שאלון! (שוב
)

zohar36

New member
שאלון! (שוב../images/Emo3.gif)

לא כתבתי שום שאלה אז בלי טענות:) שם: למה קראו לך ככה? את אוהבת את השם שלך? גיל: תאריך לידה: מזל: מס' מזל: עיר מגורים: בי"ס: כיתה: צבע עיניים טבעי: מידת נעליים: כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? רוצה עוד? יש לך חבר/ה? תכונה הכי טובה: תכונה הכי רעה: התמכרות: משקה אהוב: משקה שנוא: מאמינה באסטרולוגיה? מאמינה באלוהים? מקצוע אהוב [בבי"ס]: מקצוע שנוא: מעשנת? עישנת? שותה? מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? עשית סקס? את עושה סקס או אהבה? יש לך צלקות? את אוהבת את המראה החיצוני שלך? ואת הפנימי? איזה שפות את מדברת? בעד הומואים ולסביות? טובה בלימודים? יש לך חיות בבית? איזה? יש לך סודות? כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יש לך פלאפון? איזה? מה הצלצול שלך? מה הרקע שלך? יש לך רשיון? אוהבת את כתב היד שלך? כמה זמן יש לך בלוג? כמה פעמים עברת דירה? באיזה בית חולים נולדת? יש לך משקפיים/עדשות? יש לך גשר? את חולה במחלה סופנית כלשהי? את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? הופעת פעם בעיתון? לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון ששמעת: הדבר האחרון שחשבת עליו: המבחן האחרון שעשית: הבלוג האחרון שביקרת בו: הפורום האחרון שביקרת בו: הבן אדם האחרון שדיברת איתו: הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: הבן אדם האחרון שחלמת עליו: הבן אדם האחרון שהעליב אותך: ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: הדבר האחרון שצילמת: החלום האחרון שחלמת: הפעם האחרונה שעישנת: הפעם האחרונה ששתית: הפעם האחרונה שהסתפרת: הפעם האחרונה שצחקת: הפעם האחרונה שבכית: הפעם האחרונה שלבשת חצאית: הפעם האחרונה שרצית למות: הספר האחרון שקראת: הרעש האחרון ששמעת: עכשיו: מה השעה? מה התאריך? מה את לובשת? שומעת שיר? איזה? מדברת באייסי/מסן? על מה את חושבת? עייפה? קר לך או חם לך? שיר שתקוע לך בראש: הטלוויזיה דולקת? אתה אוכל? למה אתה הכי מחכה? מה בא לך עכשיו לעשות? מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? העדפות: צבע: צבע קיר: צבע ציפורניים: צבע עיניים: גלידה: ספורט: חברת נעליים: שוקולד: בשר: סרט: סדרה: תה: תוכנת מסרים מידיים: קופת חולים: מקום לקעקוע: קורנפלקס: מסטיק: נהנית מהשאלון? לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? לדעתך השאלון היה חופר? עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע?

zohar36

New member
משעמם לי כ"כ!

שם:זהר למה קראו לך ככה? כי אימאשלי אהבה ת'שם נראה לי את אוהבת את השם שלך?לא מפריע לי גיל: 16 תאריך לידה: השני במרץ, 1992 מזל: דגים מס' מזל: אין לי מה אני דפוקה? עיר מגורים: מעלה אדומים בי"ס: אתם לא מכירים כיתה:י"א ככה צבע עיניים טבעי: כחול מידת נעליים: 38 כמה אחים יש לך? שניים איך קוראים להם?איתן וגברי בני כמה הם? 18 ו14 רוצה עוד? לא תודה יש לך חבר/ה? לא תכונה הכי טובה:עזבו אתכם שטויות תכונה הכי רעה: הרס. המון המון הרס. התמכרות: אני לא רוצה לדבר על זה משקה אהוב:אייסים בעיקר משקה שנוא: מיץ אשכוליות מאמינה באסטרולוגיה? לא במיוחד מאמינה באלוהים?לא במיוחד מקצוע אהוב [בבי"ס]: אולי אומנות מקצוע שנוא: הכל כזה מעשנת? משתדלת שלא עישנת?כן שותה?כן מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה?דבורה עשית סקס? כן את עושה סקס או אהבה?ווטפ.. יש לך צלקות?כן, בקטנה ממש את אוהבת את המראה החיצוני שלך?לא מאוד ואת הפנימי? לא מאוד איזה שפות את מדברת? אנגלית ועברית בעד הומואים ולסביות? אני לא חושבת שמה שהבנאדם אוהב לזיין זה מה שעושה ת'בנאדם ולכן אין לי שום בעיה 'איתם' אבל.. בעד? מה הטעם בזה? טובה בלימודים?לא ממש יש לך חיות בבית?לא איזה? Oם יש לך סודות? כן בכיף כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת?תלוי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ציור שציירתי יש לך פלאפון?כן איזה?כזה.. מה הצלצול שלך?רטט מה הרקע שלך? תמונה שצילמתי בים יש לך רשיון?לא אוהבת את כתב היד שלך?לא מפריע לי כמה זמן יש לך בלוג? נראהלי כמעט 4 כמה פעמים עברת דירה?2 באיזה בית חולים נולדת? לא יודעת איך קוראים לו יש לך משקפיים/עדשות? לא יש לך גשר?לא את חולה במחלה סופנית כלשהי?מקווה מאוד שלא.. את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד?קורה הופעת פעם בעיתון?כן, השבוע לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת:חולצה שחורה ובוקסר ורוד עם סנופי הדבר האחרון שאכלת: פרוזן יוגורט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שאמרת:לא זוכרת הדבר האחרון ששמעת: מוזיקה הדבר האחרון שחשבת עליו:שאני מאוהבת בדבר הכי מדהים שקיים המבחן האחרון שעשית: מת' מועד ב' הבלוג האחרון שביקרת בו: לא זוכרת, יש מצב ששלי הפורום האחרון שביקרת בו: זה? הבן אדם האחרון שדיברת איתו:שיא הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: נועה הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: לא זוכרת הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: אחי.. הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: משה הבן אדם האחרון שחלמת עליו: לא זוכרת הבן אדם האחרון שהעליב אותך: אבינעם ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: ניר! מה שלומך:)? ממתי יש לך יוצאות? ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: בובה את בחיים? את יוצאת היום? הדבר האחרון שצילמת: לא זוכרת החלום האחרון שחלמת: לא זוכרת הפעם האחרונה שעישנת:אתמול הפעם האחרונה ששתית: בחמישי הפעם האחרונה שהסתפרת: בתחילת החופש נראהלי הפעם האחרונה שצחקת: היום בצהרים אולי הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת הפעם האחרונה שלבשת חצאית: לא זוכרת הפעם האחרונה שרצית למות: לא זוכרת הספר האחרון שקראת: לא זוכרת הרעש האחרון ששמעת: אימשלי מסדרת ספרים עכשיו: מה השעה? 20 ל11 מה התאריך? 17 באוגוטס מה את לובשת? בגדים שומעת שיר? לא איזה? מדברת באייסי/מסן?לא על מה את חושבת?קושקוש שלי:] עייפה?כן קר לך או חם לך?קריר שיר שתקוע לך בראש: אין הטלוויזיה דולקת?אין אתה אוכל?לא למה אתה הכי מחכה?לראות אותו שוב:] מה בא לך עכשיו לעשות?אותו מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו?הוא העדפות: צבע: סגול ככה, אפור, בורדו, שחור צבע קיר: סגול ככה צבע ציפורניים:טבעי. או סגול ככה צבע עיניים: כחול/חום גלידה:מארס ספורט:ריצה חברת נעליים:מזה משנה שוקולד: כל הרשתות האמריקאיות הגדולות למיניהם בשר: צלעות כבש סרט: החוש השישי סדרה: פאמילי גאי תה:צ'אי ורדים תוכנת מסרים מידיים:מסן קופת חולים:מכבי מקום לקעקוע:גב/שרוול קורנפלקס: כריות נוגט מסטיק:מנטה נהנית מהשאלון?לא לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי?ארוך מדיי לדעתך השאלון היה חופר?כן עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע?רצף

טוב גמני עונה=)

שם:זוהר זוהרה איך שבא לכם למה קראו לי ככה:אמא חלמה על סבתא בלידה מפריע:לא במיוחד מזל:קשת עיר:קרית אתא בצפר:אין העיפו אותי כיתה:אמורה להיות בי"א אם אני ימשיך ללמוד... מידת נעלים:39 צבע עינים :חום אחים:7 בלעדי תאום שלי שנפטר מהמחלה.. שמות:טוב נתחיל:סימי ישראל ואריאל=תאומים אני ואביחי ז"ל =תאומים מנחם מרים דבורה גיל:סימי=21 ישראל ואריאל=20 אני =16 ו9 חודשים מנחם=10 מרים=6 דבורה =5 רוצה עוד:לא ממש לא יש לך חבר:יומים כבר אם זה נקרא חעחע תכונה טובה:אני אוהבת להתנדב ולעזור תכונה רעה:אני נדפקת הרבה בגלל זה... משקה אהוב:נסטי משקה שנוא:אשכוליות ותפוזים מאמינה באסטרולגיה:לא מאמינה באלוקים:כן אני דתיה מקצוע אהוב:נגינה מקצוע שנוא:הסטוריה מעשנת:נרגילה נקרא?! שותה כן עשית סקס:לא עשית אהבה:לא מי יודעת עלי הכי הרבה:חני אין לי צלקות אוהבת תמראה החצוני ?מסתדרת איתו תמראה הפנמי:כע יש לנו כלב נחיה בבית של אחותי דיי טובה בלמודים נולדתי ברמב"ם בחיפהחולה במחלה סופנית:אם אתם רוצים לדעת אז ככה אני ואחי התאום חלינו בסרטן בכיתה ז הוא נפטר בחופש הגדול של כיתה ז אני דיי התגברתי על זה לפני חצי שנה עברתי הקרנה אחרונה ב"ה בגלל זה חזרנו בתשובה... הופעתי בעיתון:כן ביום העצמאות עם כלת התנ"ך חברתי הטובה היתי עם חולצת תנועה של בנ"ע בתמונה... הדבר האחרון: חולצת תנועה של בנ"ע אני במחנה עם החניכים וגינס קצר חצאית הרעש האחרון:חניכה מתועררת וצועקת שהבנים מרחו על כול הבנות באהל משחת שינים אין לי גשר ומשקפים נהנית מהשאלון:לא ממש לא חפרן מדי לדעתך היה חופר:יותר מדי... ברצף...

LOLI152

New member
עונה!~!:)

22:34 שם: אלה למה קראו לך ככה? להתאים למשפחה. אבא אלון , אח ארז, אח אמיר. את אוהבת את השם שלך? מאוד:) גיל: ביום שלישי (ה19) אהיה בת 16. :) תאריך לידה: 19.8.92 מזל: אריה מס' מזל: 9 עיר מגורים: חור. בי"ס: חור.XD כיתה: יא4 צבע עיניים טבעי: חום מידת נעליים: 41 כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? ארז ואמיר. בני כמה הם? 19 ו11 רוצה עוד? לא! יש לך חבר/ה? לא תכונה הכי טובה:אני מנהיגה תכונה הכי רעה: שזה גם שתלטנית. התמכרות: צופים משקה אהוב: מים משקה שנוא: קולהזירו מאמינה באסטרולוגיה? אכן מאמינה באלוהים? בהחלט מקצוע אהוב [בבי"ס]: תקשורת וחברה מקצוע שנוא: מתמטיקה מעשנת? לא עישנת? לא שותה? לפעמים מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? ידיד. הידיד הכי טוב. שזה גם החבר הכי טוב. כי תכלס. ידיד זה לא הגדרה נכונה. עשית סקס?עוד לא.XD את עושה סקס או אהבה? סקס. יש לך צלקות? אכן. לאיזה צופיפניק אין!? את אוהבת את המראה החיצוני שלך? יש מה לשפר. ואת הפנימי? מאוד:) איזה שפות את מדברת? עברית, ערבית, איטלקית, ספרדית, אנגלית וצרפתית. בעד הומואים ולסביות?למה לא:) טובה בלימודים? ממוצעת+ יש לך חיות בבית? בהחלט. איזה? אחים, כלבה. יש לך סודות? למי אין? כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? כמובן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני במחשב של אמא. אבל סתם תמונה של ברירת מחדל. יש לך פלאפון? בהחלט איזה? מוטורלה Z6. מה הצלצול שלך? השיר נושא של סדרת הילדים האהבה "בינבה" ("בינבה בובי ופונפון יוצאים למסעות.. מה קורה להם בדרך אלו הפתעות? השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים..") מה הרקע שלך? בובת טיגר. יש לך רשיון? לא אוהבת את כתב היד שלך? כן. אבל אני לא חושבתשהוא יפה. כמה זמן יש לך בלוג? מאיפה לכם שיש לי בלוג?:p כמה פעמים עברת דירה? 3. באיזה בית חולים נולדת? מאיר יש לך משקפיים/עדשות? משקפיים (עד המוות!!) יש לך גשר? לא את חולה במחלה סופנית כלשהי? שיגעון את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? לא הופעת פעם בעיתון? אכן! בתמונה עם ראומה ויצמן. לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: גי'נס וחולצה הדבר האחרון שאכלת: פיצה.XD הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" הדבר האחרון ששמעת: "גם לך". סתם לא, אני שומעת מוזיקה וכאלה! הדבר האחרון שחשבת עליו: חסוי המבחן האחרון שעשית: בגרות. בלשון. הבלוג האחרון שביקרת בו: מה?XD הפורום האחרון שביקרת בו: זה. הבן אדם האחרון שדיברת איתו: אח שלי הגדול הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: חסוי הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: אמא הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: אחי הקטן הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: החסוי ממקודם.XD הבן אדם האחרון שחלמת עליו: מממ לא חולמת על אנשים לרוב הבן אדם האחרון שהעליב אותך: לא נעלבת מטיפשים.XD ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: "מתי נפגשים?" ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: "עוד שבועיים. תתגעגעי קצת, בריא לך." הדבר האחרון שצילמת: משפחה החלום האחרון שחלמת: לא זוכרת. משהו על מלחמת מים. הפעם האחרונה שעישנת: לא מעשנת. הפעם האחרונה ששתית: יום שישי שעבר הפעם האחרונה שהסתפרת: כיתה ח' הפעם האחרונה שצחקת: לפני כמה דקות הפעם האחרונה שבכית: לא בוכה הפעם האחרונה שלבשת חצאית: פורים הפעם האחרונה שרצית למות: שנה שעברה הספר האחרון שקראת: היער/הרלן קובן הרעש האחרון ששמעת: כוכב נולד. זה וואחד רעש. עכשיו: מה השעה?22:47 מה התאריך? 17.8 מה את לובשת? ג'ינס וחולצה שומעת שיר? אכן איזה? "כל מה שנשאר" בוטן מתוק בקרקס מדברת באייסי/מסן? אכן על מה את חושבת? כל מיני דברים עייפה? לא. עניין מפתיע בהתחשב בזה שישנתי 3 שעות והתרוצצתי היוםXD קר לך או חם לך? קר לי. המזגן פה מקפיא. שיר שתקוע לך בראש: כל מה שנשאר. הטלוויזיה דולקת? בחדר אחר. את אוכלת לא למה את הכי מחכה?ליום שלישי:) מה בא לך עכשיו לעשות? לאהוב. מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? חסוי.XD העדפות: צבע: סגול, כתום צבע קיר: אדום, סגול, כתום צבע ציפורניים: שחור צבע עיניים: בהיר גלידה:וניל פצפוצים ספורט: כדורעף חברת נעליים: לא אכפת . שוקולד: לבן בשר: שניצל סרט: קומדיה סדרה: קומית תה:נענע תוכנת מסרים מידיים: מסנג'ר קופת חולים: מעדיפה שלא מקום לקעקוע:איפה שחותכים ורידים, ברגל, בכתף (בפנים לא בשכמה) קורנפלקס: כרית מסטיק: לא מחבבת נהנית מהשאלון? חופשי:) לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? קצר מדי:( לדעתך השאלון היה חופר? לאXD עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? ברצף ,אבל דיברתי עםאנשים בו זמנית.... 22:51

Stootz

New member
אין לי כוח להדגיש../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שם: סתיו למה קראו לך ככה? גם כי ההורים שלי אהבו את השם וגם כי נולדתי בסתיוP: את אוהבת את השם שלך? כן גיל: 15 תאריך לידה: 14.10.92 מזל: מאזניים מס' מזל:אממ יש כל מיני עיר מגורים: חיפה בי"ס: ליאובק כיתה: עולה לי"א צבע עיניים טבעי: ירוק מידת נעליים: 35 חחח כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים להם? מור בני כמה הם? 18 רוצה עוד? מממ יכול להיות נחמד איזה אחות קטנה חח אבל במחשבה שניה לא יש לך חבר/ה? לא תכונה הכי טובה: שמחת חיים תכונה הכי רעה: ותרנית התמכרות: שוקולד!! משקה אהוב: מיץ ענבים/נסטי אפרסק/שוקו/אייס קפה של ארומה!!
משקה שנוא: קולה וכל המוגזים למיניהם מאמינה באסטרולוגיה? חח לפעמים מאמינה באלוהים? כן מקצוע אהוב [בבי"ס]: תיאטרון מקצוע שנוא: יש הרבה מעשנת? לא עישנת? לא שותה? לא מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? זה מתחלף כל הזמן עשית סקס? לא את עושה סקס או אהבה? אני לא עושה:| יש לך צלקות? כן חח אבל בקטנה כזה את אוהבת את המראה החיצוני שלך? כן ואת הפנימי? כן איזה שפות את מדברת? שוטף?עברית ואנגלית בעד הומואים ולסביות? אין לי בעיה איתם חח טובה בלימודים? כן יש לך חיות בבית? כן:) איזה? כלבה וחתולה יש לך סודות? תגדירו סודP: כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? כן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ברנדה אסניקר
יש לך פלאפון? כן איזה? Samsung Z240 מה הצלצול שלך? how to save a life-the fray מה הרקע שלך? תמונה שלי ושל גור חתולים ג'ינג'י כזה מתוווווווק
יש לך רשיון? לא אוהבת את כתב היד שלך? מאוד כמה זמן יש לך בלוג? איך ידעתם שיש לי?:O ואממ 3 שנים חח כמה פעמים עברת דירה? 4 באיזה בית חולים נולדת? הדסה יש לך משקפיים/עדשות? לא יש לך גשר? היה את חולה במחלה סופנית כלשהי? חס וחלילה את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? לא חחח זה רק מקלקל אותם עוד יותר הופעת פעם בעיתון? אממ השם שלי הופיע חח לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: גופיה וג'ינס הדבר האחרון שאכלת: שניצל צמחוני חח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון ששמעת: לילה טוב הדבר האחרון שחשבת עליו: לא זוכרת חח המבחן האחרון שעשית: בגרות בלשון הבלוג האחרון שביקרת בו: לא זוכרת הפורום האחרון שביקרת בו: הפורום הזה:] הבן אדם האחרון שדיברת איתו: אבא הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: אין לי כוח להסתכל חח הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: וואו לא זוכרת הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: לא זוכרת הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: קרן הבן אדם האחרון שחלמת עליו: לא זוכרת הבן אדם האחרון שהעליב אותך: לא זוכרת חחח ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: נגמרה לי הסוללה בפלאפוןP: ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: ^^ הדבר האחרון שצילמת: את עצמי חח החלום האחרון שחלמת: לא זוכרת הפעם האחרונה שעישנת: אף פעם הפעם האחרונה ששתית: אממ שישי שעבר יין בארוחה משפחתית חחח הפעם האחרונה שהסתפרת: מזמןןןןן הפעם האחרונה שצחקת: אתמול הפעם האחרונה שבכית: היום/: הפעם האחרונה שלבשת חצאית: לפני שבועיים הפעם האחרונה שרצית למות: אף פעם הספר האחרון שקראת: a time for dancing הרעש האחרון ששמעת: את הכלבה שלי נובחת חח עכשיו: מה השעה? 2:01 בלילה:O מה התאריך? אין לי מושג חחחח מה את לובשת? גופיה בצבע טורקיז ושורטס שומעת שיר? לא איזה? מדברת באייסי/מסן? לא על מה את חושבת? כל מיני דברים עייפה? כן קר לך או חם לך? קר שיר שתקוע לך בראש: אין חח הטלוויזיה דולקת? לא אתה אוכל? לא למה אתה הכי מחכה? לסיים כבר את העבודות שקיבלנו לחופש חח מה בא לך עכשיו לעשות? לישון מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? לא יודעת העדפות: צבע: תכלת צבע קיר: חח תכלת-טורקיז כזה צבע ציפורניים: שקוף:O צבע עיניים: ירוק/כחול גלידה: וניל עוגיות=) ספורט: ריקוד חברת נעליים: יש כל מיני שוקולד: הכל מתקבל בברכה חחח בשר: אני צמחונית סרט: יש הרבה סדרה: קטנטנות!!! P: הישן!! תה: עם נענע?חחח תוכנת מסרים מידיים: מסנג'ר קופת חולים: אין לי מושג מקום לקעקוע: בעורף בצד כזה חחח מתחת לאוזן קורנפלקס: כריות:] מסטיק: מנטה נהנית מהשאלון? יאפ לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? חחח בסדר לדעתך השאלון היה חופר? לא:) עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? ברצף

Ronyyyyyy

New member
הצילו השיעמום מישטלת עלי!!!

שם:רוני למה קראו לך ככה?כי ההורים שלי חשבו שזה שם יפה =] את אוהבת את השם שלך?כן גיל:15 וחצי =] תאריך לידה:1992\12\16 מזל:קשת מס' מזל:2 עיר מגורים:גן יבנה בי"ס: רבין כיתה:עולה ליא צבע עיניים טבעי:חום מידת נעליים: 39 =[ כמה אחים יש לך?אחד קטן ומציק איך קוראים להם? ליאור בני כמה הם?11 (ניראה לי ) רוצה עוד?אני רוצה אחות קטנה יש לך חבר/ה?יש לי הרבה חברות תכונה הכי טובה:בטוחה בעצמי תכונה הכי רעה:אני חושבת שאני תמיד צודקת התמכרות: ללהרגיש צודקת משקה אהוב: מיץ תפוחים =] משקה שנוא: וודקה מאמינה באסטרולוגיה? לא מאמינה באלוהים?לא מקצוע אהוב [בבי"ס]: מחשבים מקצוע שנוא: אנגלית מעשנת? לא עישנת? לא שותה?לא מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? בתאל עשית סקס? לא את עושה סקס או אהבה? אם כבר אז אהבה XD יש לך צלקות?כן ביד את אוהבת את המראה החיצוני שלך? אני מיסתדרת איתו\ ואת הפנימי? גם איתו אני מיסתדרת איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אבל לא יותר מידי XD בעד הומואים ולסביות? שכל אחד יחייה איך שבא לו טובה בלימודים? יחסית יש לך חיות בבית?כן שני חתולים איזה?שני חתולים יש לך סודות? תמיד יש =] כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת?כן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ורוד כזה =] יש לך פלאפון? כן איזה? של samsung מה הצלצול שלך? מנגינה כזאת מה הרקע שלך? כינור כזה יפה יש לך רשיון? לא אוהבת את כתב היד שלך? לא כמה זמן יש לך בלוג? אין לי XD כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת באיזה בית חולים נולדת?לא זוכרת את השם יש לך משקפיים/עדשות? לא יש לך גשר?לא את חולה במחלה סופנית כלשהי? לא את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? חחחחחחח.. לא הופעת פעם בעיתון? כן לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: פיג'מה =] הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שאמרת: בסדר אבא אני יסדר את המחשב =[ הדבר האחרון ששמעת: את השיר I BELEAVE I CAN FLY הדבר האחרון שחשבת עליו: יייווווו איזה שאלון חופר יאללה... המבחן האחרון שעשית: בגרות בלשון הבלוג האחרון שביקרת בו: לא זוכרת הפורום האחרון שביקרת בו: הפורום הזה הבן אדם האחרון שדיברת איתו: אבא שלי הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: לין הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: איתן הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: אבא שלי הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: לין הבן אדם האחרון שחלמת עליו: אני!!! =] הבן אדם האחרון שהעליב אותך: אני לא נעלבת בקלות ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: ההשאלת ספרים היא מ-8 עד -12 ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: תודה הדבר האחרון שצילמת: את הבריכה בקוקה קולה וילג' החלום האחרון שחלמת: לא זוכרת הפעם האחרונה שעישנת: לא עישנתי הפעם האחרונה ששתית: ליפני חודש ככה הפעם האחרונה שהסתפרת: וואי מיזמן.... הפעם האחרונה שצחקת: אני צוחקת כל החיים!! כולל עכשיו הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת כבר.. הפעם האחרונה שלבשת חצאית: ליפני שלוש ימים הפעם האחרונה שרצית למות: XD הספר האחרון שקראת: האלים עצמם הרעש האחרון ששמעת: לא הבנתי עכשיו: מה השעה? 11 ו-8 דקות מה התאריך? 2008\8\18 מה את לובשת?פיג'מה שומעת שיר? כן איזה? II BELEAVE I CAN FLY מדברת באייסי/מסן? כן שניהם על מה את חושבת? אני חושבת "וואי וואי אני ממש משועממת אם אני פותרת את השאלון החופר הזה..." עייפה? ברור קר לך או חם לך? חם לי שיר שתקוע לך בראש: אל תיבכה. אני בוכה בישבילך אל תיפנה..." הטלוויזיה דולקת? לא אתה אוכל? לא למה אתה הכי מחכה? לצבא מה בא לך עכשיו לעשות? ליברוח מהבית מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? חבר חתיך =] העדפות: צבע: ורוד (אני בלונדינית מה לעשות..) צבע קיר: סגול צבע ציפורניים: טיבעי צבע עיניים: כחול גלידה:סורבה תות ספורט: ריצה.. כדור עף.. רולר.. חברת נעליים: לא מבינה בזה שוקולד: מריר בשר: שניצל סרט: גריזז.. סדרה: חברים תה: תות תוכנת מסרים מידיים:מסן (כי אפשר לישלוח סמיילים כאלה מגניבים) קופת חולים: מכבי מקום לקעקוע:מאחורי הכתף קורנפלקס: כריות מסטיק: תות נהנית מהשאלון? זה העביר את הזמן.. לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? ארוך מידיי לדעתך השאלון היה חופר? מאוד מאוד עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? ברצף וואי אני לא מאמינה... השאלון היסתיים??? וואלה??? יייווווו... ווווויויייי.. =]

אאאני.../images/Emo181.gif

שם: עדן למה קראו לך ככה? ככה. את אוהבת את השם שלך? לא ממש... גיל: 16 תאריך לידה: מזל: טלה מס' מזל: 9 עיר מגורים: בי"ס: כיתה: עולה לי"א. צבע עיניים טבעי: חוםחום. מידת נעליים: 39-41, תלוי בנעל (באמת) כמה אחים יש לך? 4 איך קוראים להם? הם באים לבד, תאמינו לי בני כמה הם? רוצה עוד? כן אבל שישארו בגיל 3 לנצח. יש לך חבר/ה? כן תכונה הכי טובה: נחישות, נאמנות, איכפתיות, חכמה, גמישות, כנות, תכונה הכי רעה: פתיל קצר, התבודדות, סגירות, ביישנות, חרדה במקומות הומים אנשים, עצלנות התמכרות: משקה אהוב: קולה? בזמן האחרון ממש חיבבתי נסטי מנגו אננס. משקה שנוא: סודה! מאמינה באסטרולוגיה? כן מאמינה באלוהים? כשאחליט מה זה אלוהים בשבילי, אעדכן אתכם מקצוע אהוב [בבי"ס]: אומנות מקצוע שנוא: מת'? מעשנת? לא עישנת? לא שותה? לא מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? אחותי התאומה. עשית סקס? לא את עושה סקס או אהבה? לא ולא. יש לך צלקות? כן את אוהבת את המראה החיצוני שלך? לא מידי. ואת הפנימי? כן איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית וקצת ערבית מהחטיבה
בעד הומואים ולסביות? למה לא טובה בלימודים? כן יש לך חיות בבית? כן איזה? אחים+אוגר וג'וקים. יש לך סודות? קצת. כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? תמיד. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין כח לבדוק יש לך פלאפון? כן איזה? מוטורולה מה הצלצול שלך? ג'אסט - רדיוהד מה הרקע שלך? ים יש לך רשיון?לא אוהבת את כתב היד שלך? כן כמה זמן יש לך בלוג? אין לי בלוג.. כמה פעמים עברת דירה? פעמיים באיזה בית חולים נולדת? מאיר כפ"ס יש לך משקפיים/עדשות? לא יש לך גשר? לא את חולה במחלה סופנית כלשהי? wtf. לא. את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? מידי פעם הופעת פעם בעיתון? כן לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: פיג'מה הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: פטל הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון ששמעת: הדבר האחרון שחשבת עליו: המבחן האחרון שעשית: הבלוג האחרון שביקרת בו: הפורום האחרון שביקרת בו: הבן אדם האחרון שדיברת איתו: הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: הבן אדם האחרון שחלמת עליו: הבן אדם האחרון שהעליב אותך: ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: הדבר האחרון שצילמת: החלום האחרון שחלמת: הפעם האחרונה שעישנת: הפעם האחרונה ששתית: הפעם האחרונה שהסתפרת: הפעם האחרונה שצחקת: הפעם האחרונה שבכית: הפעם האחרונה שלבשת חצאית: הפעם האחרונה שרצית למות: הספר האחרון שקראת: הרעש האחרון ששמעת: עכשיו: מה השעה? 13:47 מה התאריך? 18.8 מה את לובשת? פיג'מה שומעת שיר? לא איזה? מדברת באייסי/מסן? כן על מה את חושבת? עייפה? כן קר לך או חם לך? קר לי שיר שתקוע לך בראש: הטלוויזיה דולקת? כן אתה אוכל? לא למה אתה הכי מחכה? לא יודעת... מה בא לך עכשיו לעשות? לישון מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? חבר שלי העדפות: צבע: שחור, אפור, אדום, כחול צבע קיר: לא יודעת, החדר שלי כתום אבל בא לי לשנות צבע ציפורניים: טבעי צבע עיניים: ירוק
אבל הצורה יותר חשובה מהצבע גלידה: וניל עם פצפוצי שוקולד ספורט:
חברת נעליים: שוקולד: כל שוקולד בשר: סרט: סדרה: תה: תוכנת מסרים מידיים: מסנג'ר קופת חולים: מקום לקעקוע: קורנפלקס: כריות או הרגיל עם התרנגול מסטיק: מנטה נהנית מהשאלון? לא ממש לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? לדעתך השאלון היה חופר? עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע?

אני. ../images/Emo19.gif

שם: יובל. למה קראו לך ככה? ההורים שלי חשבו שזה שם יפה. את אוהבת את השם שלך? אין לי בעיה איתו. גיל: 16.9 תאריך לידה: 9.11.91 מזל: עקרב. מס' מזל: הא? עיר מגורים: נהריה. בי"ס: כיתה: עולה לי"א צבע עיניים טבעי: חום. מידת נעליים: 40-41. כמה אחים יש לך? 4. איך קוראים להם? לא אומר. בני כמה הם? 18,22,24,26. רוצה עוד? בא לי אחד קטן. יש לך חבר/ה? לא. תכונה הכי טובה: אינטילגנציה, סקרנות (זה נחשב טוב?). תכונה הכי רעה: ביישנות, חוסר ביטחון עצמי, חסר עמוד שדרה. התמכרות: משקה אהוב: מיץ מנגו, ברד, אייס קפה. משקה שנוא: הרבה. מיץ מנטה של קריסטל
מאמינה באסטרולוגיה? לא ממש. מאמינה באלוהים? לא ממש. מקצוע אהוב [בבי"ס]: ספרות, לשון ז"ל. מקצוע שנוא: ספורט, מתמטיקה. מעשנת? לא. עישנת? לא. שותה?לא. מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? עשית סקס? לא. את עושה סקס או אהבה? אף אחד מהם. יש לך צלקות? כן. את אוהבת את המראה החיצוני שלך? ככה ככה. ואת הפנימי? ככה ככה. איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית. ערבית אני כבר לא זוכר כלום. בעד הומואים ולסביות? למה לא. טובה בלימודים? אפשר להגיד. יש לך חיות בבית? כן. איזה? חתולה. יש לך סודות? אפשר לומר. כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? לא יצא לי להגיד את זה לחברה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סימבה ופומבה. יש לך פלאפון? כן. איזה? משהו גרוע של סמסונג. מה הצלצול שלך? Black Hole Sun של סאונדגארדן. מה הרקע שלך? משהו של מלך האריות. יש לך רשיון? לא. אוהבת את כתב היד שלך? הוא בסדר. כמה זמן יש לך בלוג? כמה פעמים עברת דירה? 1 באיזה בית חולים נולדת? רמב"ם. יש לך משקפיים/עדשות? לא. יש לך גשר? כן. את חולה במחלה סופנית כלשהי? חס וחלילה. את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? לפעמים. הופעת פעם בעיתון? יש מצב, אולי באיזה מקומון. למרות שלא נראה לי. לאחרונה: אין לי כוח לזה. הדבר האחרון שלבשת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון ששמעת: הדבר האחרון שחשבת עליו: המבחן האחרון שעשית: הבלוג האחרון שביקרת בו: הפורום האחרון שביקרת בו: הבן אדם האחרון שדיברת איתו: הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: הבן אדם האחרון שחלמת עליו: הבן אדם האחרון שהעליב אותך: ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: הדבר האחרון שצילמת: החלום האחרון שחלמת: הפעם האחרונה שעישנת: הפעם האחרונה ששתית: הפעם האחרונה שהסתפרת: הפעם האחרונה שצחקת: הפעם האחרונה שבכית: הפעם האחרונה שלבשת חצאית: הפעם האחרונה שרצית למות: הספר האחרון שקראת: הרעש האחרון ששמעת: עכשיו: מה השעה? 15:36 מה התאריך? 18 באוגוסט 2008. מה את לובשת? חולצת ג'יפה ומכנס קצר. פיג'מה. שומעת שיר? לא. איזה? מדברת באייסי/מסן? לא. על מה את חושבת? עייפה? לא ממש. קר לך או חם לך? נוטה לכיוון חם. שיר שתקוע לך בראש: הטלוויזיה דולקת? כן. אתה אוכל? לא. למה אתה הכי מחכה? כרגע - יום רביעי. מה בא לך עכשיו לעשות? מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? העדפות: צבע: כתום, אפור, ירוק. צבע קיר: כחול, כתום. צבע ציפורניים: רגיל? צבע עיניים: ירוק וכחול. גלידה: וניל עוגיות/עוגת גבינה. ספורט: אף ספורט. חברת נעליים: שוקולד: בשר: שניצל?
סרט: סדרה: תה: תוכנת מסרים מידיים: מסנג'ר. קופת חולים: מקום לקעקוע: קורנפלקס: מסטיק: נהנית מהשאלון? לא במיוחד. לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? ארוך מדי ומנוסח בלשון נקבה. לדעתך השאלון היה חופר? כן. עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? ברצף.

שוקולד פרה- כל פעם מחדש.

שם: ליאור למה קראו לך ככה? לכו תדעו.. את אוהבת את השם שלך? נראה לי שכן.. גיל: 16 תאריך לידה:12.1.92 מזל: גדי מס' מזל: 7 עיר מגורים: נתניה בי"ס: כיתה: יא צבע עיניים טבעי: חום מידת נעליים: 38 כמה אחים יש לך? שלושה איך קוראים להם? נתי ארז ועוד אחד..לא זוכרת בני כמה הם? 20,14,13 רוצה עוד? לא כ"כ.מספיק. יש לך חבר/ה? לא תכונה הכי טובה:זה לא גאוותני? תכונה הכי רעה: חוסר סבלנות התמכרות: קולה משקה אהוב:קןלה משקה שנוא: פאנטה מאמינה באסטרולוגיה? לא ממש מאמינה באלוהים?כן.. מקצוע אהוב [בבי"ס]: מתמטיקה מקצוע שנוא: ביולוגיה!!ואנגלית מעשנת? לא עישנת? כן שותה?לא מי החבר/ה שיודע/ת עלייך הכי הרבה? עשית סקס? לא את עושה סקס או אהבה? מה? ראבאק אנחנו בני 16.. יש לך צלקות? בלב או פיזית? פיזית יש קצת.. את אוהבת את המראה החיצוני שלך? לא ממש ואת הפנימי? תמיד יש מה לשפר איזה שפות את מדברת? עברית בעד הומואים ולסביות? שיחיו..אבל רחוק ממני טובה בלימודים? אני אמורה להעיד על עצמי? חח אני מסתדרת עם מקצועות מאוד מסויימים יש לך חיות בבית?לא איזה? יש לך סודות? לכולם יש כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? כן. ולכן אני אומרת את זה מעט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? "בננות בפיג'מות" יש לך פלאפון?כן איזה?סלקום..סמסונג.. מה הצלצול שלך? המנגינה של שודדי הקאריביים מה הרקע שלך? בננות בפיג'מות יש לך רשיון? לא אוהבת את כתב היד שלך? חח לא,יש לי כתב של רופאים כמה זמן יש לך בלוג? מי אמר שיש לי בלוג? כמה פעמים עברת דירה? 3 פעמים..4.. באיזה בית חולים נולדת? לניאדו יש לך משקפיים/עדשות? משקפיים יש לך גשר?ךא את חולה במחלה סופנית כלשהי? אה..לא ב"ה את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? כן :] הופעת פעם בעיתון? כן לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: עדיין לובשת.. הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שאמרת: "ביי נועה" הדבר האחרון ששמעת: "ביי ליאור" הדבר האחרון שחשבת עליו: מעניין אם אפשר לשלב פנקייק עם וופלה.. המבחן האחרון שעשית: מועד ב' מתמטיקה הבלוג האחרון שביקרת בו: של המורה שלי להיסטוריה הפורום האחרון שביקרת בו: תפוז הבן אדם האחרון שדיברת איתו: נועה הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו: חברה של אחי הבן אדם האחרון שניתקת לו בפנים: חח חברה הבן אדם האחרון שעיצבן אותך: אחשלי הבן אדם האחרון שהצחיק אותך: דוד שלי הבן אדם האחרון שחלמת עליו: חברה הבן אדם האחרון שהעליב אותך: לא זכור לי ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: "2" ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: "בא לך לראות מלך האריות?" הדבר האחרון שצילמת: את סבא שלי החלום האחרון שחלמת: אתמול חלמתי שאני מסננת את חברה שלי..אנלא זוכרת למה הפעם האחרונה שעישנת: לפני כמה חודשים הפעם האחרונה ששתית: אתמול בערב הפעם האחרונה שהסתפרת: לפני שנה בערך הפעם האחרונה שצחקת: אתמול בערב הפעם האחרונה שבכית:לפני בערך שבועיים הפעם האחרונה שלבשת חצאית: אתמול הפעם האחרונה שרצית למות: אף פעם לא באמת רציתי הספר האחרון שקראת: "לא בלי בתי" הרעש האחרון ששמעת: שי גבסו עושה הרבה רעש עכשיו: מה השעה? 18:31 מה התאריך?18.8 מה את לובשת? בגדים שומעת שיר? כן איזה?"תגידי לי את" מדברת באייסי/מסן?לא על מה את חושבת?אני משתדלת לא לחשוב יותר מידי כשאין בצפר..זה מתיש עייפה? לא קר לך או חם לך? לא זה ולא זה שיר שתקוע לך בראש: "מלח הדמעות" הטלוויזיה דולקת? כן אתה אוכל?לא למה אתה הכי מחכה? למחר מה בא לך עכשיו לעשות? לישון מי הכי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? חברה טובה שלי.. העדפות: צבע: כתום! צבע קיר: כתום! צבע ציפורניים:כתום! סתם,הצבע של הציפורניים..רגיל נו.. צבע עיניים: כבר שאלתם,לא? גלידה:לא אוהבת את זה ספורט:כדורסל חברת נעליים:אולסטאר שוקולד: מריר בשר: שניצל..? סרט: יש המון.. סדרה: ראש גדול וסרוגים! תה: חח שיהיה עם נענע תוכנת מסרים מידיים: אייסי קופת חולים: העדפה לקופת חולים? :// מקום לקעקוע: איכ קורנפלקס: כריות מסטיק: דובדבן-לימון נהנית מהשאלון? חח די לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? בסדר..עשיתי הפסקות אזז.. לדעתך השאלון היה חופר? לא ממש עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? הפסקות טלפון.

כי משעמם בעבודה../images/Emo3.gif

שם: נופר למה קראו לך ככה? ככה גיל: 16 מזל: סרטן כיתה: י"א
צבע עיניים טבעי: ירוק כחול מידת נעליים: 39-40 כמה אחים יש לך? 2 בני כמה הם? 12 וחצי, 6 רוצה עוד? לא תודה!! יש לך חבר/ה? לא. מישהו?
תכונה הכי טובה: יודעת להקשיב תכונה הכי רעה: לא רעה, אבל לפעמים מוחצנת [או איך שלא קוראים לאלה שישר מדברים בלי לחשוב] התמכרות: ספורט אתגרי משקה אהוב: מים משקה שנוא: קולה מאמינה באסטרולוגיה? ככה ככה מאמינה באלוהים? לא מקצוע אהוב [בבי"ס]: פיזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה מעשנת? לא עישנת? לא שותה? לא עשית סקס? לא יש לך צלקות? אהא את אוהבת את המראה החיצוני שלך? ככה ואת הפנימי? כן! איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית וג'יבריש מדוברת בעד הומואים ולסביות? כן טובה בלימודים? מסתבר יש לך חיות בבית? כן - חתולה יש לך סודות? לא כשאת אומרת "אני אוהבת אותך" את באמת מתכוונת? אף פעם לא התכוונתי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל פעם תמונה אחרת שצילמתי יש לך פלאפון? כן סוני אריקסון מה הצלצול שלך? סיינפלד
מה הרקע שלך? סנופקין יש לך רשיון? לא >: אוהבת את כתב היד שלך? כן יש לך משקפיים/עדשות? לא D: יש לך גשר? היה את מרביצה למכשירים חשמליים אם הם מפסיקים לעבוד? מסובבת את הסוללות
הופעת פעם בעיתון? לא לאחרונה: הדבר האחרון שלבשת: גופיה תכלת, ג'ינס ונעלי ספורט הדבר האחרון שאכלת: עוגיה מגעילה מרולדין הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון ששמעת: שיחת טלפון עם חברה הדבר האחרון שחשבת עליו: בדודה שלי המבחן האחרון שעשית: מתמטיקקה הפורום האחרון שביקרת בו: שביעיסטים הבן אדם האחרון שדיברת איתו: חברה שלי הבן אדם האחרון שחלמת עליו: אחד שמתאמן איתי
ההודעה האחרונה ששלחת באסאמאס: אני אעלה על הרכבת באיזור 5 ההודעה האחרונה שקיבלת באסאמאס: אוקיי הדבר האחרון שצילמת: בדודה שלי הפעם האחרונה שהסתפרת: שישי שעבר הפעם האחרונה שלבשת חצאית: מזמן
הספר האחרון שקראת: חתולי הרחוב שלי הרעש האחרון ששמעת: מקדחה עכשיו: מה השעה? 12:40 מה התאריך? 19.8 מה את לובשת? גופיה תכלת וג'ינס שומעת שיר? לא >: מדברת באייסי/מסן? לא על מה את חושבת? אוכל עייפה? כן קר לך או חם לך? קר שיר שתקוע לך בראש: פרסומת מהרדיו אתה אוכל? לא למה אתה הכי מחכה? לארבע וחצי מה בא לך עכשיו לעשות? להיות על הרכבת העדפות: צבע: ירוק צבע קיר: כתום צבע ציפורניים: רגיל צבע עיניים: ירוק גלידה: שוקולד ספורט: קראטה חברת נעליים: ואנס, נגיד שוקולד: מריר בשר: שניצל סרט: קונג פו פנדה
סדרה: חברים, סיינפלד ואיש משפחה תה: לואיזה XDDD תוכנת מסרים מידיים: מסנג'ר קופת חולים: שמתפקדת מקום לקעקוע: שכם, קרסול, יד קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה נהנית מהשאלון? ממ לדעתך הוא היה בסדר/ארוך מדיי/קצר מדיי? ארוך לדעתך השאלון היה חופר? מצאתי נפט!!!!1 עשית את השאלון ברצף או שעשית הפסקות באמצע? רצוף

למעלה