שאלון שהעתקתי 2
(זה מהארכיון...זהירות- מאודד ארוך) לא עניתי על הכל... שם: בואו נדלג על זה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? בערך מיקום: באר שבע האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? היו קוראים לי "שירה" האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: הרבה אני מקווה
סתם נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? לצערי כן אם לא, רוצה להיות? רוצה חבר!
תאריך לידה: 27/10/1989 גיל: 16 עוד שבוע גיל שהיית רוצה להיות: 20+ כיתה: יא' מצבך החברתי: עדיף שלא נכנס לזה גובה: 1.66 בערך צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? לא צבע שער:שחור אוהב אותו? לא צבע אהוב: תכלת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אני לא עובדת יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: קצת התמכרויות:קצת איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית, ספרדית, קצת צרפתית וקצת פורטוגזית ציטוט מועדף/ מוטו: ציטוט-"בלילות הכי קרים אוחז אדם באמונה, שימים מאושרים עוד מחכים לו בפינה" האם... אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? קצת אתה שונא את עצמך?קצת אתה אוהב את הכתב יד שלך? קצת יש לך הרגלים רעים? קצת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני בוגרת לגילי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "ביש מזל" מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות ומחלות אתה יודע לשיר? לא!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הבריאות שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? הביישנות והפארנואידיות מה החוזק הכי גדול שלך? אני חזקה נפשית אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות ביישנית ופרנאודית ופחות אכפתית אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן מאוד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להיות חזקים ןלא לשים ז*ן על אף אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין חיה כזאת האם אתה: מעשן? כן סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא יוצא לי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא ממש נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות?חס ושלום החטפת מכות למישהו? לא! הלוואי! התחילו איתך? היית על במה? לא אין לי אומץ ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן אבל אין לי אומץ נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? חח................. חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? אולי הרגת חיה בכוונה? אולי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? איך להגדיר "התמוטטות עצבים"? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? אולי בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא וגם אף פעם לא ראיתי כזה דבר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? הפסיכולוגית שלי, הטלווייה, והמחשב (ולפעמים אחי) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הפסיכולוגית שלי ואח שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? הפסיכולוגית שלי מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוגית שלי ואח שלי (מזל שהם קיימים...) עם מי אתה רב הכי הרבה? לפעמים עם אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא!!!!!! אהבה זה מדהים!!!!!! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? זה לא בנאדם אחד, אלא אוסף של אנשים שצחקת עליו? על עצמי שהלכת איתו לקניות? לא הולכת לקניות ששבר את הלב שלך? מישהו שהיה ידיד שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? ילד אחד שאבד ששימח אותך? הפסיכולוגית שלי שראית איתו סרט? אף אחד שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? חולצה אדומה וטרנינג כחול כהה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף איבר! סוטים! איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא
(זה מהארכיון...זהירות- מאודד ארוך) לא עניתי על הכל... שם: בואו נדלג על זה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? בערך מיקום: באר שבע האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? היו קוראים לי "שירה" האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: הרבה אני מקווה