שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי ../images/Emo3.gif

נו. איחור כזה אופנתי (טוב הוא לא) מוקדש לאורפז
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סדרה מצוירת: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? רעש אחרון ששמעת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?

TauberiT

New member
חיכיתי לזה!!

שם: ליאור פירסינג: אין קעקועים: אין. אבל חברה שלי עשתה השבוע וגאד הוא יפה!! גובה: 167 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 16 בערך. נראלי. משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: נו, זאת אני
שפות: עברית, אנגלית, [כאילו אמורה לדעת ערבית
], וגם קצת איטלקית/צרפתית וגרמנית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את החיוך, אני מניחה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הוו, יש המון. אחד מהם, הוא לא לקבל דברים. אבל חלק מסויים מאוד של דברים. האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש מצב. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: הממ אולי בלמעלה של האוזן. פעם חשבתי על סיידליפ, אבל אני פחדנית
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש. את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עדיף שלא להרוג אנשים: בטח!
עישון אצל בני עשרה: נגד!
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
, למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן, ברור. לא במובן הרומנטי. אבל חברות, כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש ממש? לא יודעת. קשה לספור. לפעמים אני יכולה לחשוב שאני מאוהבת ואז להטעות את עצמי בגדול. או לשכנע את עצמי שלא. נשבר לך הלב: פעמיים. שהכי זכורות לי. שברת לבבות: פעמיים, נראלי. השם שלך הופיע בעיתון: המון
התחרטת על דברים שעשית: המון
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
[
] ממתק: קינדר בואנו סדרה מצוירת: בובספוג/הבית של פיסטוק קורנפלקס: כריות שוקולד! מסטיק: מנטה צבע: ירוק-כתום-חום יום בשבוע: שני-חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי-רביעי תכשיט: עגילים/צמידים חורף\קיץ: חורף!
בחדר: המיטה. [ובעיקר הפוך בחורף
] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכרת. בטח חברה שלי. ראה אותך בוכה: המחנכת הלכת איתו לסרט: עמר ויעל צעק עליך: לא זוכרת... שלח לך מכתב: עיריית הוד השרון
הזמינו אותי ליום נגד התעללות בנשים
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא בכולן. אבל ב02:02, מישו חושב עליך. או שאם עוברים מעלי אני לא אגדל, ושהולכים ביחד אסור לעבור משני צדדים של עמוד, וכאלה. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ברגעים מאוד מסויימים של חולשה
דברים אהובים: שיר אהוב: עכשיו, Everybody Hurts- REM אוכל אהוב: פיצה! תוכנית אהובה: נולד לרקוד, לא יודעת. אני בקושי רואה טלויזיה. ספורט אהוב: לא יודעת... תחביב: כל מה שקשור באומנות, מוזיקה, גיטרה, חברים וכו' זמר/זמרת/להקה אהובים: הממ המוני המונים. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות, וירוק! [וגם הוד הכפר, אבל פחות] וסתם: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב. למרות שסתיו מסמן את בוא החורף! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת-אחרי-ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון? רעש אחרון ששמעת? רעש מוזר ששמעית ברגע זה ואין לי מושג מאיפה הוא הגיע. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יאא הממ יש כמה.
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? ג'יזס, אין לי מושג. הדמיון שלי לא עובד בשעות כאלה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

האגוש

New member
אאאאאאאאני

שם: הגר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.74 מידת נעליים: סביבות 42
צבע שיער: שחור-חום.. אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: אמרו לי ש18-19 ככה
משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין
שפות: עברית, אנגלית..וקצת משפות אחרות. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אופי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יופי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר..לא ביגי. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אפשרי בהחלט. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כמובן
אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הפסקתי לספור בשלב מסויים
נשבר לך הלב: ;[ שברת לבבות: אין לי מושג אם זה קרה בכלל
אני בספק. השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת..3-4.. התחרטת על דברים שעשית: מליון פעמים..למרות שאני לא כ"כ בעד.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד
סדרה מצוירת: בובספוג!! קורנפלקס: ספיישל קיי
השלמות. מסטיק: מנטה חריף חריף חריף. צבע: צבעוני.. יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף! בחדר: מחשב-גיטרה-מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אורי ראה אותך בוכה: ממ..נוי. הלכת איתו לסרט: וואו, מלא זמן לא הייתי בקולנוע
אה, בעצם!! הבועה! עם נחנח ואורעד
צעק עליך: נראה לי אמא
שלח לך מכתב: ליאור האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לפעמים..כמו הקטע של להפוך את הנעליים, וכל זה
אהבה ממבט ראשון? אהבה לא..הידלקות כן. חיים שאחרי המוות? אין לי שמץ של מושג. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא
כי נולדתי ב13, וזה יצא ביום שישי מלא פעמים, וזה מבאס!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אממ..אני לא בטוחה. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? בטיולי שטח זה היה עוזר
. דברים אהובים: שיר אהוב: - אוכל אהוב: ברוקולי! תוכנית אהובה: סיינפלד. ספורט אהוב: הליכה [אחלה ספורט
] תחביב: ללכת לישון נורא מאוחר כשאני צריכה לקום נורא מוקדם
. זמר/זמרת/להקה אהובים: להתחיל באמת? עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. וסתם: תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון, מחר נוסעים לגליל! איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אין על תיכון
רעש אחרון ששמעת? המחשב שלי לא מפסיק להרעיש
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לך
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? געגוע. יחי המקוריות. שבת שלום!

mayagb

New member
"כבר עברו מעשים מעליי"

שם: מאיה פירסינג: - קעקועים: יש 1, בעורף! גובה:1.67 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 22-3 משקפיים? אכן! גשר? לא.. אבל היה בעבר הרחוק עבר פלילי: לגנוב פיקות של פורים בגיל 10 נחשב?! שפות: עברית, ספרדית, אנגלית, צרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? פנים. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: גם וגם, הגעגוע עושה טוב. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד, אני חלק מהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 עד מעל הראש! נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 3! התחרטת על דברים שעשית: אסור להתחרט, צריך להשכיל מהדברים הללו. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה.... כמה בנאלי ממתק: אגוזי! סדרה מצוירת:סימפסונס קורנפלקס: צ'יריוס! מסטיק: אורביט צבע: אפור, זית יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט:טבעת לרגל בקיץ! זה שווה בטירוף חורף\קיץ: חורף בחדר: את הציור על הקיר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:סטף. ראה אותך בוכה: אבא הלכת איתו לסרט: אבא צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: עזבו.. האם את\ה מאמין\ה ב... אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן! הזוי לגמרה.. עוד בגטקס!:) בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן, בתאונת דרכים נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים: שיר אהוב: אריק איינשטיין ושלום חנוך - גטרה וכינור אוכל אהוב: סושי תוכנית אהובה: WEEDS וLOST ספורט אהוב: מחול, ספינינג תחביב: לצלול זמר/זמרת/להקה אהובים:אוהבת הרבה, זה יותר בתקופות. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכת לשירותים ולישון! איזה ארוחה אחרונה אכלת? סושי:) תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה רעש אחרון ששמעת? דלת נסגרת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אריק ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? ריקנות

אני

כותבת ביד אחת אבל כותבת שם: שירלי פירסינג: אין אבל אני רוצה בטבור קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 38-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 17 משקפיים? יש אבל הולכת עם עדשות גשר? אין אבל היה עבר פלילי: אין שפות: אנגלית על בוריה ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הגוף אחרי שרזיתי שנשאר להוריד רק את הרגליים וזה יהיה מושלם והעיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הרגליים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא אבל עצרתי שוטר :p כמה פעמים... היית מאוהבת: שלוש ארבע נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: או המוןןןןןןןןןןןןןן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: קולה ממתק: שוקולד סדרה מצוירת: המומינים קורנפלקס: הרגיל מסטיק: לא אוהבת צבע: כחול יום בשבוע: שבת מנוחה היום הכי לא מועדף: ראשון שונאת שהסופשבוע נגמר תכשיט: שעון חורף\קיץ: קיץ בחדר: טלויזיה 29' האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: עברי הלכת איתו לסרט: שנים לא הייתי באחד צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: לימור האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן כמעט בהכל אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן כשחליתי בגיל 16 ולא ידעו מה זה נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: "ואולי" אוכל אהוב: מרק תירס תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר/מירי מסיקה/ משינה עיתון אהוב: מעריב וסתם: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב קצרה תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? הבום שג'וני עשה בהופעה חחחחחחחחחחחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? המ... בן דוד שלי ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? אהבה

Smileey Girl

New member
יש להכניס נושא

שם: מורן פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.65 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית:לא יודעת משקפיים? לא גשר? גם לא עבר פלילי: אין שפות:עברית,ערבית,אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את כולי :) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: סבבה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ.. נשבר לך הלב: לא קרה שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: ממ.. התחרטת על דברים שעשית: לא זכור לי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק: כלום סדרה מצוירת: ארתור המומינים ובננות בפיג'מות קורנפלקס: מה איתו? מסטיק: בטעם אניס של ארוויק צבע: כחול יום בשבוע: ממ.. היום הכי לא מועדף: ממ.. תכשיט:טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: את המחשב נראה לי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ממ.. הלכת איתו לסרט:ממ.. צעק עליך:ממ.. שלח לך מכתב:ממ.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן ,אינלי כוח לפרט אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא נראה לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:איש יקר אוכל אהוב:תפוח ירוק מספיק לי תוכנית אהובה: התחלתי לאהוב את מ.ק 22 ספורט אהוב:הליכה מהחדר למטבח ובחזרה תחביב:אינלי כוח \: זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי,גלעד,אביב,בית הבובות,אפרת גוש ... עיתון אהוב:מממ אין וסתם: תפוח או בננה? תפוח ברור שתפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? ממ.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת שבת תיכון או אוניברסיטה?אין כמו הימים של התיכון שעוד חשבתי שבגרויות זה דבר מלחיץ רעש אחרון ששמעת? את אמא משתעלת.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?:) ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?מיטה שמחכה לי

shaaaaani

New member
../images/Emo109.gif

שם: שני פירסינג: חחח אפילו באוזניים אין לי
גובה: נמוך. מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחד, בן 12 בת כמה את נראית: לא יודעת
13? אם הייתי יותר גבוהה אז לא הייתי נראית קטנה. נראלי
משקפיים?לא גשר? לא עבר פלילי: חח לא שלמתי על פיצה
שפות: עברית, אנגלית. וספרדית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת >< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פוו.. המון דברים.. את הביישנות, כל פעם משו שונה במראה החיצוני שלי, ועוד כמה.. אני לא שונאת את עצמי, אבל הרבה פעמים יש לי ביקורת עצמית. האם... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא..
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא עוד, הראשון. חורים באוזניים כברר את/ה אוהבת רכבות הרים: נחמד מאוד את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם מצליחים לממש את הקשר אז כן להרוג אנשים: לאאא עישון אצל בני עשרה: נגד. כשזה מתחיל בגילאים 12-14, זה סתם פוזות. ואחר כך משלמים על זה כשגדולים נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד בעד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: אני חושבת שכן. כל אחד מתישו שיקר בחיים שלו, לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב/ת? לא הייתי עדיין >< נשבר לך הלב:
שברת לבבות: היו פעמיים שאני יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר בכיתה ו' ?
התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שנון
ממתק: וופלייים
סדרה מצוירת: דרדסים שולטים
קורנפלקס: קינמונים :) מסטיק: must בננה
צבע: אדום
יום בשבוע שלישי. לא יודעת למה היום הכי לא מועדף לא יודעת >< תכשיט: השרשרת של ספיר
חורף/קיץ? כרגע אני רוצה כבר קיץ..
שהוא יגיע אני ארצה חורף.. בחדר: אקוסטית
, הפוף ויש לי גם ארון נחמד.. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני
אבל נועם ישנה אצלי לפני שבוע, אבל לא על המיטה שלי..
יש לי מיטה כמעט יותר קטנה ממני ראה אותך בוכה: ההורים הלכת איתו לסרט: נועם ושקע
צעק עליך: אור
שלח לך מכתב: הו.. אממ אביה לפני איזה חצי שנה
האם את/ה מאמין ב.. אמונות טפלות לא... [טוב יש כמה שכן אבל רק כי כולם עושים את זה
] אהבה ממבט ראשון כן חיים שאחרי המוות זה מפחיד אותי, אבל כן.. יום שישי ה- 13 ובאמונות שקשורות אליו: ממש לא.. למרות שבפעמיים האחרונות שהיה את זה, הייתה הפסקת חשמל
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חח כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת/ה הולך למות? אני חושבת שכן.. >< נכשלת במקצוע? לא שזכור לי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לפעמים, אבל girl power
דברים אהוהבים: שיר אהוב: אממ כרגע אני אוהבת את here without you- 3 doors down אוכל אהוב: פיצהה
תוכנית אהובה
ספורט אהוב:כדורגל. גם טניס נחמד. תחביב: כלמיני, לא יודעת.. אני אהיה מקורית ואגיד להתחרפן? זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
oasis, שי גבסו, מוניקה, אביב גפן עוד הרבה, הרבה.. עיתון אהוב: ראש 1? וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך לעשות אחרי שאת/ה תסיים/י את זה? בטח אוכל ארוחת בוקר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת שישי תיכון או אוניברסיטה? תנו לי להגיע קודם לתיכון.. רעש אחרון ששמעת? הרדיו שאמא שלי שומעת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מי שבא ברוךהבא
ושאלת השבוע: זה לא אותו דבר מלבד ה____? געגוע
נו מה, זה בכל זאת נכון..

dabnir15

New member
אע:] בוקר טוב וזה.

שם: ניר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 177 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שחור בהיר אחים/אחיות: 2 אחים. בת כמה את נראית: איף:] משקפיים? יש :\ ויש:\ גשר? היה:] עבר פלילי: אין. שפות: עברית בלבד. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? איף:] לא יודע. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? איף, אין לי כוח:] האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא חושב (חולון העיר הכי יפה בארץ!!!!!) את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כמה וכמה. נשבר לך הלב: קרה. שברת לבבות: לא יודע. השם שלך הופיע בעיתון: אעאעא ניר חזן, ששדד כרטיסי אשראי וכולם חשבו שזה אני! נו אני באמת? רק בעיתון בית ספר או משהו:] התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: קליק, מארס סדרה מצוירת: המומינים קורנפלקס: קוקו-מן מסטיק: בזוקה לפנים. צבע: חום. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: שרשת פולין:p חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ אני? ראה אותך בוכה: אמא בטח. הלכת איתו לסרט: נו כמה וכמה. צעק עליך: אע:\ אל תצעקו עלי אני שונא. אבל בטח אבא. שלח לך מכתב: אופיר:] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? בערך. אהבה ממבט ראשון? כן כן כן חיים שאחרי המוות? אמ כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן:\ הופעת בציבור בפיג'מה? כן:]]]]]]]]] ביום פיג'מות בבית ספר! בכית בסרט? כל הזמן:\ האחרון : טיסה 93. היית על במה? כן:] חשבת שאת\ה הולך למות? כן:\ נכשלת במקצוע? פסיכולוגיה :\ הורידו אותך כיתה? לא:] הקפיצו אותך כיתה? לא:] רצית להיות המין השני? לא תודה. דברים אהובים: שיר אהוב: בטח, רק שניה. אוכל אהוב: שוקולד, וכל דבר שאמא מכינה. תוכנית אהובה: האנטומייה של גריי. ספורט אהוב: טניס. תחביב: תחביב? זמר/זמרת/להקה אהובים: נו יש מלא:] עיתון אהוב: ישראלי לפנים:] סתם סתם. ידיעות אחרונות והתשבץ בפיוז:p וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אולי ללמוד לאזרחות או לאכול משהו :p איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב שאמא הכינה והיה טעים:] תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? אע:\ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מלא:( מלא:( ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? געגוע :( נו לא צריך מקוריות פה שבוע טוב.

vered151

New member
עווונה! ../images/Emo9.gif

שם: ורדד פירסינג: באוזניים..חח וחולמת על אחד בלשון
קעקועים:
גובה: מטר 68 מידת נעליים: 40 =\ צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים גדולים... בת כמה את נראית: יותר מ-16 בטוח... משקפיים? עדשות
גשר?
וגם לא היה
עבר פלילי:
שפות:עברית, אנגלית אילגת וספרדית עוד יותר אילגת מהטלנובלות..חחח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ..כל מיני..חח האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן =\ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בלשוןןןןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: חווולה על זה
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת...אחרי שזה יקרה לי אני אחזור אליכם..חחח להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: לא מפריע לי.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
בסבבה שלהם
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן: כמעט אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש ממש? אף פעם נשבר לך הלב: סתם נסדק...פעם אחת שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
בטח יש כפה פעמים...אבל לא ממש הרבה..כיאלו בשביל מה?! זה כבר היה..
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: בזמן האחרון במבה אדומה..חח סדרה מצוירת: יש לי ילדות עשוקה... נראה לי המומינים קורנפלקס: כריות
מסטיק: פטל לימון צבע: כוווולם יום בשבוע: אממ...שני ושישי היום הכי לא מועדף: חמישי
תכשיט: טבעות ושרשרת אחת שיש לה ערך סנטימטלי בשבילי חורף\קיץ: קיץץץץ
בחדר: מה איתו?!
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: במיטה הזאתי? אף אחד..היא חדשה..חחח ראה אותך בוכה: עינב אני חושבת הלכת איתו לסרט: בן דור?! חחח צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: לא זוכרת.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת לא סגורה על עצמי בעיניין הזה... אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות? יותר מקווה ממאמינה... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא..זה של הגויים! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד שאני אומרת אני מתכוונת... הופעת בציבור בפיג'מה? נראה לי שכן..חח בכית בסרט? ברוווווווררררר... ואפילו גם בכי מרוב צחוק... היית על במה? כן..אבל שהייתי קטנה..חח חשבת שאת\ה הולך למות? כןןןן וואי... נכשלת במקצוע? ספרותתת..חחח בעע
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: אממ... בישגדא- שיר מוכר
אוכל אהוב: לא יודעת..חח תוכנית אהובה: השמיניה? ספורט אהוב: סוסים סוסים סוסים... תחביב: מסיבות והופעות וסוסים.. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
, אביב גפן, היהודים, כנסיית השכל ואני יכולה להמשיך עד מחר...
עיתון אהוב: ראש1 חח וסתם: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?
סתיו או אביב? אביב! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ממ לצאת החוצה... איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת בוקר של יום שבת...
תיכון או אוניברסיטה? תיכון! רעש אחרון ששמעת? טוק טוק טוק.. מישהו נכנס לאיסיקיו.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? אכזבה...

ונטורי

New member
../images/Emo140.gifעברי המלך ../images/Emo24.gif

שם: טל ונטורה פירסינג: אוזן , לשון , והיה לי בגבה והיה לי גם סייד ליפ הורדתי (= קעקועים: בע"ה גובה: 1.77 מידת נעליים: 42 צבע שיער: בלונד-שטני אחים/אחיות: שתי אחים בת כמה את נראית: בן כמה אהמאהמ לא יודע אני בן 16 נותנים לי 17 ולפעמים 18 משקפיים? כן :'( אבל אני עם עדשות.. גשר? לא! עבר פלילי: לא ניראה לי חחח שפות:עברית בקושי..חח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? בעיקרון כלום :\ הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל! האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהב. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא נווס זה המקום! את/ה רוצה עוד פירסינג: כן אבל אין לי עוד איפה לעשות..(מקום נורמלי כאילו..) את/ה אוהבת רכבות הרים: לא! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: כן.. שברת לבבות: לא יודע אולי..:\ השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: עברי =P ממתק: זום! סדרה מצוירת: אוווו אני חולה על סדרות מצויירות אבל הישנות.. קורנפלקס: כריות , חטיבעים וגרנולה חח מסטיק: אובה בובה צבע: תכלת שחור ורוד וכתום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:רביעי תכשיט:שרשרת בר מצווה ועכשיו אני רוצה לקנות משהו מיוחד עם אבן חורף\קיץ: אביב בחדר: מחשב ומערכת סטריאו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אממממ אף אחד.. הלכת איתו לסרט: אמממ ראיתי סרט פעם אחרונה עם שון חחח צעק עליך: אממ אופיר חחחח שלח לך מכתב: מהצופים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן..בכל מיני חרטאות חח אהבה ממבט ראשון? ממש כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן חחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן (בוקסר) בכית בסרט? אממממ כן היית על במה? כןןןןןןן (= חשבת שאת\ה הולך למות?כן! נכשלת במקצוע? כן :\ הורידו אותך כיתה?לא! הקפיצו אותך כיתה?חחח לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: אמממ כל השירים של עברי פעם זה היה השיר : אחד עכשיו זה כל מיני אוכל אהוב:אוכל של סבתא תוכנית אהובה: השיר שלנו. ספורט אהוב:אמממ הספורט היחידי שאני עושה זה ללמוד כורוגראפיה למופעים תחביב:לשיר ולשחק אבל זה הרבה יותר מתחביב אה וגם לכתוב שירים ולהלחין זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר עיתון אהוב:פנאי פלוס חח וסתם: תפוח או בננה? אממממ תפוח כחול או אדום? תלוי סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך להיות על המחשב.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ג'חנון (= תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? אני שומע ברגע זה את עברי לידר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? עברי! ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? הגעגוע.. אסור להרוס אומנות מצטער

[שוס] עונה ../images/Emo6.gif

אורפזי בהצלחה
שם: יעל פירסינג: באוזן נחשב הא? שני חורים בשמאל ואחד בימין :] קעקועים: לא גובה: 1.53 =/ לא ברך אותי האל בגובה
מידת נעליים: 37-38 ובריקוד 39
צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אממ נראלי שאני נראת בגילי, אבל אמרו לי שאני נראת בט'!
משקפיים? לא גשר? היה
[איזה כיף להגיד את זה] אבל עכשיו פלטה :] עבר פלילי: האאממ, ברור
איזה בנק אחד או שניים. שפות: ערבית[
] אנגלית עברית וספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור :] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ביש מזל :| האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא D: את/ה רוצה עוד פירסינג: כן ! אני רוצה בחלק העליון של האוזן
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא, מפחדת :| את/ה הייתם בחו"ל: כן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: חברה שלי? לא זוכרת אבל כנראה שכן... אי פעם בכית על בן: כן =/ אי פעם שיקרת: ברור, טבעו של אדם. אבל עכשיו הרבה הרבה פחות ומשקרת רק למטרות טובות, כמו מסיבות הפתעה וכאלה. אי פעם נעצרת: אם אמרו לי STOP?
חחח סתאם לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אני עוד לא חושבת שהתאהבתי. נשבר לך הלב: יותר מידי =/ שברת לבבות: לא נראה לי שעשיתי את זה השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים נדמה לי, אפילו לא זוכרת באיזה הקשר
התחרטת על דברים שעשית: פחות מבעבר. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אתם רוצים שאני אגיד אהבה נכון?
IN YOUR FACE: אוכל!
ממתק: קינדר ואוראו
סדרה מצוירת: ארתור!!
קורנפלקס: משתנה כל הזמן... לרוב פינוקי בריאות
מסטיק: הובה בובה
צבע: תכלת יום בשבוע: לא יודעת =/ נראה לי שראשון, כי יש בו ג'אז. היום הכי לא מועדף: שלישי =/ שבע שעות! תכשיט: עגיל פנינה בחור השני
חורף\קיץ: קיץ
בחדר: מיטתי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הו, אממ נדמה לי שמור
ראה אותך בוכה: עדי =/ הלכת איתו לסרט: גל ועדי
צעק עליך: פנינה נדמה לי =/ שלח לך מכתב: רשת המתנס"ים
? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני מנשקת מבחן לפני שאני מוסרת אותו
אהבה ממבט ראשון? כן
חיים שאחרי המוות? כמו שסינרגיה אומרים: "גם המוות בשבילי הוא רק עוד תחנה". יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא =/ הופעת בציבור בפיג'מה? כן
היה לנו כל פורים ביסודי יום פיג'מות ואשכרה הלכנו לבית ספר עם פיג'מות ונהגים היו צופרים לנו ושואלים אם אנחנו צריכות כרית
בכית בסרט? כן =/ בסוס פרא ונדמה לי גם שב"מישהו לרוץ איתו" היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן
אני היפוכונדרית נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: "Maroon 5 - She will be loved" אוכל אהוב: הכל
תוכנית אהובה: נמלטים
ספורט אהוב: ריקוד
תחביב: גיטרה
זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי, מירי, סינרגיה
עיתון אהוב: ראש1 וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לתנ"ך ולסיים ספר לבוקריפורט איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון רעש אחרון ששמעת? אח שלי משחק בפלייסטיישן בWWE
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? ה' אלוהינו ואלוהי אבותינו שהוציאנו ממצרים וקרע את ים סוף וחיזק את לב פרעה, למה חיזק ה' את לב פרעה?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאניאניאנינאניאני!!!!!11

שם: יעל פירסינג:אין קעקועים: אין גובה:1.56 משהו כזה מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית:15(?) משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:לא יודעת.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אמ... לא זכור לי משהו כרגע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? המראה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אולי..P: את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:לא בעד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: מי לא?P: אי פעם שיקרת: דה אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אף פעם נשבר לך הלב:לא הרבה שברת לבבות:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית: בערך כל החיים שלי אני מתחטרת על דברים שעשיתי... דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה (?) ממתק:וואו לא יודעת.. סדרה מצוירת:דיי יש כל כך הרבה קורנפלקס:טעים מסטיק:אורביט צבע:כחול וירוק יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:אין כזה תכשיט:השרשרת שדוד שלי הביא לי. חורף\קיץ:קיץ!!!!!!!11 בחדר:הדג שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בטח אליאס או משו ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:אריאל צעק עליך:אמא שלח לך מכתב:לא שולחים לי מכתבים:[ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? בערך חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כה LOL בכית בסרט? כן היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?אפשר להגיד הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:רק אחד? אמ.. כרגע זה השיר השני בדיסק של CAMEL אוכל אהוב:קובה תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:ריקוד תחביב:ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי וCAMEL עיתון אהוב:אין וסתם: תפוח או בננה? איכ כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אלך למדרחוב היפה שנמצא בזכרון יעקובP: איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה?תיכון רעש אחרון ששמעת?מגירה נפתחת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?P: ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______?במקרה הזה זה באמת געגוע/:

mor298

New member
טוב, נו. גם לי בא ../images/Emo9.gif

שם: מור פירסינג: כן.. למרות שאני שוקלת להוריד אותו.. קעקועים: לא גובה: 1.65 (ובחוגר רשמו לי 1.55. חצופים.
) מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: נראלי שאני נראית בגיל שלי.. אולי קצת פחות? משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית. מה, לא מספיק?
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ.. נראלי שאת האף.. חח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ.. פחות או יותר את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא
את/ה היית בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: תלוי מה
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אולי רק אם זה משהו בקטנה.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נראלי שפעם או פעמיים. נשבר לך הלב: גם משהו כזה נראלי שברת לבבות: לא יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: אם אני זוכרת נכון אז אולי הופיע פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: קרמוגית..
סדרה מצוירת: לא יודעת.. כל הסדרות הישנות.. קטקטים וזה. :] קורנפלקס: קינמונים מסטיק: אורביט ירוק צבע: אדום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון. נו, מה. שביזות יום א'
תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף. ברור.
בחדר: נראלי שהלוכד חלומות
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אופיר.. חח ראה אותך בוכה: אממ.. נראלי שאמא. הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: סביר להניח שהמפקדת שלי
שלח לך מכתב: אממ.. לא זוכרת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא ממש חיים שאחרי המוות? רוצה להאמין. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא כל כך האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? אממ.. לא שזכור לי. זתומרת, לא ממש פיג'מה בכל אופן. בכית בסרט? לא נראלי היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? יש מצב נכשלת במקצוע? ברור =\ הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש מלא אוכל אהוב: כנ"ל.. חח תוכנית אהובה: אבודים
וגם השמיניה..
ספורט אהוב: אין משהו מיוחד תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מיני עיתון אהוב: ידיעות אחרונות/פנאי+/ראש 1. הכל זה ידיעות בעצם.. וסתם: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? קודם.. ארוחת צהריים. תיכון או אוניברסיטה? אונ' רעש אחרון ששמעת? צלילים מהטלויזיה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ידיד שלי מהקורס.. רק אתמול נפרדתי מהם, כבר אני מתגעגעת. =\ ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? געגוע. מקורי, לא? כרגע המצאתי.

נמ..

שם: הדר(י) פירסינג: אין. קעקועים: כנ"ל. צבע שיער: חום משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: שפות: עברית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים(?) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אמ... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כרגע. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא אוהבת אבל גם לא שונאת. את/ה הייתם בחו"ל: כן, פעמיים. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: די נגד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא יודעת אם זה נחשב.. אבל אפשר לומר שכן. אי פעם בכית על בן: .... אי פעם שיקרת: שקרים לבנים נ,חשב? אי פעם נעצרת: לא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: עברי (נו מה?!) ממתק: שוקולד. סדרה מצוירת: פינקי והמוח, המומינים. קורנפלקס: הרגיל. מסטיק: אורביט. צבע: שחור, כחול. יום בשבוע: סופ"ש היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: חורף
:) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני עצמי ואנוכי. ראה אותך בוכה: לא זוכרת. הלכת איתו לסרט: כנ"ל. צעק עליך: אף אחד שלח לך מכתב: הצבא (
) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא אהבה ממבט ראשון? כשזה יקרה, אני אחזור אליכם עם תשובה... חיים שאחרי המוות? וואלה? לא יודעת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן
בכית בסרט? כן. היית על במה? כן, כמה פעמים. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? חיחי, ברור. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ממ.. יש מצב דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי.. אוכל אהוב: סיני. תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: לראות? כדרוסל. תחביב: לשמוע מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: נו, זה ברור! עברי
וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו:) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא קצת בפורום. תיכון או אוניברסיטה? שניהם. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמ... ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה: הגעגוע...(אין כמו המקור..)

driffted girl

New member
בדיוק מה שהייתי צריכה ../images/Emo99.gif

כמה חיכיתי לזה
את פשוט מלכה
שם: אורפז. פירסינג: נסם באף, טראגוס (בצ'ופצ'יק של האוזן) ועגיל בטבור... שעוד 4 ימים יורדים!
קעקועים: יום יבוא גובה: 1.63 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: שני אחים ואחות (שעוד מעט מתחתנת
) בת כמה את נראית: גילאי סטודנטים. משקפיים? שמש.
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית, ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? היגיון בריא. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כאבים. האם... את/ה דלוקה על מישהו: הרבה יותר מזה
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי לעבור שכונה. את/ה רוצה עוד פירסינג: לגמרי! בא לי ליפ. את/ה אוהבת רכבות הרים: מעולם לא ניסיתי...נראה לי |חבול\ את/ה הייתם בחו"ל: לא. אבל שנה הבאה אני וחנאג' בניו יורק!! בע"ה!!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יש יתרונות. להרוג אנשים: המתת חסד- כן. רצח- לא. עישון אצל בני עשרה: נ
ג
ד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מומלץ
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: פה ושם. אי פעם בכית על בן: יותר מהרצוי. אי פעם שיקרת: לפעמים שקר לבן זה לא רק ברירה. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 3
נשבר לך הלב:
פעמיים
שברת לבבות: כּמה וכמה פעמים. ולא איכפת לי. השם שלך הופיע בעיתון: אוייי....זוכרים את התקופה שעופר שכטר הופיע בעיתונים עקב פניית הציבור על התערטלות בפומבי (שהוריד ת'תחתונים וזה...)...!? בגלל שהתלוננו עליו?! אז זאת אני
התחרטת על דברים שעשית: בעיקר על כאלה שלא עשיתי. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: רבאק. ממתק: קינדר ב
ו
א
נ
ו לנצח!! ובמבה (= סדרה מצוירת: ארתור
קורנפלקס: קורנפלקס רגיל וכריות של תלמה. (לא זאת לא פרסומת סמויה
). מסטיק: מנגו אפרסק. צבע: חום/ירוק/צהוב יום בשבוע: תמיד זה היה יום שלישי אצלי, אך החל מהשבוע הבא, זה יהיה סופ"שים (צבא וכאלה) היום הכי לא מועדף: ראשון. מאז ומעולם. תכשיט:השרשרת שלי. חורף\קיץ:
חורף
בחדר: דיסקים. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:ליאור. ראה אותך בוכה: חנאג' =/ הלכת איתו לסרט: הלכתי לא...אבל בגלל שאני עובדת בקולנוע
וזה, אז טובה! צעק עליך: אחותי
. שלח לך מכתב:אורנג'... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? משתדלת שלא. הכל בראש! אם אתה מאמין לזה מספיק חזק זה יתקיים בסופו של דבר. אהבה ממבט ראשון? לגמרי. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: מה עשיתי-סינרגיה. עומד מול ראי- בית הבובות. always- Bon Jovi אוכל אהוב:פרגיות (אכלתי לפני שעה
), מאכלי גבינה. תוכנית אהובה: גיא פינס.
ספורט אהוב:אקסטרים. תחביב:>_< זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר,סינרגיה, היהודים. עיתון אהוב:ידיעות אחרונות. וסתם: תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו (כי היא מלכה
) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח להתארגן וללכת לראות את החבר'ה...בעצם לא, לפני זה לבדוק ת'אימייל.
איזה ארוחה אחרונה אכלת?פרגיות ושניצל ושיפודי פרגיות
תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה. רעש אחרון ששמעת? כשפתחתי את הרד בול. אבל ברקע מכוניות
כל הזמן. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? T שלי. אבל זה יקרה רק ב8 לחודש
ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד המציאות
אורפז, שמתחיילת עוד 4 ימים

מעיייין

New member
אררג. ארוך

התגעגעתי לתפוז.. שם: מעיין פירסינג: אין. כאילו. סתם מן 2 חורים רגלילם כאלה באוזניים קעקועים: אין גובה: 1.65 בערך. מידת נעליים: 40 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: כולם אומרים לי שבת 18 לפחות משקפיים? לא גשר? כן עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית (בערך) וסרבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער ועיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כ"כ את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש1 את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: לעצמי- נגד לאנשים אחרים מה אכפצ לי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: קצת. לא כ"כ אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0/1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: מקווה ש0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים! דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: הורי! ממתק: כל מיני סדרה מצוירת: ארתור? קורנפלקס: דלי פקאן / רגיל כזה- תלמה מסטיק: מנטה צבע: ירוק יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון/שני תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברות הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך: אמ.. ואו. מזמן לא צעקו עלי. שלח לך מכתב: ידיד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא כ"כ אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? קצת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בציבור = ברחוב? בכית בסרט? בארור היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? אמ. אפשר לומר. הייתי פעמיים בא'. אבל.. זה א' וזה בגלל שעברתי בצפר והייתי קטנה מדי. הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון. אוכל אהוב: כל מיני תוכנית אהובה: לא יודעת ספורט אהוב: שחיה
תחביב: לצלם זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי, אביב the doors עיתון אהוב: ידיעות וסתם: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? ביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יהיה במחשב איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים -פלאפל וזה. תיכון או אוניברסיטה? תיכון! רעש אחרון ששמעת? את הכלבה שלי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? למישהו ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? נמנמ.. לא יודעת. געגוע.

Covers girl

New member
הו.

שם: יהלי. פירסינג: משלשום יש לי באף. P: קעקועים: נופ. גובה: די עם זה. ;[ מידת נעליים: 36. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 3 בהמות. בת כמה את נראית: 10, 11.
משקפיים? יאס. גשר? לא. עבר פלילי: XD שפות: עברית, ג'יבריש. P: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיש לי עמוד שדרה יציב. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני סתומה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני לא אוהבת את המילה הזאת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!! את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן.
את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה מרחקים. להרוג אנשים: בעד, רק אם זה אנשים שאני ממש ממש שונאת. עישון אצל בני עשרה: נגד. די לחוש מגניבים. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, כמו כל מערכת יחסים אחרת. O: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אף לא פעם אחת. נשבר לך הלב: פעם אחת, ולא מהתאהבות. שברת לבבות: LOL לא שידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון: הרבה!
ולא בגללי. P: התחרטת על דברים שעשית: כ"כ הרבה פעמים. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ק-ו-ק-י. ממתק: M&Ms. סדרה מצוירת: ארתור ובובספוג.
קורנפלקס: קוקומן. מסטיק:
צבע: טורקיז וסגול. יום בשבוע: שלישי [הכי אחי]. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: מפרטים וצמיד של פוקימון!!
חורף\קיץ: חורף. בחדר: מיטה ומערכת. O: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? אחי הקטן. ראה אותך בוכה: נאור. הלכת איתו לסרט: מאיצ'ו. צעק עליך: קים, אבל מהתרגשות. שלח לך מכתב: בדואר? מעריב לנוער.
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, במלא. פה לשטן, שאסור לשבור מראות, נעליים הפוכות, אסור לעבור מתחת לסולם פתוח, אסור שעמוד יחצוץ בינך לבין עוד מישהו... מלא. מלא. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא, יום שישי ה13 האחרון היה אפילו ממש מצחיק! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן, בטיול פתיחת קורס בצופים כמעט מתתי בערך 11 פעמים.
נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים... שיר אהוב: גלי\ ירמי קפלן. אוכל אהוב: פיצה. P: תוכנית אהובה: האוס, אבודים, חברים. ספורט אהוב: כדורגל וכדורעף. תחביב: צופים.
זמר/זמרת/להקה אהובים: רד הוט צ'ילי פפרס, משינה. עיתון אהוב: מעריב לנוער. ^^ וסתם... תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול צהריים, אני חושבת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר, לפני שעה. P: תיכון או אוניברסיטה? מה עדיף? תיכון אני חושבת. רעש אחרון ששמעת? רוני סופרסטאר באיזה שיר בגלגל"צ. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? זיו. ושאלת השבוע: זה לא אותו הדבר מלבד ה______? תזמון.

למעלה