שאלון שבועי=]

שאלון שבועי=]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? מי האומנים השנואים עליך האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה אוהבלרקוד? מתביש ליד אנשים? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מכבד אחרים? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? ושקם בבוקר? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?

גולוגולו שומנים.

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מטאל. מי האמנים האהובים עליך? סונאטה ארקטיקה. מי האומנים השנואים עליך? דארק פיונרל. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כלום. כמה היית מוכן לשלם? אם זה מגיע לתלת ספרתי הם יכולים לחפש מי ינענע אותם. יש לך פוסטרים? לא. יש לך אמפי? כן. איזה? מה זה איזה? יש לך אייפוד? לא. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן. כמה? אחת עם 13 ג'יגה. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? חצי ג'יגה. כמה תפוס? הכל. האם מספיק לכם? כן. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא. איזה? אמרתי לא. יש לך להקה? לא. איך קוראים לה? מי כתב את הטמטום הזה? מצליחים? |פרצוף מיואש| האם אתה עוקב אחר האמנים? ככה ככה. איך? נכנס לאתר שלהם פעם בכמה זמן. איפה? מה?! האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא. יש לך כשרונות? לא. איזה? אמרתי לא. אתה אוהב לשיר? ככה ככה. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא. אתה שר מול קהל? לא. אתה אוהב לרקוד? לא. מתביש ליד אנשים? לא. אתה מזייף? חופשי. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא. איזה קול יש לך? של קרפד. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שואג. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן. מכבד אחרים? תלוי. האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא. מה? כלום. למה? כי חורף. מה התכונות הרעות אצלך? הכל. מה התכונות הטובות אצלך? הכל. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ישן. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מפליץ. ושקם בבוקר? מפליץ. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נודים. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? שניהם ביחד. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא.

יוני...אני באה איתך לאי..חחח

בעע אני לא ראשונה... זה מה שקורה כשעושים 5 דברים במקביל!!!

ראשונההההה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל מהכל מי האמנים האהובים עליך?אין מישהו כזה מי האומנים השנואים עליך?כנ"ל האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?לקנות כרטיס?=\ כמה היית מוכן לשלם?200 גג יש לך פוסטרים?כן יש לך אמפי?כן איזה?יש כמה..יש של סאנדיסק ויש של איריור יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?יותר מידי כמה?מי סופר?! כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?יש שמה 1.5 בסאנדיסק ו6 מגה באיריור כמה תפוס?לא יודעת האם מספיק לכם?כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כן איזה?פסנתר..חליל.. יש לך להקה?לא איך קוראים לה?-- מצליחים?-- האם אתה עוקב אחר האמנים?לא ממש איך?-- איפה?--- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא יש לך כשרונות?כן איזה?לצייר ולנגן(לא בו זמנית כמובן) אתה אוהב לשיר?כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?מאוד אתה שר מול קהל?כיום לא..בעבר כן אתה אוהבלרקוד?כן מתביש ליד אנשים?לא ממש אתה מזייף?לפעמים
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא ולא איזה קול יש לך?נחמד:-\..מצד שני..אין הנחתום מעיד על עיסתו באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?מאיפה לי?! שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כמו כולם..איש לא מושלם..וגם המושלם לא מושלם..זה פרדוקס שלם.. מה?לא משנה כבר מה למה?כי ככה מה התכונות הרעות אצלך?עקשנית וריגשי מה התכונות הטובות אצלך?עקשנית וריגשי
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מה שבא לי מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?אומרת שמע ישראל ושקם בבוקר?שירותיםםםםםםםםםם האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?חושבת על דברים שמחים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן... האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?לאאא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?לפעמים..

הנני עונה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל מי האמנים האהובים עליך? פינק פלויד אוריל לוין ומטליקה מי האומנים השנואים עליך? שרית חדד ברטני ספירס וביונסה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אוריל לוין מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? להשתתף בתחרות בבלוגTV מבוגרים כמה היית מוכן לשלם? מחיר עלות זובי יותר מזה יש לך פוסטרים? של אוריל כע יש לך אמפי? כע איזה? מעפן יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כע כמה? לפי הABC כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? בMP4 יש 2G ובMP3 יש 256 מגה כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כע איזה? גיטרה יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מופע המוניות של דר קספר מצליחים? לא קיים האם אתה עוקב אחר האמנים? כע איך? באינטרנט איפה? ראה שורה למעלה האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן יש לך כשרונות? כן איזה? מוזיקה וסקס אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לא אתה אוהב לרקוד? כבר לא מתביש ליד אנשים? לא אתה מזייף? בשירה? כע היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה ללמוד איזה קול יש לך? "סקסי" לפי מה שהבנות בבלוגים אומרות באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כע מה? את הרצון שלי בנקמה למה? כי זה אכזרי מדיי אצלי מה התכונות הרעות אצלך? אני אדם נוקם מה התכונות הטובות אצלך? שאני נוקם רק במי שמגיע לו מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? משחק ששבש חחחחחחחחח סתם מנגן חברים יו נואו מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מכבה תאור ושקם בבוקר? מתלבש האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? וודקה או מתקשר ליפה שלי האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? תלוי במה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אממממממממ זה עוד בחקירות פחחחחחחחח האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? קורה אבל נדיר

עונה :p

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל,חוץ מרוק ,מטאל ורגאיי מי האמנים האהובים עליך?לידור יוספי ,שגיב כהן ,אמיר יוסף מי האומנים השנואים עליךיש מספיק:p האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?כלום כמה היית מוכן לשלם?מחיר סביר יש לך פוסטרים?לא יש לך אמפי?לא איזה? יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?מספיק כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כן איזה?טרבוקה יש לך להקה?לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?כן איך?מוריד שירים שלהם איפה?מהאינטרנט האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא יש לך כשרונות?כן איזה?כל מיני אתה אוהב לשיר?לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא אתה שר מול קהל?לא אתה אוהבלרקוד?כן מתביש ליד אנשים?לא אתה מזייף?לא היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא רוצה ללמוד ולא לומד איזה קול יש לך?קול נחמד באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?לא מה? למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?שיש לי פתיל קצר (העניין בטיפול) מה התכונות הטובות אצלך?יש מספיק מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?שומע מוזיקה מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?מסדר תחדר ושקם בבוקר?אוכל האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?כל מיני דברים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?תלוי המקרה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?לא

DJ RICHTER

New member
עונה...

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל מי האמנים האהובים עליך? Robbie Williams מי האומנים השנואים עליך? אין ספציפי האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא משהו מיוחד כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? כן איזה? Creative יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 8 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 60 GB כמה תפוס? 20 GB האם מספיק לכם? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? גיטרה, תופים, קלידים יש לך להקה? לא איך קוראים לה?^^^ מצליחים? ^^^^^ האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך?^^^^^^ איפה?^^^^^^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? כן איזה? טכניים, מוזיקליים אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לפעמים אתה שר מול קהל? אחרי בקבוק וודקה אתה אוהבלרקוד? תלוי במצברוח מתביש ליד אנשים? לא אתה מזייף? לא היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא אוהב ללמוד איזה קול יש לך? הנה, תשמע, לה לה לה לה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? תלוי מה אני שר שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כמובן האם היית רוצה לשנות בך משהו ?לא מה? ^^^^^^^^^^^^^ למה?^^^^^^^^^^^^ מה התכונות הרעות אצלך? עקשנות מה התכונות הטובות אצלך? עקשנות מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? יוצא לבלות, שומע מוזיקה מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מוריד בגדים ושקם בבוקר? מדליק את האור האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? יוצא מהבית האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? נגד אלימות האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לפעמים

פעם ראשונה שאני מגיב לשאלון חח יאלל

קבלו............
שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל חוץ משחורה מי האמנים האהובים עליך? אברו גונדיש ואורחן גנצ'ביי ומהארץ עופר לוי ויזהר אשדות אה וגם גידי גוב..:) מי האומנים השנואים עליך- לא שונא אף אחד...נראה לי... האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אורחן גנצביי!!! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס טיסה חח כמה היית מוכן לשלם? כמה שעולה הכרטיס יא רמאד יש לך פוסטרים? של עצמי כן מעל למיטה יש לך אמפי?לא איזה? ^^^ יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן חחחח כמה? לפי הערכה ראשונית... מעל ל200 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?אין ליייייייי כמה תפוס?איןןןןןןןן האם מספיק לכם?איןןןןןןןןןןןןן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כה....... איזה?13 כלים אין לי עצבים לפרט... יש לך להקה?לא... איך קוראים לה?אוחח מצליחים?:S האם אתה עוקב אחר האמנים? פחות או יותר איך? מתעניין איפה? פה ושם האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הייתי רוצה לדעת איך זה להיות הקהל חח יש לך כשרונות? ברורררררררר איזה? בממיטה :) אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל?לא אתה אוהבלרקוד?לא מתביש ליד אנשים?לא אתה מזייף?כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? מעפן לחלוטין באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה וכו'.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? יותר מדי מכבד אחרים? תתלוי את מי האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא מה?כלום למה? כי אני מושלםםםםםם מה התכונות הרעות אצלך? אין מה התכונות הטובות אצלך?הכל מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? רואה סרט טורקי ומתכסה טוב טובבבבבב ושקם בבוקר? מפעיל תמערכת פול ווליום על אורחן או איברו ומתעורר בסבבות האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? אני בדכאון תמידי מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מנסה להתאבד האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ברור על אחותי כל הזמן האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא זה ידוע שאני טיפש אז אין בעיה

מזושש

New member
../images/Emo23.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל חוץ מדיכאון מי האמנים האהובים עליך?בינרגיה אביב גפן עיברי לידר מי האומנים השנואים עליךאבי ביטר עופר לוי :$ האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?כלום כמה היית מוכן לשלם?כלום יש לך פוסטרים?לא יש לך אמפי?כן איזה?רגיל יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?אממ שתיים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?אין לי מושג כמה תפוס?חחח שאלות קשות איך בודקים בכלל? האם מספיק לכם?מה מספיק? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?צלו חחח סתאם איזה?נו סתם אמרתי יש לך להקה?לא איך קוראים לה?אין לי מצליחים?חח האם אתה עוקב אחר האמנים?לא איך?למה לי? איפה?מהה?? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא יש לך כשרונות?כן איזה?אני כישרונית וזהו:] אתה אוהב לשיר?כן:) אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?חחח לא אתה שר מול קהל?לא אתה אוהבלרקוד?כן מתביש ליד אנשים?לא אתה מזייף?לא שאני שומעת.. אולי טיפה אז מה היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא רוצה איזה קול יש לך?חח אומרים לי שיש לי קול כמו של שדרנית מהרדיו חעחע באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל ולפעמנים צורחת שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?ברור מכבד אחרים?כן כשמכבדים אותי האם היית רוצה לשנות בך משהו?לא מה?כלום! למה?ככה! מה התכונות הרעות אצלך?חוסר סבלנות מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מעשנת חברות לרוב מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?אומרת שמע ישראל ושקם בבוקר?מודה אני האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?הולכת לים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לפעמים שאני באמת אשמה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?תלוי האסוציאציה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?אף פעם לא יצא לי להגיב בטיפשות אללההה אחלה של יום

עונהההההה../images/Emo13.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל כולל הכל חוץ מרוק כבד. מי האמנים האהובים עליך? יזהר אשדות ברי סחרוף אייל גולן מי האומנים השנואים עליך? אין האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אייל גולן מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אמ.. לקנות כרטיס כמה היית מוכן לשלם? 250₪ יש לך פוסטרים? עברתי את הגיל חעחעחע יש לך אמפי? יאפ איזה? אין לי מושג לא מבינה בזה יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כןןןןןןןןןןןןןןן כמה? 12 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? שכחתי =) כמה תפוס? האם מספיק לכם? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? יונתן הקטן על פסנתר... נחשב? איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? כןןןןןןןן איך? עיתונים TV וכ'ו האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא תודה יש לך כשרונות? נראה לי... חחחחחחח איזה? שירה לה לה לההההההההה אתה אוהב לשיר? מאוד בכל מקום בכל שעה אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא חחחחחחחח אני פוצחת ברון בקניות איילון אתה שר מול קהל? כן אתה אוהבלרקוד? כןןןןןןןןן מתביש ליד אנשים? ממש לא אתה מזייף? קצת {פרצוף נבוך} היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה איזה קול יש לך? לא הבנתי את השאלה.. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה .. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כמובן.. המכבד יכובד האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? את העודף רגישות והעצבים הקצרים למה? כי אנשים לעיתים נפגעים ממני מה התכונות הרעות אצלך? ^^ מה התכונות הטובות אצלך? רגישות,טוב לב מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? שרה,מטפלת באחיינים שלי ונהנת מכל רגע,עם חברים,בפון... מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מדליקה TV ומחבקת את הכרית ושקם בבוקר? בודקת מה השעה ואם אפשר לישון עוד קצ'ת.... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? סמאללה לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומעת מוזיקה או מדברת עם קובי החבר הכי טוב שלי האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אם אני צודקת אני עומדת על שלי אבל הכל בטוב טעם האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? יאפ,אני אומרת מה שאני חושבת/מרגישה באותו הרגע ולפעמים אחר כך חושבת לעומק ומבינה שטעיתי , אך מודה בטעויותיי..

למעלה