שאלון שישי

האגוש

New member
שאלון שישי ../images/Emo3.gif

כי התגעגעתי לזה קצת
פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות?
ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה תעשה מחר?
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?
זה או זה: מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?
שבת שלומות :]

האגוש

New member
משום מה חשבתי שהיום יום שישי ../images/Emo6.gif

אווירת סופ"ש שכזאת..חחח

O f r i s h

New member
האעP: בא לי!

פריט הלבוש האהוב עליך? שמלה
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? החופשים?!P: לאן היית רוצה לחזור? להופעה האקוסטית של עברי בדצמבר השנה. איפה נולד? (בית חולים) בלינסון ובאיזו עיר? רמת השרון כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? המ, יש יתרונות ויש חסרונות.. יש לך חברים עוד מהגן? המ, לא.. כי הוא היה ברמת השרון.. אז לא שמרתי על קשר.. אבל הייתי חברה הכי טובה של הבת של דני רופ!
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? המ, אני מניחה שהיו כמה.. כשהייתי בת 3 הייתה לי דלקת ריאות והייתי בבי"ח חודש.. ואני זוכרת מלא דברים משם, אז זה סוגשל טראומה כזאת.. וכשדוד שלי נהרג, למרות שזה היה מזמן והייתי קטנה יחסית.. יש דברים שלא שוכחים בחיים. והכי טובה? פףף.. טוב שלא היו מליונים!XD אבל סביר להניח שהטיסה בבת מצווה וזהP: והופעות או משהוX: שמח על זה? תמיד:] היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? יאפ. חווית אהבה נכזבת? המ, לא ממש.. בתול? חחח.. אכן אוהב את עצמך? תלוי מתי, איך, איפה וזה:] מה היית משנה בך? את האף. ואת החוסר פוטוגניות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה, כי איתה אפשר גם לעשות יופיP: כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כמה טלפונים כיפיים כאלו. דבר לא נחמד שקרה לך היום: כאב אוזניים נוראי. ובגלל זה אין הופעה של מוקי;[ מתי התעוררת היום? 10 ככה.. גובה: 1.65 [וזובי על כולכםםםם!@# אני בדקתי אצל הרופאהP: ] הפאדיחה הגדולה של החיים: פחח היו מלאXD לא זוכרת עכשיו באיזה ארצות ביקרת? צ'כיה ואוסטריה מה תעשה מחר? אעבוד.. ואולייי הופעה של כפיר. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו קיביניאמו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זכותו להיות איך שבא לו, אבל אם זה משהו לרעתו הייתי מדברת איתו כזה.. לנסות להשפיע אולי.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון, וכמה שיותר לכתוב או להקליד? גם וגםP: חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? גם וגםP: לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה!@# אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! דה! מגניבוס!

בת 1986

New member
בא לי מאוד../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? שמלה או חצאית קצרצרה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נעורים.. לאן היית רוצה לחזור? לכיתה י"ב איפה נולד? (בית חולים) צפת
ובאיזו עיר? צפת כמה פעמים עברת דירה? אפילו לא פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? מחבבת פלוס יש לך חברים עוד מהגן? בארור מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מוותים של כל מיני אנשים נראלי והכי טובה? ממ המוןןןןן שמח על זה? בטח היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא, טוב לי.. היית מאוהב?בטח חווית אהבה נכזבת? בטח בתול?
אוהב את עצמך? מחבבת פלוס מה היית משנה בך? אף קצת ולחיים.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה
כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: עבודה שעברה בקלילות וקניתי חצאית..! דבר לא נחמד שקרה לך היום: עבודה קקי בצימרים מתי התעוררת היום? 10:15 בקושי גובה: מטר שישים ומשו הפאדיחה הגדולה של החיים: היו המון באיזה ארצות ביקרת? טחחחחחחחחח מה תעשה מחר? אנוח, מתה ללכת לכנרת..... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? חחחח שאלה מעולה.. יש מצב, כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ממשיכה כרגיל ורואה מה קורה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ליסוע חח לישון או לקום? לישוןןןןןןן לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר..

"ואם יתמזל מזלך גם אהבה..."../images/Emo23.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? השורטס המהממים שלי
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כרגע, כיתה ט'
וואו אבל הלוואי עלי שעוד יהיו לי הרבה טובות כאלה... ויהיו!! לאן היית רוצה לחזור? ממ... לרגע הספונטניוות האמיתי היחיד בחיי, שהלכתי לבד להופעה של אביב... הרגשה מדהימה. איפה נולד? (בית חולים) בחיפה, ברוטשילד ובאיזו עיר? חיפה כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת.. אוהב את המקום שאתה גר בו? אני אוהבת את הצפון, ואת החברים שלי.. אבל כרמיאל עצמה לא משו
יש לך חברים עוד מהגן? נופ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? וואו, אני לא יכולה להתמקד באחת. אבל המלחמה הייתה תקופה הכי טראומטית בשבילי... אירוני שזה היה בסוף כיתה ט'
והכי טובה? היו כל כך הרבה! אחת מהן זאת באמת ההופעה הזאת של אביב, מחנה קיץ 2007, קורס רשג"דים.. אבל באמת שהמון
שמח על זה? ב-ר-ו-ר! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אני רוצה להיות לכמה דקות ציפור, אבל שום דבר אחר, במיוחד לא בן אדם אחר
היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא יודעת אם זאת הייתה אהבה, אבל הידלקות ארוכה במיוחד חע בתול?
אוהב את עצמך? כן, מי יאהב אותך אם לא אתה עצמך?! מה היית משנה בך? הייתי רוצה להיות קצת יותר נמוכה. אבל זהו
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אינטיליגנציה. כמה מחשבים יש לך בבית? כרגע אחד
כמה טלוויזיות? אחת ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הייתי בהופעה של הפרוייקט של עידן רייכל עם חברות בכרמיאל
היה מזההה כיף! דבר לא נחמד שקרה לך היום: הרגשתי קצת חלשה, אבל זהו אני בסדר. מתי התעוררת היום? ב-1 וחצי גובה: פחח אהא. הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת ממש, אבל בטח איזה נפילה מטורפת, יש לי הרבה כאלה
באיזה ארצות ביקרת? שוויץ, צרפת, אנגליה, טורקיה.. מה תעשה מחר? אקנה שטויות לקראת הלימודים..!! אני הולכת להיות חנונית שנה הבאה
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן.. אבל בעיקרון מזה כבר גיל!?
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זאת שאלה ממש קשה. תלוי כמה אני אוהבת את אותו בן אדם, אבל בגדול נפרדת ממנו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לקבל אותו כמו שהוא.. אני לא משנה אנשים
זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי מה רמת העייפות שלי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק!
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. לבכות או לצחוק? לבכות מצחוק
סתאם ברור שלצחוק גיטרה או תופים? גיטרה! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מזה משנה, כל עוד אני אוהבת אותם?
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר הודגש באמצעות מדגישומטיק

:))) עונה

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות. לאן היית רוצה לחזור? לכיתה ט'
איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא ובאיזו עיר? ראשל"צ. כמה פעמים עברת דירה? פעמיים.
אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. יש לך חברים עוד מהגן? כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? פף מאיפה נפלתם עליי?! מי שיודע יודע והכי טובה? אנערף.. שמח על זה? כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן :) ג'וני דפ היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת?לא בתול? פף איזה שאלות אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? את האופי :) מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה
כמה מחשבים יש לך בבית? ארבעה.
כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: גם כלום מתי התעוררת היום? 3 ומשהו גובה: מטר 60 הפאדיחה הגדולה של החיים: לא עולה לי
באיזה ארצות ביקרת? הולנד,יוון,טורכיה,קפריסין מה תעשה מחר? אשן אהיה בהופעה של כפיר ואצל שירה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתק קשר. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה להבין.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים כמובן אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שבת שלומות :]

shahar1989

New member
כגעחגעג&#%*DEY&#$YRDEי

*מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת**מקצצת*מצנזרת* פריט הלבוש האהוב עליך? המכנס השחור הקצר מספרד + הסווצ'רט משבצות מספרד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מממ.... השנה.. בערך מדצמבר עד....מאי... לאן היית רוצה לחזור? האמת לשום מקום, טוב לי במקום שאני נמצאת... כמה מחשבים יש לך בבית? 4 כמה טלוויזיות? 6 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: נסיעה מצחיקה ברכבת עם גרעינרים ממקומות אחרים.. משעשע... דבר לא נחמד שקרה לך היום: איחרנו את הרכבת של 5 וחצי והיינו צריכים לחכות שעה בתחנה!!!! בבוקר!! בחושך!! כשהציפורים עוד ישנותתתת!!!!
מתי התעוררת היום? 5 גובה: 1.70 באיזה ארצות ביקרת? יוון, הולנד, הונגריה, פולין, ספרד מה תעשה מחר? אשן.. אלך לקומונה במועצה... אפגוש אנשים. חשוב לפגוש אנשים.. אני מתגעגעת לצוות במושב. קקי. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? בוהו. רק שלא יהיה חניך
קובי יהרגני..
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מביאה לו כאפה או משהו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ממש לא. אנשים משתנים, אתם משתנים, אני משתנ, זה קורה לכולנו ואם לא אז משהו מוזר אצלך. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? מממ... שאלה קשה.. במיוחד אחרי השבוע האחרון
לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? קשה. קשה.. התכתבות או שיחת טלפון? שיחה לבכות או לצחוק? לצחוק עד דמעות
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

../images/Emo126.gif"לאן כל זה נעלם?..."

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס!
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?נראה לי שיא'. או י'... לאן היית רוצה לחזור?לטיול באירופה
בארט
איפה נולד? (בית חולים)בי"ח כרמל ובאיזו עיר?חיפה כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת מבת ים[
] ליבנה ופעם אחת בתוך יבנה ועוד מיני מעבר מאמא לאבא אבל לא קריטי. אוהב את המקום שאתה גר בו?לרוב כן.. יש לך חברים עוד מהגן?לא.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?תקופת הגירושים של ההורים והתקופה שלא היה לנו כסף לכלום בערך [צמוד אחד לשני] והכי טובה?קשה לי לחשוב על משהו אחד. שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא... היית מאוהב?
.. כמה פעמים
חווית אהבה נכזבת?כנ"ל
בתול?בינתיים כן.. אוהב את עצמך?לא תמיד.. מה היית משנה בך?בחיצוניות את המשקל ובפנים את הקנאיות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חכמה ועיניים
כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:כל היום הזה עם טאובר
דבר לא נחמד שקרה לך היום:אמא עצבנה. מתי התעוררת היום?סביבות 2-3 גובה:1.57 מ'
הפאדיחה הגדולה של החיים:פעם התיישבתי ונשענתי על מישהו וחשבתי שהוא דוד שלי אבל הוא היה מישהו שאני לא מכירה
באיזה ארצות ביקרת?טורקיה, צרפת, בלגיה והולנד. מה תעשה מחר?טיפול שורש
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
קרה כבר. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הולכת.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה ללמוד להסתדר עם מה שיש. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?תלוי מתי... לישון או לקום?לישוןןן לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק!! התכתבות או שיחת טלפון?טלפון! לבכות או לצחוק?לצחוק! גיטרה או תופים?קשה
לא יודעת. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים בד"כ. אייסיקיו או מסנג'ר?מסן. אני חייבת לעוף.. [היא אמרה לי.. .לעוףףף...]

למעלה