שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי

אז.... קיץ. אוהבים את זה? מה עדיף: ים או בריכה? אומן קיצי: שיר קיצי: שיר שמזכיר לכם את הקיץ: מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: איזה בגד קיצי הולך להיות אין? אם היו ממציאים גלידת עברי
איך היא הייתה נראית? מזגן או מאוורר? בלוג בתפוז או בישרא? בא לכם שהקיץ יבוא? וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? כל היום אתם, בתוך חלום? ויש לכם 2 ליטר גשם?
(עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: משהו שתתגעגעו אליו: ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר?

יופי סתיו ../images/Emo3.gif

אז.... קיץ. אוהבים את זה? מחבבת +
מה עדיף: ים או בריכה? ברור ש... לא יודעת
כאילו, אני... טוב, ים. אומן קיצי: משהו רגאיי כזה
שיר קיצי: מקרנה!!1 שיר שמזכיר לכם את הקיץ: הילה-הילה-היליי מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: לחופש, למחנה קיץ, לצפונבורי, לאפריקה. איזה בגד קיצי הולך להיות אין? בגד ים?
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? אוי
בטח... בצורה משונה ולא מוגדרת, נמסה ממש ממש מהר ומוציאה קולות של מילמולים
מזגן או מאוורר? מזגן
בלוג בתפוז או בישרא? ישרארולז! בא לכם שהקיץ יבוא? אכן וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? אופקורס
כל היום אתם, בתוך חלום? כנראה =/ ויש לכם 2 ליטר גשם? יש לי שני ליטר מים ממעיינות עין גדי, עוזר?
(עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: מלחמה :\ משהו שתתגעגעו אליו: כנראה שאליו. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעים האחרונים של זה לא אותו דבר? דניאל סלומון.

עייינת

New member
../images/Emo98.gifעונה

אז.... קיץ. אוהבים את זה? לא ממש.
מה עדיף: ים או בריכה? ים!!1 אומן קיצי: אמ..... שיר קיצי: קשה
שיר שמזכיר לכם את הקיץ: האמת שג'קט של עברי, ממש מזכיר לי קיץ כשאני שומעת אותו. מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: הפלגה, חלוץ מתפעל, מחנה קיץ, קורס מסכם.. אה וגם סמינר קיץ שבוע הבא איזה בגד קיצי הולך להיות אין? אמ, טייץ קצרצר?
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? אמ, בטוחה היא הייתה טעימה, כן? אבל המראה שלה.. בטח זה היה מראה שכל אחד היה יכול לראות מה שבא לו
מזגן או מאוורר? בטח שמזגן. בלוג בתפוז או בישרא? ישרא
בא לכם שהקיץ יבוא? לא
וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? אם כבר הוא בא אז כן כל היום אתם, בתוך חלום? חלקית. ויש לכם 2 ליטר גשם? הלווואי (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: וואו.. מלא, אבל הכי.. אמ.. המלחמה שהייתה והרסה מלאמלא דברים ומחנה קיץ
[שזכינו בספארי כי אנחנו מלכים
]
משהו שתתגעגעו אליו: בקיץ, או אחרי הקיץ? ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? עם נינט
[ואני אהיה שם!
]

:)

קיץ. אוהבים את זה?מאד!!!1 מה עדיף: ים או בריכה?ים!!11111 אומן קיצי:ברי סחרוף! שיר קיצי:הכוס הכחולה:) שיר שמזכיר לכם את הקיץ:ביום שמש יפה! מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:עבודה! ת"א הרבה! וים! איזה בגד קיצי הולך להיות אין?יש כפכפים חדשות שמזכירות קצת את הקרוקס אבל הן לא.. אז אולי זה
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית?בצורה של כוס בצבע כחול! מזגן או מאוורר?מזגןןןןן בלוג בתפוז או בישרא?בתפוז:) בא לכם שהקיץ יבוא?כן!!!
וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? מקווה
כל היום אתם, בתוך חלום?כמעט
ויש לכם 2 ליטר גשם?
(עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר:ירושלים! מלחמה! מחנה נוע"ל לילדי הצפון! ועבודה בימים האחרונים לפני הלימודים! אהה וקורס הסמכה:) משהו שתתגעגעו אליו: הימים שבהם הרעם לא נשמע לי כמו פצצה
(או שלפחות לא ידעתי שכך היא תישמע
) ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר?מטרופולין ונינט! הייתי מתה לדעת מה הם ישירו יחד!

alwayschen

New member
ובא לי, איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא..

אז.... קיץ. אוהבים את זה? מאוד! כל כך חיכיתי לו... "ובא לי, איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא, ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה..." מה עדיף: ים או בריכה? ים
אומן קיצי: נראה לי עברי. שיר קיצי:
שיר שמזכיר לכם את הקיץ: לפעמים - אביב גפן, שהקיץ יבוא - עברי. מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:ניצנים, הופעות, אילת, קייטנה, והכי חשוב - ח ו פ ש ! איזה בגד קיצי הולך להיות אין? חח מכנסיים קצרים? אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? יפה, שרירית, גבוהה...סתם נו, מה אני יודעת.. העיקר שתהיה טעימה P: מזגן או מאוורר? גם וגם. בלוג בתפוז או בישרא? באף אחד משניהם. בא לכם שהקיץ יבוא? מאוד! :/ וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? חח ב ד י ו ק ! כל היום אתם, בתוך חלום? נכון. ויש לכם 2 ליטר גשם? אהאה, אפילו היינו בחדשות עם הכי הרבה כמות גשם! (תל מונד) (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: קוקה קולה לייב, קייטנה, חורשתייש... משהו שתתגעגעו אליו: לא נראה לי שיש. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? דניאל סלומון! :)

אמ...

אז.... קיץ. אוהבים את זה? ממש לא. חורף עדיף. מה עדיף: ים או בריכה? ים אומן קיצי: זה אותו אומן כל השנה
עברי. שיר קיצי: כנ"ל. שיר שמזכיר לכם את הקיץ: כשהקיץ יבוא. מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: להמשיך ללמוד. איזה בגד קיצי הולך להיות אין? חצאית בטח. מזגן או מאוורר? מזגן! בלוג בתפוז או בישרא? ישרא. בא לכם שהקיץ יבוא? לא ממש. יותר שהחורף יבוא! זה כן. וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? אולי. כל היום אתם, בתוך חלום? יש מצב. ויש לכם 2 ליטר גשם? לא (עזבו, קשה לי)
חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: שליתי בדרגה.(טוב, לא חוויה אבל עדיין) משהו שתתגעגעו אליו: אין משהו ספציפי כרגע. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעים האחרונים של זה לא אותו דבר? עם עידן רייכל. בהחלט.

עונה ../images/Emo9.gif

אז.... קיץ. אוהבים את זה? אממ כן מה עדיף: ים או בריכה? ים אומן קיצי: עברי, נינה, הראל מויאל =] שיר קיצי: יש הרבה =] שיר שמזכיר לכם את הקיץ: "והוא יבוא אליי כמו קיץ, הוא יבואאא ויכסה"- נוו לא זוכרת איך קוראים לו
מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: ללכת לים כבררר איזה בגד קיצי הולך להיות אין? לא יודעת אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? אממ אני אחשוב על זה.. מזגן או מאוורר? מזגן בלוג בתפוז או בישרא? תפפוז
בא לכם שהקיץ יבוא? אממ כן וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? כן?! כל היום אתם, בתוך חלום? לא ממש ויש לכם 2 ליטר גשם? אהע? (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: אממ איטליה
משהו שתתגעגעו אליו: גשםםםםםם ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? עברי ונינה

ברוש15

New member
איה כורם/קיץ..

אגב זה "והוא יבוא אלי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חם.. הוא יבוא אלי כמו מים הוא יבוא ויכסה"

matanky

New member
סוף שבוע רגוע ../images/Emo9.gif

קיץ. אוהבים את זה? לא ממש
מה עדיף: ים או בריכה? בריכה אומן קיצי: עברי
שיר קיצי: ביום שמש יפה.. [ לדעתי כזה חח ] שיר שמזכיר לכם את הקיץ: ביום שמש יפה
מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: שיעבור מהר?
שונא להזיע!! איזה בגד קיצי הולך להיות אין? מכנס גלישה
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? עברי ערום
ככה היינו נהנים מכל רגע שאוכלים את הגלידה
מזגן או מאוורר? מזגן בלוג בתפוז או בישרא? תפוז בא לכם שהקיץ יבוא? לא ממש וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? כן
כל היום אתם, בתוך חלום? לא ממש ויש לכם 2 ליטר גשם? אה?
(עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: לא זוכר
אבל אני זוכר שלא היינו בסוף הלימודים ב-18 עד ה-23 ליוני כי הייתי באילת בבית מלון אז קיבלתי תעודה רק ביולי
משהו שתתגעגעו אליו: קור
ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? נינט ומטרופולין

m a y a 2 1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אז.... קיץ. אוהבים את זה? לא!!
מה עדיף: ים או בריכה? בריכה!
אומן קיצי: אמממ
שיר קיצי: עודד אמר להרים ידיים!
שיר שמזכיר לכם את הקיץ: עודד אמר לספור עד 3! 1...2...3..!
מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: אממממ אילתתת שבוע!!
מקווה להספיק לפני הגיוס שלי...
איזה בגד קיצי הולך להיות אין?
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? שרירית!
חחחחחחחחחח ויפה!
חחחחחחחחחחחחח מזגן או מאוורר?מזגן!!!!!!!
בלוג בתפוז או בישרא?
בא לכם שהקיץ יבוא? לא!! לא אוהבת קיץ!!
וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? אם האושר שאני מחכה לו יבוא אז אני אשמח שהקיץ יבוא!
כל היום אתם, בתוך חלום? אממממממממ
ויש לכם 2 ליטר גשם? אני אשמח!
גשם תמיד יתקבל בשמחה!
(עזבו, קשה לי) חחחחחחחחחחחחח גם לי אומרים לפעמים שמצבי קשה...!!!! מאוד קשההה! חחח
חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: הדרכתי בקייטנה! ולא היה לי כיףףףף
היו לי ילדים מעצבנים! אבל מה...בסוף בכיתי! חחחח וחיבקתי את כולםםםםםםםםםםםםםם
משהו שתתגעגעו אליו: עמיתו'ש! ובצפר!
עצוב לי להיפרד!
ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? מטרופולין! נראה לי מעניין..
בלי נינט!!!!!!!!!!!!!

נמאס לי ללמוד! ../images/Emo88.gif../images/Emo7.gif

קיץ. אוהבים את זה? ל-א!
. חורף
מה עדיף: ים או בריכה?
מזגן. אומן קיצי: .. שיר קיצי: .. שיר שמזכיר לכם את הקיץ: Scorpions - wind of change מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: חוופש!!!!!!11
חיים!!!!!!1 אוויר!!!!1 איזה בגד קיצי הולך להיות אין? בגד ים?
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? מגרה
אהמ. מזגן או מאוורר? מזגן, ברור מה!
בלוג בתפוז או בישרא? לא זה ולא זה בא לכם שהקיץ יבוא? חורף
וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? איזה אושר איזההה אני רק סובלת בקיץ כל היום אתם, בתוך חלום? כן, חלום שחורף.. ויש לכם 2 ליטר גשם? הלוואייייי (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: שתיכננתי לעשות 204569484 דברים ובסוף ישנתי ורק בערב יצאתי משהו שתתגעגעו אליו: :/ ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? דניאל סלומון יכול להיות מאוד מעניין, למרות שאני אהיה בהכי מעפן

נועמופ

New member
../images/Emo3.gif

קיץ. אוהבים את זה? לא. ;0 מה עדיף: ים או בריכה? ים. אומן קיצי: יונייונייוניויוניבלוך
שיר קיצי: אממ, >< שיר שמזכיר לכם את הקיץ: קיץ? מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: לצבור המון אנרגיות, האריפוטר
וחו"ל. איזה בגד קיצי הולך להיות אין? אממממ, בויפרינד ג'ינס XD אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? מה? מזגן או מאוורר? מזגן! בלוג בתפוז או בישרא? ישרא. בא לכם שהקיץ יבוא? ממש לא. וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? ממש לא. כל היום אתם, בתוך חלום? בטח. ויש לכם 2 ליטר גשם? בטח. (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: אמממממממממ , לא זכור לי כרגי. משהו שתתגעגעו אליו: המחנכת הנוכחית ששנה הבאה לא תחנך עוד.! ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? ברור שנינט
אבל גם עידן רייכל.

עינוווב

New member
"תברח תברח!!1"

עמית: "התברחתי.. מה לעשות עכשיו?" אני:"תמשיך לברוח!!!" עמית:" אוקי... *מת מקוצר נשימה*" אני:" נו טוב.. לפחות השודד לא הרג אותך" אחח הפיגור
אז.... קיץ. אוהבים את זה? כל כךך
מה עדיף: ים או בריכה? בריכה אומן קיצי: אוונסנס
שיר קיצי:
שיר שמזכיר לכם את הקיץ:שיר הגלשן
מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:יומולדת הופעות חופש!!1 איזה בגד קיצי הולך להיות אין?
אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית?אין לי מושגג
אבל היא הייתה טעימה
מזגן או מאוורר?מאוורר יותר יעיל בלוג בתפוז או בישרא? ישרא? בא לכם שהקיץ יבוא? כןן וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? כן?
כל היום אתם, בתוך חלום? לא
ויש לכם 2 ליטר גשם? לא
(עזבו, קשה לי) שמתי לב
חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: מלחמה מגעילה
משהו שתתגעגעו אליו: פוך ותנור וקרמבו ותותים
ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? מטרופולין ודניאל סלומון

שפי שף

New member
תשובות :)

אז.... קיץ. אוהבים את זה? כן! מאוד! מאוד! מאוד! מה עדיף: ים או בריכה? ים :] אומן קיצי: עברי שיר קיצי: כשהקיץ יבוא שיר שמזכיר לכם את הקיץ: נוו השיר הזה ביום בהיר של שמש אין שום עננים.... מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: החופש הגדול איזה בגד קיצי הולך להיות אין? מכנסיים קצרות של זונות אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? מממ כמו עברי? מזגן או מאוורר? מזגן בלוג בתפוז או בישרא? ישרא בא לכם שהקיץ יבוא? מאוד מאוד וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? כןןןן כל היום אתם, בתוך חלום? אכן כך ויש לכם 2 ליטר גשם? רואים שהמצב קשה (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: המלחמה לצערי \: משהו שתתגעגעו אליו: .... ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? נינט ומטרופולין

../images/Emo181.gif

קיץ. אוהבים את זה?בארורר:D מה עדיף: ים או בריכה?יםםםםם ים ים ים יםםםם!!! אומן קיצי:מממ..? שיר קיצי:לעולם בעקבות השמשששש לעולם בעקבות האור..חחחח סתםXD שיר שמזכיר לכם את הקיץ:בוא לים-יפתח מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:יומהולדת=) איזה בגד קיצי הולך להיות אין?שכל אחד ילבש מה בא לו.. אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית?עם תמונה שלו=/ מזגן או מאוורר?מזגן! בלוג בתפוז או בישרא?לא פה ולא שם בא לכם שהקיץ יבוא?הוא כבררר באא יאייייייייי וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו?כמובן=)אושר מוזמן תמיד לא רק בקיץ! כל היום אתם, בתוך חלום?אין זמן לחלוםםם! ויש לכם 2 ליטר גשם?חחחחח שמתי לב שקשה חחח (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר:א-י-ל-ת!!!אחח איזה התפרעות טוטאלית! משהו שתתגעגעו אליו:לא יודעת.. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? ברור שעברי נינט ומטרופוליןן ייאווו שילוב מנצחחח,,,,בסט=)

מורביט

New member
עונה../images/Emo9.gif

אז.... קיץ. אוהבים את זה?חיים איתו.. מה עדיף: ים או בריכה? ים
אומן קיצי:
חח עברי
שיר קיצי:יומטוב. שיר שמזכיר לכם את הקיץ:יומטוב מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:חופש! כל כך! והופעות למינהם.. איזה בגד קיצי הולך להיות אין?אי-לי-מושג. אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית?אממ לאדעת.. חח אולי בצורה של תו.
מזגן או מאוורר?מזגן בלוג בתפוז או בישרא?אין לי בא לכם שהקיץ יבוא?אמ כן וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? בעזרת השם
כל היום אתם, בתוך חלום? בערך
ויש לכם 2 ליטר גשם? לא (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: ימי הפארק
משהו שתתגעגעו אליו: גשם. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר? עברי ונינט.. כי לזה אני הולכת חח

Simple Sam

New member
../images/Emo13.gif

קיץ. אוהבים את זה?כן נחמד. מה עדיף: ים או בריכה?ים ברור אומן קיצי:סתם להקות/זמרי שטות. יוני בלוך,שייגעצ. כאלו. שיר קיצי:ים של דין כרמל!!!!
שיר שמזכיר לכם את הקיץ:ים
מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה:זה בערך החופש האחרון שלי עם כולם אז בתכנונים זה הקורס משצים,מחנה על חניכים,גדנ"ע חובלים[כדיי ללכת? אני ממש לא בכושר אבל זה נראלי מגניב.],הרבה עבודה, הרבה אילת, ולהפליג עם חברים לאנשהו. או סתם לסיני
איזה בגד קיצי הולך להיות אין?אצלי בארון בעיקר מכנסי ברך וגופיות סבא לבנות או טי-שירט מגניבות. בכללי- שורטס(גם אלו על השלייקס) והרבה צהוב. אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית?הדבר הראשון שעלה לי לראש זה מקרופון. מקורי. מזגן או מאוורר?מזגן בלוג בתפוז או בישרא?ישרא בא לכם שהקיץ יבוא?בטח,יחד איתו יבוא האושר הזה. וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו?אמן. כל היום אתם, בתוך חלום?האמת,כן. ויש לכם 2 ליטר גשם?אמן. (עזבו, קשה לי) חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר:קורס מדמים,קייטנהחרא,מחנה,קורס צלילה
. משהו שתתגעגעו אליו:ממה? אני מתגעגעת לקיץ לפני שנתיים,בסאמר קאמפ. ואו
. שלמות,אושר,חלום,חופש. חודש שלם של כיף בלתי נגמר. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעמים האחרונים של זה לא אותו דבר?מטרופולין!!

Covers girl

New member
הממ. D:

אז.... קיץ. אוהבים את זה? אני לא יכולה להגיד שלגמרי לא... בעצם אני כן, אז לא. P: מה עדיף: ים או בריכה? הממ... בעיקרון ים, אבל לא בשביל להיכנס אליו, זה סתם איכ עם כל העולם ואחותו. אומן קיצי: ברי סחרוף, שייגעצ. הופעות זיעה מטורפות. שיר קיצי: Surf In U.S.A [בגרסת קורס גולן, כמובן]. שיר שמזכיר לכם את הקיץ: יומולדת\ ברי סחרוף, יש פרחים\ נמרוד שיקלר, כנפיים\ להקת חיל האוויר. מה הדבר שאתם הכי מחכים לו הקיץ הזה: מחנ"ק. קורס מסכם. שיבוצים. לפגוש אנשים. איזה בגד קיצי הולך להיות אין? IN כאילו? נראה לי שהסקיניג'ינס-נעליבובה ימשיכו לעשות איכ בכל המדינה. אם היו ממציאים גלידת עברי איך היא הייתה נראית? הממ... כמו עברי? אולי כוס כחולה. גלידת חולצת פסים הייתה יכולה להיות חזקה. D: מזגן או מאוורר? מאוורר. לא, מזגן. טוב, מאוורר. בעצם מזגן. |חורף, בבקשה| בלוג בתפוז או בישרא? תפוז!1#%^ בא לכם שהקיץ יבוא? כ-"-כ לא. וביחד איתו, האושר שאתם מחכים לו? אבל אם חייבים, אז לא יזיק קצת אושר בדרך. כל היום אתם, בתוך חלום? אני מניחה שזה אכן יהיה ככה. ויש לכם 2 ליטר גשם? איזה, אולי 2 ליטר שסוחבים על הגב בקורס המסכם. (עזבו, קשה לי) זה בסדר. [: חוויה שאתם זוכרים מהקיץ שעבר: לא צריך להיכנס לזה. משהו שתתגעגעו אליו: לכתה, שלוש שנים של הווי מיוחד במינו. ו.... שאלת השבוע: איזה שיתוף פעולה נראה לכם הכי מגניב מבין המופעים האחרונים של זה לא אותו דבר? רונה קינן.
ואני מניחה שגם עם מטרופולין יהיה מעולה. שבוע טוב. [:

למעלה