שאלון שישי

ofir1988

New member
גמלי בא ../images/Emo3.gif

שם: אופיר פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.65 מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: מוריי
בת כמה את נראית: 18 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: חחח ממש לא...אני ילדה טובה
שפות: אנגלית, עברית ומבינה קצת ספרדית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיינים כאילו דא!?! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אמממ יש כל מיני האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: תל אביב
את/ה רוצה עוד פירסינג: בלשון
את/ה אוהבת רכבות הרים: כעע את/ה הייתם בחו"ל: כעע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ הרבה נשבר לך הלב: גם שברת לבבות: אמממ היו כמה השם שלך הופיע בעיתון: אמממ פעם אחת
התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: אמממ אין מועדף סדרה מצוירת: אממ היו המון שהייתי קטנה קורנפלקס: ברנפלקס או כריות מסטיק: אמממ אורבייט הירוק צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: שרשרת של מגן דויד חורף\קיץ: חורףף
בחדר: אממ המיטה שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מור
ראה אותך בוכה: אמממ וואי זה היה לפני חודשיים...מישהי מהקורס שלי הלכת איתו לסרט: אמממ חברות צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: אמממ עדידי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע? חחח ברור הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: אין אוכל אהוב: תפוחא תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: כדורגל...לראות
תחביב: לקרוא ספרים זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מיני עיתון אהוב: אמממ וסתם: תפוח או בננה? תפוח ירוק חמוץ כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב...היום הולדת שלי
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות משהו במחשב
איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז ובשר תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה רעש אחרון ששמעת? אממ לא יודעת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חסוי
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?

../images/Emo13.gif

שם: צליל. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.62 מידת נעליים: 39-40
. צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: מה איתם? בת כמה את נראית: 13? משקפיים? אין. גשר? יש. עבר פלילי:
שפות: מה איתן? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? השאר. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אין מקום אחר, אין אחר... סתם, כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם האהבה מספיק חזקה, אז למה לא? להרוג אנשים: נגד. [רק אני או שזו שאלה ממש דבילית
?] עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת, אולי שתיים >< התחרטת על דברים שעשית: המ, לא זכור לי. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: תכלס. ממתק: טעמי
. סדרה מצוירת: נזק!!! [ככה קראו לזה?] קורנפלקס: קראנץ'. מסטיק: איכס. צבע: כחול. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: חמישי. תכשיט: טבעת. חורף\קיץ: חורף. בחדר: מחשב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני [?!]. ראה אותך בוכה: המ, חברה שלי. הלכת איתו לסרט: חברות. צעק עליך: המחנכת שלי. שלח לך מכתב: אנאערף. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? המ, רק באחת - לא מעבירה סכין מיד ליד. אהבה ממבט ראשון? כן, כאילו, נראה לי. חיים שאחרי המוות? משתדלת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון. אוכל אהוב: סלט. תוכנית אהובה: כרגע, פשע מן העבר ומחשבות פליליות. [אבל יש עוד כ"כ הרבה
יס סטארס
] ספורט אהוב: כדורסל. תחביב: לשיר. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון. עיתון אהוב: מעריב. וסתם: תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אנאערף. איזה ארוחה אחרונה אכלת? המ, פומלה >< תיכון או אוניברסיטה? אנאערף. רעש אחרון ששמעת? מוזיקה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחיין שלי
. ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? המ, לא יודעת.

איך ברגע, ברגע כובשים ת'עולם.

שם: ענבר. פירסינג: סיידליפ צד ימין, ולשון. קעקועים: בנתיים אין. גובה: סביבות ה-1.68 מידת נעליים: 41/2
צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: 2 אחים. בת כמה את נראית: נותנים לי שנה מעל. כלומר 18. משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
. שפות:עברית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מראה חיצוני, ותרנות, אי-רצון. האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי בעיה עם זה.. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1. נשבר לך הלב: הרבה. שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: "ששקט" ממתק: צ'יטוס גבינה, אפרופו, צ'יפס מקווקו
סדרה מצוירת: המומינים, הדרדסים, פיטר פן, הלב, ארתור, וואי מלא. קורנפלקס: קוקומן שחור-לבן
מסטיק: אורביט ירוק. צבע: אדום, תכלת, שחור. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: רביעי
תכשיט:שרשראות או צמידים. חורף\קיץ: חורף. בחדר: מיטה, מחשב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עדי, צחר ואוחנה. סרדינים P: ראה אותך בוכה: ספיר
.
הלכת איתו לסרט: בקולנוע ? וואי אין סיכוי שאני אזכר.. צעק עליך: ספיר או איסר. שלח לך מכתב: גילי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? קשה להסביר את זה.. אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? זה מצחיק קצת שדברים קורים בימי שישי ה13, אבל לא יותר מזה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: בסוף תבכו + ליפול - היהודים, מלח הדמעות + הולך לאיבוד + קרן אור - אביב גפן. אוכל אהוב: פסטה, פיצה, אפרופו עם גבינה, בולגרית, אבטיח, שניצל... תוכנית אהובה: השיר שלנו ? ספורט אהוב: כדורגל. תחביב: נסיעות, הופעות.. זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים, אביב, עברי, דנה, שילה. עיתון אהוב: מעריב לנוער ? וגם זה לא ממש
וסתם: תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעשן. איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקרצהרייםערב, קמתי ב16:30. תיכון או אוניברסיטה? בטח שתיכון. רעש אחרון ששמעת? דיסק של נינט. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?עומרי. ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד הכאב.

אז ככה..

שם: טינה סניור =] פירסינג: פוחדת מהכאב, אבל הייתי מתה לעשות בלשוןןן קעקועים: אין. גובה: 1.62 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום בהיר. אחים/אחיות: אח ואחות. בת כמה את נראית: אממ 16 משקפיים?לאאא גשר? שבוע שעבר הורידו לי למעלה, ומחר מורידים לי למטה. עבר פלילי: לאאאא שפות: עברית אנגלית [וצרפתית בקטנה..] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער :p הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אמממ אין משהו מיוחדדד האם... את/ה דלוקה על מישהו: מ-א-ו-ה-ב-ת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לעעע... את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלללללל פירסינגגגגגגג את/ה אוהבת רכבות הרים: כן, זה כיףףףףףףףףף את/ה הייתם בחו"ל: לא =/ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד!! להרוג אנשים: נגדדד עישון אצל בני עשרה: שיאאא הנגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגדדדדדדדדד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כןן. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לאאאא כמה פעמים... היית מאוהבת: עכשיוו אני מאוהבבתתת נשבר לך הלב: כן =/ שברת לבבות: אולי כן ואני לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לייי התחרטת על דברים שעשית: כןן דברים מועדפים: מחשב, לשמוע שירים.. מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סדרה מצוירת: ארתור חחחח קורנפלקס: "טריקס" עם הארנב יאמייי:p מסטיק: בזוקהה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישייייי [בעע תאטרון עד שלוש וחציייי] תכשיט: צמידד חורף\קיץ: קיץ בחדר: את הלוח מודעות שליייי חחחח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלייי ראה אותך בוכה: חברות שלייי הלכת איתו לסרט: אמממ חברות. צעק עליך: המורה שלייייי...בעעעעע שלח לך מכתב: 99ESC [זכיתי במשקפיים..
] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ל==א אהבה ממבט ראשון? כ-ן חיים שאחרי המוות? חח לאאאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? יש מצבב.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כןןןןן ב=ר=ו=ר הופעת בציבור בפיג'מה?לאאא בכית בסרט? ממ יש מצבב היית על במה?ברורררר חשבת שאת\ה הולך למות?לעעע נכשלת במקצוע?כןןןן =/ הורידו אותך כיתה?לאאאאאאא הקפיצו אותך כיתה? פחחחחח לאאא רצית להיות המין השני? לעעע שיר אהוב: "מלטף ומשקר" של עבריי ה=מ=ל=ך אוכל אהוב: פסטה של אמאאא תוכנית אהובה: דוקוסללבבב חחחח ספורט אהוב:ריצההה תחביב: ריקודדד= דרך החיים. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, רונית שחר, סינרגיה. עיתון אהוב: מעריב לנוערר וסתם: תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ לא יודעתת... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ת'אמת עוד לא אכלתיייייי חחחח תיכון או אוניברסיטה?תיכוןןןןןןןן רעש אחרון ששמעת? אממ לא ששמעתייי... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ס=ו=ד ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? הגעגוע.

sharwan

New member
באיחור קל...../images/Emo9.gif

שם: שרון.. נעים להכיר
פירסינג: יש לי באף... ובאוזן למעלה! קעקועים: בקרוב מאוד יהיו לי. כרגע אין
גובה: 1.65.. מידת נעליים: 38...
מה זה החקירה הזאת?
צבע שיער: חום כהה עם קצת פסים בלונדינים מכוערי שפעם היו ורודים ויפים..:( אחים/אחיות: אח אחד שקטן ממני בשנה ונראה גדול ממני בשנתיים
בת כמה את נראית: 16.. ואני בכלל בת 17 וקצת
משקפיים? יש.. אבל אני לא הולכת איתם.. ועוד חצי שנה אני עושה לייזר! גשר? עד עוד 4 חודשים יש
עבר פלילי: "אם לא נתפסת אז זה לא נחשב פשע" לא? אז לא. שפות: אנגלית ועברית ועוד כמה מילים בכמה שפות.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? בעיקר את האופי.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את כולי מבחינה חיצונית... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא... וזה נדיר אצלי! את/ה רוצה לגור במקום אחר: תל אביב!!!
את/ה רוצה עוד פירסינג: כן... סייד-ליפ את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: אנשים מסויימים שמגיע להם-כן עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן.. על חברה טובה אי פעם בכית על בן: כן.. אי פעם שיקרת: לייק דה. אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: נראה לי שאף פעם באמת.. אולי פעם אחת.. נשבר לך הלב: יותר מדי...
שברת לבבות: לצערי, הרבה..
השם שלך הופיע בעיתון: ממ...8 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה?
ממתק: אגוזי אבל בלי האגוזים.. סדרה מצוירת: חברים! ורוניקה מארס.. קורנפלקס: כל שבוע אני מחליפה.. מסטיק: דובדבן! צבע: שחור!! יום בשבוע: חמישי.. היום החופשי שלי! היום הכי לא מועדף: רביעי..
תכשיט: צמידים.. והרבה... בעיקר הניטים שלי
חורף\קיץ: חורף! בחדר: את המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי ראה אותך בוכה: החברה הכי טובה שלי.. או אח שלי.. הלכת איתו לסרט: אמממ לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן.. וכמעט כולם אהבה ממבט ראשון? יאפ..
חיים שאחרי המוות? אממ.. נראה לי שכן.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. הופעתי גם במצבים יותר מפדחים מבפיג'מה בכית בסרט? כן... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? אווו הווו...כן. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: זה משתנה כל שבוע/חודש.. כרגע זה "האדמה מקולקלת" של נושאי המגבעת! אוכל אהוב: איטלקי תוכנית אהובה: ורוניקה מארס ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט. תחביב: מממ יש הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר!!! ואיימי לי.. (מאוונסנס) עיתון אהוב: ראש אחד? וסתם: תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? מממ... אדום..נראה לי..
סתיו או אביב? אביב. ורצוי שזה יהיה אביב גפן
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בייביסיטר ואז הופעה של מה קשור! איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה! רעש אחרון ששמעת? המקלדת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ממ...לא יודעת.. ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? ג-ע-ג-ו-ע-!

מוחטה1

New member
יאאאא, כיף.

שם: אביגל פירסינג: רק באוזניים. קעקועים: יהיו
גובה: 1.73 בערך מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום+גווני-עקרת בית-פרחולה אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: נתנו לי פעם 22
משקפיים? לצערי, לא. לעזאזל זה כ"כ סקסי
גשר? היו ריבועים
עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, מעט ספרדית, עובדת על הפולנית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יש כמה. אני שווה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יש כמה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק בארץ! אבל באיזור המרכז, כל האקשן קורה שם
ויש ים! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: גסוסה עליהן!
את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה עובד ויש אהבה ונאמנות, כן. להרוג אנשים: לא, אבל לגרום להם לנזק פיזי בלתי הפיך, כן
עישון אצל בני עשרה: הממ, רוב חבריי מעשנים ואני לא סוקלת אותם. בואו נגיד שבשבילי-לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: חלילה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אוי, מילה גדולה. לעולם לא. נשבר לך הלב: הממ, נסדק קלות פעם אחת. שברת לבבות: 2, לפי מה שידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון: לעולם לא. לעזאזל, את מי צריך לרצוח כדי לזכות בכבוד הזה? התחרטת על דברים שעשית: כן, אבל בקטנה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: פאפו [זאת מילה
] וביאץ'. ממתק: כל דבר בעל סוכר, והרבה. סדרה מצוירת: כל דבר שהיה בערוץ הילדים לפני שהוא התקלקל [שזה כשעוד קראו לו ערוץ 6
] קורנפלקס: קורנפלקס זה רק הצהובים האלה! [ובמקרה הזה, אני אוהבת את הפשוט והטבעי] אם אתם מתכוונים לכריות, טריקס, סיני מיניס וכאלה, קוראים לזה פיצפוצים!!!!111 מסטיק: אורביט, מלון, הובה בובה. צבע: אדום+סגול יום בשבוע: רביעי [למי יש חופש, למי?!] ושבת כמובן. היום הכי לא מועדף: ראשון. גם מתמטיקה וגם אנגלית
תכשיט: עגילים. מתאילנד
חורף\קיץ: קיץ!!!!1111 קיץץץץץץץץץץץץץ!!!!!1111 קיץ. בחדר: המיטה?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: קרין. ואני, כמובן
ראה אותך בוכה: אני בוכה לבד
הלכת איתו לסרט: אוי, זה היה לפני ה-מון זמן. נראה לי ששני. צעק עליך: קרין מן הסתם
שלח לך מכתב: בית הספר
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני נגמלת מהיריקות אחרי חתול שחור, אבל הופכת נעליים, לא עוברת מתחת לסולמות, לא נותנת לחתול שחור לעבור ביני ובין מי שאני הולכת איתו, דופקת על עץ, משתדלת להיכנס לכל מקום ברגל ימין ועוד. בקטנה. אהבה ממבט ראשון? לא ממש חיים שאחרי המוות? כן, מה גיהנום זה לא המקום הזה שלא נותנים לך לאכול בו מקדונלדס? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ודאי הופעת בציבור בפיג'מה? כן, כולל נעלי בית פרוותיות. כולם הסתכלו עליי מוזר, ומאוד נהניתי מזה
בכית בסרט? המון. עדיף שתשאלו מתי לא בכיתי בסרט... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? מעצבים, לא באמת
נכשלת במקצוע? בתעודה? לא. סתם מבחן, ברור שכן. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? הממ, יש את השבוע הזה בחודש שנורא מעצבן להיות אישה, אבל בעיקרון לא. דברים אהובים: שיר אהוב: אוי, נו. אוכל אהוב: כל דבר של אמא תוכנית אהובה: כל דבר בערוצים 12-13 ביס. ספורט אהוב: שחייה תחביב: שינה. מה שבא לי לעשות עכשיו. זמר/זמרת/להקה אהובים: אוי, אין פה מספיק מקום
עיתון אהוב: קוסמופוליטן!!!!!1111
כמובן, בשביל הכתבות בעלות התוכן והעומק, לא בשביל צילומי הבגדים, חלילה
וסתם: תפוח או בננה? בננה, פצצת אנרגיה צהובה, ויש לה טעם נפלא
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב!!!!!11111 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אשן איזה ארוחה אחרונה אכלת? הממ, בצהריים קצת גבינה
תיכון או אוניברסיטה? אני כרגע בתיכון, אז יאללה, נלך על זה. רעש אחרון ששמעת? מכונית מבחוץ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אני לא שונאת אף אחד כרגע, אז מי שיבוא זה בסדר
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? געגועלאחשלישטסעכשיולחו"ל. זה באמת מקורי.

bibi23

New member
באיחור../images/Emo3.gif

שם: שירן פירסינג: אין קעקועים: יהיו! גובה:1.65 משהו כזה מידת נעליים:9-40 צבע שיער:שחור פחם אחים\אחיות: אח אחד בת כמה את נראית:18 (15) משקפיים:אין גשר:אין עבר פלילי: אין! שפות: עברית אנגלית ספרדית איטלקית צרפתית וטיפל'ה ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים אצלכם: שיער חזה גוף עיניים שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים אצלכם:אף והבוהן ברגל האם...... את דלוקה על מישהו: אפשר לומר מאוהבת!! את רוצה לגור במקום אחר :מבחינת עיר כן מבחינת בית לא!! את רוצה עוד פירסיניג: לא! אוהבת רכבות הרים: מאוד !!! היית בחו:ל: yes בעד ונגד: מערכות יחסים מרחוק: תלוי המרחק להרוג אנשים: ממש לא עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא הומואים לסביות ביסקסואלים: מאוד בעד! שירגישו חופשי! האם את.... אי פעם בכית על בת: כן על חברה טובה שלי אי פעם בכית על בן: אהממממ כן! אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים........ היית מאוהבת : ואו הרבה נשבר לך הלב: יס! שברת לבבות:אני חושבתת..שכן השם שלך הופיע בעיתון: וואאווו הרבה התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אההממממ אהבה ממתק: קינדר בואנו ו..הנחשים האלה מגומי סדרה מצוירת: בוב ספוג וארתור!! קורנפלקס: שוגי עם הסוכר! הלכת איתו לסרט :חברה טובה שלי צעק עלייך:אמא שלח לך מכתב: מממ לפני שנה ילד שלח לי מכתב אהבה! האם אתה מאמין...... באמונות טפלות:לא! אהבה ממבט ראשון:הידלקות כן אהבה לא חיים שארחי המוות:אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה יום שישי ה-13 :לא! האם אי פעם...... אמרת אני אוהב אותך והתכוונת לזה: כן הופעת בציבור בפיג'מה:כן בכית בסרט:כן היית על במה: כן מלא מלא! חשבת שאתה הולך למות:לפני שבוע בטיול פתיחת קורס בצופים נכשלת במקצוע: לצערי הורידו אותך כיתה:לא הקפיצו אותך כיתה:לא רצית להיות המין השני: לפעמים כשאני הולכת לקוסמטיקאית דברים אהובים: שיר אהוב: כל השירים של עברי אוכל אהוב: אוכל של אמא ופיצה תוכנית אהובה: שמיניה ספורט אהוב:ריקוד תחביב: גיטרה שירה ריקוד משחק ולישון זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי אביב משינה שלמה ארצי עיתון אהוב: ששונאת עיתונים וסתם... תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: אדום סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה: מכינה לי טוסט עם שוקו והולכת להתכונן למבחן במתמטיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת: אתמול בצהריים אוכל של אמא תיכון או אוניברסיטה:תיכון רעש אחרון ששמעת: הדלת של המעלית בבית שלי נפתחה משיהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: שירלה אהובה ושאלת השבוע... זה לא אותו דבר מלבד ה___________? געגוע משפט הכי נככון שיכול להיות

ברוש15

New member
גמאני:]

שם: בר פירסינג: יש שלושה:] קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: בגילי או אולי שנה יותר.. משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין
שפות: עברית אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שונאת שאלות כאלה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כנ"ל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! טארגוס וסיידליפ את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי ..לא לכולם זה מתאים להרוג אנשים: נו באמת
עישון אצל בני עשרה:
לא| נסיעה במכונית אחרי ששתית:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ נראה לי פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים התחרטת על דברים שעשית: המוןן פעמים דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: מחשב?!
או להיות קיטשית ולכתוב אהבה?
][ ממתק: טעמי ובמבה סדרה מצוירת: בובספוג וגברת פילפלת קורנפלקס: כריות נוגט מסטיק: בזוקה רולז! צבע: כל הצבעים חוץ מאפור יום בשבוע: חמישי-שישי-שבת-ראשון היום הכי לא מועדף: שני-שלישי-רביעי תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף רק אם אפשר שלא יהיה מלווה במחלות
בחדר: הכל,פשוט הכל!
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: דריאל וליאת צעק עליך: אמממ
לא זוכרת שמישהו צעק עלי בזמן האחרון.. שלח לך מכתב: אודיל
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור! הופעת בציבור בפיג'מה? כן..טיולים שנתיים שליטע
בכית בסרט? כן היית על במה? ברור:] חשבת שאת\ה הולך למות? לא
נכשלת במקצוע? יהיה יותר פשוט לשאול אם אי פעם עברתי במקצוע..
הורידו אותך כיתה? ביינתים לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן
..פעם בחודש וכל טיול בערך
דברים אהובים: שיר אהוב: אין אחד.. אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: נולד לרקוד,פרוייקט מסלול 2,החיים זה לא הכל ויאיר לפיד ספורט אהוב: ריקוד תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה.. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות בסופ"ש ומעריב לנוער .. וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישוןןןןןןןןןן אם אני אצליח לנשום ולא למות מתוך שינה!;[ איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? את הפלפון מצלצל
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ממ יש הרבה כאלה:\ ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? הגעגוע..כן גם אני לא אהיה מקורית אבל זו שורה מדהימה אז למה להרוס?

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שם: טל פירסינג:נזם? קעקועים: - גובה: או 65 או 68 מידת נעליים: 40[וחצי אולי],לפעמים 41 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית:17 משקפיים? יש גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עברית,קצת אנגלית,קצת ספרדית וקצת ערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שכל אחד יעשה מה שטוב לו. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שטוב לו. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא זוכרת אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0,אני חושבת נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון:
לא זוכרת. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שלוק ממתק: שוקולד לבן עם אגוזי לוז מחו"ל
סדרה מצוירת: מומינים,ארתור! קורנפלקס: ברנקפלס. מסטיק: ההורביט הירוק,מנטה קלאסי או משו צבע: כתום,סגול,ירוק ושחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי וחמישי תכשיט:בגדול שרשראות חורף\קיץ: חורףף בחדר: גיטרה,תופים,ארון[בגדים..],טלוויזיה ומיטה,כמובן. ממשיכה אחכ. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? רעש אחרון ששמעת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?

LinKerBel

New member
../images/Emo205.gif

שם: לין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: עם קוקיות- 14. בבגדים ירוקים- 21 משקפיים? יש. גשר? לא עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הבטן הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הציפורניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: כה עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: אפעם שברת לבבות: יותר מידי ולא מספיק. השם שלך הופיע בעיתון: 3, 4... התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אדום ממתק: שוקולד סדרה מצוירת: סאותפארק קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת זהב חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: רזי ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: רזי צעק עליך: לא זוכרת. שלח לך מכתב: האוניברסיטה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה בכית בסרט? לא היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? פייייי...כה. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כה דברים אהובים: שיר אהוב: איזה כיף- הדג נחש אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: האוס, ניפ/טאק ספורט אהוב: כדורגל תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי. עיתון אהוב: רייטינג וסתם: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? פיפי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. לחלוטין. רעש אחרון ששמעת? אחשלי נפל מהאופניים. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הטמבל ההוא. ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?געגוע?? אנלא מקורית עכשיו.

למעלה