שאלון שיער

NoA YoSeFiAn

New member
עווונה

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? שחור מה צבע השיער הטבעי שלך?שחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לשחור יותר כהה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? שחור=] איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שחור איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? צהוב חזק חזק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? לא תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? אממ קוקו גבוהה או פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? סיכות רק בקוקו הגבוהה את אוהבת לעשות פנים? מה?! יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי עד איפה השיער שלך מגיע?אממ טלוי במקלחת עד חצי גב ורגיל קצת פחות מתי בפעם האחרונה הסתפרת? אוהווו שנה..וחייבת דחוף שוב! האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לאאאא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? אממ חודש את שמה קרמים לטיפוח השיער? כן את משתמשת במרכך? קונדישנר חח [מתחקמתP=] לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? אממ חצי שעה לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? שעה בכללי את אוהבת את השיער שלך?? אממ משו כזה...יש לו ימים טובים=] נהנתם?????????????? כןן=]]]]]]]]]

D o R a S h A y

New member
עונה =]

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום מה צבע השיער הטבעי שלך? חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? אני אוהבת את הצבע שלי יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? היה פעם מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? הצפע הטבעי איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שחור או חום בהיר איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? סגול או ירוק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? לא.. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? לשים סיכה כזאת למעלה או קוקו עגבנייה כזה איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקו רגיל את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים כן את אוהבת לעשות פנים? מאוד יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? כל יום זה משו אחר חח עד איפה השיער שלך מגיע? אמצע הגב בערך מתי בפעם האחרונה הסתפרת? בסוכות האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יומיים שלושה כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? מתי שהם כבר ממש בהירים ומפוצלים את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא ממש.. את משתמשת במרכך? כן.. והרבה לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? תלוי באיזה מצב הוא.. זה יכול להגיע גם לרבע שעה לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כנ"ל בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן.. הוא יפיוף =] נהנתם?????????????? יאפ

maayan6868

New member
שיער

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? שטני מה צבע השיער הטבעי שלך? חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? אולי חום יותר כהה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? כן, קצת פסים מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? כל אחד ומה שמתאים לו איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? מה שהם רוצים כל עוד זה יפה להם איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? צבעוני האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? תלוי לאיזה צבע, איזו קריירה וכמה כסף
תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? שום תסרוקת בדרך כלל איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? שום תסרוקת, שיער פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים כן אבל בדרך כלל לא את אוהבת לעשות פנים? כן יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק עד איפה השיער שלך מגיע? עד אמצע הגב בערך מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לא מזמן האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? כרגע קשה לי לחשוב על מקרה כזה אבל אולי אם אני באמת אהיה במצב כזה ההחלטה שלי תהיה שונה. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? בדרך כלל כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? שלושה חודשים בערך את שמה קרמים לטיפוח השיער? רק כשהשיער לא מסתדר לי את משתמשת במרכך? ברור לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? כלום לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כנ"ל בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן

דללה

New member
שיער

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? חום-שטני מה צבע השיער הטבעי שלך? חום-שטני לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לא רוצה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? אני ממש אוהבת את שלי.. איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? כמו שלי? :X איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? כתום זוהר האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? לא
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים קשתות את אוהבת לעשות פנים? לא.. הוא חלק טבעי יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק עד איפה השיער שלך מגיע? קצת מעל אמצע הגב מתי בפעם האחרונה הסתפרת? חודש-חודשיים האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? חצי שנה את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 2 דקות לסירוק לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כנ"ל בכללי את אוהבת את השיער שלך?? מאוד נהנתם?????????????? היה נחמד

דנטל

New member
שטני? מאיפה יצאת לי עם שטני?

השיער שלך חום כהה. שטני זה חום בהיר, כמעט בלונדיני.

דללה

New member
הוא נחשב חום שטני...

באמת חח ככה תמיד קראתי לצבע הזה

ofekido

New member
עונההההה!!!הנ הנהנהנהנהנהננהנה

צבע שיער: שחור מה צבע השיער שלך כרגע?שחור מה צבע השיער הטבעי שלך?חום כהה לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער?היה לי קצוות אדומים ואני רוצה להחזיר אותם...! יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?היה מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? שחור פחם איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שחורר איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ירוק זוהר האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? תלוי כמה כסף ואיזה קריירה???ותלוי איזה תסרוקת??? תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא את אוהבת לעשות פנים? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל?חקל עד איפה השיער שלך מגיע? עד אחרי הציצי מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לאאאא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? חודש את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער?10 דקות לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? אני עושה פן אז זה 20 דקות איפלו יותרר! בכללי את אוהבת את השיער שלך?? שהוא שחור! כעע! נהנתם?????????????? מאודד

טם טם טם.

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום בהיר. מה צבע השיער הטבעי שלך? חום בהיר P: לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? חום טיפטיפה יותר בהיר משלי. יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא, תודה. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? תלוי למי... אני אישית מאוד אוהבת ג'ינג'י ושחור. איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? מה זה משנה לי? ם_O העקר שיתאים להם. איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ירוק [אבל על כל השיער]אוליי... האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? אוליי, אם זה היה מתאים לי, למה לא? זה כיף לעשות שינויים. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? או פזור, או קוקו גבוה [צבא...] איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? קשת וסיכות, כן. זה נחמד :} את אוהבת לעשות פנים? לא, אני רק עושה לפעמים לפוני... למרות שהוא גם ככה חלק. יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק. עד איפה השיער שלך מגיע? טוסיק. מתי בפעם האחרונה הסתפרת? הו, ה'... זה היה כ"כ מזמן. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? פעם ביומיים. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? פעם באלף שנה. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא. אמרו לי שזה הורס את השיער אז הפסקתי... את משתמשת במרכך? כן :} לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? לצבא... לא הרבה, מסקסימום 5 דקות. לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? יותר XD אמ... אוליי 10 דקות. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? הוא בסדר... נהנתם? מהמ :} למה לא? שאלון נחמד.

J u S t M e11

New member
עונה^^

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום כהה מה צבע השיער הטבעי שלך? חום כהה-,- לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לא רוצה לצבוע אותו יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? שטני איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שטני או בלונדיניXP איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? כל הלא טבעיים-סגול,ירוק,כחול וכו'XD האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? אולי תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקוXP את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים עם קשתות את אוהבת לעשות פנים? הא? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי עד איפה השיער שלך מגיע? קצת אחרי הכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת? ביום האחרון של החופש הגדולXD האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יומיים בערך כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? שנה-שנתייםXD את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 5 דקותXP לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כנ"ל>< בכללי את אוהבת את השיער שלך?? לא נהנתם?????????????? כן

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif כמה זמן לא הייתי פה...

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע
שחור מה צבע השיער הטבעי שלך
שחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער
כרגע אני לא רוצה לצבוע אותו יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו
לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער
שחור סיני או שטני עם גוונים יפים טבעיים איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך
שטני או שחור איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך
ורוד האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף
תלוי לאיזה צבע ומה המטרה..
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות
פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו
פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו
לא את אוהבת לעשות פנים
לעשות פנים?! יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל
גלי עד איפה השיער שלך מגיע
קצת אחרי הכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת
סוף החופש הגדול האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף
לא נראלי...
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער
יום כן, יום לא. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות
אני לא הולכת לעשות קצוות, אני פשוט מסתפרת/מדרגת כל כמה זמן... את שמה קרמים לטיפוח השיער
לא קרמים.. חח קרם. את משתמשת במרכך
כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער
דקה.. השעיר שלי לא עושה בעיות בדר"כ לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך
כנ"ל בכללי את אוהבת את השיער שלך
כן נהנתם

swirrrly

New member
גריז

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום מה צבע השיער הטבעי שלך? חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? שקלתי אדום יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? מטאליק בלו? איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? לא בלונדיני איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? צהוב של בובת קן (זה היה יפה) האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? לא רוצה קריירה שצריך בשבילה לשנות את צבע השיער, אבל בעקרון כן, אני חושבת, סביר להניח, לא יודעת. ^^;;; תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקו את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא את אוהבת לעשות פנים? הא
יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי^^ עד איפה השיער שלך מגיע? כתפיים בערך מתי בפעם האחרונה הסתפרת? שנה ככה האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא
(למרות שאני מעריצה את נטלי פורטמן והכל[?]) השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? פעמיים בשבוע ככה כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? אף פעם לא עשיתי
את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא
את משתמשת במרכך? לפעמים לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? מעט לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? מעט+ בכללי את אוהבת את השיער שלך?? מאוד.
נהנתם?????????????? כן

למעלה