שאלון "שיר" כנסו, תראו, תענו ותהנו!

o0o0GalusH0o0o

New member
שאלון "שיר" כנסו, תראו, תענו ותהנו!

למרות שהפורום הפך לפורום שאלונים...אף פעם לא יזיק עוד שאלון... אז ככה....קצת יבש פה בפורום...אז חשבתי לי... למה לא לעשות שאלון.. זה שאלון "שיר" זאת אומרת ש.... כל שאלה מתחילה במילה "שיר" יש פה 71 שאלות (קצת אבל לא נורא... העיקר הכוונה) מקווה שתהנו!!! שעת התחלה: 1.שיר אהוב: 2.שיא שנוא: 3.שיר של רן שאת/ה הכי אוהב/ת: 4.שיר של רן שאת/ה הכי פחות אוהב: 5.שיר שמעלה זיכרונות טובים: 6.שיר שמעלה זיכרונות רעים: 7.שיר שכתבת: 8.שיר ראשון ששמעת: 9.שיר אחרון ששמעת: 10.שיר השבוע שלך: 11.שיר ילדות אהוב: 12.שיר ילדות שנוא: 13.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע לבד: 14.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע ביחד עם מישהו: 15.שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות): 16.שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי: 17.שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד: 18.שיר שמזכיר לך משהו מהעבר: 19:שיר שאת/ה יודע/ת לנגן: 20:שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך: 21.שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהב/ת: 22.שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו: 23.שיר שהופעת איתו פעם: 24.שיא שאת/ה ממש אוהב/ת אך לא יודע/ת את המילים שלו כמו שצריך: 25.שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה: 26.שיר ששמעת בהופעה חיה: 27.שיר שהיית משמיע לחבר/ה הכי טוב/ה ליומולדת: 28.שיר שהיית משמיע/ה לחבר/ה הכי טוב/ה כשהוא/היא עצוב/ה: 29.שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך: 30.שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך: 31.שיר של חורץ: 32.שיר של קיץ: 33.שיר של סתיו: 34.שיר של אביב: 35.שיר שהוא הרינגטון שלך: 36.שיר יומולדת אהוב: 37.שיר שאהבת את הקליפ שלו: 38.שיר ששנאת את הקליפ שלו: 39.שיר שאתה יודע/ת שאת/ה מכיר/ה אותו אבל לא יודע/ת מאיפה: 40.שיר שאת/ה מחפש/ת נואשות מה השם של השיר/הזמר: 41.שיר של פקאצות: 42.של של ערסים: 43.שיר מצמרר: 44.שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך: 45.שיר שאתה הכי מזדהה איתו: שיר שגורם.... 46.שיר שגורם לך לבכות: 47.שיר שגורם לך לצחוק: 48.שיר שגורם לך לקנא: 49.שיר שגורם לך להתרגש: 50:שיר שגורם לך לכבות את הרדיו: 51.שיר שגורם לך לפחד: 52.שיר שגורם לך להתפרע: 53.שיר שגורם לך לשים פול ווליום: 54.שיר שגורם לך לשיר באמבטיה: 55.שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאתה אוהב: 56.שיר שגורם לך לחשוב על המוות: 57.שיר שגורם לך להביט אל הנוף: 58.שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר: 59.שיר שגורם לך לעשות שינוי: 60.שיר שגורם לך להבין טעות: 61.שיר שגורם לך להתגעגע: 62.שיר שגורם לך לחשוב על אוכל: 63.שיר שגורם לך להיכנס לפורום: 64.שיר שגורם לך לשנוא: 65.שיר שגורם לך להשוויץ במראה: 66.שיר שגורם לך לרצות לגדול: 67.שיר שגורם לך לשיר: 68.שיר שגורם לך להירדם: 69.שיר שגורם לך לרקוד: 70.שיר שגורם לך לאהוב את החיים: 71.שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי: שעת סיום: מקווה שנהניתם!!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo210.gif

1
שיר אהוב
יש מלא
אבל הכי את השקט שנשאר כמה פעמים של שירי מימון, את אדוני מותק 2 ונסיכת פופ של רוני, את Wake Up של הילארי דאף את I'm Not A Girl Not Yet A Woman של בריטני ספירס 2
שיא שנוא
אני לא אוהבת את מלאכים של מטרופולין אבל אני לא שונאת אף שיר... 3
שיר של רן שאת הכי אוהבת
כמה כוח יש ללב שבור של רן ושירי מימון 4
שיר של רן שאת הכי פחות אוהבת
התשמע קולי של רן וציון ברוך 5
שיר שמעלה זיכרונות טובים
וואוו יש מלט כאלה
6
שיר שמעלה זיכרונות רעים
לא זוכרת כרגע.. 7
שיר שכתבת
השקט שנשאר
סתם למה נראה לכם
הלוואי עלי.. לא רשמתי שירים והאמת שגם לא ניסיתי... 8
שיר ראשון ששמעת
וואי זה היה מזמן
ממש מזמן
לא זוכרת... 9
שיר אחרון ששמעת
עכשיו אני שומעת את Becuse Of You של קלי קלארקסון 10
שיר השבוע שלך
לא עוצרת של רוני-בזכות הקליפ שלו
11
שיר ילדות אהוב
וואי יש הרבה.. אבל אני כבר לא שומעת אותם כמעט.. 12
שיר ילדות שנוא
לא חושבת שיש... 13
שיר שאת אוהבת לשמוע לבד
אני בדר"כ אוהבת לשמוע מוזיקה לבד... 14
שיר שאתה אוהבת לשמוע ביחד עם מישהו
אני בדר"כ אוהבת לשמוע מוזיקה לבד... 15
שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות)
אין
16
שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי
השקט שנשאר 17
שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד
וואי יש מלא
אני ארשום רק כמה.. גשם אחרון-נינט, ים של דמעות-נינט, מקיץ אל חלום-נינט, בוא-שירי, דון קיחוטה-שירי, כשאת עצובה-שירי ועוד ועוד... 18
שיר שמזכיר לך משהו מהעבר
לא זוכרת כרגע... 19
שיר שאתה יודעת לנגן
אני לא מנגנת אבל אני יודעת את יונתן הקטן בחלילית
20
שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך
סופרסטאר של רוני 21
שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהבת
אתם לא עושים לי את זה... טוב אז שני הדיסקים של רוני בראשון אדוני ובשני סופרסטאר והדיסק של שירי שהראשון שם הוא אהבה קטנה... 22
שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו
אני לא משתמשת בדיסקמן שלי.. יש לי mp3... 23
שיר שהופעת איתו פעם
הרבה שירים בקריוקי אבל ב25 לפברואר אני אופיע ממש עם הדירים סיגפו של בית הבובות וגבריאל של עופרה חזה... 24
שיא שאת ממש אוהבת אך לא יודעת את המילים שלו כמו שצריך
Becuse Of You של קלי קלארקסון 25
שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה
אחותי המציאה מהשקט שנשאר שיר 'ראפ' היא לא הקליטה או משהו.. סתם כדי לעצבן אותי כי אני חולה על השיר הזה
26
שיר ששמעת בהופעה חיה
השקט שנשאר ועוד מלא (כמו ששמתם לב אני דבוקה לשקט שנשאר
) 27
שיר שהיית משמיע לחברה הכי טובה ליומולדת
Wake Up של הילארי דאף 28
שיר שהיית משמיעה לחברה הכי טובה כשהיא עצובה
My Hamps של בלק אייד פיז ואני לא יודעת למה, אולי כי הוא מקפיץ... 29
שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך
וואי עד אז כבר יהיו שירים חדשים... 30
שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך
לא רוצה לחשוב על זה... 31
שיר של חורף
אין הבדל בין העונות אצלי... 32
שיר של קיץ
אין הבדל בין העונות אצלי... 33
שיר של סתיו
אין הבדל בין העונות אצלי... 34
שיר של אביב
אין הבדל בין העונות אצלי... 35
שיר שהוא הרינגטון שלך
השקט שנשאר 36
שיר יומולדת אהוב
לא חושבת שיש... 37
שיר שאהבת את הקליפ שלו
לא עוצרת של רוני
לצפיה בקליפ לחצו פההה 38
שיר ששנאת את הקליפ שלו
אין... 39
שיר שאת יודעת שאת מכירה אותו אבל לא יודעת מאיפה
40
שיר שאת מחפשת נואשות מה השם של השיר/הזמר 41
שיר של פקאצות
לא חושבת שיש משהו מסוים... 42
שיר של של ערסים
לא חושבת שיש משהו מסוים... 43
שיר מצמרר
אמצע הלילה בכפר של הראל מויאל-במיוחד הקליפ 44
שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך
לא זוכרת כרגע.. 45
שיר שאתה הכי מזדהה איתו
יש מלא...
שיר שגורם.... 46
שיר שגורם לך לבכות
אמצע הלילה בכפר של הראל מויאל-במיוחד הקליפ 47
שיר שגורם לך לצחוק
כל מיני... 48
שיר שגורם לך לקנא
לא חושבת שיש... 49
שיר שגורם לך להתרגש
יש הרבה אין לי כח לפרט... 50
שיר שגורם לך לכבות את הרדיו
אני שומעת בד&

המשך../images/Emo26.gif

50
שיר שגורם לך לכבות את הרדיו
אני שומעת בד"כ שירים במערכת או בmp3 51
שיר שגורם לך לפחד
אין... 52
שיר שגורם לך להתפרע
הרבה שירים פשוט מחרפנים אותי
53
שיר שגורם לך לשים פול ווליום
עד שתבין אותי של שירי, בוא כבר של רוני, אדוני של רוני, אהבה קטנה של שירי, השקט שנשאר של שירי... 54
שיר שגורם לך לשיר באמבטיה
אני לא שרה באמבטיה כי אז כולם ישמעו... 55
שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאת אוהבת
כל מיני שירים-במיוחד של שירי והילארי... 56
שיר שגורם לך לחשוב על המוות 57
שיר שגורם לך להביט אל הנוף
הרבה שירים אין לי כח לפט...
58
שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר
תמיד אני רוצה לחבק את רוני שירי ורן
59
שיר שגורם לך לעשות שינוי
שינוי בעצמי
לא חושבת שיש
... 60
שיר שגורם לך להבין טעות
כל פעם שיר אחר... 61
שיר שגורם לך להתגעגע
יש כל מיני אין לי כח לפרט... 62
שיר שגורם לך לחשוב על אוכל
מנגו, בננה ומלון
סתם אין... 63
שיר שגורם לך להיכנס לפורום
לא שיר מיוחד... 64
שיר שגורם לך לשנוא
אין.. 65
שיר שגורם לך להשוויץ במראה
אין
66
שיר שגורם לך לרצות לגדול
I'm Not A Girl Not Yet A Woman אבל לא ממש אולי קצת... 67
שיר שגורם לך לשיר
כל השירים
68
שיר שגורם לך להירדם
שאני עייפה ושומעת מוזיקה אני נרדמת הרבה יותר מהר
69
שיר שגורם לך לרקוד
שירים מקפיצים כמו השירים של רוני, לאן שלא תלכי ועד שתבין אותי של שירי... 70
שיר שגורם לך לאהוב את החיים
לא חושבת שיש... 71
שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי
יש כמה אין לי כח לפרט... לא עניתי על השעות כי באמצע עשיתי הפסקות אז זה לא נקרא

o0o0GalusH0o0o

New member
למה אתם לא עונים../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo1.gif

אני לא טובה בשאלונים הא...?

שנוחציק

New member
../images/Emo5.gif

שעת התחלה: 17:32
1.שיר אהוב:כל השירים של רן ושל הבויזז..
2.שיא שנוא:כל השירים של מויאל
3.שיר של רן שאת/ה הכי אוהב/ת:"ניגע אל החלוםם..שיר מ-ה-מ-ם של בנאדם מ-ה-מ-ם-!
4.שיר של רן שאת/ה הכי פחות אוהב:אמממ.. עוד מעט.. לא יודעת למהה..
5.שיר שמעלה זיכרונות טובים:"נץ"..השיר שבו התחלתי להתאהב
6.שיר שמעלה זיכרונות רעים:לא נראה לי שיש כזהה..
7.שיר שכתבת:אני
פחחחחח
8.שיר ראשון ששמעת:מה זאת אומרת ראשוןן
9.שיר אחרון ששמעת:"שמחה" של הבויזז..
10.שיר השבוע שלך:"איש הברק" רן דנקר..
11.שיר ילדות אהוב:"הילדה הכי יפה בגןן.."
12.שיר ילדות שנוא:אין כזהה.. 13
.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע לבד:"שמחה" של הבויזז..
14.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע ביחד עם מישהו: שירים קצביים וגם להשתגעע..
15.שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות):"תנו לו צ'אנס" של מה קשור..
16.שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי:הראל סקעת.. "הנני כאן"..
17.שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד:כל השירים של סקעת..
18.שיר שמזכיר לך משהו מהעבר:הילדה הכי יפה בגן..
19:שיר שאת/ה יודע/ת לנגן:כלוםם..
20:שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך:שירי מימון-"לאן שלא תלכי"..
21.שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהב/ת:"אשמור את ליבי" של הבויזז..
22.שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו:שירי מימון-"לאן שלא תלכי"..
23.שיר שהופעת איתו פעם: אני להופיע???????ממש לאא!!!!!!!'
24.שיא שאת/ה ממש אוהב/ת אך לא יודע/ת את המילים שלו כמו שצריך:יש המון.. אבל המוןן..
25.שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה:לעעע....
26.שיר ששמעת בהופעה חיה:נינט טייב-"האור בחיי"..
27.שיר שהיית משמיע לחבר/ה הכי טוב/ה ליומולדת:שמחה של הבויז.. המילים ממש ממש יפותת..
28.שיר שהיית משמיע/ה לחבר/ה הכי טוב/ה כשהוא/היא עצוב/ה:"כשאת עצובה"-שירי מימון(טוב נו עמיר בניון)..
29.שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך:מאיפה לי?!?! יש זמןן ?!?!
30.שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך:חס וחלילה טפו טפו טפוו..
31.שיר של חורץ:חורץ או חורף?!?!
32.שיר של קיץ:לא יודעת....'
33.שיר של סתיו:מאיפה ליי?!?!?!?!
34.שיר של אביב:טוב חלאססס........
35.שיר שהוא הרינגטון שלך:"אור"-אלון דה לוקו ושי 360..
36.שיר יומולדת אהוב: הכוללללל!!!!!!!!
37.שיר שאהבת את הקליפ שלו:"אשמור את ליבי" של הבויז...
38.שיר ששנאת את הקליפ שלו:לא יודעת....
39.שיר שאתה יודע/ת שאת/ה מכיר/ה אותו אבל לא יודע/ת מאיפה:לא יודעתת..
40.שיר שאת/ה מחפש/ת נואשות מה השם של השיר/הזמר:איןן....
41.שיר של פקאצות:אל תשחק איתי..
42.של של ערסים:בדד 43.
שיר מצמרר:כשאת עצובהה
44.שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך:אין לי..
45.שיר שאתה הכי מזדהה איתו:שמחה של הגיים בויזזז.... שיר שגורם....
46.שיר שגורם לך לבכות:אין כזה.. חוץ מיקירתי שמיה שרה לנינה במסיבת רווקותת..
47.שיר שגורם לך לצחוק:אין כזהה........
48.שיר שגורם לך לקנא:אין כזהה........
49.שיר שגורם לך להתרגש:כמעט כולם........
50:שיר שגורם לך לכבות את הרדיו:יש הרבה........ להתחיל לפרט????????
51.שיר שגורם לך לפחד:הכול של הראל מויאל........
52.שיר שגורם לך להתפרע:אוררררררר
53.שיר שגורם לך לשים פול ווליום:אשמור את ליביי
54.שיר שגורם לך לשיר באמבטיה:אשמור את ליביי
55.שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאתה אוהב:כשאת עצובה
56.שיר שגורם לך לחשוב על המוות:אין כזה.. טפו טפו טפו טפו
57.שיר שגורם לך להביט אל הנוף:מה?!?!?!?!?!?!?!?!
58.שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר:הראל סקעת.. עודני ילדדד
59.שיר שגורם לך לעשות שינוי:לא יודעת.. אין כזה......
60.שיר שגורם לך להבין טעות:לא יודעת.. אין כזה...... 61
.שיר שגורם לך להתגעגע:מאיפה לי?? אני צעירהה..
62.שיר שגורם לך לחשוב על אוכל:תחת גדול
63.שיר שגורם לך להיכנס לפורום:כל שיר של רנצ'וק
64.שיר שגורם לך לשנוא:אין כזה..........
65.שיר שגורם לך להשוויץ במראה:........
66.שיר שגורם לך לרצות לגדול:כובע קסמים 67
.שיר שגורם לך לשיר:שירים מקפיצים נראה לי
68.שיר שגורם לך להירדם:שירי ערש?!?!?!?!?!?!?!?!
69.שיר שגורם לך לרקוד:................
70.שיר שגורם לך לאהוב את החיים:........... 71
.שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי:......... שעת סיום:17:54
לורן

netapet2

New member
עונה../images/Emo187.gif../images/Emo192.gif../images/Emo210.gif

שעת התחלה:21:49 1.שיר אהוב: יש מלא :S 2.שיא שנוא: שירים מזרחיים-לחרא 3.שיר של רן שאת/ה הכי אוהב/ת:
מאיפה לי?!... אני אוהבת הכל :) 4.שיר של רן שאת/ה הכי פחות אוהב:^^^^^^^^^^^ 5.שיר שמעלה זיכרונות טובים: אין 6.שיר שמעלה זיכרונות רעים: אממ לא זכור לי 7.שיר שכתבת: חח... פורסם בבית ספרי :) 8.שיר ראשון ששמעת: מתי? 9.שיר אחרון ששמעת: אממממממ...
ים (תותים) 10.שיר השבוע שלך: שיר לשירה
11.שיר ילדות אהוב:כל מיני 12.שיר ילדות שנוא:פרח לנורית 13.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע לבד: שיר לשירה 14.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע ביחד עם מישהו: שיר לשירה 15.שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות): אין 16.שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי: אין 17.שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד: השיר סיום של נינה... שכחתי?! 18.שיר שמזכיר לך משהו מהעבר: אין 19:שיר שאת/ה יודע/ת לנגן: חח הרבה :) 20:שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך: GREEN DAY-AMERICAN IDIOT 21.שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהב/ת: עוד מעט 22.שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו: אין לי דיסקמן :S 23.שיר שהופעת איתו פעם: אף אחד :S 24.שיא שאת/ה ממש אוהב/ת אך לא יודע/ת את המילים שלו כמו שצריך: חח כמעט כל שיר 25.שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה: אמממ לשירה: אממ שכחתי איך קוראים לו :S 26.שיר ששמעת בהופעה חיה: אממ אין 27.שיר שהיית משמיע לחבר/ה הכי טוב/ה ליומולדת: אהמ אהמ לא אומרת 28.שיר שהיית משמיע/ה לחבר/ה הכי טוב/ה כשהוא/היא עצוב/ה: כשאת עצובה את לא יפה |עצוב| 29.שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך: אם תהיה :) 30.שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך: שיר לשירה!!!!!!!
31.שיר של חורץ:אממ לא זוכרת :S 32.שיר של קיץ: לא יודעת:S 33.שיר של סתיו: לא יודעת :S 34.שיר של אביב:שיר לשירה :)
35.שיר שהוא הרינגטון שלך:תתנו לו צ'אנס 36.שיר יומולדת אהוב: אין 37.שיר שאהבת את הקליפ שלו: אין 38.שיר ששנאת את הקליפ שלו: אין 39.שיר שאתה יודע/ת שאת/ה מכיר/ה אותו אבל לא יודע/ת מאיפה: אין:S 40.שיר שאת/ה מחפש/ת נואשות מה השם של השיר/הזמר:אין 41.שיר של פקאצות: אממ יש מלאאאאאאאאא 42.של של ערסים: מלאאאאאאאא 43.שיר מצמרר: מלאאאאאא 44.שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך: אין... אין כזה!!!|כועס| 45.שיר שאתה הכי מזדהה איתו: שיר לשירה שיר שגורם.... 46.שיר שגורם לך לבכות: שיר לשירה 47.שיר שגורם לך לצחוק: אממ תתנו לו צ'אנס 48.שיר שגורם לך לקנא: אין 49.שיר שגורם לך להתרגש: שיר לשירה 50:שיר שגורם לך לכבות את הרדיו: מזרחיייייייי 51.שיר שגורם לך לפחד: אין 52.שיר שגורם לך להתפרע: אין 53.שיר שגורם לך לשים פול ווליום: שיר לשירה 54.שיר שגורם לך לשיר באמבטיה: שיר לשירה 55.שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאתה אוהב: אין 56.שיר שגורם לך לחשוב על המוות: אין 57.שיר שגורם לך להביט אל הנוף: אין 58.שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר: חחחחחחחח שירים של נינה ורן :) 59.שיר שגורם לך לעשות שינוי: אין 60.שיר שגורם לך להבין טעות: אין 61.שיר שגורם לך להתגעגע: שיר לשירה 62.שיר שגורם לך לחשוב על אוכל: אין 63.שיר שגורם לך להיכנס לפורום: אין 64.שיר שגורם לך לשנוא: אין 65.שיר שגורם לך להשוויץ במראה: אין 66.שיר שגורם לך לרצות לגדול: אין 67.שיר שגורם לך לשיר: שיר לשירה 68.שיר שגורם לך להירדם: הכללל 69.שיר שגורם לך לרקוד: אין 70.שיר שגורם לך לאהוב את החיים: אין|כועס| 71.שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי: אין שעת סיום:21:57
גל-זו שכתבה, את השאלון----> אני מכירה אותך במקרה (נטע... חווה...?)

sukrazit

New member
../images/Emo13.gif עונה

שעת התחלה: 8:40 1.שיר אהוב: רבות הדרכים... 2.שיר שנוא: אממ אינלי 3.שיר של רן שאת/ה הכי אוהב/ת: ניגע אל החלום! 4.שיר של רן שאת/ה הכי פחות אוהב: אממ רובין הוד! 5.שיר שמעלה זיכרונות טובים: שיר מפלוריסיינטה חחח 6.שיר שמעלה זיכרונות רעים: אממ אהבה קטנה! 7.שיר שכתבת: אני כותבת הרבה ולא מפרסמת! חח 8.שיר ראשון ששמעת: ראשון? 9.שיר אחרון ששמעת: אממ נו איזה שיר של אביב גפן..שכתי את השם! 10.שיר השבוע שלך: אל תשחק איתי 11.שיר ילדות אהוב: פילפלת חח 12.שיר ילדות שנוא: הבית של פיסטוק 13.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע לבד: הבלדה שלי עלייך 14.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע ביחד עם מישהו: הרבה שירים שהם לריקודים! 15.שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות): חח נאמר כבר הכל... 16.שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי: אממ לא זוכרת אני שולחת לבני אדם לא לשירים! 17.שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד: לך איתה! 18.שיר שמזכיר לך משהו מהעבר: אממ... 19:שיר שאת/ה יודע/ת לנגן: לא יודעת לנגן.. 20:שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך: אהבה קטנה 21.שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהב/ת: עירומים- כוכבי השיר שלנו 22.שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו: חח הדיסק שנמצא בדיסקמן שלי הוא הדיסק של השיר שלנו אז עוד מעט... 23.שיר שהופעת איתו פעם: אממ... לא נראה לי שיש כזה 24.שיא שאת/ה ממש אוהב/ת אך לא יודע/ת את המילים שלו כמו שצריך: לא עוצרת של רוני 25.שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה: אין 26.שיר ששמעת בהופעה חיה: איש הברק חחח 27.שיר שהיית משמיע לחבר/ה הכי טוב/ה ליומולדת: סינדרלה חח 28.שיר שהיית משמיע/ה לחבר/ה הכי טוב/ה כשהוא/היא עצוב/ה: תני לו פרח 29.שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך: זכיתי לאהוב.. 30.שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך: חח "עצוב למות באמצע התמוז" חח 31.שיר של חורף: "איזה מזל התחיל לרדת גשם..." 32.שיר של קיץ: "הכל אני יכול בחופש הגדול..." 33.שיר של סתיו: " שלכת והבדידות..." 34.שיר של אביב: "איך יודעים שבא אביב מסתכלים סביב סביב..." 35.שיר שהוא הרינגטון שלך: "הבלדה שלי עלייך" 36.שיר יומולדת אהוב: "איזה יום שמח לי היום.." 37.שיר שאהבת את הקליפ שלו: אולי של רוני 38.שיר ששנאת את הקליפ שלו: יש הרבה חח "סופר סטאר" חח 39.שיר שאתה יודע/ת שאת/ה מכיר/ה אותו אבל לא יודע/ת מאיפה: אממ לפעמים עולה לי אחד כזה עכשיו לא... 40.שיר שאת/ה מחפש/ת נואשות מה השם של השיר/הזמר: איך קוראים לשיר שנינט שרה כמו מדונה? חח 41.שיר של פקאצות: לא דעת... 42.של של ערסים:"אוטו זבל" 43.שיר מצמרר: אממ.. 44.שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך: אותו שיר מפלוריסיינטה שאינלי מושג איך קוראים לו... 45.שיר שאתה הכי מזדהה איתו: לשם.. שיר שגורם.... 46.שיר שגורם לך לבכות: "הלילה הזה שום סימן.." מעניין למה... 47.שיר שגורם לך לצחוק: אין כזה 48.שיר שגורם לך לקנא: אממ איזה שיר של רוני שאינלי מושג איך קוראים לו... 49.שיר שגורם לך להתרגש: ניגע אל החלום! 50:שיר שגורם לך לכבות את הרדיו: סופרסטאר 51.שיר שגורם לך לפחד: אין 52.שיר שגורם לך להתפרע: המון שירים כמו נובמבר... 53.שיר שגורם לך לשים פול ווליום: אהבה קטנה!!!!!! 54.שיר שגורם לך לשיר באמבטיה: כל השירים חח 55.שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאתה אוהב: אממ יש הרבה...נאמר כבר הכל... 56.שיר שגורם לך לחשוב על המוות: איזה שיר באנגלית כזה.. 57.שיר שגורם לך להביט אל הנוף: אין 58.שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר: חחחחחח הבלדה שלי עלייך 59.שיר שגורם לך לעשות שינוי: אין 60.שיר שגורם לך להבין טעות: אין 61.שיר שגורם לך להתגעגע: לילה 62.שיר שגורם לך לחשוב על אוכל: חח "תני לה תפוחים ותמרים..." 63.שיר שגורם לך להיכנס לפורום: אני אוטומטי נכנסת לפורום בלי שום שיר 64.שיר שגורם לך לשנוא: אין 65.שיר שגורם לך להשוויץ במראה: אין 66.שיר שגורם לך לרצות לגדול: נובמבר.. 67.שיר שגורם לך לשיר: אמצע הלילה בכפר 68.שיר שגורם לך להירדם: תני לו פרח 69.שיר שגורם לך לרקוד: יש המון... 70.שיר שגורם לך לאהוב את החיים: אממ... 71.שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי: לשם,אהבה קטנה שעת סיום: 8:56 וואי לקח לי המון זמן...לא היה לי מה לענות!

linoy pal

New member
עונה... קצת באיחור

שעת התחלה:12:28 1.שיר אהוב:האור בחיי 2.שיא שנוא:לפעמים חלומות מתגשמים 3.שיר של רן שאת/ה הכי אוהב/ת:נאמר כבר הכל 4.שיר של רן שאת/ה הכי פחות אוהב:התנשאי לי 5.שיר שמעלה זיכרונות טובים:אמ...הבלדה שלי עליך 6.שיר שמעלה זיכרונות רעים:לא קל של היהודים אבל אני אוהבת לשמוע אותו 7.שיר שכתבת:כתבתי אבל אין לזה כותרת... 8.שיר ראשון ששמעת:מתי?שהייתי ילדה קטנה אמ...הילדה בכי יפה בגן 9.שיר אחרון ששמעת:גליה של הגיים בויז 10.שיר השבוע שלך:אהבנו של רנינט 11.שיר ילדות אהוב:אפונה וגזר ישבו במקרר... 12.שיר ילדות שנוא:חוגה חוגה חוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום...בעע... 13.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע לבד:לך איתה הגירסה של נינט 14.שיר שאת/ה אוהב/ת לשמוע ביחד עם מישהו:האור בחיי ושירים של הגיים בויז 15.שיר שאת/ה אוהב/ת לשכתב(להמציא מילים חדשות):הילדה הכי יפה בגן 16.שיר ששלחת בשבילו המון SMS כדי שיזכה בתחרות כלשהי:ים של דמעות 17.שיר אהוב שבוצע בכוכב נולד:לא קל של מישניה קירקילן 18.שיר שמזכיר לך משהו מהעבר:אהובתי מאיה דגן שרה אותו פעם אחת שיר שלנו 19:שיר שאת/ה יודע/ת לנגן:אפחד... 20:שיר שהוא הראשון בmp3/ipod שלך:האור בחיי 21.שיר שהוא הראשון בדיסק שאתה הכי אוהב/ת:torrero 22.שיר שהוא הראשון בדיסק שנמצא בדיסקמן שלך עכשיו:אין לי דיסקמן חחח 23.שיר שהופעת איתו פעם:לאורך הים של עופרה חזה 24.שיא שאת/ה ממש אוהב/ת אך לא יודע/ת את המילים שלו כמו שצריך:שמחה של הגיים בויז 25.שיר שאתה/חבריך המצאתם עליו בדיחה:אין שיר כזה 26.שיר ששמעת בהופעה חיה:חחחח הרבה שירים אבל היה שיר אחד sere the diosשל המורדים 27.שיר שהיית משמיע לחבר/ה הכי טוב/ה ליומולדת:פליס קומלאניוס בספרדית 28.שיר שהיית משמיע/ה לחבר/ה הכי טוב/ה כשהוא/היא עצוב/ה:כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק...של עמיר בן עיון 29.שיר שהיית רוצה שישמיעו בחתונה שלך:שמחה של הגיים בויז 30.שיר שהיית רוצה שישמיעו בלוויה שלך:אמ... לא יודעת... 31.שיר של חורץ:אהובתי 32.שיר של קיץ:ביי ביי לו של מלי לוי 33.שיר של סתיו:נאמר כבר הכל 34.שיר של אביב:רק שימי נר על החלון 35.שיר שהוא הרינגטון שלך:my hump 36.שיר יומולדת אהוב:של הלהקה שלא הצליחה בארוויזיון אבל בכללי שיר יום הולדת בספרדית 37.שיר שאהבת את הקליפ שלו:אהבה קטנה 38.שיר ששנאת את הקליפ שלו:אמצע הלילה בכפר של הורס קליפ לא!! 39.שיר שאתה יודע/ת שאת/ה מכיר/ה אותו אבל לא יודע/ת מאיפה:אין כזה 40.שיר שאת/ה מחפש/ת נואשות מה השם של השיר/הזמר:אין כזה כל פעם אני יודעת מ שר 41.שיר של פקאצות:שירי דיכאון...איכס כל הפקאצות שומעות את הזבל הזה... 42.של של ערסים:איך את מסובבת אותי 43.שיר מצמרר:אהובתי...ולך איתה 44.שיר שמזכיר לך את היום המאושר ביותר בחייך:גשם אחרון 45.שיר שאתה הכי מזדהה איתו:אהובתי..חחח וואי כמה פעמים כתבתי את השיר הזה שיר שגורם.... 46.שיר שגורם לך לבכות:אהובתי 47.שיר שגורם לך לצחוק:אפונה וגזר 48.שיר שגורם לך לקנא:ביי ביי לו 49.שיר שגורם לך להתרגש:what is this for me של אמי דיאמונד 50:שיר שגורם לך לכבות את הרדיו:לפעמים חלומות מתגשמים 51.שיר שגורם לך לפחד:אין כזה.... 52.שיר שגורם לך להתפרע:תני לי 53.שיר שגורם לך לשים פול ווליום:כל השירים 54.שיר שגורם לך לשיר באמבטיה:האור בחיי 55.שיר שגורם לך לחשוב/להיזכר במי שאתה אוהב:אהבנו 56.שיר שגורם לך לחשוב על המוות:אין כזה.... 57.שיר שגורם לך להביט אל הנוף:גשם אחרון... 58.שיר שגורם לך לרצות לחבק את הזמר:חח את כל הזמרים החתיכים אני מוכנה לחבק לא משנה באיזה שירים 59.שיר שגורם לך לעשות שינוי:אמ.. לא נוראה לי שיש כזה... 60.שיר שגורם לך להבין טעות:שדות ביקשו 61.שיר שגורם לך להתגעגע:כל שיר מזכיר לי אנשים... 62.שיר שגורם לך לחשוב על אוכל:אפונה וגזר 63.שיר שגורם לך להיכנס לפורום:אני כל הזמן בפורומים 64.שיר שגורם לך לשנוא:לפעמים חלומות מתגשמים 65.שיר שגורם לך להשוויץ במראה:my hump 66.שיר שגורם לך לרצות לגדול:אף שיר... 67.שיר שגורם לך לשיר:כל השירים החלום שלי זה ליהיות זמרת.... 68.שיר שגורם לך להירדם:לאורך הים 69.שיר שגורם לך לרקוד:כל השירים 70.שיר שגורם לך לאהוב את החיים:שימי נר על החלון 71.שיר שגורם לך לחפש את הבן זוג האידיאלי:האור בחיי שעת סיום:12:48

למעלה