שאלון שיער

hilonet14

New member
שאלון שיער../images/Emo68.gif

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? מה צבע השיער הטבעי שלך? לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף?
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? את אוהבת לעשות פנים? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? עד איפה השיער שלך מגיע? מתי בפעם האחרונה הסתפרת? האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף?
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? את שמה קרמים לטיפוח השיער? את משתמשת במרכך? לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? בכללי את אוהבת את השיער שלך?? נהנתם??????????????

I am IRiTooSH

New member
השיער שלי :0../images/Emo17.gif

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? חום כהה מה צבע השיער הטבעי שלך?חום כהה לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לא רוצה
יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער?חום עם גוונים טבעיים איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך?כנ"ל. איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ממ. אני חושבת שורוד עם ירוק 0.0 [ואל תשאלו אותי למה
] האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? תלוי לאיזה צבע.. לא נראלי..
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו/ חצי קוקו.. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? חצי קוקו מתוקן בידי קוקוXD [עזבו..] את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו?לא..כשהייתי קטנה כזאתי הייתי אוהבת להתגנדר, הקטע הזה עבר ליXD את אוהבת לעשות פנים? אהא..?! יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק גלי עד איפה השיער שלך מגיע? טיפה מתחת לכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת? בכיתה ו' [אני בז'] האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא!
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל פעם שנאי מתקלחת [בדךר כלל כל יום..] כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?כשאני הולכת למספרה.. וזה פעם באלף שנה><" את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא..רק אם אמא מכריחהXD את משתמשת במרכך? כן. לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 2 דקות.. כי השיער שלי עבה ונפוח ><"" לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך?חצי שעהXD בכללי את אוהבת את השיער שלך?? לא כלכך. נהנתם??????????????כן
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z u z i

New member
עונה :]

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? בלונדיני מה צבע השיער הטבעי שלך? בלונדיני לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? פסים אדומים יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? נוופ מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? כל אחד ומה שמתאים לו איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? הממ בלונדיני זה בסדר ;] איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? לא 'דעת... אח שלי פעם צבע לסגול >< האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? כע, למה לא? תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו בלוף P: איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? צמותXD את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לאא את אוהבת לעשות פנים? כןן יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? מתולתל =/ עד איפה השיער שלך מגיע?עד הציצי בערך :] מתי בפעם האחרונה הסתפרת? שנה שעברה אולי... האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא :S השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום, אחרת הוא לא מסתרק>< כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? פעם ב... את שמה קרמים לטיפוח השיער? יאפ את משתמשת במרכך? בארור לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? הרבה לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? הרבה מאוד בכללי את אוהבת את השיער שלך?? איכס, בעע, לאאא נהנתם?????????????? כעעע P:

שיער../images/Emo219.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע?חום-ג'ינג'י. גועל נפש מה צבע השיער הטבעי שלך?כנ"ל לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער?נהה. אני צריכה לחשוב על זה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?היה לי פסים כאלו,משהו מחומצן פעם XD. יוצא לי לעשות כמעט כל שנה מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער?כחול
. בפוני
איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך?שחור איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך?לא ראיתי האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף?תלוי תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות?קוקו,רגיל. אין לי זמן בבוקר לסידורי שיער. ממילא זה לא ממש מעניין אחרים איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו?קוקו את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו?לא O_O את אוהבת לעשות פנים?הא? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל?גלי שבאמת הוא מתולתל עד איפה השיער שלך מגיע?אמא שלי הכריחה אותי לקצר את השיער בקיץ. אז-עד הכתפיים
מתי בפעם האחרונה הסתפרת?בקיץ האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף?ממש לא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער?אם אני זוכרת נכון-המון פעמים P: כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?פעםבהמוןזמן את שמה קרמים לטיפוח השיער?לא,אני לא חשבת שאני צריכה את משתמשת במרכך?כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער?דקה-חצי דקה כדי להסתרק וחצי דקה כדי לעשות את הקוקו לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך?אני שונאת בד"כ ללכת לכלמיני מקומות עם חברות
. אבל אני לא משקיעה הרבה,למרות שאני לא עושה קוקו XD בכללי את אוהבת את השיער שלך??לא נהנתם??????????????אפשר לומר

fluppster

New member
השיער שלי ../images/Emo193.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? אדום מה צבע השיער הטבעי שלך? חום בהיר לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? למה שעכשיו יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? אדום איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? ממש לא משנה לי... איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? סגול האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? כן, למה לא? תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? סתם, שיער פזור. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? סתם, שיער פזור. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים עם סרטים. את אוהבת לעשות פנים? לא כל כך. יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? משהו בין חלק לגלי. עד איפה השיער שלך מגיע? כרגע, קצת מעל הכתפיים. מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני כחודשיים. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? כן. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? אה, אף פעם. אם כבר אני הולכת להסתפר (פעם בכמה חודשים), אז אני כבר מורידה כמה סנטימטרים. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא בדיוק לטיפוח, יותר לעיצוב (קרם לחות/ג'ל לבניית תלתלים). את משתמשת במרכך? כן. לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? אני לא הולכת לבית ספר, אלא לעבודה - אני משקיעה בשיער בערך 2 דקות (שמה קרם). לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? גם, בסביבות ה-2-3 דקות. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? יש לו ימים טובים יותר וטובים פחות. הוא לא מדהים, אבל יש לו ימים שהוא דווקא נראה די מדליק. נהנתם?????????????? האמת היא שכן!

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע?חום בהיר מה צבע השיער הטבעי שלך?בלונדיני לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער?לא רוצה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער?שטני? לא יודעת
איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך?שחור (חלק) חום בהיר ולא יודעת
איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך?יכול להיות שירוק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף?תלוי תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות?האמת שאני אוהבת לשנות אבל בזמן האחרון זה פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו?קוקו בלוף את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו?לא את אוהבת לעשות פנים?מה? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל?היה לי מתולתל עכשיו זה גלי עד איפה השיער שלך מגיע?קצת אחרי כתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת?לא כמה חודשים האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף?לא נראה לי השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער?כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?די הרבה את שמה קרמים לטיפוח השיער?לפעמיים את משתמשת במרכך?כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער?פעם לקח לי המון היום זה הולך מהר לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך?הרבה
בכללי את אוהבת את השיער שלך??כן נהנתם??????????????נחמד

baril

New member
../images/Emo80.gifשיער

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע?חום מה צבע השיער הטבעי שלך?חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער?שום צבע יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער?שטני, או חום בהיר בהיר בהיר איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך?^ איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך?ורוד XD האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף?אם הרבה כסף אז כן תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות?קוקו גבוה, צמה נמוכה לצד, קשת איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו?קוקו גבוה את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו?אההא, קשתות את אוהבת לעשות פנים?כן יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל?גלי עד איפה השיער שלך מגיע?עד אחרי הכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת?בכיתה ו' האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף?לא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער?כל יום כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?מתי שהם ממש מפוצלות את שמה קרמים לטיפוח השיער?רק שהוא ממש נוראי את משתמשת במרכך?כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער?מסתרקת, מרטיבה טיפה ושמה קשת. לא הרבה, 5 דק' לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך?הרבה בכללי את אוהבת את השיער שלך??כן נהנתם??????????????כן

1Shir

New member
שאלון מגניב

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? שטני מה צבע השיער הטבעי שלך? כנ"ל לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לא רוצה אבל אם כבר אז בלונד יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? בלונדיני איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? לא רוצה ילדים אבל ברוווווווור שבלונדיני איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? סגול האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? אני לא במקום הזה אבל יש מצב תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? בלי תסרוקת.. פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? כנ"ל את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא את אוהבת לעשות פנים? ממש לא יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? בין חלק לגלי עד איפה השיער שלך מגיע? מתחת לכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש בערך האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? קשה לי להאמין, תלוי בכמה כסף מדובר... השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? יומיים-שלושה כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? כל איזה שנה.. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? דקה לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? דקה בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן נהנתם?????????????? כן

דנטל

New member
שיער

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום מה צבע השיער הטבעי שלך? חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? שחור יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? פסים טבעיים מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? שחור איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שחור איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? צבעוני האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? אולי תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא את אוהבת לעשות פנים? מה??? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי עד איפה השיער שלך מגיע? אחרי אמצע הגב מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לא זוכרת, אבל קיצרתי מקדימה האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא! השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? 3 כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? כמה שנים את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? שמפו ומרכך באחד לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? כלום, רק אם צריך לחפוף לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כלום, רק אם צריך לחפוף בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן נהנתם?????????????? כן

YUZY

New member
עונה=)../images/Emo85.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום כהה כהה מה צבע השיער הטבעי שלך? חום כהה כהה לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? או לשחור או לחום יותר בהיר יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? כלום מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? חום שוקולד- רק למי שמתאים!!! איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? בלונד-שטני-חום בהיר איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ירוק-צהוב-סגול-כחול...להמשיך? האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? תלוי ביותר איזה צבע ואיזה קריירה וכסף! תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור ולפעמים כשהשיער מעצבן אז קוקו גבוה גבוה איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? ישלי קשת שחורה שאני שמה לפעמים וזהו.. את אוהבת לעשות פנים? כןןןןן חולה על פנים =) יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק וממש טיפה גלי עד איפה השיער שלך מגיע? אמממ... באמבטיה כשהוא רטוב או עם פן כמעט עד הפופיק... אבל ככה ברגיל קצת מעל
מתי בפעם האחרונה הסתפרת? שנה בערך...אני מאריכה שיער האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לאאאאאא!! השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? יום כן יום לא כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?
בקושי.. אני חייבת לעשות את שמה קרמים לטיפוח השיער? בדר"כ לא כי זה עושה לי ת'שיער שמן רצח את משתמשת במרכך? ברור! לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 3-5 דקות לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? אם הוא נראה טוב אז רק סירוק קל.. ואם לא אז יותר.. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? לא ממש.....הייתי רוצה שלא יהיו לו מלא שוונצים כשיש גשם!!! ושהוא יהיה חלק גם בקצוות! נהנתם?????????????? יאפפפ

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע?חום שטני מה צבע השיער הטבעי שלך?חום שטני לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער?אולי בלונד..? יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו?פסים טבעיים כאלה מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער?חום או בלונד איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך?חום ובלונד איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך?מממ ירוק?! האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף?כן תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות?פן איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו?רגיל.. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו?לא את אוהבת לעשות פנים?כה יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל?גלי עד איפה השיער שלך מגיע?כתפיים.. קצת יותר מתי בפעם האחרונה הסתפרת?לפני שבוע האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף?לא!! השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער?יומיים כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות?כמה שאני צריכה את שמה קרמים לטיפוח השיער?כן את משתמשת במרכך?כה לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער?חמש דקות לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך?חצי שעה
בכללי את אוהבת את השיער שלך??כן נהנתם??????????????כן

קספר07

New member
עונה לשאלון שיער

מה צבע השיער שלך כרגע? אדום מה צבע השיער הטבעי שלך? שחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? שוב אדום יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? כן מעט מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? תלוי למי איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? דומה לחבר שלי-בהיר איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? סגול, אתמול באוטובוס לאיזה אישה... זה היה מצחיק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? יש מצב תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? סתם קוקו איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקו את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא, כשהייתי בכיתה ט' עשיתי את זה הרבה כיום לא. את אוהבת לעשות פנים? לא יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק עד איפה השיער שלך מגיע? מתקרב לישבן מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני כמה חודשים אבל הוא צומח מהר האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? אולי השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום או יומיים כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? כל כמה חודשים את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? לא לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? לעבודה לא לבית ספר... דקה בקרה הטוב לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כמה דקות בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן נהנתם?????????????? כן נחמד

הו-הו הי-הי ../images/Emo224.gif

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? חום מכוער. מה צבע השיער הטבעי שלך? חום מכוער D: לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? אני לא יודעת, אבל אני רוצה כבר להיפטר מהחום המכוער >< יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? אמ.. יש טיפה כזה מהשמש.. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? ג'ינג'י כהה טבעי כזה אהעאהע
איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? צבע שהם יהיו מרוצים ממנו
איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? שום צבע כבר לא נראה לי מוזר אחרי הכמה מפגשי ישרא בלוג שהייתי בהם
האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? בלי לחשוב פעמיים, זה לא נורא, שיער צומח. חוץ מזה שזה עלול להיות יפה.
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו עם כאילו פוני שנשאר מקדימה. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקו עם כאילו פוני שנשאר מקדימה
את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? אמ.. כן, לעיתים קרובות. את אוהבת לעשות פנים? יש לי מחליק כזה של בייביליס, אני עושה בבית.. יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? מתולתלת זוועתית >< אבל עכשיו אני מחליקה אותו. עד איפה השיער שלך מגיע? זה משתנה כללללל הזמן, כרגע הוא דיי קצר, בתלתלים מעל הכתפיים, בחלק טיפה אחרי. מתי בפעם האחרונה הסתפרת? אמ.. לא מזמן, אני כבר לא זוכרת מתי זה היה.. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? כמובן, יש לי חלום כזה הרבה זמן ואין לי אומץ, ככה לפחות יהיה לי תירוץ
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? לא קבוע, מתי שיוצא. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? אני לא עושה קצוות, אני פשוט מסתפרת כל איזה ארבעה חודשים כי ככה יוצא
את שמה קרמים לטיפוח השיער? עכשיו כבר לא כל כך.. את משתמשת במרכך? כמובן, אחרת היה לי גוש מאוד מכוער על הראש >< לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? לא יודעת, אם הוא מסודר אז חצי דקה, אם הוא לא מסודר כל כך אז שתי דקות.. לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? אני לא חושבת שיותר ממה שאני משקיעה לפני בית ספר, אלא אם כן אני מחליקה. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? לא, אבל חיים. נהנתם??????????????
מעביר טוב את הזמן.

B a r r B e e

New member
עונה =)

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? בלונדיני מה צבע השיער הטבעי שלך? חום לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? בלונד פלטינה עם פסים שחורים יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? שחור סיני איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? שטני איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ירוק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? כן
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? ממ או פן או פזור בלי פן או קוקס [שלא עשיתי הרבה זמן] או פשוט לתפוס בקליפס איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? סתם קליפס.. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים סרט דק את אוהבת לעשות פנים? ממ פחות או יותר זה בא לי בקריזות =) יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי נוטה לחלק עד איפה השיער שלך מגיע? אמצע הגב מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש או חודש וחצי האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא חושבת. תלוי כמה כסף
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יום למרות שזה לא טוב.. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? תלוי הכי ארוך חודשיים-שלושה אבל אני יכולה גם לעשות דירוג 3 פעמים בחודש.. את שמה קרמים לטיפוח השיער? כן את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 5 דקות לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? המון בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן נהנתם?????????????? היה מאגניב!

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif |מאוה|

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום עם גוונים בלונדינים. מה צבע השיער הטבעי שלך? חום. לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? אולי בעתיד אדום/שטני. יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? כן, בלונדינים. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? אדום, ורוד? איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? D:: לא חשוב. איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? המ, ירוק בהיר כזה. אני לא אוהבת. האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? בטח, אבל תלוי לאיזה צבע. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? אסוף בקוקו בלופ. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לפעמים. את אוהבת לעשות פנים? לא יש לי שיער חלק בלי. יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק. עד איפה השיער שלך מגיע? אחרי הכתף בערך. מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש חודשיים בערך. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? פעם ביומיים. [יום כן יום לא. D:] כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? כל כמה שיוצא. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא. את משתמשת במרכך? כן. לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? שתי דקות? לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? 3 דקות. XD בכללי את אוהבת את השיער שלך?? מאוד. נהנתם?????????????? כן.

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gif :)))) יאיי.

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום מה צבע השיער הטבעי שלך?חום כהה כהה נוטה לשחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? צבעתי כבר,לגווני חום אדמדם כזה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? יאפ,כל השיער. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? לא יודעת איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? חחח אני לא יודעת, בהיר. איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? יש הרבה צבעים מוזרים האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? כן,זה כולה צבע. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? שיער פזור חלק איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? ממש פעם ב.. את אוהבת לעשות פנים? חיה על זה יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי עד איפה השיער שלך מגיע? קצת אחרי אמצע הגב מתי בפעם האחרונה הסתפרת? חודשיים האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? תלוי כמה :) השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? שבוע כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? ממ די הרבה אבל לפעמים אני עושה גם לעצמי את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא את משתמשת במרכך? מן הסתם לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? הרבה, לעשות פן.. חצי שעה ככה - 20 דק' לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? חצי שעה בכללי את אוהבת את השיער שלך?? מאוד נהנתם?????????????? מאוווווד.

:]

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? חום בהיר. מה צבע השיער הטבעי שלך? חום בהיר. לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? שחור או ג'ינג'י יפה כזה. יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? כרגע לא. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? ג'ינג'י חום. איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? ג'ינג'י. אבל לא אדמוני! כזה ג'ינג'י חום ... איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? ממ. :l האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? דה. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו שקר. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? קוקו שקר. :p את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא. את אוהבת לעשות פנים? אע? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק-גלי כזה. עד איפה השיער שלך מגיע? כרגע עד הכתפיים, הסתפרתי לא מזמן. :( מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש בערך. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? כן. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? ממ שלוש בערך. :0 כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? הרבהההה זמן. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא. את משתמשת במרכך? כן. לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 15-20 דקות. לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? כנ"ל. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? מאד.

אינדיגו

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? שטני עם ירוק בקצוות [שאריות מהכחול] מה צבע השיער הטבעי שלך? כנ"ל לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? אולי אני אצבע שוב לכחול. אולי סגול... יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? היה. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? אינדיווידואלי. איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? Oo איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? פסים של סגול ולבן. האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? תלוי איך זה היה נראה עליי. בעיקרון אין לי בעיה. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? קוקו. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? יש לי מגבת על הראש D: את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? לא את אוהבת לעשות פנים? ...? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? משתנה. עד איפה השיער שלך מגיע? עד השכמות בערך מתי בפעם האחרונה הסתפרת? בספטמבר האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? שוב, תלוי איך זה היה נראה עליי. לא נראה לי. השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? 2. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? לא אוהבת X: בערך כל שנה.. את שמה קרמים לטיפוח השיער? לא שמה. הוא יפה גם ככה. את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? לא הרבה. לפעמים אני מסדרת אותו כבר שם. לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? אעעעעעע. אין לי מושג! בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן :) נהנתם?????????????? היה סבבה.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

צבע שיער מה צבע השיער שלך כרגע? שחור מה צבע השיער הטבעי שלך? שחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לא רוצה יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? לא מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? אני בעד צבע טבעי איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? יצא מה שיצא איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? אדום צועקני/ירוק האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? אולי ותלוי בצבע ובזמן. תסרוקות איזה תסרוקת את מרבה לעשות? פזור, קוקו, חצי קוקו. איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? פזור את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? עם סיכות את אוהבת לעשות פנים? לא, איכס. יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? חלק-גלי עד איפה השיער שלך מגיע? כמה ס"מ לפני הכתפיים מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני חודש-חודשיים האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא השקעה כל כמה ימים את חופפת את השיער? כשיוצא (לעיתים רחוקות) כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? לעיתים רחוקות מאוד את שמה קרמים לטיפוח השיער? כן, משתדלת שלו. (די הורס את השיער) את משתמשת במרכך? כן לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? מינימום זמן לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? אני לא יוצאת עם חברות. ושוב, מינימום זמן. בכללי את אוהבת את השיער שלך?? כן נהנתם?????????????? כן

../images/Emo210.gifעונה =)

צבע שיער
מה צבע השיער שלך כרגע? שחור
מה צבע השיער הטבעי שלך? אמ..שחור לאיזה צבע אתה רוצה לצבוע את השיער? לאדעת.כשהשיער שלי יתחיל להאפיר וזה, אז אני אצבע לחום כההP: יש לך פסים בשיער, או חימצון כלשהו? נוופ. מה הצבע הכי יפה שאפשר להיות בשיער? חום דבש
איזה צבע שיער אתה רוצה שיהיה לילדים שלך? ^^^ איזה צבע הכי מוזר ראית בחיים שלך? אדום זועק זועק =0 זה לא צבע מוזר, אבל לשיער? =/ האם היית משנה צבע שיער למען קריירה וכסף? יכול להיות
תסרוקות
איזה תסרוקת את מרבה לעשות? אממ..אין לי תסרוקת אחת..אני כל יום משנה [[= איזה תסרוקת יש עלייך עכשיו? תסרוקת עם קליפס כזאת. את נוהגת לקשט את השיער שלך עם סיכות קשתות וכו? מידי פעם
את אוהבת לעשות פנים?
? יש לך טבעי: חלק גלי או מתולתל? גלי עד איפה השיער שלך מגיע? כמעט עד חצי הגב
מתי בפעם האחרונה הסתפרת? נמנמנמנמנ..לאזוכרת.. האם היית עושה קרחת למען קריירה וכסף? לא.
השקעה
כל כמה ימים את חופפת את השיער? כל יומיים.. כל כמה זמן את הולכת לעשות קצוות? לאדעת את שמה קרמים לטיפוח השיער? לפעמים את משתמשת במרכך? יאאפ לפני יציאה מהבית לבית ספר, כמה זמן את משקיעה בשיער? 5 דקות
לפני יציאה לערב עם חברות, כמה זמן את משקיעה בשיער שלך? 5 דקות..:] בכללי את אוהבת את השיער שלך?? ככה-ככה.. נהנתם?????????????? כהה

למעלה