שאלון שבועי!! =]

שאלון שבועי!! =]

איזה כייף לפרסם את זה חחחח מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: שיר שמתנגן ברקע אם בכלל: קצת על אהבה: אוהבים את החיים? הייתם מאוהבים פעם? מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם? מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"? תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים! : אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים? אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם? זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: אתם אוהבים את עצמכם? במה זה מתבטא? וסתם כזה: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? את יכולה להפוך את הלשון? את יכולה להרים גבה אחת? את יכולה לפזול? את מסדרת את המיטה כל יום? הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? איך את מרגישה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את ישנה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתני בשביל כסף? במה את נוהגת? את ילדה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? וחלק אחרון 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. 2. 3. 4. נראה לי שיצא קצת ארוך.. אבל מה זה משנה... ארוך זה כייף =]]

ראשונההההההההההההה:):):):)

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: ארצות הברית שיר שמתנגן ברקע אם בכלל:הכוס הכחולה קצת על אהבה: אוהבים את החיים?כן הייתם מאוהבים פעם?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם? מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"?כאב תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים! : אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים? אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? לא יודעת נו שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם? זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: לא יודעת עיפה מידי בשביל לעשוב אתם אוהבים את עצמכם?כן במה זה מתבטא?בזה שאני מאמינה בעצמי וסתם כזה: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אף כסף!חולצת קן חצי יובל זה קדוש מה הצלצול של הפלאפון שלך?משהו של מוטורולה מתי הורדת אותו?לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?לא היה לי מה להשים את/ה עייף/ה עכשיו?קצת למה?יום עמוס היה מתי הלכת אתמול לישון? בלילה מה עשית עד אז? דיברתי עם הקומונרית שלי עד שעה מאוחרת את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? לא:S את מסדרת את המיטה כל יום?לא! הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? על זה שאני רעבה בלימודים?"עוד 5 דקות אני אקום" ולפני שאת הולכת לישון? על היום שעבר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא אתה קרוב להורים שלך?כן יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? למה לא אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בטחחחחחח כפרות על סול מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי איך את מרגישה עכשיו? בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הממ עם מה את ישנה? עם שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? בקו 11
את ילדה של אמא או של אבא? של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לפני חודש בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא וחלק אחרון 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד לרכוב על אופניים 2. להיות במקס ברנר 3. להתחתן 4. להביא ילדים.וואו אני קיטשית 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה וילה עם בריכה 2. תורמת קצת לעמותה ...וקצת לקן 3. נוסעת לבקר את אדווה 4. שמה אותם בבנק 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה משהו 2. שמה בקופה 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. עברי לידר-ואולי 2.מוניקה סקס-כל החבר'ה 3. איפה הילד-לבן בחלום שחור 4. הכבש השישה עשר- לילה טוב.הם לא עושים לי את זה,אני סתם אוהבת אותם 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פלאפל 2. פלפל ממולא 3. טוסט של אבא 4. אוררררררררז 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. וואו היה לי על זה פעם חלום,הממ שאני שמחה שהכרתי אותה 2. שנצא משים חיים 3. שאני אוהבת אותה 4. "צריך לרוץ למקלט אהאהאה" 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 2. אסמיק באופן טביעי 3. אגיד בחזרה"גם אתה" אבל באמת אם הבן אדם יפה 4. אגיד בלב שלי "זה הגנים של הורי" 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא נודניקית לפעמים 2. שמעצבן שהיא עצבנית 3. שהיא צריכה להביןכבר איך כותבים אס סמס 4. שאני מתה עליה=] 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "אני לא נגשת לבגרות האהאה"(כן נגשתי) 2. "וואו הכל של אדווה השתנה" 3."לא רוצה מועד ב'" 4. "אריה החרא הזה אני אכסח לו תצורה שאני אראה אותו" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. אורז 2. שוקולד 3. חטיף אנרג'י 4. טוסט 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. נועה 2. אדווה 3. רינה 4. חלי 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לסיים את מתמ' לכל החיים 2. ללכת לקן 3. לקנות מתנה לאנסטסיה 4. לדבר עם האחיין שלי 4 להקות שאתה מכיר: 1. אן סינק 2. אאונסנס 3. משינה 4. מוניקה סקס 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. שהוא נפלא 2. שהאנשים פה נהדרים 3. שהוא גדל 4.שזה הפורום האהוב עליי=] וואו עניתי על הכל.

abusername

New member
שני

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו:תגובה שיר שמתנגן ברקע אם בכלל:"השיר שלי" מופע הארנבות(השיר של זבנג) קצת על אהבה:פניתם למומחה :) אוהבים את החיים?סבבה הייתם מאוהבים פעם?סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם?סבבה מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"?אמא תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים!סבבה אחושילינג אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים?לא אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה?"אני אפס" שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם?"supersize me" זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות:אין אתם אוהבים את עצמכם?כן במה זה מתבטא?בזה שאני אומר לעצמי כל יום שאני אוהב את עצמי... מה אתם חושבים? וסתם כזה: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?שמענו אכפת לך מזה?לא ממש למה?כי זה בולשיט בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?10 שקל מה הצלצול של הפלאפון שלך?master of puppets מתי הורדת אותו?לפני איזה חצי שנה שנה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?מת עליו את/ה עייף/ה עכשיו?ככה ככה למה?בוא נחשוב מתי הלכת אתמול לישון?2:00 מה עשית עד אז?הגבתי בכמה פורמים שאני רשום בהם את יכולה להפוך את הלשון?דה את יכולה להרים גבה אחת?דה את יכולה לפזול?נייט את מסדרת את המיטה כל יום?לא הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?"אוכל, אוכל,למה בעצם קמתי?" בלימודים?"אוכל,אוכל,למה בעצם קמתי?" ולפני שאת הולכת לישון?על אירועי היום כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?אני לא חושבת אני חושב ולפעמים כן לפעמים לא אתה קרוב להורים שלך?די יש לך אחים אחיות?כן מה אתה אומר על אימוץ?שיהיה בסבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין אבל אם היה אז כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אוחתי איך את מרגישה עכשיו?אני מרגישש בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?מספיק זמן עם מה את ישנה?עם כרית ושמיכה ולפעמים עם סדין האם הפיצו עלייך שמועה?יכול להיות תתחתני בשביל כסף?לא, אלא אם כן אני יהיה מרושש לגמרי במה את נוהגת? ביגואר------------------------------------------------------------>אופני יגואר את ילדה של אמא או של אבא?של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר?הרבה זמן לא הייתי בבי"ס אבל נראה לי לפני איזה ארבע שנים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?ברור וחלק אחרון 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1.לנגן מול יותר מ-1000 איש 2.להקים קיבוץ(שמוצניק או לא:)) 3.ללמוד לנהוג 4.לחשוב על עוד משהו שאני רוצה לעשות בחיים 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.תורם לרוב תנועות הנוער בארץ 2.קונה חדר מוסיקה משלי 3.לשים בתוך תיבה של תרומה שטר של מאה(כי זה לא מוזר כשרואים את זה? 4.הייתי מוצא 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1.אוכל 2.שותה 3.משחק באולינג אם היה לי כוח 4.כרטיסיות 4 שירים שעושים לכם את זה: 1.איי גט נוקט דאון של צ'מבאוואמבה 2.המכונה של הגרוה של הדג נחש 3.סונג 2 של בלור(השיר של פיפא 98 4. פילינגס של אופספרינג 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.אורז עם חלב 2.מטבוחה 3.פיצה 4.מלאווח 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1."לשם" 2."אנחנו לא בישראל?" 3."אמרתי לך שהחזאים לא מבלבלים בשכל" 4."ביי ביי" 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1."לא עד כדי כך"*צחוק* 2."תודה" 3."אם את/ה אומר/ת" 4."סבבה" 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1."שאני מת ללמוד רוסית" 2."יהיה כיף ללמוד מוסיקה" 3."איזה חג קן אחושילינג הולך להיות" 4.אני רעב" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.חסר 2.חסר 3.חסר 4.חסר 4 דברים שאכלת היום: 1.אוכל הודי 2.קוקו פופס עם חלב 3.פרינגלס 4.נקניקיות+צ'יפס 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.יותם 2.בר 3.מרק 4.יובל 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1.סודי ביותר(קשור לחג קן) 2.לקחת המזנות לחג קן לשלוח לאנשים 3.לצייר משהו בתפאורה של החג קן 4.להגיש שיעורי בית בממפי"ס 4 להקות שאתה מכיר: 1.הדג נחש 2.שבק ס' 3.מופע הארנבות של ד"ר קספר 4.מוניקה סקס 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1.שהשאלונים ארוכים 2.שצריכים איכשהו למזג אותו עם הפורום הרשמי 3.אני נמצא ביותר מדי פורומים של תפוז 4.סבבה

jast

New member
../images/Emo26.gif

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: ראסטה
שיר שמתנגן ברקע אם בכלל: לוסי בשמיים עם דיאמונדס(?!)
קצת על אהבה:
אוהבים את החיים? לגמרי
הייתם מאוהבים פעם? כן
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם? אמצע קיץ שעבר עד זמן לא ידוע
מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"? מכירים את זה בפאוור פאף שמוסיפים המון דברים טובים ואז רואים כל מיני לבבות ופרחים ותווים וסמלים של פיס ודברים חמודים וציבעוניים ומגניבים כאלה? אז זה מה שעובר לי בראש. פשוט איכ
תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים! :
אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים? אאא לא.
אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? וואו! זה ממש תלוי למי.. תמיד אמרתי שאם תהיה לי חברה שיקראו לה כנרת, אני אקדיש לה את קסם על ים כנרת...
שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם? not going anywhere
זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: כלכך הרבה.. רדיוהד עולה לי לראש עכשיו.
אתם אוהבים את עצמכם? מאד
במה זה מתבטא? שאני לא מזלזלת בעצמי ושאני משתדלת להסתכל על הדברים הטובים בעצמי
וסתם כזה:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני נוטה לקטן
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואללה
אכפת לך מזה? לא
למה? ככה
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אנארכי? קחו..
מה הצלצול של הפלאפון שלך? סתם משו מעאפן של סלקום כי אי אפשר להוריד
מתי הורדת אותו?
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? בידיוק
את/ה עייף/ה עכשיו? מה זה לא!
למה? ככה
מתי הלכת אתמול לישון? שלוש ומשו
מה עשית עד אז? הייתי עם חברים
את יכולה להפוך את הלשון? בערך
את יכולה להרים גבה אחת? כן
את יכולה לפזול? כן
את מסדרת את המיטה כל יום? לא
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? יש זמן לישון
בלימודים? לקום מהר
ולפני שאת הולכת לישון? כל מיני
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? מהזה לא
אתה קרוב להורים שלך? לא
יש לך אחים אחיות? כן
מה אתה אומר על אימוץ? מגניב
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לו הייתה לי..
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי?
איך את מרגישה עכשיו? חחח אתם לא מבינים באיזה תזמון. לא חשוב:]
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? חודש בערך. מסיבה של בצפר אבל, אז לא נחשב:)
עם מה את ישנה? בדרכ עם בגדים
האם הפיצו עלייך שמועה? כן
תתחתני בשביל כסף? לא
במה את נוהגת? אופניים
את ילדה של אמא או של אבא? אני מקווה ששל שתייהם?
מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשהעיפו אותי
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? כן
וחלק אחרון
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. זה קורה לי כלכך הרבה... 2. 3. 4. נו, אני מושלמת.. טוב, לא...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירוש1989

New member
../images/Emo13.gif

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: אוף שיר שמתנגן ברקע אם בכלל: לא מוצאת משהו מעניין
קצת על אהבה: אוהבים את החיים? כן, אבל לא שותה קוקה קולה
הייתם מאוהבים פעם? אני מאמינה שכן מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם? אולי עכשיו
מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"? מנה להתעלם מזה תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים! : רגועה, בטוחה אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים? לא יודעת, באמת לא יודעת. אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? אויי את כל הפליילסט כמעט
שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם? אוי אני אוהבת שיר מאיזה סרט מצויר שמזכיר לי מישהו מכשהייתי ממש קטנה
זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: משתנה, תלוי בביצוע. אתם אוהבים את עצמכם? כן! במה זה מתבטא? ניתוח? אני חיה, אני משתדלת לעשות דברים למען עצמי, אני מודה בפני עצמי לפחות שאני בנאדם ממש בסדר וסתם כזה: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
יש מישהו שעדיין לא יודע? אכפת לך מזה? אתמול ראיתי תכנית שמדברת על גודל של לב של אדם ממש שמן.. חבל שלא שמתי לב ליד שלו אתמול, כדי לראות אם זה נכון... למה? מה מה מה מה???? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? קפיטליזם שפורום שמו"ץ? סתם סתם. ממני היא הולכת ישר לפח, היא לא ממש שווה. מה הצלצול של הפלאפון שלך? סתם אחד שיש בפלאפון מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת, וגם הפלאפון שלי לא אוהב כאלה שאני מורידה
את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? מה למה? כי נרדמתי ב 2 -3 בגלל החום והיתושים והפרפרים המסריחים האלו
מתי הלכת אתמול לישון? 1 ורבע בערך מה עשית עד אז? מונק
את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? לפעמים
את יכולה לפזול? היי, למה בלשון נקבה?
אבל סבבה
אממ לא אבל לפעמים אנשים חושבים שאני כן, זה סתם כי הם לא מבדילים בין תכונות שונות של העין. את מסדרת את המיטה כל יום? משתדלת הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? חופש... מה זה?
בלימודים? איפה הפלאפון המזורגג הזה??? ולפני שאת הולכת לישון? אף פעם אני לא מצליחה לזכור
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? אני קצת חסרת טאקט, כן אתה קרוב להורים שלך? אממממ יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? לא יודעת אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אתם מתכוונים לאחי הקטן? סוג של, כן... מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבא או סבתא איך את מרגישה עכשיו? עצובה מסיבה לא ברורה מספיק מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? בעע מזמן עם מה את ישנה? עם הדובי מחמד שלי? נו כרית ושמיכה
האם הפיצו עלייך שמועה? חח כן ביסודי... היה משעשע, באמת! תתחתני בשביל כסף? אני יותר אתחתן בשביל להתחתן
בע"ה במה את נוהגת? באוטו של ההורים
בנתיים
את ילדה של אמא או של אבא? של שניהם, וזה מציק מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? היום, ארררר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? בואו נהיה ריאליים, למה שיציאו לי 2 מיליון דולר, ועוד מפלייבוי? וחלק אחרון 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: לא אוהבת לומר דברים כאלה |4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: קודם כל מי האידיוט שיוותר על סכום כזה ? ואם כבר-
1. תורמת חלק גדול( חוץ ממס הכנסה שיקח לבד
) 2. אוטו-בית-יאכטה וכו' לכל מי שאני אוהבת 3. שומרי ראש, זה דבר ראשון
4. טיול סביב העולם+מסעי שופינג מטורפים 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אם אני במקום רחוק, מונית הביתה
2. קונה משהו שמוצא חן בעיני, אם יש משהו כזה באיזור... 3. טופס לוטו
4. שומרת ליום גשום 4 שירים שעושים לכם את זה: רק 4?
1. THIS LOVE 2. TPOL 3. *בגמילה* 4. *בגמילה* 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה 2. פיצה 3. סטייק 4. אתם לא מכירים 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: בארץ? מאלה של ה 3 סולם ריכטר? "יא רעידת אדמה" ו"תעמוד\י מתחת למשקוף"
וזהו נראה לי.. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אתחיל להסביר כמה שלא, אבל תודה 2. אחייך במבוכה 3. אחשוד במניעים 4. אומר תודה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: אני אומרת הכל כמעט, היא לא מקשיבה
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. למה למה למה? 2. אוף אוף אוף 3. לא פייר 4. אני שונאת אותה 4 ספרים שקראת לאחרונה: מה ספרים? הדבר הכי קרוב לספר שקראתי זה אחד של בני גורן
4 דברים שאכלת היום: 1. סיני (ביס) 2. קורנפלקס 3. אטריה 4. היי, הישג לעצמי, זה הכל בנתיים
כמה לא אופייני, הלכתי לטחון.... 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. צנזורה 2. צנזורה 3. מישהי מהכיתה, לא נקרא כל כך 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: חכו רק התחיל
1. לדבר עם מורה א'' על המבחן 2. כנ"ל עם מורה אחרת 3. כנ"ל עם מורה אחרת (כן, הן כבר לא באות לבצפר
) 4. ללמוד. יותר נכון צריכה... ביי 4 להקות שאתה מכיר: 1. אין 2. לי 3. כוח 4. ניקלבק(עכשיו שומעת) 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. חמוד 2. חסר מאוד הקטע שהוא חסר ניהול. אחרי הבגורויות בע"ה אני אתעקש על זה יותר 3. מלא שאלונים 4. הרבה יותר נוח מזה של האתר |הדגש"נראה לי שיצא קצת ארוך.. אבל מה זה משנה... ארוך זה כייף =]]" יס אינדיד

המ.

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: כוסעמק.
שיר שמתנגן ברקע אם בכלל: גשם- בנזין.
קצת על אהבה:
אוהבים את החיים? סוכר.
הייתם מאוהבים פעם? לא.
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתאהבתם? -
מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"? כן, אבל זה לא משנה.
תתארו בשתי מילים את הפגישה המושלמת...שתי מילים! : מקסימה ושקטה.
אם הייתם צריכים לבחור במשהו שאתם הכי רוצים בעולם ובתמורה הייתם צריכים לתת את האפשרות לאהוב...הייתם מחליפים? לא.
אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? לנשום. שלי. למישהי מסויימת.
שיר שגורם לכם להזכר במישהו שפעם אהבתם? -
זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: היהודים. וכנסית השכל. וכל מיני שירים מסויימים.
אתם אוהבים את עצמכם? ברור, מה.
במה זה מתבטא? -
וסתם כזה:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קצת קטן.
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן.
אכפת לך מזה? לא.
למה? כי על הזין שלי.
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת.
מה הצלצול של הפלאפון שלך? זה תלוי של מי, אבל הכללי זה iris.
מתי הורדת אותו? לא הורדתי, ים שלחי לי, כי זה השיר שלנו.
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת.
את/ה עייף/ה עכשיו? כן.
למה? כי אני לא מצליחה לישון כבר יומיים.
מתי הלכת אתמול לישון? הלכתי? ב12 אבל שכבתי כמה שעות במיטה.
מה עשית עד אז? ניקיתי את הראש.
את יכולה להפוך את הלשון? כן.
את יכולה להרים גבה אחת? לא.
את יכולה לפזול? כן, אבל איכ.
את מסדרת את המיטה כל יום? לא.
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? למה אני ערה?
בלימודים? למה אני ערה?
ולפני שאת הולכת לישון? -
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא.
אתה קרוב להורים שלך? ממש לא.
יש לך אחים אחיות? כן.
מה אתה אומר על אימוץ? זה מקסים.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין. הוא מת.
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחקטן? או אחגדול. לא יודעת.
איך את מרגישה עכשיו? -
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכרת.
עם מה את ישנה? שמיכה, וסדין וכרית וכאלה. [לבוש? מכנסיים וחולצה קרועה.]
האם הפיצו עלייך שמועה? אולי.
תתחתני בשביל כסף? לא.
במה את נוהגת? המ.
את ילדה של אמא או של אבא? לא ולא.
מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? חח היום כמעט בכיתי בבית ספר. עצרתי את עצמי. אבל די הרבה לאחרונה.
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא.

...

וחלק אחרון
4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם:
1. הופעה אחת שלמה שהיא רק של הלהקה שלנו. לא חימום ולא כלום.
2. לשחק בהפקה ענקית.
3. לאהוב באמת.
4. - [רק שלי.]
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000:
1. המ. אני חושבת שכסף זה קצת כוח, והייתי משנה המון דברים במדינה הזאת.
2. קונה המון אוכל ונותנת לאנשים שאין להם.
3. לא יודעת. זה המון כסף.
4. -
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב:
1. תכשיטים D:
2. בגדים.
3. איפור.
4. צובעת את השיער [אני שטחית, תירו בי!]
4 שירים שעושים לכם את זה:
1. גשם- בנזין/אלי לוזון/ הספקות D:
2. don't speak- no doubt
3. אהוב יקר- רונית שחר.
4. הילדה הכי יפה בגן.
4 מאכלים שאתם אוהבים:
1. סלט.
2. סלט חסה.
3. המ. פתיתים?
4. -
4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה:
1. אני אוהבת אותך.
2. אם יקרה לך משהו אני אמות.
3. אני מצטערת.
4. את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים:
1. המ. אצחקק.
2. אכחיש.
3. אולי אפילו אצחק.
4. [פעם זה היה גורם לי לבכות.]
4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ:
1. תני לי לחיות.
2. זה הגוף שלי, כמו שאת עושה מה שאת רוצה גם אני יכולה.
3. אני משקיעה את כל מה שיש לי.
4. לא טוב לי.
4 מחשבות שעברו לך בראש היום:
1. "אולי שיפסיקו כבר?"
2. "אני לא בכיתה א'"
3. "תינוקות"
4. "תזדיינו כבר!"
4 ספרים שקראת לאחרונה:
1. לא קוראת כלכך.
2. -
3. -
4. -
4 דברים שאכלת היום:
1. לחם עם גבינהלבנה.
2. מלפפון.
3. -
4. -
4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל):
1. חופית.
2. החלפת חיוכים עם ים. כי הייתי באמצע.
3. גת [והרבה.]
4. ועם רוני בטלפון.
4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא:
1. להרביץ לה.
2. לדבר עם רולה.
3. לקפוץ מהמרפסת של השכבה.
4. לחבק את ים.
4 להקות שאתה מכיר:
1. חחח מה?
2.
3.
4.
4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה:
1. שהוא מדהים.
2. ויש בו אנשים מקסימים.
3. שמו"צניקים זה טוב.
4. [למה כל פעם כשמזכירים את השומר הצעיר בשיעור היסטוריה כולם מסתכלים עלי?!]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TziMHoNoa

New member
במקום להדפיס את כל החומר בטכנולוגיה...

מילה ראשונה שעולה לכם בראש עכשיו: אני מקשיבה לשיר... שיר שמתנגן ברקע אם בכלל: Green Fields במקור של ארבעת האחים, אני שומעת קאבר שרונה קינן עשתה. קצת על אהבה: מישהו אחד שקופץ לכם בראש כשאומרים את המילה "אהבה"? אני מקשיבה רק לשיר עכשיו.. לא חושבת על שום דבר אחר אם הייתם צריכים להקדיש שיר למישהו, איזה שיר הייתם מקדישים לו/ה? תלוי איזה מישהו זמר/הרכב שיכולים לגרום לכם להתרגש עד דמעות: רונה קינן, אביתר בנאי, ליעד שר, לפעמים מיקה קרני, הטקסטים של המכשפות ושל ליידי די וענבל פרלמוטר וסתם כזה: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? מה זה משנה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חולצת ביה"ס, יש לי רק שלוש כאלה, נדבר בסוף י"ב.. מה הצלצול של הפלאפון שלך? ביפּ מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא שקט ונחמד את/ה עייף/ה עכשיו? לא כ"כ למה? כי התחלתי ב12, ככה שיכלתי לקום בתשע מתי הלכת אתמול לישון? בשתיים וחצי בערך מה עשית עד אז? הייתי בים את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? לא, אבל תמיד רציתי את יכולה לפזול? נראה לי את מסדרת את המיטה כל יום? משתדלת הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? לא יודעת בלימודים? לא יודעת ולפני שאת הולכת לישון? אני בדר"כ קוראת כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא יש לך אחים אחיות? שתי אחיות מה אתה אומר על אימוץ? שום דבר אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הגדולה איך את מרגישה עכשיו? בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? וואו, אני לא זוכרת... עם מה את ישנה? שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה? נועה מהכיתה שלי מנסה, זה דיי מצחיק תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? אופניים מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אף פעם, נראה לי וחלק אחרון 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לנגן על כל כלי אפשרי 2. להלחין שיר 3. לגלוש 4. להיות בסיני 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה מלא כלי נגינה 2. קונה עוד מלא דברים שתמיד רציתי 3. עוברת לגור באיפהשהו 4. משאירה מספיק לי ועושה משהו מועיל בשאר 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. בימים עשוקים אלה- שומרת לגרמניה (200$ לעוד חודש וחצי...) 2. לא בימים עשוקים אלה- שמה בבנק בקופת "גיטרה אקוסטית" 3. קונה מפוחית טובה 4. זה בטח בסוף יתבזבז על נסיעות 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. green fields/ ארבעת האחים 2. paper cut, מבול והמעיין הזוהר/ רונה קינן אה וגם השיר החדש שלה שאף אחד כמעט עוד לא מכיר ונשמע כמו משהו שבוב דילן הלחין. 3. שיר ללא שם/שלום חנוך 4. משאלה (בעיניה)/ אחינועם ניני 5. twist in my sobriety/ טניטה טיקראם (או טיקהאם) 6. The windmills of your mind ויש עוד איזה מליון אלף שלושמאות 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד 2. פירות קיץ (אפרסק, שזיף וכו'..) 3. פירות חורף (קלמנטינה, תפוז...) 4. לזניה 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "יש רעידת אדמה!!" 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. איזו תחנה זו רשת א'? 2. איך אני מספיקה לבלה בלה בלה (לא הספקתי..) 3. הכנתי חפש את המטמון לחברה שצריכה להעביר פעילות, אז חשבתי מה לכתוב.. 4. נזכרתי במועדונית שעשיתי בה מחויבות אישית 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הבריחה אל הכלא/עמוס קינן 2. המנון/איין ראנד 3. רודף העפיפונים 4. אני לא כ"כ זוכרת עוד, אבל לא מזמן קראתי שוב את 1984/ג'ורג' ארוול 4 דברים שאכלת היום: 1. סנדביץ' עם חמאה ואבוקדו 2. אורז 3. דגנים 4. זהו 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. בר 2. בר 3. הילה 4. שילה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לנסוע לגשר לקשר דו לאומי בלוד 2. לנסוע לראיון עבודה בת"א 3. לחפש עבודה בעיר 4. לשחק כדורגל 4 להקות שאתה מכיר: 1. המכשפות 2. בנזין 3. ליידי די 4. הבילויים

למעלה