שאלון שכזה...

One Echoe

New member
שאלון שכזה...

מעניין אותי...בתור אחד שהכיר לא מזמן את אלגי'ר, ולא ידעתי שהם קיימים בכלל...עד לא מזמן. מתי הכרתם את אלג'יר? כמה זמן אתם מכירים אותם? ואיך הכרתם אותם?

=]

הכרתי את אלג'יר לפני שנתיים/שנתיים וחצי אם זכרוני לא מטעני.. הכרתי אותם מאח של חברה הכי טובה שלי =] וזייהו ההופעה הראשונה שלי הייתה לפני כמעט שנה נראה לי

Tooלי

New member
ממ..

מתי? כשהם הופיעו בבמה המרכזית בערוץ 24. כמה זמן? אין לי חוש זמן, תעשה את החישוב לבד :]

... ../images/Emo13.gif היה כבר פעם אבל לא נורא...

אני..
שמעתי את אלג'יר לפני איזה שנה אצל ידיד שלי. כאמור היה לו את הדיסק "נאמנות ותשוקה" והוא שמע אותו.. במקרה הייתי שם ושמעתי. בבמה המרכזית הם הופיעו, הקול אכן היה מוכר לי ותפס אותי לשיריהם.. מאז התחלתי במסע החיפוש אחרי חומר שלהם ושירים חדשים. ועד היום אני לא מפסיקה להנות ולהכיר צדדים נוספים בלהקה.. הוקסמתי ואני ממשיכה להיות מוקסמת בכל פעם מחדש.. השיר הראשון ששמעתי שלהם נאמנות ותשוקה. אז אצל ידיד שלי במערכת השיר הכי טוב לדעתי, ושאליו אני הכי מתחברת הוא "תפתח האדמה". יש בו מן רוחניות פנימית כזו ששומעים אותו. קשה להסביר.. השיר הכי חזק.. אני חושבת שזה גם תפתח האדמה כמו שכתבתי קודם, ובתוך הצינורות.. [לא היה לי כוח לרשום את זה מחדש נו אז העתקתי מהפעם הקודמת..]

Kinky DeviL1

New member
מממ אני..

הכרתי את אלג'יר פעןם ראשונה שהם הופיעו בבמה המרכזית... זה היה לפני חצי שנה בערך....\ יום טוב.

moshit1

New member
אני

מתי
לא זוכרת לפני כמה זמן. לא הרבה איך
אני חושבת שמערוץ 24. בבמה המרכזית

NiKi†a

New member
אוקיי

הכרתי אותם לפני חצי שנה בערך [אולי פחות] הכרתי אותם דרך מישו שדיבר איתי באייסיקיו ואמר לי שהוא היה בהופעה של אלג'יר ואני חייבת לשמוע שירים כי הם מזכירים את להקת פלאסיבו רק בעברית[שאני מאוד אוהבת
]...אבל למרות שהם לא דומים בכלל...הם טובים והמשכתי לשמוע.

לפני קצת יותר מחצי שנה

דרך אימא שלי שהייתה בהופעה שלהם והתאהבה קשות אז ביקשה ממני לקנות לה את הדיסק. שתינו מכורות.

למעלה