שאלון שיעמום

שאלון שיעמום

באדיבות פורום שביעיסטים
מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? . פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאית? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

ס פ י ר ל

New member
נמנמנמנמנממנמנמנמנמנמ........................

מהו שמך המלא?: ספיר, שם משפחה מהנדירים בארץ, לכן הוא נשאר חסוי. תאריך לידה: 30/09/94 מקום מגורים: גם כן נחשב כמו חור נידח(למרות שהוא לא), ולכן לא אנקוב בשמו, אבל באזור עמק חפר
. כמה אחים/אחיות? אנחנו סה"כ 2. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים ואח, חדר פרטי. צבע עיניים? מסביב ירוק בהיר שמתכהה ונהיה כזה חום אדום. צבע שיער? זהבביןג'ינג'י דיי כהה) גובה: 155
(חסר לכם שתקראו לי גמדה
) מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגן, אני מתחילה בקרוב גיטרה על מה היית רוצה לנגן? ממש רוצה ללמוד בס ותופים. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מממ... וואו המון... יוני רכטר, אריק איינשטיין, כנסיית השכל. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חיחי נצנצים
. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אחד בכל אוזן. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא!!!!!! באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? דווקא בהתחלה לא הייתי, אחר כך נהיתי, ואז קצת הפחתתי, ואז המשכתי, וכו'. ניסית להתאבד פעם? רק בחלום
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 0 העדפה מינית? אתם רוצים להרוס לי תילדות??? מה זה השאלות האלו דאמט??? נו טוב, גברים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? בא לי ידידים, לא אוהבת אף אחד. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני כיתת אומנות, עוד לא מגמות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? אולי משו כמו ראש ממשלה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מממ... מדענית, אומנית(כל תחום), שפית. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו?לילה טוב, לכי לישון (בראש שלי) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ס איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אתרים אחרים, סונג טאפר. ישנת טוב אתמול? אהה... ככה-ככה. הלכתי לישון מוקדם(23:30
), התעוררתי בשלוש ומשהו, חזרתי לישון והתעוררתי ב-10. תישן טוב הלילה? אמן סלה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הייתי רוצה וחצי, יחיד. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים, אגואיסטים. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: בריאות. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה זמן לסבתא אכלת? חצי שעה התנשקת? לילה טוב נחשב?(אם לא אז שלושה שבועות). התאהבת? עד סוף שנה שעברה. נשבר לך הלב? כשאיבדתי את השרשרת- 17.9.07. צחקת? אתמול נראה לי, חברים... בכית? לפני כמה ימים כשעוד לא מצאתי את השרשרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? רק להורים ולאח שלי(
) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?4, ואחד אחר אמר לידיד שלי. חיבקת מישהו/י? הורים, זה כמו מנהג לחבק כשנפגשים ונפרדים כל בן-אדם שידיד/חבר בבצפר שלנו. הרקולס נחשב? מהההההההההההההההההההההההההההההההה? עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? בירות, יין בשבת השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? כן לבשת חצאית? כן קנית בגד? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא הקדישו לך שיר? לא שיפרו לך את המצברוח? כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא ואבא-שניהם חשבת עליו? על יותם, ידיד שלי
התקשרת אליו? הבוקר חברה שלי שסבא שלה התעלף. התקשר אלייך? יובל אתמול להגיד לי שהיא לא יכולה לקבוע איתי. פגע בך? רון ביתן-איזה ילד שמגעיל אלי בלי סיבה. שימח אותך? וואו... אולי אבא או אמא, או חברה בשם עדי. היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לעשר, שלוש לפנות בוקר. מה/מי העיר אותך? כלום, ואולי שיחת טלפון של אבא שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת, אבל חשבתי שהשעון המעורר שלי העיר אותי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? בשלוש את עצמי קמה מהמיטה, בעשר את אבא שלי מדבר בטלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? שכחתי איך הוא הולך, אבל זימזמתי אותו כל הבוקר. מה אכלת? מקושקשת, באגט עם ממרח חצילים, כוס חלב(בבוקר), פודינג שהכנתי הבוקר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שההורים שלי רבו עם אח שלי. מיקום כרגע: ליד המחשב עיניים כמעט עצומות. להקה אהובה: מממ.... אולי כנסייה
. ממש לא קבוע. איזה כיתה אתה: ח'4 כיתת אומנות בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זכורה לי. בנאדם הכי יפה שראית: איזה אחד מיוד בבית הספר שלנו. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: יש לי פיפי? או ששאלתי מישהו שאני לא מכירה שאלה, כדי להוכיח משהו לחברה שלי. אתה חושב שאתה יפה? לא ממש. אתה חושב שאתה צבועה? לא. אתה חושב שאתה קנאית? כן, אבל אני לא משתגעת בעקבות זה, אני פשוט אומרת למישהו:"אני מקנאה בך", או משהו כזה. אתה חושב שאתה קרצייה? זו היא מטרתי בחיים
אתה חושב שאתה עקשן? מאד! אתה אוהב את עצמך? לא ממש. בזבזן או חסכן? תלוי ממש. למדתי לחסוך, לבזבז, ולמדתי לעשות סקר מוצרים כדי לראות אם אני באמת צריכה משהו. אולי חסכנית, וקצת פחות בכסף שהוא לא שלי
בנאדם ש אוהב/ת: אמא, אבא, רועי, איווי, תות, דלפי. מתגעגע/ת אליו: סבא. חסר לך: שרשרת!!!!!!!!!!!!!!!111 עושה לך טוב להיות איתו: יובל ברנשטיין הילדה הכי טובה שהכרתי בחיים, ושרון שרמן-עוד אחת כזאת... הכי מצחיק: חברים
הכי דפוק: אני
הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: מורן, יובל, אמא, נופר, עדי, והרשימה ארוכה. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה. אולי במרחבים הפתוחים. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הורים איזה צלצול יש לך? כזה נה נה נהנהנהנהנהנהנה נה נהנהנהנהנהנה נהנהנהנהנהנה נהנהנהנה נהנהנהנהנהנה נהנהנהנה נהנהנהנהנהנהנהנה. ולחברים... שכחתי. הקול הכי יפה ששמעת? נראה לי ששל זמרת ששכחתי שמה, או של חברה לשעבר שלי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא שמיים. ושומר מסך?תמונות של המשפחה. את רוצה להיות זמרת? גם את רוצה להיות שחקנית? גם אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): יחד לב אל לב..... מזכיר לך את הילדות: שירים של אריק איינשטיין, יהודה פוליקר, כאלו ששומעים כשעובדים בשישי אחרי הצהריים. גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: איה מטומטם, צ'יוואווה עם המשפחה. גורם לך לרצות לרקוד: שכחתי. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין. אולי קשה לי לא להתרגש, אבל זה לא מרצוני1!!!!! שהיית רוצה לכתוב אותו: שירים של כוורת. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא ידוע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: חח... נראה לי אני אחלום לנצח, או שיר שלי! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מישו שומר עלי אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודעת. כל הכוורת האלו זה רק מהמשפחה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו שומר עלי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני לא יודעת אם המישהו אהב אותי או לא, כי לא אמרתי לא, אבל אני מתארת לעצמי שכן
אם כן, כמה זמן? אולי חצי שנה שנה(עד שעזב, עד ששנאתי אותו) ניסיתם להתחיל איתו? כן. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא עזב?, שהוא היה נצלן? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי פחדתי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה, לא נורא.

ס פ י ר ל

New member
המשך

האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן, ניסו לדבר איתי ולהתקרב אלי. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? ניסיתי להיות חמודה אליו, ובדקתי אם זה עובד, ואז ראיתי את הילד הזה רק 3 פעמים. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? אם אלו האופציות אז פנים מול פנים. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא. אולי כשאגדל, ואם אני אוהבת אותו גם. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מנסים להתחמק. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?מממ... לא. כמה אקסים יש לכם?2, ולשניהם אמרתי כן למרות שלא אהבתי אותם כי לא היה לי נעים מהם. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא עדיין, אבל את הראשון אהבתי קצת אחרי שנפרדתי ממנו. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? קצת מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. וזהו
מי שקרא עד לכאן אז כל הכבוד ושינצלש לי

ס פ י ר ל

New member
וואלה../images/Emo3.gif

רציתי לבדוק משהו: ידעתי שיש אדם מספיק משועמם בשביל לכתוב את התשובות(אני
) לא ידעתי שיש בן אדם שמסוגל גם לקרוא את הספר הענקי הזה

עונה (כי ההודעה במסנג'ר הייתה מאיימת משהו)

מהו שמך המלא? מיתר המגניבה תאריך לידה: 4.8.92 מקום מגורים: מושב כמה אחים/אחיות? אח אחד בן 12 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
יש עוד זמן לדירה לבד
צבע עיניים? ירוק נכון לאתמול (ויש אישור חברה, זה אומר שזאת לא רק אני
) צבע שיער? נגיד שאדום (אני צובעת פעם ב..) גובה: 1.68 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, שלוש שנים - אבל הפסקתי לפני בערך שנה
על מה היית רוצה לנגן? מסרק! סתם. ממ.. פסנתר זה סקסי אש
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באזניים
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא התנסיתי
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? עם המעבר לתיכון (14) ניסית להתאבד פעם? חס וחלילה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
! העדפה מינית: בנים
אבל בגיל 35 הבטחתי לחברה שלי להתחתן איתה, אז לשיקולכם
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני לא ממש בטוחה, אבל נראה לי שננסה להיות רציניים הפעם.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NON, עד גיל 16 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין - ביולוגיה וכימיה, ממשיכה בשנה הבאה לביוטכנולוגיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עדיין לא הגעתי לשלב שבו באמת חושבים על זה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? יש דברים שעליהם אני לא מוכנה להתפשר
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? ראש מועצה
מה מתנגן עכשיו? God Put a Smile Upon Your Face - Coldplay עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, רועי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? אה-הא תישן טוב הלילה? ב"ה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות, ללא ספק. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לרצות את עצמי ואת הסביבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדיוק כאן
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות אכלת? לפני שעתיים התנשקת? יום רביעי התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? אתמול בכית? שלושה שבועות בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כמה ימים חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? NEVER שתית משקה אלכוהולי? NEVER השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? גם אף פעם
היית במועדון? זאפה נחשב? אם כן אז ביולי לבשת חצאית? כיתה ד' אולי
קנית בגד? שבוע ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שנה הקדישו לך שיר? מממ.. שיפרו לך את המצברוח? יום רביעי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? המורה לאנגלית
התקשרת אליו? אמא? התקשר אלייך? אבא
פגע בך? ממ.. שימח אותך? החבר
היום: באיזו שעה התעוררת? אין לי מושג
מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אההה..?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מייקי, את רוצה לבוא איתי לקנות את הקנווס הזה והצבעים?" מה היה השיר הראשון ששמעת? תתחנני אליי, אביתר בנאי מה אכלת? קפה ועוגיה ונודלס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לצייר על הקנווס הענק?
מיקום כרגע: בית?
להקה אהובה: הכנסייה כמובן
אבל גם היהודים ורדיוהד אי שם בראש הרשימה
איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת
בנאדם הכי יפה שראית: אההה.. סוייר מאבודים?
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אם אני נוגעת בך, ואת חמה- מה זה אומר לגביי?" (למורה לפיזיקה בשנה שעברה) אתה חושב שאתה יפה? לא
אתה חושב שאתה צבועה? משתדלת שלא
אתה חושב שאתה קנאית? לא באופן שמציק, לא. אתה חושב שאתה קרצייה? אין פה סמיילי שורק?
סתם, אני לא קרציה בד"כ, לא. אתה חושב שאתה עקשן?
! אתה אוהב את עצמך? מדי פעם ככה
בזבזן או חסכן? חסכנית אש מגיל חמש בנאדם ש אוהב/ת: אפלטונית? רועי, מיתרסקי, פרקר, הבנות,.. מתגעגע/ת אליו: החבר חסר לך: מיתרסקי עושה לך טוב להיות איתו: רועי הכי מצחיק: רועי ופרקר הכי דפוק: פרקר הכי מוזר: אקו הכי כיף לדבר איתו: הבנות איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א, או שהם יש לך פלאפון? למי אין? למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני כמעט ולא מתקשרת, בעיקר מתקשרים אליי איזה צלצול יש לך? כשאנשים מהמשפחה מתקשרים - צלצול שדודים שלי הקליטו ברוב טימטומם, ועם השאר זה צלצול כזה מארץ נהדרת, "מצ'עמם לי"
הקול הכי יפה ששמעת? אביתר בנאי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מגניבה כזאת של חצי ממני שחברים שלי צלמו ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא
את רוצה להיות שחקנית? לא..
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: The Scientist - Coldplay מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): The Scientist - Coldplay מזכיר לך את הילדות: טיפה של אור - אביתר בנאי גורם לך לבכות: אבות ובנים - אביתר בנאי גורם לך לצחוק: The Lama Song גורם לך לרצות לרקוד: תנו לי לשתות, אולי? מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: --- שהיית רוצה לכתוב אותו: מה זאת אומרת?
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
לול שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אבות ובנים, או תחזור תחזור של משינה, או.. אהה.. אוטוביוגרפיה שמסכם את שנות הנעורים שלך: עדיין לא הגיעו לקיצן
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: --- שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ברוש בביצועו של אביתר בנאי אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: --- שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Wish You Were Here שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ממלך האריות - הזה עם ה-Oh, I just can't wait to be kingggg

המשך

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני לא חושבת, לא אם כן, כמה זמן? --- ניסיתם להתחיל איתו? ---- הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ---- התנשקתם איתו? ---- האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא הפגין רדידות חמורה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה כזאת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? סביר להניח שהייתי מחייכת ועוברת הלאה אם זה לא רלוונטי היום. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? בצורה רומנטית? אהה.. "יש לך מגפיים יפות" נחשב רומנטי?
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם זה הדדי, אז אולי אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? סביר להניח שאני אבדוק את העניין ואז אראה לאן זה מתפתח האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?
כמה אקסים יש לכם? ארבעה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אה-הא, עם כולם אני בקשר לא רע מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות, אני מניחה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר נעשה
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? למחוק, כן, עם השני שהיה לי. זה היה פשוט קשר מיותר.

:)

מהו שמך המלא?עינב ברקוביץ תאריך לידה: 21.2.90 מקום מגורים: בן-נון כמה אחים/אחיות? אחות 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים? כחול-ירוק-צהוב צבע שיער? בלונד-שטני גובה: 164-5 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? על הכל, אבל אין לי סבלנות אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, של שדון.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?בטבור התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אףפעם לא הייתי ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא, רק פעם ב שבא לי העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא סגורה על עצמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? ליודעת איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה-10 יחידות, ביולוגיה 3 יחידות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו?סרט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שומדבר ישנת טוב אתמול? מעולהההה תישן טוב הלילה?נחכה ונראה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי, הייתה זוגית:( ז"ל תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בהרים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דקות אכלת?לפני שעתיים התנשקת? לפני שבוע.. התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?בבוקר בכית?לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? היום עישנת?לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? לא זוכרת חח שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לפני כמה שבועות לבשת חצאית? לפני שנה קנית בגד? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפני כמה זמן הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? לא בזמן הקרוב מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חברה שהייתה פה עד לפני רבע שעה חשבת עליו? הוא התקשרת אליו? הוא התקשר אלייך? הוא פגע בך? הוא שימח אותך? חברה היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך? חברה מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת באמא שלכם מה אכלת? סנדוויץ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הוא מיקום כרגע: להקה אהובה:אין אחת איזה כיתה אתה:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:"שתי זקנות יושבות על הספסל. רבקה ושרה. רבקה אומרת לשרה: שרה את מריחה ריח של נבלה?.. שרה?....שרה..?שרה?...." בנאדם הכי יפה שראית: מזה הכי? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:עזבו אתה חושב שאתה יפה? לא אבל אני לא חושבת שאני מכוערת.. אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?לפעמים כן ולפעמים שונאת את עצמי.. בזבזן או חסכן?גם וגם אני יודעת להיות חסכנית כשצריך ובזבזנית כשאפשר.. בנאדם ש אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו: .. חסר לך: דיי נוווווווווווו עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: אבא שלי הכי דפוק: הוא הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:חברה איפה היית רוצה לגור בארץ?לאיודעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? זה בתקופות, תלוי איזה צלצול יש לך?let it be הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של המשפחה כולה.. ושומר מסך?אין, או שבעצם חשוך..רגיל את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?יש מצב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: פרילי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מונסון מזכיר לך את הילדות: לא יודעת איך קוראים לו גורם לך לבכות: יומן מסע, ועוד רבים. גורם לך לצחוק:שיר כלשהו של אינפקציה/שבק ס' גורם לך לרצות לרקוד:כל שיר קיצבי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ובטח שלא על זה שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שקט אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? וואו, עזבו..לא בא לי דיכאון מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? "תגידי אפשר להכנס ללב שלך?" זה רומנטי? חחח איכס. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מורידה אותו ממני בעדינות האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות טובים ביותר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא, הכל סגור.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא איזה חופרררר, ומעצבן, וחודר לפרטים אישיים. יש דברים שבחרתי פשוט לא לענות חחחח אהה משעמם לי.

orev 21

New member
מגה עונה...

מהו שמך המלא? טל (שם בדוי לגמרי..) תאריך לידה: 18/11/1986 מקום מגורים: ראשון לציון כמה אחים/אחיות? אח אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? כחול-ירוק צבע שיער? שחור גובה: 1.70 מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רן אלמליח, אביב גפן (בכתיבה), דוד רסד, גבריאל בלחסן (בנגינה), יורם חזן, אביב גדג' (בשירה) יש לך קעקועים? לא יש לך פירסינג? לא התנסת בעבר בסמים? לא, אבל עדיין לא... (רק עוד כמה חודשים...) באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? מדי פעם כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אני במערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? כימית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות ראש השב"כ או המוסד קיצוני? לא ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להיות בשב"כ או במוסד... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כלכלה וכאלה... לא אוהב מספרים מה מתנגן עכשיו? כנסיית השכל - לא מרגיש כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת - עם המגה ברבי היפה הזאת !!! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אי-מיול ישנת טוב אתמול? מאוד (ישנתי עם חברה שלי...) תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לחיות חיים מאושרים בלי שום חוסר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקיסריה... על הים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום בצהריים... התנשקת? היום התאהבת? לפני חודשיים... בחברה שלי נשבר לך הלב? לפני ארבע וחצי שנים צחקת? היום בכית? לפני ארבעה חודשים... כשחברים שלי נפצעו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהי? היום עישנת? לפני שבוע וחצי שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע וחצי השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהי? היום היית במועדון? לפני שלושה חודשים... במסיבת סוף מסלול של חבר קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהי "אני אוהב אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לפני שנתיים וחצי... עם האקסית שיפרו לך את המצברוח? השבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שלי חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? חברה שלי (חחח מה נסגר...???) פגע בך? מישהי שעבדה איתי לפני ארבע וחצי שנים שימח אותך? חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 10:30 מה/מי העיר אותך? פשוט קמתי וראיתי את חברה שלי לידי... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני אוהב אותך מה היה הדבר הראשון ששמעת? אני אוהבת אותך מאוד מה היה השיר הראשון ששמעת? כנסיית השכל - זוכרת מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא הייתה לי שום מחשבה בראש... מיקום כרגע: בבית להקה אהובה: נו באמת... כנסיית השכל !!! איזה כיתה אתה: אני חייל בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אני יאכל זית בשבילה..." בנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהי: לא נראה לי שמתאים לרשום את זה בפורום... אתה חושב שאתה יפה? לא חושב על זה פשוט אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? אפשר להגיד שכן במובן מסויים בזבזן או חסכן? לא זה ולא זה בנאדם ש אוהב: חברה שלי מתגעגע אליו: חברה שלי חסר לך: לא חסר לי תודה לאל עושה לך טוב להיות איתה: חברה שלי הכי מצחיקים: הצוות שלי הכי דפוקים: הצוות שלי הכי מוזרים: הצוות שלי (חחח...) הכי כיף לדבר איתו: חבר הכי טוב שלי וחברה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? מושב שקט וירוק כזה במרכז... יש כמה אופציות... יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי איזה צלצול יש לך? תגידי שטוב האוטוביוגרפי של הכנסייה הקול הכי יפה ששמעת? יורם חזן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ואחי כשהיינו קטנים ושומר מסך? תמונות רצות של הצוות שלי אתה רוצה להיות זמר? לא ועדיף לעולם שלא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אולי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: K-Ci & Jo-Jo - All My Life מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין... מזכיר לך את הילדות: DJ Huan - Spiritual Healing גורם לך לבכות: אין שיר כזה... גורם לך לצחוק: דן תורן - לבן על לבן גורם לך לרצות לרקוד: כנסיית השכל - איתך אל הים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אמממ אין שיר כזה... שהיית רוצה לכתוב אותו: כנסיית השכל - זוכרת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Chris De Burgh - Lady In Red שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה שמסכם את שנות הנעורים שלך: אהוד בנאי - יוצא לאור ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בערך כל מה שקשור באביב גפן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אביב גפן - שנינו שווים אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה רוק ישראלי שהתחיל לחלחל מחבר שלי... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Jennifer Paige - Stranded שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא עולה לי בראש... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? ארבעה חודשים בערך ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היא לא רצתה אותי... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? זה לא כזה טיפשי, אבל, בגלל שהיא הייתה קצת פרחה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל, אבל לא בוכים על חלב שנשפך האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אמממ לא עולה לי בראש האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? כן אם כן, איך? פתק רומנטי באוטובוס... איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? יוצאים מזה יפה ובנימוס בלי לפגוע האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן כמה אקסים יש לכם? 6 או 7 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות והרבה ניסיון ולקחים להמשך החיים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן... לשנות את הקשר

ליהי54

New member
החלטתי להיות יותר פעילה כאן.... ../images/Emo9.gif

מהו שמך המלא? ליהי מלול תאריך לידה: 9.11.91 מקום מגורים: קיבוץ אורים כמה אחים/אחיות? 2, איתי 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד
צבע עיניים? חום צבע שיער? חום בהיר גובה: 1.06 - זאת שאלה שלא אמורים לענות עליה
XD מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, כבר 4 שנים... על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3 באוזן ימין+הרחבה של 8. 2 באוזן שמאל, ובגבה. התנסת בעבר בסמים? איזה? רק ג'ויינטים... ואל תחשבו עליי דברים כאלה, אני קיבוצניקית
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 ניסית להתאבד פעם? כן.. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? קצת פחות מקופסא.. העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה, עדיין. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי מושג.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא חשבתי על זה עדיין.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?...... מה מתנגן עכשיו? This Killer - Blackfield עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? חלונות שיחה במסנג'ר.. ישנת טוב אתמול? לא משו.. תישן טוב הלילה? מאוד טוב.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גרשי... התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אוסטרליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה אכלת? בצהריים התנשקת? מזמן... XD התאהבת? לפני שנה בדיוק! נשבר לך הלב? מזמן צחקת? היום בצהריים בכית? אתמול בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ב13.10
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ב13.10
חיבקת מישהו/י? מזמןןןןןןן עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? בפורים... השתכרת? בפורים שכבת עם מישהו/י? לא מדברים על זה היית במועדון? לא זוכרת.. לבשת חצאית? אני לא לובשת דברים כאלה XD קנית בגד? מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ב13.10...
הקדישו לך שיר? ב2.11 זה יקרה... שיפרו לך את המצברוח? לפני רבע שעה בערך.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? תומר התקשרת אליו? מאור התקשר אלייך? אסי פגע בך? אמיר שימח אותך? חן
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30
מה/מי העיר אותך? אמא... מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'שיט'
מה היה הדבר הראשון ששמעת? 'בוקררררררר טוווווווווובבבבבבבבבבבב' - אמא
מה היה השיר הראשון ששמעת? "רבות הדרכים" ב24.. מה אכלת? לא זוכרת.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? תומר...
מיקום כרגע: מול המחשב להקה אהובה: כנסיית השכל\היהודים\התעויוט איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. בנאדם הכי יפה שראית: תומר צדקיהו
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא מדברים על זה אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? אנ מזל עקרב
אתה אוהב את עצמך? לא. בזבזן או חסכן? בזבנית...... בנאדם ש אוהב/ת: תומר מתגעגע/ת אליו: תומר חסר לך: תומר עושה לך טוב להיות איתו: תומר הכי מצחיק: תומר הכי דפוק: אמיר הכי מוזר: רונן הכי כיף לדבר איתו: תומר איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ אורים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שיר איזה צלצול יש לך? שיר שאני מנגנת הקול הכי יפה ששמעת? של אפרת גוש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סמל של אביב גפן והיהודים ושומר מסך? אין |: את רוצה להיות זמרת? כן.. את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: האביב הנצחי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מחר - אביב גפן מזכיר לך את הילדות: שירים של פינק פלויד גורם לך לבכות: הרבה משיריו של אביב גפן גורם לך לצחוק: לא חשבתי על זה גורם לך לרצות לרקוד: קאנה וואחדה ותגידי שטוב
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: מלאך - אביב גפן שהיית רוצה לכתוב אותו: יש הרבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שיר עצוב - אביב גפן שמסכם את שנות הנעורים שלך: רוץ ילד ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: רעפים שאתה אוהב להתעורר לצליליו: וואו זה באמת הרבה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין לי מושג שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מלאך - אביב גפן שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו לרוץ איתו האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן... אם כן, כמה זמן? שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.. התנשקתם איתו? נסיתי, לא הלך. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שעכשיו אנחנו ממש רחוקים אחד מהשני מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא גר רחוק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה רצינית האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא מדברים על זה האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? גם על זה לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים כמובן האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? למה לא?
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? כאפה [?!] האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן.. כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כמובן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום, אנחנו חברים ממש טובים עכשיו... האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא וואי איזה שאלון של נשים

ס פ י ר ל

New member
איזה מספר תאריך מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלוואי עלי

alwayschen

New member
עונה :)

מהו שמך המלא? חסוי
תאריך לידה: 23.9.1991 מקום מגורים: תל מונד כמה אחים/אחיות? אחות אחת. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום בהיר וראסטה סינטטית אדומה
גובה: 1.60 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה קלאסית. על מה היית רוצה לנגן? תופים ופסנתר. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן, רן אלמליח, ברי סחרוף. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בכתף של שמש ובפנים חצי ירח וכוכב. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?בפופיק והחלום שלי זה סייד ליפ ); התנסת בעבר בסמים? איזה? עוד לא חח באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חחח לא נראה לי שמתישהו הייתי כזאת... ניסית להתאבד פעם? לא אבל תמיד היו מחשבות.. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כבר לא. העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד עוד |: האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? אני עדיין בבצפר >< תקשורת
ופסיכולוגיה כלכלה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קריירה? אין לי מושג בכלל מה אני רוצה לעשות בעתיד.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו משעמם ושיגרתי. מה מתנגן עכשיו? The Man Who Sold The World - David Bowie עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדייה פלייר, מסנג'ר, אימיול (אבל ששש..) ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? לא >< מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית :) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: כל תכונה, אני פשוט שונאת אנשים. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: תקווה? יש כזאת עדיין? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא בישראל זה בטוח. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? לפני רגע XD התנשקת? מממ לפני כמה חודשים... התאהבת? לפני הרבה הרבה זמן נשבר לך הלב? לפני שנתיים נראה לי צחקת? אתמול בלילה :) בכית? שלשום נראה לי... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, לכלב שלי :) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול :) חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? לא זוכרת. שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה זמן.. השתכרת? גם. שכבת עם מישהו/י? חח זה עוד לא קרה.. היית במועדון? שונאת מועדונים. לבשת חצאית? פאק, שנים לא לבשתי חצאית XD קנית בגד? לפני שבוע נראה לי...אני חוסכת לשיעורי נהיגה אז... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד שאני אומרת את זה אני מתכוונת לזה. הקדישו לך שיר? לפני כמה זמן.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו ? דור התקשרת אליו? שירתוש התקשר אלייך? . היל פגע בך? נוי שימח אותך? קלמי כפרעלייה! אתם לא מכירים פה אף אחד אבל לא נורא.. היום: באיזו שעה התעוררת? העירו אותי בעשר ורבע >< מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני רוצה לישון! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אמא. מה היה השיר הראשון ששמעת? של דיוויד בואי. מה אכלת? שניצל ופסטה שאמא הכינה היום :) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש כל כך הרבה.. מיקום כרגע: מול המחשב S: להקה אהובה: התעויוט, כנסיית השכל, היהודים. איזה כיתה אתה: י"א >< בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין. בנאדם הכי יפה שראית: חחח אתם לא מכירים אותו. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת S: אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבועה? ממש לא. אתה חושב שאתה קנאית? כן. אתה חושב שאתה קרצייה? מממ תגידו אתם S: אתה חושב שאתה עקשן? כן :/ אתה אוהב את עצמך? לא. בזבזן או חסכן? שניהם :) בנאדם ש אוהב/ת: אוהבת אוהבת? אין. מתגעגע/ת אליו: לליהי ולכל האנשים שאני לא רואה הרבה מהפורום וזה... חסר לך: אין עושה לך טוב להיות איתו: קלמי ודור הכי מצחיק: נעמה הכי דפוק: ממ לא יודעת הכי מוזר: רונן S: הכי כיף לדבר איתו: חברים שלי...אין אחד מסויים. איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני. יש לך פלאפון? אהאה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא שמתי לב.. איזה צלצול יש לך? "ידיים למעלה"
הקול הכי יפה ששמעת? הכי יפה? לא יודעת אבל אני נורא אוהבת את הקול של אורית שחף ואביב גפן נו ויורם כמובן חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים :) ושומר מסך? רגיל. את רוצה להיות זמרת?יכול להיות, זה יהיה כיף... את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חחח כן. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל מיני של אביב... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Placebo - Song To Say Goodbye מזכיר לך את הילדות: לא יודעת. גורם לך לבכות: הווו יש מלא...אני בוכה בקלות משירים יפים חח גורם לך לצחוק: בית נבנה - אביב גפן
גורם לך לרצות לרקוד: עיר של קיץ - ברי סחרוף מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: תנו לי לשתות שהיית רוצה לכתוב אותו: מונסון - ברי סחרוף אחד השירים שאני ממש מזדהה איתם. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחח ממש לא חשבתי על זה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: גם על זה לא. שמסכם את שנות הנעורים שלך: כל השירים של אביב שליוו אותי מההתחלה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זוכרת. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מה שבא לי באותו רגע. אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל מיני של פלאסיבו.. תודה רונץ' (; שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אולי -אביב גפן (גם השיר שאני הכי הכי אוהבת :) שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אין. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? שנה בערך. ניסיתם להתחיל איתו? כן... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אהאה התנשקתם איתו?. אהאה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אין לי אהבה S: מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? סוף קשר מאכזב מאוד. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה כבר לא היה חשבו כי הזמן עושה את שלו ובטח הייתי שוכחת ממנו. "ועם הזמן הכל חולף. . ." האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחח התחילו איתי אבל שום דבר מזה לא היה רומנטי >< האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? מכתב אהבה יהיה נחמד חחח אבל גם פנים מול פנים :) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? בטח. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מתרחקת נראה לי.. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא. כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? אהאה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות, תמיד ישארו הרי. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? חחח כן. שאלון חושפני משהו ><

webrain

New member
../images/Emo26.gif

מהו שמך המלא? ירון איירוד (שם משפחה בדוי חחח) תאריך לידה: 31.7.76 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום כהה-שחור גובה: 1.73 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה אבל לא מי יודע מה, גם חלילית פעם על מה היית רוצה לנגן? גיטרה (יותר טוב חח) אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה באוזן ובגבה אני לא שם אבל התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין חחח (סתם) ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם בשנתיים העדפה מינית - גיי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא ברור האמת עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא ניכנס לזה חחח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? סוג של איזה מגמה היית בביה"ס? אלקטרוניקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? הממ אין ממש מתרכז בדברים של יום יום עכשיו המטרה לגמור לכתוב ספר ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא רלוונטי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? למדתי שלהגיד בחיים אני לא אעשה... לא מחזיק לכל החיים מה מתנגן עכשיו? קרח 9 כי דיברו עליהם קודם בדיוק חחח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? אני חושב תישן טוב הלילה? בשאיפה או שנעשה משהו אחר:) מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון או אוסטרליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? עכשיו התנשקת? שבוע התאהבת? באמת? הממ זה קשה נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? היום בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שבוע חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? אתמול עישנת? לפני כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לפני חצי שנה אולי שכבת עם מישהו/י? שבוע שעבר היית במועדון? מזמן לא זוכר לבשת חצאית? אף פעם חחח הממ בעצם? (אולי פעם בפורים) קנית בגד? לפני חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד אני מתכוון כשאני אומר הקדישו לך שיר? ליום הולדת ביולי שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? . פגע בך? שימח אותך? הממ לא יודע מה יעזור אם אני אכתוב פה שמות של אנשים שאף אחד לא מכיר היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בבוקר מה/מי העיר אותך? נוקס (החתול) מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב אני חושב חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר איזה שיר אבל אני חושב של הכנסייה מה אכלת? טונה עם סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משהו מיוחד מיקום כרגע: להקה אהובה: הכנסייה כמובן איזה כיתה אתה: הרבה אחרי בי"ס בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: יש יותר מידי אנשים יפים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אתה חושב שאתה יפה? נחמד אתה חושב שאתה צבועה? משתדל שלא אתה חושב שאתה קנאית? משתדל שלא אתה חושב שאתה קרצייה? משתדל שלא אתה חושב שאתה עקשן? כנראה אתה אוהב את עצמך? רוב הזמן בזבזן או חסכן? באמצע בנאדם ש אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: אני מתחיל להשבר פה חחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? רעננה כנראה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מדבר יותר מידי בפלאפון איזה צלצול יש לך? אתם לא מכירים אבל אחד השירים הכי יפים ששמעתי (באלבנית ואני לא צוחק) הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: הרבה שירים עבריים משנות ה80 גורם לך לבכות: על דעת המקום - מירי אלוני גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: השיר האלבני שאמרתי עליו למרות שתירגמתי אותו לעברית שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Stop - עומר נאבר (אתם לא מכירים שיר בסלובנית) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא עולה לי כל זה בראש עכשיו האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? 3 שנים ניסיתם להתחיל איתו? לא היה אומץ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?. הלווואי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ברור במיוחד מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא רצה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודע אם היתה סיבה טיפשית אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסים לתת לזה צאנס האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אני המתחיל לרוב האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? מכתבים נרות מוזיקה איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? הכל עובד האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן (אם זה הדדי חחח) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מסרבים בנימוס האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן כמה אקסים יש לכם? לא סופרים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כמה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? פרידה תמיד קשה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל אולי האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא יודע כמה זה רלוונטי היום האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? היו יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? מה שהיה היה וואו זה הסוף???

עונה../images/Emo9.gif

מהו שמך המלא? בר תאריך לידה: 21.9.91 מקום מגורים: אזור ב"ש כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? משפחה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.71 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יודעת לנגן אבל לא עושה את זה על מה היית רוצה לנגן? לאדעת אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עמי רייס. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגיל באף ו3 באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כמעט 15 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם אופציה? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הפקה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אנאערף \= איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? ראיתי אותך- כנסיית השכל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אייסיקיו, פורום כנסייה, מדייה פלייר, נואוט פד ישנת טוב אתמול? מצויין אבל הלכתי לישון ב4 וחצי חח תישן טוב הלילה? בע"ה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א והסביבה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול ב1 וחצי בלילה אכלת? לפני שעה התנשקת? ניצנים 14.8 התאהבת? לא מזמן
נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? קודם שחצי הייתה אצלי בכית? המון זמן ברוך ה' אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בצהריים חיבקת מישהו/י? בן דוד שלי כפרה עליו עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? 4 חודשים השתכרת? 7 חודשים+- שכבת עם מישהו/י? חצי שנה היית במועדון? בארבי נחשב? לבשת חצאית? כנסייה ברעננה 4.10 קנית בגד? אתמול
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר? כנסייה בשוני שיפרו לך את המצברוח? אתמול
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חוץ מהמשפחה? חצי חשבת עליו? שאול התקשרת אליו? שאול התקשר אלייך? .חצי פגע בך? האקס שימח אותך? טל המגה חתיך
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? חצי התקשרה אליי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? חצי שאמרה לי לחזור לישון מה היה השיר הראשון ששמעת? גלגלצ מה אכלת? קוסקוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?האם אחים שלי זכרו להחזיר את הלחם של ארומה למקפיא
מיקום כרגע: בחדר שלי להקה אהובה: כנסיית השכל איזה כיתה אתה:י"א 4 בדיחה שגרמה לך לצחוק: קונדי ועמי, יורם ויחיאל וכיו"ב
וכמובן כל השטויות של הפלוגה המושלמת של טל המגה חתיך בנאדם הכי יפה שראית: לא חושפים דברים כאלה כאן
אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? בקשר לדברים מסויימים אתה חושב שאתה קרצייה? כשיש לי סיבה טובה
אתה חושב שאתה עקשן? בהחלט אתה אוהב את עצמך?בד"כ בזבזן או חסכן? זה מאוזן בנאדם ש אוהב/ת: אמא, חצי, בתאל, שאול, לא חסר.. מתגעגע/ת אליו: אמא חסר לך: האקס עושה לך טוב להיות איתו: שאול וחצי הכי מצחיק: בתאל
והפלוגה של טל, ואני כשאני חולה לדברי חצי הכי דפוק: פייפר בוי הכי מוזר: ארתור הכי כיף לדבר איתו:שאול וחצי
איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א, לא דיברנו על זה?
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חצי איזה צלצול יש לך?החידוש של תנו לי לשתות הקול הכי יפה ששמעת? יורם חזן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כתחביב אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: דונט וואנה מיס א ת'ינג- אירוסמית' מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): עוד סיפור אחד- שימי תבורי מזכיר לך את הילדות: השיר של הבת מצווה שלי
גורם לך לבכות: פעם זה היה פרפרים- כנסיית השכל גורם לך לצחוק:מנצור וכאלה גורם לך לרצות לרקוד:אייקון- סול סורבייבר מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:שיר אוהב כואב- כנסיית השכל שהיית רוצה לכתוב אותו: טיפה טיפה- מירי מסיקה. שהחיינו והגיענו לשלב שאני מזדהה איתו בכיף
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא שנאתי, אבל לא אהבתי את "אל L.A" של בית הבובות ועכשיו התרגלתי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: היי ת'ר דלילה
אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שירים של אוקטובר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ואולי- עברי לידר, מכל האהבות- עידן רייכל שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של הבועה

המשך

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהב המון , אבל אהב גם את חברה שלו אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? יאפ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? יאפ התנשקתם איתו?. יאפ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא:) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אתם לא מצפים שאני אפרט
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 100 ק"מ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה
בסוף היינו ביחד האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא עולה לי לראש האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? כנל איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא חח אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? יוצאים מזה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא
כמה אקסים יש לכם?רציניים? אחד... חברים "רגילים" 5 חוץ ממנו האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא הייתי קוראת לזה אהבה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? ללא ספק האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות, שברון לב ומעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא בטוח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא, אבל אני מניחה שאם נחזור לדבר אז גם נחזור להיות ביחד האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן מתיש
מי קרא?

למעלה