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש *איך היה?כיף *האם בכית פעם בגלל אהבה?כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?אתמול=]

עונה ../images/Emo39.gif

שלב 1 עליי: שמי: מורן גיל: 18 צבע שער: שחור צבע עיינים: חום צבע אהוב: ורוד שם אהוב לבת: אמ... שם אהוב לבן: הראל..
חבר/ה הכי טוב/ה: יולי אני מאמין/ה ב: אלוהים מאכל אהוב: ספגטי שיר אהוב: "ואת"
זמר אהוב: הראל סקעתת זמרת אהובה: נינט שלב 2 אוהב-לא אוהב: קוסקוס אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהבת (ואני לא מרוקאית.) פיטריות אוהב/ת לא אוהב/ת: לא אוהבת שוקולד אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהבת עדי כהן אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהבת זיקוקים אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהבת פסח אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהרבת זיתים אוהב/ת לא אוהב/ת: אוהבת עפיפונים אוהב/ב לא אוהב/ת: לא אוהבת שלב 3-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? שמן *עברי לידר או אביב גפן? עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? אמ... *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? בננה *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי המצחיקולה ונועה החמודה *ג'ודו או איגרוף? איכס.. *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית שלב 4-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הילדות *מה עושה לך את זה בבני המין השני? הרבה.. (לא הפרט) *מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ואהבה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לפעמים כך ולפעמים כך * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: *רואה הרבה טלוויזיה? כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הרבה *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים.. *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הרבה *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא או שכן ולא זוכרת *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו *מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה בזה *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אשדוד, עיר עם מלא מקומות בילוי, וכול המשפחה שלי שם. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפי 5 שנים, אפילו יותר. *איך היה? לא זוכרת *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?

hyhy2

New member
עונההה

היי כולם אני חדשה יחסית כאן למרות שלפני איזה כמה חודשים הצטרפתי עדיין אני לא נכנסת כמעט אז קדימה הנה תשובותיי: שלב 1- עליי!! שם:לירון גיל:13=>>גיל יפההה צבע שיער:שטני צבע עיניים:תכלת=>>הכי יפהה!!שולטטט
צבע אהוב: כל הצבעים שם אהוב לבת: כמובן שהשם שליי לירוןןןן=>>שם שולטטט
שם אהוב לבן: אמממ יש כמה:אלעד,עמית,אופיר וניר.חחחח חברה הכי טובה:יש שתיים הכי טובות שיר ומריה!! אני מאמין ב:ה',חתול שחור((צריך לירוק חחח אחרת יש מזל רעע..)) מאכל אהוב:שניצללל יאמיייי שיר אהוב:לאן שלא תלכי חח ויש עוד מלאאא זמר אהוב:הראל סקעת בארוררררר אלא מייי יכול להיות יותר שולט ממנו?!
זמרת אהובה:שירי מיימון שרית חדד ועודדדד פווללל שלב 2- אוהב-לא אוהב!!! קוסקוס-אוהבת פטריות-אוהבת שוקולד-אוהבת עדי כהן-אוהבת זיקוקים-אוהבת פסח-לא אוהבת זיתים-אוהבת יאמיייי
עפיפונים-אוהבת!! שלב 3-זה או זה!! *לואיס *גוף רגיל *צבעי שמן *עברי לידררר למרות שאנ'לא אוהבת אותו עדיףף אותו עלל אביב גפןןן בעעע *אממ מכות זה כואפפפ ומילים מעליבות זה פוגעע אז לדעתייי מילים מעליבות יותררר *בורקס *שרמנטי-בעד *נשיקהה אממ בפה חחח *שוקו קר בארורר מים בעעע *ברור שענביםםםם *כוכבייםםםם *אריק אינשטיין *לשניהםםם באותו מידההה *לא רואה השיר שלנווו אז לאדעתת יש לי HOT *ג'ודו *חצאית מיני *אמממ יש לי משקפיים אז לדעתי שניהםםם באותה מידה חחחח :)) *מוזיקהה בביתתתת שלב 4-שאלות כלליות!! *התקופה של הבת מצווה חחח לפני שנהה.. לא שזה רחוק כ"כ חחח *אממ האופי שלהםםם וגם היופייי ומה שמבפנים ובייחוד העיניים!!אחחח חחח *הכי חשוב זה המערכת יחסים ביניהם בלי ריבים וגםםם השותפותת חח *היחסים שליי טובים עם האחים שילייי!!!וטוב שכך לאא??חחח *5 אנשים שקרובים אליי ביותר:אח שלי הגדול,אח שלי הבינוני,אבא,אמא,סבתא. *כמה זמן אני משקיעה מול הטלוויזיה ביום בממוצע: אממ 3 שעותתת או פחותתת אני יותר במחשב חחחחחחחח * מי היא דמות שהכי אהבתי אי פעם מסדרה בטלוויזיה ומדוע? לא זוכרת כ"כ חחח עזבו אותי מזהה נווו שאלות אחרותת חחח *מה אני נוהגת לאכול לארוחת בוקר בדר"כ? אני נוהגת לאכול לחמניה עם חומוס או גבינה צהובהה יאמיי חחחעעע :)) * מי היא הדמות שהכי שנאתי אי פעם מסדרת טלוויזיה ומדוע? לא זוכרת עזבו אותי מזה חחח עוד פעםם זהה נוו * האם קרה לי פעם שחברה ממש טובה שלי ירדה עליי? כהה לצערי הרבב איזה ילדהה אחתת גם כןן בת **** חחחח * איך הרגשתי עם זה? הרגשתי עצבבב וכעססס וגםם אבל אמרתי שאין לי מה להתעצבן כי הבת **** לא שווה ת'כעס שיליי חחחח *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחתי בחיים שלי עד כה? לא זוכרת ממש נוווו *כלי תחבורה אהוב: אממ אוטו חחחחח רגיללל *האוטו האהובב עליי:לאדעת לא מבינה בזהה אבל מאזדה אני אוהבתתת *מה היא העיר האהובה עליי ומדוע? העיר שיליי ר"ג כי נולדתי בהה אמממ ולאדעת למה עודדד למרות שהיא יפה אבל יש הרבה יותר יפות אני אוהבתתת את החנויות שיש בהה וזהה חחחח * מתי הייתי בלונה פארק בפעם האחרונה? לפני שנתיים *איך היה? היה סבבה!! *האם בכיתי בגלל אהבה? לאאא... *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך - בת מצווה שילייי חחחח לא קשור כ"כ אבל סתם לא היה לי מה לכתובבב.. =/ יששששש נגמר השאלוןןןןן תודה לאל חעעעע אללהה שלוםםםםםם

למעלה