שאלון!!! שלא יהיה משעמם

Xtra cute

New member
שאלון!!! שלא יהיה משעמם../images/Emo13.gif

1.שם 2.גיל 3.מאיפה
4.כמה זמן יש לך יס
5.את/ה רוצה לעבור להוט
6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז
7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ
8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ
9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע
10.מה דעתך על:
"בעל על 4"
"נמלטים"
"הישרדות 12"
"טירוף בבית"
"על טבעי"
"סמולוויל"
11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז
12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז
13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? 15.מה דעתך על האנשים בפורום? 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ
17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ
18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ
טוב אין לי ממש עוד שאלות בראש...מקווה שתהנו
אה ומי שרוצה שיוסיף תמונה שלו

HaDaSoOsA

New member
עונה=] ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

1.שם? נעמה 2.גיל? 16 וקצת 3.מאיפה? מצור הדסה, זה ליד ירושלים.. 4.כמה זמן יש לך יס? אממ.. נראה לי שמגיל 11 או 12 אבל אני לא בטוחה 5.את/ה רוצה לעבור להוט? ממש לא! 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז? פיצוץ של שיפוץ (לפעמים), הופ ופיית', סמולוויל, החיים הפשוטים, טירוף בבית (לפעמים), סקראבס, האנטומיה של גריי, נמלטים, בעל על ארבע (לפעמים), איך פגשתי את אמא, האו.סי, ומגרש ביתי.. נראה לי שזהוP= 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ? אממ לא יודעת, אולי האנטומיה של גריי 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ? הממ... דההוא של הצייד ראשים, לא זוכרת תשם. 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע?נמלטים.. מהפרק השלישי 10.מה דעתך על: "בעל על 4" חביב.. אבל קצת טפשיP= "נמלטים" ממש טוב.. "הישרדות 12" אני לא רואה.. "טירוף בבית" מטומטם, אבל טמטום מצחיק כזה חחח "על טבעי" נחמד, אבל אני לא ממש אוהבת כאלה סדרות.. "סמולוויל" העונה הזאת ממש טובה:] 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז? ההוא מנמלטים, אל זוכרת את השם שלו (כאילו מחוץ לסדרה) 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז? לא יודעת
13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? אמממ מכושפות, אפשר שידורים חוזרים של חברים
, בנות גילמור וכל מיני סדרות שיש ביס פלוס... 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?פלישה 15.מה דעתך על האנשים בפורום?אני לא מכירה, אני חדשה
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ? האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ? אממ.. סקראבס (זה גם רופאים וגם קומדיה) 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ? אני לא ממש רואה מד"ב.. אבל על טבעי זה נחמד יחסית

עונההההההה ../images/Emo9.gif

1.שם
שגיא
2.גיל
19.5
3.מאיפה
פ"ת
4.כמה זמן יש לך יס
אממ 4-5 שנים
5.אתה רוצה לעבור להוט
בעע לאאאאא
6.אילו סדרות אתה רואה ביס סטארז
פלישה, נמלטים ועל טבעי. אני רואה מגרש ביתי, OC, הישרדות והמירוץ למיליון במחשב
7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ
נמלטים
8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ
ממה שאני רואה... פלישה... השאר לא סתם אני לא רואה חח
9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע |*
*| 10.מה דעתך על: "בעל על 4"
ראיתי קטע וכיביתי ת'TV, מאז לא הדלקתי אותה יומיים
"נמלטים"
שלמות
"הישרדות 12"
עונה טובה!! פחות מגואטמלה אבל עדיין
"טירוף בבית"
לא ניסיתי
"על טבעי"
מגניב! אני אוהב אימה
"סמולוויל"
אף פעם לא אהבתי ולא ניראה לי שאוהב את הסגנון הזה
11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז
ניראה לי מייקל מנמלטים?
12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז
ברוק דייביס (סופיה בוש) ורייצ'ל (גם ממגרש ביתי)
13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?
אממ לא יודע חח מספיק ואפילו יותר מידי... אהה ביג בראדר אמריקה
14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?
חח כלום ניראה לי חח
15.מה דעתך על האנשים בפורום?
סבבה... לא נכנס הרבה...
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ
לא אוהב סדרות רופאים!! סקראבס והאנטומיה לא הטעם שלי בכלל
17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ
פחות ממושלמת... זה עדיין משודר?
18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ
על טבעי כמובן

עונה על השאלות ששאלת

שגיא...איך זה שאני לא מכירה אותך...טוב..אפרת,נייס טו מיט יו.. אניווי- פחות ממושלמת עדיין משודרת,כל יום בשעה שבע (שעה גרועה. סדרה טובה שצריך לתת לה שעה טובה יותר). תתחיל לראות טירוף בבית,כי זה ממש מצחיק (דגש על ממש),האנטומייה וסקראבס זה מצחיק...תנסה..

אפרתתתת

נייס 2 מיט יו 2.... אם היית נכנסת לפורום "סדרות מציאות" למשל היית מכירה אותי... פעם גם כתבתי הרבה ב"כוכב נולד" בקשר לסקראבס ניסיתי את הפרק הראשון וממש לא אהבתי את ההומור שלהם חח סורי... את האנטומיה לא ניסיתי אבל זה דרמה ואני רואה מספיק כאלה לא בא לי על עוד אחת חח אממ וטירוף בבית... אם אני אפול על פרק סבבה אני אנסה... הבעיה היא שאני בצבא אז כל יום אני חוזר ב 19:00 ככה אז אין הרבה זמן ובקרוב אני גם אתחיל לעבוד אז בכללללללל
בנוסף אני רואה כ"כ הרבה סדרות שמספיק לי... לא צריך יותר
טנקס על ההמלצות בכל מקרההה!! ד"א... בת כמה את? מאיפה? (אני 19.5 מפ"ת...)

קובי221

New member
שלי:

.שם קובי 2.גיל 17.3 3.מאיפה מאיזור השפלה 4.כמה זמן יש לך יס בערך 3 שנים, או 4 5.את/ה רוצה לעבור להוט ממש לא. 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז 1. פלישה 2. סמולוויל 3. האנטומיה של גריי 4. טירוף בבית 5. הישרדות 6. נמלטים 7. מגרש ביתי וכשיש לי זמן(שזה בקושי): 8. הופ ופיית' 9. החיים הפשוטים 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ האנטומיה 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ מ'על טבעי' התאכזבתי, השאר לא ניסיתי לראות. 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע לא 10.מה דעתך על: "בעל על 4" לא רואה "נמלטים" יפה "הישרדות 12" יפה, ההתחלה הייתה צולעת. "טירוף בבית" קורע "על טבעי" בעעע, לדעתי זוועה. "סמולוויל" טוב. 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז
אני אמור לענות על 'האישה הכי יפה'
, אני בוחר באיזי
, אבל גם הדוקטור מ'נמלטים' חמודה
12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז ראה לעיל. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? לא מכיר סדרות אחרות. 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? אמממ... את סדרות הש.ח.ים, והכי מעצבן זה שבבוקר יש רק ש.ח.ים למיחזור
15.מה דעתך על האנשים בפורום? אחלה
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ ללא ספק האנטומיה, סקראסב בעע אחד גדול.
17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ טירוף בבית לוקח בענק. 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ פלישה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1.שם: אורָן 2.גיל: 16 3.מאיפה: חדרה 4.כמה זמן יש לך יס: 4 שנים 5.את/ה רוצה לעבור להוט: לא 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז: החיים הפשוטים, סמולוויל, על טבעי, סקראבס, האנטומיה של גריי, גברתי הנשיא,טירוף בבית, נמלטים והאו.סי 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ: סמולוויל 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ: אממ בעל על ארבע והישרדות 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע: נמלטים מפרק 3 וסמולוויל מאמצע עונה 2 10.מה דעתך על: "בעל על 4": לא רואה "נמלטים": מצויינת!!!! "הישרדות 12": לא רואה "טירוף בבית": מצחיק מאוד
"על טבעי": מעולה! "סמולוויל": התוכנית הכי טובה שיש
11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז: טום וולינג וונטוורת' מילר 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז: אממ.. אני לא יודע איך קוראים לשחקנית - איזי מהאנטומיה של גריי 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?אין 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?בעל על ארבע, פיצוץ של שיפוץ וכל השאר שאני לא רואה.. 15.מה דעתך על האנשים בפורום?אחלה!
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ: האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ: סקראבס 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ: על טבעי

LeRanch

New member
תוספת לשאלה 12 ../images/Emo3.gif

רייצ'ל בילסון (סאמר מהאו.סי)

NaTaLiTi

New member
עונה../images/Emo182.gif

1.שם-נטלי 2.גיל-13 וחצי 3.מאיפה-אשקלון 4.כמה זמן יש לך יס-היה לי לפני 4 שנים בערך כשיס רק יצאו ואז עברנו וכבר שנה בערך שוב יס
5.את/ה רוצה לעבור להוט-ממש לא.. 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז-הופ ופיית', מספרים, פלישה, חילופי נשים, סמולוויל, על טבעי, סקראבס, האנטומיה של גריי, טירוף בבית, הישרדות, נמלטים
, איך פגשתי את אמא, האו.סי, מגרש ביתי וגם ג'יי לנו
7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ-נמלטים כמוסן ואני גם מתה על על טבעי
8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ-החיים הפשוטים
9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע-לא..
10.מה דעתך על: "בעל על 4"-הסדרה הכי טיפשית בעולם
"נמלטים"-הסדרה הכי מדהימה בעולם
"הישרדות 12"-קצת חלשה יותר מהעונות הקודמות אבל אני עדיין אוהבת את הסדרה הזאת
"טירוף בבית"-קורע אותי מצחוק
"על טבעי"-מדהימה
"סמולוויל"-כנ"ל
11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז-וונטוורת'(נמלטים) מילר וג'נסן אקלס(על טבעי) 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז- לאנה ממש יפה(אין לי מושג איך קוראים לשחקנית) וגם מישה ברטון ורייצ'ל בילסון
13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? אני ממש ממש רוצה שמשמרת שלישית תחזור כבר
ו...לא היה מזיק עם אבודים היה ביס ולא בהוט אבל לא נורא עכשיו זה בערוץ 10
אהה וכמובן גם האוס סדרה מדהימה
אבל יש אותה בערוץ 3 וגם היסניקים רואים אותה
14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?החיים הפשוטים, בעל על 4, גברתי הנשיא זה סדרה נחמדה אבל עדיף היה שהיו שמים אותה ביס+ ועקרות בית נואשות בסטארז.. 15.מה דעתך על האנשים בפורום?אני לא ממש כותבת פה אבל כולם ממש נחמדים
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ-לא שיש כל כך הרבה
רק האנטומיה וסקראבס...אבל האנטומיה הרבה יותר טובה
17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ-בהחלט טירוף בבית
18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ-על טבעי וסמולוויל
אחלה שאלון

adi121

New member
אוקיי ../images/Emo60.gif

1.שם עדי 2.גיל 18 וחצי 3.מאיפה גני תקווה (ליד פתח תקווה) 4.כמה זמן יש לך יס 4 שנים 5.את/ה רוצה לעבור להוט חססססס ושלום! 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז הישרדות, נמלטים, טירוף בבית, אוסי, איך פגשתי את אמא, הופ ופיית', קווין היל, מספרים, חילופי נשים, פיצוץ של שיפוץ ואפילו סופרנני ופה ושם ג'יי לנו 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ הישרדות 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ סקראבס, לא יודעת לא ממש ראיתי ולא התחברתי לזה הפרומו מראה שזה הומור נמוך מדי 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע בהחלט רוב הסדרות הפסדתי את הפרק הראשון שני כי לא היה לי זמן בכלל 10.מה דעתך על: "בעל על 4" משעמם "נמלטים" סדרה מצויינת! "הישרדות 12" הישרדות זה הישרדות! תמיד מעולה! אבל יחסית להישרדות, עונה 12 לא משהו "טירוף בבית" אויי קורעעע "על טבעי" התחלתי והפסקתי.. מזכיר קצת את מכושפות "סמולוויל" ראיתי פה ושם כמה פרקים.. אין לי זמן לעקוב 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז כמובן מייקל סקופילד 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז הילארי מטירוף בבית יפה מאוד וגם מריסה מאוסי יש לה גוף.. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? אי אר! 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? בעל על 4 ופלישה.. לא משהו כל כך 15.מה דעתך על האנשים בפורום? הכי טובים שיש!
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ אממ אין כל כך 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ טירוף בבית 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ אין

Tinty

New member
ההומור ב"סקראבס" נמוך?!

העובדה ש"סקראבס" משודרת מעונתה הרביעית והפרומו שלה יעליב את ביל לורנס (יוצר הסדרה, "ספין סיטי") אם יצפה בו ממש מורידה מערכה של הקומדיה הכי גדולה בטלויזיה היום (אני אישית יחסתי לארסטד את התואר, אבל היא הסתיימה לה. יתכן שהייתי בוחר בסקראבס אם הייתי צופה בה מהעונה הראשונה). השבוע החלטתי שאני מתחיל להוריד את 4 העונות הראשונות של סקראבס (במקביל לחמישית שתסתיים בקרוב), ולצפות בהן כשתגמר תקופת המבחנים שלי... אגב, עדי, איך נעדרה "האנטומיה של גריי" מהשאלון שלך?
אורן.

Tinty

New member
מה בדיוק "על הפנים" בה?

צפית ב401, ולא הבנת כלום, או בפרומו המטופש? היא הקומדיה הכי מתוחכמת בטלויזיה האמריקאית היום (חוץ מארסטד, אבל היא כבר בוטלה). היא טובה יותר מ"קוראים לי ארל". הרבה יותר מ"טירוף בבית" המטופשת, ויותר מ"איך פגשתי את אמא", שבלי ברני לא הייתי ממשיך איתה מעבר לפרק הראשון (ואני בספק אם אמשיך איתה). אין עוד סדרה בטלויזיה שמציעה מגוון כל כך עשיר של דמויות, שעושות מבית החולים "The Sacred Fart" קרקס מטורף. אין עוד סדרה בטלויזיה שלכותבים שלה כבר חמש עונות לא נגמרים הרעיונות המטורפים, ופשוט מפתיעים בכל פעם מחדש עם ההברקות הקטנות שעושות את הפרקים. אין עוד סדרה קומית בטלויזיה שמשחילה לנו את הדברים שהכותבים רוצים להוכיח לנו בצורה כל כך משכנעת, וגורמת לנו להזיל דמעה בסוף הפרק (או לחשוב עליו יומיים-שלושה לאחר מכן). טוב, אין טעם לכתוב סתם עובדות למען הפרוטוקול. באוקטובר 2004 נכתב במסך המפוצל מאמר מאת איתן גשם שמתאר בצורה הכי טובה מדוע סקראבס היא הסדרה הקומית הטובה ביותר. לסיכום: עזבו אתכם מהשטויות. אם תתחילו לצפות בסדרה מהעונה הרביעית, תזכרו שאתם מפספסים שלוש עונות, והצופים בעונה כבר אמורים להכיר את הדמויות לעומק. זו הסיבה שגם אני החלטתי שעלי להפסיק לצפות בעונה החמישית (והרביעית, במקביל), ולהתחיל לצפות בעונות 1-5 בסדר הכרונולוגי. טוב, אני דוגמה לאדם שלא מסוגל להתאפק (זו היתה החלטה מאוד קשה עבורי. בשיא הרצינות.), אבל בעוד כשלושה וחצי חודשים יגמר שידור העונה הרביעית, ויחל השידור היומי של עונותיה הראשונות של סקרבס. תנו לסדרה צ'אנס לתפוס אתכם מההתחלה, ואני מבטיח לכם שלא תתאכזבו. כך תוכלו להבין את הסדרה, ולא לכתוב עליה שטויות כלליות כ"סדרה על הפנים". עדי, שלחתי את בן לטפל בך. אני בטוח שאחרי הטיפול הוא יוכל לסגור את התיק ולהכריז שלא תוכלי לקום בבוקר בלי ארבעה רפרנסים לדמויות מסקראבס. fifaclub, אחרי שתראה את הפרק הראשון של סקראבס נוכל לטפל בך.

fifaclub

New member
תראה..

יכול להיות שאתה צודק, שצריך להתחבר קודם לדמויות.. אבל אני ראיתי פרק 401 ולא צחקתי אפילו שניה, בלי גיחוך בלי כלום פשוט השתעממתי לגמרי זיפזפתי אחרי 20 דקות.. לעומת זאת קוראים לי ארל סדרה מהנה אפילו אם אתה לא ראית שום פרק אתה עדיין נהנה, טירוף בבית מטופשת? אין דבר כזה מטופשת בקומדיות.. הטיפשות של הסדרה זה מה שמצחיק בה - והיא אחת הסדרות המצחיקות... (ראה פרק 6 בסדרה), איך פגשתי את אמא סדרה שאם אתה מתחבר אליה אתה פשוט מת עליה, באנרי קורע, וכל הסדרה פשוט כיפיתתת.. ורק שתדע, זה הכל עניין של טעם , אתה יכול לאהוב את הסדרה או לשנוא אותה..

למעלה