שאלון שיעמום #3

שאלון שיעמום #3

בחסות פורום שביעיסטים, אופקורס
יש הרבה דברים שלא הבנתי, אבל תזרמו וכאלה.. -על עצמי- שם: גיל: תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? אם היית חיה איזו חיה היית? הדבר שהכי מרגיז אותך? איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? איזו? מתכתב אונליין כרגע? עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ: התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים? -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? כשיש גשם, מה אתם עושים? אוהבים לטייל בגשם? עם מטרייה או בלי מטרייה? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אוהבים כשיורד ברד? אוהבים כשיורד שלג? כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? חורף זה רומנטי? אוהבים בגדים ארוכים? מה יותר כייף- צעיף או כפפות? מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? אוהבים רעמים וברקים? אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? אוהבים להתכרבל בפוך? אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? אוהבים מעילים? מה צבע המעיל שלכם? אוהבים כשקר לכם? מה אתם הכי אוהבים בחורף? מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב:

אני עונה ../images/Emo9.gif

על עצמי- שם: הדר גיל: 16 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? היפראקטיבית מה מצחיק אותך? הכל מה מפחיד אותך? אנשים מפחידים :'( מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הלהקות שלנו :) לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת צחוק איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? רגליים על מה אתה מתחרט? פיי..על המון לאיזה מקום היית רוצה לחזור? קורס משצים 2006 השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה? 0_O אוף לא הבנתי! אה כאילו מה אני? טוב, הדר היא מטורפת! מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לנקוע את הרגל בכוונה מה סקסי בעינייך? עיניים ובטן באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? נעל הפוכה? מתי בכית בפעם האחרונה? לא מזמן אני בטוחה דבר שלא יודעים עלייך: שאני אוהבת לכתוב איך אתה אוהב לפנק את עצמך? לקנות דיסק טוב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? עיניים! אם היית חיה איזו חיה היית? ארנב הדבר שהכי מרגיז אותך? כשלא מקשיבים לי כשאני מדברת איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? משהו של ציינה טאון או גלידת בן&ג'ריס מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "מי הכי סנוב בגטו? זה שקיבל את המס' 90210" השיר האהוב עלייך? ואו, יש כלכך המון. מה היית לוקח לאי בודד? המון ספרים , מחברת, עיפרון, MP3 איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את הבטן ואת העיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? "כאן מת אדם שמת אחרי שחי כמה שרק אפשר" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ים , סרט יש לך חשבון פלאפון גבוה? פעם כן פעם לא למה? אני לא יודעת! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מן הסתם? אתה מרגיש יפה? לא תמיד למה? אני לא יודעת!! אתה ביישן או פתוח? לפעמים יותר מידי עם ביטחון מה הצבע האהוב עליך? סגול וירוק בהיר מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לחשוב פחות על דברים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? השאלה הזו הייתה כבר, לא? אתה מאושר? כל הזמן היית פעם מאוהב? פעם כיף? בהחלט שיחקת פעם בסימס 2? אממ כן מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש להם מבטא ממש מוזר מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בהחלט להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אני נטרלית לגמרי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה? כי אין על אש האש! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ל"ג בעומר 2007, פשוט היה כלכך טוב. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? אי אפשר לקרוא לזה ככה מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אממ אתמול מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אי פעם? אני חושבת שיותר מחודש שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? האמת שבאמת כנסיית השכל מתכתב אונליין כרגע? יאפ עם מי? עם רוני, גיא, אמיר, שרון, ליאת, דנה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? כשבאתי באמצע השביתה כדי להביא דברים מהלוקר >< מה המבחן האחרון שעשית? ואי, שנה שעברה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "לך תבין נשים",לבד אתמול בלילה, הוא היה בחינם בVOD :) -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: בבוקר נרדמת בשיעור: בתנ"ך, בתחילת שנה שמעת גלגלצ: אתמול התנשקת: ואי אממ..אני לא זוכרת :O אבל אני חושבת שבסוף החופש הגדול קיימת יחסי מין: אף פעם עשית קניות: שבוע שעבר עם מיכל היית חולה: בראש השנה נחתכת: בעבודה, מהעגבניות החזקת תינוק: יומיים? נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: שלשום :'( וזה היה נוראי ישנת עם בן המין השני? נעמה נחשבת? סתם, בטח בחופש הגדול דיברת בטלפון: לפני 10 דק' נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום, עם טל -זה או זה - חורף או קיץ? חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לגמרריי כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? הרבה נמס בכוס כשיש גשם, מה אתם עושים? תלוי מתי, אם זה בדרך הבייתה, הולכים בלי מטריה. אוהבים לטייל בגשם? מאוד עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי.. יש לכם מטריה? יאפ אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? חח אם היא קומפקטית אז כן חולים הרבה בחורף?: דווקא לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא זוכרת אוהבים כשיורד ברד? לא אוהבים כשיורד שלג? ככככככככן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אממ ארבע? שלוש? חורף זה רומנטי? הכי אוהבים בגדים ארוכים? כןכןכןכןכןכןכן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? כל דבר עם שוקולד משום מה מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו של ארומה/ נמס בכוס אוהבים רעמים וברקים? ברקים! אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא:'( זה מרטיב הכל אוהבים להתכרבל בפוך? כןן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כשירד שלג באיטליה אוהבים מעילים? רק אם הם ממש יפים כאלו :] מה צבע המעיל שלכם? בג' - שמנת אוהבים כשקר לכם? יותר מאשר כשחם לי מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הכיף של הלשבת עם מוזיקה וספר וכוס תה חם במרפסת מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? את הרגליים הרטובות מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהביסקוויט דה במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר, אבל תלוי מתי מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךך בגד חורף אהוב: יש לי כזה סוודר שמגיע עם הברכיים בצבע אפור שכלכך מחמם שיר חורף אהוב: Counting Crows - Mr. Jones וגם Our Lady Peace - All For You זיכרון חורף אהוב: יש יותר מידי..

ס פ י ר ל

New member
קצר מהרגיל

על עצמי- שם:ג'ינג'ר מוואטליזג גיל:59 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם)עזבו מה התכונה הכי דומיננטית שלך?יש הרבה מה מצחיק אותך?חברים מה מפחיד אותך?לאדעת מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?המשפחה לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?טיפול? סדנאת שוקולדים/קישוט עוגות. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? מממ... גמישות? איזה חלק בך היית משנה?אני חושבת שטבעי זה הדבר הכי נכון והכי טוב שיכול להיות ולכן כלום. על מה אתה מתחרט? שאני אבדתי משהו לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לחו"ל? השלם את המשפט.... אמרתי כבר שג'ינג'ר! (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? קשה מידיי, היו כל כך הרבה
מה סקסי בעינייך?אתה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?מבחינתי מה שאני מאמינה בו לא טפל.. מתי בכית בפעם האחרונה?אי.טי. פון הום(אהה, עשר דקות) דבר שלא יודעים עלייך:חסוי איך אתה אוהב לפנק את עצמך?לאדעת מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?עיניים/שער? עדיף אופי אם היית חיה איזו חיה היית?סנאי מעופף הדבר שהכי מרגיז אותך?השאלות האלו איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?כוח רצון מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?חברים השיר האהוב עלייך?מממ.... אתם לא מכירים
מה היית לוקח לאי בודד?סירה שתוביל אותי החוצה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?להשוויץ? מה יהיה כתוב על מצבתך?ספיר... רגע, קוראים לי ג'ינג'ר
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לענות על שאלונים כאלו? יש לך חשבון פלאפון גבוה? שאל את אבא שלי למה?ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?סמס אתה עושה גבות?(האלו שלא צריכות להיות הן בצבע בלונדיני) אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגליים בית שחי אתה מרגיש יפה?לא למה?כי בא לי וכי אני לא מנסה להיות כי זה לא חשוב אתה ביישן או פתוח?תלוי מאד מה הצבע האהוב עליך?לבן
אדום
כחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא שאלתם את זה כבר? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?גם את זה שאלתם! אתה מאושר?תגדירו מאושר היית פעם מאוהב?אני בת 13. מה נראה לכם? כיף?כנ"ל שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?שיש להם מבטא שקסי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? היה צריך להיות, אבל עשו את זה בדרך הכי גרועה שאפשר.0 ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כל דבר כשר. למה?כי ככה חונכתי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:חיוך. שרשרת. חברים. הרבה. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?לא מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?לא מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?לא שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?לא מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי?לא ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?שבוע מה המבחן האחרון שעשית?מתמ מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אמא רטטוי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:שלוש שעות נרדמת בשיעור:נבר שמעת גלגלצ:לאדעת התנשקת: שעה? קיימת יחסי מין:לא עשית קניות:אתמול(של אוכל) היית חולה:שנה נחתכת:10 דקות החזקת תינוק:אי פעם? נסעת באוטובוס:שבוע חיבקת מישהו:שעה? לא ישנת כל הלילה:לא זוכרת ישנת עם בן המין השני?אבא? דיברת בטלפון:אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:10 דקות -זה או זה - חורף או קיץ?שניהם לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שניהם שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?אולי חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמ ואנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?ממ מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירס -קצת על חורף- אוהבים את החורף?כעע כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?קר כשיש גשם, מה אתם עושים?מה שרוצים. אם יש מבול אז מטרייה אוהבים לטייל בגשם?כעע עם מטרייה או בלי מטרייה?מה שבא לי יש לכם מטריה?אני שוברת מטריות תוך שבועיים. עדיף שלא. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כעע אם היה חולים הרבה בחורף?: לאחרונה לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:קצרות אוהבים כשיורד ברד?מאד
אוהבים כשיורד שלג?אף פעם לא ירד פה אבל אני אוהב. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?נבר חורף זה רומנטי?גם אוהבים בגדים ארוכים?טוב מה יותר כייף- צעיף או כפפות?כפפ מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?תמיד מים אוהבים רעמים וברקים?טוב אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?מאד אוהבים להתכרבל בפוך?מאד אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים?לא משו מה צבע המעיל שלכם?כחול אוהבים כשקר לכם? אם יש לי דרך להתחמם מה אתם הכי אוהבים בחורף?ברד/גשם/שלג, אוויר נקי, שאפשר להתכרבל מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?שאני נפצעת בקלות, כשבלילה אני ישנה עם 6 סמיכות הן נופלות לי הרבה. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? שותים את הבפנים מלמעלה, אוכלים את הביסקוויט ואז אוכלים הכל במרק: שקדים או קרוטונים?שקד תנור או מזגן?תנ שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?מה אכפת לי? שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף. צמר מגרד בגד חורף אהוב:סווטשרט/מעיל? שיר חורף אהוב: RAIN זיכרון חורף אהוב:בכיתה ג'. זה לא יעניין אף אחד.

ringo rulz

New member
מיתרסקית חסרת האינטרנט מנצלת ידיד

ועונה דרכו... שם: מיתר גיל: 15 וחצי תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) זובי מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביצ'יות מה מצחיק אותך? תינוקות בצנצנת מה מפחיד אותך? תינוקות מחוץ לצנצנת מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? חוות האלפקות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת "אני כלבה ואוהבת את זה, יש'כם שקל?" איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? יכולת הפיכה לאפרסק ביוני איזה חלק בך היית משנה? אני מושלמת על מה אתה מתחרט? שנתתי לringo rulz לענות על השאלון במקומי בלי לראות מה הוא כותב לאיזה מקום היית רוצה לחזור? כיתה ט' השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? סבבה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? נתתי לringo rulz למלא את השאלון הזה מה סקסי בעינייך? ringo rulz באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה באמונות תפלות! חס וחלילה! טפו טפו טפו מתי בכית בפעם האחרונה? כשחתכתי בצל דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך? אחה"צ עם סול מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? האף שלו אם היית חיה איזו חיה היית? חומייני לבקן הדבר שהכי מרגיז אותך? ringo rulz איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני רזה כמו מקל בפרופיל על מה אתם מדברים?! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? בדיחת הגניקולוג (לפרטים- מסר למיתרסקית) השיר האהוב עלייך? יומולדת של ברי סחרוף מה היית לוקח לאי בודד? את ringo rulz כמובן איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? כף יד מה יהיה כתוב על מצבתך? תכף אשוב מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ללטף אפרסקים, לסגוד לringo rulz ולשחק עם כלבים ברחוב יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה למה? בגלל ringo rulz מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי אתה עושה גבות? בקטנה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים אתה מרגיש יפה? לעיתים רחוקות למה? ככה אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? כרגע אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? התנשאות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כפות רגליים אני שונאת כפות רגליים אתה מאושר? באופן כללי כן היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מאוהבת קשות מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני אהיה קרבית מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מהאינטרנט? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אני יכולה בשני הידיים ועם האף אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל עלאק.. למה? כי אני מקל ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:להכיר את ringo rulz -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? כן כבר כמה זמן?חודש מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני חצי שעה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבוע נראלי שומע מוזיקה כרגע? לא, מדברת בטלפון עם ringo rulz איזו? - - מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? - - ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? ההורים ואחשלי כפרעליו מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? שלשום מה המבחן האחרון שעשית? לא היה השנה ! מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אחיות שובבות 3 עם ההורים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: ה10 במאי 1993 נרדמת בשיעור: כיתה ז' שמעת גלגלצ: היום התנשקת: היום קיימת יחסי מין: אף פעם עשית קניות: אתמול היית חולה: כיתה ה' נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק:בצנצנת נסעת באוטובוס: לפני כמה חודשים חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אף פעם! אני אוהבת לישווון ישנת עם בן המין השני? בסוכות
עם ringo rulz דיברת בטלפון: כרגע נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: בסוכות -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שלי שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות, אני שמאלנית פירסינג או קעקועים? קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף? כן כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? ringo rulz בחרמונית וכובע צמר כשיש גשם, מה אתם עושים? צורחת "גשם!" אוהבים לטייל בגשם? בטח עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי יש לכם מטריה? לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אני גרה באזור בלי חשמל אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? מי לא? כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? פעם אחת חורף זה רומנטי? איכ רומנטיקה זה ללאסביות אוהבים בגדים ארוכים? כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? קפה אוהבים רעמים וברקים? לא מפדחת מרעמים ומחייכת בברקים כי אני פוטוגנית אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? כן אוהבים להתכרבל בפוך? כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן אוהבים מעילים?כן מה צבע המעיל שלכם? שחור צבעוני אוהבים כשקר לכם? כן מה אתם הכי אוהבים בחורף? ringo rulz מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? צבי ים שבדים מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? בלמעלה, מי שמתחיל בביסקוויט הומו במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? לא יודעת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: תחתוני משי שיר חורף אהוב: חורף -גידי גוב זיכרון חורף אהוב: לא זוכרת

moshit1

New member
שיעמום לילי.

-על עצמי- שם: הדר גיל: פחות משבוע- 17. :] תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ממ לא יודעת. מה מצחיק אותך? הכל מה מפחיד אותך? כאבי בטן. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את ה'שכונה' פה. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול- מסז' באבנים חמות.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? היה מגניב אם הייתי יודעת לשיר טוב. איזה חלק בך היית משנה? לא חלק שנכנסים אליו >< על מה אתה מתחרט? מטופש להתחרט. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? קצת אחרי תחילת החופש הגדול. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אה? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? פפ מה סקסי בעינייך? צוואר\ גב באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? כל הקטע של לתוח את הפה לשטן.. מתי בכית בפעם האחרונה? ממפ דבר שלא יודעים עלייך: לא עולה לי כרגע איך אתה אוהב לפנק את עצמך? אמבטיה? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? קומפלט\תחת אם היית חיה איזו חיה היית? חתולי הדבר שהכי מרגיז אותך? טימטום.. אנערף, מלא. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? קרפ שוקולד :] מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? ואוו השיר האהוב עלייך? אין כרגע מה היית לוקח לאי בודד? את האקס איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? ... מה יהיה כתוב על מצבתך? משו לא מתאים סביר-להניח. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא\טלפון יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה למה? sms מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? sms. אבל תלוי עם מי ותלוי על מה ומתי. אתה עושה גבות?
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
אתה מרגיש יפה? תלוי למה? ביום\ בלבוש\ באוכל אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? שחור\אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ממ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? >< אתה מאושר? בגדול היית פעם מאוהב?
כיף? כרגע לא שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? שונאת את המבטא שלהם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ברור
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגדה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל, אבל בדיעבד אנלא מתה על בשר.. למה? לא טעים לי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אתמול היה כיף... -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?
כבר כמה זמן? מאוהב?
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום... מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבועיים נדמה לי. שומע מוזיקה כרגע?
איזו? מתכתב אונליין כרגע?
עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?
מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פיו ממזמן. לפני איזה 37 ימים... מה המבחן האחרון שעשית? ואוו מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ' שלוש אמהות' עם חברה וחצי... חחח אחת נרדמה -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: ממ שמעת גלגלצ: אתמול התנשקת: אתמול קיימת יחסי מין: אתמול. :] עשית קניות: שבוע שעבר. היית חולה: אני קצת חולה... נחתכת: אתמול החזקת תינוק: :S נסעת באוטובוס: לפני יומיים אני חושבת חיבקת מישהו: לפני כמה שעות לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת ישנת עם בן המין השני? אתמול דיברת בטלפון: לפני שעה בערך נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום בערב. -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ!! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח, ברור שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי, אבל תלוי מתמטיקה או אנגלית? אף חד וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? ממ הכל הולך -קצת על חורף- אוהבים את החורף? לא כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? קור וסווטשרטים גדולים כשיש גשם, מה אתם עושים? בוכים יחד עם השמיים? אוהבים לטייל בגשם? לא כרגע. עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי. יש לכם מטריה? לא נראה לי אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
חולים הרבה בחורף?: תלוי יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
אוהבים כשיורד ברד?
אוהבים כשיורד שלג? עדיף מגשם. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? הייתי בפראג שבוע שעבר :]. חורף זה רומנטי? לא! אוהבים בגדים ארוכים?
מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? קרמבו מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו אוהבים רעמים וברקים?
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?
אוהבים להתכרבל בפוך?
, אין ברירה אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כשחם לי פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?
אוהבים מעילים?
מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם?
מה אתם הכי אוהבים בחורף? חיבוקים מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? את הקור והרטיבות... מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מההתחלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חחחם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף. בגד חורף אהוב: יעזור לכם אם אני אתאר אותו? שיר חורף אהוב: כל שיר שמתאים. זיכרון חורף אהוב: ><

אני חולה ומשעמם לי.

-על עצמי- שם:עינב גיל:17 תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך?יציאות מפגרות של אנשים, התוכנית של צביקה פיק בביפ, נוסטלגיה.. מה מפחיד אותך?חושך, אלימות, גנבים/רוצחים/אנסים, התחנה המרכזית החדשה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?לראות סרטי אימה-זה מצחיק אותי. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?טיפול-מסאג' בגב וברגליים דחוף. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה, אבל בשביל עצמי לא בשביל להתפרסם.. איזה חלק בך היית משנה?את העור שלי. על מה אתה מתחרט? על שומדבר מיוחד כרגע, בעצם-על זה שהלכתי אתמול להופעה של ד"ר קספר.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לילדות אולי לקצת.. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה?לא הבנתי.. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מצצתי אתמול תיון כמשימה באיזה משחק. אני תותחית על. מה סקסי בעינייך?אכפתיות, עדינות, תמימות, רגישות, להסתכל לאנשים בעיניים כשמדברים איתם. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת האמתי דבר שלא יודעים עלייך: שאני חולה? סתם..אני יודעת להזיז את האוזן ואני יודעת לעשות משו עם השפתיים שאףאחד לא יכול. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?להתקלח, לשבת לי בשקט בחדר עם מוזיקה ועם אוכל טעים..ופשוט לשכב מתחת לשמיכה לאוכל להקשיב למוזיקה.. או לקנות לעצמי משהו ממש יקר בהגזמהנ שרציתי מלא זמן:] מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?אני דבר ראשון מסתכלת על הפנים, על צבע עור, ואז על התחת.:p אם היית חיה איזו חיה היית? לאיוןדעת אני שונאת ת'שאלה הזו. הדבר שהכי מרגיז אותך?אדישות, אטימות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?בצקים..כל הבצקים שקיימים בעולם. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? 2 זקנות יושבות על ספסל. חיה אומרת לשרה,"שרה את מריחה ריח של נבלה?" "שרה?", "שרה?" "שרה?"...קצת רע אבל מצחיק. השיר האהוב עלייך?אין אחד מה היית לוקח לאי בודד? אוכל מוזיקה משפחה וחברים. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך?לא משהו מיוחד כמו "פה קבור הכלב". סתם נוסח רגיל.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון לאכול חברים ים מחשב.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? פאק בדר"כ לא, אבל החודש יצא לי 500 שקל שזה נחשב ממש גבוה:\ למה? מה למה?לאיודעת אין לי מושג איך בקושי דיברתי בפלאפון.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? sms, אבל תלוי מתי ולאיזו מטרה לפעמיים עדיף שיחות כבר ולסיים עם זה. אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים-אבל רק בקיץ. אתה מרגיש יפה? לפעמיים כן ולפעמיים לא. למה?כי לפעמיים כן ולפעמיים לא. אתה ביישן או פתוח?תלוי מתי, תלוי למי, תלוי במצברוח..בתקופה האחרוונה אני מאוד פתוחה.. מה הצבע האהוב עליך?חום, אבל זה כל הזמן משתנה. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אהיה פחות קנאית ופחות רגישה ונפגעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לשנות את העור שלי, וזהו האמתי, אין לי בעיה עם עצמי..אולי את האף. אתה מאושר? כן:] היית פעם מאוהב?כן כיף? ברור שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? אחלה עם, לאיודעת אין לי משהו נגדו. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני חושבת שכל אחד חייב להתגייס. לא משנה איך ולאן..כל אחד יכול לתרום בדרכו שלו אם זה בצבא בכל תפקיד שהוא, ואם זה בשירות לאומי..מי שלא מתאים לו להתגייס לצבא אני מכבדת ומבינה אבל זה לא סיבה להתשמט או לא להתנדב איפשהו אחר... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נטרלית. בהתחלה הייתי בעד, אבל עכשיו כשאני רואה לאן לקחו אותם ושהם לא מקבלים כלום ממה שהבטיחו להם ושמגיע להם-אני מאוד נגד. ואני מאוד כועסת על זה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הייתי צמחונית שנתיים. היום אני נורמלית:) למה?כי עבר לי..פשוט הייתי צמחונית כי זה היה מגעיל לא בגלל ש"בשר זה רצח" חחח. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לאזוכרת אחד ספציפי יש המון.. -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?- מאוהב?- מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?- מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי?- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אמא אבא אחותי ונראלי סבתא וסבא גם.. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יום חמישי מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת חחחח מה הסרט האחרון שראית ועם מי?פייי...שכחתי איך קוראים לו. אה- רק כלבים רצים חופשי- עם חברה:] -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול בלילה נרדמת בשיעור:לא זוכרת מתי היה שיעור נורמלי פעם אחרונה.. שמעת גלגלצ:אתמול התנשקת:לפני חודש או קצת פחות עשית קניות:לא מזמן היית חולה:עכשיו\: נחתכת:אתמול החזקת תינוק:לא זוכרת..פייי.. נסעת באוטובוס:לא זוכרת חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:אתמול בערך ישנת עם בן המין השני?אתמול?חח אבל לא יודעת אם זה לגמרי נקרא. דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:אתמול -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להתשחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?איסקיו מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -קצת על חורף- אוהבים את החורף?הכי בעולם כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?כיף כיף וכיף. תה חם פוך התכרבלות גשם ריח טוב שלוליות..קור. כשיש גשם, מה אתם עושים?יוצאת החוצה ונרטבת:] אוהבים לטייל בגשם?מאוד עם מטרייה או בלי מטרייה?בלי יש לכם מטריה?כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא חולים הרבה בחורף?: תלוי, לפעמיים.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: חח תלוי נו..תלוי באיזה חורף אוהבים כשיורד ברד?מאוד אוהבים כשיורד שלג?הכי בעולם כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?הרבה, גרתי בירושלים פעם..נולדתי שם.. חורף זה רומנטי?מאוד אוהבים בגדים ארוכים?מאוד מאוד מאוד מה יותר כייף- צעיף או כפפות?צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק חם מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?תה חם אוהבים רעמים וברקים?כן אבל זה מפחיד רצח, אבל זה סקסי בטירוף.. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?מאוד, גם בתוך.. אוהבים להתכרבל בפוך?הכי בעולם אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כןןןןן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?ברוררר אוהבים מעילים?כןןן מה צבע המעיל שלכם?חום אוהבים כשקר לכם?כן מה אתם הכי אוהבים בחורף?את כל כולו. מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?שחולים מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים, בעצם תלוי מה מתחשק.. תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר?לא מתה על שוקו מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך ופליז ביחד. בגד חורף אהוב:יש מלא, כולם אהובים עלי. שיר חורף אהוב: כנ"ל זיכרון חורף אהוב:כשגרתי במבשרת ציון היה לנו בית ענקי ובסלון שלו היה חלון ממש ממש גדול שהשקיף שם לוואדי, וכשירד תמיד שלג, היינו קמים בבוקר רצים לסלון לתנור ורואים איך הוא יורד ומכסה את כל הוואדי בלבן. והכי יפה?זה שהיינו רואים צבי ובמבי וכאלה רצים על ההרים הלבנים. אחח:] חורררררררףףףףף אני אוהבת חורףףף:]

ש י ר ה 4

New member
צ'ופצ'ופ

-על עצמי- שם: שיר גיל: 15.10 P: תוסיפו תמונה (לא חייב להיות שלכם) אעו. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? טיפשות או משהו כזה ופיצול אישיות מה מצחיק אותך? אנשים טיפשים :) מה מפחיד אותך? הלא נודע... מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? מדבר, ירושלים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנא לאנשים עם פיצול אישיות איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? כשרון בפיסיקה >< איזה חלק בך היית משנה? הייתי מוציאה קצת מהאדישות ומוסיפה קצת תעוזה על מה אתה מתחרט? אוי, שיט. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? חופש גדול, בריכת הסולטן בירושלים \: השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? כזה נדוש מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אויש, שיט2. מה סקסי בעינייך? ברי סחרוף באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? ביותר מידי מתי בכית בפעם האחרונה? ביג גירלס דונט קריי! דבר שלא יודעים עלייך: לא תדעו לעולם... |חיוךמרושע| איך אתה אוהב לפנק את עצמך? מוסיקה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ?הליכה, עיניים אם היית חיה איזו חיה היית? פרפר [פפפפפפפפפ] הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים שמדברים שטויות ובטוחים שהם צודקים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? הסלט חסה של אמא, איף מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? השאלונים האלה לא ילמדו לא לשאול את השאלה הזאת?
מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אוזניים ולבלב מה יהיה כתוב על מצבתך? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוסיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה ככה למה? בעיקר מסמסים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי אתה עושה גבות? יס אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יס אתה מרגיש יפה? אעו. למה? אתה ביישן או פתוח? פיצול האישיות שלי יסביר הכל :) מה הצבע האהוב עליך? סגול, אדום, ורוד, ירוק... צבעי הקשת P: מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? טו מאצ' מאצ' מאצ' מאצ' מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? טו מאצ' מאצ' מאצ' מאצ' אתה מאושר? אפשר לומר היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן |: מה אתה חושב על העם הבריטי? כן יירבו מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: (ת)ימניה אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת בשר, בעיקר... למה? כי זה טעים רצח? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: חוצות היוצר, חופש גדול ); -עכשיו - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? יס איזו? אין ריינבואוס של רדיוהד מתכתב אונליין כרגע? בערך עם מי? קובה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יס מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום חמישי מה המבחן האחרון שעשית? תנ"כ ;\ מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נה... -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: שנה שעברה, שיעור ספרות שכזה...... שמעת גלגלצ: אתמול אני מניחה התנשקת: אמ.. קיימת יחסי מין: טרם, טרם הספיקותי עשית קניות: שבוע-שבועיים.. היית חולה: שבוע בערך, זה כזה מציק נחתכת: לא זוכרת O: החזקת תינוק: ;\ נסעת באוטובוס: יום... ראשון חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: רוק"צ, ל"ג בעומר וכאלה ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? תארגנו לי אח, או חבר ואז אני אחשוב על זה... שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה X: וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? אבא מביא ידיעות כל הזמן, אז..ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג [
] -קצת על חורף- אוהבים את החורף? הכי הכי כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? יאייייי כשיש גשם, מה אתם עושים? מחייכת..(?) אוהבים לטייל בגשם? כן [: עם מטרייה או בלי מטרייה? תלוילוילוי יש לכם מטריה? יס אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? יס חולים הרבה בחורף?: לא כל כך יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אוי, הייתה בגשם הראשון המשמעותי אחת ארוכה, ערב-שבת, לא היה כיף.. אוהבים כשיורד ברד? כןןן אוהבים כשיורד שלג? לא ירד כאן שלג אף פעם |: כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לא ראיתי.. חורף זה רומנטי? ממ..כן. אוהבים בגדים ארוכים? מאוד מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות זה כיף, צעיפים זה יותר מגניב P: מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? פתיבר טבול בתה! מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חם, נס קפה, תה אוהבים רעמים וברקים? לא במיוחד
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא... אוהבים להתכרבל בפוך? כן! אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן. :) פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כן D: אוהבים מעילים? כן! מה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים כשקר לכם? קור-ירושלמי זה כיפי מה אתם הכי אוהבים בחורף? שבגדים של חורף הרבה יותר מגניבים מבגדים של קיץ P: מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? להיות חולה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוכלים קרמבו. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? כשאין מזגן (אהמחורףשעבר) אז תנור. החורף הזה יהיה מזגן סוףסוף, אז מזגן! שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה! המתקפלות נוראיות. צריך להשיג באמת אחת נורמלית.... שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: סוודר צבעוני שיר חורף אהוב: תענה לי/היהודים זיכרון חורף אהוב: ימי הולדת של פעם...

עונה ../images/Emo9.gif

שם:בר גיל: 16 תמונה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חצי: ביטחון עצמי. מה מצחיק אותך? שאנשים נחבלים בצורה מצחיקה
מה מפחיד אותך? שהאנשים שאני אוהבת יעזבו אותי מה הדבר שאת הכי אוהבת בארץ? מנטליות ישראלית- לטוב ולרע לאיזה סדנא או טיפול היית שמחה ללכת? תנו לי שמישהו יעשה לי נעים שעווווווווווות ואני לא אתלונן
איזה עוד כישרון היית שמחה שיהיה לך? סבלנות(זה כישרון?) איזה חלק בך היית משנה?
על מה את מתחרטת? על כלום. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? יש כל מיני
השלם את המשפט.... (שמך) היא ...? בר היא מגה מלכה
(טלושון
) מה הדבר הכי מטומטם שעשית? חברה עיצבנה אותי לפני כמה שנים והעפתי לה צלחת עם עוגה לפרצוף. זה מצחיק, אבל זה מטומטם כי הרסתי לה כמה דברים על הדרך. מה סקסי בעינייך? אקשן באיזה אמונה טפלה את מאמינה? מתי בכית בפעם האחרונה? הרבה זמן
דבר שלא יודעים עלייך: המממ.. איך את אוהבת לפנק את עצמך? וואו.. אמבטיה עם כל מיני דברים מים המלח
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה ? פנים. אם היית חיה איזו חיה היית? ברבור
הדבר שהכי מרגיז אותך? שמתווכחים איתי על דברים שאני יודעת. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? הממ.. לא משהו ספציפי (כוח רצון זה סטייל
) מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? פרפרים \= מה היית לוקח לאי בודד? וועדת קישוט
איזה איבר בגוף את הכי אוהבת בעצמך? אף מה יהיה כתוב על מצבתך?
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? פאזלים מסתבר, תשחצים
, לצחוק יש לך חשבון פלאפון גבוה? חשבון שמקובל על ההורים שלי למה? מכורה מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? הממ תלוי עם מי ומתי, אבל אסמסים הרבה יותר נוח לי בד"כ את עושה גבות? כן
את מורידה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן את מרגישה יפה? בד"כ כן. למה?
את ביישנית או פתוחה? ביישנית לא, אבל פתיחות זה משתנה לפי האדם שמולי. מה הצבע האהוב עליך? הממ נוטה ללבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? האמת שכלום, לא משהו משמעותי בכל אופן. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?
רן את מאושרת? כן
היית פעם מאוהבת? יאפ כיף? בהחלט שיחקת פעם בסימס 2? לא מה את חושבת על העם הבריטי? לא הרבה מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימנית/שמאלית/כותבת בשתי הידיים: ימנית אוכלתכל/צמחונית/טבעונית: לא אוכלת כל. למה? הרבה דברים לא אוהבת
ספרי על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום העצמאות של לפני שנתיים- פעם ראשונה שיצאתי עם האקס וזה היה פשוט לילה מדהים. 14.8- ניצנים. אריק ועדן יעידו
-עכשיו -
נמצאת בקשר זוגי כרגע?
לא ממש כבר כמה זמן? מאוהבת? סוג של מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני כמה ימים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
שומעת מוזיקה כרגע? לא
איזו? מתכתבת אונליין כרגע? יאפ עם מי? גור מת"א, בתאל, שחרולי, שיר, רן, שמשון ותומר ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יאפ מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום שישי
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון שנה שעברה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת\=
-מתי בפעם האחרונה -
התקלחת:
עוד 20 דקות נרדמת בשיעור:
שמעת גלגלצ: בדרך הבייתה, לפני שעתיים בערך התנשקת: לפני כמה ימים קיימת יחסי מין: הממ 10 חודשים כזה עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: בשבוע הראשון של השביתה
נחתכת: הרבה זמן ברוך ה', אבל אחי נחתך אתמול רציני
החזקת תינוק: בן דוד שלי לפני לאדעת כמה זמן נסעת באוטובוס: שבועיים איי גס חיבקת מישהו: כמה שעות לא ישנת כל הלילה: יום שני
(רביב
) ישנת עם בן המין השני? 8 חודשים דיברת בטלפון: רבע שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כל הזמן
-זה או זה -
חורף או קיץ?
חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? גם וגם שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם
מעריב או ידיעות?
פירסינג או קעקועים? לא להיסחף עם אפחד מהם
-קצת על חורף-
אוהבים את החורף?
יאפ כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? שמיכת פוך רצח
כשיש גשם, מה אתם עושים? מגה צוחקים על אחותי שמפחדים מרעמים
אוהבים לטייל בגשם? כן
עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי! יש לכם מטריה? לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
חולים הרבה בחורף?: האמת שממש לא, אבל הקיץ הייתי חולה 3 פעמים :| יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא זוכרת:S אוהבים כשיורד ברד? קטן כזה אוהבים כשיורד שלג? כןןן כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? 1
חורף זה רומנטי? אפשר להגיד
אוהבים בגדים ארוכים? כן@! מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מרק תירס מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חם אוהבים רעמים וברקים? הממ.. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? חח לא ממש אוהבים להתכרבל בפוך? כן
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? בהחלט כן אוהבים מעילים? מעדיפה סווצ'רט מה צבע המעיל שלכם? לבן אוהבים כשקר לכם? לא עד כדי כך מה אתם הכי אוהבים בחורף? לישון עם חבר מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שאי אפשר לשבת עם חברים בחוץ \= מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה#@!! במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם וגם אטריות אם אפשר
תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת?
שמיכת פוך או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: סווצ'רטים גדולים כאלה
שיר חורף אהוב:
זיכרון חורף אהוב: אחת הפעמים בחורף של שנה שעברה שהאקס ישן אצלי והידיים שלי היו קפואות. בחיים אני לא אשכח את היום הזה

למעלה